Foorum
1
...
8
9
10
...
34
2020-05-27 14:25
Ühiskondlik moraal on selle mõtlemise taga. Läheb aega terve põlvkond, et vikergaarest aru saada.

Samuti läheb aega, enne kui naised seksuaalse eneserahuloluga niipalju harjuvad, et ei pane lapse tegemist ainuõigeks suguühte vormiks.
läheb ka aega, kuni mehed, seksuaalenergia vajaduste rahuldamisega saavad iseseisvalt hakkama.

Hetkel on kupeldamine keelatud ja karistatav. Kas ja kuidas keegi teenust osutab, on igaühe isiklik pärusmaa.
Reklaamiga sama teema.
Alkoholi ja tubakatoodete reklaamid on keelatud aga igas serjaalis, filmis on põhimõtteliselt kangelastel suits või klaas joogiga käes.
Enesemüügiga harjumine on vist sama raske, nagu kõik ei harju omasoo ihadega.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 15:35
Kunagi mitukümmend aastat tagasi üritati Prantsusmaal televisioonis suitsetamise näitamist keelata, filmid kaasaarvatud. Erand tehti ainult komissar Maigret'le, sest tema ei suutnud ilma piibuta ühtki mõrvalugu lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 15:48
Endiselt viletsalt isiklik soust. "iga" käis jälle läbi. Ootame, varsti tuleb "kõige ja kõigi eksperdi" halvustus erekteerunud peenise kohta jne jne jne
Ilm on liiga ilus, et sellist haruldast ja pidevalt korrutatavat rumalust lugeda. Aga kui mitmed on avaldanud soovi, et ei kommenteeriks ja ei tüütaks see tegelane, siis jätkab ikka. Nagu seksi nuruv mees juba.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 17:57
Keprik,
nii omasooiharus kui ka kehade rentimine seltskonna või naudingute pakkumise eesmärgil on aastatuhandeid inimkonna juurde kuulunud.
lihtsalt erinevatel ajastutel/eri riikides on ühiskondlik suhtumine erinev.
taoliste nähtuste ärakeelamise katsed üldjuhul kukuvad läbi. kohe kindlasti ei kaoks ka prostitutsioon kuskile, isegi kui see kriminaalkuriteoga samastataks.

miks isiklik soust on nagu viletsam teoreetikute üldistavalt lahmivast soustist?
mulle näiteks avaldab muljet kui oponent suudab oma seisukohta veenvalt põhjendada. mitte ei soiu lõputult oma kahest mõõtmest.
ja kui julgen arvata, et äkki on ikka tunduvalt rohkem kui kaks mõõdet, siis see on kole tüütu.
kuna lihtsam on teise isiklikke omadusi (või ametit, eraelu jne) maha teha kui oma argumente põhjendada.
igasugune sügavam arutlus või slave'i teooriast erinev mõtteviis on rumal? no olgu peale siis.
aga keegi pole sundinud rumalusi lugema või neid kommenteerima ja hinnanguid andma.

suure furooriga tehtud mittemüüdavate teemasse jäid lõpuks ainult jfjm ja vagiinavihane proua väitlema. kuigi ma nagu viisakalt taandusin, et nn mittemüüdavate omavahelist suhtlust mitte takistada
nüüd ronib slave juba suvalistesse teemadesse dikteerima, kes tohiks sõna võtta ja kes mitte.
äkki teeks omaenda saidi isikliku foorumiga ja vestleks seal iseendaga? poleks mingeid tüütuid eriarvamusi

nagu olen varemgi maininud, on erekteerunud peenis igati tervitatav ja positiivne nähtus.
aga see ei tähenda, et peenisena käituv või end esitlev mees vastassoos vaimustusoigeid tekitaks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 19:14
Mida sa siin koguaeg lõksutad oma lõugu, va madu
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 22:48
Kahajo mõte:

"Enesemüügiga harjumine on vist sama raske, nagu kõik ei harju omasoo ihadega."

