Foorum
1
...
12
13
14
...
34
2020-08-24 17:35
slave, kõik see saagimine tõesti ainult sellepärast, et sina kliendi staatusesse ei jõudnud?
kui mõne kuu eest mind jumaldasid ja seda ka avalikult, mis siis teistmoodi oli? mida siis nagu tegin "professionaalsemalt"?
kui sind hooramine ja (endine) enesemüük ühe naise puhul ei häiri, miks siis peab seda teisele väsimatult ette heitma??
sind ennast see silmakirjalikkus juba ära ei väsita?

aga katsu aru saada, et kogu saidi kasutajaskond ei koosne sinu pensionärjumalanna taldu lakkuvatest orjadest. nii et võiks oma mätta otsast natuke kaugemale ka vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:54
Vastan jälle ja selgelt: EI, mind ei kõiguta mitte kuidagi C kliendistaatuses olemine või mitteolemine. Eelistan mitteolemist!

Asi on selles, kuidas see tegevus on klapid pähe pannud, mitte tegevus ise. Jah, ma eelistan PÄRIS suhtlemist, mitte ostetut, kuid hetkel on asi ameti mõjus maailma nägemisele, mille professionaalid välistavad. Ameti mõju siis.

Luban, et püüan alandlikult ning innukalt Jumalanna taldu lakkuda ja mätta otsast kaugemale ka vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 19:15
caprichosa - ära parem rohkem kirjuta ja solgi siin
Kui mina kirjutan .....teiste ees vastad ....
ja sina kirjutad om lõimis : .... ma ei vasta või ei kirjuta kellegi teise eest ....... (midagi taolist)

Siin on vastus sulle - oled vales kohas ?, kui sa mustvalgel loed üht ja laiendad oma mõistuse järgi ehk vastus hoopis metsa, millest olen kirjutanud ja tekib küsimus - milleks te olete siia tulnud ja kas ikka teate , mis on seks või tutvus, suhe ja mis on intiimsuhe ning diskreetsus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 22:48
slave, tegevus ja samuti minu maailmanägemus oli täpselt sama mõne kuu eest, kui väsimatult mu piltide peale pihkureerisid.
ka eelmisel aastal, kui korduvalt kohtuda soovisid, polnud midagi erinevat praegustest seisukohtadest.
seega sinu professionaalide materdamine mõjub pehmelt öeldes silmakirjalikult......ega sa vist ise seda taipa?

