Foorum
1
...
21
22
23
...
25
2023-01-06 12:05
Sõnavabadusest.
Sel ajal, kui see üllas põhimõte suurema populaarsuse sai, ei kujutanud keegi veel ette, millise ulatuse võib saada sulaselgete rumaluste levimine hüperinforuumis. Lihtsalt lollide ja alatute mõttekonstruktsioonide levimine, mis tekitab päris olulist kahju.
Kusjuures hullude, lollide ja alatute aktiivsus on mõõtmatult suurem oma tõde kuulutades. Iga dolbajoob on ekspert, iga oina arvamus on püha. Kas tõesti? Arvamuse pühaks kuulutajad ei suuda pakkuda lahendust, kuidas arvamusele kaal anda... Tegelik pädevus pole enam mõõdetav. Loeb, kui kõvasti keegi karjub (või üle postitab).
Ma pole sugugi ka vastupidise maailmakorra poolt, kus tohib ainult ühtmoodi rääkida ja mõelda. Kindlasti mitte. Aga praeguse inforuumi jaoks ei ole inimesed tegelikult valmis. Terad ei eraldu enam ahmimise käigus sõkaldest. Kunstlikud ideoloogiad ja ajupesu ruulivad. Noorte hulgas on massiivne deprekas ja ebakindlus. Pole raame, pole tõde, pole millelegi toetuda. Inimpsüühika on nõrk.
Meil on valitsenud idee, et tark inimene ei lõuga kaasa vaid eelistab pigem vaikida. Rääkimine hõbe vaikimine kuld. Kuid sellises ruumis nagu praegu on, muutub vaikimine üha rohkem kuriteoks.
Ma ei pea silmas seda hoora materialistlikku lällamist siin. Vaadake kasvõi seksuaalsete orientatsioonide ümber toimuvat, meditsiini või käimasolevat sõda...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 12:11
"...aga tõesti, mul polnud plaanis sind kuskile tõugata.
lihtsalt kujunes nii, et ei jäänud aega ega tekkinud ka erilist huvi sinuga teist korda kohtuda."

Jätab selle siis meelde ja ei patra enam äratõukamisest?!

Mulle sa seksuaalselt ei ole sobinud. Ma ei osta sinu teenust ega pole olnud plaaniski. Aga tavalisest massaažist (tõepoolest tasu eest) sa loobusid. Minu jumalduspostitused on meelelahutus ja mäng. Ei midagi liiga isiklikku, vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 12:16
"...slave on ilmselt unustanud, kuidas ta aktiivselt kirus siin veidi aega tagasi kõiki neid, kes minu sõimamise kampaaniast osa ei võtnud, "pugejateks, koerakesteks, tallalakkujateks". jne."

Kindlasti mitte! Mõnele sa kindlasti meeldid. Isegi praegu... kui aru saad, mida ma silmas pidasin.
Selles osas on tõesti arvamus püha. Pehmed väärtused nagu ilu ja erutus ei saagi olla väga ratsionaalsed. Kuldlõige oli hea üritus...
Aga tänu erutumisvõimele sinu debiilsustele kaasa kaagutamine näitab isiku nõrkust.

Jott on pidevalt ennast sinu lakeina näidanud. See pole ainult minu tähelepanek vaid valdav seisukoht nende hulgas, kellega ma siin keskkonnas suhtlen ja kes vahel seda läbu siin foorumis jälgivad. Ju tal on siis seda vaja millegipärast.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 14:59
Vaata Slave, minu tegevus siin võib sinule ja sinu mõttekaaslastele jäädagi arusaamatuks. Nimetad mind lakeiks, aga kui ma seda olen, siis ainult iseenda lakei. Mina kaitsen siin ainult neid tõdesid, mis sobivad kokku minu omadega, sõltumata sellest, kes neid ütleb.
Mina ei liigita inimesi headeks ja halbadeks ja ei klaari siin isiklike solvumisi. Ma võin ju irvitada siin mõnede käitumise üle, aga see ei tähenda, et ma peaksin neid inimestema mingiks alamaks klassiks.
Sa nimetad siin Caprit hooraks. Ma ei tea seda, kas ta on või mitte, sest mina pole teda hoorana kasutanud. Pole isegi mitte sellist võimalust kaalunud. Aga kui ta ka on hoor, siis minu jaoks on ta tavaline inimene ja ma suhtlen temaga, nagu iga teise normaalse inimesega.
Kirjutades midagi kellegi teise kohta, mõtle hoolikalt, mida see kirjutis räägib sinu enda kohta ja usu, siin leidub päris palju neid, kes oskavad kirjaridadevahelt kõiksgu intiimset prügi leida.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 22:23
Jott, sa oled silmakirjalikkuse etalon. Paras paar olete tõesti.

