Foorum
1
...
19
20
21
...
34
2020-09-13 18:57
kui ma touchiga magaksin ei tea kas ta siis vastutasuks ütleks orjale et ta räägiks välja mis värk on selle veega...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:59
Jumalanna magab, kellega ise tahab, see ei ole orja asi.

c, minus ei pea sa ometi pettuma! Vihakõneleja, kibestunud ja kiimast loll, eks?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:34
no see oleks touchi ja michani vaheline bartertehing......orja asi loomulikult mitte

slave, tol hetkel natuke vist pettusin. aga ei näidanud seda välja, ka sulle mitte.
tahad nüüd väita, et polegi kiimast loll?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:41
Huvitav, et see veel võimalik oli. Pettumine... sellest ka siis see ülbitsemine foorumis?

Sa peaksid püüdma mõningaid asju mõistma. Näiteks seda, et sa ei tea paljude asjade tausta.
See tekst oli suunatud ühele alluvale naisele mängu osana, kuid mul ei ole kindlasti vaja seda vabandada, sest kogu naissugu siin küll ei kannatanud!

Jah, lomuliult olen ma kiimast loll, sest 30 tundi viimase kolme päeva jooksul teeb oma töö ja Jumalannale alistumine lisab vürtsi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:48
äh. ei valguskiirt postkastis, ei midagi sellest veest. Lähen lõhun puid meelehärmist või teen süüa või midagi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:36
michan....valguskiired liiguvad vahel valguse kiirusel ....ja mis sellest veest ikka, nagunii varsti talv ning jäätub ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:46
Valguse kiirusel liikudes on see jama, et aeg peatub. Ei juhtu nagu midagi enam aastaajaga...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:36
vahel on lihtsalt nii hea, et tahakski aja peatada. isegi kui tunnitasu ei maksta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:05
Tee mis tahad, see pole küll usutav!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:40
kas sina usud või ei usu, ei tee seda head halvemaks. Uskumistega, informatsiooniga mida korjad, suhtumisega jne disainid sa oma maailma. Siis peegeldad seda välja, sest usud et see on ainus õige adekvaatne reaalsus. Selle reaalsusega sa pole kutsutudki sellesse reaalsusse, kus on nii hea et aeg jääb seisma. Seal on hea, aga sa ei taipa sinna trügidagi, ja arvad et parem keeraks selle halvaks, sest see on kuidagi tark ja läbinägelik vms. Kaks illusiooni, kaevud kas mutta ja sitta või miskisse..noh lillelehtedesse vms. Valid selle sitema ja arvad et on mõttekas lõhkuda see ilus. suts filosoofiat, aga whatever. Iga teekond ilmselt peab ka mudast läbi käima
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 14:17
Aga ikka ei usu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 14:34
no ära usu, ma ei püüdnud sind milleski veenda. See on sinu maailm, mida sa sellega koledamaks teed. Mina usun ja arvan et minu illusioon on parem ja sina oled loll et eelistad halvemat paremale.
Üks teooria on, et inimest mõtetest 80% on negatiivsed, sisseprogrammeeritud instinkt aegadest kui inimene oli saakloom. See su kontrolli käestandmise riskivõtmine on nagu illusioon et julged turvatsoonidest väljuda, tegelikult lood turvatsooni sees endale illusiooni alast, mis pole turvatsoon. Uskumine millessegi ilusasse on saaklooma jaoks ohtlik, seal võivad varitseda ohud, millega toimetulemiseks sa pole valmis. Räuskav ja pealtnäha karm jumalanna on näiliselt ettearvamatult ohtlik, aga sa tead seal hästi et tegelikult oled ohtlik hoopis sa ise ja nii võid seda illusiooni mängida, reaalselt oht varvas veriseks lüüa puudub. Uskudes riskid päriselt reaalsete ohtudega, aga jääd ka ilma reaalsetest boonustest. See ikka ei usu on kinnitus, et ei, sa ei meelita mind välja mu turvatsoonist. Räägitakse et osadel pikalt vanglas viibinud inimestel tekib samuti hirm vabaduse ees, olgu vanglas ükskõik kui sitt, vabaduses on tundmatud ohud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 15:56
siia sobiks tänane artikkel
https://leht.postimees.ee/7061542/rate-ee-argipaev-mehed-lunivad-alaealistelt-raha-eest-seksi
ja võiks ju öelda - mingi lits korraldas eksperimendi, kel feminismi kalduvus...
Millegipärast ei tea ta kuidas baabad raha tahavad ja on kannatajad - irw irw

Mis juhtus Ratega - pidigi juhtuma kui tatikad omandasid ning kes soovisid oma kontosid säilitada, pidid nö.uuesti liituma. Ja ilmselt uus mass läks sama teed nagu Eesti Vabariigi teatrid, meedia- 1. kus sarjatakse vaid mehi, 2. on ainult jälgid sekslugude kirjeldused, 3. on esitletud seksi kui tõvena jne.