Täiesti õige kusjuures, seda on siin elavas esituses näha ka.

(kuigi ma arvan, et mõeldi midagi muud, aga noh, eks need vikergaared ja serjaalid räägivad iseenda eest)
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 09:32
aprillijuuli!
Ei vast mõelnud, tõlgendamises ei olnud küsimus. Pigem vaimse seisundi näide.
Mõttega, et on inimesi kes ei suuda ühe, või teine teise elustiiliga leppida. Kuigi on seadusega lubatud.

Täiskasvanud inimesed otsustavad ise oma elamise eest. Ilusal vene ajal, sellised asjad olid väga pimedas põranda all. Masturbeerimine oli hälve ja häbiväärne tegevus.

Leiutati pilastusväärsed sõnad, pihkur, pederast, libu ....
Sellega haavab lapseeas mõtlemise alateadlikult ära, hiljem ümbermõtlemine käib vaimselt ülejõu. Sama taktika on usuga ja erinevate elu harudega.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 10:03
Slavetodomme!
2020-05-27 15:48:58

Endiselt viletsalt isiklik soust. "iga" käis jälle läbi.

Selline sõna nagu igaühe, igaüht, igaüks, igas ei oma tähendust iga, ea, ealine.

Kõik inimesed on erinevad ja igaühel oma mõtlemine. Nii on, sellega peab teatud määral lihtsalt leppima.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 10:24
Kajaho

ekstaole, asjadest saadakse erinevalt aru, kes tahtlikult, kes tahtmata

Mina mõtlesin seda, et enesemüügiga harjumisega peavad harjuma ka enesemüüjad ise, kuigi jah, harjumisaega on ka paljudel teistel siiski vaja ...

Aga ilusast vene ajast on niipalju möödas, et ma isegi ei tea, kas praegustele 18 aastastele see väljend "pimedas ja teki all" üldse enam midagi ütleb ning need naised, kes pidasid lapse tegemist ainuõigeks suguühte põhjuseks, on ammu siit ilmast lahkunud ...

ps
Slave "iga" oligi mõeldud igaüks, kõik, mitte ealisese tähenduses
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 10:56
Loomulikult peavad harjuma.
Aprillijuuli!

Ma ei mõelnud peavad all kohustust kellegi teise ees, vaid enda sisemises maailmas.
Esmakordselt mehe/naise suguelundi katsumine, tekitab tunde, kui tegemist on kallimaga, ei ole probleem ja reageerid ühtemoodi, aga igapäev erinevate inimeste meeli rahuldada, muutub se tavaliseks tööks. Ei tunne midagi. Võibolla rõõmu, et said kellegile meelelahutust pakkuda.
Lävimine ja isiklik elu käib teisel tasandil.

Olin kunagi komandeeringus, hotellis olid kümmned prostituudid baaris, kuna elasin seal mitu nädalat, sain 2 tüdrukuga tuttavaks. Ei mitte teenust ostes.
Tüdrukud olid läbi kupeldaja seal nii-öelda tööl. 1 õhtu, öö tööl ja päev-öö-päev vaba. Vabal päeval käisin koos tüdrukutega linna vaatamas, discol tantsimas.
Nemad maksid oma kulud ja mina enda kulud, mind viidi isegi taksoga hotelli paaril korral, nii et mina ei maksnud sentigi.
Ei teenust ma nendelt ei ostnud ja vahekorda ei astunud. Lõbus sõprussuhe oli.
Nad olid kohalikud, näitasid terve linna ära, ühistransport ei olnud keeruline.

Ma ei saa kuidagi öelda, et need tüdrukud erinesid kuidagi ükskõik kellest teisest, või neid halvustada nende tegevuses.
Või et neil isiklik elu oleks puudunud. Pärast kui komandeering lõppes, jätsime telefoni numbrid, aga ei ole helistanud.

