Foorum
1
...
19
20
21
...
72
2021-07-24 07:32
Nonoh... Mille alusel sa seda väidad?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 11:37
Miks sa Voss nii leili kohe lähed iga sõna peale mida ma ütlen, nii puutetundlik vanaonu😂
Muideks see oli esihoora kommentaar mille ma välja tõin ja oli mõeldud talle. Või on see nüüd nii, et kõik mis esihoora puudutab põrkab ka mööda sinu pead🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 13:15
voss ju samasuguse mõttemaailmaga nagu vanamoor capri,ühest pansionaadist
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 18:44
Juhtamm sama lollakas sügelev hemorroid kui vana Kuseleenu Touch1,kas õde ja vend?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 06:52
vennad ja õed.... jutlustab sugumugulaneraul 🤗 kes ammutab oma mõtteid esihooraga ühisest perekondlikust lauluraamatust....
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 07:02
raulmell ehk kiisuke75 kas kliimaks on juba ajudesse löönud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 07:28
Said tillika pole kahjuks minu konto
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 07:31
Sul neid veelgi,arvad et oled kõige kavalam.Ammu teada su varikad.See pole lampi pandud vaid isegi su sõbrad on su reetnud.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 07:44
Vilets informatsioon siis neil. Aga rõõm kuulda kui ma veel keegi siin olen
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 16:14
Kuidas Kuseleenu Touch1 rippuv perse elab,on viimasest kummita anaalikast toibunud?Aga rimmid hästi,üks paremaid peeruaugu lakkujhaid Raplamaal.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 13:01
Raulmell kui sa oled minu konto siin mina sedasi ikka ei kirjutaks, häbi ma ütlen
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 13:13
mulle tundub, et see raul kirjutab touchiga samal tasemel..........hoorad/munnid/persed jne. ainult et touchi puhul peavad vist taolist kirjastiili kõik loomulikuks
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 15:01
caprichosa see ongi sinu tavaelu😅😅😅😅 millest siin räägid ja nägu krimpsutad, eluke hoora nahas😅, peenised on ju need mis leiva lauale sulle toovad ja tölbakas kõrval laulab ja teeb reklaami Peenisevenitajale seega tase on teil nagu on😅...
˅ näita rohkem ˅
2021-07-31 08:34
Esihoora ümbritsevad kummalised isikud väärivad vaatlemist..

No nüüd tuli küll tark hommikumaalt jutlust pidama 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-31 08:42
Osa 83

Kindlasti on nii mõnigi märganud, et kui kuidagi ei saa, saab kuidagi ikkagi 🤗
Eesmärk pühitseb abinõu, kuidas lühikese aja jooksul oleks võimalik saada foorumisse arvukas järglaskond...
Toimub ühtede ja samade tölbakate mittesuguline pooldumine e. vegetatiivne paljunemine. Selleks pole palju vaja, vaid ühte, kahte tölbakat ja iga uus tölbakas on alati geneetiliselt identne algse kasutajaga, vahel harva väikese mutatsiooniga ...
Kõigile teistele aga kannatlikkust, foorumis on jätkuvalt tölbakate pesitsusaeg... paljunemine e. endataoliste taastootmine.
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-31 09:34
esihoor võiks oma heeringat tihemini pesta,igas teemas haisutab juba
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 15:13
Osa 84

Peenisevenitaja sulest..

.. tegelikult ei pruugi mingit vahet olla.
slave teooria lähtub kujutlusest, justkui kõik tasulised naised peaks hirmus kurvad olema ja mingit lõbu oma tööst ei saakski......
kui ainult väsinud liinitöölistega kogemus, siis ehk jah selline järeldus näibki ainuvõimalik.
aga mõni mees vist ei suuda leppida mõttega, et kõik lõbusad naised ei näe mõtet tasuta lõbu jagamises mis ei tähenda, et nad ise ei naudiks...

