Foorum
2026-06-28 08:14
Häda pärast võid akna pärani lahti teha ja voodis või kodupõrandal oma kannikaid pruunistada, kui aknad asuvad päikese pool. See muidugi kõrgema korruse privileeg, sest paljud majad asuvad üsna lähestikku.
Kuskil võpsis ka ok päevitada - pika rohu sisse sukeldunud päevitajaid ei märkagi mööda minnes. Sellised alad jäävad reeglina äärelinnadesse või natuke linnast väljagi.
Kunagi sai Paeväljal käidud, aga sinna ehitati lõpuks majad ja mõnest kõrgema korruse aknast võib kellegi silma riivata.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-10 10:04
Sel nädalavahetusel kindlasti Paljassaare!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-10 16:12
Mis toims seal siis erilisemat?🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 15:29
Täna siis käisin Paljassaare sadama kõrval olevas rannas kus ma alati käin ja 12:00-14:30neni oli seis selline on üle kümne mehe ja üks vana blond suitseva naine.
Ei paare ega teisi naisi. Vist on eesti naised nunnad kõik koos.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 18:33
Miks peaks naine soovima minna randa, kus ta teab, et kümme kiimas meest teda vahtima hakkavad? Ja kui lähebki, siis miks peaks end alasti koorima?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 21:46
roberspierre, on naisi, kellele meeldib, kui teda vahitakse ja saab alasti olla.
Me oleme ka seal olnud ja daamil on ainult hea meel.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 22:12
Tundub, et daame on erinevaid ja isegi mehi on erinevaid:

maximalist
VIP 2026-07-29 21:30
Pikakari pihkurid kas teil häbi ei ole paarile jalgevahele ronida, või üksiku naisterahva. Täna mehed ronisid üksteise selga pea aegu et 2 te tussi näha. Vittu pole enne näinud, õnnetud hinged, järg kord saate hapet.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 22:53
On on.
Vahtimisega ei saa muidugi päris nõmedaks ka minna.
Võibolla minu kohalviibimine rahustas pisut "õnnetuid hingi", ei tea...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 09:11
Varbadliivas mina sellist pilti küll rannas ei näinud kus olin.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 11:09
paistab, et maximalist on sajandi düsgraaf
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 14:57
Täna oli varem rannas, ainult mehed olid ja üks kiimas vanamees musta mütsi, päikese prillidega, must t särk seljas, kaasas oli must seljakott selline onamine käis põõsas ja otse minu silme all.
Kui näete sellist siis tehke pilti ja minust tegi ka mitu , vist onamise jaoks kodus, peale seda hakkas kiires, sinised lühikesed püksid jalga ja minek, hellas ka seal enne kui mina pani ei tea kuhu.
Panen ise pildi ka temast ülesse ,et kõigile teada oleks see kiimas vanamees.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 18:09
Ja siis Sa imestad, miks naised seal ei käi? Ei ole vist raske mõista.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 18:18
Varbadliivas ma ei imesta millegi millegi üle tänapäeval. Aga naisi on raske mõista, kui aus olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 18:23
Olgu, ma proovin veidi selgitada kirjeldatud situatsiooni.
Nastele tavapäraselt ei meeldi, kui suvalised võõrad möödakäijad nende peale kiimlevad. Naise psüühika võib seda isegi ohuna tõlgendada. Enamasti naistele piisab ühest kiimas mehest ja see peaks olema see mees, kellele on naise poolt ennem mõista antud, et tema kiim on teretulnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 18:26
Selge siis tänan sind infot jagamast.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 19:14
Õnneks on teistsuguseid naisi ka. Küll mitte mustvalge jaotusena.

