Foorum
1
...
14
15
16
...
34
2020-09-01 01:27
härra luukerel igati väärt idee. ammu oleks aeg rahva teenritele stressimaanduskabiinid ehitada, kasvõi istungitesaali igasse nurka. elu läheks kohe mühinal paremaks!
koonrite jaoks üks pisike kõva pingiga goonerdamise kabiin ka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 04:19
Siinse müümise all peeti silmas arvatavasti lihtlabast protitutsiooni. Nõrganärvilistele siis seksi vahetamine KINGITUSE vastu.
Prostitutsioon on väga geniaalne äri. Naine müüb seda mis tal on ja peale müüki jääb talle see alles. 👍
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 06:30
no mina ei mõelnud seda nii, et seda kampa seal rahuldama tuleks hakata, vaid kibestunud, rahuldamata ja rahuldamatuid ei tohhiks sinna lasta in the first place. Ilmselt ka mitte pmsi ja algava menopausiga. Vbla üldse teatud tüüpi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 09:43
Müüa võib kõike aga maksud olgu makstud🤭
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 13:53
saxorelaxo, mõnes mõttes on sul õigus. kuigi prostitutsiooni puhul pole tegemist kellegi mahamüümisega, eks. pigem rendib teenindaja oma keha ja aega.
kui sa rendid oma korterit või autot, jäävad need ka sulle alles, tõenäoliselt

michan, aga vbl just ärarahuldatud kamp oleks vähem kibestunud ja palju rohkem positiivsest energiast pakatav
ning kuidas teha kindlaks, kas riigitüüri juurde kandideerija on rahuldatud või mitte?
see oleks sama edutu üritus, kui proovida maksustada armukesele kingitud kasukaid, kortereid või sekspesu, näiteks ...või muid tehinguid, mille toimumise avalikustamisest kumbki osapool pole huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 14:25
Miku, aga ka korralikul abielumehel, kellel seks sujub oivaliselt, võivad tähtsa hääletuse ajal naisel olla päevad. Paagid on pilgeni täis ja nii ei mõtlegi, millist nuppu vajutada, vaid seda, et ehk täna õhtul jälle saab.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 14:52
sister lupard,tegid omale konto ja juba hirmus tegija,sa oled see tõbras kes pidevalt uusi kontosid teeb täielik tõbras oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 14:53
minu vanaeide igemed ei veritse kunagi , seega päevad pole probleemiks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 21:38
Sattusin üle mingi aja lugema, aga kõik on sama: ennast ülemõelnud riistakõditaja peksab endiselt segast ja elab oma luuludes. Kõik, kes raha eest seksmõnu ei osta on kibestunud ja koonrid... lihtsalt väsimatu kloun ja möliseja. Asjadest aru ta enam ei suuda saada.
Vaadake siis ette, kui lasete meestel endale raha pilduda - see hakkab lõpuks ajudele ja mõttemaailm on klapid peas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 21:47
Ahnuse poolest sobiks C küll sinna riigikogusse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:07
Jott ma ei väljendanud ennast hästi, ütleme siis nii et üks nupulevajutus pole see mis loeb, aga mõttemustrid mis kujunevad pikaajaliselt välja, lihtsalt ei ärata usaldust
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:10
no goonerdamisega peaks ka ettevaatlik olema. mõni onakloun otsib igas lausejupis mingit turundust taga. ei saa üle ega ümber
nagu kass kuskil tabavalt ütles: ajud välja lüpstud....

hetkel oli jutt sellest, et seksuaalselt rahuldatud inimesed on vähem kibestunud ja omavad rohkem positiivset energiat. no too mõni loogiline vastuargument, slave, kui sa millegagi nõus pole.
aga ei, ikka hakkab nagu rikkis grammofon " Kõik, kes raha eest seksmõnu ei osta on kibestunud ja koonrid"...... blablaablaa. ära ei väsi juba?

