Foorum
1
...
7
8
9
...
34
2020-05-20 13:21
capri, kui see nn. müük on su elukutse, loomulkult ma ei tea kas on, siis vaevalt sa dressides mehe ukse taha jätad, enne ikka lööb rahapakk su uimaseks, ega raha pole mats,
kannatad ära mudid natuke tema organeid ja päev on jälle päikeseline
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 13:25
capri õige nimi on see, mida me tavaliselt eesti keeles kasutame
rüütellikkus on tõesti siin haruldus, kuna rüütlid olid enamasti tiitlitega, siis ei saa neid siin olla
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 13:46
Luts, ma vaidleksin vastu, et meil pole härrasid olnud.

Aga "teenindaja" turundusstooris kõlab see nii, et käid minu juures pauku lahti saamas - oledki tõstetud ja härra. Ühtlasi jätab mulje, et tegemist on millegi peene ja esmaklassilisega.
Kvaliteeti ei oska kommenteerida, ainult stoorit.

Nil novi sub sole. Selliselt on kunagi välja tulnud üks Jaapani autofirma oma toodanguga. "Härrastele", oli slogan.

Turundusstooris sisaldub ka pidev erutus ja nautlemine ning võimalikud perverssed lisad, mis peaksid toimima. Ilmselt toimivadki. Pluss illusioon õnnelikust kohutavalt seksilembesest naisest, keda odavalt ei saa.

Koguge raha mehed ja saage siis härradeks ja rüütliteks. Viige reisidele ja uskuge kõike.
Aga arvestage ka naerualuseks jäämisega või tunnete tekkimise korral pettumisega.

Kes see Tasuja üldse on? Kunagi oli siin selline kasutaja küll...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:04
Muuseas, härratama ja prouatama hakkasid 90-ndatel endised seltsimehed, sest nii ei sobinud ju enam öelda kui Kommunistlik partei oli ajaloo prügikasti lennanud, siis hakkasid nad nagu üks mees eesti rahvuslikult meelestatud härradeks ja prouadeks, kuigi kui neile näkku vaadata olid nad tiitliga isikust sama kaugel kui maa päikesest.
Ilmselt sellest ajast on tänapäevane mõiste jäänud, kuigi enam seda nii agaralt ei tarvitata, sobib ka ameerikalik Sina ( ära tule , ära puudu ära loe jne)
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:48
luts, mitte kikilips ei tee mehest härrat vaid ikka käitumine.
dressides härra, kes tuleb näiteks otse tennist kanget selga lõõgastama, loomulikult ukse taha ei jää.
aga ülikonna selgatõmbamine kedagi rüütliks ei muuda. matsliku käitumise, piiride ületamise nõudmise või lihtsalt ebameeldiva pealetükkivuse puhul aga lõpetatakse igasugune suhtlus taolise isendiga, hoolimata riietusest või rahapakkide paksusest.

kindlasti leidub ka tiitlikandjate seas matslikke jõhkardeid, on ju läbi ajaloo leidunud. nende puhul on klanitud väliskest vaid kattevarjuks tegelikule olemusele.
aga täitsa tavaline mees võib vahel käituda nii rüütellikult, et teeb südame soojaks......ja see ei lase usul inimhinge ilusse ning õilsusesse kustuda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:58
nii et capri jõudis geniaalsele järeldusele kõik on suhteline, samas jään oma arvamuse juurde härra on see kes sündides omab tiitlit, võib ju kasutada väljendit viisakas mees
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 12:08
luts, sellele geniaalsele järeldusele jõudsin juba hea hulk aastaid tagasi. aga teoreetikud võivad rahapakkidega uimaseks löömisest vahutada, keegi ei keela

härrasmehelikult suudab absoluutselt igaüks käituda. isegi ahve on noa ja kahvliga sööma õpetatud aga põhjendada matslikku kõnepruuki või käitumist aristokraadi tiitli puudumisega, kõlab isegi provokatsioonina liiga tobedalt.

