Foorum
1
...
18
19
20
...
34
2020-09-12 13:49
Härra Keprik, ärge oma nahka liiga odavalt ka pakkuge.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:50
Ise sa veritsed michan, nagu su enda mulli tõmmanud eit

Tegelikult... mis sitasti öelda, saaks palju hullemini ja iga fraasi kallal närivalt, alates kasvõi kärbestest, kuid siis langeksin kellegi c tasemele, kelle kehas plastmass vaikselt ajudeni hakkab jõudma.

Argumentide aeg on juba möödas. Minu ego ei siple siin, sest puudub iseenese samastamine. Plastikmammi aga samastab ennast ja siin on suur vahe.
Algselt oligi juttu seksteenust müüvate naiste olemusest kuni plastik karjuma ja ülbitsema hakkas. Lisaks sellele püüab ta kangekaelselt näidata minu kibestumist ja minu kriitikat kõigi sekstöötajate suunas.
Kuna ta muutus alatuks ja õelaks arutelu käigus, ei jäänud see siis maailmavaateliseks eriarvamuseks vaid tõi välja ka materiaalse tillikõditaja iseloomujooned. Muuhulgas ka kadeduse, et Jumalanna pole mingile esiorjale jne. Keda kuradit oleks pidanud üldse puudutama minu ja Touchi võimuvahekord?! aga edevus neelas konksu alla.
Siin ei ole haavatud või veritseva egoga mingit seost, sest ma ei samastu endiselt oma seisukohtadega. Mina olen midagi muud ja sinna kõik ahned mammid ei küündi.
Tõsi, ma naudin oma emotsioone. See on osa inimesest ja pole mõtet lasta Villido-poisil kärbseid pähe (perse) ajada. Järgmise leveli vaatleja on alati neutraalne, sega võib vabalt teeklaasis tormi nautida.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:19
"...Jätkuvalt ma arvan et see pole ilus mis sa selle naisega teed"

Kui pidasid silmas kriitikat c osas, siis on ta selle kuhjaga ära teeninud, nagu ka väljaarvamise ihaldusväärsete hulgast. Primkad võivad ainult piltide ja võltsjutu põhjal valida, mulle on rohkem vaja. seda, et muu logiseb on siin juba palju näidanud.
Ei saa võrreldagi Jumalanna Touchiga, keda on nauding kummardada, algsest suhtumisest rääkimata. Võim enda üle tuleb anda valitutele.
Näiteks pole vaja konveierile lubatud kohtumisi meelde tuletada....
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:23
kiusatus muidugi on seda ise oled mängu jätkata
Plastik ja mammi ja ülbitseb jne.Ohei sa pole kibestunud, kussa sellega ok, see oli nüüd ka üks veits labane iroonia aga no ma näe kipun laskuma ikka igasugustele tasemetele.
Olgu, ta siis muutus alatuks ja õelaks ja näitas välja kõik maailma vastikuimad iseloomujooned sel ajal kui sina muutusid järjest õilsamaks ja kaunishingelisemaks ja see tõi välja sinu kaunid iseloomujooned? Olgu, tunnen kaasa sulle, see võis kohutav trauma olla.
Kedagi ei kotigi sinu mängud ja vahekorrad, keegi ei teakski sellest, kui sa seda ise ei afisheeriks. Selles alatus maailmas on tegelikult nii, et hambusse jäävad üldiselt ebameeldivad ja ebaõiglased ja rumalad inimesed, ja nemad jälle arvavad et nad on hambus sellepärast et kõik need teised on õelad ja alatud ja tarakanid jne. Edevus neelas konksu alla...mida sa loobid siis neid konkse, Praegu ka loopisid mitu tükki, mu edevus võitleb sellega et võiks kuidagi mainida st su jumalannataolisel tootel on tselluliit ajudesse tõusnud või midagi muud sama labast, Äge ju vaadata kuidas te siis puhkima hakkate ja seletama kuidas ma ära oen ostetud või mis muid ideid veel, ise tead paremini. Aga ok ma ei tee seda, see konks käis suus ära ütleme et hetkel ma sülitan veel välja
Ei sa ei saa sitasti ütlemisega hakkama, sa vaid väljendad. See ei loksuta kuidagi, ja sa võid neid fraasinärimisüritusi teha lõpmatuseni, see sisu on ikka sama, kuni sa midagi reaalselt ei taba, ei liigu nende väljenduste peale ükski närv. Ja kuni sa oma raevus viskled ei saa sa ka ühelegi närvile pihta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:30
Miku, kas sa oled kunagi proovinud mõnele kõrvuni armunud naisele öelda, et tema väljavalitu on tavaline mölakas jobu?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:30
ei pidanud silmas kriitikat c suhtes, lase käia, kriitika ei sega tugevaid inimeisi, kui see on konstruktiivne, saab sellest õppida, kui ei, siis pole seda vaja ka hinge võtta.
Pidasin silmas mis sa touchiga teed. See on küüniline. Natuke psühhopaatlik nagu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:33
..eee..mismõttes jott? Mudugi ei saa seda teha a mis see siia puutub praegu?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:35
"...Olgu, tunnen kaasa sulle, see võis kohutav trauma olla."