ellips, sinuga ei näe tõesti erilist mõtet rohkem vestelda. aga ära palun hakka kujutlema nagu oleks sulle voli antud teiste kasutajate sõnavabadust piirata. ühest esiorjast täitsa piisab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 08:59
Kõik võis sama olla, kuid nüüd oled seda rohkem avanud selle foorumi kaudu.
Ilmselt pean olema tänulik, et reha otsa ei astunud.
Kui esimesel kohtumisel huvid ei kattunud, siis nüüd seda vähem. Nii lihtne see ongi. Sul pole võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 13:38
caprichosa - huvitav on kuhu sina väljajõudsid oma arvamusega . Küll see on paha kui sa ei küüni kaugemale nagu siis see enamus
Vastupidi, mina olen leidnud et suhtlemine foorumis ja saidil ülejäänus, on vaba ja piiranguteta kui pole tegemist robustsusega.
Millegipärast kõikides teemades minnakse ikkagi teatud isikute kaitseks , kasvõi kleepides teemas niisama midagi seosetult ....
Siin on neid kontole häkkijaid, samuti kes avalikustavad elu või ametikohti . Milleks ? Need inimesed on nii ESIHETEROD , et neile on lubatud ja nad ei vali isegi millist eelistust nad avalikustavad , seega situvad täiega ... Ja aru ei saa. Samas on sellised justkui kiidetud siinsed.
Foorumi teemasid loevad paljud - aga isegi 1% ei oska midagi kirjutada, arvata- st.enamus ongi prügikala siin, peale peegli ja hõlpimise nad muud ei oskagi, kinki ja raha .... Nutitelefone ja läikivaid asju , irw
Kahjuks on need inimesed samaviljakad ka muidu igapäevaselt tööl, kodus või kooselus ja abielus. Need max.viljad saavad olema umbes 15 aasta pärast- kui on valikuliselt pakutud putsi,anust,munni (olenemata sugu),kinke, raha ja iga 2 eestimaalasest vaatab ringi ja oh ehmatust, ära on kulunud ...... , kus on säästud ja tööl vaatab otsab imeja või panija , ning jälle tööandja ja samas oled sa temale kasutu nüüd.... .
Järgmisena on statistiline iive selleks ajaks - täna sobimatud on raugad(nagu praegu juba arvatakse, et pässid ja vanaemad,... jne.) , samas need peeglilusad on saanud pässideks vanuse poolest ja neidki enam ei soovi keegi , jääb kitsas ring seksiõppijateleM ja N või õpetajatele -15000 täiskasvanuks saavat aastas, millisest kõik pole ennast genereerivad ja nii läheb - äratundmise osa veelgi äratuntavamaks, mis võib isegi välistada üldse tööd saada või teatud koolitusi läbida või nagu täna juba tekkinud probleeme - meedias vormistatavad ahistamised väljapressimisteks.....
See on tulevik ja lisandub siia äratundmisrõõmule , perevägivald .
See on küll filosoofiline lähenemine kuid väikese riigi saatus ja eriti ku inimesed soovivad TUHANDEID , kellega keppida - raha või kingituse nimel. Osa asju paneb paika Covidi taoline ja osa suguhaigused
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 14:03
omg, miuke pikk ja loll jutt. Mul on alati hea meel kui miskit sellist loen, et see on internetis mitte pole paberit raisatud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:43
michan,
ma esimesest lausest hetkel kaugemale ei jõudnud. ei leidnud endas piisavalt masohhistlikku kangelaslikkust hetkel kui keegi viitsib, võiks selle oopuse sisu paari lühilausega kokku võtta...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:47
oopuse sisu on "ole vait, sa oled kõigest valesti aru saanud. mina tean, kuidas maailm toimib. kõik tahavad ainult minu raha"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:49
kass, sinu poolt selle teema kõige sisukam ja konkreetsem postitus oled rammusa rääbise ära teeninud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 23:54
tore on lugeda ja oopuseks nimetajad, on olnud iha saidil nö. 3 päeva, - michan ja Jeesuskass. caprichosa on olnud 5 aastat ja põhiliselt on tal, kui üks tekst pole tema arvates olnud temale sobilik , väljendada - ma ei hakkagi lugema.
Mida nendest peegeldustest arvata - arusaama pole , väljend - ....teab kuidas maailm toimib .... .Ei, sugugi pole nii - on siinsest toimimisest ja kummaline, et olete nõus mittediskreetsusega ja intiimsust ei arutata teisega(muuseas, saunanaised teadsid palju ja kunagi ei avaldanud, olid austatud-lugupeetavad).
Ja kummaline kui 5...7 aastat on inimene siin olnud saidil(pildita ja tühise sisuga konto), kuulutab nüüd : kohtuks ja tahaks õppida seksi , kogemusi.... , eksperimenteeriks.... - mida ta sin teinud on ? Suhelnud- blokkinud?,niisama molutanud ?

Teie arvamus on lahe lugeda. Kiidate üksteist aga teemas pole midagi lisada, et parandada. Loomulikult on teil oma õigus ja magada kõlbab mõnel Å¡vammil ning polüestersisuga tekiga, mina eelistan vedruvoodit ja suletekki. On see hukkamõistev? Ei ole. Mina olen harjunud paremaga ja söön tsaariaegsetest portselanist ja hõbedast riistadega või kristallist. Seega, kõik on suhteline - teie arvamus pole siinse 40000 kuuluva eest ja minu oma ka mitte . Et mõni naine on korpulentne ja teine piits - pole midagi halba, kõik on inimesed, siinsetel kontodel ja kuulutustes, kommides võib ka lugeda - jälkusi arvamustena ja see on halvustamine Teile võib tunduda see normaalne, minule mitte!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 15:49
slave, see on küll tohutu traagika.....et polegi võimalust kohtuda inimesega, kellega ma rohkem kohtuda ei soovinud
kuigi olid nõus maksma.
aga "müüdavaid vittusid" materdav vihakõne su kontos tõepoolest oli, kuigi kahjuks ei salvestanud seda.
ja see oli üks põhjuseid, mis sundis sinu adekvaatsuses ning kohtumise mõttekuses kahtlema, usu või mitte.

