Foorum
2020-04-18 22:54
Siia võivad kõik need kirjutada, kes mõnda teise teemasse ei sobitu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:09
Vat jahh, kes tunneb et on mittemüüdav õiendab teises teemas, kes tunneb end müüdavana see siin.
Igale sihtgrupile oma teema ja ei pea siis tühja tuult tallates vaidlema
......kõik müügiks, oleks vaid ostjaid!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:11
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:29
Sa Luu küsid ju liiga kõrget hinda ja pärast tuleb kõik maksud kah ise maksta, sest vaevalt sa seda tulu deklareerima jookseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:56
Aga miks peab üldse kuulutama?
Kui ma tahan autot või mõnd muud endale mitte vajaliku asja mahamüüa, siis muidugi. Aga ennast ma küll müüki ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:57
nii, neli müüdavat on juba endast märku andnud
madleen, väga hea teemapüstitus muide. mõtlesin ise juba taolise teema vajalikkusest, aga sa jõudsid ette
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 00:00
kuulutamise vajadus tekib, kui kaubale puudub piisav nõudlus ja ostjaid liiga vähe. defitsiitne või luksuskaup tavaliselt reklaami ei vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 00:20
qwerty, kuna mõni teine teema on rangelt tasuta lustipakkujatele reserveeritud, oleks sinulgi mõistlikum siia kolida
saan aru, et sinul tekib naiste halvustamise vajadus kui järjekordselt oled kuivale jäetud. see on sinu puhul kehtiv loogika.
aga "viineris" iseenesest pole miskit laiduväärset ega kurvastavat. kui on ikka kvaliteetse tootega tegemist kui tundsid end seepärast kuidagi puudutatuna, pole ju minu süü

üks kohtumise palumine ei liigitu jah nurumiseks. aga viis või kümme korda minu meelest küll. kui praegu bloki maha võtaksin, hakkaks jälle sama jutt sinu poolt, masseerimisest ja poseerimisest jne. kuigi olen kümme korda selgitanud, et ma ei poseeri suvalisele võõrale vaid pigem heale usaldusväärsele tuttavale. järelikult pole sa suutnud ka virtuaalsel suhtlusel usaldusväärselt mõjuda. eks mõtle ise, miks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 00:31
kõik minule esitatud küsimused, pretensioonid ja süüdistused esitada nüüd palun siia. tõesti ei soovi, et slave'i tasuta haaremi kollektsioneerimise püha üritus tänu minu poliitiliselt ebakorrektsetele postitustele uppi läheks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 01:14
Seletage lahti sõna müüdav Kõiki asju saab müüa ,mis ei ole muuseumist pärit ja hindamatu Mida müüa ei tohi on inimene. See oleks seadusega vastuolus Osta võib koera kassi ja muid koduloomi.Vanasti müüdi ja osteti tõepoolest orje orjatööle .Tänapäeval saab orjadega mängida ainult vastastikusel kokkuleppel
Kui rääkida erinevatest teenustest õige sõnaga siis teenust me rendime.Me ei saa teenust omale päriseks ehk seda omada
Olgu see siis ükskõik mis teenus tahes Loodan ,et väga segaselt ei seletanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 06:54
Mis teenusesse puutub, siis me küll rendine teenindajat, aga ostame tema tööaega. Aja kasutamine on lõplik, seda tagasi ei saa.
Prostituut annab enda keha rendile, aga müüb enda aega. Ainuke kelle puhul saab juttu olla keha müümisest on truu abielunaine. Mõnes kultuuris on siiani säilinud tava, et mees peab endale naise tema vanematelt ostma.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 09:43
Mitme lamba eest sina omale naise ostsid?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 11:02
Ma ei ostnud endale naist, vaid naise kasutamis õiguse ja lammastesse on seda hinda võimatu konverteerida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 11:56
maria27, õigustatud märkus rentimise kohta. ilmselt need, kes loonud illusiooni kellegi ostmisest, suhtuvadki teenindajasse nagu orja või kodulooma
kuigi tegelikult jah müüakse vaid tööaega- nii nagu teevad seda juuksurid, giidid, sekretärid, autojuhid- tegelikult me kõik.