Ära raiska oma energiat mulle kaasa tundmisega. Ma ei ole ohver!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:39
ja kes sa oled?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:42
Oot... c ütleks sulle: ise sa viskled raevus ja vahid konksu, mis tegelikult juba suus, kuigi arvad, et on väljas

Ja veel midagi ise ise ise...

Aga ega sa kavalalt ju ei solvanudki Touchi vaid väljendasid seda tingivalt.
Vaata plastmassi paneb inimene endale ikka omale vaba tahtega sisse. Mõtle korraks vahu sees, et mis kaalutlustel...

c ei ole tugev. Vahel püüab lihtsalt kaval olla, kuid on ülihaavatav, sest on harjunud ise Jumalanna olema. Ma ajuti mõtlen, et ta tuleks rahule jätta.

Minu tegevus Touchiga (ja muu) on jah afisheeritud, kuid mitte pealetükkivas ja kedagi kohustavas vormis vaid lustliku jagamisena. Ilma konfliktita ja seksuaalsel saidil. Milles on sinu mure? Teiste tagasihoidlikkuses? Vaata konnatiigist (ja vahust) välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:46
miskis krimkas oli selline lause, et kui keegi näeb välja nagu part, häälitseb nagu part ja kõnnib nagu part, siis ta on part.
kui keegi näeb välja nagu ohver, räägib nagu ohver ja reageerib nagu ohver, aga ütleb et ta pole ohver, kas ta siis on ohver eitusfaasis või miskit...muud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:53
Nii loogiline!!

Et kui kuskil krimkas midagi huvitavat on öeldud, siis kandub see kohe ih saidile üle?

Sa ei ole mind tegelikult näinud.
Sa ei ei ole mind tegelikult rääkimas kuulnud.
Sa ei tea, kas ma TEGELIKULT naeran või nutan või kuidas reageerin.

Sa mõtlesid midagi välja ning esitad seda tõe pähe.

Ergo - sa oled nõrk eneseimetleja omas maailmas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:55
nu su jagamine lustlikult afisheeritud, hästi. Miks sa arvad et sellele reageerimine on kadedus mitte lustimine. Kõik need toredad inimesed siin, see lustlik kamp tarakane, nagu su jumalanna lustlikult nimetas, on ka siin saidil lustimas Head klounid saavad aplausi, sitad klounid saavad vilet. mõttetu vihastada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:00
Lustlik kamp tarakane armastab õelutseda. On mõnel ikka lustivormid... eks?
Õelutsemine vs. fetishistlik jumaldamine. Kumb võiks seksuaalsesse maailma sobida? Kumb on egoistlikum?

Nüüd ole tänulik, et Touch sind mainis üldse
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:07
sa keerutad. muidugi ei kandu miski kilks krimkast ellu üle, see pole oluline. Ei, ma ei tea kas sa itsitad või raevutsed või lustid seal teisel pool ekraani. Miks sa sisust kõrvale hiilid: sa siin konkreetses iha.ee foorumis käitud ja näed välja nagu ohver, kellele on liiga tehtud ja alandatud ja valestimõistetud, Mitte selles lustlikus võtmes vaid päriselt. Sa näed siin nii välja, ma ei tea, võibolla sa mängid seda kõike, seda ma küsisingi. Seda asja eitusfaasidest jne sa tead kindlasti ise ka, selle küsimuse sa oleks võinud ka ette ära vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:11
Vastan siis lihtsalt. Ei, ma pole eitusfaasis ja ei, ma pole ka ohvrirollis, sest ei otsi kaastunnet vaid jumaldan ja naudin.