slave pole ikka veel taibanud, et mitte minu juures käimine ei muuda kedagi härraks. vaid härrasmehelik viisakus on üks eeldusi, et üldse mingit reaalset suhtlust toimuks.
kvaliteeti ei oska kommenteerida, aga hea meelega tambiks seda ka ju mutta eks? et ehk ei olegi esmaklassiline ja tglt suht jama ikka
just sellise suhtumisega jätadki mulje, et viinamarjad olid hapuvõitu.
miks muidu nagu ajab karva turri, et keegi kuskil ehk ongi omas maailmas õnnelik.......hoolimata sellest, et seksilembust sinuga ei jaganud.
ja juba ammu pole tegemist "üldise" maailmavaatelise arutlusega. isiklikud rünnakud ning isegi uurimised suhetest konkreetsete kasutajatega kõlbavad personaalküsimuses relvadeks päris hästi, mis?

ahistajad ning psühhopaadid jäävad tavaliselt tõesti naerualuseks. normaalse EQ-ga inimesed üldiselt mõistavad piiride ja kokkulepete vajalikkust ning sisu.
kui esiorjale hakkaksid järsku obsessiivselt armunud dominad pinda käima, ka tavaelus, siis ehk jõuaks kohale taolise situatsiooni absurdsus.
loomulikult lõpevad ühepoolsed tundeavaldused varem või hiljem pettumusega. ja süüdi on tunnete objekt, kes pakkus "liiga ehedat" kogemust, mitte tuima konveierkohtumist?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 12:46
Härra lutsberger. Inglisekeeles näitab aadliseisust eesliide "sir", kõrgaadli puhul "lord". Ka eesti keeles on olemas sellised sõnad nagu parun, krahv, vürst, prints, mis on kõik aadlitiitlid. Kuidas aga tõlkida eesti keelde selline sõna nagu "gentleman" millel puudub otsene seos aadliseisusega?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 13:39
Mind pole vaja härraks nimetada, Gentlemen on inglise meesteklubide liige, seda otsest tõlget ma ei teeks kuna pole inglise keele asjatundja olen võõrkeelena õppinud saksa keelt, seal sellist nimetust pole. Kuid ajaloost tead meesteklubids kuhu naisi ei lubatud liikusid ringenamastii omasooiharad inglise meeskodanikud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 14:57
http://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=d%C5%BEentelmen

Mis puutub nendesse meesteklubidesse, siis džentelmen ei tähendanud klubi liiget, vaid et neisse klubidesse võeti vaid džentelmene
Ja siin on olnud juttu herrasmeestest mitte härradest, mis võib tõesti tähendada ka isandat või peremeest.
Samas proua tähendab abielunaist ja kasutatakse eesliitena, et oleks arusaada, et räägitakse naissoost isikust.
Protokolli reeglite järgi nimetatakse prouadeks kõiki täisealisi naisterahvaid, kes pole ise ennast esitlenud preilina.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 16:26
Siiski seostatakse inglise kirjanduses just, et dzentelmen on meesteklubi liige, sealt täpusustata millal ta selleks saab,
Herrasmies on soome keeles härrasmeest, ma pole väljendit väga meie kõnepruugus väga kuulunud, kui siis mingis sarkastlis- iroonilis toonis.
Lisan veel tänanseks on eesti nn härra tänu endistele seltsimeestele, kes seda sõna agaralt kasutama hakkasid saanud sellise ametliku maigu( nagu ida liidu ajal oli kodanik ( venek. grazdanin)

Mis prouadesse puutub siis olen su määratlusega nõus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 16:55
huvitav, et luts paistab täpselt kursis olevat ajalooliste gayklubide tegevusega ning miskipärast seostab homondust aumeheliku käitumisega naiste suhtes?
vbl mõni pole tõesti kuulnudki härrasmehelikkusest ning suhtleb ainult matslike tegelastega. seepärast otsitaksegi meelevaldseid seoseid.

aga ülaltoodud lingis on nagu selgelt mõistetav džentelmeni definitsioon keeleoskamatutele:
korrektne, laitmatu käitumisega mees; härrasmees, aumees.

