Foorum
1
...
13
14
15
...
34
2020-08-28 23:45
caprichosa - ma olen sulle märkinud juba ja nimeta seda ropendamiseks aga sa lihtsalt ei saa ka siis aru , et sa ära kirjuta teise eest oma idiootlikku arusaamist. Pole kuskil väitnud , et ÕS ei tea midagi. Sinupoolne ümberkirjutamine oma suva näo andmisega , pole vahet , milline nägu sellest tekib.
Samavõrra on ka sulle teised seda märkust teinud - et ära kirjuta oma mõistmise järgi teise teksti ringi. Seda nimetatakse solkimiseks.
Kui sa ei tee Sõnaveebis vahet , mis on sünonoomid ja märgitud kasutused, siis tuleb sul minna uuesti kooli - see pole sama mis definitsioon sinu arvamusena.
Mille üle sa kurjustad kui Kajaho kirjutab heinalakas ja lõpuks et tal on kõik lakad ja põhk , hein seal. Mina pole väitnud , et tal olla ei või(kas elab rehielamus vmt.) , vaid kirjutasin - et heinalakk - maamees nii ei ütle ja nimetab lakaks. Sealt see teie endi jura edasi läks , väänates ja väänates , no väänelge edasi.....

Ja caprichosa - mida sulle öelda , sa pigem naudid toota sellist segadust ja see on kokkuvõttes pahatahtlik- oled just see itsitaja tüüp , kellest olen siin kirjutanud , et oma mõtted ja sõnastuse kirjutad teise arvele. Seega mõned krõbedad sõnad kõlbavad sulle küll selle tegevuse peale, muuseas - sina võid ju järgnevalt seda paljundada- et ellips kirjutab kogu aeg nii .... Ja tegelikult ei kirjuta, see oli erand!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:52
Ütlen küll ellips
ütlen heinalakas, et sinusugune linnamees aru saaks. Tegemist on lakaga mis on heintega täidetud.
Sama selgitas caprichosa.
ellips kõik on korras, ei pea midagi seletama või enda väljendite seletusi, selgitama. Kõik said aru juba 2 lk tagasi. Praegu käib lõõpimine
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:53
geenius, kes teab, mis maames ütleb ja mis ei ütle. Otse maalt sulle, maainimeste suust- hein käis kahes lakas- heinalakas, mis oli kuurialuse peal ja laudalakas, mis oli lauda peal. Lisaks heinasaras. Maja peal oli kassilakk, mis oli kola täis, miks ta kassilakk oli, kurat seda teab, igatahes kassilakk ta oli. Õnneks polnud nad su kõiketeadja pudikeelega kohtunud et teadsid ise mis nad ütlesid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:55
ellips!
lõõpimine, mitte maaelu kohta, vaid hõbelusikate ja kristalli kohta, mis jube ammu ununesid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:58
michan - sa oled tubli nagu Jevgeni Nikonov, kes nüüd viskus dzotile. Ainult , et need näited tuues , peaksid arusaama - eestimaal olevad erinevad murded ja sellest ka kohandatud , mugandatud ja tekkinud erinevad nimed.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:59
inimene tahab suhelda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:59
lähed oma nimetustega niikaugele , et nüüd peaks tooma veel sisse nimetuse - vööruselakk Loodetavasti tead mis see on
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:01
michan!
kus kanti mees sa oled?
heinasara ja kassilakk on minule päris kuulmata veel. Heina väravad, -rõugud, -redel on omased, aga, -sara, on huvitav. Samuti kassilakk, kas rehetuba, et kass tõi pojad sinna sooja ja vaiksesse kohta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:05
Kommar, no las suhtleb siis. aga miks peab hakkama räuskama ja sõimlema?
võib-olla on ka ÕS pahatahtlik, kuna seal kirjas, et lakk tähendab laepealset ja pööningut. mitte tingimata heinahoidlat
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:06
ellips kui sinu jaoks on olemas vööruselakk, siis on ok. Ütle mis see tähendab ja teised saavad seda aktsepteerida.
