Foorum
1
...
15
16
17
...
34
2020-09-03 13:36
Kommar, teemal oleks juba ammu joon all, kui Slave oleks nõus uskuma, et korraga võib olla avatud kaks väravat
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 14:04
/Ja caprichosa ärritab teda, sest ta seisukohad on paremini formuleeritud ja selgemad kui ta enda omad. Kui võrrelda ta ta poste rahulolekus, kui ta kirjutab oma harrastusest ja muudel teemadel, on ta üsna terav ja selge, kui aga reageerib capri postidele või vaidleb on järsku põmm, nagu jonniv laps, argumendid muutuvad retoorikaks ja ego on rebenemas. Nagu nartsist kellele ei meeldi peegel./

Jah, caprichosa ärritab slave aga ma ei ülteks, et just sellepärast, et tema seisukohad on paremini formuleeritud ja selgemad, vaid ta on kogunenum "foorumikakleja", teab, kuidas vastast kõige paremini ärritada, kuidas keerata mingi väide või küsimus küsija vastu, no nt
kui talle öelda, et ta on müüdav, siis ta küsib kohe vastu, et kas see ütleja ise tunneb end müüdavana, lisaks massipostitused oma seisukohtade õigustamiseks, mis siiski toimivad ka nö arvamusekujundajana ...
et jaaa ... slave on kaotamas aga slave ja cprichosa vaidlust võib siiski iseloomustada nii, et
slave tuleks nagu duellile, paneb kindad kätte, asetab käe mõõgatupele ja ootab, et ka vastane sama teeks aga caprichosa tuleb ja virutab pikema jututa slavele vastu lõugu.

A jumalanna vahetus oli jällegi slave puhul väga nutikas käik, sest siiski see mõjus jälle caprichosat ärritavalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 14:37
njah, tore oleks joon alla tõmmata, kui kõik ühel häälel nõustuksid, et rüütellik galantsus, mehelik hoolitsus, naiste hellitamine toimub ainult mingite luuserite ja nn saamatute bimbode suhetes.
mina sellega ei nõustu ja kui kellegi jaoks diskussioon tähendab kaklemist, no mis siis ikka....

aprill,
teatud mõttes on slave norinud seda "vastu lõugu saamist" nagu sa väljendusid
ja pole ikka nii, et igaüks võib tulla mulle ütlema ükskõik mida ja kõiksugu nimetusi külge kleepida ja mina peaks ainult kuulekalt noogutama ja koogutama.
seda müüdavuse juttu võib siin korrutada 24/7. aga palun väga, kas on keegi, kes saab öelda, et on mu endale ostnud või omab paberit selle müügitehingu kohta? küsiks pigem, et kas aprilljuuli on mind ostnud või minu aega rentinud, et nii innukalt silte proovib kleepida?

peaks nagu igaühe oma asi olema, kas ja millistel tingimustel kohtub.
või otsustavad seda nüüd mingid foorumi kiibitsejad, kellest enamikku pole elu sees näinudki?
mina ei tee materdavaid teemasid nende inimeste kohta, kelle põhimõtted või rahakott tasulisi kohtumisi ei võimalda.
aga teenindajate siunamine on juba nagu reegliks saanud. nagu oleks täiesti normaalne, et võõrad mammid ja suvalised tüübid tulevad näppu viibutama võõraste inimeste suunas. selle asemel, et oma elust rõõmu tunda.

ja mingid "nutikad käigud", "duellid"...no milleks see kõik? kui slave'l ju üleüldse mingit isiklikku viha ega solvumist pole, väidetavalt
oleks ta oma goonerieluga nii õnnelik, siis ilmselt suudaks rahulikult võtta, et keegi kuskil elab/mõtleb erinevalt ja on sealjuures rahul, ilma negatiivsete kõrvalmõjudeta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:08
Ega siis see, kui ma massiliselt sama juttu ja väljamõeldisi ei ketra, ei tee minust veel mingit kaotajat. Ilmselgete keerutustega pole ju midagi vaielda.

Mingi "sildistamise" häda on küljes? Ütled muule ori ja pihkur, mis siis ikka... kuid ise ei saa oma tegevusest tulenevate nimetustega hakkama.