"Sa nimetad siin Caprit hooraks. Ma ei tea seda, kas ta on või mitte, sest mina pole teda hoorana kasutanud."

Ahah. Seda on nüüd küll keeruline aru saada, millega c tegeleb.

Ja seesama loogika ei takistanud sul mind mingi idapoolse mehega võrrelda. Öö ja päev sinu tõdedes, millest sa väidetavalt lähtud. Lakei tõde.

Sinu mainitud kirjaridade vahelise kunsti kohta on venelastel hea ütlus: kes on ise ahju taga olnud, see oskab teist sealt otsida. Ma ei tule sellise jama pealegi, mida sina minu postitustest innuka pugejana välja fantaseerid.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 22:36
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 00:03
Jah Slave, teisi sa oskad kritiseerida, aga kuidas sul lood enesekriitikaga on? Või püüadki sa teisi kritiseerides omi vigu peita
˅ näita rohkem ˅
2023-01-27 13:35
Panen ette asendada sõna "kingitus" sõnaga "valuraha".
Kohalikud kõiketeadjad on kirjutanud, et populaarsed mehed eksivad siia harva. Järelikult on siin need, keda eriti ei taheta ja nendega seksuaalselt suhestumine on ilmselge piin igale kaunitarile, kes siin aega veedab. Sellepärast tundub "valuraha" kasutamine palju täpsem.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-13 11:58
Elu ja hoiakud koguvad tuure
Viimane trend on see, et ennast prostitutsioonist elatav naine kirjutab foorumis juba mittemüüdavate kohta kergelt halvustava "nn tasuta naised".
See on nüüs iin keskkonnas uus sõimusõna - tasuta naine
˅ näita rohkem ˅
2023-03-13 15:26
Ainult eelneva kommentaari valguses ütleks, et trend ongi ju tänapäeval vähemuste normaliseerimine;-)
˅ näita rohkem ˅
2023-03-16 16:31
Kas tasulised või tasuta on vähemused.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-16 18:51
Eks see küsimus saab vastuse ainult enda ümbritsevat analüüsides. Minu maailmas on hetkel siiski tasulised vähemus:-)
˅ näita rohkem ˅
2023-03-16 19:12
See on vana ütlemine, et kõige kallim prostituut on oma naine. Eks sellel mingi tõepõhi on kindlasti olemas, aga täit tõde teab ainult iga konkreetne naine ise.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-16 23:30
Maailmas on palju ütlemisi.
See, mille sa välja tõid on üks nõmedamaid, mis üritab vastavalt sinu maailmavaatele kõike tehinguks muuta.
Kurb elu sedaviisi... küüned enda poole.

Vahepeal kirjutas üks mees ühes teises teemas, kuidas talle ilmselt iha-lehe mõjudel tundubki naiste tegevus neitsikultuse või seksi kaubitsemisena. Ehk siis polegi enam vähemus? Eriti siin?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-17 00:18
Slave, kui naist hakkavad enda mehega seksimisel takistama "peavalud", siis elab ta selle mehega veel koos ainult materiaalsetel põhjustel. Seksi pakub ta mehele just nii palju, kui on vaja selle rahakoti kinnihoidmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-17 08:26
Korra segan vahele.
Kui suhe ja perekond, lapsed ja koos ehitatud elu, siis rahakott ei ole ainus põhjus. Teinekord lähevad ka peavalud üle ja kannatab jälle koos toimetada.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-17 08:55
Jott, mingeid erisusi on alati, kuid neid ei saa normiks tuua.
Samamoodi saab öelda, et on inimesi, kes elavad ilma seksimata koos ja on päris õnnelikud.

Olen Impala öelduga päri. Endiselt mõtlen, et naised on ka ikkagi inimesed, mitte küüned enda poole olendid. Nende selline ühekülgne näitamine ja ahnitsemise õigustamine on pisut nagu kibestumise märk?!