mõni bolÅ¡evike järeltulija ilmselt tõlgiks, et "lipitsev pehmo"
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 09:26
capri, omasooiharad mehed pole nn. päris mehed, nad ongi naiste suhtes korrektsed laitamatu käitumisega hoolitsetud lakutud välimusega ja meeldivalt lõhnastatud,
tõelised heteromehed robustsemad hoolimatumad ülbed vahel natuke jõhkrad, tõelistele naistele nad meeldivad, sest neile meeldib, sest mees käitub loomuliku mehena
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 10:34
Aga seltsimees lutsberger, kuidas oleks siis sellise inglisekeelse nimetusega nagu "mister"?
Minu arusaamist mööda on härra, samamoodi oli ka seltsimees, lugupidamisavaldus. On olemas sotsiaalne hierarhia, kus igal inimesel on mingi kindel positsioon. Kui ma kõnetan kedagi kasutades sõna "härra",siis ma annan talle märku, et Ma suhtlen temaga kui võrdsega või endast kõrgemal positsioonil olevaga.
See härra sidumine aristokraatiaga on just seltsimeeste väljamõeldis.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 10:41
Härra ehk saksak. herr oli juba ennem olemas seltsimehed urust välja tulid ja selle nimetuse lihtsalt omastasid
Mister öeldakse viiskusavaldusena kõigile meeskodanikele Britannias, tiiliga on neil Sir.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 11:16
Vot ja samasugune viisakusavaldus on eestlastele ka härra. Eesti rahvuslik intelligents on ju vaid paar sajandit vana ja pole tekkinud sobivamat omakeelset viisakusavaldust, kui see saksa laen.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:12
No põhimõtteliselt nõus olla, kuigi peab möönma, et rahvuslik intelligents pole kahjuks üldse väga rahvuslik, ikka endised tulihingelised seltsimehed( Ansip, Kallas jt.) nimetavad täna end mitte intelligentsiks ( see oli omal ajal sõimusõna ) vaid kohsemalt on eliidiks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:32
Capri, saa nüüd lõpuks üle!

"Härrased" on sinu turundusstoori lahutamatu osa. Asjade mõistmiseks on oluline vassimist ja kerget luiskamist ja fantaasiat ja müügijuttu eristada.

Leiad muttatampimist juba sealt, kus seda nimme on öeldud, et ei ole. Paduveider, ma ütleksin veidrikuna.

Tahad mu isiklikus elus sonkida? Jah, ma olen lõpetanud BDSM suhteid, kus kellegi tunded hakkasid mängu segama. Aga üldse mitte halvasti käitudes teise osapoolega. Tahad kommenteerida oma elu selle peale? Parem ära tee seda, sest tõeks ei ole sa võimeline. Siin on sul ametikeskkond ja pead turundusmula ajama enda müümiseks. Isegi siis, kui see läbinähtavalt tobe on.

"ja juba ammu pole tegemist "üldise" maailmavaatelise arutlusega. isiklikud rünnakud ning isegi uurimised suhetest konkreetsete kasutajatega kõlbavad personaalküsimuses relvadeks päris hästi, mis?"
Kuna tunnistad (tunnistate) isiklikke ja isikutele suunatud rünnakuid, siis jätke palun mind oma "aruteludest" välja. Looge omale ISE teemasid ja läbustage isiklikult seal. Minu jaoks on edasine selge ajaraiskamine. Tore, et lõpuks seda isiklikku kibestumist tunnistasid. Nüüd pole ka foorumis midagi arutleda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 13:53
lutsberger, milleks sorida sellises prügikastis nagu poliitika, las seda teevad need, kes sealt süüa otsivad. Parem vaata rahvusliku kirjandust ja näed, et seesama "härra" on viisakusavaldusena vanem, kui kommunistlik maailmavaade.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 13:54
luts, sa justkui püüaks endale ja teistele kinnitada, et viisakus on mingi eliidi ja aristokraatia privileeg või kohustus, millega "matsirahval" asja pole.
et sellega nagu omaenda robustsust, hoolimatust, häbematust põhjendada või paremassse valgusesse seada?
viisakus ning aumehelikkus ei seostu minu jaoks lakutud välimuse või lipitsemisega. see peaks väljenduma eeskätt inimese olemuses, mitte kestas.
jah, madala enesehinnanguga või kompleksides naised ehk näevadki vahel jõhkardit hirmus mehelikuna. aga enamasti seetõttu, et nende teele pole hoolivaid, respekteerivaid mehi sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 14:16
capri, ma väidan viisakus ongi aristokraatia privileeg ja teised seda ka valda isegi, kui nad väga pingutavad kukub see neil välja rohmakalt ebaloomulikult s.t pingutatatult, parem oleks jääda selleks kelleks oled sündinud, ühtteist saab muidugi hea lastetoaga kohendada
Ega ka sina just viisakusega ei hiilga .... siit väljendid omaenda robustsust hoolimatust häbematust...,
samas ka alavääristad oma lihtsameelseid ebaviisakalt, seega polnud viiskakust sinu lastetoas, seega oled hea näide
soovin sulle õnne su elukutse valikul, seal näed tõelist eesti eliiti
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 14:32
slave'le nagu üldse enam midagi kohale ei jõua. nagu silmaklapid oleks peas