Kui miski ei meeldi, ei tee see inimest veel ohvriks. Vahepeal asud mõistete kallale, nagu sinu jumalannagi...

Ja kuidas ma keerutan, kui ütlen et ei kandu üle ja sa ise nõustud? Uskumatu!

Krimkasid vaadanuna võiksid kaaluda, et äkki olen hoopis naine?! Võibolla olen ma Touchi alter ego?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:13
Või on c tegelikult kohutav masohhist ja leiab isiklikku lunastust läbi minu konto väljaelamises. Enesepiitsutuse vorm?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:14
No kuna sa oled selle lusti torkealune siis näed seda õelusena, tegelikult pole seal eriti palju õelust. Kuna sa kaasa lustida ei suuda, siis vajud sügavamale ohvri seisundisse. Ära valesti aru saa, ma ei tea kuidas sa ise pärisinimesena seda näed, aga see su avatar siin, see virtuaalne tegelene slavetodomme. On kaevanud omale mutta augu, ja nüüd ei tea kas mudas on ikka nii tore olla, aga igaks juhuks situb juurde et äkki läheb paremaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:20
hm, see on päris äge mõte, kui ma selle michani siin varsti surman ja siis peaks kunagi veel tulema, siis teen omale naissoost alter ego ja küll siis lustin
aga see läheb juba tobedaks, deem muidugi ei tee see kedagi ohvriks kui talle miski ei meeldi. See kuidas ta reageerib, kas reageerib nagu ohver, või neutraalselt või nagu ohvri vastand...mis see termin on, kurjategija ei sobi siia konteksti. Sa reageerid nagu ohver
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:38
Sa kirjutad nagu ohver, sest muidu ütleksid: "mulle tundub, et sa reageerid nagu ohver."

Ohvrina kipud sa kõike absoluutseks muutma, sest kriis on käes. Tule oma mudaaugust välja, ma ei ole c, et aastateks solvun. Suhtlen edasi ja ei mõnita koguaeg.

Ma lustin ka oma avatarina. Tõesti.
Ja mölisen, kui midagi ei meeldi. Seda nimetatakse tasakaaluks.
Sitafetishit mul veel ei ole, ei haakinud see küündimatu võrdlus. Kuigi auk ja muda olid huvitavad metafoorid. Kas auk tähistab siis mingit väljapääsmatut olekut, mis ei meeldi? Ja mis on sel juhul muda? Suhtlemine sinuga siin või augu võimendus? Astraalis sa põgeneksid mu eest... järelikult peame siin tasandil primitiivsemalt kemplema-lõbutsema.

Ja kas see väljapääsmatu olukord tähistab mu imagot siin? Tõesti, ma olen püüdnud olla ju "vooruslik" Või viitad sellele, et kui ma tahaksin ühel päeval c oma Jumalanaks, siis enam ei saaks? Tead, ma saadan sulle privaatsõnumina oma Jumalannade nimed kellega päriselus suhtlen ja siis guugelda ja onaneeri... Vabandust mu edevus lõi välja. Lahe!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:57
mõh?
kus siin loogika on.Miks ma pean kirjutama mulle tundub et sa reageerid nagu ohver. Mingid kriteeriumi on mis ei sõltu sellest mis mulle tundub.
Mida ma absoluutseks muudan, jaa milline kriis? Muidugi tuled välja, ja kui sa näed siis sinuga ka suheldakse ja keegi ka ei mõnita. See mölisemine , tundub mulle, on ohvripositsioonil mölisemine.