Kõrvalt vaataja ei pruugi mõista ja aru saada seksuaalteenuse pakkuja töö mõtlemisest. Selline tegevus töö vajab eelnevat mõttelaadi.
Aga inimene tavaelus on inimene edasi. Ei ole teistele halba sooviv mõrtsukas, üle laipade pürgiv tõusik.

˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 12:24
Keprik,
mõni kindlasti usub, et see oli neil tüdrukutel lihtsalt osav reklaaminipp.....et alguses käiakse koos tasuta linna vaatamas ning lõbutsemas ja pärast ehk härra soovib teenust osta. vms
aga seda, et tavaelus ollakse hoolimata ametist lihtsalt inimene, oleks teatud persoonidel nagu lausa valus ja võimatu uskuda.

slave'i arvamus kõrvaltvaataja pilgu läbi on selline:
"Kui vabal ajal tõesti ei taha enam inimese baasvajadusega tegeleda, mis on töö käigus juba viledaks kulutatud, siis on tegemist ametiga kaasneva nähuga, mis on paratamatus ja kurb osa sellest hobist-tööks teemas."

näiteks misasi see dominatrixil töö käigus on viledaks kulutatud? piits või?
või erootikamassööril käed?
isegi kui käed vahel ära väsivad, siis kõige kallimaid inimesi masseeritakse ikka ka vabal ajal ja heameelega ja tasuta.
suvalisi sõbraks trügijaid ilmselt jah mitte.
aga põhilist tuska näib esiorjale valmistavat, et tema visioon nn müüdavate kurvast ning tundetust elust ei pruugi reaalsusega haakuda, vähemalt mitte igaühe puhul.
ja kes julgeb mainida, et on oma valikutega rahul ning naudib seksuaalsust ka väljaspool tööaega, tembeldatakse ülbeks, ahneks jne.

õnneks tunnen isiklikult piisavalt palju teenindajaid ja võin väita, et eraelu eksisteerib neil kõigil. kuigi mitte kõik pole sellega rahul. igaühel on oma lugu, oma unistused ja oma põhjused, miks sellele teele astuti.
aga ei tea kedagi, kes valiks sõpru/sõbrannasid vaba aja veetmiseks rahakoti paksuse järgi!
ning mõistusevastaste armumiste eest pole keegi kaitstud. ka teenusepakkujad armuvad, vahel isegi klientidesse.
mõned toetavad ka materiaalselt oma armastuse objekte.
mida sellest järeldada? et erootikaäri muudab inimese tundetuks seksirobotiks?
noh, nii palju "ülbust" on minus küll, et sellele vastu vaielda. jätkuvalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 13:12
Reklaaminipi välistab mitme erineva päeva olemise aeg. Kui ma hotelli baaris tiksusin ja baaris kliente ei olnud, siis olime samas lauas ja lobisesime niisama. Järgmine päev saime õhtul kokku ja seltskond võis linna vaadata. Elukohta isegi usaldati näidata. Seda enam, et klubis rahajõmmi ma ei mänginud. Kõik ostsid ise pileti ja omale joogi. Täiesti tavaline sõbrannadega, sõpradega väljas käimine.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-30 17:51
Keprik,
no pole võimalik selline asi teadjad teoreetikud on ju teoreetiliselt kindlaks teinud, et teenusepakkujatel eraelu puudub ning sõpradega niisama lõbutsemine olevat totaalselt välistatud
kõik praktilised elukogemused liigitatakse "viletsalt isiklikuks soustiks"......nagu vist juba märkasid.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-30 17:56
Siis on küll igav elu,ainult klientuur muutub ehk
˅ näita rohkem ˅
2020-05-30 18:23
igav on pigem mõnede teoreetikute kujutlusvõime......kui nagu siiralt usuvadki, et keegi ainult klientidega suhtleb
˅ näita rohkem ˅
2020-05-30 19:04
Aga mis praktikuid siis vaevab? 24 tundi ilma poleemikata ja tekib rahutus vms?
Loodetavasti on tegu ainult teoreetilise arvamusveaga ja tegelikult midagi tõsisemat ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-30 23:29
Minul seltskond, kellega läbi käin, koguaeg vahetub. Uus töökoht, uus seltskond. Alates lasteaiast , koolis uued sõbrad, koolivahetus, jälle uued. Sõjaväekaaslased, töökaaslased, koolikaaslased. Koguaeg uued näod.
Vahelduv elukeskond on täitsa normaalne, ma ei kujutaks rutiini ette, et mingi 50 a. Tambin ühtesi jälgimööda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 12:04
Keprik, seda ikka teadsid, et siia teemasse postitavad ainult rahutud, keda miski vaevab.....