Peenisevenitaja loogika ütleb on olemas kaks võimalust..
Kõik tasulised naised on lõbusad naised ja hooravad lõbu pärast, välja arvatud liinitöölised kes on kurvad ja ei naudi ja tavalised naised kes ilmselgelt on masenduses ja õnnetud....sest, Peenisevenitaja on jõudnud kõik nokud lõbusalt ja osavõtlikult tühjaks imeda..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 16:35
touchile ei anna jälle kättesaamatud peenised rahu, mis kuskil ilma tema kaasabita tühjenevad? öösel ikka magada said?
aga ei tasu masetseda.......slave poolpehme organ on tervenisti sinu päralt, selle masseerimisele ma ei pretendeeri
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 18:40
No kui võrrelda slavet sinu nn. Sulosugustega kes ka suvel valgeid sokke tumedate viikaritega kannavad, halle lokkikesi lehvitavad ja kusenaha lutsutamise eest pealegi veel maksavad siis kindlasti pole ta konkurendivõimeline 🤗

Slavet pole sulle keegi pakkunudki😂
Ja mis põhiline ta ei tahagi sind ja temast võib aru saada, miks peaks ärahooratud Peenisevenitajat tahtma.. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 19:07
Tussukesed jälle kätsivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 23:40
misterJ, on nad kunagi lõpetanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-03 08:29
Siin ihas nagistab igaüks kellegiga, kui üks vait ongi siis teine leiab alati põhjuse meelde tuletada ,et ta pole unustanud
˅ näita rohkem ˅
2021-08-05 21:15
Nostalgiast ajendatuna toimetab Abrukas kaevurmatina mööda teemasi😅... meenutades kangesti teada tuntud tegelast.. vajadused jäävad, muutub vaid nimi😅
˅ näita rohkem ˅
2021-08-05 21:35
Touchu, kas niksime?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-06 00:06
Niksi peab tegema kõik peavad muidu olema tigedad
˅ näita rohkem ˅
2021-08-06 16:01
Dragunov, oot mina pidin ju temaga niksima
˅ näita rohkem ˅
2021-08-06 19:52
See touch on üks kuri kassitädi ja ta on kogu aeg tige. Nii niksiga kui ilma niksita.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 07:32
Osa 85

Minu nimi on Vosss.
Mina ja vana😇... ma ei tunne ennast vanana, sest oma peas olen ma ikka veel 18 aastane. Vaatamata sellele, et minu passis peituv number ütleb, et tegu oleks justkui vanema inimesega.
Foorum on hetkel minu maailm, kus saan heita õlgadelt raske seeniori vanusekoorma ja tunda end taas poisikesena, olen jätkuvalt entusiastlik, kuna mind ümbritsevad siin ihas noored naised.
Ma ei tunne enda pärast kohe üldsegi piinlikust, ka siis kui pean end kaamera ees lahti riietuma ja esitama nabatantsu paljajalu, koos kõigi oma ebatäiuslikkustega jalgadel ja kõhul... minu vanuses oli nabatantsuga päris nullist alustada üks karm väljakutse, aga ma olen selle üle õnnelik, sest see muutis mu elu. See oli alguses raske, sest nabatants nõuab palju jõudu kätes, kõhus ja jalgades ning see nõuab ka paindlikkust. Kui ma alustasin, polnud mul ühtegi nendest asjadest, seega see oli katastroof aga see mind ei heidutanud ära õppisin😅 liikusin visalt vanainimeste tempos ja nüüd olen saavutanud oskused mis panevad ka noored naised ahhetama... kergel sammul tipsin mööda foorumi tänavaid… murtud südamed jäävad minust maha… vaimustunud pilgud saadavad mind…. ma lähen
juuste lehvides, silmil vallatu lokk, jalas villane sokk...
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:02
Oled taas rottimas 😂😂😂 tühiaju ei käivitu 😅
Sa püha peeretus kelle kõhutuuled kohale puhusid, esihoora isiklikult 😅😅 kes persetpidi barrikaadile viskus, kaitstes vanaldase poisijussi au😅
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:11
Just,kuldsed sõnad.Täpselt capri.Capri perse on nagu brasiilia transudel täis pumbatud mingit solki.Kole naine,arvab et ta on mingi iha printsess.Küüliku näo ning rebase silmadega mangust.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:11
touch, ilmselt sul on raske aduda, et mõnede inimeste aju võiks olla hõivatud muude mõtetega kui võõraste inimeste kohta totakate luulude produtseerimine......ning et mõnede jaoks on foorum just aju väljalülitamise ja lõõgastumise koht. mis muidugi ei vähenda sinu "teoste" parodeerimise lõbu

