kiusatus muidugi on seda ise oled mängu jätkata
Plastik ja mammi ja ülbitseb jne.Ohei sa pole kibestunud, kussa sellega

ok, see oli nüüd ka üks veits labane iroonia aga no ma näe kipun laskuma ikka igasugustele tasemetele.
Olgu, ta siis muutus alatuks ja õelaks ja näitas välja kõik maailma vastikuimad iseloomujooned sel ajal kui sina muutusid järjest õilsamaks ja kaunishingelisemaks ja see tõi välja sinu kaunid iseloomujooned? Olgu, tunnen kaasa sulle, see võis kohutav trauma olla.
Kedagi ei kotigi sinu mängud ja vahekorrad, keegi ei teakski sellest, kui sa seda ise ei afisheeriks. Selles alatus maailmas on tegelikult nii, et hambusse jäävad üldiselt ebameeldivad ja ebaõiglased ja rumalad inimesed, ja nemad jälle arvavad et nad on hambus sellepärast et kõik need teised on õelad ja alatud ja tarakanid jne. Edevus neelas konksu alla...mida sa loobid siis neid konkse, Praegu ka loopisid mitu tükki, mu edevus võitleb sellega et võiks kuidagi mainida st su jumalannataolisel tootel on tselluliit ajudesse tõusnud või midagi muud sama labast, Äge ju vaadata kuidas te siis puhkima hakkate ja seletama kuidas ma ära oen ostetud või mis muid ideid veel, ise tead paremini. Aga ok ma ei tee seda, see konks käis suus ära ütleme et hetkel ma sülitan veel välja

Ei sa ei saa sitasti ütlemisega hakkama, sa vaid väljendad. See ei loksuta kuidagi, ja sa võid neid fraasinärimisüritusi teha lõpmatuseni, see sisu on ikka sama, kuni sa midagi reaalselt ei taba, ei liigu nende väljenduste peale ükski närv. Ja kuni sa oma raevus viskled ei saa sa ka ühelegi närvile pihta.