Foorum
1
...
18
19
20
...
72
2021-07-19 17:42
Touch on armukade või? Vaesekene küll 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:47
Kuule kloun🤗 esihoor oli su parim pakkumine, ausalt..
Sinu poole- toobise jaoks on suletud isegi mu unenäouks🤗
Aga 🐑ja 🤡 on vägagi üksteist täiustav kooslus🤗❤️
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:51
kõik on hirmus haledad eks.......ainus mittehale on tobedate jutukeste seeriat tootev mammi ilusad luulud võõrastest eludest, kuna omal ju elu pole....
armukade, kade või lihtsalt sapine? aga mürgihambad jäävad endiselt nüriks ja kabjahoobid jõuetuks- tunneme siis kaasa touchile ja aitame jõudumööda kaasa teema upitamisele. kaua õnnetu mammi ikka jaksab iseendaga monoloogi pidada
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:54
Touch, sa pole seda väärt, et sinusse nõndasamuti suhtuda nagu Caprisse. Mida oled sa selleks ära teinud, et sinusse kui printsessisse suhtutakse, väärtusi hinnatakse jne? Oma sapi pritsimise tõttu on väga väheseid neid mehi, kes sinu unenägudesse pääseda sooviks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:57
😂😂😂😂 Kurdavad tobedad, kellest need jutud pajatavad nii armas, et minu teemast läbi astusid ja jätkuvalt koos oma tantsutüdrukutega jutuainet pakud nende tobedate lookese jaoks🤗

Aga oled vahel tulnud selle peale, et oledki tobe ja huumorimeelt pole sul ka kahjuks
Igaljuhul alati teie teenistuses🤗😅🗞️📸 näitamaks foorumi elu elukest ja olemust...ei ole tänu väärt🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 19:46
Jou Haidi. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 19:47
Osa 80

Keprik, iha süsteem on ju tegelikult kõigile soovijatele avatud.....see kajab ilmekalt ka foorumis
aga oma nurgas vihavõrgu kudujal on tõesti ammu grammofoniplaat kinni kiilunud.......proua kaeraste ise nimetab seda ajuvaba kräpi korrutamist teiste kulul lõbutsemiseks ilmselt taipamata, et on ise juba ammu naljanumbriks saanud.
seniilsuse üle pole tglt ilus naerda. aga kui see sellise õelusedoosiga segatud, siis tahestahtmata võtab muigama.........ja püha ristiretk pole enam ainult hooranduse vastu suunatud. kõik kasutajad, kes julgevad vanaproua heakskiidust sõltumata oma muljeid või arvamust kirja panna, saavad oma sauna. loomulikult postitatakse kogu see verbaalne ilamass kolmandas isikus ja nn peatükid on hoolega ära nummerdatud, mis tõenäoliselt viitab vaimsetele häiretele.....
nagu mõningad härrasmehed on maininud, oleks abi heast psühholoogist või psühhiaatrist.
aga piisaks täiesti, kui sinna võrgukuduja nurka kord aastas vaadata. nagu igav seriaal, kus mingit sündmuste arengut ei toimu ja süvenava seniilsusega stsenarist jääbki ennast lõputul kordama

Kaebleb esihoor Kommari rinnal 😭... kes 30 st päevateema osast 17 teemat ära märgistas🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 19:53
Mis kuradi võrku sa kood? Sokke oli ju vaja.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 19:55
https://youtube.com/watch?v=LwVGhZjpgKo&feature=share
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 19:57
Buuuu.... See vana hitt juba. Pane miskit uut. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 20:00
Ei saa ju uut panna 😂 leierdad oma sokkidest nagu esihoor oma piltidest 😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 20:51
No pane siis mõni lugu omal valikul. Ja ära nüüd hakka valetama, et sul fantaasia otsa sai. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 21:09
Viis: B.J.Sheavers
Sõnad: H.Käo

