Azzaa, ongi vahtu läinud

ma ei viitsi neid quotesi teha, Slave, see esimene siin lehel, sulle paistab jne. Kas kellegile veel paistab, ei tea. Ma ei räägi teiste eest , olgu nii et sulle paistab ja mulle absoluutselt ei paista, üks meist kas valetab või on loll ja pime. Või oma emotsioonidest tugevalt kallutatud. Miks sa nii näed, sa väga argumente ei esita aga palju emotsioone, mul jälle siin eriti emotsioone mängus pole. Et mina arvan, et sa oled nii kallutatud kui ka valetad ja tegelikult tead ise ka et valetad. Sa oled huvitav tüüp igatahes ja muidugi ma siin natuke psühhoanalüüsin ja avalikustan neid müttekäike ka, sest muidu ma ju ei saaks kuidagi teada, kus ja kui palju ma eksin. Need ei pretendeeri absoluutselt mingile täppi panemisele, see pole üritus esineda osava psühhoanalüütikuna, aga ga kui ma juba siia natukeseks pidama jäin siis millegiga peab ju aega veetma. Veel ma arvan et oma haavamatu või haavatava ego suhtes sa ka valetad, aga see on see magus vale iseendale, su ego ei talu caprichosat, ja sellel on põhjus, ja su ego on verel siiani ja see teeb su kallutatuks. Näiteks see väide et ta pidevalt reklaamib miskit materjaalsust. Ma pole küll siin kaua olnud ja võibolla on sellised postid kuskil mitmeid lehekülgi tagasi, aga mina ei oska ühtegi selist posti leida. Küll aga sinu reaktsioonid, paljudele postidele, nää tõestus nää tõestus. Ma näen et sa oled ärritatud ja vihane ja ego veritseb. Aga tunnustuseks sa igatahes oled kiire paraneja ja võimeline ennast kokku võtma. Erinevalt oma jumalannast, kes on ja jääb ilmselt ühe teema inimeseks. Jätkuvalt ma arvan et see pole ilus mis sa selle naisega teed.
Ega mulle endale ka väga need ingliskeelsed fraasid ei meeldi ja ma täiesti võtan omaks et see on üsna maitselage stiil aga vahest see tuleb lihtsalt lohakusest ja laiskusest ka muidugi ennast ilusti väljendada. UUskeel hakkab külge. Aga ma ei saa lubada ka et ma neist päris loobun. Iroonia oli sel kohal ära teenitud, aga üldiselt on see hambutu relv, kehitan ülgu lihtsalt. Ma jätan su need nimepanemised vahele, need ei iseloomusta objekti, veel pole selge mu jaoks kas nad on indikaatoriks su olemusele või hetkeseisundile. Aga labane, isegi vaimukas pole. Ok selle foorumi jaoks äkki ei vaevu keegi väga pingutama. Aga ok sellest vaimsest voolust. Sinu arusaam on jälle pime, et ma justkui tooksin sisse midagi vaimset et nagu ennast tõsta üldiselt või siis kellegi silmis, et nagu tegija olla või mis sa veel ütlesidki. See arusaam on vale muidugi, kui ma seda tõesti püüdnuks oleks kindlasti kaugemale läinud sellega, aga et sa sellel alternatiivi ei näe on jälle üks pisike analüüsitav faktike su kausta. Tegelikult mul oli tõepoolest huvi kas sel goonerdamisel on ka mingi vaimne sisu, muutunud teadvuseseisundid on mu jaoks ülipõnev teema ja ma kaalusin mitu korda kas siin natuke minna selle lahkamisega edasi, aga siis googeldasin ja vaatasin mis sina kirjutad ja lõpuks loobusin. Esialgu ma siiski midagi põnevat selles ei leidnud, vbla on kuskil aga siis ikkagi see pole koht sellest arutamiseks. Nu ja siis see müüdav. Mis sa silmas pead, sa tahad kangesti sitasti öelda ja ilmselt müüdav ja ostetav on suurimad solvangud mis sa välja mõtled. Kui sa selle nüüd lahti kirjutad siis ma võin sule seletada miks ma pole müüdav aga kui see oli lihtsalt katse oma egole iroonia abil pai teha, siis ma väga ei viitsi.