Tead kui raske on olla ilus ja noor, ohkab Peenistest Unistaja touch, ennast porilombist vaadates🤗
Elu Raplamaal tekitas mul alaväärsuskompleksi, liiga palju noori kauneid naisi, minu hobusenägu ei leidnud seal imetlemist ja väärilist tunnustust, otsustasin seega üle kolida foorumisse, sest foorumis on kõik naised koledad hoorad ja harjukeskmised ning mehed on vanurid. Nüüd nende taustal tunnen end piltilusana ja ka 60 aastaselt noore märana🤗.
Naised ja mehed vahivad mulle foorumis järgi, vanurmeestel jookseb ila mööda lõugu alla, munn sorgus sörgivad nad mul sabas, naised on kadedusest süstitud jajahhh, issake kui kadedad nad on, seda on nende näost juba kaugele näha.. ja nii on kõikjal kuhu ma ka ei ilmu, hõljub ringi puhas kadedus.. isegi siin ihas, tead kui raske on esilehelt aastaid eemal olla, 20 aastat vanu pilte eksponeerida, lihtsalt frustreeriv, söön antidepressantidega maitsestatud kaeru.. krõmps, krõmps liiguvad hõredad proteesid jutupauside vahel.. Käivad jutud, et
mul pidavat M-vitamiini puudus olema, mis mõttes, mis jutt.. hallooo, kes räägib, vahtigu parem ennast... krõmps, krõmps liigub närviliselt suu.
Nojah mulle meeldivad ebakindlad orjalikud impotendid kes mind imetlevad, sellepärast käingi läbi ainult täisjobudega ja ka sõbrannad on mul koledad, sest nendega koos tunnen end erilisena. Psühhiaatrit pole mulle vaja, seega kõik on kontrolli all, käigu need kadedikud hoorad sinna samusessegi...
Muideks.. vaatab Peenistest Unistaja touch mulle oma kortsus märasilmadega järsku otsa.. sulle on kindlasti abi vaja, näed nii vana ja süstitud välja nagu äraaetud lammas, uhhhh lambaid ma kardanðŸ™.. väristab Peenistest Unistaja touch õlgu.. jubedad elukad.
Näen enda ette sirutatud kapja, peopesas hunnik värvilisi kaeru.. võta võta ära häbene, mul on seda kraami palju, pole kahju 🤗saad ka silma särama ja elu saab hoopis rõõmsamad värvid..
Kadedalt, kibestunult sätin ennast lahkuma..kuulen oma selja taga kuidas Peenistest Unistaja touch ragistab oma hõredate proteesidega kaerakotis krõmps, krõmps, krõmps, krõmps..
------------------------------------------------------------------------------------------
ikka elust enesest, inspireeritud touchi elust foorumist ja tema surematust "loomingust"