Väidad, nagu ma ootaksin pisarapoetust ja kurtmist kõrvalmõjude üle... ei, kui sa oleksid proff, siis ütleksid, kuidas neid väldid. Aga sa oled nii rollis kinni, et ei saa aru kõrvalmõjudest. Jaanalind?

Pluss see tasapisi meeste ürgvõla jutlustamine nii poolkogemata. Galantsuse ja muu jama taha pugedes.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:14
No miks mitte nimetada diskussiooni kakluseks, sina armastad kasutajanimedega sama teha ... esiori ja kindral jm
Aga ma teiste juttudega ei viitsi uuele ringile minna Igasugused pesu ja vibraatoriteemad on hulga toredamad

Lihtsalt seda veel mainin, et mina ei ole sinu aega rentinud, ei tähenda ju, et keegi ei ole sinu aega rentinud. Sa ju pakud ikkagi massaaziteenust, mille eest tuleb maksta. Minu meelest klassilkaline müük.

Ja noh, mina pole ainus, kes müüja silti kõigile kleebib
Jott, se va iha kunn, ju kleebib ka

Ja minul ja ilmselt ka kogu foorumi lugejaskonnal on ammugi küsimus, et ... no milleks see kõik?
Ei pea tõesti kuulekalt noogutama ja koogutama, sa oled oma seisukohti väljendanud igas võimalikus teemas igal võimalikul moel, et nüüd võiks ju lihtsalt ükskõikselt ja kõrgilt õlgu kehtitada, kui keegi jälle hakkab midagi müüdavusest jms rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:30
slave, on see siis vale, et sa ori oled (või tahaksid olla)? pihkurlusest oled lausa terve teema teinud ja ka minu piltide peale onaneerimisest teada andnud avalikus foorumis. (mitte et pihkurluses miskit halba oleks, aga sa ju ise tunnistad seda...mitte et keegi mõtleks midagi välja ja kleebiks sulle külge, taipad?).

minu tegevus ei puutu sinusse ega teistesse kõrvalistesse inimestesse. kui ma teeksin sellest suure teema ja peaksin/nimetaksin end ise müüdavaks, siis oleks teistel õigus seda nina alla hõõruda.
hetkel on just nimelt sildistamisega tegemist ja seda võõraste inimeste poolt, kellel pole ostumüügi-lepingut minu omandamise kohta ette näidata ning keda isegi masseerinud pole.
kõige tobedam, et seda sildistamist kasutatakse justkui mingi argumendina suvalistes teemades........

ma pole kuskil nõudnud profiks nimetamist. see pole üldse olulinegi. rahulolu ja positiivne energia ja stressivabadus on see, mis loeb.
seega suht suva, kas kellegi kõrvalise arust olen proff, amatöör, liinitööline või misiganes kellegi fantaasia suudab genereerida.
pole tundnud ka vajadust detailselt siin kuulutada, kuidas täpselt negatiivseid kõrvalmõjusid välditakse.
üks kuldreegel on, et tuleb hoolikalt külalisi valida.
ja teine, et igal juhul vältida ülekoormust. ainult siis tegutseda, kui on parasjagu energiat, mida teistele jagada.
seda järgides ei teki mingit "rollis kinniolemist", kuna oma elule ja niisama laisklemisele jääb piisavalt aega.

kui mees tunneb galantselt käitudes, et justkui maksaks mingit võlga, siis järelikult pole teda härrasmeheks (aumeheks) kasvatatud.
lihtne ju?
kindlasti leidub ka selliste meeste jaoks naisi, kellele meeldib arveid poolitada või ise meestele välja teha...ning loomulikult tasuta naudingut pakkuda, isegi kui pole mingit kirge ega armumist mehe suhtes.
slave, miks sa ei võiks taolistele naistele keskenduda, kes härrasmehelikkust ei ootagi?
selle asemel raiskad otsatult energiat nn "müüdavaid" kirudes.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:42
See sinu "härrasmees" ei ole mingi härrasmees, juba see muinasjutt ja pidev korrutamine on nõme. See mees on sinu hästikäituv ja maksev klient, kuid sellest ei piisa ammugi härrasmeheks olemiseks.
sildista neid nagu ise tahad, aga selline avalikus foorumis üldise mõiste ekspluateerimine on ajupesu ja oma kliendi staatuse kunstlik tõstmine, mis on hale.