Igal nooblil olengul või ballil
on pillimehel oma kibe töö.
Å ikid frakid, tualetid aga käsivad, et nüüd
muudkui pillilugu lahti sa löö.
Pilliloodki olgu päris peened,
maitselt nagu suhkur magusad.
Et ei riivaks mõnda kõrvakest nii õrna,
selleks sõnad olgu üsna vagusad.
Kuid on, et kord iga pidu saab otsa.
Pillimehel otsa lõpeb ramm,
ikka leidub keegi, kellel vähe sellest veel,
nõuab: poisid, laske üks lugu veel.
Kõikjal aromaatsed suitsupilved,
kuskil puruneb kristallist pokaal.
Kauneid õrnahäälseid kilkeid saadab meeste võimas naer,
ühtses lustirütmis kõigub kogu saal.
Aga pillimees, sa hommikuni mängi,
higist ära hooli, ega muust.
Ise väsimusest vaarudes meeles pea ikka,
et sa olema pead kõvemast puust.
Kuid on, et kord iga pidu saab otsa..

Mis sa sinusuguse hädalisega ikka teed, kes minu teemas tähelepanu kerjab.. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 21:20
Tähelepanu, tähelepanu, ma vajan tähelepanu. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:01
Täna ei nuta mitte ainult Peenisevenitaja vaid ka roosa kleit on pisaratest märg😭
...
Küsimus ei ole padas ja katlas roza...
😄
1 inimene on kinnistunud teisele, mis on üsna haiglane.
Rääkimata pläusti, mis kodulehel korraldatakse. 🤣 viimane pole probleem.
Tegelik huvi on kindlasti vaataja numbris, sest muidu ta ei kustutaks ja postitaks uuesti.

Tegemist on hälbelise inimesega , kes postitab ja kustutab. Kui tema küsimusele vastad, siis kopeeri ka küsimus .
On ka keprik šokis...
Elust enesest, elust foorumis... Või on süüdi kasvav kuu meie taevalaotuses.
🌛
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:08
Ära pahanda, Touch1, kui inimesel on jäänud vanemlik tähelepanu puudulikuks ja otsib siit endale uut ema või vanaema, kes talle tähelepanu pööraks ja sokke kooks. Kui jalad külmetavad ja pea on üle kuumenenud, siis see on tegelikult kurb. Vanaema pole olla häbiasi, aga mingite lollakate fantaasiad siin, et sa nendele vanaema oleks, on ikka piinlikud küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:24
Vastan siin teemas, et kasutaja Touch1 on tegelikult väga ilus inimene. Ja see, et teda vanaks märaks ja vanaemaks ( siin saidil sõimusõna) kutsutakse, on ikka päriselt kadedus ja hirm.

Touct1, olen seda varemgi tahtnud sulle öelda, et pane oma näo pilt uuesti üles ja sa näed, kuidas inimesed närvi lähevad ja sind mõnitama hakatakse. Sest ilusaid inimesi siin ei sallita mitte nii ilusate poolt ja terve meeskond võetakse kokku, et alandada.

Mina olen ju algusest saati olnud kõverjalg kõõrdsilmade kommentaarides.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:31
Õnnetu peale ei saa ju pahandada🤗 ja sooja tahavad kõik, kasvõi soki näol, aga jah kui peres on isegi sokid unistus, siis ei julge edasi mõeldagi mis veel.. 😅
Jaani kirikus jõululaupäeval nagu andsin teada võib minna sokke otsima. Aga sellist lapselast nagu nn. vanurist noorukest Vosssi küll ei taha😅😅😅😅
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:47
Ex meil kõigil on omad väärtused, kes on õnnelik vanaema🤗 ( ja mitte nii vana nagu Peenisevenitaja tahaks😅😅) ja Peenisevenitaja kes poleerib peeniseid ja on ka oma lapse selleks koolitanud.. Seega erinevad elud 🤗 ja rõõmud.. ah jas
Muideks su omad sõbrad on lasknud liikvele su privaatpildi kus sa vanas pesus vana härraga veini jood... tead selline lokkis juustega ja valgete sokkidega... Igatahes ... lihtsalt mainisin, seega hakka siva otsima

˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:53
Ma arvan, et ta juba kuulub "turvalisse õukonda" ja lapsendatud ja hoolitsetud, et ärme meie muretseme enam.