30+ mehed on touchi jaoks vanaldased vanurid? ok siis aga endiselt jääb õhku rippuma küsimus, kelleks siis 60. juubelile hoogsalt lähenev touch ennast liigitab? kõdunenud raugaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:20
Seniilne esihoor on unustanud, et liigub piduliku kiirusega samas suunas ja juba sel augustikuul kukub üks aastake pensioni suunas ka iginoorel hooral😂😂😂😂 või on see nüüd sinu teine noorus
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:24
vaata touchikene, terve inimkond liigub samas suunas. või tead kedagi, kes nooreneks iga päevaga?
aga seniilne esinunn/eruhoor touch jätab veidi napaka mulje kui endast mitukümmend aastat nooremaid mehi vanuriteks nimetab. lihtsalt sellele vihjasin
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:29
Hoorapopulatsioonis oled kõrgem toodangu väljalase, ajuhiiglane, liikuv entsüklopeedia 😅 ja mis põhiline peast aegumatu e. realiseerimisaja ületanud.. lihtsalt vihjan
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 10:37
Tean küll ühte, kes ei vanane😅😅😅 kui coogeldada

.... 03. august 2004, kl 11.20
minu arvates ta on 40.ndatele lähenev naine, kellele on väga tähtis tema välimus ning seetõttu on ta käinud nina plastilisel operatsioonil, näonaha silendamisel ja kohe kindlasti on ta ka oma silmalauge korrigeerida lasknud.kehast on ju aru saada, et ta pole enam mingi 25-aastane näitsik.ja minu arvates on need operatsioonid teinud ta näo just haiglaseks..näeb välja nagu tulnuka ja michael jacksoni ristsugutis.

Teadlikud eluaastad 🧐nüüdseks 17 aastat munnide poleerimist ja arstitädi abi.. nagu väike juubel lähenemas. 🌹
Delfi peab sind caprichosa jätkuvalt meeles
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 11:03
juba 17 aastat luurad võõraste inimeste järel, touch? muljetavaldav pühendumine
minu erootikaalane tegevus algas küll kõigest 5 aastat tagasi, kui nüüd täpsustada. ja sileda näonaha saavutamiseks võin sulle jagada nippe küll, touch......palju odavamaid ja tervislikumaid igasugu operatsioonidest, mida mingid netitrollid üritavad välja mõelda. nagu lõtvunud pepuga kodanikud unelevad siin tagumiku süstimisest eksole. justkui tervisliku eluviisi ja trenniga polekski võimalik end vormis hoida

