Foorum
1
...
17
18
19
...
34
2020-09-10 21:44
que coño. Seal filmis see tegelane kirjutas üles igasugu asju a ma pole veel nii proffiks saanud. Midagi ma kirjutasin aga no kõike mis siin lehel toimub ju ka päevikusse ei märgi. Aga ikkagi, kus ta ülbitses siis
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:12
Kõik me oleme ühtmoodi müüdavad. Mõni on ainult kallim kui teine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:15
michan.....mõnikord piisab paljalt eksisteerimisest, et ülbuse süüdistusi kaela saada

qwerty, kõlas küll kliÅ¡eena, aga point oli sul õige.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:15
ossaraisk
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:31
Vast vaatad tähelepanelikumalt T. Pruudi looriks ei saa nimetada kilet mis taimedele peenral peale pannakse. See keda sa peiuks nimetad on küll vale tegelane. Isegi õigesse kohta ta minna ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:33
see qwerty klishee pärineb kapitalisi kõrgajastult või siis hetkest enne languse algust. Selle eeldus on rahulolematus sellega mis sul on, siis saab alati midagi pakkuda ja rikkad on müüdavamad kui kerjused, kes selles süsteemis ei funktsioneeri. Praegusel ajal see enam nii veenvalt ei kõla
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:34
Et see asjandus nüüd peig saab vähemalt tasuta 😁 Alles mainisin ,ega meest tahetagi enam. Aint raha eest👍
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:42
No mida , vähe sellest, et sa pildistada qwerty väga ei oska, oled sa aianduse ja kattelooride alal ümmargune null.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:49
Aiandus spetsialist ja fotograafia asjatundja kah sõna võtmas kui tagumiku hööritamisest aega üle jääb.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 22:52
tähelepanelik inimene fikseerib asjad ära ja siis kiiresti jagab teistega ka mis toimub
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:22
madleen, no mis teha....qwerty on avastanud, et ka igakülgse andetusega on võimalik silma paista. ikka parem kui mitte midagi, eks
aga et ta hämaruses helkivat loorikangast kileks peab.... ju pole varem reaalse looriga pärisnaise kõrval seisnud.

hädaldavatele selstsimeestele lohutuseks võib öelda, et Head meest tahetakse alati. makstakse ka peale kui vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:24
jah, isegi minusugune lammas jagab natuke aianduse katteloori matsu, kui lammas see peab olema, kes sedagi ei jaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:41
Mul on ikka päris pikad juhtmed ma alles nüüd sain aru millest te räägite
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:46
"....mõnikord piisab paljalt eksisteerimisest, et ülbuse süüdistusi kaela saada"

Oh sa vaene ohver jälle! Eks sa siis ülbitse kui muudmoodi ei saa või ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:48
Siin saidil armastavad mehed ohvritena esineda.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-10 23:54
enamasti küll, Dragu.
ainult et mulle enesehaletsus ja ohvri mängimine küll kuidagi mehelikkusega ei seostu....ka tasuta seksi puuduse või vähesuse üle kurtmine mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 00:15
igasugune kurtmine üldse...ei seostu nagu ei mehelikkuse ega naiselikkusega. Äkki perverssuusega
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 07:24
Tõsi, raha eest odavat tillikõditamist õppimata "massööridelt" on siin lademes ja konveierina. Ohvritelt ohvritele. Seks on seks, "tasuta" versiooni toonitavad ülbikutest suunanäitajad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 08:32
Tubli naine see Caprichosa, peab ütlema teenusepakkujad on siis siin lehel kõik tema käe läbi õppus saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 09:54
siin võiks olla üks teema kibestunutele, kus neil oleks hea olla, ehk nad leiaksid omavahel ja üksteise ülale toetudes tuge ja teineteisemõistmist
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 10:08
michan, mittemüüdavate teema ju on. kas sellest kibestunute hordidele ei piisa, et müüdavate hulka niuksuma tulevad?

vana poolt jällegi huvitav qwertylikult luulurikas väide. kes need KÕIK teenindajad siis minu juures kursustel on käinud, proua T äkki?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 10:19
nojah a see müüdav jott läks kohe sinna teemat solkima ja siis teised järgi, Minge kustutage sealt oma postid ära ja jätke see neile puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 12:54
Te olete veel veidramad, kui mina. Et kui ülbe tillikõditaja praalimise ja suunanäitamise peale siin reageerida ning tasulist seksi mitte tarbida, siis tuleb kähku kibestunu tiitel ...
Kui oleksin sama jobu, siis sildistaksin teid sildistajateks.

