Foorum
1
...
10
11
12
...
34
2020-07-12 16:18
Minu tsitaat jättis sellise mulje, justkui ma oleks kunagi kleindina prostituudi juures käinud või kavatseks minna.
Seda mitte!

Ja lisaks.

caprichosa, sa jäid jälle sellesse müügiteemasse kinni aga põhiküsimus oli see, et mis on seks.
Defineeri ikkagi, mis on SINU jaoks seks. See, et "täiskasvanud inimesed üldjuhul teavad, mis on sekusaalvahekord", pole mingi seksi definitsioon. Et sa tõid mõned näited, mis seks ei ole aga mis siis on?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 16:23
Igaks juhuks veel märgin ära, et prostituudi juurde pole mul asja selletõttu, et
ma olen hetero naine ja seksi- ning massaazipakkumisi tuleb nagunii uksest ja aknast, mida imet ma sealt prostituudi juurest veel otsin.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 19:43
Sex tähendab inglise keeles sugu, samuti ladina keeles sexus ja algselt tähendas seksuaalvahekord lapse tegemist. Noh ka sugutungi rahuldamist. Aga peeti ikka silmas seda ühte kindlat toimingut. Hiljem hakati sinna juurde mõtlema igasuguseid lisasid. Paljud peavad seksiks ka eneserahuldamist, mida varem kristlikus maailmas nimetati enesepilastuseks.
Mina defineeriks seksi. kui teadliku füüsilist kontakti mitme inimese vahel seksuaalse rahulduse saavutamise eesmärgil.
Kuskil oli kirjas, et ametlikult loetakse seksiks, kui on kontakt suguelundiga. Seega võib massöör enda tissidega keha nühkida, aga kui tilli ei puutu, siis pole seksteenus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 19:51
Sex tähendab inglise keeles ka seksuaalakti.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 19:56
Jah, tähendab küll, aga siin on küsimus, et kumb oli ennem, muna või kana
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 20:08
Aga caprichosa hoidis küll mõni aeg tagasi kadunud Tasuja nokut käes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 20:14
Kui hoidis siis hoidis. Mis see sinusse puutub?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 20:14
Pissud kokku ja mõnna-mõnna, tähendab seksi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 20:17
jfjm ei saa sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 20:55
päris paljud ei saa aru, miks mingid mehekontoga eided kogu aeg teiste elu tahavad elada
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 22:52
Lubricate arvates oled sina mina võis siis mina sina.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:00
jah, kõik foorumi kakanokud, vingatsid ja ossid on minu kontod. nii sina kui ludri sealhulgas
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:02
Minu noku on puhas kui prillikivi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:10
Kas enne nokude mudimist pesed nokud ikka puhtaks?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:15
misterJ, võin workshopi sulle korraldada, soodsa hinnaga......siis avastad ehk mõndagi uut oma lemmikteema kohta
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:36
Kas tissidega nokut ka puudutad?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:38
misterJ, sul pole ju tisse. või plaanid kasvatada?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 23:56
Härrasmehel ei peagi tisse olema, tema tuleb kingitusega.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 00:02
kui ma su välja koolitan, küll siis ka kingitused välja teenid, misterJ. ära üldse muretsegi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 00:09
Oi, kui vahva. Saan ka siis palju kingitusi. Härrasmehed viivad reisile ja restorani sööma.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 21:49
sul on, millest unistada, misterj
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 22:02
Kuidas nii? Ei ole siin midagi unistada
Tänapäeval võib endast vabalt Pamela Anersoni voolida, ja määramatul korral saaja rolli täita, selles mõttes, et kõike saaja.

Kuna elame muutuste ajastul, siis on võrdõigus, ja tänapäeval võivad mehed ka lilli ja Å¡okolaadi saada, kingituste näol.

Meie eeskuju soome, näiteks kaotab varsti liiklusmärgid, kus on ema lapsega käest kinni. Tulevad kesksoost märgid, inimene ( naine retuusides) või tänapäeva tavaline metero mees ( soovitavalt tuleviku vaates mustvalgekolla triibuline) ja laps 2+2.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 22:15
misterj sobiks täitsa hästi Pamela rolli......küll need isad ja pojad ka siis tema ukse taha kraapima tõttaksid, keda ta oma kuulutustes siin meeleheitlikult taga on ajanud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:14
Emad ja tütred ka ikka.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:58

Kui juba pammiks voolitud, siis ainult isad, onud ja mõned pojad, mingis generatsioonis on pamm tundmatu, siis vaja update teha.