Siin tuleb tegelt ette: "Kuninga uued rõivad".
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:54
Ma sokki ei taha tahan niksi ja palju ma maksan ka aga Capi teeb kähku lutsu lutsu niksini ei jõuagi Tuts pidi parem olema temaga saab niksida ja mõnus on
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:02
Vosss, aga kui su ema teada saab, et sa siin sokke kerjad
mis siis saab🤗?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:08
Mu ema teeb ka sokke ja kui vaja sohki ka
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:10
Vähemalt ühel mehel on sokid jalas🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 07:20
Kes see loll siis suvel sokke kannab? Kas need, kelle arust on ilusad valged sokid ja mustad plätud? Või need, kes arvavad, et kokku sobivad kingad, dressid, maika ja nahktagi?
Ja no kuule violiina, sa tõmba oma roostes viiuliga ikka kõvasti tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 09:37
Vosss, ilmselt on M-vitamiini puuduses vaevlevatel tädidel tglt üsna ükskõik, mida mees kannab või ei kanna, peaasi et mehe lõhna majja saaks
ja mis sellestki, kui viiul kergelt häälest ära.........touchi püha võitluse hümnile sobib kaasa kääksutama küll

tegelikult violiina mainis väga õigesti:
touchi sõimlemise, hooraneedmise ja pideva peeniste venitamisest jahumise taga ja võõrastes eludes urgitsemise taga peitub kadedus ja hirm.
hirm märkamatuks jääda ja eriti suur hirm, et mõnel "hooral" läheb ehk paremini ja vbl on isegi rahul eluga............
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:01
Oi capri, capri, sa ikka ei muutu ...

Tegelikult violiina ei maininud, et touchi sõimlemise, hooraneedmise jm taga on kadedus ja hirm.
Kas sa arvad, et teised lugeda ei oska või?

Violiina mainis pigem, et neil on hirm, kes touchi sõimavad, kuna touch näeb ilusam välja
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:14
aprill, oled sa nagu päriselt näinud teda? (ei pea silmas neid noorpõlve pilte siin ).

mul näiteks poleks ühtki põhjust touchi kohta miskit negatiivset öelda. mõni aasta tagasi mängis antud proua muide lausa suurt sõbrannat mulle ja kiitis taevani
aga aprill, kujuta ette, kui nn "sõbranna" ühel hetkel ära keeraks ja hakkaks sind sõimama, laimama, su eraelus urgitsema.
ikka põhjusel, et kahtlustab oma küljesoojendaja liiga sooje suhteid sinuga (kusjuures sa ei teagi üldse seda meest).
nimetatud sõimukampaania sai muide konkreetselt üleöö alguse.......nagu päris kaua ei saanud pihta, miks proua sõbrannatsemisest järsku metsik vituviha sai.
aga keegi hea inimene näitas screenshoti touchi vihakõnest foorumis, kus väidetava mehe ülelöömise pärast vahutati....see tekst muidugi oli hommikul kaine peaga kustutatud.
...ja praeguse hetkeni pole see püha viha kustunud nagu näha
et tekib küsimus, kellel siis kelle ees hirm oli