Saage ükskord aru, et kõik ei ahhetagi õnnest, kui saavad mõnele bimbole raha visata. Ega ei kurvastaks ka lõpuks, kuid seda pole lihtsalt vaja... Eriti kui vaadata, et nad hakkavad almuste saades ennast mõttetult tähtsaks pidama.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 13:50
ülbe kärbsekiimleja on vist natuke vales teemas siin suunda näitamas.........putukaporr peaks ju täitsa tasuta olema

aga teenustasu=almus? nojah siis. kõik teenindajad on seega kerjused, kui suvalistele soovijatele niisama heategevuse korras teenust ei paku
huvitav, et slave on korduvalt rõhutanud, et massaaži eest maksta on ok.......
aga kui sellele lisandub kasvõi üksainus erootilise alatooniga liigutus, siis on kohe kerjamine ja hirmus ahnus eksole
sorry, mu jaoks täiesti totter ja silmakirjalik suhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 14:05
Veidrad, eks me enamus ole veidrad kellegi jaoks, kõik oleneb vaataja vaatevinklist vaadeldava suhtes. Kellelegi on capri veider , teisele slave aga noh ja siis , mis sellest on. keda nad siis lõpuks segavad või häirivad. Vaadake end vahest distantsilt ja uskuge te ise olete veel veidramad. peamine , et lõbus oleks ja kui lõbus enam pole siis mina ei mängi , keegi kusagil sedasi öelnud. Veider eks !
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 14:39
Kibestunu tiitleid jagatakse kibestumise eest ikka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 15:47
Ettekujutuste vili ja eks teil hakkas kraaklemata igav siin.

Nagu näha, on c nii haavunud, et ei jäta ühtegi võimalust kasutamata halvustamiseks... kärbsed
Konveier ikka ei rahulda?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 15:58
sa võid selle arvamusega ükskõik kui intensiivselt sisse sõita ja ükskõik kui paljudes teemades, ikka ei aita, ei paista seda haavumist kuskilt, äkki on see sinu ettekujutuse vili
Mulle paistab et tegelikult on nii et kuna su ego on nii kergesti haavatav, siis lihtsalt kiusatusele keelt teritada on lihtsalt nii raske vastu panna. Ära siis lihtsalt ole nii easy entertainment
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 16:55
Miku, ära allu provokatsioonidele. Kas sa siis aru pole saanud, et ori kerjab alandusi, sest muidu kukub ära ja goonimine jääb katki.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 17:06
ei ma ikka allun, igav on ju muidu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 20:09
Vaatab nüüd kanal 2, mida vanemad sulle ei rääkinud, jobuke teele räägib ihast
˅ näita rohkem ˅
2020-09-11 20:19
Ihast polnud sõnagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 09:28
Kas siin saab lugeda kerget inceli hõngu teema arutluses.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 09:51
Mulle paistab see küll nii, et c solvumine võtab juba lapsikuid mõõtmeid. Ise-oled-stiil on jälle välja löömas, suunanäitamine ja ülbitsemine tuleb ikka kohe vastu mainida, eks Või muidu pole peale kärbeste suurt midagi, mille kallal ülbitseda? See vastuoluline onahalvustamine ka, kui ühes foorumi osas takka kiita ja teises siis klähvida....

Lihtsalt mage. Mammi, võta ennast rohkem kokku.

michan, see et sa isekeskis mingeid psühhoanalüüse viljeled ja ma sulle selle peale ei vasta, ei tähenda et sa täppi paned. Haavatav ego? Katsu sa haavatava egoga ori olla...

jott ,tõepoolest vaimse masohhismina oleks see päris tipp, kui keegi näiteks meelega ootaks lambaajudega naiselt ülbitsemist ja mõnitamist. Ma ei ole kindel, et sellele tasandile veel jõudnud olen. Kui märkasid, siis käib ona ikka Jumalannade peale. Proovi veel, Scherlock.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:02
Ja mammi, ära liigselt erutu sellest suunanäitaja tiitlist. Seda oled sa noorte litside jaoks, kellele enda keeles "materiaalsust", kuid tegelikult viltuse maailmapildiga ahnust propageerid. Muu nõrgem vaht tuleb ka muidugi kaasa, kui silmi klõpsutad.

Ja michan, sa oled nii educated ja cosmo, kui neid inglisekeelseid fraase sisse põimid! Ma olen lummatud! (iroonia) Eriti tore on vaadata, kuidas sa plastikmammi õukonnas üritad küünarnukkidega teed teha omale, tuues sisse vaimseid voolusid. Tegija? Ka müüdav ja ostetav?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:07
muidugi on michan müüdav, selles pole kahtlustki. naha ja karvadega end maha müünud ega ta muidu poleks maininud foorumi kõige ajuvabama tegelase jumalusena kummardamist........et kas see pole nagu vaimuvaese vanadaami ärakasutamine tunduvalt intelligentsema esiorja poolt
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:10
slave...
Tahad öelda, et see läheb hinge, kui keegi onamises kedagi süüdistab?
Miks küll? Ja kes seda usub või mitte. Onamine, näpukas, masturbeerimine, mis nendes halba on?