oletame, et sulle ei meeldi maksakaste, mingil põhjusel ei tekita üldse isu. ja siis tuleb keegi su nina alla keksima "oi, sul pole võimalust maksakastet süüa" natuke naljakas, eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 19:24
Ellips!
Kas toidu teeb heaks tsaariaegne portselan, hõberiistad ja kristallklaas?
Kas magad paremini vedruvoodil suletekiga?
Kas oled sellepärast pahane, et keegi kedagi plokib?
‐-------------------------------------------‐-----------‐--------------------------------------------
Sinu tekstist jäi minule selline mulje ja sellised küsimused õhku.
Minu maailma parim toit, on olnud lõkkekartul, kartulipõllul ja sõime mullaste kätega, siiani maitse meeles.
Magusam uni on olnud heinalakas, pruut kaisus, terve ööpäev ei tekkinud isegi söögiisu ega muid vajadusi. Krõbisev hein, mahe värske õhk, vihmasabin katusel.
Ja mind ei huvita, kui keegi kuskil kedagi on vältinud, väldi vastu on mõlemil süda rahul.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:21
kajaho - küsiks sinumoodi vastu - kas on mõni muu lakk veel heinalaka asemel ? Mis puudutab hõbeda kasutamine söömisel- see on tervislik kui oled ajaloost lugenud.... Kindlasti on väärikate nõude kasutamine parima toidunautimise alus. Eks seepärast osa söövad Glorias ja teistele kõlbab see seaköök - kiirrestos..... See millest sina kirjutasid, pole klassikaline päev vaid piknik või vanasti nimetati ka talguteks
Ma ei osanud arvata, et Foorum on lugemiseks ja kirjutamiseks, arvamisteks ainult meile sihtlussaidil
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 01:55
Minu jaoks muudab toidu maitsvaks kokk, sa ei vastanud küsimusele ellips, vaid muutsid selle enda küsimuseks. Samas ka vastuseks.
Sinu vastus on, et võid Glorias kõike süüa aga mina ei viitsi sellele isegi mõelda

Sa tõid vedruvoodi ja suleteki näite, minu jaoks tekitab une väsimus peale tööd ja suurepärane kaaslane

Hõbe väidetavalt tapab baktereid, kahjuks kõiki baktereid, ka neid mida soolestikus vaja. Seda muuseas ajaloos ei teatud.

Foorum ongi kõigile, sina tõid vältimise näite.
Ja minu kokk, on loodus, selle maitsed, lõhnad, seltskond, õhk. Teine teema on gloria ? igaks juhuks küsiks, mis see on? hõbelusikad ja nõud tean, aga gloria või seaköök- kiirresto

ellips! anna andeks minule, sa vist oled eluaeg linnapoiss, ma kahjuks tõesti ei tea millest räägid. Oma kätega võtan kartuli, külamees veristab sea, Ok päris piima on tänapäeval raske saada aga farmi ajab asja ära, ülejäänud on keedu maitsega.
Värske praetud maks, ahjukartul, liiter piima
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 12:06
ellips,
inimene võib olla saidil 3 päeva või 10 aastat, mis vahet seal? sõnavabadust ei tohiks see ju mõjutada?
samuti võib igaüks avaldada soovi eksperimenteerimiseks ja pole kellegi asi küsida, mida ta on varem teinud või tegemata jätnud.

ja kuidas üldse teemasse puutub, et ellips sööb mingitest iidsetest kaussidest ja norskab vedruvoodil?
muudab see tema arvamuse või persooni kuidagi väärtuslikumaks?