Endselt ei solvu ma kui mind orjaks või puhkuriks nimetatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:50
aprill,
miskipärast sina näiteks ei kergita ükskõikselt õlgu ja ei möödu vaikides, kui siia teemasse satud no mõnele teisele pakub ka vaidlemine lõbu nagu näed

oletame, et sa pakud nt juuksuri-, koka- või taksoteenust. seega rendid oma aega ja oskusi, eks. sinu loogika järgi tuleks siis kõik enesemüüjateks kuulutada. aga miskipärast ühed müüjad arvavad, et neil on õigus teistele moraali lugeda või halvustada...vot see ongi nõme.
ja sina pole minult ühtki teenust ostnud. seega sa ei räägi ju oma kogemustest ega saa ka kuidagi seda tegevust tõestada, maksusid nõuda või näppu viibutada mina näiteks ei tee üheski vaidluses kedagi maha sellepärast, millega ta elatist teenib ning ei uuri ka detaile selle kohta.

kui nt sind miskipärast pidevalt esileediks tituleeritaks, siis mis see esiori kuidagi halvem peaks olema
aga pesu- ja vibraatoriteemad on muidugi toredamad......
kas oled ka vibraatorisõltuvust täheldanud enda juures?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 15:58
slave, misasi on muinasjutt? täpsusta.
sulle ei mahu pähe, et keegi võib sinust erinevaid põhimõtteid järgides rahul olla? see on küll pigem sinu probleem ju. mitte ei tähenda, et keegi miskit valetaks.

samuti on raske uskuda, et soliidsed ja avalikkuse ees lugupeetud laitmatult käituvad mehed siivutute massööride juurde satuvad? noh, minu jaoks on nad härrasmehed ja kõrvaliste isikute arvamust ei saa siin kuidagi objektiivseks pidada.
ja galantsus pole üldse mitte ainult ülikonnastatud ning kallite autodega kulgevate meeste privileeg....
kõige tavalisem inimene võib jätta härrasmeheliku mulje, kui pakub 100% meeldiva kogemuse.
kas ta kodus matslikult käitub, vot seda ma muidugi ei tea
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 16:19
Kuule, ei täpsusta! Sa ei taha nagunii aru saada ja ajad subjektiivset jura edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 16:32
Mille põhjal see capri oma kliente valib?
Rahakoti paksuse ja näo järgi?
Eeldan, et kõik ei ka ei hakka oma aega selleks kulutada, et kõidete viisi pikkusi kirju kirjutada ja saata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 16:34
Noh, mina tegelikult kiibitsen teiste vaidlusi kõrvalt, et kui mina enam sõna ei võtaks, siis sellest ei muutuks ju mitte midagi ja kui ma võtan, siis ka suurt ei muutu ju, suured dramaatilised vastasseisud tiksuvad minust sõltumatult

aga vibraatorist, et pole ju tegelikult jälle õige teema, ega ma seda siis müüa või osta ei taha

Aga kui nüüd täitsa ausalt rääkida, siis mul pole juba mitu aastat vibraatorit olnudki. Selline eluperiood on käsil, et vibraatori jaoks pole nagu vajadust ja aegagi ...
sooloseks on üksi elavate inimeste privileeg
või siis paarisuhtes võiks olla mõlemapoolne huvi.