aga see, kas keegi võõras inimene vananeb või nooreneb või mida ta poleerib, sind ju tegelikult jätkuvalt absoluutselt ei puuduta, proua kabjaste
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 11:05
Meie aja kangelase elutöö
seisan kus tahan, imen keda tahan🤗..annab lammas teada😇
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 11:09
Tead kui raske on olla ilus ohkab Peenisevenitaja, ennast peeglist vaadates🤗
Elu Tartus tekitas mul alaväärsuskompleksi, liiga palju noori kauneid naisi, minu eripära ei leidnud seal imetlemist ja väärilist tunnustust, otsustasin seega üle kolida Tallinnasse, sest Harjumaal on kõik naised koledad ja harjukeskmised ning nüüd nende taustal tunnen end piltilusana🤗.
Naised ja mehed vahivad mulle Tallinna tänavatel järgi, meestel jookseb ila mööda lõugu alla, munn vinnas sörgivad nad mul sabas, naised on kadedusest krimpsus jajahhh, issake kui kadedad nad on, seda on nende näost juba kaugele näha.. ja nii on kõikjal kuhu ma ka ei ilmu, hõljub ringi puhas kadedus.. isegi siin ihas, tead kui raske on esikal igasugustega kõrvuti olla, lihtsalt frustreeriv, söön antidepressante.. krõmps, krõmps liigub hõre suu jutupauside vahel.. Käivad jutud, et
mul pidavat madal enesehinnang olema, mis mõttes, mis jutt.. hallooo, kes räägib, vahtigu parem ennast... krõmps, krõmps liigub närviliselt suu.
Nojah mulle meeldivad ebakindlad mehed kes mind imetlevad, sellepärast käingi läbi ainult täisjobudega ja ka sõbrannad on mul koledad, sest nendega koos tunnen end erilisena. Samuti käin psühholoogi ja psühhiaatri juures enesehinnangut tõstmas, seega kõik on kontrolli all, käigu need kadedikud sinna samusessegi...
Muideks.. vaatab Peenisevenitaja mulle oma viltuste kõõrdsilmadega järsku otsa.. sulle on kindlasti abi vaja, näed nii vana ja väsinud välja nagu äraaetud hobune, uhhhh hobuseid ma kardan🙁.. väristab Peenisevenitaja õlgu.. jubedad elukad.
Näen enda ette sirutatud kätt, peopesas hunnik värvilisi tablette.. võta võta ära häbene, mul on seda kraami palju, pole kahju 🤗saad ka silma särama ja elu saab hoopis rõõmsamad värvid..
Kadedalt, kibestunult sätin ennast lahkuma..kuulen oma selja taga kuidas Peenisevenitaja ragistab oma hõreda suuga krõmps, krõmps, krõmps, krõmps..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 11:26
Tead kui raske on olla ilus ja noor, ohkab Peenistest Unistaja touch, ennast porilombist vaadates🤗
Elu Raplamaal tekitas mul alaväärsuskompleksi, liiga palju noori kauneid naisi, minu hobusenägu ei leidnud seal imetlemist ja väärilist tunnustust, otsustasin seega üle kolida foorumisse, sest foorumis on kõik naised koledad hoorad ja harjukeskmised ning mehed on vanurid. Nüüd nende taustal tunnen end piltilusana ja ka 60 aastaselt noore märana🤗.
Naised ja mehed vahivad mulle foorumis järgi, vanurmeestel jookseb ila mööda lõugu alla, munn sorgus sörgivad nad mul sabas, naised on kadedusest süstitud jajahhh, issake kui kadedad nad on, seda on nende näost juba kaugele näha.. ja nii on kõikjal kuhu ma ka ei ilmu, hõljub ringi puhas kadedus.. isegi siin ihas, tead kui raske on esilehelt aastaid eemal olla, 20 aastat vanu pilte eksponeerida, lihtsalt frustreeriv, söön antidepressantidega maitsestatud kaeru.. krõmps, krõmps liiguvad hõredad proteesid jutupauside vahel.. Käivad jutud, et
mul pidavat M-vitamiini puudus olema, mis mõttes, mis jutt.. hallooo, kes räägib, vahtigu parem ennast... krõmps, krõmps liigub närviliselt suu.
Nojah mulle meeldivad ebakindlad orjalikud impotendid kes mind imetlevad, sellepärast käingi läbi ainult täisjobudega ja ka sõbrannad on mul koledad, sest nendega koos tunnen end erilisena. Psühhiaatrit pole mulle vaja, seega kõik on kontrolli all, käigu need kadedikud hoorad sinna samusessegi...
Muideks.. vaatab Peenistest Unistaja touch mulle oma kortsus märasilmadega järsku otsa.. sulle on kindlasti abi vaja, näed nii vana ja süstitud välja nagu äraaetud lammas, uhhhh lambaid ma kardan🙁.. väristab Peenistest Unistaja touch õlgu.. jubedad elukad.
Näen enda ette sirutatud kapja, peopesas hunnik värvilisi kaeru.. võta võta ära häbene, mul on seda kraami palju, pole kahju 🤗saad ka silma särama ja elu saab hoopis rõõmsamad värvid..
Kadedalt, kibestunult sätin ennast lahkuma..kuulen oma selja taga kuidas Peenistest Unistaja touch ragistab oma hõredate proteesidega kaerakotis krõmps, krõmps, krõmps, krõmps..
------------------------------------------------------------------------------------------

ikka elust enesest, inspireeritud touchi elust foorumist ja tema surematust "loomingust"
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 11:51
Jälle kisklete.....
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 12:34
Rotist lammas😂😂😂

Ei peagi ise midagi leiutama...