vähemalt esiorja hääl on mul siis olemas, kui kandideerin
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:27
jah, ok ma olen väsind veits ja ikka ei väljendanud selgelt mis ma öelda tahtsin. Vbla siis nii, et ok võib ju olla nii et inimese analüüsivõime on pärsitud korraks lühiajaliselt, misiganes ajutise rahulolematuse või sündmuse tagajärjel, aga see pole veel läbiv muster. Pikemaajaliselt oleks siiski hea kui otsuste tegemisel kaalutakse asjad läbi mitte ei lähtuta kinnisideedest, silmaklappidest jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 07:25
Tead esikerjus, siin ei ole loogikaga küll midagi pistmist.
Alustame kasvõi sellest, et sinu jaoks on sõnadel mingi teine tähendus. Kingitus, härrasmees ja nüüd ka kibestunud.
Välja lüpstud? Esikerjus ja sabarakud ei taipa sellest teemast ilmselt.... ehkki püüdis algselt ennast kampa suruda masturbeerijana, kuid ei kvalifitseerunud.

michan on muutumas puudliks, kes poolteadust üritab teemadesse tuua: Sublimeerimine? Väga vähe võimalusi jäeti, et kuhu ja kuidas. Läbiv muster? Mida sa sellest tegelikult tead? Läbiv muster on siin ühe kerjuse laiamine ja mõni, kes talle vahepeal kuskile koputab, "et võta nüüd tuure maha".Kõik muu on väga virtuaalne ja elab sinu ja kaaskonna peas oma elu.

Sama moodi võikisime tõstatada suvaliselt teema, et naiste käest ostavad seksi mehed, kes muul juhul neile millegipärast ligi ei pääse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:31
slave, aga tee proovi. lõpeta oma ööpäevaringne goonerdamine nädalaks ajaks ära. luba näiteks endale üks orgasm ööpäevas selle asemel....
ja siis vaatame, kas sapipritsimise vajadus sul väheneb, kasvab või jääb samale tasemele. oleksid nõus end seksperimendi huvides ohverdama?

pidev sõimlemise ja teiste mahategemise vajadus näitab kibestumust küll. ilmselt pole see vaid minu arvamus...
keegi on kerjus, keegi on puudel, ülejäänud lipitsejad ja müüdavad jne.....
kes siis sina ise oled, slave? see, kes teab, mis teistele hea on? seega guru? või veel üks kindral?

sinu kujutlus võõrastest eludest, naudingutest, tunnetest on siiski samuti enamjaolt virtuaalne. seega nende materdamisel võiks ka ehk tuure maha võtta, vahelduseks.

selle kohta on juba ülevaatlik nimekiri avaldatud, et millised mehed erootikateenust tarbivad ja miks.
kindlasti võiks sinna veel mõne punkti lisada.
aga naistele "mitte ligipääsevaid" mehetüüpe oli seal vaid üks või kaks, mu meelest.
enamusel siiski abikaasad, perekonnad, armukesed olemas. muidugi võid sellele vastu vaielda, kui sul on nt mingeid isiklikke vastupidiseid kogemusi.
aga paluks ainult argumenteeritud seisukohti......niisama mudaloopimise osavust oled juba piisavalt demonstreerinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:36
Ei tee proovi! Kui Jumalanna Touch just ei käsi...

Erinevalt sinust ei pritsi ma sappi. Üldiselt ei pritsi midagi ja mida mudale see ikka teeb, kui teda mudaga loopida?

Vaata, ma ei kohusta kedagi mitte millekski. Ära püüa mingit vale muljet siin jätta...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 14:00
mis kohustamisest sa luuletad, slave?
kas eelmises postituses esitatud konkreetsetele küsimustele oli liiga keeruline vastata?
aga jah, olgu pealegi sinu arust teised inimesed muda või misiganes haigeid epiteete su goonitud aju suudab toota.
mudaloopimisega teed ainult ennast porisemaks kui tegelikult oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 14:26
Kas see oli see konkreetne küsimus? "kes siis sina ise oled, slave? see, kes teab, mis teistele hea on? seega guru? või veel üks kindral?"

