caprichosa - ma olen sulle märkinud juba ja nimeta seda ropendamiseks aga sa lihtsalt ei saa ka siis aru , et sa ära kirjuta teise eest oma idiootlikku arusaamist. Pole kuskil väitnud , et ÕS ei tea midagi. Sinupoolne ümberkirjutamine oma suva näo andmisega , pole vahet , milline nägu sellest tekib.
Samavõrra on ka sulle teised seda märkust teinud - et ära kirjuta oma mõistmise järgi teise teksti ringi. Seda nimetatakse solkimiseks.
Kui sa ei tee Sõnaveebis vahet , mis on sünonoomid ja märgitud kasutused, siis tuleb sul minna uuesti kooli - see pole sama mis definitsioon sinu arvamusena.
Mille üle sa kurjustad kui Kajaho kirjutab heinalakas ja lõpuks et tal on kõik lakad ja põhk , hein seal. Mina pole väitnud , et tal olla ei või(kas elab rehielamus vmt.) , vaid kirjutasin - et heinalakk - maamees nii ei ütle ja nimetab lakaks. Sealt see teie endi jura edasi läks , väänates ja väänates , no väänelge edasi.....
Ja caprichosa - mida sulle öelda , sa pigem naudid toota sellist segadust ja see on kokkuvõttes pahatahtlik- oled just see itsitaja tüüp , kellest olen siin kirjutanud , et oma mõtted ja sõnastuse kirjutad teise arvele. Seega mõned krõbedad sõnad kõlbavad sulle küll selle tegevuse peale, muuseas - sina võid ju järgnevalt seda paljundada- et ellips kirjutab kogu aeg nii .... Ja tegelikult ei kirjuta, see oli erand!