aprill, kui sind keegi põhjuseta sõimab ja laimab, sa kindlasti reageerid malbelt ja leebelt ja keerad virtuaalse kõrvakiilu andjale teise põse ette......no ma olen lihtsalt natuke teistsugune, tunnistan oma süüd
aga hirm? vot seda ei näe tõesti põhjust tunda
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:40
ei tasu nüüd nutta ja halada sellepärast, touch.....mis olnud, see olnud. mul on pigem hea meel, et nii psühhopaatlikku tegelast oma pärisellu ei lasknud ja telefonisuhtlusest sinuga kaugemale ei jõudnud.
aga jätka nüüd oma püha missiooniga. ikka see hoorade kirumise ja peeniste imemise lõputu repertuaar, ega sa pole ju unustanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:42
Nojah vot. Päriseld näinud teda? Ei ole, mida see muudaks? Et milles ta siis süüdi on, kui ta isegi osutuks koledaks? Kas selle üle peaks nagu irvitama nagu sina teed?
Kui slave teda jumalannaks nimetas, siis sa kirjutasid paanikas mingi miljon kommentaari, kuidas touch ikka on nii kole ja vana ja tema ikka jumalanna olla ei saa.
Ja võib olla oleksid siis kui see asi "algas" pidanud touchiga sotid selgeks rääkima. Minul oleks sellise asja peale tekkinud pigem SIIS kahjutunne (kui see asi on nii nagu sa ütled, no kogu stoori, mehe mudimine, vihapurse jne) et reageeris üle, vihapurse aga paned tähele, ta kustuas selle vihapurske ära aga sina ja kass ikka kohe mõnuga mõnitasite teda ikka pikalt veel selle pärast. Oi, te ei lasknud seda unustada. SEe oli nii vahva. Igale läbu leheküljele üks torge pista.
Mina tol ajal ei näinud küll seda, et sina oleks olnud nagu kannatavam pool. Sinu nö enda kaitsmine on lähtunud vanast hast banaalsusest, et parim kaitse on rünnak.
Ma pole sind ka päriselt näinud. Küll aga ma olen näinud sinust pilti kus sa naeratad. Kannatab iseloomustada täpselt samade sõnadega, nagu sa touchi välimust iseloomustad. Ei mis teeme siis nüüd, parastame sind ka ja näitame näpuga või???
Ja üldse vahet pole, välimus üle irvitamine on madalamaid asju üldse. Inimene ei saa ise valida kuidas ta välja näeb, no jah, iluopid on võimalikud aga nii üldiselt, ja kuidas keegi vananeb, ei pruugi sõltuda elustiilist, mängivad geenid, haigused, ka eluraskused jms, ka paksuse üle pole kena irvitada, sest sa ei tea, mis seal taga on, on täiesti võimalik, et ka see on hoopis haiguse tunnus ...
See polnud nüüd konkreetselt kellestki, lihtsalt üldised tähelepanekud ...
Et kuna sa tahad olla kõige-kõige-kõige kogu aeg, siis anna järle, proovi mingi paar kuud olla foorumis nii, et postitad ainult teemaase, provokatsioonile ei vasta, pigem ole üldse foorumist eemal, sinu jutu järgi ju klientide arv selle tõttu ei vähene, mis sa "piinad" end siin ... ela oma vaba ja õnnelikuu ja toredat elu , iha ei ole ju terve maailm.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 11:09
eksole jah aprill.......
väga loogiline jutt sinult. et isegi kui oleks vana ja kole, siis ikka peaks touchi ees jubedat hirmu tundma, et äkki kliendid osutuvad gerontofiilideks või
kindlasti paistavad ka vanemad ja kaubandusliku välimuse kaotanud naised kellegi jaoks jumalannadena. maitse üle ei vaielda
aga slave jumalannatamine sisaldas igas lauses miskipärast minu mahategemist, kas see polnud mitte koomiline? et ei tundunud nagu väga ehe
ausalt pole mingit paanikat, kõndigu või miljon jumalannat ihas ringi. aga ei saanud nagu aru, miks selle nn jumaldamisega pidi kaasnema mulle ärapanemise üritamine slave poolt. et jättis natuke nagu kättemaksumaigulise mulje