ning müüdavuse mõiste on tõepoolest laialivalguv nagu jfjm mainis. mitte ainult sellepärast, et teoreetiliselt ja teatud olukorras võiks igast moraalijüngrist müüdav, õigemini renditav saada.
vaevalt et keegi sünnist surmani klienditeenindusega tegeleb. pigem on tegemist mingi perioodiga ......mida meeldivamaks ja tulusamaks see kujuneb, seda pikem periood ilmselt. mis ei tähenda nagu ärivälised kohtumised, suhted, armumised ja lähedusevõime teenusepakkuja elust puuduksid- need on lihtsalt reserveeritud privilegeeritutele

aga slave tõmbas oma teemades selge joone "müüdavate/mittemüüdavate" vahele- kes tohib sõna võtta ja kes mitte. no järelikult teda väljaspool oma mulli toimuv ei huvita ning ärgem siis teda tasuta mõnujagajate otsinguil rohkem häiri
naljakas muidugi, et seltsimees slave jätkab oma teemades minu sarjamist. kuigi omateada pole talle isiklikult midagi halba teinud..........kõigest julgesin ausalt arvamust avaldada.

loomulikult oleks tema silmis "hea Domina" selline, kes teda alandaks, piitsutaks, sõimaks nö hobi korras ja tasu võtaks ainult teiste orjade käest. tundub, et reaalses elus selliseid väga palju pole ette juhtunud- muidu ei tuntaks ju sellist kibestumust teenusepakkujate vastu.
aga ihneks pihkuriks võin slave'i täitsa tasuta ja heategevuse korras nimetada
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 12:27
üks iseloomulik tsitaat slave'i poolt:
"Jott, kas vabameelne saab olla ka lojaalne? Kui kepib kellega tahab, siis kui palju arvestab ta teisega? Kas vabameelsus on sinu arvates siis egoism?"
--------------------------------------------

kuidas sellest aru saada? vabas ühiskonnas peaks ju olema loomulik, et vahekorda astutakse oma valiku ja tahte järgi. oma mõtetes ja tegudes vaba inimene ei peagi kellegi arvamust või luba küsima, kui seksihimu tekib.
slave'i arvates on ilmselt ahne egoist see, kes temaga paljalt lõbu pärast sugutegemise asemel eelistab materiaalselt panustavat meeldivat džentelmeni

huvitav on ka see, et keegi proua Moon1 nimetas lipitsejaks jfjm'i- kommenteerides seisukohta, et vabameelne ei suru oma vaateid teistele peale.
arvamuse avaldamist sildistatakse nüüd "lipitsemiseks"?
kas Moon1 postitused on seega ajendatud soovist slave'i ees lipitseda või talle isegi altruistlikku seksi pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 12:56
qwerty, kui su "tühised küsimused" on esitatud labases vormis ning peamiselt puudutavad kellegi intiimseid kehaosasid, oleks suht naiivne mingi positiivset tagasisidet oodata.
suhtu teistesse nii nagu sa loodad, et sinusse suhtutakse- nagu sa pidevalt räägid
vähemalt viis korda palusid kohtumist isegi viimase mõnepäevase kirjavahetuse jooksul, mis ei toimunudki väga ammu.
ning neid kirjavahetusi ikka päris mitu olnud aga virtuaalmaailmas naisele usaldusväärset muljet kohe kindlasti ei jäta negatiivsete märkuste, labase laimu või solvavate kuulujuttude levitamisega. selles suhtes võiksid jfjm endale eeskujuks võtta ning saavutaksid kindlasti palju rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 17:21
Tegelikult on lõbus seda näitemängu pealt vaadata. Üks lause: ''andke rahvale tsirkust ja leiba''
Teatris on alati point sees, et mida me näitame ja mida teie vaatate. Siin on väga palju inimesi, kes maksavaf pileteid teatri- kntserdi -matka- ralli jaoks jm( reaalses rahas) Aga kui on näitmäng on läbi, siis plaksutatakse ja visataks või tuuakse kaardikesega õnnesoovidega, Ja väga paljud ei austa eeltööd, et khoe peaks ära jooksma, peaasi, et järksi ei teki auto kättesaamisel. Tra, kelle pärast sa teatrisse tuled? Et naine tahab, ve , ve oled kultuuriinimene. ve autot tahtsid näidata ja ülikonda?
Palga oled saanud ju.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 17:22
ma näitaks naistele munni,aga ei saa jutukasse sisse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 17:34
Väljendasin valesti. Palga oled sina näitleja ju kätte saanud, et mida sa veel tahad? Üks austab siin ja saadab lilli,, viskab lavale . teine jookseb ära, peaasi, et saaks kiiresti minema, no kannatas ära lõpuni, tegelt ei tea emmigi vaatemängust ( tähtis on olla tegija selles rubriigis.. siiski kultuurne) . Mõni läheb välja sööma, kuna vaheldust vaja ja omal kohe pole võtta külmkapist, ütlete, et oi, miks te selle eest raha tahte?)
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 17:35
Jah,Teatrit saame iga päev Valitsuselt .
Peamegi saama, sest igakuiselt toetame neid maksetega tugevalt. Eriolukorras lausa iga päev live etendus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 17:36
mulle meeldib tarka ja laia silmaringiga naist nikkuda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 18:10
ANSWER2..mis litutad siin ringi ?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 18:24
ok ära pahanda kallis,kohe tulen koju sinu juurde
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 19:12
Ma siis ise ka seni naabrimehe juures olen helista ette kui tuled
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 02:09
https://alkeemia.delfi.ee/suhted/armastus/vastamata-armastus-pohjused-ja-kuidas-selle-vastu-voidelda?id=75442857

˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:29
Dragu, paar täitsa head soovitust qwertyle. eriti see "leia endale mingi tegevus"

Violiina võrdlus teatriga oli teatud mõttes täitsa tabav. eeldatakse ju nii näitlejalt kui teenusepakkujalt ehedat emotsiooni, "rolli sulamist" ning mitte ainult kostüümide tasemel........vähemalt kvaliteetse meelelahutuse puhul, kus seatakse esikohale kunsti nautimine.
garderoobis ning kulisside taga toimuv jääb vaataja pilgule enamasti varjatuks. samuti see, kui palju aega ja ressursse perfektse lõpptulemuse nimel kulutati.
aga näitleja tööd respekteeriv kodanik üldjuhul ei imesta ega siuna, kui teatripileti üle tingija või tasuta etenduse nõudja ukse taha jäetakse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:48
teatriteema jätkuks veel paar mõtet.
healt näitlejalt oodatakse, et ta ei teeks laval tuima tükitööd ega loeks masinlikult teksti ette, eks. hea artist elabki rolli reaalsusetaju kadumiseni sisse ning naudib seda 101% kui vähegi võimalik, unustades remontivajava auto või tüli abikaasaga.
tema ehedast rolliesituse naudingust algabki Kunst, millest omakorda publik saab naudingu.

lähtudes "esiorja" slave'i teooriast viitab nauditava tegevuse tasustamine ahnusele ja väärastunud mõtteviisile.
niisiis peaks näitleja äraelamiseks teise töökoha soetama, nt poekassas istuma?
ja kas laval vastumeelselt tegutsev näitleja oleks ahnuse patust puhas? (kui ta ei saa tegevusest naudingut ning loeb robotina oma teksti, et leivaraha kätte saada).
sellised väiksed mõtted, üldse mitte ad hominem
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 17:58
Capri, ma saatsin sulle paar päeva tagasi postkasti edasi ühe hinnapakkumise. Kliendiks pürgija on närviline ja viimati hakkab mult viivist sissenõudma. Aga mul on hemaroidid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 19:11
millest selline järeldus, qwerty? minuteada on Dragu endiselt vaba mees vabal maal