Kui sul on mingi hoob, millega saad pisut teist, sümpaatset inimest, kuidagi mõjutada... siis kui nahaalselt sa seda kasutaksid?
Intelligentsemad partnerid saavad sellest väga lihtsalt aru ja nii juhtubki, et "parim enne" möödudes vahetatakse uuema mudeli vastu välja. Mõttetu kavaldamise mäng, mis paljastab isiku olemust.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-17 09:23
Olen nõus, et eksisteerib mõistuseabielusid, kus elatakse sõbalikult koos ja kasvatatakse lapsi, aga mõlemal on oma intiimelu. Ma pidasin silmas just seda, kui ise enam ei taha, aga teistega ka ei lubata.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-17 21:49
jfjm
2023-03-17 00:18:10
Slave, kui naist hakkavad enda mehega seksimisel takistama "peavalud", siis elab ta selle mehega veel koos ainult materiaalsetel põhjustel. Seksi pakub ta mehele just nii palju, kui on vaja selle rahakoti kinnihoidmiseks.

--------------------------------


jfjm, sel pole mitte miskit mõtet! See on energeetiliselt sobimatu , eriti kui on juba see pikaajalises suhtes! Sel juhul see juba lõhnab
soovimatu kaasüürniku moodi et kellega on vastik samas majapidamises olla, ning seksi osas (kui vajadus) parem ollagi teisega siis.

Samahästi suhte osas üldisemalt -- võib ju ka olla sedasi et seks ühega, sõprus teisega, et ei rikuks midagist ära, et kui ei saa mõlemat ühelt naiselt, eks ole?
Siis peaks olema ju rahu majas sest ei riku ära sõprust lähedale tikkumisega, ning see kellega oled voodis, ei pea kohustuslikus korras
mu CD-de (NB! helikandjat pean silmas) vastu huvi tundma.


Pole ka mõtet juurutada siin miskit suhtumist et "seks ongi teenus", või et selle eest peabki maksma kasvõi "vabatahtliku kingitusena $$$".
kui tegelikkuses oleks teisel vastumeelsus.

Naised kes kalkuleerivad et nagu seks oleks nende "teenus" siis nad ka peaks aru saama et peavad maksma
IT-teenuste eest, kui ta ise hakkab hoopis juttu tegema et et tal arvuti katki... eks ole?
Ei, nad kisuvad nina vingu et kui öelda neile "mu töö on sel juhul 50 eur / tund", ning pakuvad seksi hoopis, isegi kui ma ei taha.
Selles osas on sel väga rõve mekk man.



selle teema lugemiseni ma jõudsin alles nüüd ja selgub et ma ei pannudki mööda öeldes et mis siin toimub:
lk 10 ja lk 16, on seal "Aprilljuuli" ka hästi paika pannud et mis siin toimub foorumi osas. Capri on siingi igal pool ette jäämas oma
postitustega ja raha kummardamisega, kuni selleni et üür maksmata ja seepärast pole vaja kingitusena kommikarpi vaid raha.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 00:51
Naised kes kalkuleerivad et nagu seks oleks nende "teenus" siis nad ka peaks aru saama et peavad maksma
IT-teenuste eest, kui ta ise hakkab hoopis juttu tegema et et tal arvuti katki... eks ole?
Ei, nad kisuvad nina vingu et kui öelda neile "mu töö on sel juhul 50 eur / tund", ning pakuvad seksi hoopis, isegi kui ma ei taha.
Selles osas on sel väga rõve mekk man.

Aga kui nüüd see naine müüb seksteenust mehele, kes sellest on huvitatud ja saadud rahast maksab sulle arvuti parandamise eest selle 50€/h, kas siis on ka rõve mekk man? Põhimõtteliselt on ju sama, ainult naine üritas lihtsamalt läbi ajada, jättes ühe etapi vahelt ära.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 02:01
jfjm
2023-03-18 00:51:36
Aga kui nüüd see naine müüb seksteenust mehele, kes sellest on huvitatud ja saadud rahast maksab sulle arvuti parandamise eest selle 50€/h, kas siis on ka rõve mekk man? Põhimõtteliselt on ju sama, ainult naine üritas lihtsamalt läbi ajada, jättes ühe etapi vahelt ära.
------------------------------------------


jfjm!

ma ju märkisin et "pakuvad seksi hoopis, isegi kui ma ei taha" . mis arusaamatuks jäi?
EKs sel juhul vaja neil kellegi teisega hoorata, mina temaga tegemist ju ei tee.
Minult ta ostab IT teenust siis vaid saadud raha eest mis teiselt mehelt sai.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 06:27
Kui raske võib olla mõista definitsiooni. ..müüdav v. Mittemüüdav..
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 09:39
Ega tegelikult ei olegi, siin on kombeks lihtsalt vett sogaseks ajada.

