Foorum
1
...
20
21
22
...
72
2021-08-07 14:43
2JZ, sa oled siiski rumalam kui ma arvasin.....
paljud naised on lasknud tänapäeval oma rindu kohendada....nagu ka iha piltidelt näha. see ei peaks nagu olema mingi tohutu kurioosum, millest jahvatada ja mille põhjal inimest halvustada.
kas sina pole siis anonüümne ja kas touch kirjutab oma pärisnime alt seda laimu mingite näo-oppide ja süstide kohta, mida ma elu sees teinud pole ja ei plaanigi teha? vähemalt lähema 20 aasta jooksul mitte
jah arusaadav, et oma äravajunud peegelpilt teeb vanaproua kurvaks.....
aga miks peab siis hakkama välja mõtlema endast nooremate inimeste kohta mingeid valesid?
ja 30+ mehed on touchi jaoks "vanurid"
no comments, tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:48
ei hakanud sellest hindamisest screenshoti tegema, qwerty.
aga no neid su sexikitecati ärikonto upitamisi on ju terve iha näinud, korduvalt. seekord lihtsalt oli teine oma konto hindaja sinust kiiremate näppudega
sellele vihjas ka madleen, nagu ilmselt märkasid
-------------------------------------------------------------------------------------------

madleen
2021-08-05 21:06:17
Kehv pildistaja ja viletsad pildid...lausa nii viletsad, et sexiktekat pidi iseennast hindama ja jäi lõpuks ikka ilma päevavipita. Milles asi qwertussa näpud viletsaks jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 14:57
Caprichosa, sa ei saanud pointile pihta....
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:03
ok, qwerty. kui järgmine kord hakkad oma sexikitecati kontot päeva vipiks upitama, eks teen siis screenshoti jutt oli SINU omanduses olevast kontost, mida sa kasutad eks. konto nime ei maininud alguses.

2JZ, väga hästi sain pointile pihta. kui touchil on kinnisidee kellegi välimust halvustada, sel teemal valesid levitada ja hooraks sõimata, siis see on "lõbutsemine" ja ok.
aga kui teised tema kulul lõbutsevad, siis on jube solvang ja peab näppu viibutama.
tore ja kena silmakirjalikkus, mis siinsetele moraalijüngritele jätkuvalt omane
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:12
jah, qwertykene, kõik need tuhanded kümned on kindlasti mu enda pandud, loogiline ju
ka need kümned, mis sa oma kontodelt mulle oled pannud, olid ikka minu pandud eks. ja kindlasti mul pole kuskile targemalt investeerida kui iseenda piltide hindamisse, nii arvad jah?
no ära võta kõike oma mätta otsast. mõned inimesed, erinevalt sinust, ei näe mõtet oma piltide hindamisel, isegi kui see tasuta oleks. suudad seda mõista?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:13
Caprichosa, mina üritan olla erapooletu.
Olen ma sinu välimust halvustanud või? Ei ole. Kuigi neid jutte on siin ju palju kirjutatud.
Ma ütlen seda mida ma näen, teiste jutt ei lähe mulle korda, nagu öeldakse palju kisa, vähe villa.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:17
2JZ,
erapooletu inimene ei tolereeriks seda, kes 24/7 siin võõrast inimest laimamas käib, miskipärast omanimelises teemas....aga ju see on sinu arust normaalne ja loogiline tegevus. mõned erapooletud mehed siin on touchile näiteks psühhiaatrit soovitanud, tema kirjutiste põhjal.
kui siis keegi tema kulul veidi "lõbutseb".........no järelikult- mida külvad, seda lõikad
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:19
Caprichosa, rõhk sõnal üritan. Sellise seltskonnaga nagu siin on, ei saa olla alati erapooletu
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:30
Kui on kaks osapoolt, siin on neid tunduvalt rohkem. Ma olen üritanud varem teid lahutada, on see õnnestunud või? Kindlasti mitte. Te ikka jaurate enda teemat, üks ei lase lahti ja teine ei anna järgi. Niimoodi on võimatu rallit sõita...
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:35
Aastaid hiljem?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 15:37
seda ma juba usun
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 20:32
erapooletu inimene ei tolereeriks seda, kes 24/7 siin võõrast inimest laimamas käib, miskipärast omanimelises teemas....aga ju see on sinu arust normaalne ja loogiline tegevus. mõned erapooletud mehed siin on touchile näiteks psühhiaatrit soovitanud, tema kirjutiste põhjal....