Ja nii ongi.
Sõna "Leim"
seda ei ole eesti keeles enne, kui rahvasuu, selle omaks võtab. Eesti keeles ei ole paljude murrete sõnu, sest ülejäänud rahvas ei kasuta neid väljundeid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:07
sara - see on tegelikult halvustav väljend hoone kohta ,. näide - elad siin saras ja tähendus - tuul käib läbi või tähed paistavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:10
vat see sara polnud nüüd küll see mida sa ellips püüad väita . sara all hoiti alati teatud kogus küttepuid ja vahest ka heinu kui mujale ei mahtunud , sara all tapeti lammast või vasikat jne sara pole mingi halvustav sõna vaid see oli hoone osa kus õhk suht vabalt liikus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:15
Kommar, ära parem arvamust avalda....muidu saadetakse varsti sinna, kus päike ei paista.....kui pahatahtlik element
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:17
las saadavad mul on küünlad pühadele õdedele ja küll ka kõlbavad vendadele
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:20
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:21
kommar ja caprichosa - minu näide oli toodud halvustav elamispaiga kohta , kus pole õiget peremeest . Teil on vaja mõlemal kiskuda midagi jälle välja , mine võta dušši või suple meres , jahutab maha teid
Ja lugege , caprichosa on väääääääga tark , kes Sõnaveebi oskab kasutada , vaata nüüd oma rindadest üle ja loe
https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/sara/1
ja loe sellele Kommarile ja veel teistele ette - kerge (viletsavõitu) ehitusega kõrvalhoone tööriistade, küttepuude vm hoidmiseks

ja siis minge põhku ja targutage edasi , õhtumaa targad mul
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:30
Kui caprichosa läheb kerge (viletsavõitu) ehitusega kõrvalhoonesse, siis ellips.
See hoone muutub peremehe jaoks, peahooneks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:34
elliops sa ära kujuta ennast siin mingiks jupijumalaks , et hakkad keelama ja käskima mida keegi teeb või ei , katsu rahulik olla sa eksisid saras osas ja nii see on , kuidas sa lobudikke nimetad on sinu asi aga ära kasuta valesid väljendeidd kui sa ei tea väljendi tähendust üldiselt sa võid vabalt edasi põhus püherdada kui see sulle meeldib ja usu ega keegi siin sind keelitama ei tule , et ära püherda . anna minna aga oma tarkust ei pea igale poole jagama ,tark hoiab asju endale ,
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:43
Kommar - sa loe läbi minu postitus 2020-08-29 00:21:00 , siin ja siis saad aru mõttetust linkimisest , Sõnaveeb ütleb , mitte mina , kui sa isegi ei suuda niigi palju lugeda , poe siis .....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:47
tead ellips ma olen selline lihtne mees ja tegelikult saadan lihtsalt persesse ka sind , ma ei viitisi toladega vaielda , sest tola see targemaks ei tee aga mulle on tüütu küll ,ps sa oled siin esimene inimene läbi aastate kelle ma konkreetselt persse saadan ,loodan ,et oled õnnelik selle üle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:57
Kommar - arvad olema targem kui Sõnaveeb ?