Tõesti, kui seksuaalsust on harjutud käsitlema ohuna, on see mõistetav.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 19:19
Seksuaalsus ei ole miski, mis tingimata tänaval järgi peab lohisema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 19:20
Kui ohuna käsitleda ,aga ikka paneme kõige kõige napimad riided selga ja tissid võimalikult nähtavale jne.. selline nii ja naa käitumine.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 22:44
Mulle tundub, et rannas on lihtsam käia, kui võtta omaks mõtteviis, et kõik küll näevad sind, kuid keegi ei hooli sinust tegelikult. Rand on endiselt ainus paik, kus usaldus on võimalik. Oleks rumal uudishimulike pilkude eest varjuda, sest see tõmbaks vaid rohkem tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 22:47
Olen ka avalikku randa läinud chillima. Kuna mul kulli silmad siis jäi koheselt silma kuidas paar kaugemal vees seksis. Oleks pidanud vist küsima, et äkki saab seltsi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 22:57
Üks paar tegeles promenaadi lähedal kõrgemal kohal seksiga; nad soovisid ilmselgelt, et neid märgataks. See läheb juba liiale. Samas on rannas nähtav olemine ja teiste jälgimine täiesti normaalne – seda ei ole vaja karta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 06:24
Nuderannas ei lähe miski liiale. Seal ongi hea sexida
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 09:24
jallekoos, tõsi. Ilmselt on mingil osal või paljudel naistel vaja keskkonda, kus tunnevad ennast turvaliselt. Ja siis on mingi osa, kellele meeldib ennast sel juhul valimatult eksponeerida.

Rannas alasti olemine ei pruugi küll olla mingi signaal enda seksuaalsusele. Lihtsalt päikese käes alasti olla on ka väga mõnus. Kuid samas võib olla ka enda eksponeerimise ja näitamise vajadus. Naised on väga erinevad ja selles osas keerulised. Seesama naine, kes seksüritusel meeste onamisest erutub, et taha seda üldse mitte nuderannas.

Kui arvamust avaldada, siis see pole küll ok, et mõned tüübid otseselt jõllitama ja onama kukuvad.
Vihjena: äkki on naisel parem mingi talutav mees või isegi ori sinna randa kaasa haarata, kes natuke rahustavalt mõjuks

Lõpuks on muidugi vahe sees ka vaatlemisel ja otsesel onamisel. Meie juurde tuli seal rannas ka üks tüüp, kes lähedalt silma nuumas ja küsis viisakalt, et kas nelja kätt oleks ka vaja. Ja siis läks ära.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:13
Sauna puhul ei tekiks küsimust, et kas on normaalne jõllitada, seksuaalse sisuga ettepanekuid teha või pihku lööma hakata. Selline idioot visataks kohe välja.
Ma hea meelega näeksin, et nudistide plaažil kehtiksid samad kirjutamata reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:23
Kui nudistide ranna reeglid ei sobi, siis mine tavalisse randa. Millisest saunast sa räägid? Ühissaunast? Seal käivadki ainult idioodid
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:26
Nudistide ranna reegel on teisi jõllitada ja pihku taguda? Või mis see mõte nüüd oli?
Normaalsetel inimestel on muidu saunad, sõbrad ja saunapeod.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 16:14
Kuidas suhtuma peaks sellesse kui tüüp nude rannas kõvaga riistaga on, kedagi ei häiri ja omaette lihtsalt jalutab jne.? Eelmine- või oli see üleelmine aasta Paljassaares juhtusin tüüpi nägema kes kõva munniga ühest otsast teise ja tagasi jalutas.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 16:57
Minu arvates – kui ta kedagi ei häiri – võiks tal lasta mööda randa jalutada. Kontrollimatut kehalist reaktsiooni ei saa karistada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 19:04
Maxxmaax - ma arvan sama moodi ,et see probleem oleks nagu. Aga kui oleks paljas naine olnud mis siis oleks saanud?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 19:49
Paljas naine kõva munniga oleks palju tähelepanu saanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 20:18
Vahest seal rannas ongi väljakujunenud kirjutamata reeglid, millest üks on siis lubatud onamine?

Kas keegi vanem olija oskab seda kommenteerida?

Kõva emmiga ringijalutaja ei segaks isegi minusugust paduheterot...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 20:50
Oli juhtumeid, kus inimesed seisid põõsastes ja masturbeerisid. Kuid ma ei näinud kunagi kedagi rannas kõndimas, kui tal oli erektsioon.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 07:27
Võibolla ongi see tegelikult gayrand, kus on omad kirjutamata reeglid ja meie teised oleme pisut sissetungijad?