Ok need metafoorid jah kõlavad kaunilt aga vajavad lahtiseletamist. Mudaaugu ma jätan defineerimata, ütleme et olukord kus oled ja oma asi kas see sulle meeldib või ei, see pole tähtis ka, rõhk oli sõnal kaevama ja ise, ise oled selle disaininud, mitte keegi c ega kamp tarakane, Iga mitteneutraalne väljaütlemine tekitab reaktsiooni, kõik reaktsioonid ei meeldi sulle. See on manipuleeritav olukord , pole keeruline ennustada mis lause mis reaktsioone välja kutsub, See pole miski jalgratta leiutamine. Situd juurde on see mis sa teed, lood juurde põhjuseid mis toodavad reaktsioone mis sulle ei meeldi. See on võitlus mida sa ei võida.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 16:02
Astraalis ma põgeneksin su eest? mis mõttes, kes nüüd vaimseid vooge sisse toob? Ja miks ma peaksin põgenema, seleta lahti.
Mis sa tahad mulle oma jumalannade pärisnimesi saata ve. Ma arvan et ära tee seda, ma ei tea kas ma jagaks su vaimustust aga see vist pole väga eetiline sellisel saidil nagu iha ja lisaks avaldamine tundmatue persoonile.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 16:24
Loomulikult ei sõltu minu asukoht tinglikult kellestki c-st või läbulastest. Kuni ilmselget sodi ei hakata mu kohta ajama, mida vahepeal juhtus.

Väljatulek käis sinu kohta. Auku satutakse absoluutsete väidetega. Sa juba paraned, näed ise, et "mulle tundub" ei olegi niiiii alandav.
Üleolevusega sa ei koonerda, kui nimetad kellegi arvamusavaldusi sittumiseks.
Mingi loogika lõpuosas esines, kuid minu jaoks ei ole "võitlus" probleem vaid enamasti nauding. Võit on alati suhteline mõiste, eriti siinkandis.
Ma ei otsi siin massiliselt sõpru, ei tegele konveieriga. Mõnest heast mõttekaaslasest täiesti piisab, seega võin siin esitada ka ebapopulaarseid seiskohti. Mu postkastis on siiski küllalt kirju, osad ei julge millegipärast avalikult foorumis oma asju kirjutada, eriti bdsmi ja goonimise osas.

Astraalis? Küll sa näed. Sa ei mõtle mitte kunagi välja, miks ma siin tegelikult olen.
c praalis kunagi ja nimetas ennast ferrariks. CCCP is kutsuti vaz 2106 ka superluksiks. Kas teed vahet? Juba piltidel oleks vahet, kuigi c seal päris trabant ei ole. Vahetu suhtlemise vahe on mõõtmatu. Kiirtoit vs gurmee. Aga ma siis ei saada, sest sul ei ole bdsm huvi ka.
Ja muudkui loed ja loed seda c ärplemist ja siis peaks nagu kuskile koputama, et tule nüüd maa peale...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 16:52
See on jälle keskendumine detailile väljaspool konteksti. Absoluutsed väited ei ole minu stiil üleüldiselt, kui tähele oled pannud siis üleüldiselt ma olen kõiki väiteid põhjendanud või näidanud loogilist rada mida pidi selleni olen jõudnud. Kui ma selles esimeses postis, mis sa absoluutseks väiteks nimetasid, ei kirjutanud juurde mulle tundub, siis sellepärast et ohvri käitumismustreid on juba enne mind palju kordi kirjeldatud, minu süü oli eeldamine et sa neid tead isegi. Teinekord lisasin selle juurde, sest seal väljendasin oma isiklikku arvamust, mis on alati vaieldav. See võitluse sõnale tähelepanu pööramine on jälle retoorika, ma muidugi oleks võinud mõne muu väljenduse valida aga alati lihtsalt ei jõua kõiki võimalikke nüansse ette näha. Ma püüan ümber sõnastada, see on viis mis ei vii olukorra muutmiseni sulle soovitud suunas. Noh näiteks.
Jaa, ma näen et sa naudid, ja ma naudin ka, kui tähele paned siis ma naudin rohkem argumenteerimist kui retoorikas ja iroonias püüdu ära teha ja selepärast vahetan kiiresti tooni kui olen lasknud ennast sellese ärapanemise rattasse provotseerida. Aga see on minu viis
See astraali osa on nüüd hästi intrigeeriv, mõne vihje võiksid visata. Ma ei püüa ära arvata aga mõne teooria võin välja käia küll.
Aga kolmandate osapoolte andmeid postkasti saatmiseks peaks ikkagi väga teadma kellele neid jagad, Lisaks jah, bdsm huvi mul pole, kui siis üldist laadi uudishimu. Aga see oleks ka natuke sama kui ma oleks hull mootorrattafänn ja saadaks uhkelt sulle miskeid bikede pilte mille peale ise ilastan aga sind paneks lihtsalt õlgu kehitama. Ja ma saan väga hästi aru miks paljud ei taha avalikus foorumis oma seisukohti avaldada, mina ka ei taha kõigest avalikult kirjutada, mäletad selgitasin miks selle goonerite asjaga pikalt kõhklesin
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:17
Lühemalt, sa projitseerisid natuke seda ohvri rolli.
Või kelle ohver ma siis olen ja kes pääseks üldse mind tegelikult ohvriks tegema?