https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/sara/1
ja loe veel teistele ette - kerge (viletsavõitu) ehitusega kõrvalhoone tööriistade, küttepuude vm hoidmiseks

Seega võid omal seda ilusat nime kasutada
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 00:58
Ma sekundeerin
Midagi tal sassis on peas, vabandan, kui see on reaalselt mingi kliinilise puudega seotud, aga kui ta on tavaline täiskasvanud ja iseseisvalt tavakooli lõpetanud, siis võiks persse käia jah
Kajaho, idarannikult on need nimetused. Ja kuigi siin üks kõiketeadja teisiti väidab, siis sara on sama mis küün, midagi halvustavat selles pole, spetsiaalne heinte ladustamiseks tehtud ehitis.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:03
minu jaoks on eriti vaimukas, kuidas kommar seletab, et sara on kerge kõrvalehitis nende asjade hoidmiseks ja tööde tegemiseks, kus õhk läbi peab käima. siis kopeerib tüüp määratluse "kerge (viletsavõitu) ehitusega kõrvalhoone tööriistade, küttepuude vm hoidmiseks" ja käsib seda ette lugeda ning toriseb, et kõik teavad valesti. milliseid sisulisi erinevusi te märkasite eelkirjutanute selgituste ja sõnastiku oma vahel? ei mingeid, puudub kasutusviisi kirjeldus, kõik muu on sama. aga raevunud hüljes pröökab edasi, et kõik on lollid ja ainult tema teab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:06
Her kommar!
Teie reklaamsõnavutus on märgata ärevushäirete märke. Kas olete endiselt nõus väitega, et "küünlad sobituvad ka vendadele?"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:06
Ah, mis sarad... arutlege parem kingituse ja härrasmehe tähenduse üle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:19
Lihtne slave...
Naissugu on erineval kirjutisel ja klauslil selgitanud, et kingituseks sobib igasugune tähelepanu pöörav element.
Ja härrasmees on tähelepanu pöörav isik.
Slave... sõltuvalt naisest on vaja ehtida end naise vajadustega, siis saad tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:23
seda teemat ei saa eriti arendada, sa sõidad kohe sisse oma caprichosa personaalküsimusega, nii on nats nagu igav või nii...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:28
nimetame nime, olevusele "sa"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:39
üks tähtis asi on veel lahendamata see vööruselakk, igal vöörusel polnud mingit eraldi lakka, aga mõnikord, kui kassilakka sai vöörusest, siis ta oli hoopis vööruselakk.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:47
meil oli vana elumaja jäänud kuuriks ja kola kogunes kuuripööningule. ohtralt vana mõisamööblit jms.

kui seal pööningul ükskord koristamiseks läks, ilmus välja igasuguses vanuses, nii 2-3-päevastest mitmekuusteni, mumifitseerunud kassipoegi. ju see poegimine ja kasvatamine ja kasvamiskatkestused kola vahel, kuhu keegi uurima ei tule, tundusid ümbruskonna kassidele turvalised. vbla varem teades olnukski see kassilakk
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:51
jep, kõlab loogiliselt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 01:57
kõik pole müügiks ,,,kasvatus on see mis müüb
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 08:32
tore lugeda enne ujuma minekut - jõudu , hiilake oma arvustustega edasi ja kes ei oska Sõnaveebi kasutada , ei hakka siin viisakate inimeste moodi üleslugema, kes on mõistuse poolest ühele või teiselepoole.....
Niipalju võiksite aga arusaada - foorum on teema arutelu , kuidas sina millestki arusaad või mis teil kodus tehti - see osa on jututoa või postkasti sobiv. ei sega teie pakatust - on hea, et tuleb ihasse juurde aina targemaid- olgu või raukasid 92a. Jeesuskass nt. ehk siis tegelikult solkijaid oma mõnepäevaste kontode tegemisega
Head suve jätku
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 08:42
Foorum on koht, kus on näha, kuidas mõnel mõttlemismasina hammasrattad kinnikiiluvad. Tihti on viga õlis ja asi saab korda, aga kui on kehva materjal või vale seadistus, siis tundub asi lootusetu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 09:17
Eks sul on ka midagi peas kinni kiilunud, eriti mõtlemismaailm.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 09:33
Väga võimalik. Sellest on ju raske ise arusaada. Aga ma lohutan ennast sellega, et lootusetud ei suuda kahelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 09:49
michan, muidugi on igav, kui sa ise parajasti personaalsest tigedusest lõhkemas pole.