Aga lugesin Bottombeauty postitust, kus ta küsis kogemusi mingi peene lausa ainult helilainetega stimuleerija suhtes, et siis jäin veidi mõtlema, tundub nagu uus ja innovaatiline , üldse ei puuduta ja helilained, et misasi see siis veel on aga see ikkagi on niiii kahtlane värk, et ma nt suruõhust jms saaks veel aru, et see on mehhaaniline aga helilained, see kõlab isegi veidi niimoodi, et kui lolliks nad siis naisi peavad, kas tõesti selline asi toimib.
Ma kunagi ostisin huvi pärast mingi analoogse kujuga imeliku riistapuu, mis pidi ka eiteamida tegema, no täiesti mõtetu vidin oli,
korraliku vibraatoriga ikka võrrelda ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 16:35
Ennast ma ei söanda härrasmehelikuks pidada, kuid minus on piisavalt austust, lugupidamist, viisakust naiste osas. Minu teada kui ei ropenda, sõima, sildista jne on ka härrasmehelikus. Või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 17:29
Mind ikkagi häirib see Slave väide nagu oleks mehed midagi naistele võlgu. Ma lihtsalt ei saa aru milles see avaldub. Mina küll ei tunne sellist võlatunnet. See kui ma naisterahvale ust avan, istet pakun või lilli kingin ei tulene võlatundest, vaid sellest, et mind on õpetatud naissugu austama. See on põld, kus kasvavad meie järglased.
Samamoodi võib öelda ka, et naised pole meestele midagi võlgu. Naised ei pea meestele seksi pakkuma. Ei ole seadust, mis seda kohustaks. Isegi lapsi saab sigitada spermapanga kaudu.
Olen siin korduvalt lugenud väidet, et naised tahavad ju ise ka seksi. Loomulikult tahavad, aga naiste orgasmi saamine on nii peen teadus, et naised isegi ei saa sellele alati pihta, meestele on see aga täiesti tundmatu maa. Sellepärast naised valivadki väga hoolikalt, kellega tasub üritada, kellega mitte. Statistikaid on erinevaid, aga mitmeid kordi olen kohanud väidet, et lausa 70% naistest pole seksides kordagi orgasmi kogenud. Kui mees saab enda kotid tühjaks, naine aga orgasmi ei saa, siis jääb ju mees võlgu. Kas naine peaks siis pärast seksi arve esitama? Prostituudid esitavad arve juba ette. Naiste orgasmi teesklemise üheks põhjuseks on ka kindlasti see, et meestele ei jääks seda võlatunnet.
Ning ikkagi see on väga kummaline, et kohustus teist inimest austada tekitab võlatunnet.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 20:59
Seda on näha, et sa jälle aru ei saa.
Asi ei ole viisakuses. See on elementaarne ja nagu lõppu tabavalt lisasid "teist INIMEST austada".
Kui mees saab orgasmi ja naine ei saa, siis pead elementaarseks et mees on võlgu? Noh... oleneb, kuigi see pole päris tasakaalus. Aga siin ihas on nii, et kui mees teeb naisele orgasmi ja ise ei saa, on ta ikka veel võlgu. Kui ei usu, siis küsi neilt kerjustelt...
Järelikult on asi mõtteviisis, mida siin hoogsalt edendatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:11
Slave, mina ei tunne, et ma naistele võlgu olen, kui sina tunned, siis see on sinu, mitte naiste probleem.
Mina näen ihas ainult meessoost kerjuseid ja neid on massiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:23
Jfjm, naissoost kerjuseid ka näed?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:26
Kui mees ei ole nõus maksma, siis on ta kerjus joti meelest. Kui naine küsib raha, siis ei ole kerjus. Kas nii?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:28
Constant, ei näe millegi pärast. Paar korda on läbi vilksatanud neid laenu küsijaid, aga teised pakuvad ju teenust ja see pole kerjamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:30
Kui mees pakub naisele või mehele teenust nagu siin ihas näha saab, siis öeldakse et ta on kerjus. Naiste puhul jott nii ei arva.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:32