Ja kui sinule naisterahvas tähelepanu pöörab, mis siis selles veel halba olla saab?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:22
Käib kõva eneserealiseerimine, mitte ei saa rahu😅. Vanaproua lase õhk kenasti välja rinna implantaadid võivad rebeneda..tõsiselt nagu Mehhiko seep.. LutsiMaria ja tema Jüngrid..
Vaimuvaesuses sind süüdistada ei saa aga, vaim on nihkes selles pole kahtlust
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:33
Pulmamängud ja lill perses on muidugi tase omaette🤗

Et mis järgmisena.. Lein ja pärg kaelas?
Oled tõesti ajuvaba tegelane, kui juba läks vastastikuste diagnooside panemiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 10:38
Kajaho... nüüd lobisen ehk kogemata välja, aga mulle ei lähe korda, kui keegi teeb onamise vms. peale. Pealegi näitab see kenasti süüdistaja silmakirjalikkust, eks?

Tähelepanu saamine? Kas sa peaksid ennast nii viletsaks vennikeseks, et ostu-müüki kinni jäänud nais(t)e tähelepanu peaks erutama?
Oled sa kunagi kogenud naise seksuaalset huvi sinu vastu ilma ostu-müügita? Võrdle siis ja saad ehk aru, millest räägin.

Nihkes vaimud vaimses kastmes. Vabandused oma egole ja ahnusele.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 11:06
no näed slave.. siis ei ole ju probleemi.

seksuaalne huvi ilma ostu-müügita?
Siis me räägime ainult seksuaalsest huvist? või täpsustan, et määrav on selle seksuaalsuse juures olemus, välimus, läbisaamine ja siis tuleb seksuaalne huvi. Või mõtled sedasi, et panen pimedalt uue kasutaja nime alt kirjad lendu ja kogen mõne naise poolt seksuaalset huvi?

Võin öelda slave... , et pelgalt seksuaalne huvi võib naisel/mehel tekkida vist ainult masturbeerimiseks. Teise inimese suhtes, kaasnevad alati ka muud tegurid. Välimus, olemus, läbisaam, lõhnad, soovid ...

Selles viimases varjandis on kogemus olemas ja samuti professionaalses osas. Õnneks on olnud kõik kogemused head.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 11:49
Nüüd küsiks kohe üks plastikust mammi, et miks sa siis kibestunud oled, kui kogemused head?!

Kajaho, sa muutsid seksuaalse suhtlemise tõeliselt kitsaks, kirjeldades pilditut uut iha. ee kasutajat...
Minu näide oli reaalsest elust ja tundest, kui naine avaldab su vastu seksuaalset huvi koos kogu buketiga. Pole siin mingit masturbeerimist... keppi tahab ja sa sobid selleks tema arvates.

Ja kui võrdled seda ostetava-müüdava huviga, kes on huvitatud tehingust ning leiad need võrdsed olevat, siis oled ilmselt gaasimaskiga lillede nuusutaja. Või lootusetult-ravimatult nohus.

P.s kui prostituut väidab, et ta tahab just sinult seksi ja natuke peaksid lihtsalt pappi viskama... siis oled maailma vanima müügijutu õnge läinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 12:23
P.s kui prostituut väidab, et ta tahab just sinult seksi ja natuke peaksid lihtsalt pappi viskama... siis oled maailma vanima müügijutu õnge läinud.