Kui seksi eest ikkagi otseselt tasu või kingitusi võetakse, siis on see tegevus kaubaks tehtud. Ma ei räägi koosolemise kulude katmisest.

Kuni meie kultuuriruumis on jõuliselt neitsikultuse osana kandev idee, et "naine annab", siis on sellesse olemuslikult sisse kirjutatud justkui meeste võlg selle tegevuse eest.
Kui jõutakse oma peas selleni, et toimub koostöö ja saamine-andmine on omavahel seotud ning naine ei anna vaid lihtsalt valib (nagu ka mees tegelikult), siis on ilmselt jõutud mõistlikule lõbutsemise tasandile.
Meile on pähe taotud ajuvaba mõtet, et kui naine seksib erinevate meestega (ja saab), siis ei pea ta justkui endast lugu. Tegelikult ei pea endast lugu mees, kes ei suuda enda vajadusi kontrolli all hoida, muutub libedaks nuiajaks ning on valmis seksi eest maksma.
Ok, viimase osas on olemas teatud mööndused, kuid nende väljatoomine ajaks mõtte segaseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 12:13
Rahaliselt orienteeritud naised -- kullakaevajad ja hoorad.
Neil on suht väike erinevus, esimene neist on ülemakstud hoor, kes ise jookseb raha peale kohale, ning kaotab huvi kui ei ole tal sellest rahalist kasu.
Hoor on odav naine, kes lihtsalt kuulutabki et et seks raha eest. Kullakaevaja hooraks muutumisest on siin vaid üks samm eemal, kuid mõlemad on vastikud.


Mittemüüdavad siis on need et kelle jaoks seks pole tehing -- s.t. et raha ja seks pole tema jaoks seoses. Et on see "miski" mistõttu ollakse
voodis, või pole, ning raha seda ei tekita. Või et siis tema vaatevinklist siis seks muutuks pigem tüütuks et kui raha eest.

Ent raha / ametikõrgendus / hüved seksi eest automaatselt konverteerivad selle naise hooraks.


Ise ma samuti leian et naises lihtsalt kas on see "miski" mistõttu mul sobib temaga olla, või seda lihtsalt pole, ning et teen kulutusi ta peale ei ole
argument. Ainuüksi see mõte juba tekitab jälkustunde kui teine teeb sellest tehingu. Siis on ta juba kullakaevaja mu silmis, ning tekib kahtlus et
kas ta sedasi on alati kauplenud? Või et "oma kehaga tasunud" juba varem.

No ei oska muud paralleeli tuua kui programmeerija amet -- see tulemus kas on või pole. KUi on teine eluaeg lohakas koodineeger olnud siis
makstes rohkem talle, ei hakka teine korralikumalt midagi tegema. See harjumus on "kontides".


Ent siin iha.ee leht oma kuulutustesektsiooniga on ju täielik paralleeluniversum kus tundub et valitseb vaid see printsiip -- ainult rikkis vituga naine on mittemüüdav naine.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 13:55
Tegelikult taandub kogu see jutt sellele, et vittu ostavad need mehed, kes ei oska enda tilli müüa.
Ideaalne oleks muidugi naturaalmajandus - till vitu vastu, aga et selleni jõuda, tuleb eelnevalt teha korralik lobi, mis võtab rohkem aega ja võib minna kallimaks maksma, kui ostu-müügi tehing
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 15:48
jfjm, seda küll, kuid ikkagi on sellest rohkem kahju kui mõnu. Kuigi selles mõttes ongi hoorad odavamad naised kui kullakaevajad (-naised kes lähevad kalliks maksma), konkreetselt piirid paigas kah ja teada kus pool piiri asud ja ajakulu samuti. Kuid jama nii või teisiti, ning mu jaoks pole kumbki midagi väärt.