kõigepealt uurib avalikus foorumis infot minu eraelu kohta, seoses konkreetse kasutajanimega.
ning siis hakkab süüdistama, et mina olevat see kibestunu, kes personaalseid rünnakuid harrastab

"isiklikud rünnakud ning isegi uurimised suhetest konkreetsete kasutajatega kõlbavad personaalküsimuses relvadeks päris hästi, mis?"
oli küsimus selle peale, kui lugupeetud esiori küsis suhete kohta konkreetse inimesega.
ning üritab võõra eraelu seikasid kasutada argumentidena.

suhteliselt madal käitumine.
slave'i isiklik elu pole siin kedagi huvitanudki. tõin vaid TEOREETILISE näite, kui mitu dominat esiorja ära armuksid ning vaimselt ahistama hakkaksid, kuigi slave suhet ei soovi... nt isikuandmete avalikustamise, elu põrguks tegemise jmt "kättemaksu" näol.'
et kas suudaks siis nii ilusti suhtuda või äkki lõpuks väsiks siiski ära ja saadaks pikalt vaimsed vägivallatsejad?

küsimus pole siinkohal tasulises või tasuta suhtes, aga kokkulepetest ja reeglitest kinnipidamises.
kui mängukaaslane kannab oma peas mängu reaalsusesse üle ja hakkab pealetükkivalt näiteks suhet või kooselu soovima, kumb on siis ohver ja kumb ahistaja? kas ahistajale pettumuse valmistamine on taunitav või mitte?
pole erilist vahet, kas see jutt tundub kellelegi tobedana või arusaamatuna.
arutlemise õigus on igaühel.
loomulikult ka oma fetišeid reklaamival orjal

aga see ei anna õigust urgitseda kellegi eraelus või selle üle kohut mõista.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 16:17
Ma tundsin kord paari, kus mees oli ehitaja ja naine oli klienditeenindaja(mitte seksi alal). Mees tuli peale tööd koju istus diivanile ja avas õlle. Naine aga ehitas sel ajal maja. Mees võitis, et ta ehitab iga päev 8 tundi ning tal on sellest siiber ja kodus tahab ka puhata. Umbes sama loogikat pakub siin välja ka Slave, et seks ainult raha eest. Aga miks mitte nii, et naine kasvatab tööna aiandis köögivilju, aga koju jõudes hakkab lillepeenart rohima.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 16:24
furious,
sinu postitus jäi siin sõnasõja käigus teenimatult tähelepanuta:
"Capri mõttekäigu peale hakkasin ise juurdlema, kas väga paljud üldse tunnevadki seda õiget armumist ja armastust, sest igasugune emotsioon ja tundlikkus tapetakse selle välise müra poolt maha."

väga paljud ilmselt ei tunnegi.
ja kui arvavad, et tunnevad, samastatakse armastus kahjuks tihti omandiinstinktiga. ning seetõttu üritatakse teist inimest muutma hakata. et ta oleks nagu reaalselt mingi peas tekkinud ideaalnaise kujuga identne. kui see ei õnnestu, siis loomulikult pettutakse ning niinimetatud armastus muutub hoopis haavatud enesearmastusega manipuleerimiseks....
minu meelest on tõeline armastus tingimusteta tunne.
paljudele pole antud seda kogeda, kuna selle eelduseks on omaenda egost ülesaamine.