Jutlustab esihoor süüdimatult 😅.. kes ise kõikvõimalikes teemades käib oma keelt ja perset sügamas😂 ja nüüd jääb minu teema hinge kraapima.. seda soga oma Härraste st laula mujal aga jutukeste ainest toodad sa ikka ise 😂
Sa hoor oled ise om elu presenteerinud selliselt, seega ära nüüd küll ulu ja juukseid kitku🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 22:50
Kohe saab Capi niksi minu käest maksan ka natuke annab nüüd odavalt kui banaani ka saab On jah natuke ururebase näoga aga mask ees võib ta nokut imeda küll 50 me euriku eest
˅ näita rohkem ˅
2021-08-08 00:16
virussa sobib Capiga ilusti kokku ja unistavad üksteisest
˅ näita rohkem ˅
2021-08-08 00:19
Jah ja eee ei saa mitaki ikka pead oma paksu pepu kaamera ette panema ja peeglist seda vaatama
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 01:16
.. et kui Peenisevenitaja igasuguse suhtluse ja mittesuhtluse enesestlähtuvalt, hoora seisukohalt imemisele fokusseerib tekib arusaam, et kõik ongi kinni pissinaha venitamises ja kui kahe naise vahel on mida jagada siis on see kindlasti 2 senti pissinahka 😅😅😅😅.. Et kuhu nagu veel😅
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 05:47
Capi teeb mazaasi siis pole pükse jalas ja ronib oma palja tussuga koguaeg näo juurde talle meeltib kui tema kintsu osutatakse siis läheb kliima ise
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 09:46
no keda huvitab mida see ururebane pakub,,
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 13:34
no proua nikukest/tikukest ju vägagi huvitab, et pani kohe erutusest võbisevate sõrgadega klahve tagudes kommenteerima

aga vanaproua virussa võiks ükskord oma korpulentse kere kohale vedada, siis saaks fantaasiate postitamise asemel isiklikke kogemusi jagada oma "kliima" minemise protsessist
aga muidugi aitäh reklaamikampaania eest, see tuleb ärile ainult kasuks
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 16:40
Lambast esihoor, suu munni täis ei saanud ka ju oma sõrgu klahvidest eemal hoida😂... tulid põlvi nõtkutama?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 17:59
Kord kauges metsaurkas Caprimaal elas tselluliidi vanamoor
ta oma kibestunud elu nautis sest oli internetis tähtis hoor.

Päevast päeva,varavalgest õhtuni ta intriige punudes aega veetis
ning oma paksu haisva heeringa sisse viike triikis.

Ta oma elu ülistas siis igati priimaks
mis sest et varjasest noorusest tal juba kliimaks.

Oma suuri kõrvu ja hiiresilmi kaamera eest poseerib
et mehed näeksid jalgevahele mis haisev mätas seal eksisteerib.

See puhmas, haisev ,võigas rasvapilu
kus kallerdamas rappimata väinamere kilu.