Hommikul raadios tutvustades ajalehti , jõutigi kuskile sellisele tasandile - seks kui tõbi, mitte kui normaalne osa. Rahapakkumised on ikka huvitavad, suuruselt - Eestis ju vajavad kõik ettevõtjad riigiabi nüüd COVID ajal. Võib olla oleks vaja MTÜ Prostmaja ja liikmed saaksid öelda , et pereelu on pankrotti läinud ning peaks Kredex i kaudu nagu müüriladumist või korstna puhastust doteerima-toetama ?irw
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 16:00
ellips, aga miks see ajakirjanik lits oli? kas ta seksis kõigi nende meestega, kes talle eksperimendi käigus kirjutasid?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 16:26
kus on öeldud , et on? ära caprichosa pane oma sõnu nagu feminist teisele ....! Loe veelkord!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 16:28
Ellips pole kirjutanud, et ajakirjanik lits oli. Selgelt ju kirjas nii võiks ju öelda - mingi lits korraldas eksperimendi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 16:33
just nimelt. "mingi lits korraldas eksperimendi, kel feminismi kalduvus..." ja artikli alguses tõdeb ajakirjanik, et tema ise oli see, kes eksperimendi korraldas. niisiis, ellips, sa väidad, et neiu kertu on lits. mille alusel?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 17:52
jah, mille põhjal siis võiks öelda, et eksperimendi tegija on lits? või feminist?
on mingi konkreetne alus selleks oletuseks? või piisab Å¡ovinistlikust kõhutundest? või usust, et tõenäoliselt oli lits?

nagu slave juhindub oma pimedast mitteuskumisest, mitte faktidest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:30
no mul on hea meel kui su naerma suutsin ajada, naera terviseks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:33
michan, mu arust oli see selline natuke kuri ja kibe naer. aga parem seegi kui mitte midagi
ma jätkan nüüd hommikusi mõttemänge õhtuses versioonis....
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:40
Aitähh, et naerda lubasid😂😂😂
Ja ei läinud päevagi näe ilma meie aastates neidiseta🤗
Nii nunnud.. Loomulikult sina twad ju kõike kõige paremini..
Neidis kellel nokusi rohkem suus käinud, kui mõnel mehel lusikas.. Milline koostöö 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:45
ehk jah, aga ma kohe ei saanud pihtagi asjale, järjekordselt pean nentima et lohakas olen ikka vahest oma välendustes. Tegelikult ma kohe ei saaanud aru millest ta räägib, sel nn haiguslool ei olnud ta nime peal ja ma isegi ei mõelnud ta peale kui seda kirjutasin, see pidi olema mingi koondkuju, mu meeles mõlkus see helga. Ma saan aru küll et ta on natsa hellaks tehtud. Minu viga ilmselt et ta ennast ära tundis, oleksin pidanud mingit teist sõna kasutama. Ma pole eriti pädev selles bdsm maailmas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:49
Oh pole vaja vabandada 😂, kuna kõnetasid minu orja 🤗
Jään minagi oma arvamusele, et omada intelligentset orja on tunduvalt parem kui filosoofist vana pihkurit, ups🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:57
no nüüd polnud see küll kuskilt minu lohakus, naljakalt loed, See polnud mingi vabandus, ma lihtsalt korrigeerisin arusaamatust, See Helga kvalifitseeruks sinna rolli.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 20:59
miku, sigade ette pole mõtet pärleid loopida
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:04
Siga võib ju olla aga pärleid teil pole😂, teil on lihrkabased luulud
Appike täiskasvanud inimesed..😂😂😂
Teil läbus käib ju kampaania.. " ära tee end lolliks"
Seda silti🤗 määritakse kaela kollektiivselt kõigile, kes mitte ei sobitu teie seatud raamidesse..
Et nagu päriselt? Vahest on olukord vastupidine, klounid ja klounessid? Areen, millel esinete on teie endi jalgealune
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:06
minul pole raame, mina mõtlen kastist välja, mind absoluutselt ei koti mis seal kastis peidus on
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:07
cora, ma ei loobi pärleid, lihtsalt suhtlen, Slavega diskuteerisin, lohakusest provotseerisin selle siia vahele. Noh ega ta nüüd nii väga ka ei sega. Või kui sa päris algust silmas pidasid siis ma ei näe slaves seda siga kes pärleid ära ei tunneks. Me vahepeal lihtsalt diskuteerisime noh, värvikalt
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:12
miku, poole silmaga seda jama siin jälgides on näha, et nii üldisemas plaanis on nii mõnigi siin saidil suhtumisega "on kaks arvamust - minu arvamus ja vale arvamus", igasuguseid vastuväiteid ja diskuteerimisi, millest enamik aru saab ja mõistab, võib nimetada pärliteks ja noh ... eks seaks või sigadeks peavad ennast need, kes antud võrdlusest ennast puudutatuna tundsid, mina ei pidanud mitte kedagi konkreetset silmas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:18
corazon´ile*
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:20
jaa, cora, ma saan aru mis sa mõtled, aga ära lihtsalt lase ennast segada, See on foorumis tegelikult lihtne, lihtsalt suhtle nendega, kellega suhtlemine midagi pakub
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:24
ma ei lasegi ennast segada, mul endal endagagi tegemist piisavalt, kuid eelistan aeg-ajalt natuke provotseerida ja õli tulle valada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:27
nojah, have fun, aga ära tädi päris südarini vii eks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:27
Cora, siga on tark loom, küll ta teab, mis pärl, mis tõru. Ja ega see, kui talle meeldib poris üherdada, teda lollimaks tee. Vahest on küll pori asemel enda sõnnik, aga noh, rasked ajad. Aga kas ta ka nii tark on taipamaks, et sellel, kes teda sulust välja talutab, võib puss põues olla?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:34
miku, mulle on tuttav olukord, kus igalt poolt bannitud olen ja noh ... sellele vaatamata saan foorumis sõna võtta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:34
jott, löö või maha, aga ma lihtsalt armastan sind ja sinu väljaütlemisi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:42
Doktor michan peaks ju teadma, et infarkt on just see mis sinu eas mehi murrab, eriti neid kes kõike nii südamesse võtavad, hetkel kui pea välja lülitavad aga veelkord tänud muretsemast 🤗, vaatamata kõrgele vanusele on kõik näitajad korras, kindlasti see kurvastab kedagi aga noh paraku see nii on, pole miskit teha 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 21:53
Mind infarkt ei puuduta, kuna ma ei võta südamesse. Vajadusel võtan suhu.