aprill, ma ei tea, kaua sa tglt oled siin saidil figureerinud või mida sa sellest storyst arvad teadvat...........
kassi ma siis üldse veel ei teadnudki, kui touch oma mõnitamise kampaaniat alustas.......see kestis ikka päris kaua, enne kui teada sain, miks sõbrannatamine järsku pideva sõimlemisega asendus.
ja asi pole ainult touchi ühekordses vihapurskes.....nagu ehk oled märganud tema hiigelpikki postitusi lugedes, kus ta kolmandas isikus kirjeldab oma luulusid ja tegeleb pideva laimuga.
kogu see tema poolt toodetud kräpp on tglt nii absurdne, et keegi seda ju tõe pähe ei võtagi. samuti on ta teistest saidi kasutajatest sarnaseid luulusid kirja pannud, kõik kenasti nummerdatud on talle soovitatud nii psühholoogi kui psühhiaatrit......
ega haige inimese peale polegi mõtet solvuda, ennast kaitsta jne.
aga mõnikord on jah lõbus sapipritsile tema tasemel vastata, tunnistan oma süüd selles suhtes
irvitamine on madal asi- nagu sa väidad, aprill.
aga kui touch üritab irvitada teiste kasutajate eraelu, välimuse jms üle, aastate kaupa, siis see on täitsa ok ja äge ju?'
et millest selline silmakirjalik suhtumine, aprill?

muide, minu eemalolek ei muuda mitte midagi. eelmise aasta talvel/kevadel olin vähemalt 4 kuud foorumist eemal ja ka eestist, jah toredat elu nautimas aga ega touchi sõnavõtud seepärast muutunud.
kui mulle pakub lõbu siin suhelda ja arvamust avaldada, siis mingi sapipritsi pärast seda tegemata küll ei jäta.
ja see pidev mure klientide arvu pärast, mida võõrad prouad siin tunnevad............ütlen veelkord, et see on täitsa asjatu
ma ei pea üldse kõige-kõigem olema, aga kõige-kõigemat kogemust olen üritanud inimestele pakkuda......ilmselt tänu sellele ei pea ka nälgajäämise pärast muretsema.
aga katsu nüüd foorumist eemale saada ja ära allu provokatsioonidele, aprill. iha pole tõesti terve maailm
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 11:35
Jah, Touch on endiselt seksikas Jumalanna

Kui esihoor sellest nüüd kibestus ja mingit segast muljet sai, siis tõesti, ainult enda kõige-kõige ihaluse pärast. Ja siiani ei saa ta üle
Nagu ei suuda olla ka oma eluga kiitlemata ... Kerjus hoopleb almustega, labane!

Aprilljuuli intelligentsus on endiselt väga seksikas!!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 14:43
Ah mis, capri, ma pole öelnud, et sa kardad touchi pärast klientidest ilma jääda, touch ei paku ju peenisevenitamise teenust, kui tema sõnu sinu tegevuse kohta kasutada, pigem sa jääd klientidest ilma siis, kui sa pildil pole kogu aeg....
Ja kujuta ette, on täitesti võimalik siin foorumis figureerida täpselt alles sellest ajast peale, kui ma siia oma aprilljuulina sisse registreerusin, seega vbl tõesti teie vastasseis hakkas juba kaugematest aegadest aga kui mina tulin, siis oli see ikka väga "teie" poole kaldu ...
Need touchi jutud on ju alles viimase aja teema, tol ajal kui mina tulin olid ikka sinu kilked nad domineerivad ...

Ja olgem ausad, sa siin ikka vähe avaldad arvamust, sinu põhitegevus on see, et sööstad kuhugi foorumisse ja teemasse kirjutamise asemel sa kommenteerid hoopis kellegi teise arvamust või viskad kellegi teise postitaja või postituse üle nalja, mis kuidagi ei seostu ju algse foorumi teemaga ... Mis muidugi pole ka keelatud ja eks ma isegi olen seda pattu teinud aga sinu puhul on see ikkagi põhitegevus ...