Kui sinust kirjutatakse tõele mittevastavaid väljamõeldisi ja püütakse suunda mudida läbi selle, et näidata su arvamusi halvematena... siis möönan, et mingi katsetus selles on. Aga kuni ma jama kirjutajatele vastuse saan anda, ei ole ma veel ohver.
Ohver läheb kuskile kaebama ja võtab abivajaja staatuse ning eitab igasugu vastutust enda eest. Ma annan täiesti aru, mida siia kirjutan. Abi ei vaja ja kaebama ei lähe. Mölisejatele mölisen vastu.

Kibestumise väändunud silt pannakse siin ka mõistmatuse taustal. Et kuidas ei saa olla kibestunud, kui mölised plastikmammiga, kes tootis mingi äraütlemislegendi.... ju siis ikka midagi on... Primitiivsed kavalused. Kas perversse orja imago sellest muutub? vaevalt...

"...see on viis mis ei vii olukorra muutmiseni sulle soovitud suunas..." Kinnitan veel, et võitlus või mitte, kuid sul pole ilmselt isegi õrna aimu minu soovitud suunast.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:30
ei ole. Ma vaid oskan järeldada, et mingi muu kui see mis praegu.
Krt. mul on siin põnevaks läinud, liiga põnevaks, see raiskab juba aega, kauaks ei tohi siia ikka pesitsema jääda
Miks sa ei vihjanud midagi selle astraalvärgi kohta, kas see on see koht kus sa ise ka ei taha või ei julge avalikus foorumis seisukohti avaldada?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:36
Julgen, kuid see pole otstarbekas ja kuna kirjutame avalikus ruumis, tuleb sellega arvestada.

Vesi saab su ükskord ikka kätte.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:44
mhmh, sellest saan ma aru.
Kas sa tahad üldse mitte sellest rääkida või niiviisi väikeste vihjetena on ok? Vesi kui element siis ve? Ja kas see on siis miski mida sa astraalsel tasandil kuidagi suunad või põhjustad või soovid vms, et ma astraalis peaksin su eest põgenema? Nagu et vee energia mis kustutab tule energia ja sa mingil moel valitsed vee energiat?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 17:58
heh, jaa pean tunnistama et olen jah
Jaa on lustakas aga sellel on oma negatiivne mõju ka, jube kuidas see aega tapab
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 18:07
Vesi saab su ükskord ikka kätte.