Ja nüüd lõuapoolikud pakkuge varjante mida ma suhu võtan.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 22:14
Ma arvan, et mitte midagi, sest ei ulata
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 23:12
touch, kõik sinust nooremad mehed on iidvanad su meelest, ega see pole enam uudiseks. aga vaata michan lülitab alumise pea sisse ja tiksub rõõmsate emotsioonide najal kauem kui sinu penskarinäpud õelusi kribada üldse jaksavad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 23:38
krt. Pole juba jupp aega "õelust" ega "vendlust" kirjutanud, tea kas peaks proovima.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 23:59
Aga vali siis ikka üks välja, muidu tekib verepilastus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 00:10
kui eesti keeles oleks ka siuke sõna nagu sibling ingliskeeles, mis siis sellelusest välja tuleks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 00:49
õndlus?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 00:52
hm, jah. võibolla see oleks siis midagi sellist nagu indlus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 02:07
jeesuskass - see ongi viga kui rebitakse üks osa sõnumist kasutusse, tähendusrikkad on aga mõttekriips ja lõpus punktiir.See annab mõtlemise ja sina mõtlesid nii mõne teisega , mina mõtlesin just vastupidist - et ajakirjanik seda pole.
mis puudutab feminismi - siis kalduvus oli sinnapoole, raadios kommenteerides ajalehti olid viitamised pigem meessoost pakkujatele ja ei keeldu samas ükski naissooline. Ka ükski naine ei kirjuta , tahan seksi - maksa.....
Sama stiili on võtnud siin ihas, meessugu - paku .... ja siis saab äraöelda - vähe, niisama irvitada, siis juba välimust irvata ning küsides- no palju sinu kingituse sooviks väärtus on ? Hakkab jälle otsast peale - paku.....
See on sama, millest on siin teemades kirjutatud ja kummaline - siinsed lugejad on samad ja oim osale ikka ja jälle ei jõua kohale
Seda ei saa ka Pavlovi refleksiks nimetada, pigem siis lihtsalt tõsta saidi aktiivsust sisutult
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 09:37
touch, kõik sinust nooremad mehed on iidvanad su meelest, ega see pole enam uudiseks. aga vaata michan lülitab alumise pea sisse ja tiksub rõõmsate emotsioonide najal kauem kui sinu penskarinäpud õelusi kribada üldse jaksavad...

No mis ma sulle lutsutajale öelda oskan 🤗 sinu meelest..
Minu meelest on mees mees olenemata vanusest, kuid pidada poisijussiks meest kes on elanud pool sajandit?
Sulle aastates lutsutajale on vanus kui sõimusõna 🙃 või nagu iga minu lause sapp ja see, et sa caprichosa, igale nokule "härra" juurde imed, pole ka ammu kellegile uudiseks..seega michan võib täiesti segamatult oma noku kasvõi propelleriks keerata ja selles rõõmsas emotsionaalses seisundis tiksuda niipalju kui süda lubab🙃 mitte keegi ei saa keelata
Kunagi kui pensioniikka jõuan, suudan kindlasti pliiatsit hoida ja kirjutada 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 09:59
Ohh, noored , unistate pensionist
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:02
Ei lasta isegi unistada😅muudkui saadetakse
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:03
Ma olen selles vanuses kes ilmselt pensioni ei saagi
˅ näita rohkem ˅
1