Qwerty112 , keegi polegi väitnud, et mees peab maksma, kui mees ei ole nõus maksma, siis ei peagi maksma.
Ma ei näe midagi keerulist.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:49
Qwerty, seda meeste teenuse pakkumist pole nagu jutuks tulnud, aga ma pole neid ka kerjusteks nimetanud.
Ma tean juba ette Qwerty, et sa hakkad kohe tõestusi nõudma, aga sul on ju olnud paari kontona kuulutused, kus kirjas, et üksikud mehed võetakse jutule ainult kingituse eest. Kas sa pidasid ennast siis kerjuseks.
qwerty112 2018-06-30 11:13:22 Tule kepi mu sõbrannat ning kepi mind kingituse eest......
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 21:50
Ma ei tunne küll, et olen võlgu. Aga kui seksi või lustimise puhul tuleb eraldi hakata lisama, et tasuta, siis on asjad hapud.
Kui oled liiga kaua seda lehte vahtinud, siis tundub "tasuta seks" nagu sõimusõna, eks?! Ehkki see on tegelikult normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 22:05
Ma ei tea, aga kõik need korrad mis mina olen siin kohtunud ja kohtumine on voodis lõppenud pole küll juttu olnud tasuta seksist. Siis on tegemist olnud lihtsalt seksiga. Siis kui sa sinna ette mõtled juba selle "tasuta", näitab see, et sinu mõtlemises on viga. See näitab, et sa ise arvestad ka tasulise seksiga. Võibolla on asi ka selles, et ma pole kunagi siin seksi kerjanud ja seksiteenuseid kasutanud, sellepärast mõtlengi ma ainult normaalsest seksist ja ei pea eraldi rõhutama, kas tasuline või tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 22:49
Mul pole küll meeles et ma oleks kuhugi paari kontole sellise teksti pannud ega ka esitanud sellist kuulutust. Sa peaksid teadma ju, et üksik mees ei saa paari kuulutusi panna. "qwerty112 2018-06-30 11:13:22 Tule kepi mu sõbrannat ning kepi mind kingituse eest......"
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 23:07
Qwerty, sa vist unustasid, et ka see sama konto oli sul vahepeal paarikonto. Sa kõlbaksid suurepäraselt poliitikasse, sul päris mitu sobiliku omadust.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 23:13
Ma oskan samamoodi teksi kirjutada nagu sina.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-04 19:38
Seda kui qwerty oli paarikontoga ja kuulutusi lisas mäletan mina ka. Siis on ta aeg-ajalt nii hetero kui pede
Samas huvitav, see mehelaadne toode on võtnud endale õiguse hinnata kes võib mida teha. Enda paarikontoga on müük ju ok, kui seda teeb keegi teine siis muudkui kisab.

"Lisainfo
Suhtleme ja kokkusaamised seksi teemal ainult läbi .... konto
Tasuta lõunaid ei ole. Tasuta saab pihku taguda.
Kui ei raatsi ....suhelda, siis ära kirjuta.

Üksikud mehed leiame ise.

Kui sul riistvara pikem kui 19cm ja jämedam kui 5cm ning oled bi seksuaalne, siis oled oodatud kirjutama.

Paarid ja bi naised, väga oodatud.

Kui ei soovi bloklisti saada, siis ära saada nõmedaid kirju ja ära hinda hinnetega 1-5."
˅ näita rohkem ˅
2020-09-04 20:44
Mingi aeg tagasi sai kohtutud selle paari naispoolega privaatselt, ilma meespooleta. Sain kõike tasuta. Peale põrgulikku seksi ütles veel, et tema mees on täielik möku.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-04 21:33
madleen ei ole ammu sõna võtnud päevateemas
Järelikult on põhjust.
misterJ!
Peale seda põrgulikkust, kohtute siiani? je see põrgulikk käib senini, või oli see märg uni?
Sinust eelnev kirjutaja on kahtlemata väga veetlev ja armas naine. misterJ, sellistel naistel, ei ole mökusi kaaslasi, võib arvata põhjust, miks te ei kohtu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 12:09
Keprik, mu meelest pidas misterJ silmas aqamarini naispoole mökust meest
eks neid qwerty erinevate kontode seksiäri kuulutusi on paljud näinud, nii siin saidil kui onlyfansi kontos. aga kummaline jah, et see ei takista silmakirjalikku moraalilugemist "müüdavatele".
üsna haleda mulje jätab.

aga asjad on hapud ja viinamarjad mõrud tõenäoliselt nende jaoks, kellele tasuta eriti ei kiputa erootikat kandikul kätte tooma.......ja tasuliste tarbimist takistab kas kõhn rahakott või kõikuv enesehinnang- või mõlemad.
enesekindla mehe jaoks ilmselt ei tekita probleemi ja alaväärsustunnet meeldivale naisele kingituse tegemine. olenemata sellest, kas sellega kaasneb erootiline nauding või mitte.

veidi ekstreemsemate soovide/fantaasiate puhul on tasuta seltskonna pakkujaid ilmselt veelgi keerulisem leida- no selliseid, kes igas mõttes tasemel oleks ja tegevusest ka ise lõbu tunneks.
aga ega siis teenindajate kirumine aita.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 12:35
Slave, kurtis, et "tasuta seks" on nagu sõimusõna. Tegelikult ju ongi. Siis, kui mees ütleb tasuta seks või tasuline naine, näitab see, et ta hindab kõike rahaliselt. Kui tasulisel on mingigi väärtus, siis tasuta väärtuseks on ju null. See epiteet "tasuta" näitab, et mees suhtub naisesse, kui igasuguse väärtuseta saasta, nagu süljetopsi, kuhu iga üks võib sülitada.
Igal inimesel on oma hind ja igaüks ise teab enda väärtust. Ainult kõige odavamad väljendavad seda rahaliselt. Tasuta, see on absoluutne põhi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 12:41
Tegelikult, ma ei usu, et Slave naistest nii halvasti mõtleb. Ja nüüd võib ta ka öelda, et ta mõtles tegelikult midagi muud, aga mitte kedakuraditki ei huvita mida ta tegelikult mõtles, kui tema sõnadest saadakse teisiti aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 14:19
Lugesin sinu ksitsekõnet jott..