Tundub nagu ähvardusena?
Olen üle kahe aasta jaganud voodit nõiaga. Nõiaga, selle sõna otseses mõttes. Sellepärast tean nii mõndagi nendest energeetilistest värkidest, aga ise sellega ei tegele.
See nõiakene rõhutas tihti, et tuleb hoiduda kõiksugu sajatustest ja needustest, sest need pööravad tavaliselt enda vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 18:15
ooda nüüd jott, see pole üldse selge et see miski sajatus või ähvardus oli
Lase inimene vastab. Võibolla oli see üks osav torge hoopis minu edevuse pihta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 08:41
Aga minul on neerukivid ja neid ei võta ükski vesi, palju ohtlikuma droogi peab manustama, et kätte saaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 09:18
Jfjm, needused tabavad jah varem või hiljem sajatajat ennast...
Aga võimalik muidugi, et slave üritas elegantse vihje abil mõista anda, et teeb michanile lõdva randmega kuldset dušši, mispeale miku paanikas põgeneb, astraalses mõttes muidugi. Esiorjal vist lõvikonservi üledoos
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:25
vandenõuteooria
ma olen lugenud palju dan browne'i ja david icke ja artikleid ülemaailmsetest pervertide ühendustest. Slavetodomme on paaris kohas pillanud looritatud vihje oma erilisusest ja et me ei aima hingepõhjaski, mis ta siin tegelikult teeb. On ka jätnud, mulle tundub, mulje väga intelligentsest kuid empaatiavõimetust inimesest ja ka küllalt osavast manipulaatorist, kui eeldada, et me tõesti ei aima, mis ta siin teeb, Osavalt loodud kuvand allumist nautivast orjast, kellel on vaid süütu soov kedagi kummardada ja sellest goonimise teel naudingut saada. Aga what if, äkki on see kõik sihikindel ja küüniline masterplan, sulanduda illuminaatide ja pervertide traditsioonilisel viisil ühiskonda, luua rakukesi (goonerite nurgake?) ja valmistada ette mingeid satanistlikke rituaale. Valinud välja ohvri, nõrga ja kergesti mõjutatava ohvri, koheldada teda jumalannana ja toita ta haavatud ego, kuni ta on küps ohverduseks. Nagu satanistid ikka armastavad rituaale, esoteerikat ja musta maagiat, omas edevuses ja ennast kõrgemaks pidades ei ole suutnud hoiduda looritatud vihjetest. See vesi . Ta ei saanud jätta vihjamata, et astraalis põgeneksin ta eest. Mitte saatuse, mitte vee, aga nimelt tema. Vihje sellele et tema on see kes kontrollib, vesi on tööriist. Ei tea mismoodi ta oma maagiat teostab, aga looritatud ähvardusse on ridade vahele kirjutatud info, et see maagia on must, Musta maagiaga tegelejatel on üks ühine joon, kõik nad on teinud diili saatanaga, Müügitehingu, müünud maha oma hinge. Kas müüdavuse vastu jutlustav isik on ise äkki müüdavatest müüdavaim? Kas ta hakkab omas edevuses sellega vahele jääma? November on tulemas, millal on mingi järgmine Baphomethiga seotud kuupäev, mil ta on valmis tegutsema?
See vesi....ah?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:47
Miku, ma loen su tekstist välja, et meelehärmi põhjuseks on, et lubatud ohver saatanale jäi tegemata
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:48
michan.....sa tõesti ületad kohati iseennast ja teed seda imetlusväärselt elegantse vaimukusega. ja see polnud nüüd komplimendina mõeldud.

müüdavuse vastu jutlustaja, kes oma hinge saatanale müünud......nii naljakalt kui see ka ei kõla, aga korraks pani mõtlema ning meenutama.
see hingetus ja empaatia puudumine, enda kõrgemaks pidamine (seda on slave ka otse siin välja öelnud, mitte ainult läbi lillede)- see on täitsa reaalne ju tegelikult. lisaks kohati avalduv varjamatu kurjus.....see kunagi naiste vastu suunatud ülimalt põlglik ja raevukas vihakõne on küll ta kontolt nüüdseks kadunud, aga minu mällu jättis see jälje. oli ka üks põhjustest, miks minu poolt rohkem kohtumisi ei järgnenud........
see pole üldse halvustamisena mõeldud. või mingi korviandmise rõhutamisena. lihtsalt tookord tekkis tunne nagu oleks korraks vaadanud ebameeldivasse porisesse sügavikku ning tekkis alateadlik soov eemalduda.

aga michan, pane siis vihmavari ja oma ujumiskonn valmis, kui on vesiseid rünnakuid karta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:52
Mina loen välja, et palju on põhjustatud meelehärmi, et juba vandenõuteooriaid valmis mõeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:55
Aplaus muidugi ''elegantse vaimukuse'' eest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:57
Mulle meenus nüüd Juhan Liivi "Peipsi pääl". Teate küll see "Jaak kurat, jalad põhjas". Lõpus oli veel ka teine ütlemine "lühter on lühter", mis öeldi kui kirikule lubatud kroonlühtri asemel küünlajalg kingiti.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:58
Minu meelehärm ve? Mu uudishimu on rahuldamata
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:59
Tõesti lahe looming, michan!! Oled oma meeled meeldivalt vabaks jätnud.

c paneb muidugi oma plaati edasi. "Vihakõne naiste vastu"? "Põhjus kohtumise mittejärgnemiseks"?