mulle näiteks suletekk ei kõlba, ajab higistama ja uni pole üldse kvaliteetne. naturaalsest siidist tekk kerge villasisuga on tunduvalt mõnusam, jah luksuslikum ka ja tean mõnd multimiljonäri, kes võiks kasvõi 3 korda päevas Glorias süüa, aga ei tee seda......kuna ei näe sellel mõtet. ning vedruvoodis oma keha ei piina vaid eelistab üle 1000 eurist ortopeedilist hingavat madratsit näiteks.
üldiselt kehtib reegel, et mida jõukam/intelligentsem mees, seda vähem ta välist luksust taga ajab või sellega avalikult eputab....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 12:17
Googeldasin gloria restorani, see on vanalinnas ja pühapäeval kinni hinnad stabiilsed 12-20€ sõltub toidust.
Ei ole midagi ägedat võrreldes koduse toiduga, et aitäh, jätan vahele.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 12:20
Keprik, härrasmehed imevad pühapäeval näppu ja on dieedil......kuhugi seakööki ikka ju sööma ei läheks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 12:38
Kajaho ja caprichosa - ega ma ei hakkagi teie uutele leidudele vastama , et märkisin millest serveerida toitu ning siis teil läheb üle kokale valmistamisest ...., Kahju kui nimi Gloria ei ütle midagi - see on esindusrestoran ja kahju kui telekas või raadios pole kuulnud selle nö.omanikku või peakoka saateid ning väljaõpetamist teisetele. Seaköögid on kõik kiirrestod - ka sellest ei saa aru? Huvitav on et peab kõike tegema selgeks ninnu-nännu. Võib olla peaks sulle korraldama ekskursiooni ja näpuga näitama.
Kajaho - ma tean nii maaelu, jahimeeste elu, linnaelu - seega loetleda ja ise minna teemas absoluutselt eemale , kuhu siis ka caprichosa kaasatormab . Mina vastasin sulle , sa vastust ei tahtnud teada vaid läksid eemale uue viitega , nagu mina seaks foorumile tingimusi või ei meeldiks -ei saanudki aru sinu väitest..... See pigem selline siinse saidi tavakäik - tembeldame midagi ....
Sa maainimesena ei vastanud millised lakad veel on peale heinalaka ? Maainimene ei ütle kunagi - nt. magasin heinalakas, hanguÅ›in või ajasin heinad heinalakka....
caprichosa - sul on komme kuskilt mingist suva kohast hakata omi arusaamatusi kirjutama, sa loe eelnevat ja siis kirjutatut - saad selguse miks või mida näitega toodi järgnevalt. Pead arusaama , kus on piltlik võrdlus ja kus on eputamine jne. Sellises eas sa oled juba.
Kahtlemata on siin inimesi , kel meeldib ka porikärbes kuskil veerel , minul mitte.

Põhilised argumendid on foorumis - ei loe , sest ei saa aru ja teiseks , ei kavatsegi lugeda-tekst pikk või ei lugenudki .

Teine lähenemine - kirjutate oma sõnadega ja vaimust teise kirjutatud ringi ja kohe esitate küsimuse - ei saa aru ju . Kui ei saanud aru - siis kirjuta lõim: Ei saanud aru! (see aga tähendaks , et mõni loeb , kui loll?
Siis on võimalus, ära kirjuta üldse ja oota mida teised on kirjutanud ilma ettekirjutuseta
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 13:01
ellips!
Jah, maainimene ütleb, et magasin heintes, või lihtsalt lakas. Kõik saavad aru. Heina lisasin linnainimeste jaoks. Lakk on pööning ja seal ei pruugi alati heinu olla.
Aga on olemas linalakk, laudalakk, aidalakk, majalakk.
Ekskursioonist ei ole tõesti huvitatud, jätavad täiesti tundetuks, olen sarnaseid kohti külastanud. parim kokk on tühi kõht ja söön endiselt kodus.
Ei tea isegi kiirrestodest midagi. Kodus vähemalt tean mida söön, millest valmistatud ja kus kasvatatud.