jfjm,
mõistan su ärevust viiviste sissenõudmise osas.
no hinnapakkumise unustasid vist lisada aga kliendiks kandideerija võib minu poolest end rahumeeli kastreerida lasta. oleks vähem kasutut siplemist ja helesiniseid unistusi....
võid talle edasi öelda, et igaüks Ferrariga sõitmiseni ei jõua. ning kas peakski? võiks ju rõõmu tunda sellestki kui saab endale laenu võtmata vana Fiati lubada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 19:23
kas tõesti mina olen see, kes nuiab jfjm-lt kirjade vahendamist ja kosjasobitust?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 19:29
qwerty, sul vist liiga lahja kohv või liisunud ja kopitanud konjak
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 20:20
ütle üks hea argument proovimiseks, qwerty

muide, slave näib olevat oma eesmärgi saavutanud. lausa kaks küpses eas mittemüüdavat härrat on tema orbiidil tiirlemas. üks on juba lõbupakkumise teinud
ei mingit närvsesöövat kuulutuste lappamist enam.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 00:51
no mina joon tavaliselt konjakit kohviga hoopis. muidugi juhul kui silmapiiril leidub mõni härra, kes väärib mulle väljategemise au
aga täna õhtul peale trenni keefir ökokakaopulbri, kamajahu ju suurte mahlaste maasikaviiludega- tõeline maitseorgia
polegi veel sellele kokteilile nime jõudnud välja nuputada..........Ahne Hetäär sobiks hästi. või pigem Karantiini Kaif?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 02:41
Kverty tahab niksi ja tissid.kveery minu soper.twma minu Venno Loosaar.traku tahab pepusse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 12:53
qwerty, põnevad sõbrad sul
kena muidugi, et härra pilditu fotokriitiku teemas ühte minu fotograafi klõpsu lausa topivääriliseks pidasid aga palju rohkem avaldaks muljet kui suurte sõnade tegemise asemel oma portfoolio letti laoksid. ei pea silmas sellist, millest vana-rooma homopoeedid inspiratsiooni ammutaksid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 13:17
Misterikoska mõte "slaveomatasutasaamatusega pärissegikamminud" väga vale vist polnudki. vähemalt "esiorja" viimaseid postitusi iseloomustas tabavalt

naljakas, et väikses huumoris mittemüüdavate vanameestega skoorimise kohta nähakse kohe hirmsat vihkamist camoon, slave. vihkamine on suur ja kirglik tunne- nagu armastuski. seda oleks rumal lõbu pärast vaidlemise käigus raisata.
sa pole isegi ühtki meest ega naist minult üle löönud- mis oleks pagana hea põhjus eluaegseks sõdimiseks, eks

veel naljakam on, et oma siltide kleepimise üritust võetakse nii tõsiselt, et ei juleta isegi siin teemas mulle vastata. ju siis pole piisavalt kindlust siiski oma põhimõtetes, slave......kui kardad, et äkki muutud müüdavaks kui teisest "liivakastist" läbi astud

alles oli suur hädaldamine, kuidas paar minu postitust tasuta nümfomaanide otsinguid nurjasid. nüüd kui ma rohkem pole oma ebasoovitava isikuga püha üritust seal teemas häirinud, jauratakse endiselt müüdavate materdamisega edasi. oleks ju võinud kohe öelda, et hoopis kellelegi ärapanemine oli teema tegelik eesmärk, mille teostamist loogiliste vastuargumentide esitamine segas.

miks peaks massöör või Domina "massööride ja Dominate taha pugema"? näeb siin keegi mingit loogikat?
segikammimise asemel võiks tõesti pühenduda oma tasuta massööridele ja Dominatele. kas keegi on keelanud seda teha või?

ja mu meelest näeb slave piisavalt hea välja, et mõnigi naine võiks teda Ferrariga võrrelda. aga ilmselt pole seda veel juhtunud....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 17:02
Oskuslik keerutamine jälle, aga sellega oleme harjumas juba.
Kuskilt on ilmunud "tasuta massöör" sujuvalt jutu sisse, et mind nurujaks teha? Ma olen alati massaazi eest korrektselt tasunud.

Mõttetu lahmimine aga kui sa nii jubedalt mõtteid ja lauseid väänad, siis peaks nagu vastama.

