Kirjutasin või?
Caprichosa, sa oled ikka niiii kaval

, sa muudkui kirjutad ja kirjutad ja kirjutad ja kirjutad ja kui ma ei teaks, mis mina kirjutasin, või mis nt slave kirjutas või veel mõned teised inimesed, siis mulle jääks lausa selline mulje, et no tõesti… mitu korda sa pead ühtesid samu asju muudkui selgitama ja kuidas ikkagi ilmselgeid tõdesid niimoodi pea peale pööratakse jms

Ma toon siis väljavõtte, mis ma kirjutasin seal sellest vabast ajast:
/Sa räägid mingist müstilisest vabast ajast, kus sul ei ole suhted rahasse arvestatud, samas oled sa mitu korda väitnud, et kui mängus pole armumist, siis kompenseerib selle emotsiooni puudumist ainult raha/kingitus.
Et siis sellel lehel oled sa ju end/oma teenust müümas, kas sulle on hakanud tunduma, et sa oled siin ka otsimas sõpru, kellega vaba aega veeta, mis ongi selle lehe suunitlus ...
aga kui sa pole armunud ja enda teenust parajasti ei müü, siis ikkagi ju suhtled ka vabal ajal härrasmeestega hinnakirja alusel, et kuidas siis su vaba aeg ikkagi tööajast erineb?
Sinu kirjutiste põhjal tuleb välja, et ainult armumine on see, mis võtab mehel hinnasildi küljest. Ülejäänud suhtlus nii tööl, kui ka “vabal" ajal, on ikkagi tasuline. / väljavõtte lõpp
Pole ju kirjas, et sa nt perega tasu alusel suhtled, isegi sõbrannadest mitte, ikka sõpradest- härrasmeestest (või ka naistest?) käis jutt

Kuigi ma ei tea, kui sa lähed nt “kolleegidega” koos homaari sööma, siis kes maksab? Või ilma härrasmeesteta ei saagi homaari süüa ja ka poes vorsti ostes tuleb pärast kassa juures oodata, kuni tuleb härrasmees ja tõmbab oma pangakaardi makseterminalist läbi ...
Lisaks, sina ju ka oletad ja arvad, mida teised inimesed mõtlevad ja tunnevad ja kas neil on huvipuudus või neil pole huvipuudust, et eks mul ole ka siis sama õigus ju arvata

ja kui sinu sõnade kohaselt “mõnele” tundub, et slavel on isiklik motiiv, siis ilmselgelt “mõnele” jälle ei tundu, ma arvan, et me peaks vbl hääletuse tegema, et kellele midagi tundub, kuigi siin on hääletuste osas inimesed üsna ükskõiksed, nii et sellest vbl ikka asja ei saa …
Ja muide, caprichosa, mina ei olegi siin otsimas head reaalset sõpra või sekspartnerit ja see on minu profiilis ilusti trükitähtedega kirjas ka