Ent proovigu keegi seda teha et paned nad ise maksma või tööd tegema? Kasv6i eksperimendi mõttes! Ei tea, mis toimuma hakkab inimlikumas plaanis? On neid kes ka tööle hakkavad või poolitavadki arveid.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 16:33
Rahu, igasugune elatise hankimine on töö, kaasaarvatud varastamine ja kerjamine. Küsimus on ainult teiste hinnangus sellele tööle.
Seksiteenuse pakkujate ärakaotamine on ju teoreetiliselt väga lihtne. Tuleb kõigile potensiaalsetele klientidele selgeks teha, et nii ei tohi, nii pole ilus ja kui kliendid puuduvad, kaovad klienditeenindajad iseenesest. Aga kui keegi raha pakub, siis leidub alati ka see, kes on nõus seda vastuvõtma.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 17:36
jfjm,

On töid mis on nagu töö moodi, aga pole sugugi mitte elatise hankimisega seoses.
Samuti pole igaühel elatise saamise jaoks vaja tööd teha, või mis saaks üldse tööks nimetada -- passiivne sissetulek.

Palju asju on sildistatud amoraalseks, või siis keelatud ja kui see ei aita, siis trahvitakse. Aga kui on vajadus siis see lihtsalt kestab edasi aga läheb põranda alla ja omandab mitteametliku vormi.

Samuti on ju töid et mis seetõttu jäävad tegemata sest pole leitud lahtiste kätega lihtsat hinge kes selle töö oskaks ära teha (s.t. loll ei oska teha, tark ei hakka odavalt tegema) -- ning ise ei viitsi või ei oska teha, ning polegi nii esmatähtis. Kuid see sõltub juba kellegi vajadustest.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 20:11
Rahu, aga seleta nüüd lahti see, miks on alati suurtes sadamalinnades suhtutud prostitutsiooni kõige sallivamalt. Seal on täiesti legaalsed punaste laternate tänavad. Amsterdamis eksisteerib selline juba üle 600 aasta. Miks???
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 23:23
jfjm, ning et miks just endiselt sallitakse, eks tee sellest artikkel. Ent mu oletus -- ajalooline põhjus meremehed. Sellest s6ltus kaubandus, käive, rikkus.
Amsterdamis Viktoriaani ajal siiski oli prostitutsioon keelatud ja põrandaalune tegevus vaid, ning samuti II MS ajal oli selliseid aegu.
Kuid praegusel ajal ...

minu jaoks tume maa täiesti ning vaja eelnev kodutöö teha.
Sest ma olen rohkem süvenenud süntesaatorite mälukaartide ja helikaartide AD/DA-muundurite teemadesse, sest see mu põhitegevus. (Kas teadsid et on väga veider põhjus miks Roland JX10 on 76 klahviline variant, mitte 61 klahviline nagu Roland JX8P ?).


Kuid eks jutusta aga, ja tee täispikk artikkel.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 23:35
ning siin on mitu aspekti:

1. et miks just *sadama* linnad (kui on tegelikult ju mistahes linnas võimalik või et kus sadamat polegi)
2. miks *endiselt* sallitakse (kui ajalooliselt on need põhjused muutunud)

Aga siiski -- Stockholm siiski on endiselt selline et seal seksi osta ei tohi ja sadamalinn, ning ja ca 140 saaree peale ehitatud linn.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-18 23:47
Mina isiklikult ei suhtu nii jäigalt seksiteenuseid pakkuvatesse naistesse.

Jott, mainis küll, et küsimus on selles, kuidas teised sellesse suhtuvad.
Ma ütleksin, et hoopis olulisem on küsimus kuidas inimene ise sellesse suhtub ja läbi selle meestega (ja ka naistega) suhestub üldisemalt.

Nagu siin foorumis on vist välja tulnud, siis ma arvan, et kui sa seda teed, siis tee ja ära põe. Sealjuures on võimalik iseendaga ja teistega läbi saada.
Aga mingid vahepealsed, kes tahavad mittemüüdava naise eeliseid olles sealjuures tasu ja kasu peal väljas on küll mõttetud kaubanduslikud tegelased.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 00:06
Slave, ma avan, et sa oled ikka isiksus, mitte mingi etalonmees. Sa tead suhtumist endasse, õigemini arvad teadvat, Aga seda suhtumist ei saa sa laiendada kogu meessoo peale.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 00:25
Rahu,
Ma olen kunagi siin juba sel teemal arutlenud.
Kui laev tuleb sadamasse, siis tuleb maale laevatäis mehi, kes kõik tahavad viina ja naisi. Ja selleks, et see purjus kamp ei läheks linna peale naiskodanike kimbutama, pidid sadamas prostituudid nende kiima maandama. Seega olid prostituudid vajalikud, et linnakodanikud saaksid end turvalisemalt tunda.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 09:07
Need laevatäis kiimas mehed tuleb Toompeale saata, las rapsivad neid poliitprostituute.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 09:45
Jott , alati on võimalik kirjutada "nii nagu asjad on" või "nii nagu mina isiklikult arvan".