Ja ikkagi, vana hea capri vanad trikid jälle kasutuses

MINA kirjutasin sulle, et proovi foorumist hoiduda ja iha pole kogu maailm, SINA võiks nüüd hoopis mulle midagi muud soovitada või siis midagi analoogset soovitada aga mõtle see lause oma peaga välja, sa suudad ju küll või lõõgastus võtab aju tühikäigule ja siis pead rottima, kui jälle touchi tsiteerida
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 17:15
Ilma reklaamita ei toimi ükski äri,isegi ebaseaduslik
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 17:37
Praegu unustasite te ühe olulise detaili oma kisamisega, sitt reklaam on ka reklaam.
Tuleb välja et mõlemad selle kisa ja käraga reklaamivad üksteist.
Kõikidel tekib huvi et kui kole või vana keegi on, nii et jah, sealt see kivi kapsaaeda lendaski
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 18:04
Huvitav, kas saaks kõik ühe pildi peale? Siis oleks ju hea võrrelda? 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 06:52
Osa 81

Avaldati arvamust, arvamust mis ei kattu enamuse e. esihoora e. läbu omaga. Koheselt võeti ka kuldses kogumis tarvitusele kiired meetmed, tihendades ja suurendades kloonimise teel oma ridu kõiksugu tölbakatega ja ühiste jõududega...
protesteerivad nüüd tobedad tobedate jutukeste vastu ja neid võib isegi mõista, sest prototüübid on võetud ju nende endi hulgast ja ka kasutatud lookeste materjali pakuvad nad ikka ise..🤗.
Esihoor tormab nagu peata kana teemast teemasse kannul tantsutüdrukud, kuulutades tõde kõigist ja kõigest, ikka nn. härrasmeeste valvsa pilgu all ja jumalasulasest kassiraisa õnnistusel😂 ja need kirjutised, arvamused ja luulud millega foorum ülekallatakse on mis😅😅😅😅 kus kuldne läbu kaagutab täiskoosseisus kaasa.. aga lugedes kõike seda tekib küsimus, kui adekvaatsed või haiged peavad olema need inimesed kes on valinud sellise lamba end esindama, sest kõikjal tuuakse mängu "meie" "meie kõik" "enamus" "härrasmehed"...
Ja kui esilammas vähegi kriitikat saab tormab läbusse härrasmeeste rinnale ulguma ja toetust noolima, viimased kirjutised olid eriti südantliigutavad😂.
Samuti ei leita ühist keelt, millal võib naerda ja kes nimelt tohib naerda ja kas naerda üldse tohib, või jällegi naeravad vaid väljavalitud.
Poolte valimised.. Kes kellega käib, kes kuhu kaldu on..

Jutuke ongi jutuke

kuldne kogum.. auku kaevab labidas käest kätte käib ja ihas levib sõna.., et õhtuks auk saab täis..
täis neid, kes caprichosa vastu võtnud sõna..
aitähh, kes võtsid vaevaks aidata🙃kes auku kaevasid ja need kes kõrval vaevlesid, et auk saaks ikka suured mõõtmed... ei mingeid tagamõtteid.. kuldne kogum.. auku kaevab, labidas käest kätte käib..
nii oli enne, nii on ka täna, nii on ka homme nii see ihas käib..

Ikka jätkuvalt elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 08:27
Tuts on koguaeg ilus isegi huulte ei värvi ikka ilus kummitissid ka ei ole ilus suur tiss on tal ja ilus pepu ei ole kummi täis
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 08:28
Capi ei teagi kes mees tema juures käib peaasi maksma talle
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 13:51
Kes see loll suvel sokke vajab? Vosss, loe oma postitusi 62. leheküljel , kui lolli otsid.
Ja ei kääksuta ma oma viiulit mitte M-vitamiini puudusest, vaid te teate ju ise kui mõnus puhkus ja vaheldus on end aeg-ajalt argipäevast välja lülitada ja siin teiste kasutajate üle nalja tegemas käia.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 15:15
Lolli ei pea ju kaugelt otsima. Just kommenteeris ju enne mind.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 16:01
Ei usu mina, et Capril ihas mingid erilised ärihuvid oleksid. Kui ta tegeleks siin turundusega, siis külastaks ta enda siinset postkasti mitu korda päevas, mitte kord nädalas. Eks teda hoiab siin nagu paljusid teisigi edevus, tähelepanuvajadus, meelelahutus.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 16:31
Oh, Vosss, nüüd ma ootasin küll sinu poolt targemat või siis naljakamat vastust.
Ma tõesti ei arvanud, et nii noorel mehel juba sellised mäluprobleemid on, et ei mäleta, mida ta paar lk tagasi kirjutas.... See oli ju sinu küsimus, et kes see loll suvel sokke kannab? ja soovitasin sul uuesti enda postitusi lugeda 62.lt lehelt.