concernsu, arvamusvea tunnistamine on juba samm vaimse paranemise ja selgema maailmavaate suunas
aga loodetavasti pole sinu rahutus tingitud sellest, et ma sinu megagigapõhjalikule fantaasiatel põhinevale psühhoanalüüsile esiorja teemas vastata ei viitsinud
kuna sul see sõpruseteema paistab hinge närivat, võin su rahustuseks öelda, et pole kunagi kuskil spetsiaalselt sõpru otsinud.
igasugused sümpaatiad tekivad ju suhtluse käigus nagunii. antipaatiad samuti
sõprusega on nagu armastusega- kui meeleheitlikult otsid, võid üldse ilma jääda.
jah, mul on olnud õnn siin keskkonnas leida nii virtuaalseid sõbralikke persoone kui ka reaalseid sõpru.
loodetavasti oli vastus ammendav.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 14:58
Mis vastus? Missuguses esiorja teemas? Ma ma ei ole ligi nädala midagi postitanudki.
Mis sõbrateema???? Millal ma seda küsisin??
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 14:59
Ühe müüdava jaoks on see nii sobilik teema.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 19:45
just nimelt, misterj. geniaalne mõtteavaldus! eks seepärast sinagi sobitud siia teemasse nii hästi

concernsu, tolle sõprusest vestva oopuse autoriks oli tegelikult sinu mõtte- ja võitluskaaslane aprilljuuli, mittemüüdavate teemas. loodetavasti annad blondiinipäeval blondiinihetke andeks
mitte et sinu oopused lühidusega silma oleks paistnud. ja mingine seletamatu rahutus ikka ju sundis siia postitama?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 19:47
Sobitun vää, lahe irve sul
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 00:50
Eks müüdavatel, oleks mõistlik, mittemüüdavate teemast, enda kirjed kustutada, siis tekkiks tasakaal.

caprichosa!
ei teadnud, aga nüüd ju tean, paistab, et olen õiges teemas
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 07:52
caprichosa

Tegelikult olid SINA see, kes kirjutas sõprusest vestva oopuse

toon siinkohal väljavõtte ühest oma foorumi postitusest sulle:

"ometi sa jälle siin kirjutad pika oopuse armumisest ja sõpradest"

Aga blondiinipäeval ikka juhtub
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 08:02
Ja tegelikult pole vale, et mulle ConsensU paljud mõtted meeldivad, lisaks see praktikute torge oli igatahes ülinaljakas
Aga kas meid saab sellepärast nimetada võitluskaaslasteks ... me ikka siin oma mõtteid ja arvamusi väljendame ja kui need ühtle langevad, siis on ju hästi aga võtlus eeldaks kordineeritust
Me avaldame oma arvamusi üksteisest täiesti sõltumatult.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 12:38
aprilljuuli, mittemüüdavate teemas 2020-05-20 16:41:42 kirjutasid ju pika heietuse olematust vabast ajast ning sõpruse otsimise eesmärgist. (muide, kas sa ise oled leidnud siit juba mõne hea reaalse sõbra või sekspartneri?)