Üks ei välista muidugi teist, seda nimetatakse adekvaatsuseks.
Kui ma siin just lolli juttu ei aja, siis peetakse mind üldiselt päris adekvaatseks.

Sadamalinnadest, et siis väga ilmselt tekib selline pakkumine sinna, kus on nõudlust ja suurem anonüümsus. Laevatäite kaupa ilmaolnud mehi loovad päris kõva nõudluse ja kellelgi pole olnud aega "härrasmehelikult" akna all laulmas käia. Mõni veel eeldaks ka sel juhul, et rubla on näppus.

Ma ei tea, kas siinne keskkond on nagu mingi sadamalinn, aga sellegipoolest pole ok, kui tasu kohta kirjutatakse "loomulikult" või luuakse imelik väljend "tasuta naine", mis peegeldaks justkui mingit odavust, kuid tegelikult näitab hoopis inimese reaalset huvi, mitte ostetud teesklust.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 10:24
jfjm,
k6lab loogiliselt, aga ajab siiski segadusse, sest
Stockholmis nii pole ju! Kuigi samuti sadama linn, ning polnudki sadam alles eile tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 10:49
Rahu,
Oli ka Stockholmis ja on ka praegu, Rootsit võib pidada üheks tänapäeva demokraatia lipulaevaks ja üheks maailma kõige sotsialistlikumaks riigiks, selle sõna õiges tähenduses. Nemad lähenevad asjale teisest otsast, nad ei võitle mitte prostituutidega, vaid teevad nende klientide elu raskeks samastades seksiteenuse kasutamise inimkaubandusega.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 16:51
jfjm
2023-03-19 10:49:12
Rahu,
Oli ka Stockholmis ja on ka praegu, Rootsit võib pidada üheks tänapäeva demokraatia lipulaevaks ja üheks maailma kõige sotsialistlikumaks riigiks, selle sõna õiges tähenduses. Nemad lähenevad asjale teisest otsast, nad ei võitle mitte prostituutidega, vaid teevad nende klientide elu raskeks samastades seksiteenuse kasutamise inimkaubandusega.

----------------------------

Ega sa ikka ei tea küll mis seal toimub. Olin suht kaua elanud seal, et keelgi suus ja uudiseid näinud, ning sealseid veidrusi kajastati uudistes.
Praegu seal seksi ostmise eest pannakse puuri. Rootsi seadused on nii tehtud et "müüa võid, aga OSTA ei tohi."
tegelikkuses seega tähendab pigem veidrust et "tegele aga prostitutsiooniga, aga tasuta!". No tulgu nüüd kisama esihoor capri selle peale.

Hallil ajal oli Rootsis ka abieluväline seks karistatud. Praegusel ajal on ka tehtud "puistamisi" neis bordudes. Hiljuti oli see miski paar aastat
tagasi uudistes.

Kuid sedasi see asi ei toimi et pane aga bordumaja püsti nagu Amsterdamis.

