caprichosa - vastan sulle selgitavalt, mind ei häiri orientatsioon vaid nende inimeste käitumine , kes mängivad kas mitme kontoga või on täna hetero ja homme gei. Kõige valulisemalt käsitlevad seda teemat ja nimetavad jutukas või foorumis - et geid mingu mujale..... ja unustavad, et miks just sama isik alles oli nõus gei käest raha kingitusi tahtmas...= kirudes väärikusest on hetero nõus ometi "karva" muutma vastavalt vajadusele ja vähe sellest - tehakse see veel nii ühtede kui teiste poolt omavahelises arutelus , jagades nö.irvitavalt infot- see ongi näide kõlbelisuse puudumisest (keegi neist ju ei räägi millegipärast oma tutvusringkonnas- et vanaema vitt vilistab

, emal on vägevad mokad, isa andis suhu või on tagasilõigatud ja lühike

). Siis justkui teatakse , kus on piir!
Ma ei ole siin kunagi olnud TÖÖPAKKUJANA ehk ühepäeva liblikaid otsinud. Enamus aga ilmselt ei teagi mida otsib ja ei jõuagi selgusele isegi kui on tark konto tegemise päeval, paistab ülitarkus välja juba aasta pärast.... Lisaks on osa neist haukujaist hoopiski kuuaja jooksul oma kontod blokeerinud teadmata ajaks(siin on küsimus- kas keegi iha.ee nimel treib spetsiaalselt hulgi kontosid.... ja tekitab nagu siin foorumis on teema : LÄBU)
Katsetajad - ei häirigi , häirib -et kui kuulutuses soovib üht ja konto sisu teine, nt.kirjutades 1...3.... kuud hiljem- siis millegipärast blokitakse , ülbe märkusega : kas sa ei saa aru mis on kontol kirjas.... (ma olen siin piisavalt kaua olnud saidil ja seepärast tean - need ongi need ülbikud, kes ei teagi intiimelust üldse midagi), vähe sellest-osa blokeerivad kui oled vaadanud(=loll), teine - kui oled hinnanud 5 või 10-ga(debiil), kolmas - kui oled kirjutanud ja nüüd oleks tore teada -caprichosa, mis tähendab hulgi kirjade saatmine(1,2,3 või on olnud mitu kuud vahet ja kirjutad, kogemata või näed konto sisu muudetud ja kuulutused olnud vahepeal sisuga.....)
Ei võtagi isiklikult ja kohtumissoov saab tulla alles suhtlemisest kirja teel ja siis ilmsi ning pealeseda - kas üldse ühtimist toimub! ja siis veel , äkki avastad- et mingid tussud on kontot blokkinud- keda pole üldse vaadanud ja isegi poleks vaadata midagi, sest neil pilte pole

Tahan öelda, et on kultuuritus , viisakas jõuab vastata isegi kirjale - neid kindlasti ei tule sadu- ei/jah , lihtne ju? Mina blokin vastu ja panen sõbraks, esimesena ma ei bloki kedagi.