Oh miks keegi küll ei taha kuulata teda
ta nuttu mis kajamas siin aastatega...
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 18:55
Ma kohe naudin seda teemat. Intelligentsete inimeste viisakat väitlust on alati hea lugeda. Hea on ka see, et luuleandega inimeste ritta seatud sõnad moodustavad tähendusega lause ja nad teavad iga sõna tähendust mis nad oma geniaalsest peakesest välja pressivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 19:17
Vosss,
tõesti väga värskendav süüvida intelligentse härra juhtammi ja daamiliku sõnakasutusega vanaproua touchi sulnisse diskussiooni. tore, et nad on teineteist leidnud südant valutades, et äkki mõni "hoor" naudibki elu, netitrollidelt luba küsimata
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 19:40
Intellektist nõretav hoor võiks vahelduseks lugeda ka oma tekste... üllatus üllatus kui peenekoeline 😂😂, kahjuks sind ja sinu tegemisi saabki kirjeldada vaid nii, või ootad ovatsioone 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 19:54
ei oota võõrastelt inimestelt, tigedatelt mammidelt ega räuskavatelt trollidelt tglt mitte midagi. ehk ainult seda, et nad vahelduseks kasvõi ühe päeva suudaksid oma sisutihedat elu elada, ilma minu tegemiste üle oma kanapead vaevamata
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 19:59
... äkki tasuks alustada endast..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 20:01
touch, kas sa kuskilt loed välja nagu ma lahkaks omanimelises teemas sinu eraelulisi seikasid? käärinud kaertest tekkinud luulud?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 20:06
touch1
2021-08-10 16:40:31
Lambast esihoor, suu munni täis ei saanud ka ju oma sõrgu klahvidest eemal hoida😂... tulid põlvi nõtkutama?
---------------------------------------------------------------------------------------------------