Ja hoia oma kassinäru lühema keti otsas!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 18:57
Kellelgi teisel siinsest kasutajaskonnast pole säärast intelligentsi, nagu seda on nn. "kassinärul". Keti võid endale hoida, see sobib orjaloomusega ju hästi, ja on ka tasuta saadud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 21:06
Virussa on idioot. Mina ei tea kes ta on, aga tundub nagu see haige jobu tunneks mind? Mina ei tunne siit iha omadest mitte kedagi. Peale Joti muidugi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 21:39
Mina ei tea tea sind sina käid mind monitamas siin loll tädi. Kverti ja draku minu soprad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 22:26
slave,
ma ei keeruta. kui sinu EQ on nii madal, et otsid iga väikse sarkasmi taga vihkamist või isiklikku halvakspanu, siis kurb muidugi.
paar naiskodanikku, kel enda arvates põhjust personaalselt tigetseda, käituvad sellele vastavalt ja paraku jätavad suht haleda mulje. ei tunne nende vastu seetõttu vihkamist (ülesköetud kaagutusi on muidugi lõbus jälgida ).
sinu vihkamiseks ei tea vähimatki põhjust olevat.
kui Emand su patust turja nuhtleb, kas arvad, et suurest vihkamisest? ehk on tal lihtsalt lõbus
arvasin, et oled psühholoogias ikka pisut võimekam.

väga tubli, et sa massööridele võlgu ei jää. aga kui massaažiga mõni vürtsikam tegevus kaasneks, kas siis tunduks rahakoti kojujätmine loogiline ? eriti juhul, kui lõbu ja nautimist lausa mõlemapoolselt oleks märgata?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 11:54
eile juhtusin muide vabas looduses vonkleva piraka rästikuga kokku. oli vist ka kevadpäikest nautima tulnud. mulle õnneks mürgihambaid sisse lüüa ei üritanud, jätkas stoilise väärikusega oma teekonda.
õhtul siin ühte teatud teemat lugedes hämmastas mürgipritsijate jätkuv vahutamine. nagu oleks neile personaalselt saba peale astutud.

slave kurtis siin hiljuti minu "ad hominem" kommentaaride üle.
kuigi olen üritanud diskussiooni põhimõttelisel tasandil hoida. jah, mõni isiklikku mürki pritsiv rästik võib ka isiklikult haiget saada.....aga siis süüdistagu juba iseennast.
paraku peab nõustuma MisteriKoska mõttekäiguga:
"Oleks sa jäänud oma teoreetiliste arutluste juurde, arvaks ehk enamik siiani, et päris mõistlik mees, kahju, et teises nurgas kiiksuga. Kuna su foorumi-etteasted muutusid ca nädalaga selgelt ja ühesuunaliselt caprichosat ründavaks, ning on seda jätkuvalt, siis minu kaastunne. touch1 soovil siis uus isiklike rünnakute objekt"

slave'i põhjendus oli, et kui kellegi "stiil ei meeldi", tuleb laskuda isikliku materdamiseni.....
nojah, tõesti arvasin sinust enamat. kahju, et eksisin.
ratsionaalne ajutegevus asendub nädala jooksul vihase kaagutamisega. argumenteermise võime näib olevat täiesti kadunud. konkreetsele küsimusele vastamise asemel süüdistatakse "keerutamises" jne.
arusaadav, et "perenaise" teenistuses olemine avaldab koera olemusele mõju.
vahet pole, kas kanastumine on toimunud iseeneslikult või on antud konkreetne käsk isiklikeks rünnakuteks (kuna kana enda nokk natuke nürivõitu). selle viimase variandi puhul ütleks, et sellist perverssust kohtan küll esmakordselt, et kedagi erutaks perekooli kanala tasemele laskumine
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 15:08
Caprichosa slavetodomme´st: “slave kurtis siin hiljuti minu "ad hominem" kommentaaride üle.
kuigi olen üritanud diskussiooni põhimõttelisel tasandil hoida….”
Ja slavetodomme´st läbi teiste arvamuse:“"Oleks sa jäänud oma teoreetiliste arutluste juurde, arvaks ehk enamik siiani, et päris mõistlik mees, kahju, et …” jne.