kes pole kogenud seksuaalakti sügavalt armunud olles, ei suuda mõista, et emotsioon pole kaugeltki sama kui lihtsalt sõbraga voodisse ronimisel füüsilise lõõgastuse saamiseks. kuigi füüsiliselt võib nauding samaväärne olla.
seepärast tulevad ka solvumised... a la "aga meeldivus ju sümpaatia ju oli, miks siis seksini asi ei jõudnud".
aga ehk naisel lihtsalt pole tahtmist iga meeldiva sõbraga nn ajaviite-erootikani jõuda?
vähemalt siis kui on varasemas elus kogenud midagi nii erakordset, mis läbi aegade inspireerinud poeete või mille nimel sõdugi peetud.

furious:
"Kingitusi on naistele aastatuhandeid tehtud ja tundub seejuures loomuliku osana asjast. Kui aga võtta näited siinselt saidilt, kus tihtipeale toimuks justkui teenuse, nagu autoremont ostmine, siis see on asi millest ma isiklikult aru ei saa."

aastatuhandeid on tõepoolest naiselikku seksuaalsust kingitustega pärjatud...või ka stimuleeritud kuna loomariigiski enamasti valijaks pooleks emased, kelle tähelepanu pärast isased tedrekuked võistlevad.
võib selle fakti peale hambaid kiristada või protestimaigulisi onafestivale korraldada. ega see inimkonna ajalugu muuda või härrasmehelikkust maamunalt kaota.

aga kui sa soovid enda jaoks atraktiivse naisega kogeda samu füüsilisi naudinguid, mida muidu jagaks ta vaid armastatud mehele, ongi sisuliselt tegemist samasuguse teenusega kui autoremondi ostmine. mis siin arusaamatut?
kas naine teeb seda nö konveiermeetodil või naudib ja saab orgasmi, on juba iseasi. ehk siis teenuse kvaliteedi küsimus.
kui tegemist nümfomaniakaalse või äkilisest kiresööstust tekkinud seksisooviga, ei pruugi loomulikult keegi sinult kingitust oodata.

aga kui sa naises pole suutnud seda äkilist kirge või nümfomaniakaalsust äratada, on ta siis süüdi ahnuse patus või teeb lihtsalt valikuid?
valik ei saa muide kunagi olla kõigile meelepärane.
kuna alati satub keegi ju mittevalitute sekka...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 17:34
Mõni naiska tahab ülbwr meest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-24 13:46
luts seega tunnistas, et on matsiks sündinud ning lastetoaga kohendamine pole just erilisi tulemusi andnud. vähemalt aus mees.
omaenda isikliku kogemuse põhjal julgeks siiski väita, et viisakus pole kaugeltki mitte ainult aristkoraatide/eliidi privileeg. ainuüksi selline oletus on natuke naeruväärne.
ning see elukogemus hõlmab tõesti seinast seina inimestega suhtlemist. võib-olla kõlab uskumatult, aga kõige tavalisem töömees võib olla galantsemgi kui mõni valgekrae või nn eliitklassi esindaja.

inimestevaheline respekt või selle puudumine aadlitiitlitest kindlasti ei sõltu.
mõnele on aumehelikkus ja rüütellikkus nö kaasasündinud omadus. enamusel sõltub jah siiski kasvatusest. kui isa kohtles ema austavalt ja hoolivalt, siis mõjutab see naistesse suhtumist kogu ülejäänud elu. vanemaid muidugi valida ei saa.
aga mingi areng võiks siiski ju ka peale pubekaeast väljumist toimuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 10:51
capri, austada saab ainult naisi kes on austusväärt,paraku ei kuulu sinna ennast kaubana müüvad naised, neid austavad need kes on nn. turule tulnud.

Viisakus peab olema sundimatu ja loomulik mitte silmakirjalik ja võlts, selle tajub inimesega suheldes kohe ära.