Emmed ja tütred, siis vaja brad bitt voolida.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-21 14:11
jaa, Brad Pitt kloonituna poleks üldse paha mõte. või noor Johnny Depp..ning Antonio Banderas. mmmmmmmmm
voolida võib teoreetiliselt jah ükskõik kelleks. aga kui palju reaalselt neid Pammysid ja Pitte ringi liikumas näeb? mitte just igal sammul, eks.
samuti võib öelda, et igaüks võiks Ferrari või Lambo osta

kingitusi on mehed ilmselt ka eelmisel sajandil saanud, mitte ainult tänasel päeval. ning olen ka ise suures armutuhinas mõne mehe kingitustega ära hellitanud...ikka veidi kallimatega kui mingi Å¡okolaad. mu meelest see ju loomulik, et kellestki ennastunustavalt hoolides ei koonerda emotsioonidega ega finantsidega.
mõni gooner(-"kooner" ilmselt ei mõistaks. aga ega kõik peagi kõigest aru saama
˅ näita rohkem ˅
2020-07-21 23:58
Ma ei ole nii rikas et meestele kingitusi teha. Heal juhul saavad pool liitrit maasikaid v mustikaid
˅ näita rohkem ˅
2020-07-22 14:22
Ma ei ole nii rikas ,et igaühega kohtuda Peab tööl käima
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 09:07
Mõistlik on kohtuda nendega, kes meeldivad ja mitte ainult nägemismeele järgi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 12:42
egas kingitusi ainult rikkurid tee küsimus on põhimõttes......kui sirrukese ämbris juhtub olema rohkem mustikaid kui ühe toreda mehe korvis, miks mitte siis mõni mari kinkida. eriti kui suur isu ja iha juhtub olema selle mehe järele ning tahaks talle rõõmu teha
kui minu südamerüütel polnud finantsgeenius, oli nagu loomulik talle aeg-ajalt kingitusi teha. jah, arved maksin ka ära, muide
ning müüdavaks küll seda meest ei pidanud.
päris ausalt- isegi kui oleks olnud müüdav, siis mis vahet seal? kui kirg möllas ja magamistoast kostvad mõnukarjed sundisid naabreid politseile kaebekirju saatma

aga kohtutakse ikka nendega, kes seda väärivad. loomulikukt mitte igaühega! ning emotsioon, sümpaatia, kirg (olgu või hetkeline) muudab kohtumise väärtuslikuks, mitte raha.
kui sümpaatne mees soovib ka materiaalselt mind rõõmustada, siis kuidagi ei oska seda alandavaks pidada- kuigi mõned emantsipeerunud seelikukandjad vastupidisel seisukohal on.
vaevalt et sirrukese maasikatega suu magusaks saanud mees alandust tunneks....ja ei tundnud seda ka mehed, kellele mina kingitusi olen teinud.
nii et kingituse tegemine eeldab pigem hingelist rikkust (soovi teisele rõõmu teha) kui pungil rahakotti.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 19:17
Capri..jummala òige jutt. Ma tòesti annaks oma marjakorvist mòne marja àra, kui mees seda vààrt on. Ma olen palju niisama ka kinkinud..midagi vastu soovimata. Nii vaene ma ònneks ei ole, et hakkan marju kinkima seksi eest. Kui kingingi, siis seda 100.st ùhele heal juhul. Ja sedagi pool liitrit , mitte rohkem
˅ näita rohkem ˅
2020-07-24 23:39
Pool liitrit metsmaasikaid, on korralik emotsioon eluks ajaks sirruke. Teed peeneks, suhkur ja koor sekka. Pannkoogile peale, värske piimaga. Kõik parimad kokad, mingis teleserjaalis võivad võistelda.

On asi mida ma eales ei unusta, metsmaasikamoos pannkoogiga ja teise asjaga ma reedaksin end.
Metsmaasika moosi ja pannkoogiga on mind üllatatud küll ja see lööb meeled pahviks, se on lihtsalt võrratu.