Liiga deep.

Ja tõesti, mul on mudafetish, seega porine olemine on hea!!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 14:57
Capri, koer sitsib ja klähvib seni, kuni vorstijupp tema haardeulatuses pole. Kui ta ulatub selle kättesaama, siis sööb ära ja jääb magama.
Ega proua loll pole. Ta võibolla oli nõus ühte goonerdusseanssi virtuaalselt jälgima, aga piitsaplaksud ja täiskustud pantalooned jäävadki unistuseks.
Mõne mehe hind on ikka väga madal.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 15:44
Jott esitas jälle ühe väljamõeldud pildi... vana karu enam tantsima ei õpeta.
Endiselt oled päriselust oma luuludega väga kaugel!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 15:51
Sa jott ikka tead, et koer peab saama aias vabalt joosta, mitte ei tohi ketis olla
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 18:49
Tean, tean, mul siin kolm tükki laseb praegu ringi ja vaatab vesise suuga, kuidas ma grillvorsti söön
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 19:23
Et see sulle kurku kinni jääks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:46
jep ma nats kasutasin puudlistiili jah, täitsa meelega. Ta märkas seda, aga päris täpselt veel aru ei saa kas provokatsiooni nägi läbi. Sõjakas on ja vahest kaitsepositsioonil ja vahest ohvrirollis ja vahest nagu päris terav ja vahest nagu väga loll. See jumalannatamine on nagu väga imal igatahes. Ja ei saa aru ka, kas see võib omakorda provokatsioon olla, kui jumalannaks on demonstratiivselt valitud tavaline turumutt. Kuidagi nagu väga mitmekihiline situatsioon
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:48
oh perse, kui mitu korda tuli sõna nagu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:04
"kas see võib omakorda provokatsioon olla, kui jumalannaks on demonstratiivselt valitud tavaline turumutt."

eks nagu protesti märgiks sobib nagu kasvõi vana ajuvaba karvamütsi jumaldamine, nagu vahet pole ju. ja saagu neid "nagusid" palju, michan

samas jumalannatamine vahel nii imal polegi. kui see päriselt toimub ja siiralt, mitte mingi virtuaalse mänguna.
usun, et igas naises on natuke jumalannat peidus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:10
Capri, heteromehele võivad kõik naised tunduda jumalannadena ja see, kes kahtleb naiste taevalikus päritolus, pole õige hetero.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:26
Ma siinkohal üldse vastu ei vaidlegi, aga praegusel juhul on see imal, ja natuke liiga imal, sellepärast ma arvan et see on provokatsioon. Võibolla mu arusaamad ei vasta päris tõele, aga et kedagi jumaldada, peaks nagu alguses olema austus ja respekt, ta ei näita seda kuskil välja, see sõnum mis õhku jääb on pigem et valisin välja ühe suht rumala naise ja tolereerin ta rumalust ja kiidan, et tekitada meelehärmi teisele naisele kellega ühist keelt ei leidnud. Ehk siis tegelikult küüniline ärakasutamine ja intrigeerimine, ja võibolla on ridade vahel sellepärast natuke ka süütunnet ja siis lisandub ka selline pisut haletsev nüanss mis omakorda on alandav ja ta ise mõistab seda ja on seetõttu emotsionaalselt nõiaringis. Siiras jumaldamine, või siis nagu mina seda näeks, oleks suur armastus, see tähendaks ka keha jumaldamist, soovi seda rahuldada, ja üleüldse peaks ee tekitama sellise õnnetunde et kuskil roosal lehel intrigeerimine ei tuleks pähegi. Või ma mõtlen rikutult?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:38
Hea mees, kes valib jumalatest üheainsa välja,
parem veel, kes suretab kõik ülejäänud välja.