aga slave vajab kohta enese väljaelamiseks, no lasku käia siis......goonerdamisest ilmselt pingete maandamiseks ei piisa
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 10:28
hm, see on huvitav point. Ma pole kunagi proovinud seda goonerdamist, st teadlikult ja vabatahtlikult, aga olude sunnil mäletan küll seda metsiku pinge tunnet ja valmis plahvatama...enam nii täpselt ei oskagi öelda kas see pinge otsis väljapääse mis tahes viisil, aga kindlasti leplikkust arusaamist ja tolerantsi see ei soodustanud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 10:30
huvitav kuidas üks näeb asju üht ja teine teistpidi, ma just ütleks jotil on vastupidi rohkem lahti läinud.
Mõtlemisest räägin
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 12:07
kle kass kas see mõisamööbel on alles veel ve
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 12:11
enamik on nüüdseks korda tehtud ja käigus, midagi õemees veel nokitseb
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 12:14
aa, rõõm kuulda, edu talle selles
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 13:38
michan,
eks füüsiline ülepinge võib jah vaimsetes plahvatustes väljenduda....nagu siin mõne mehe puhul näha on olnud
ja näiteks liikluses arutult kihutajad on suure tõenäosusega seksuaalselt rahuldamata
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 13:48
capri, michan räägib veidi keerulisemast teemast: papa Freudi aegadest on lahendamata sisepingete suunamine loomingusse kandnud nime sublimatsioon. paljud heliloojad, kunstnikud, ärimehed on seda kasutanud, s.t teinud midagi kasulikku, selmet [päevade ja nädalate kaupa] pihku panna. kõige arusaadavamad selgitused, miks ei peakski kõike rahuldama seksuaalselt, leiab juba veedades. aga kes neid ikka loeb, net ju porri täis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 21:27
ka kihutajate kohta on isegi miski uuring kuskil, seksuaalne rahuldamatus ja agressiivne sõidustiil on täiesti seotud. Midagi on veel, mingi pinge peas vist ei lase ei olukorda ega ka oma tegevust adekvaatselt hinnata. On näha et slave ei saa süüdistada madalas intelligentsis, aga mingid hinnangud on jäigad ja väändunud. see on omamoodi huvitav materjal uurimiseks. Hea et on olemas see iha väljaelamiseks, mis aga kõrva taha panna on see et sellises seisundis inimest ei tohiks lasta mingite tähtsate otsuste tegemise juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 21:31
Miku, ega sa ometi ei taha öelda, et riigikogusse tuleb vastav valvepersonal palgata?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 22:03
tahan küll. Seksuaalne rahuldamatus pole muidugi ainus faktor mis riigikogu ebausaldusväärseks teeb, aga üht kui teist illustreerib see foorum päris ekstreemsel viisil
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 22:18
Kas mõni naiivne usub tõesti, et siin ja mujal kepiportaalides riigikogulasi ja muid tipppoliitikuid ei ole
Las käivad ja rahuldavad ennast
............samas näen lahendust, et teenusepakkujatele võiks või pigem peaks olema loodud riigikogu hoones toimetamiseks kõik võimalused!
Mina toetan algatust, kui meie elu sellest parem saab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 22:29
kindlasti on, aga ma ei püüdnud siin poliitilist diskussiooni alustada. Lihtsalt, siin on kaks näidet inimestest, kes tegutsevad ja käituvad viisil, mis ei ärata usaldust nende hinnangute adekvaatsuse suhtes, ja kuigi neid võiks ju pidada üksikjuhtumiteks, siis viisil või teisel tundub, et teatud määral on tegemist stereotüüpidega. Ma ei tea, kas tundub ainult mulle või kellegile veel.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 23:33
Huvitav, kas see personal oleks siis riiklikul ülalpidamisel, või peab iga saadik maksma oma kuluhüvitusest?
Ei tohiks unustada ka auguga seinasid
˅ näita rohkem ˅
1
...
13
14
15
...
34