võib-olla tõesti usudki, et keegi suhtleb pere ja sõprade/sõbrannadega ainult tunnitasu alusel. sel juhul on sul küll iga päev blondiinipäev ma isiklikult kahjuks küll ühtki taolise elukorraldusega teenindajat ei tunne....
ja loomulikult kaunilt "erapooletud" oletused esiorja totaalsest huvipuudusest, mis sundis teda korduvalt audientsi paluma ning selle ärajäämisel piltide peale onaneerima.....inertsi mõjul, muidugi.
päris ausalt, slave jättis meeldiva mulje. aga paraku jäi temaga kohtumine tahaplaanile. ning ma pole veel tema piltide peale masturbeerinud samuti pole kellegi kirumiseks teemasid püstitanud.
kui keegi esineb rumalate oletuste ja süüdistustega, siis loomulikult reageerin sellele ja avaldan arvamust. aga see pole küll kuidagi seotud sellega, et slave nüüd kellegi teise piltide peale kõvatab

kuna slave on diskussioonis pidevalt isiklikke rünnakuid argumentidena kasutanud, tundubki mõnele, et ajendiks on temapoolne isiklik solvumine......
no praegugi suvalises fantaasia-teemas hakkas oma kupüüridest jaurama. nagu tõesti muust ei suudaks enam mõelda. ei peaks ju teda üldse loksutama, et üks võõras naine märgub vahel ka tunnitasuvabalt. aga ometi ei saa ühtki teemat oma oletustega risustamata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 17:20
Kirjutasin või?

Caprichosa, sa oled ikka niiii kaval, sa muudkui kirjutad ja kirjutad ja kirjutad ja kirjutad ja kui ma ei teaks, mis mina kirjutasin, või mis nt slave kirjutas või veel mõned teised inimesed, siis mulle jääks lausa selline mulje, et no tõesti… mitu korda sa pead ühtesid samu asju muudkui selgitama ja kuidas ikkagi ilmselgeid tõdesid niimoodi pea peale pööratakse jms

Ma toon siis väljavõtte, mis ma kirjutasin seal sellest vabast ajast:

/Sa räägid mingist müstilisest vabast ajast, kus sul ei ole suhted rahasse arvestatud, samas oled sa mitu korda väitnud, et kui mängus pole armumist, siis kompenseerib selle emotsiooni puudumist ainult raha/kingitus.

Et siis sellel lehel oled sa ju end/oma teenust müümas, kas sulle on hakanud tunduma, et sa oled siin ka otsimas sõpru, kellega vaba aega veeta, mis ongi selle lehe suunitlus ...

aga kui sa pole armunud ja enda teenust parajasti ei müü, siis ikkagi ju suhtled ka vabal ajal härrasmeestega hinnakirja alusel, et kuidas siis su vaba aeg ikkagi tööajast erineb?

Sinu kirjutiste põhjal tuleb välja, et ainult armumine on see, mis võtab mehel hinnasildi küljest. Ülejäänud suhtlus nii tööl, kui ka “vabal" ajal, on ikkagi tasuline. / väljavõtte lõpp

Pole ju kirjas, et sa nt perega tasu alusel suhtled, isegi sõbrannadest mitte, ikka sõpradest- härrasmeestest (või ka naistest?) käis jutt

Kuigi ma ei tea, kui sa lähed nt “kolleegidega” koos homaari sööma, siis kes maksab? Või ilma härrasmeesteta ei saagi homaari süüa ja ka poes vorsti ostes tuleb pärast kassa juures oodata, kuni tuleb härrasmees ja tõmbab oma pangakaardi makseterminalist läbi ...

Lisaks, sina ju ka oletad ja arvad, mida teised inimesed mõtlevad ja tunnevad ja kas neil on huvipuudus või neil pole huvipuudust, et eks mul ole ka siis sama õigus ju arvata ja kui sinu sõnade kohaselt “mõnele” tundub, et slavel on isiklik motiiv, siis ilmselgelt “mõnele” jälle ei tundu, ma arvan, et me peaks vbl hääletuse tegema, et kellele midagi tundub, kuigi siin on hääletuste osas inimesed üsna ükskõiksed, nii et sellest vbl ikka asja ei saa …

Ja muide, caprichosa, mina ei olegi siin otsimas head reaalset sõpra või sekspartnerit ja see on minu profiilis ilusti trükitähtedega kirjas ka
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 22:53
Olen lugenud ka caprichosa kirjutist, kus ta ütleb

"... ka teenusepakkujad armuvad, vahel isegi klientidesse.
mõned toetavad ka materiaalselt oma armastuse objekte."