inimkaubandus pigem on aga hoopis suures laastus organiseeritud kerjamine (rumeenia ja bulgaaria kerjused) siiski , mida ei osata miskipärast reguleerida.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 18:00
Abieluvälise seksi eest on teatud aegadel karistatud kogu kristlikus maailmas. Pühakirja järgi tohtisid ju isegi abikaasad seksida ainult laste saamise eesmärgil. Muul ajal oli see patt. No muidugi pattu sai ju kahetseda kas issameiet lugedes või indulgentsiaid ostes.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 18:47
jott , väike parandus su väitele ,mitte kogu kristlikus maailmas vaid katoliiklikus maailmas ainult.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 19:18
Kommar, mõned protestandid on veel õelamad olnud.
Tegelikult juured on ju samad. Protestandid ilmusid siis, kui piibel rahvale mõistetavasse keelde tõlgiti ja igaüks, kes veidi kooliharidust saanud, sai ise lugeda, kui patune tema naaber on.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 19:28
Mul on suurem munn kui qwertyl.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 19:36
Mister, ära liialda. Selleks pead sa veel tublisti vaeva nägema, et temakombel eesnahka kapuutsina kasutada
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 20:46
mina räägin luterlusest, miis siin maal on olnud pikalt aga kõike ei saa ka usu kraesse keerata kuigi see on olnud üks osa kultuurist, mede esivanemad juba on olnud suht leiged selle usus osas, nagu ka hetkel võrreldes katoliku maailmaga jne.
MisterJ te olete siis ju ise M kui oled qwerty-st suurem
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 21:07
Kommar, Ordurüütlid ja Taani kuningas, kes Eestis 13. sajandi alguses ilma tegid olid kõik katoliiklased. Martin Luther avaldas enda teesid 300 aastat hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-20 23:29
just nii see oli ja siis polnud veel siin ei piiblt maakeelset ega ka mingit erilist usku , maarahvas oli endiselt maausku. seega mingi usk ei surunud meie esivanemaid mingitesse raamidesse , et sugu tehtii vaid lapse saamis eesmärgil . tehti seda sugu ikka mõnu ja lusti pärast , nii kui mätas natuke kuivanud oli kuni esimese lumeni heinte sees .ikka lusti ja lõbu oli see miks ehal käidi jne jne . seega jätkake rahus seda meeldivat tegevust. kes lihtsalt lusti aga kes peab seda teenistusena nu mis teha kui muud ei oska siis tuleb seda teha kuniks kannatab
˅ näita rohkem ˅
2023-03-21 13:19
Siit paistab pisut kaasaegsete mõjutustega soovmõtlemist.
"mede esivanemad" olid ikka väga ristiusku! Sel ajal lihtsalt oligi see moraalseks kompassiks ja kohati ka ainukeseks toeks.
Loomulikult olid ka rahvakombed aga need ei seganud ristirahva uskumistt.
jah... 16 sajand võis veel mingi puuslikuteema vahel esile tulla, kuid 17 saj ja edasi oldi siinkandis ikka padukristlased.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-21 14:06
slave natuke ikka vaidlen selle esivanemate ristiusu vastu. Jah ajaloost liivimaakroonika on kenaste kirjas , et eesti alada vallutati 1227 ja seega ka toodi siia risti usk. kuidas ta siin levis oma iseasi, maarahavas käis veel aastasadu oma hiiepuid kallistamas jne. esimene piibel trükiti eesti keelsena 1739 enne seda oli tõlkeid 1686 , see peaks tähendama seda siis , et maarahvas hakkas õppima laialdasemalt lugema piiblile tänu ja seoses sellega ka usk levima ,kuid ära unusta , et see käis maarahva kohta , linnades oli seda maarahvast suht vähe need olid ikka rohkem sakste kantsid. Loe baltasaar russovit. need maatõugu inimesed olid ju liht käsitöölised sepan jne ,neid muidugi oli aga ikkagi vähe, sadamates olid kõrtsid igal pool ja seal ka siis lõbunaiste võimalus palju neid seal siis eesti soost olid ja kes mujalt tulnud kuram seda enam teab.1700+ aastat läks see maa kõik venetsaari alla kubermanguks ja usuna hakati levitama vene õigeusku mis ka siin levis suht kiiresti kuna sellesse usku astujatele jaga õigeusu kirik maid . Luterlik usk mis meil ka levis tekks alles 1600+ aastal ja see levis siin mail kiirelt ja need usud olid tunduvalt kergemad oma dogmades kui katolik usk mis siin eelnevalt oli. seega kuhu ma tahan selle pika kribaga jõuda on , et usk pole siin mail küll kedagi keelanud seksist lõbu ja naudingut saada ja isegi mitte seda raha eest.Tänase seisuga peab omaks usku umbes kolmandik meie elanikest ja see näitab ikka väga leiget suhtumist võrreldes muu euroopaga , eriti lõuna riigid ja poola .
˅ näita rohkem ˅
2023-03-21 14:35
Kommar, väike täpsustus
Usk on ikka keelanud küll, aga pole seganud. Eestlasi on küll nimetatud orjarahvaks, aga orjameelsust pole siin kunagi olnud, ikka on tehtud nii nagu endale meeldib, mitte nii nagu härra käsib.
˅ näita rohkem ˅
1
...
21
22
23
...
25