Sest

kindel linn see vajab kaitset
ja varjupaik vajab varjupaika.
Kindel linn vajab väga-väga kaitset
ja varjupaiksala-varjupaika.

Kindel linn vajab väga-väga kaitset
ja varjupaiksala-varjupaika.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:54
sa ikka armastad seda sõnade ilu. See laul siia panna on effektne küll jah Aga tegelikult, ta ise on tunnistanud, et on elanud nagu hoor või kuidagi nii ta väljendus, ta ise teab et mingi ülemäära hea inimene ta pole, kui loed ta poste siis näed ka et ta ego on üsna kerge riivata ja ennast upitada armastab ka, see on maskeeritud, kuna ta on eksklusiivne isiksus ja ta jaoks on tõstvad sellised omadused, mis teisi natukenegi Å¡okeerivad. Tal võib üsna paigast olla südametunnistus ja empaatia, kuid mitte intelligents. Ja caprichosa ärritab teda, sest ta seisukohad on paremini formuleeritud ja selgemad kui ta enda omad. Kui võrrelda ta ta poste rahulolekus, kui ta kirjutab oma harrastusest ja muudel teemadel, on ta üsna terav ja selge, kui aga reageerib capri postidele või vaidleb on järsku põmm, nagu jonniv laps, argumendid muutuvad retoorikaks ja ego on rebenemas. Nagu nartsist kellele ei meeldi peegel
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:21
" see sõnum mis õhku jääb on pigem et valisin välja ühe suht rumala naise ja tolereerin ta rumalust ja kiidan, et tekitada meelehärmi teisele naisele kellega ühist keelt ei leidnud."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

michan,
ilmselt sa pole ainus, kellel sarnased rikutud mõtted tekkinud. aga oled üks väheseid, kes selle nii konkreetselt välja julgeb öelda.
samas, kui jumaldaja siiralt väidaks, et jumaldatava rumalus austust ja respekti väärib..........eks see ütleb mõndagi jumaldaja enda kohta.
aga õnneliku inimese muljet ta küll ei jäta. ju siis illusoorsest virtuaalsest tallalakkumisest ei piisa õndsuseks.
midagi jääb puudu.
ja nn müüdavate kirumine kõlbab ilmselt hästi lohutuseks. justkui oleks esiorjale keegi sunniviisiliselt miskit müüa püüdnud või vägisi kohtuma tirinud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:25
Kunagi ammu mingis teemas ma mõtisklesin selle orjaks olemise üle ja tõin näite kohtunikust, kes määrab karmi karistuse isale, kes tappis oma lapse pilastanud pedofiili. Kohtunikus tekkis konflikt seaduse ja inimlike tunnete vahel. Ametnikuna pidi ta valima seaduse ja et rahustada enda inimlike südametunnistuse piinu, läheb ja laseb käskijannal end karistada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:42
võimalik küll aga slave puhul ma arvan see näide pole tabav. Su kohtunik karistab ennast, püüab kannatatud piinaga osta ennast vabaks põlgusest, mida ta enda vastu tunneb. Slave on edev, ta teeb ja uhkustab sellega sellepärast et ta võib. Üldiselt on ta väga enesekindel inimene, ta annab kontrolli täiega käest, sest ta teab et võtab selle tagasi hetkel kui ta seda tahab, see on mäng mida ta mängib ja võibolla just sellepärast just sedapidi et ise domineerida poleks ta jaoks mingi challenge. Lasta enda üle domineerida on mäng iseendaga, ta valdab seda hästi, ärritus aga tekkib sellest, et caprichosaga suheldes on ta kaotamas ja ta ei valda neid võtteid, ta pole suuteline kontrollima oma emotsioone, viha kisub ta argumendid kreeni ja ta näeb seda ise ja see paistab välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:47
Slavega on ilmselt asi vastupidi. Ta tundub kannatavat selle kiiks pärast ja see võimendab kõiksugu solvumisi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:51
Lõige " määrab karmi karistuse isale, kes tappis oma lapse pilastanud pedofiili."