Isegi kiimas ori pole nii loll, et enne müüdava naisega kohtumist kirjutaks, et müüdavad vitud on nõmedad...

Ja "müüdav vitt" ei puuduta teps mitte kogu naissugu, sa saamatu keerutaja!!! Isegi mitte kõiki seksitöötajaid ei puudutanud see tekst, vaid ikka neid "elitaarseid", kes 10 punkti eest meiliga oma vitupilte saadavad ja lisa nuiavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:05
Michan, aga ehk ongi asi selles, et sinu uudishimu on rahuldamata, aga sa tahad teada, kuna veel ei tea, kuidas asjad tegelikult on ja kuidas inimene tegelikult mõtleb. Seepärast arendadki oma teooriaid, et sa ei tea.
Vähemalt oled oma teooriatega kellegi lugupidamise teeninud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:16
no aga las michan arendab oma teooriaid...vähemalt mingigi särav killuke üleüldise poriloopimise vahele. ma mingit meelehärmi sellest küll välja ei lugenud

"Isegi kiimas ori pole nii loll, et enne müüdava naisega kohtumist kirjutaks, et müüdavad vitud on nõmedad..."
-----------------------------------------------------------------------------------

tuleb välja, et siiski oli nii loll. või ettevaatamatu
slave, oleks sa oma kontos lihtsalt kirjutanud, et nõmedad, oleksin ainult muianud selle peale. aga see oli päris räme vihakõne, mis
isegi paljunäinud mind korraks Å¡okeerida suutis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:16
Cogito, ergo sum.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:19
ei slave, sa näed ise hästi, et caprichosa muutus mõtlikuks ja see vastus oli siiras, See ei meeldinud sulle, kuna oluline fraas seal oli "tekkis alateadlik soov". see c paneb plaati, vihakõne, põhjus jne, on kiire damage control. Ja damage pole see kas keegi veel midagi läbi hammustab, vaid et mingil juhul ei märkaks su plaani hoolikalt ettevalmistatud ohver. Äkki on nii et see ähvardus veega pole mitte sellepärast et ma sulle ei meeldi, vaid et suunan valgusvihku kohtadesse mis ohustavad su plaane Sa võid oma ohvrit rumalaks pidada, paljud võivad, aga sa oled tark ja ei alahinda ohtu et mingi pisike nüanss võib trigerdada valgustumishetke
et siis nüüd, see vesi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:20
Loomulikult las arendab. Vähemalt keegigi saab oma särava päikesekillu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:26
Tuleb välja hoopis, et ei olnud ettevaatamatu vaid ükskõikne mida sa c arvad. Kui ennast müüdava vituga samastad, siis shokeeru!!

michan, see on nii nunnu, et paadunus mõtlikkust ja siirust näed. Sa vist ei tea paljutki ja kellega tegemist on. Kas ma valgustan sind eraviisiliselt? Nagu valgusvihuga...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:28
Aga noh, kui sinu arvates on kogu naissugu "müüdavad vitud", siis loomulikult väljendad seda nii. Mina arvan nii väheste kohta!
Peaks selle kõne uuesti üles panema!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:32
jep sa oled osav jah, kiirelt tabasid ära et uudishimu on mu nõrk koht ja eraviisiliselt jagatud info saab kergesti avalikust foorumist välja lülitada
Nu valgusta, aga sa ei pannud mind sellega unustama seda vett
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:36
michan...tundub, et konkreetsus pole just esiorja tugevaim külg

jah see oleks kena, kui selle kõne uuesti oma kontot ilustama seaksid, slave. siis saaks igaüks ise otsustada, kas endast lugupidav naine võiks soovida lähemalt suhelda inimesega, kes vastassoo suunas taolist mürki pritsib....isegi kui see suunatud "müüdavate" või misiganes patuste pihta.

kui nt michan paneks taolise üllitise oma kontosse, siis oleksin pettunud. päris siiralt kohe.
˅ näita rohkem ˅
1
...
18
19
20
...
34