Aga ühes sa natuke eksid ellips, talus kujunevad lakad erinevateks hoidlateks ja võib juhtuda, et ühes laudalakas hoitakse heina ja aidalakas põhku. Siis võib memm sind vabalt saata heinalakka kassipoegi otsima või põhulakka herilasepesi hävitama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 21:24
Kajaho - jällegi keerutad , kirjutasid - magada heinalakas ja selle kohta maamees kasutabki , justnimelt maamees - lakk ning sinu liigitus põhulakk .... , selliseid erinevad määratlusi pole olnud. Asusid tavaliselt lauda peal, et oleks ka talvel soe. Ja veel hullem, ajad laka ja pööningu segi ning siis juba linalakk - inimesed.... Tule nüüd terve mõistuse juurde tagasi .
Ja sina ei tea kiir tänavarestodest midagi ? Kuidas sa üldse oskad teha siis vahet teha, kes linna või maainimene? Isegi Ameerika on nimetanud juba nüüdseks sellise toidu ebatervislikuks... Ja sa pole kuulnudki, sul on siis veel palju kogeda et üldse midagi võrrelda
Maainimene ei ütle kunagi -ma läksin hoidlasse.... Ja põhku aeti kas laudalakka kui oli heina vähe või jäeti põllule kuhja-rõuku, ka kartuli -köögivilja katmiseks kui keldrit suuremahulise tarbe puhuks polnud. Aida laele põhku ei ajanud keegi - sest vili pidi hingama ja rotipesasid polnud sinna vaja. Herilased või vapsikud ei vali sinu nimetuse järgi pesakohta, pigem räästasse või pennidele. Pole mõtet sind nüüd siin maaasjus hakata harima.....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:29
Täitsa , palju igasuguseid sõnu...jätkuvalt, Ellips sinu kirjutistest ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:36
Proua Niku ikka saab ja viimasel ajal üks teine tädi hakkab ka sellele tasemele üsna lähedale juba jõudma
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:36
madleen, kas oled Kajaho? siis tead, millele on vastatud, arusaamine on iseasi .
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:38
Muide! Tänapäeva maamees läheb Pariisi, Londonisse ja Barcelonasse.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:41
Kajaho kirjutas, et läheb linalakka,põhulakka herilasi kihutama aita, ämmalakka ja söök kõlbab ka - olgu või Vigased pruudid loo jätk
Sinu nimetatud kohad on suurlinnad , see Kajahole ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:43
Ei, minu nimetatud kohad on lehmalaudad. Et neid omavahel eristada on sellised nimed
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:44
maamehel on heinakùùn, teraviljahoidla ja kartulikelder.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:49
viimati kui madleeniga kohtusime, ta küll veel kajaho polnud....isegi Keprik mitte

aga Keprikule sobiks linalakka minemine kindlasti. selles võib suhteliselt kindel olla
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:50
Küün ja kelder on olemas, ent mitte hoidlat.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:55
ma just mõtlesin, et Dragul on eraldi alkoholihoidla, mille saab vajadusel kergesti pommivarjendina kasutusele võtta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:55
madleen - vabandust, Barcelona nimi pisut eksitas, jah tõesti on Eestis olemas sellised laudakohad nagu - Pariis, Nuustaku, London, Ameerika jmt.
On ka minu nimeline koht olemas(ei ole otseselt ega kaudselt seotud), selle koha jätan nimetamata. Sellega on vene ajal saanud lollitada ja nüüd ka mõningaid .... Seega ajaloos kordub lollide hulk
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:58
Ellips!
Lakk on hoonel pööning, sellest ikka saad aru?
Lakk ja pööning, hoonepealne ja katuse alune osa, ongi lakk.
Üks ja sama tähendus, erinev kirjapilt.

Maal ei ole 1 hoone, kus heina hoitakse. Sellest saad aru?

Maal on elumaja, laut, ait, saun, kuur, küün ja kõik nimetatud hooned, võivad omada pööningut ehk lakka. Kas siiani on kõik arusaadav?
Vili kuivatati rehe all, parredel koos õlgedega, pärast viljapeksu, jäi põhk alles ja seda kasutati söödana ja loomadele alla panemiseks.
Talveks aeti kõik hein ja põhk katuse alla. Katuse alla, et lund ja vihma ei saaks. Söömiseks tarvis juur ja köögivilju, keegi põhu alla ei pannud, sest külmaga kuhja lahti teha ei saa, muidu ülejäänud kraam saab külma.

Rott ja hiir, ei tee kunagi pesa toidust kaugele, need elavad tavaliselt põranda all ja seinte vahel, siis on vesi ka lähemal. Pööningul (lakas) on nahkhiired, tuhkrud, kärbid, nirgid, linnud. Hein ja põhk pannakse pööningud täis, kui sinna ei mahu, siis jääb kuhja, mitte rõuku. Rõugus kuivatatakse ja lumega tuiskab täis.