Kui faktid on täpsed, siis karmi karistust ei saa määrata. Kurjategija kinni pidamisel on lubatud kasutada kõiki võtteid, selle käigus kurjategija suremine ei raskenda karistust.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 02:03
Keprik, Ma ei pidanud silmas kurjategija kinnipidamist, vaid omakohut, mis ei toimunud eelneva kuriteopaigal. Isa otsis süüdlase üles ja selle asemel, et teavitada ametivõime, otsustas ise olla nii kohtunik, kui timukas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 02:20
Sellest sain aru küll ja kõik on õige kuni kohtunikuni. Vahet ei ole, kas isa ootas ametivõime, tegi omakohut, tappis pedofiili, või oli ebaadekvaatses seisundis.

Fakt 1
Isa pidas kinni pedofiili.
Fakt 2
Pedofiil pilastas isa tütart.
Fakt 3
Pedofiil sai surma
Fakt4
Isa tappis pedofiili

Sellistel asjaoludel, ei saa karmi karistust rakendada seaduse järgi. Saab tingimisi või leevendatud asjaoludel. Karm karistus oleks juhul, kui seadus esimest kolme fakti ei tea, aga kohtunik teab.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:04
michan, täitsa muljetavaldav psühhoanalüüs...

"Üldiselt on ta väga enesekindel inimene, ta annab kontrolli täiega käest, sest ta teab et võtab selle tagasi hetkel kui ta seda tahab, see on mäng mida ta mängib ja võibolla just sellepärast just sedapidi et ise domineerida poleks ta jaoks mingi challenge. Lasta enda üle domineerida on mäng iseendaga, ta valdab seda hästi, ärritus aga tekkib sellest, et caprichosaga suheldes on ta kaotamas ja ta ei valda neid võtteid, ta pole suuteline kontrollima oma emotsioone, viha kisub ta argumendid kreeni ja ta näeb seda ise ja see paistab välja."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

olen ise enamvähem sama tundnud, aga poleks vist osanud seda nii tabavalt sõnastada.
kuigi slave väidab, et viha temas pole.
solvumine kumab igal juhul läbi ja just selline jonniva lapse stiilis......nii et üldjuhul intelligentne mees kukub lahmima ja soppa loopima.
ilmselt on kergem õppida orgasmi kontrollima kui oma emotsioone valdama.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:25
Kõvasti analüüsite siin minu tagasihoidlikku isikut! Põnev!

Aga mis C-ga suhtlemisse või vaidlemisse puutub, siis seda te millegipärast ei suuda näha neutraalsest punktist. C on lihtsalt nii kinni oma müüdavuse ja ahnuse maailmas, et kõik kajastub läbi selle prisma. Aeg-ajalt võtab ta meelateks postitusteks ennast kokku, kuid siis lausa peab jälle õelutsema. Ta on tegelikult solvunud, et pole Jumalanna ja ta sõnad selles osas ei loe!
Ja imelik, et miks mina ette jään, sest ma ei osta täiesti põhimõtteliselt endale seksuaalseid naudinguid. Tal pole lootustki.