aga jätka nüüd oma siseilu laotamist ja peenistest unistamist, hing mürki ja suu sappi täis. foorumlased kindlasti elavad sulle kaasa su pingelisel missioonil!
eks sa pead oma M-vitamiini puuduse ju kuidagimoodi välja elama. lase käia, ära häbene, esinunnake
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 20:08
Sulle hoorale käib minu teema kõri peale😂 ei ole mina seda teinud ja juhtumisi olid sina ise see kes ta välja kaevas😅😅😅
Kas see, et igas teemas sital käid annab aimu sinu informeeritusest, hoorast entsüklopeedia 😂😂
Jah avaldan arvamust omas teemas aga sa vaevle edasi... 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 20:12
Oma kusenahku võid rahus edasi lutsida😅😅😅 ei pretendeeri
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 21:33
caprichosa ja team transvestiidilik välimus
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 15:32
Touch1 mäletad kui oma vända sulle kurku lükkasin,lutsisid isugfa,ei pläkutanud kusenahkadest.Rapla Kuseleenu Touch1 ilusad ajad olid,nüüd plärised liiga palju,kas pile enam türasid imeda?Vana Kuseleenu küsi töötu abiraha , ega sulle ihas töllerdamise eest keegi ei pleki.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 16:42
Presenteerid oma kusenahka😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 20:11
Osa 87
... pooletoobised väristavad intelligentselt kusenahka, räägivad aadetest ja kultuurist, tatistavad välja sütitavaid loosungeid, tölbakas imetleb läbi luubi kortsus pissinahka, üksik nostalgialainetel hulpiv eksinud hing on diskussioonis inimestega minevikust.. vanaldane botaanikahuviline esihoor kasvatab perse vahel maltsa ja suu munni täis peab nõretavaid loenguid, kes on kukk ja kes on piider.... milline informeeritus, milline esteetiline kooslus... 🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 20:29
Touch1 räägib tõtt. Vanamoor Caprichosa ärgu siin paukugu midagi. Ei see Tartu aeg pole paljudel ununenud kuidas trepikojas mitmel mehel reas 20 euro eest munnid lahti imes. Endal mees sõidus oli. Vahi süütukest. Jäi raisk nussiga lõpuks vahele ja ära seleta ,et mind pole näinud ega imenud
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:04
Suure õhinaga suruti teema alla😀😀
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:07
😂😂😂😂 tasus proovida..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:15
vaata aga vaata , mis välja tuleb cabri ikka korralikult pingutanud et esi hoora nime välja teenida
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:16
Küll öösel tuleb ennast puhtaks pesema. Miks peab tagasi ajama kui on teinud ja teeb seda edasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:29
Ma arvan, et nüüd tuleks küll caprichosa iha lehelt välja visata. Muidu äkki rikub kõik korralikud ja konservatiivsed inimese siin lehel. Lihtsalt naljakas on lugeda seda materdamist. Ma arvan pigem, et tänu capile jäi mõnest munnist ilma touch, metsis ja ka vagamees. Muidu sellist kajakate kisa ju poleks. 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:33
Kui ühepoolne nägemine või on viga hoopis silmanägemises🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:35
Ma arvan, et sul on üksi lihtsalt igav. Muidu sa seda teemat siin upitamas ei käiks.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:36
Ja mina arvan, et sa saad igakord mööda pead kui jutt on esihoora st, huvitav miks😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:38
Peenisevenitaja seltskondlikul jalutuskäigul läbi teemade
🤗
Talle on oluline olla maailma keskpunkt, kelle ümber kõik tiirleb.
🤗Ta soovib ja loodab, et inimeste elud ja isegi mõtted tiirlevad tema ümber. Eriti just temale sobivas ja meeldivas kontekstis.
🤗Teda ei huvita teise inimese tunded, olukord, raskused, probleemid. Ta ei suuda ennast panna teise inimese kingadesse.Ta ei tunnista, kui ta on millegi suhtes eksinud või et tema on midagi sellist teinud, millel on negatiivsed tagajärjed. Kui ta isegi seda näiliselt tunnistab, siis ta ei kahetse. Kõik tema kahetsus ja vabandused on võlts, õpitud käitumine.
🤗Tema on alati ohver, kellele kõik (tülikad isikud) liiga teevad. St, et teda ei mõisteta.
🤗Ta loob endale pildi ja loo, mida ta ise hakkab uskuma ja paneb teisedki uskuma.🤗Tema on selles loos alati kangelane ja õiglane (või ka ohver), teised on kas pahad või tähtsusetud.
🤗Ta ei ole sinu jaoks olemas, kui sa teda või tema tuge vajad. Ta on ainult siis olemas, kui temal on sind vaja, kasvõi samal ajal, kui sina vajad teda. Temale on olulised vaid tema enda vajadused.
🤗Ta läheb marru, kui tema teele juhtub vastane, kes tema mängule ei allu ja paljastab tema nõrgad kohad.
🤗Ta otsib välja ja laob sulle nina alla kõik sinu vead ja vahel lisab ise neid juurdegi. Eriti siis, kui ta on nurka surutud.
🤗Tahab alati tunda ennast ülemana ja paremana teistest. Kui talle tundub, et keegi teda sellisena ei tunnusta, siis ta üritab seda inimest emotsionaalselt maha tirida.
🤗Ta keerab asjaolud ja faktid tagurpidi, projitseerib iseenda vead sinule. Ta püüab ka sind ja teisi panna uskuma, et just nii ongi.
Nartsissistiga pole mõtet astuda vaidlusesse ega väitlusesse. Sa ei saa talle oma olukorda ega vaatenurka põhjendada, sest tegelikult see teda ei huvita. Ta vaid ründab ja manipuleerib sind seda rohkem, mida rohkem sa püüad ennast talle põhjendada. Või oma käitumist, tundeid selgitada.
Nartsissist on psühhopaadi sugulane... ( elumuutus. ee)

Tuleb tuttav ette🤗..

Vosss sa oled mehe kohta liiga puutetundlik
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:41
Miks sulle nii tundub?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:43
Mulle ei tundu🤗 lihtsalt pelgalt sinu reageering 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:44
Ma pakun, et sa pole mind puutunud. 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:44
Vossi jutt nagu Michanil...kuhu see konto kadus
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:45
Voss, võid kindel olla, mina sinu eest küll ühtegi munni siit ära ei nopi, mõnd kaunist vitukest küll
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 21:47
Ma pakun, et puutusin 🤗, sest muidu sa ei iniseks siin ja ei oleks traumeeritud🤗
˅ näita rohkem ˅
1
...
20
21
22
...
72