Talupidamises tekkib harjumus, kuhu lakka(pööningule) midagi kogutakse. Ühes pööningus on hein, tavaliselt rehe ja lauda peal, seda mitte sooja pärast, vaid lihtsam talvel kätte saada

Kiir ja tänavaresto ja ameerika, vaeseke mida ma võrdlen, miks? et pettuda ja kinnitada fakti, et kodusöök on parem ja saab kõhu täis.
ellips mul ei ole tõesti vaja midagi tõestada, või harida, näid suur tark inimene olema. Isegi ei hakka vaidlema, väitlema arva maaelust kuidas soovid.
Minul on heinalakk ja sinul ei ole. Nii lihtne see maaka jaoks ongi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 22:59
Mul mahub kõik keldrisse ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:01
ÕS väidab samuti, et lakk tähendab laepealset ehk pööningut. heintega pole mingit otsest seost märgitud, ellips.

https://www.eki.ee/dict/qs2018/index.cgi?C03=1&Q=lakk
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:01
Tänapäeval mul mahub külmkappi, Drag... sa oled kulak.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:02
Kelder asub ka kolm korrust maa all.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:04
Kui hiinale järgi jõuame Dragunov, siis kolmandal korrusel maaall on kinnisvara hinnad palju kallimad, seitsmenda omast.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:07
Küll ma siis maakleri palkan.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:08
lift ikka on sul keldris, Dragu? muidu sinna kolmandale miinuskorrusele võiks ägeda sadomaso urka teha....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:09
Mul on tõrvikud iga korruse lõpus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:15
noh, siis peaaegu valmis dungeon ju Dragul. mõned auguga toolid, peksupingid ja tööriistanagid veel muretseda ja võibki hakata su keldrit välja üürima. slavele näiteks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:18
Kõik on vaid enda tarbeks rajatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:20
-8 ja -10 korruse vahel on fosforiiti, peale seda on 5 korrust põlevkivi ja siis põhjavesi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:20
Dragu, unustasid, et siin teemas on kõik müügiks?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:21
caprichosa poe sellele Kajahole otse persse , jumala ausõna - sa ei tea midagi kirjutab ja muudkui situd . Kajaho liigitas neid lakkasid.
Kajaho tundub olema seto , sealkandis pandi isegi heina ja põhku tuppa , st. madratsikotid täideti asemele.
caprichosa - sinu liigitus Õs järgi , on võrdlused erinevatel aegadel , kui palktared olid- siis oli nii ait kui tuba ja laut kõik ühenduses tihti ja seepärast oli kõik üks lakapealne , kuhu aeti põhk ja hein nii loomade söödaks kui lae soojustuseks. Heas talus ei mahtunud kunagi kogu hein ja põhk lakka. Jäeti rõukudesse.

On tore lugeda, et 1 talunik on veel Eestis jäänud , kes igal aastal uued heinad ja põhud lakka ajab, et seal magada saab. (vanemad kui 3 aastat, hakkavad tolmama ja mõjub tervisele kahjulikult ....)

Tublid olete - olete jätnud veel nimetamata - vähilakad ...... , parukad, setodel võib ju lakk ka saepuru täis olla jne.

Möllake edasi , hobuselakaga
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:21
Alati on ka erandeid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:29
ellips
2020-08-28 23:21:01
caprichosa poe sellele Kajahole otse persse , jumala ausõna - sa ei tea midagi kirjutab ja muudkui situd .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ellips, kui sa ei suuda ropendamata oma arvamust väljendada, näitab see ainult su enda kasvatamatust ja madalat laupa.
ÕS defineerib lakka ka pööninguna, see on fakt.
loomulikult ellips väidab nüüd, et ÕS ei tea midagi
aga suvalise tobeda vaidluse käigus sel moel räuskamisega muudad ainult oma isiku ebameeldivaks, mitte ei muuda argumente veenvamaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:39
ellips, said natuke valesti aru.
sõltuvalt ajale muutuvad nimetused, või väljaütlemised.
Näiteks rehealune muutus siis, kui vahelagi vahele ehitati rehetoaks ja mitte igal pool. Samuti nimetati sõltuvalt kohast erineva hoone lakka, mingi kindla argumendi pärast näiteks heinalakaks, sest seal hoiti heina.

Maal ei peeta kinni õs reeglitest või kindlatest keelevormidest ja tekkivad kohale omased keele väljundid.

Ära ole pahane, eeldan, et sul on endalgi kogemusi, kus on leitud mingile vormile omalaadne tähendus või sõna, millest kõik lähedased aru saavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 23:44
Drag... kas erandite all, pead silmas, eestis vähekooslust graniiti, mida leidub sügavutti ainult soomepoolsel rannikul.
˅ näita rohkem ˅
1
...
12
13
14
...
34