Caprichosa slavetodomme´st samas postituses allpool koos “rafineeritud” lisanditega ja muidugi “naeratusega”:“ratsionaalne ajutegevus asendub nädala jooksul vihase kaagutamisega. argumenteermise võime näib olevat täiesti kadunud. konkreetsele küsimusele vastamise asemel süüdistatakse "keerutamises" jne.
arusaadav, et "perenaise" teenistuses olemine avaldab koera olemusele mõju.
vahet pole, kas kanastumine on toimunud iseeneslikult või on antud konkreetne käsk isiklikeks rünnakuteks (kuna kana enda nokk natuke nürivõitu). selle viimase variandi puhul ütleks, et sellist perverssust kohtan küll esmakordselt, et kedagi erutaks perekooli kanala tasemele laskumine”

“teoreetiline arutlemine” versus “ad hominem” sarkasm, Caprichosa?

Aitab teesklemisest, et need “üritamised” tegelikkuses midagi tähendavad ja et sinu kivid, mida sa slave´ile pidevalt “saadad”, on paremini valitud kui on slave´i puhul.

Kui leiduks vaidluse pooltest vähemalt üks, kes mitte teoreetilistes enesesisendustes, vaid ka tegelikult üritaks hoiduda teineteise suhtes “ad hominem” kommentaaridest ja, siis ehk saate ka oma “kapsaaia” puhtamaks. 50/50 tundub seis praegu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 15:31
Eks ta ole. Lugupeetava õukond argumenteerib, kuid teised kurdavad ja hädaldavad.
Igas lauses väike vääne ja kokku tuleb suuresti teine mõte lõpuks välja. Braavo.

Intelligentsuse võistlust pole olnud. Ka intelligentne kassinäru võib olla alatu, silmakirjalik ja kompleksides. Kui see kumab postitustest läbi, mis sisudest kaugemale muudkui lähevad, julgen seda öelda küll. Mis siis, et mõni hakkab kenjaalset huumorit ketiteemal viskama, arvates, et ma pole neid orjanalju varem kuulnudki

Lugege seisu. Mul on üldiselt muudki teha... onaneerida näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 17:19
See on vist tõesti ainus asi, mida sa teha oskad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 17:22
Ilmselt on ka müüdavatel oma Au ja uhkus kui palju keegi välja veab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 20:56
tsiteerides jfjm:

"Slave, kas olid kõrval, kui raha maksti?
Mõnele daamile näiteks meeldib rohkem saada briljantidega kõrvarõngaid või karusnahkset kasukat, kui nende hinda sularahas. Rääkimata soojamaa reisist.
Väärtusliku kingituse mõte on selles, et selle omamine kindlasti tekitab rõõmu ja ta kindlasti on unistanud sellest, aga ise ei raatsiks ta seda osta."

no loomulikult seisis slave kõrval, ehk oli isegi vahendaja rollis
aga jfjm, tabasid kümnesse.
kusjuures stiilsemad härrad eelistavadki pigem luksuslikke kingitusi teha, mida ümbrikusse ei anna mahutada. ja näiteks mitu meeldivat päeva koos veeta, tunnihinna kalkuleerimise asemel.

ja endiselt jäi õhku rippuma küsimus, et kui massöörile maksmist peetakse normaalseks, kas boonuste lisandumisel peaks rahakoti koju jätma? no et teenindajat ahnuse mürgist säästa
konkreetse vastuse asemel sõimatakse kassi alatuks näruks ning teadustatakse publikut onafestivali jätkumisest.

argumendid asenduvad sõimu ja isikliku sulekitkumisega- seda ma nimetangi kanastumiseks (ilma mingi personaalse vihata minu poolt).
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:26
jah, teatud mõttes õige, slave:
"Võibolla ostavadki nad seda mitteklammerdumist? Aga sellega võtavad jälle endalt ja teistelt arenemisvõimaluse nö. tasuvabas suhtes."


