eksole jah aprill.......
väga loogiline jutt sinult. et isegi kui oleks vana ja kole, siis ikka peaks touchi ees jubedat hirmu tundma, et äkki kliendid osutuvad gerontofiilideks või

kindlasti paistavad ka vanemad ja kaubandusliku välimuse kaotanud naised kellegi jaoks jumalannadena. maitse üle ei vaielda

aga slave jumalannatamine sisaldas igas lauses miskipärast minu mahategemist, kas see polnud mitte koomiline? et ei tundunud nagu väga ehe
ausalt pole mingit paanikat, kõndigu või miljon jumalannat ihas ringi. aga ei saanud nagu aru, miks selle nn jumaldamisega pidi kaasnema mulle ärapanemise üritamine slave poolt. et jättis natuke nagu kättemaksumaigulise mulje

aprill, ma ei tea, kaua sa tglt oled siin saidil figureerinud või mida sa sellest storyst arvad teadvat...........
kassi ma siis üldse veel ei teadnudki, kui touch oma mõnitamise kampaaniat alustas.......see kestis ikka päris kaua, enne kui teada sain, miks sõbrannatamine järsku pideva sõimlemisega asendus.
ja asi pole ainult touchi ühekordses vihapurskes.....nagu ehk oled märganud tema hiigelpikki postitusi lugedes, kus ta kolmandas isikus kirjeldab oma luulusid ja tegeleb pideva laimuga.
kogu see tema poolt toodetud kräpp on tglt nii absurdne, et keegi seda ju tõe pähe ei võtagi. samuti on ta teistest saidi kasutajatest sarnaseid luulusid kirja pannud, kõik kenasti nummerdatud

on talle soovitatud nii psühholoogi kui psühhiaatrit......
ega haige inimese peale polegi mõtet solvuda, ennast kaitsta jne.
aga mõnikord on jah lõbus sapipritsile tema tasemel vastata, tunnistan oma süüd selles suhtes

irvitamine on madal asi- nagu sa väidad, aprill.
aga kui touch üritab irvitada teiste kasutajate eraelu, välimuse jms üle, aastate kaupa, siis see on täitsa ok ja äge ju?'
et millest selline silmakirjalik suhtumine, aprill?
muide, minu eemalolek ei muuda mitte midagi. eelmise aasta talvel/kevadel olin vähemalt 4 kuud foorumist eemal ja ka eestist, jah toredat elu nautimas

aga ega touchi sõnavõtud seepärast muutunud.
kui mulle pakub lõbu siin suhelda ja arvamust avaldada, siis mingi sapipritsi pärast seda tegemata küll ei jäta.
ja see pidev mure klientide arvu pärast, mida võõrad prouad siin tunnevad............ütlen veelkord, et see on täitsa asjatu

ma ei pea üldse kõige-kõigem olema, aga kõige-kõigemat kogemust olen üritanud inimestele pakkuda......ilmselt tänu sellele ei pea ka nälgajäämise pärast muretsema.
aga katsu nüüd foorumist eemale saada ja ära allu provokatsioonidele, aprill. iha pole tõesti terve maailm