Minu lastetuba on piisavalt hea olen saanud esialgse kasvatuse endise mõisa guvernandi poolt ei ole käinud sotsialistlikus lasteaias, kuid inimene oli ressurss.
Seega on ka väärtushinnagud algselt hästi paigas
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 11:56
Ei!

iga inimene väärib austust, mõrtsukas, invaliid, poeet, homo, kunstnik, luuletaja, hetero, lutsberger, pensionär, imik ...

Tegelikult ei ole ju vahet omadusel, vahe on selles, kellega sa tahad lävida. Selle järgi tekkib austuse soov.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 11:59
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 12:18
Kajaho, kummardan sinu jäägitu tolerantsi ees.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:03
luts......üldiselt tark inimene ei pea kunagi otse välja ütlema, et ta on tark- see on niigi kõigile näha. tõeliselt tore inimene ei kiida kunagi oma toredust- sest seda teevad teised, kellele ta positiivselt mõjub.
samuti ei pea hea lastetoaga mees rõhutama, kui hea ta lastetuba oli- see peaks tema käitumises hoopis väljenduma.

kui mingi guvernant süstis sinusse matslikkuse õigustamist, sest "viisakus on ainult aadlisoo privileeg", äratab see pigem kaastunnet.
mõeldes naistest nagu mingist alamväärsest kaubast, alandad ka ise ju end neid nö tarbides.
kas narkomaan on kuidagi õilsam, arukam või ülimuslikum narkodiilerist? vaevalt küll, eks.

keegi qwerty kuulutas siin samuti aeg-ajalt, et teenusepakkujatega polevat viisakus ega austus vajalik. samas oli tal endal kinnisidee mõne sellisega tutvuda.....mis muidugi nurjus, kuna ta oli oma jutuga vastassoo negatiivse suhtumise juba nö ette ära teeninud.
seega halva mulje jättis ta ainult iseendast, kuigi eesmärk oli justkui kellegi mahategemine.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:17
capri, kuidas sinu kiri nõnda ka minu vastus, kui võtab endale õiguse olla hinnaguandja siis kannata ka vastuöeldud hinnagud ära, kuid sa teed kedagi maha siis tehakse ka vastulauses sama, kõik on nn vorst vorsti vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:22
Eilsest soustist jäeti mõned lihatükid alles, just sel põhjusel, et polnud tegemist vorstiga
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:38
capri...!
qwerty on minu nägemuse järgi natuke kärsitu ja siiras, mitte vägivaldsusesse kalduv. Pigem heasoovliku loomuga, kärsitu hing, kes ei oska oma seksuaalenergiat ohjata

Eks elukool võtab aega. antud hetkel oled sina caprichosa, langenud elukooli õpetaja rolli. , et pidage vastu, saab ühe hinge puhtaks.

Jaa jfjm! Asi läks juba inetuks ja labaseks. Paraku oled väheseid näoga kasutaja ja selline leim on väga labane, hea oli, et moderaator mõned kirjed maha võttis.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:44
Mitte, et ma poksi fänn oleks, aga ühteist on sealt õppida küll. Kui nokouti ei tule siis otsustavad võitja kohtunikud ja poksijate endi arvamust ei küsita.
Vorst vorsti vastu põhimõttel on üks pisike, aga oluline viga - Mõlemad langevad samale tasemele ja võitjat ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:50
luts, aga täpselt nii ongi.
kui sa naisi ei austa, siis loogiline, et sind samuti ei respekteerita. ega siis mingi rahale vihjamine või kingituste pakkumine seda muuda....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 13:57
capri, ma vist ütlesin ükskord siin mul naine olemas keda austada,kuid eks ole ka varem olunud teisi kogemusi, siis olen näinud et kõik ei ole kuld mis hiilgab
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 14:01
no eks iga naine on kindlasti kohanud põrsalikult käituvaid mehi. kas peaks siis seepeale väitma, et kõik mehed sead on?
lihtsalt katsu üldistamistest hoiduda, luts.
see aitaks sisuliste vestlusteni jõuda, selle "vorstitamise" asemel.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 14:16
Nimede maailmas soovitan lutsberger lühendile punktid lõppu panna. "luts" üksikult on natuke matslik, lõpuga "berger"annab saksa aadli staatuse. Pelgalt Lutsuna, võib nimekandjat ebameeldivalt riivata ja sellise õhkonna tekitamine, ei ole karmale hea.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 14:19
Keprik, ei ma ei istu õnneks hetkel kuskil autos vangis pigem on tegemist kuulikindlate klaasidega seisurežiimil "tankiga", nii et akna vahelt käe sissepistmine ei oleks eriti teostatav. ja sissepääs polegi otseselt probleem, pigem tundmatu vandaali poolt juba ammu lõhutud küljeukse lukk tuleks lahti muukida.
kas püksilukuga oleks kergem või keerulisem, eks see sõltub juba asjaoludest
ja kas kodune elu peaks lootusetult sassis olema mõnede lukkude avamiseks, on samuti suhteline. ning põhimõtteline teema