Mina võin sinu silmis loll olla, see mind ei morjenda. aga vat see loll ei olnud teps mitte mina, kes neid sokke lunis
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 11:45
Osa 82

.... Touch1 , kas sa oleksid võimeline üheks hetkeks tempo maha võtma ja vaatama enda sisse? et kuidas konkreetselt sinusse peaks puutuma minu sõbrad, kolleegid, pildid, eraelu, perekond? ja kuidas nendest pidev jahvatamine su oma päriselu kuidagi paremaks muudab?
tegelikult ei muudagi, eks.
aitab painava igavuse ja tühjusetunde vastu? sel juhul peab sul ikka harukordselt sisutu elu olema, touch. tunnen kaasa.... Seletab esihoor jätkuvalt

... huvitav, et touchi luuludes ja unelmates kõik mehed veninud dressipükstes ringi loivavad või muudmoodi ebaseksikad on
tekib küsimus, kas proua touch üldse teistsuguseid mehi kohanud on?... tunneb huviline hoor huvi

🤗 Vaata esihoor see, et sina igasugu Sulode, Matide, Raulide ja Tartsisuguste tölbakatega ringi ruulid ja luulutad ja oma tühjusetunnet täidad on kindlasti märk sinu kõrgest intellektuaalsest puudest🤗
Mis puutub riietuse siis tunneks samuti huvi, et kas Esihoor on nii armetus seisus, et isegi toidulauas istub perse paljas kui nn. Sulosuguse härrastega toitu manustab ja veini sisse kallab, kas tõesti pole ühtegi riiet selga enam panna.
Ja imelik oli vaadata ka pilti kus mõlemad tütrega eksponeerite ühtesi bikiine... rotid lapse pesu?

Oh ja ah matkal..
Ikka elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 12:50
Tädi touch ja tädi violiina, proovige nüüd olla vähe. Ärge olge sellised kibestunud vanamoorid. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 19:43

Ei tea jah... eks nii mõnigi mees arvab, et võib igasugust pläma ajada, aga kui naised midagi vastavad, mis pole nii meelejärele, siis on nad kibestunud.
Ise sa ju nii rõõmsalt ilkusid tädi touch´i üle.... mis siis nüüd ei meeldi, et ma ka natuke ilgun. Ära pahanda, mul ei ole otseselt sinu vastu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 19:53
no eks nad proovivadki oma tasandilt........kõigest väest ära panna ja halvustada. kuna neil on hirmus mure litside ja hooradega, kes neil vist mehed eest ära napsavad
mis teha kui seksuaalsete rõõmude saidil leiavad kibestunud tädid ainsat rahuldust võõraste inimeste eraelusse koonu toppimisest
või lihtsalt labasest laimamisest ...

Kommenteerib esihoor Vossi 😂😂😂... Kumb kumma hääketoru on? Armetu kuidagi...
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 22:20
Ma võin ülikonna ka selga panna kui tahate
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 23:50
Tädi touch ajab täna juba nii vara seosetut juttu. 😁
Ma pole kedagi nimetanud litsiks ja hooraks, sest mul on täitsa ükskõik mis keegi oma eluga teeb. Ja ma pole ka kellegi hääletoru. Sulle võib see üllatusena tulla, aga nii see on. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 01:00
Ah aga mitme kontoga kirjutad küll
˅ näita rohkem ˅
1
...
18
19
20
...
72