Slave, sul võib olla õigus, et tegemist vaid müügijutuga. Asja juures on ainult üks väike aga. Ka kõige paadunuma prostituudi sees peitub õrn naise hing. Ta on küll selle kapseldanud kivikõva kesta sisse, aga aegajalt õnnestub ikka mõnel mehel sinna sisse pääseda. Ta ainult ei näita seda välja, sest tal on kogemused, et kui mees saab teada, et on talle hinge pääsenud, siis võib ta hakata seda julmalt ärakasutama. Sellepärast kohtlebki ta sind nagu tavalist klienti ja teada saad sellest alles siis, kui ta on sinu usaldusväärsust põhjalikult kontrollinud.
Võid nüüd selle minu teoorja muidugi väljanaerda, aga meeldib see sulle või mitte, sina oled elavaks tõestuseks sellele.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:10
Azzaa, ongi vahtu läinud
ma ei viitsi neid quotesi teha, Slave, see esimene siin lehel, sulle paistab jne. Kas kellegile veel paistab, ei tea. Ma ei räägi teiste eest , olgu nii et sulle paistab ja mulle absoluutselt ei paista, üks meist kas valetab või on loll ja pime. Või oma emotsioonidest tugevalt kallutatud. Miks sa nii näed, sa väga argumente ei esita aga palju emotsioone, mul jälle siin eriti emotsioone mängus pole. Et mina arvan, et sa oled nii kallutatud kui ka valetad ja tegelikult tead ise ka et valetad. Sa oled huvitav tüüp igatahes ja muidugi ma siin natuke psühhoanalüüsin ja avalikustan neid müttekäike ka, sest muidu ma ju ei saaks kuidagi teada, kus ja kui palju ma eksin. Need ei pretendeeri absoluutselt mingile täppi panemisele, see pole üritus esineda osava psühhoanalüütikuna, aga ga kui ma juba siia natukeseks pidama jäin siis millegiga peab ju aega veetma. Veel ma arvan et oma haavamatu või haavatava ego suhtes sa ka valetad, aga see on see magus vale iseendale, su ego ei talu caprichosat, ja sellel on põhjus, ja su ego on verel siiani ja see teeb su kallutatuks. Näiteks see väide et ta pidevalt reklaamib miskit materjaalsust. Ma pole küll siin kaua olnud ja võibolla on sellised postid kuskil mitmeid lehekülgi tagasi, aga mina ei oska ühtegi selist posti leida. Küll aga sinu reaktsioonid, paljudele postidele, nää tõestus nää tõestus. Ma näen et sa oled ärritatud ja vihane ja ego veritseb. Aga tunnustuseks sa igatahes oled kiire paraneja ja võimeline ennast kokku võtma. Erinevalt oma jumalannast, kes on ja jääb ilmselt ühe teema inimeseks. Jätkuvalt ma arvan et see pole ilus mis sa selle naisega teed.
Ega mulle endale ka väga need ingliskeelsed fraasid ei meeldi ja ma täiesti võtan omaks et see on üsna maitselage stiil aga vahest see tuleb lihtsalt lohakusest ja laiskusest ka muidugi ennast ilusti väljendada. UUskeel hakkab külge. Aga ma ei saa lubada ka et ma neist päris loobun. Iroonia oli sel kohal ära teenitud, aga üldiselt on see hambutu relv, kehitan ülgu lihtsalt. Ma jätan su need nimepanemised vahele, need ei iseloomusta objekti, veel pole selge mu jaoks kas nad on indikaatoriks su olemusele või hetkeseisundile. Aga labane, isegi vaimukas pole. Ok selle foorumi jaoks äkki ei vaevu keegi väga pingutama. Aga ok sellest vaimsest voolust. Sinu arusaam on jälle pime, et ma justkui tooksin sisse midagi vaimset et nagu ennast tõsta üldiselt või siis kellegi silmis, et nagu tegija olla või mis sa veel ütlesidki. See arusaam on vale muidugi, kui ma seda tõesti püüdnuks oleks kindlasti kaugemale läinud sellega, aga et sa sellel alternatiivi ei näe on jälle üks pisike analüüsitav faktike su kausta. Tegelikult mul oli tõepoolest huvi kas sel goonerdamisel on ka mingi vaimne sisu, muutunud teadvuseseisundid on mu jaoks ülipõnev teema ja ma kaalusin mitu korda kas siin natuke minna selle lahkamisega edasi, aga siis googeldasin ja vaatasin mis sina kirjutad ja lõpuks loobusin. Esialgu ma siiski midagi põnevat selles ei leidnud, vbla on kuskil aga siis ikkagi see pole koht sellest arutamiseks. Nu ja siis see müüdav. Mis sa silmas pead, sa tahad kangesti sitasti öelda ja ilmselt müüdav ja ostetav on suurimad solvangud mis sa välja mõtled. Kui sa selle nüüd lahti kirjutad siis ma võin sule seletada miks ma pole müüdav aga kui see oli lihtsalt katse oma egole iroonia abil pai teha, siis ma väga ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:19
mh. ma nüüd ei teinud ise seda mis ma ellipsile soovitasin ei vaadanud üldse üle mis ma kirjutasin enne kui ära saatsin. Väheke sogane tekst vist sai, pehmelt öeldes. sry
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:20
michan!
Mis nüüd tegid?

Se pikem tekst, kui psalm. Kuidagi kokkuvõtte kannatab teha, tahaksin ka teada millest juttu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:23
Miku, ära nuta. Kui ajud olemas, saab aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:24
see on kodeeritud sõnum Kajaho, ei saa mingit kokkuvõtet
või noh...teema pealkiri on ju müüdavad..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:29
Aa
Müüdavad! Siis korras, püsime teemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 13:44
mäh?
missa ei saanud vihjest aru ve, sa peaks nüüd pakkumise tegema. Diplomaadikohver rahapakke täis, siis vaatame mis numbriga pakid on ja siis vaatame. Capisci?
˅ näita rohkem ˅
1
...
17
18
19
...
34