qwerty siirus tekitas küll teatavaid kahtlusi.....aga nende põhjendamisega ei hakkaks siin teemas aega raiskama.
mu meelest ei peaks ka nn "näotute" kasutajate sõimamine ja pahatahtlik laimamine lubatud olema. ehk siin asjad selles suhtes ka kunagi paranevad. vähemalt eilne sopp koristati ära.
aga õpetajannaks olemise asemel pigem õpiks heameelega targematelt
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 14:44
Capri siin kus ma kedagi isiklikult ei tunne jääbi üle ainult üldistada

Kajaho, Lutzberger oli mu emapoolse vanaisa nimi ja ta oli pärist Austriast, ma ise eestiasin ta Luts uks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:05
Teenusepakkuja jääb teenusepakkujaks, müüdav jääb müüdavaks, prostituut jääb prostituudiks, pede jääb pedeks. Nii see on. Siililegi selge.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:27
Ja nimi peab olema mehe vääriline ei oleks sa reageerinud, kui ettejuhtuv tähekombinatsioon kirjatindile oleks libastunud.

capri...- , capri...-, capri...-, kui mina sinult õpin, siis vaevalt on kedagi kõrgema kvalifikatsiooniga, olemasolevas foorumis. Muidugi on silma jäänud elisuper... ja inglikalli, viimased astuvad harva esile. Kuigi kiidan Elisupernova võitlust halvustavate anonüümsete hälvikute ees.
Kahuks on kiuslikku suhtumist ühiskonnas nii palju, et heasoov jääb varju. Aga hea, et sa caprichosa, sel muserdaval hetkel, selle tühja koha täidad.

Ei pea mõtlema, kas ma tahan? meestel on kiusatus 24/7, aga kas ma vajan? Loomulikult vajan, selleks ma siin figureerin.
aga kuidas, kellega, millal? on ainult aja küsimus. 1 on kindel, kui naisel kõvaks ei lähe, siis mina lahkun.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-26 12:11
Keprik,
eks siin igaüks omab mingit kvalifikatsiooni, teatud tegevusalal. aga hea, kui suudan kellegi arust "tühja kohta täita"
oma vajaduste tunnistamine nõuab kindlasti julgust.
ja julged mehed on alati naistele imponeerinud......kindlasti rohkem kui eidelikud salasepitsejad või haavatud egoga kättemaksu haudujad. nii et mõnel naisel kindlasti "läheb kõvaks". kõikide eest ei saa muidugi rääkida

pornonäitlejatest filosofeerimine sobitub ilmselt siia teemasse samuti.
esiorja teooria ütleks vist, et pornonäitleja, kes saab töö ajal kogemata orgasmi, on väärastunud, ahne jne. kuna nautimise eest võtab tasu. ja tglt peaks see näitleja vaba aja täitma sõpradega ning juhuslike soovijatega seksimisega, vastasel korral kuulutatakse, et tal eraelu ja inimlikud tunded üldse puuduvad.
asjaolu, et vabal ajal seksitakse ainult oma mehega või hoolikalt valitud persoonidega, muidugi eraeluna arvesse ei lähe
˅ näita rohkem ˅
2020-05-26 12:24
caprichosa

aga filosofeeri siis ISE pornonäitlejatest. Sa kirjutad, et mis esioja teooria ütleb. Kui esiori tahab siin oma teooriat edastada, siis ta saab sellega ise hakkama. Suur osa su sõnavõttudest on pikitud näidetega, mis keegi sinu arust ütleks või arvaks. Aga lase neil siiski enese eest kõneleda ja räägi sina ka rohkem enda eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-26 12:31
Millist kvalifikatsiooni sina omad, caprichosa?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-26 12:58
aprilljuuli,
ka teise inimese teooria (ameti, elu, valikute) kommenteerimise läbi saab omaenda filosoofiat väljendada. või sinu arust pole see nii?