Selles osas paistab, et nad kasutavad ise ka tasulist teenust või?
Ma ei tea, mind on samuti reisisõbraks kaasa võetud, kui mul endal raha ei ole olnud. Siis kui läksin olen prostituut. Jumal sellega, olen siis olen, reis oli lahe!

Olen ka ise reisi välja teinud ja kulud katnud, et siis oli kaaslane prostituut vä?
Ma ei tea, ju siis oli, tean, et tema kutsumisel tuleks ta uuesti, kui ette planeerida, siis ta koguks isegi raha selle jaoks. Ma ei ütleks, et kohe prostituut on, või teenuse pakkuja. No ja kui osade arvates on. Mis siis, lävin ju temaga, mitte teiste arvamusega.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:07
Kajaho

nice try

Oleksid võinud veel selle näite tuua, et kui sa oma naisele taskuraha annad, siis su naine on prostituut ja kui naine sulle raha annab, siis oled sina ja oletegi mõlemad prostituudid

˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:07
aa, vabandust, unustasin märkida, et see oli iroonia.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:09
Jah.
tegemist ei olnud elukaaslasega.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:12
notõesti
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:36
Lihtsalt hämmastav, kui primitiivseks ja ühesuunaliseks muudab iha leht mõtlemise. Tavaelus täiesti normaalsed asjad muutuvad siin kohe räigeks seksi müügiks ja ostmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:44
Huvitav, millised tavaelus normaalsed asjad siin siis räigeks seksi müügiks ja ostmiseks muutusid???
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:50
Ja saabus tõehetk
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:50
Mitte keegi pole sellist mõtet välja käinud, et kui mees kutsub naise välja (no või ka vastupidi, moodsad ajad), siis see kui mees maksab meelelahutuse eest, tähendab see, et naine on end müünud.
Jutt käib ikka sellest, et kui neid rahatähti ja kingitusi ENNE küsitakse, siis on see ensemüük või kellegi ost, väänake ja rääkige mis tahate ...

ja kui keegi lihtsalt ei saa aru, mida kirjutatakse, siis piirduge läbuga. Seal on nagunii mõned inimesed, kellele peaks õigekirjas järeleaitamistunde andma ning pikki lauseid trükitähtedega kirjutama.
sry
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:59
Ei olnud pika suhte tulem, kõik korrad on olnud juhuslik tutvumine, meelepärane sobivus ja reis.

Kui siin profiile vaadata, siis aja, raha olemasolul, ei kurnaks ma enda pead, mingi kingituse pärast, pigem vaataks üldist sobivust, kas ise meeldin, kas kaaslane meeldib?

lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 06:40
Mina maksma naisele kui tema hea olema
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 07:01
Kajaho, sa saad ikka aru, et naine ei tuleks sinuga reisile, kui sa välja ei tee ja peale ei maksa?! Mis eneseväärikus sul sel juhul esineb? Kas oled tõesti nii näru inimesena, et pead endale seltskonda ostma?
Kas arvad tõesti, et sina meeldid, mitte see reis ja tasu? Kas suudaksid üldse vahet teha, kui libekeel meelat juttu taustaks luiskaks? Hea on ju raha maksta ja uskuda seda, mis egole parem tundub?!
Kuskil märkisid, et su sõbrad ja tutvusringkond vahetuvad kestvalt. Ega otseselt ei taha ma seda teada, et miks, kuid see teadmine loob mingi fooni sellest, millele su arusaamad põhinevad.

aprilljuuli on jälle hästi ära märkinud, et pidev ülekirjutamine pikkade tekstidega ja teiste mõtete väänamine annaks nagu mingi õigustuse või õiguse kellegi ees või ma ei saagi aru, mida see annab tegelikult. Samamoodi on ta täpselt kirjutanud, et kui tasu on selgelt peamiseks (vahest ka ainukeseks siiski?) püsivaks tingimuseks suhtlusel, on tegemist isiku enesemüügiga. Ilmselgelt poleks mõtet lobiseda, et seksuaalne tasand sellest suhtlusest välja jääb. Mis pere või pagari näidetega siin vehkida siis?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 08:55
Slave ....!