2020-08-20 21:20:06
Ain Kiviselg jagas millaski Caprichosa pilti : Kuum ja Naljakas " kommentaarid olid, Kuhu võiks veel süstida...kõik juba paistes. Äkki kulmud ja keel , Midagi ikka on peaga lahti,või peab tõestama kui koledaks võib loodusekroon ennast tuunima..

Mõned väidavad, et oled lihtsalt kiuslik, mina arvan jätkuvalt, et sul pole ammu peaga kõik hästi🙃 või ikkagi on selles süüdi need süstid, et saigi nagu palju?
Sinna keelde..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 13:40
oinast hobune

võid mingite väljamõeldud süstide kohta oma laimu levitada, kui see su päeva päästab ja sinu kortsud siledaks triigib, touch
aga vähemalt tore, et sinu kliendid sinuga rahul on eksole...........
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
raulmell
2021-07-29 16:14:25
Kuidas Kuseleenu Touch1 rippuv perse elab,on viimasest kummita anaalikast toibunud?Aga rimmid hästi,üks paremaid peeruaugu lakkujhaid Raplamaal.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 13:58
Tölbakate matroon😂😂😂
Leidsid omasugused esihoor 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 13:59
Raulmell on nüüd küll viimane inimene keda tasuks uskuda, ma pigem usun seljuhul kiviseina kui teda. Vähemalt on kindlam.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:12
Osa 86

Kuna vahepeal ilmnes, et väljasuremise kiirus foorumis ületas tunduvalt tölbakate liigitekke kiiruse luban mina tölbakast raul, et annan ka edaspidi oma panuse, paljuneda pooldumise teel, rikastades seega tölbakate ridasid.
... "Mina, tölbakast raul astudes foorumitölbakate organisatsiooni liikmeks, tõotan pühalikult kõigi tölbakate nimel, et pasandan täis ka edaspidi foorumi kõik teemad, räägin julgelt enesestlähtuvalt foorumisisestest probleemidest.. olen töökas pissinaha venitaja, kommentaator oma haigetes luuludes, olen lojaalne "lõbusale " targa sittumisega Peenisevenitajale, kellelt õpin kuidas kampaania ajal võidelda foorumis kiuslike tädide ja vanaemadega 🤗 ja
alati täita tölbakate moraalikoodeksit, tölbaka ausõna
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:18
mahler7401
2015-08-14 11:48:51
olen temaga käinud rapla lähedal põllu ääres lõbutsemas. pildid paremad kui asi tegelikkuses ja tegevuses ei olnud ka midagi erilist. ajas ainult lolli juttu suust palju

Dajae
2015-08-18 20:59:30
kompleksidega pensionäär kellel on igav
------------------------------------------------------------------------------------------

see viimane arvamus touchi kohta tundub küll üsnagi usutav
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:20
Caprichosa, ma usun fakte. Igaüks võib midagi kokku luuletada aga kui tegudeks läheb siis pole ei luuletajat ega tegusid. Tooge mulle tõestus ja siis vaatame edasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:23
2JZ, kas sinu arvates touch suudaks kuidagi tõestada oma laimujutte süstimise või tablettide või ükskõik mille kohta, mis ta siin kokku rääkinud on? ei suudaks, eks. faktide asemel on luulud.
touch nimetab seda teiste kulul "lõbutsemiseks".
aga miks siis pöördesse minna, kui teised tema kulul veidi lõbutsevad
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:35
Qwerty, see vanasõna kehtib ainult meeste kohta. Naiste geneetiline programm ei luba taganeda. Nemad on nagu Sparta sõdalased, kas kilbiga või kilbil.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:35
Caprichosa, vaata need on kaks natukene erinevat asja. Sa oled ju käinud iluoperatsioonidel eks?
Süstidest ma ei tea midagi ja väga ei huvita kah.
Kuid raulmelli juttu lugedes on see selge solvamine, eriti veel kui ta on nn. anonüümne.
˅ näita rohkem ˅
1
...
19
20
21
...
72