ja minu meelest saaks pigem pornokunsti seostada seksimüügiga kui nt sensuaalset massaaži või dominaseansse- kuna neil viimastel juhtudel mingit seksi reeglina ei toimu (osadel juhtudel on kliendil isegi keelatud teenindaja puudutamine).

misterJ, meil sinuga ju sarnane kvalifikatsioon.........vähemalt oled üritanud seda saavutada, isade ja poegade küllakutsumisel
˅ näita rohkem ˅
2020-05-26 13:29
Kas kvalifikatsioon omab tähtsust inimese isiklikul arvamusel enda kohta, või annavad teised selle hinnangu, ei oma tegelikult ju tähtsust. Läbi jõuad käija ainult teatud hulga inimestega. Jah igaüks tunneb end hästi, kui lähedane inimene positiivsust sisendab.
Sama juhtub ka vastupidi, negatiivsuse väljendamisel.

Tundmatu kodaniku kriitika, ei lähe ühegi müügi tehingu juures korda.

mees võib kvalifitseeruda, püsti pissimises päris kõrgele kohale, aga peale kergendust, lirtsuvalt põrandakattelt lahkub, oli tema tegevus 0 või kümne palli süsteemis -10.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 08:29
Mõni võiks vältida näiteks Slave teooriate kommenteerimist, kui nendest ei suuda aru saada. Aitäh!
Kommenteerin veel, et Domina EI VÕRDU teenindaja.
See on nii ainult müüdavate ja teenuseosutajate kitsas vähemõõtmelises maailmas. Muul juhul on puutumise keeld kokkulepete, distsipliini või kiusamise osa. Agajah, seda annab hästi mugavaks teenusepakkumiseks muuta, kus isegi puutumist pole. Mis loomulikult ei paku tegelikku sisu, kui seda teeb tavaline vassija.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 12:16
Keprik,
kvalifikatsioon, elustiil, isiklikud valikud, isegi maksude maksmine näib mõnel olevat totaalselt määrava tähtsusega, et oleks üldse õigust foorumis arvamust avaldada.

kahjuks iga orja käest ei hakata luba küsima, mida kommenteerida või mida mitte. slave'i teooriatest naissoo lõpmatu ahnuse kohta on ilmselt kõik lugemisoskusega isikud aru saanud.
aga tundub, et igasugust teisitimõtlemist loetakse isiklikuks solvanguks. kas ei olda oma vankumatutes arusaamades sisimas piisavalt kindlad, et isegi kommenteerida ei tohiks nagu neid enam?
teenuseosutajate maailm on vägagi mitmemõõteline- kui seda lähemalt vaadelda, mitte moraaliapostli mätta otsast.
muidugi on materdajatel lihtsam igasugune seltskonna pakkumise või erootikaga seonduv tegevus "seksimüügiks" sildistada.
aga kas dominatrixi teenus kvalifitseerub seksuaalvahekorra müügiks, kui sisuliselt ei toimu lahtiriietumist ning pole ka luba naise keha puudutada, jäägu spetsialistide otsustada.
kas igasugune erootika võrdub teie jaoks suguühtega, kallid moralistid?

kõikvõimalike suhete tegeliku sisu üle saavad otsustada siiski vaid osalised, mitte kõrvaltkiibitsejad. kui orja tänulikkus temale kulutatud aja eest väljendub ka materiaalses kingituses Käskijannale, pole suvaliste tegelaste asi vigiseda, kas orja jaoks oli asi sisuline ja rahuldustpakkuv või mitte.
üritaks ikka piirduda omaenda kogemustele toetumisega, mitte võõraste valikute oletuslikku mahategemist ainsaks ja pühaks tõeks kuulutada?
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
34