Kas sa saad ikka aru, et enne vaadatakse kas ISE meeldin ja kas kaaslane meeldib.

Sa paned ühte patta kõik. kui naisel kõvaks ei lähe, siis ei kepi. Lihtne.
Kui ma ei meeldi, siis sellist reisikaaslast ei vaja. Jälle lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 17:30
aprilljuuli,

aval või kaval, mis vahet seal.....kui oled pähe võtnud, et sinu teooriad on tõesemad kellegi isiklikust kogemusest, siis ega see puust ja punaseks ette tegemine su arvamust nagunii loksuta.

nii. kõigepealt väidetakse, et teenindajatel justkui puuduks vaba aeg, eraelu, sõbrad jne.
nüüd siis täpsustatakse, et tegelikult peeti seksisõprade puudumist hoopis silmas, kui õigesti aru sain?
aga väide jääb ikka samaks, et erootikaäris tegutsejad ainult rahapakkide sahina peale erutuvad?

no loogiline, et ükskõik kui isukas intiimterapeut saab end igapäevaselt nii palju välja elada, et õhtuks tekib mõnus lõõgastus ja tänaval vastujalutavaid mehi just näljase näoga ei piidle
on see kurb või taunitav? vbl nende vastujalutajate arust jah

jah, ainult armumine või suur füüsiline iha (mis tekitab sarnast erutust kui armunud olles) võib selle nn vaba aja erootikahimu tekitada. ning loomulikult mingi tunnitasu ei tule sel juhul meeldegi....................vahel ikka juhtub, et katus nö sõidab täitsa ära
iga sümpaatse mehega ei juhtu. ning kas peakski?
eriti kui süda juba ammu hõivatud.

samuti võib lihtsalt sõbraga väljas käia. reisil, restoranis, pildistamas jällegi ilma hinnasiltideta ning kella vaatamata.
sinu spetsiaalsele küsimusele kolleegidega koos söömas käimise kohta võiks vastata, et nii ja naa. vahel maksab igaüks enda eest. mõnikord teeb keegi kõigile välja.....kellel hea päev olnud või näiteks uhkem auto
aga ei mäleta, et maksmise teemast oleks kunagi mingit küsimust üldse tekkinud.

slave'i motiivide üle võid oletama jäädagi. kuni ta isiklike rünnakutega jätkab, jätab paratamatult mulje solvunud mehelikkuse presentatsioonist- ning mitte ainult mulle.

aprilljuuli ise ei kasuta saiti nn sihtotstarbeliselt- sõbra või sekspartneri leidmiseks. aga eeldab, et teised peaksid selle tingimata endale eesmärgiks seadma
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 14:48
On mõnel ikka käekiri. Minu eriarvamusi nimetatakse mingi orja isiklikeks rünnakuteks ja proovitakse mind pseudojamaga vaikima panna... et kui jätkan, siis jätan paratamatult mulje jne.
Mõnes mõttes hea meel isegi sellise isikliku lähenemise üle, ilmselt tabasin õiget kohta.