kvaliteetaeg, kirg, mänguhimu rahuldamine, väike seiklus, suur lõõgastus- mitte just igal mehel ei õnnestu seda kõike nö ilma klammerdumiseta kogeda.
(kuigi slave väidab, et temal on kõik mõnud sõrmenipsu või telefonikõne kaugusel.)
kaugeltki mitte iga mees ei igatse nn tasuvaba suhtega tavaliselt kaasnevat romantikat, emotsionaalset seotust, vastastikuseid ootusi, lubadusi, armukadedust jne.
mõnel pole aega, mõni lihtsalt ei viitsi, mõni on luhtunud suhetest väsinud. siis ongi lihtsam sõlmida mõlemaid osapooli rahuldav diil, mis peale kohtumist millekski ei kohusta- välja arvatud diskreetsuse säilimine.

aga mis puutub Ferrarisse, siis selle sisu ning sõidustiili hindamine ja kritiseerimine paljalt välise vaatluse põhjal on natuke võhiklik.
samuti nagu arvamus, et Ferrari võrdsustub renditasu maksmise järel ühistranspordiga
isegi kui slave'l on kunagi õnnestunud mõne luksusautoga proovisõitu teha, ilma hoolduskulude ja kütuse eest tasumata, egas seepärast pea kõik Ferrarid igale heale autojuhile tasuta kättesaadavad olema.
kommunistlikud ideaalid pole reaalses maailmas paraku jätkusuutlikud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 09:12
"See on vist tõesti ainus asi, mida sa teha oskad."

Natuke liiga sügavamõtteline ja intelligentne avaldus. Kas lihtsamalt saaks palun?

Eesti Ferrarile soovin jälle huumorisoont juurde. Ja tänan kassinäru ohjeldamise eest, kuigi nüüd on vist Dragunovi vahetus musta töö tegemises. "Vist" on hea sõna, eks? Nagu väidad ja ei väida ka

Need lakkamatud kirjeldused oma hirmägedatest klientidest ja iseenda meeletutest naudingutest viitavad ikkagi sellele, et tööd vähevõitu ja hinda ka ei saa alla lasta. Või on tegemist teatava autosugestsiooniga?
Ja loomulikult võta mu lause ja kirjuta, et "kõik" on sõrmenipsu kaugusel. Kas varjatud viha võtab isegi ironiseerimise oskuse ära? Pane siis labasemalt, nagu see Dragu.

Ilm on ilus, onafestar jätkub, pole aega siin pseudofilosoofiaks ja tasuliste kurbuse märklauaks olemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 12:27
"esiorjale" jääb üle soovida rõõmsat onaneerimist. kuna sisulise diskussiooni võime näib olevat lõplikult kärbunud.....
selle asemel muretsetakse konkreetselt minu töö ja naudingute pärast. saan aru, et raske ja kurvastav võib mõeldagi olla sellest, et igasugust tööd saab nautida.........ilma mingi vihata teoreetikute vastu, kes oma tõde ainuõigeks peavad.
loomulikult on "põhiargumendiks" ka pidev mure massööride oletatava tööpuuduse üle.
nii palju kui mina tean, kohtuvad hetkel pigem need teenusepakkujad, kellel suured rendikulud kaela peal või muud sissetulekud üldse puuduvad. mina nende üle kohut ei tõtta mõistma.
aga see ei tähenda, et peaksin ise praeguses olukorras asjatuid riske võtma. pole selleks hetkel vajadust nagu polnud ka mitu kuud kestnud (ja härrasmeeste finantseeritud ) talvepuhkuse ajal. kellele muinasjutt, kellele argipäev.......muide "muinasjutust" on umbes tuhat reaalset pilti

slave jättis varem ikka loogiliselt arutleva indiviidi mulje. aga pole vist taibanud, et materialismiga kaasneb boonusena ka mõningane turvalisus, mistõttu paarikuune karantiin paanikat ei tekita. ning alati on vabadus võtta kasvõi paar aastat puhkust- kui tekib soov või vajadus. sedasorti vabadus on mulle isiklikult kõige olulisem ning eesmärgiks olnud.
ei näe mõtet materdamiseks, kui kellelgi on erinevad prioriteedid ja vahendid nende saavutamiseks. vihastamiseks ammugi mitte
aga isiklikul tasandil solvaja või sõimleja võib vastu nina saada küll ning pole mõtet siis krokodillipisaraid valada.....
˅ näita rohkem ˅