Või kui see päris nii ei ole, siis naiste julgemaks olemiseks on kaks võimalust:
- hoida keskkond sellisena, et naised tunneksid ennast turvaliselt
- vähendada naiste hirmusid, mis mõnikord on põhjendatud, kuid sageli ka põhjendamata tulenevalt kultuurilisest kontekstist
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 18:53
Jah, see oli suure tõenäosusega geimeestele mõeldud rannaosa.
Ja milliseid meetmeid saaks võtta, et tagada naiste turvalisus rannas, et nad oleksid ranna külastamisest rohkem huvitatud?
Täna oli üks paar ja üks naine kes iga päev rannas...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-02 06:58
Aga millises rannas siis heteromehed tohivad käia?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-02 12:48
Igal pool tohivad, aga kui eesmärk ei ole mitte päikest, loodust ja randa nautida, vaid paljaste võõraste peale kiimelda, siis selleks on vastavad asutused. Randa läheb päris palju ka neid inimesi, kes ei soovi mõne pihkuri jaoks strippi teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-05 23:34
Las onab põõsastikus. Ei sega ju
˅ näita rohkem ˅
2026-08-06 05:56
Nojah, Varbadliivas selgitas teema lahti ja isegi mina sain aru. kuigi ei ole mees. Vabandan ette ja taha kui solvasin kedagi.
˅ näita rohkem ˅
Nojah, Varbadliivas selgitas teema lahti ja isegi mina sain aru. kuigi ei ole mees. Vabandan ette ja taha kui solvasin kedagi.
˅ näita rohkem ˅
˅ näita rohkem ˅
2026-08-06 19:44
Viimati kui katariina kail käisin päevitamas, pidin kopsupõletiku saama. Kuradi külm oli. Aga lumi sätendas ägedalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:05
Täna siis käisin kella 11:00-14:30 - lugu lihtne mehed pluss kaks naist, Paljassaare sadama juures liivarannas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:13
Toredad mehed olid, ehitasime liivalosse ja hiljem ka seksisime.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 10:27
Ei näinud küll, et peale minu daami oleks seal mõni naine paljalt päevitanud.
Võibolla oli teine koht.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-09 15:22
Täna siis käisin kella 10:00-14:30 vahel ja seis oli nii ,et kari mehi ,kaks paari kellest üks naispool oli blondi kikkis rindadega ja kandis musta suvekleiti seal on mingid asju peal, kaas pikk tumeda peaga mees, vähemasti olid nad julged selles meeste džunglis seal vahel., üks julge naine, kui ma minema hakkasin tekkis veel üks noorem naine juurde.
Ja paar kiimas jorssi kes kõik need paarid minema ajasid, naistel on mõnes mõttes õigus ,et mehed kiimasena normaalsed pole.
Paluks siia ikka asjalikke kommentaare , ei ole vaja asju ette kujutada eks. Pole teemat vaja ristustada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-09 19:59
Mind ka nägid seal? Olin kollase kaabuga😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 07:27
BigWhiteCock - Kas sa käid seal päevitamas või inimesi üle lugemas? Milleks see teadmine, kes tuli, kes lahkus? Las inimesed toimetavad. Muidugi võiks see ala suurem olla, kõik üksteise otsas. Mis privaatsust saab nii olla....
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 09:51
Unistaja231 -see kõik on lihtsalt informatiivne info ,et teaks kui kitsaks võib seal minna ei muud midagi. Kas ma kirjutasin kes tuli või kuna läks?
Kui midagi tarka öelda pole siis tasuks edasi kerida kui mida tarka öelda ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 18:37
Saan aru, et informatiivne... Aga, kui plaan on inimesel just sinna randa minna päevitama, siis pead leppima olukorraga mis ees on või siis mujale minema. Ja muideks siin keegi eelpool kirjeldas kõva tilliga ringi käimist rannas.
Laupäeva(8.08)l üks suure kõhuga keskealine mees tuli randa, vaatas otsivalt ümbrust, till püsti. Läks ujuma ja sealt naastes tegi tiiru rannas. Vaatas veel mulle silma ja kadus põõsastesse, kust naases juba lõtvunud tilliga. Vaatas mind veelkord imelikult,pani riidesse ja kadunud ta oligi. Äkki arvas, et tulen kampa...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 12:15
Eeldan et see tillitamine toimus Pikakaris, see kes paar a tagasi kõbaga edasi tagasi käis oli sale poiss ja alakõhule tätoveeritud miskid tiivad vms..
Meenub et vist eelmine aasta ujumas käies hakkas silma üks koeraka üritus, aga ei saand sest asja, kas liiga kuiv või elumehel ei läind korralikult kõvaks. Selle üksiku põõsa varjus üritati.
˅ näita rohkem ˅