p.s. kui ma siin ei kirjuta nüüd vahepeal, siis mitte pähemääritavate väljamõeldiste pärast vaid sellepärast, et ilmad on ilusad ja kompleksides virtuaalegodega suhtlemise asemel on palju paremaid asju elus teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 23:59
Caprichosa, sinuga on suht mõtetu kirjutada tegelikult, ma kirjtuasin oma väited ära, mitmeid kordi aga sina interpreteerid seda iga kord omale sobivalt.
Ja ma ei viitsi hakata enam täpsustama või ümber lükkama.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 00:01
Sõida kuu peale
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 14:33
aprilljuuli,
mõttetu on esitada oma oletusi väidete pähe- kui sa ei suuda neid veenvalt põhjendada.
loomulikult ma teen oma valikuid endale sobivalt.
kui need sulle või kellelegi teisele kõrvalisele ei sobi, ega siis seepärast mu elu või põhimõtted muutuma ei pea.

sa muudkui seletad, kuidas sul prostitutsiooni vastu vähimatki pole ja kui kõrgelt sa selle vajaliku ameti esindajaid hindad.
no väga armas.
aga igale erootikamassöörile, dominatrixile, eskortdaamile seksuaalvahekorra müüja sildi kleepimise katse on mu meelest suht ignorantne ning siiski näitab halvustavat suhtumist.
kupeldamist pole ka mõtet mulle kaela määrima hakata......
kas kellegi 20+, 30+ või 40+ tütar või poeg tegutseb erootikaäris või mitte, on siiski täisealise inimese enda otsus. kui pole juhuslikult orjaks müümisega tegu. ning lastega kauplemise sildi kleepimise katse mõjub sel juhul pehmelt öeldes totralt.

kui sinule tundub mõte massööri või günekoloogi või juuksuri külastuse erootikaga vürtsitamisest ebameeldiv, kas see ongi nn püha tõde?
inimesed, kes teisiti arvavad, tuleks liigitada kehamüüjateks või prostitutsiooni tarbijateks? isegi kui vahekorra eest maksmist üldse ei toimu.
mu jaoks on taoline mõtteviis tobedalt puritaanlik.
kusjuures mind konservatiivsed kodanikud üldse ei häiri. vähemalt seni kui nad oma vaateid peale suruma ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 20:18
Ma kirjutasin , et MULLE ei meeldi günekoloogi juures orgasmi saada ja jällegi ei olnud poolt sõnagi sellest, et teised ei tohiks saada.
Mis püha tõda sa jälle näed?
Miks sina siis teiste inimeste arvamusi halvustad ja sildistad? Minu vaated on minu omad ja kui sa tunned, et neid sulle peale surutakse, siis see on sinu probleem.
Ja ma olen siin toonud välja prostituudi mõiste, selgitanud, mida ma arvan eskortaamidest jms
Et me oleme neid teemasid juba mitmeid ja mitmeid kordi läbi võtnud.
Kaua võib üht asja jahuda, sama juba nagu see slave kohtumise teema, ühest samast asjast nii palju sõnavõtte ei aja isegi muigama enam.
Aitab nüüd küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 20:29
väga tore tolerantne suhtumine, aprilljuuli. järelikult siis nõustud, et massaaži või misiganes teenusega kaasnevas erootikas pole midagi taunitavat? ning suhtluse erootiline varjund ei tähenda automaatselt seksuaalvahekorra müüki.

kui ma halvustan näiteks konkreetselt mind või minu tegevust halvustavat sõnavõttu, siis see on lihtsalt reaktsioon, mõistad?
mitte et mul oleks vajadus kedagi või kellegi elustiili isiklikult rünnata. pole kunagi olnudki.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 20:46
Issand jumal, ma pole kunagi öelnud, et kui massaaziteenusega tuleb kaasa ka õnnelik lõpp, siis see on kuidagi TAUNITAV, või paha või öök.
Küll aga tuleks siis seda teenust nimetada õige nimega.

Kui füüsilise abi tulemusena sperma lendab, siis on varjundist juba samm kaugemale jõutud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 23:25
Ejakulatsioon tekib või kutsutakse see teadlikult esile, -siit kusagilt vahelt jookseb see piir?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 23:42
Kui meesmassöör teeb eesnäärme massaaži, kas siis on tegemist pederastiaga?
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
34