Miks ma temaga intelligentselt ei argumenteeri on see, et ta on minu kohta asju välja mõelnud (kibestumine, solvumine) ja esitab neid tõe pähe, seega valetades. Ta ei ole mingi reaalne arutleja oma egotripis ja tüütab täiesti ära mõistete väänamisega. Olengi temaga argumenteerides lakoonilisem ja otsekohesem, sest ei viitsi tõesti. Ammu juba jahutud igast otsast asju vaadates kuid klapid peas inimesel käib ikka sama plaat. Vastan samaga: ahne ülbik egoistlik kerjus ja tillikõditaja, kes ei suuda enam rollist välja tulla. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:27
Veelkord: C on ise täiesti veendunud, et teeb õigeid asju ja elab ideaalset elu ning kui keegi selles kahtleb, siis ta PEAB olema kibestunud vms. muud võimalust ju pole, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:28
Ah, ära tee välja . Müüdav jääb müüdavaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:34
Slave, aga miks see ikka sind nii kangesti erutab? Ole mees ja vaata mööda, saab näha kaua ta viitsib sind meenutada. Või ootad, et tema ilmutaks meheliku tarkust ja tagasitõmbuks?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:34
Slave, aga miks see ikka sind nii kangesti erutab? Ole mees ja vaata mööda, saab näha kaua ta viitsib sind meenutada. Või ootad, et tema ilmutaks meheliku tarkust ja tagasitõmbuks?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:44
ma ka ei saa nagu aru.....slave'i sunnib see sõimlema ja süüdistama, et keegi on oma eluga rahul. nagu oleks mingi kadeda turumutiga tegemist
kellegi elu pole ideaalne. aga jah, kunagi varem pole sellist harmooniat ja stressivabadust kogenud, igas mõttes. jah, esiorjale meeldiks, kui räägitaks "kahjulikest kõrvalmõjudest" ja poetataks paar pisarat väidetava eraelu puudumise pärast vms.
aga miks peaks nagu valetama, kui see eraelu on juba aastaid rahuldustpakkuval moel eksisteerinud? et slave'i süda rahul oleks?

et materialistlik naine nagu PEAKS olema tundetu, õnnetu, alati teesklev, ainult rahast stimuleeritud jne?
kui ei ole, siis järelikult valetab ja upitab ennast eksole
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:47
Juba ammu ei taha ma mingit meenutamist... milleks?
Ma kaitsesin kunagi tema kunagist välimust ja siis meenutasin, aga sellest hakati kinni. Alatu.

Maailmavaateliselt häirib mind siinne arhailine jutlustamine, et meestel on nagu kestev võlg naiste ees. Ma olen suhelnud väga erinevate inimestega ja parimad naised on võrdsed isiksused, mitte saamatud bimbod. Kohvi vein välja teha pole probleem, kuid lustimine ei ole põhimõtteliselt ühte väravasse, ehk tasuline.

Capiche?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 12:56
Maailmavaateliselt häirib mind siinne arhailine jutlustamine, et meestel on nagu kestev võlg naiste ees.

Selles asjas on kahesugust(võib olla ka rohkem) lähenemist. Ühed on need, kes maksavad kopikapealt ja siis virisevad, et neid võlglaseks peetakse. Teised aga hoolitsevad selle eest, et neid ka parima tahtmise juures ei saa võlglaseks nimetada ja huvitaval kombel ei pea just viimased naisi enda võlglasteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 13:02
Ei tea ausalt öeldes, et keegi oleks siin naisi enda võlglasteks pidanud...
Selline suhtumine tuleb ikka tasulistes suhetes ette, kus mehed hakkavad asju nõudma.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 13:04
Ära ei väsi juba sellest leierdamisest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 13:07
Ammu tüdinenud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 13:19
vabanda slave , et su teksti kopin-Maailmavaateliselt häirib mind siinne arhailine jutlustamine, et meestel on nagu kestev võlg naiste ees. Ma olen suhelnud väga erinevate inimestega ja parimad naised on võrdsed isiksused, mitte saamatud bimbod. Kohvi vein välja teha pole probleem, kuid lustimine ei ole põhimõtteliselt ühte väravasse, ehk tasuline.. Tegelikult on slavel sellega minu silmis küll õigus. See on tema arvamus millega saab nõustuda või vastuvaielda. mina isiklikult nõustun ja oleks ikka kuramuse kena kui selle slave mõttega saaks sellele teemale kriipsu alla jäädavalt .
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15
16
...
34