njah, tore oleks joon alla tõmmata, kui kõik ühel häälel nõustuksid, et rüütellik galantsus, mehelik hoolitsus, naiste hellitamine toimub ainult mingite luuserite ja nn saamatute bimbode suhetes.
mina sellega ei nõustu ja kui kellegi jaoks diskussioon tähendab kaklemist, no mis siis ikka....
aprill,
teatud mõttes on slave norinud seda "vastu lõugu saamist" nagu sa väljendusid

ja pole ikka nii, et igaüks võib tulla mulle ütlema ükskõik mida ja kõiksugu nimetusi külge kleepida ja mina peaks ainult kuulekalt noogutama ja koogutama.
seda müüdavuse juttu võib siin korrutada 24/7. aga palun väga, kas on keegi, kes saab öelda, et on mu endale ostnud või omab paberit selle müügitehingu kohta? küsiks pigem, et kas aprilljuuli on mind ostnud või minu aega rentinud, et nii innukalt silte proovib kleepida?
peaks nagu igaühe oma asi olema, kas ja millistel tingimustel kohtub.
või otsustavad seda nüüd mingid foorumi kiibitsejad, kellest enamikku pole elu sees näinudki?
mina ei tee materdavaid teemasid nende inimeste kohta, kelle põhimõtted või rahakott tasulisi kohtumisi ei võimalda.
aga teenindajate siunamine on juba nagu reegliks saanud. nagu oleks täiesti normaalne, et võõrad mammid ja suvalised tüübid tulevad näppu viibutama võõraste inimeste suunas. selle asemel, et oma elust rõõmu tunda.
ja mingid "nutikad käigud", "duellid"...no milleks see kõik? kui slave'l ju üleüldse mingit isiklikku viha ega solvumist pole, väidetavalt

oleks ta oma goonerieluga nii õnnelik, siis ilmselt suudaks rahulikult võtta, et keegi kuskil elab/mõtleb erinevalt ja on sealjuures rahul, ilma negatiivsete kõrvalmõjudeta.