Loomulikult räägin toormoosist keedetud metsmaasikas on kibe.
Toormoosiga võib naise eelnevalt sisse määrida ja ma limpsin ta puhtaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-26 13:40
no pole vahet ju, kas marjade, parfüümi, pesu või ükskõik mille kinkija supleb rahas või elab minimaalpalgast........põhiline, et kingitus oleks südamest tulnud
seepärast koonerdavad goonerid kingituste tegemise kommet nii vihaselt mutta tambivadki, et neil on kombeks iga liigutust rahasse ümber arvestada. kes sendi võrra vähem panustas, see saab kohe ahne enesemüüja sildi külge
olen ise teinud kalleid kingitusi meestele, kes tundusid seda väärivat ning ei põdenud ega sildistanud kedagi. ei viruta ka kingituse toojale kulbiga pähe....selline vanakooli naine
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 15:37
Kingitus näitab ka meeles pidamist kas kalli-kalli, musi-musi, võib ka kingituse alla liigitada, kui jah, siis on mul tüdrukutele, üks kingitus veel varuks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 15:45
Meeles pidamine tàhendab sedagi, kui sùnnipàeva puhul ònne soovitakse. Ja seda mitte iha saidil, vaid reaalselt helistades.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:22
sirruke mina soovin sinule sünnipäeva puhul õnne!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:38
jah, helistamine sünnipäeval teeb südame soojaks.....eriti kui ollakse kaugel teineteisest.
aga õnne soovida võib kasvõi sajale inimesele. see ei nõua ju erilist pingutust või pühendumust seepärast on kingitusega õnnesoov meeldejäävam ja ilusam, mu jaoks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:45
Just caprichosa, mina soovin sinule ka palju õnne!

Kingituse soojust hindab selle saaja erinevalt, kui kui kunagi võimalus tekkib, siis annan sooja kingi ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 23:11
aitäh, aga natuke vara veel õnnesoovideks jään siis isukalt seda sooja sünnipäevapirukat ootama. või soojapuhurit
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 09:01
Õnne võib alati kõigile soovida
Soovin kõigile õnne lotopileti puhul
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 12:26
just, õnne võibki igaühele soovida, kasvõi ilusa ilma puhul aga kui keegi on erilisem ja südamele/hingele/kehale lähedasem kui igaüks, siis on kingitusega õnnesoov mu meelest loomulik.
ning rõõmu võivad teha ka pisikesed kingitused. kui Porsche esinduses või juveelipoes rahakott vastu ei pea
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:53
Õnneks on tõesti vähe vaja, läheb laps sellist nägu, täidetakse soovid, kuni on nägu selline
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:48
soovid on nii meestel kui naistel, mitte ainult lastel ....ja eks igaüks ihkab nende täitumist.
mehelik hoolitsus ja galantsus mu jaoks eriti isalikkusega ei seostu
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 23:18
Milline on galantne mees?
Naiste ja meeste maailmas erinev.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 15:31

Vaatasin cv keskuse üle ja on minu ametikoht turul täitsa olemas.
Peab end edasi müüma, midagi pole muutunud siin ilmas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 23:05
galantne mees? no eks ikka selline, kes oskab hinnata andmisrõõmu, emotsiooni. vahel rohkemgi kui saamiserõõmu. kes ei poolita arveid ega sa sente, et kes rohkem või vähem panustas. kes on viisakas ilma igasuguse tahapanemise tagamõtteta .......selline, kes ei sunni end peale, aga on alati olemas.......kes võib pakkuda pool tundi taevalikku keelekat ja tund massaaži ning seksi ei nõua (nojah, ilmselt loodab siiski). aga naudib eeskätt naise rõõmu ja naudingut ning loomulikult ei unusta ka kingitustega rõõmustada
mõne mehe arust kindlasti pehmo või luuser aga jah, tõelist mehelikkust galantsus küll kuidagi ei kõiguta...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 23:11
assakurat, ma mõtlesin, et galantne mees teeb lihtsalt naisele ukse lahti ja kergitab teretades kaabut aga nüüd tuleb välja, et peab veel pooletunnise keelekaga ka arvestama sealjuures
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 23:14
aprill, no seda ei pea nüüd otsese käitumiskoodeksina võtma. aga tänapäeval enamus mehi kaabut ei kanna......seega pole, mida kergitada. nii et võiks selle tegevuse sujuvalt millegi muuga asendada
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 23:16
Se vist tähendas lühidalt naise soovide täitmist, kui vaja tehakse uks lahti ja kui vaja rahuldatakse lõpuni, mehe enda tahtmiste ja laiskuse tahaplaanile jätmist.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 23:19
Et siis kõik kaabut mitteomavad mehed võiks tere asemel keelekat teha?
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
34