Foorum
2026-08-11 16:19
Antud rand on suur ja lai. Üldse ei saa aru,mis teema sellega on. Ruumi on ,keegi pole ahistama tulnud. Päevita kuidas tahad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 17:33
Alastiranna osa on Pikakaris suht väike. Ja väga meestekeskne
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 19:35
Vaidleks vastu. Olen seal paar korda käinud mingi aasta tagasi. Jutus mainitud osa on ligi km pikk ja vähemalt minu ajal oli rahvast kokku mingi 10-12 inimest. Robespierre sa tahad päikest võtta või naisi vahtida? Mis su eesmärk on seal? Mina nt käisin oma daamiga ja meid kumbagi ei häirinud naiste vähesus . Peesitasime omaette ja lahkusime. No problem
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 18:27
Paljassaare ja Pikakari rand on siiski kaks erinevat kohta. Pikakaris nude lõigul on vette minek suht rõve, Paljassaarel aga hea liivane. Ja kohe mitte ei ole see kilomeetrine lõik, võrreldes mõlemaid eelnimetatuid randu. Pühapäeval(9.08) hoidis Paljassaare rannas isegi politsei kaater mere pealt silma peal alasti päevitajatel. Vot sellega tegeleb riigi miilits!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 01:08
Jah, nudistide osa on kindlasti alla kilomeetri. Muidugi võib ka kuivanud adru otsa või suvalise põõsa alla minna ja seega kogu laudteest ranna poole jääva ala nude beachiks nimetada, aga sisuliselt kogunevad nudistid umbes 200-300 meetrisele alale.

Mu eelnevaid postitusi siin lugedes ei tohiks küsimusi tekkida, mida ma "naiste vahtimisest" arvan.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 11:32
robespierre, kas on mõni teema, mida sa ei valda?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 18:42
Pikakari ranna tundmine küll mingi eriline akadeemiline saavutus pole. Muidu on teemasid hulgi, milles ma kompetentne pole kaasa rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 06:51
Eile käisin Pikakaril uitamas. Rannas suht tuuline ja vaikne. Aga see vastu võssis käis selline otsimise ralli...
Mõnel mehel oli vaja vist sammud täis tiksuda, pani nagu ringteel ringe! Võimatu oli rahus olla!
Eestimaa rahvus on ikka nii kirjuks küll aetud, igasugu rahvuseid käib seal ringi silmad punnis.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:07
Aga käisid ju ka sina seal võssis, kust mujalt sellised teadmised. Mille poolest sa nendest erinesid
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 18:35
Aix64- Käisin küll. Istusin betoonil, puhkasin jalga. Paningi siis tähele, et valget rassi ei näinudki, mis teeb muidugi kurvaks. Lühikese ajaga siblis seal oma 15 nägu ringi. Mind vaadatigi nagu tulnukat!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:48
No nḿa seal ka ringi kolanud, ei saa salata. palju pole just rannas vedelenud. Betoonipeal isegi jalga puhanud. Linnutornis ja mujal. Kusjuures just peale valge rassi pole kedagi näinud. Ok korra üht olen
˅ näita rohkem ˅