Igal inimesel on oma hind ja igaüks ise teab enda väärtust. Ainult kõige odavamad väljendavad seda rahaliselt. Tasuta, see on absoluutne põhi.

.. Et nagu caprichosa ongi siis see odav?, kuna hinnakiri hammaste vahel teenust pakub ja iga liigutus on rahasse arvestatud?
Olen sinuga nõus, see kõlab odavalt🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 15:01
Proua Touch, Mina ei riputa kellelegi hinnalipikut külge. Ütlesin ju et igaüks teab enda väärtust ise.
Minu vastuvaidlemine Slavele siin ja analoogilistes teemades, on tingitud sellest, et tema jutt esindab siin mehi, kelle jaoks naine peab olema vaid tasuta nikupukk.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 15:13
Aitähh selgituse eest🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 15:43
Touch1!
Kus sa caprichosal hinnakirja näinud oled, tema profiilis küll ühtegi numbrit ei ole, ja minule on ka siin foorumis pakkunud teenust teenuse vastu, kui ma ütlesin, et raha ei ole. Kingituse all ei ole alati raha mängus, samuti ei tähenda massaž või kohtumine automaatselt seksi.
Qwerti on mitmes teemas küsinud capri... hinda, ilma vastuseta.
Ei saa, kellegi kohta ju mingeid luulusi, ainult väidete ja arvamuste põhjal, välja mõelda.

Jääb mulje, nagu kõik massaaži tegijad on litsid ja piltide vaatajad pihkurid. Neid väärtusi proovitakse siin üksteisele koguaeg külge riputada.
Sellise mõtte omastamine, tõeks pidamine loob endast väärtuse.
Tasuta ei seksi isegi abielupaarid, mitte midagi ei tehta tasuta. Kaudne füüsiline, ajaline väärtus on igal asjal, tegevusel.

Ellips siin kuskil tõi hea näite, et kellegi aega saab konverteerida valuutaks, mille nimi on raha või vastupidi. Vääringud on igaühel erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 15:46
Ei läinud päevagi 🙃
Kes sinu perset hetkel torkis, ma pole sinu selgitust küsinud, rääkisin hetkel jotiga🙃..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 15:49
Jah ma olen näinud caprichosa hinnakirja, mida ta meeste postkasti paotanud🙃 seega.. Sa võid siin udutada mida iganes
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 17:27
Sinu arusaam torkis, eeldan et ka teised saavad aru, kui mingeid ebamääraseid tiitleid külge riputatakse.
Kui on konkreetne fakt, mida oled näinud kogenud, siis saad teisest sedasi rääkida.

Kui sa midagi ei tea, siis pole mõtet külajutte levitada. Ei kehti ainult sinu puhul touch1.
Hinnakiri tähendas seda, et mehega oldi nõus kokku saama ja vastutasuks sooviti raha. Kellegi aega saab konverteerida valuutaks, mille nimi on raha või vastupidi.

On ka juttu olnud, et klienti on kunagi ära armutud, siis ei ole koosveedetud aeg enam rahalise väärtusega. Nagu slave... on maininud, et hea seksi eest ei pea maksma. Armub ära ja ei peagi maksma. Naudivad mõlemad osapooled niiöelda mittemüüdavalt üksteist.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-06 16:45
Ülejäänut ma ei kirjutanud
Teadmatust ka mitte, aga aitäh tähelepanu eest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-06 16:59
Võta heaks, sind on tõesti raske mitte tähele panna udutad siin päevast päeva kõikides teemades 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-06 19:36
Kuule blond,sa vaata ennast.Pidevalt nutad siin ja halad,Blokeerid aga kasutajad.Ega sa sitt parem pole nendest capritest ja muudest esikoha pipidest.Situte üksteisele hinge.Mine parem tee midagi kasulikku,kuidagi jube rumal ning mõttetu tegelane oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-06 19:54
Kuule pedekas, mis sa inised siin?
Vaata parem ennast.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 05:40
"touch1
2020-09-06 16:59:22
Võta heaks, sind on tõesti raske mitte tähele panna udutad siin päevast päeva kõikides teemades "

Lahe, sa lausa toodad külajutte touch1!
Kus need kõik teemad sul on, kui ma päevateemast välja ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 09:16
"...Minu vastuvaidlemine Slavele siin ja analoogilistes teemades, on tingitud sellest, et tema jutt esindab siin mehi, kelle jaoks naine peab olema vaid tasuta nikupukk."

Seda esindan ma vaid sinu peas, kus on maailm lõpuni valmis mõeldud. Ja see ei ole objektiivne, ehk ei ole teiste reaalsus.
Naine võib olla nikupukk, kui ta seda ise tahab.
Lõpuks võib olla ta ka tasuline nikupukk, kui ta seda tahab. Koos tagajärgedega.
Ja veelkord: ei PEA olema!
Kas sa oma pugemistuhinas ei mäleta, kui ma kirjutasin, et seksuaalne tegevus ei ole põhiolemuselt teenus vaid koostöö kokkuleppelises vormis.
Jah, ma taunin seksuaalset tegevust, kus asi iseeneses ei ole eesmärk vaid läbi selle mingi manipuleerimine või muude hüvede saamine. Aga see on inimeste vabadus, kuni ei kaasne ajupesu, et see on superloomulik.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 09:43
Slave, sa ei saanud mõttest aru. Ma ei kirjutanud, et sina esindad, kirjutasin, et sinu jutt esindab. Sinu retoorika on kohane neile, kes siin päevast päeva naistelt nikku kerjavad, küll raha eest, küll ilma. jah just nimelt nemad on need kerjused, keda mõned ettevõtlikumad naised ärakasutavad.
Sa süüdistad mind pugemises. Aga kellele ja miks ma peaksin pugema? Ma ei soovi ju selle eest kelleltki mingit erikohtlemist või teenet? Kas enda mõtete väljaütlemine on siis pugemine?
Samamoodi võiksin ju mina öelda, et poed nende meessoost kerjuste ees.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 09:55
Nüüd on juba päris selge, et sul puudub mõistmisvõime või see on äärmiselt valikuline.

Erikohtlemist? Sa vajad siin iha foorumist tunnustust. Eita seda nüüd...

Ja su vastuolud on massiivsed: kõige odavamatest saavad mõned ettevõtlikumad jms. JOKK, see ei välista teineteist, aga keerutad ilmselgelt.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:17
Slave, ma ei eitagi, et otsin foorumist tunnustust, aga ma teen seda iseenda mõtetega. Jah ma tõesti mõtlen nii ja ainuke kasu siin on, et saan need mõtted endast väljalasta ning paremal juhul ka vastukajasid kuulda.

Kui tellid torumehe, et se sul solgitorude ummistuse kõrvaldaks ja ta esitab sulle pärast arve, kas see on siis tema hind, tema tegelik väärtus? Mina leian, et teenuse hind pole võrdne teenusepakkuja tegeliku väärtusega. Vastupidist väidavad vaid need, kes üritavad ennast teistest paremaks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:27
hahaa, jott sa demagoogitsed ja jäid sellega vahele, see damage control praegu on tsipa nõrk minu asi pole õpetada kuidas sa seda mängu edasi maletad, aga kui sa esitad mõtteid mis pole mõeldud teise mõtetega haakuma või põrkuma või mis iganes, vaid see, kuidas nad muule publikule paistavad, ja jäid sellega vahele, siis mina võtaks selle omaks ja teeks kiire ümberarvestuse, et mängisin madalamat liigat ja nüüd tuleb cheapidest hüüdlausetest ja läbipaistvast demagoogiast loobuda ja asju põhjendama hakata. Hakatuseks näiteks su viimane lause- esita mingi väide nagu tõestatud dogma korja selle eest loorberid. Loll publik need sulle kingibki aga kuskilt edasi see ei tööta.
˅ näita rohkem ˅
1
...
15
16
17
...
34