Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2014-07-24 22:33
Pigem vajab rohkem julgust see, et ma magangi kellegagi seepärast, et ma naudin seda. Seks kui selline on meie ühiskonnas endiselt nii hirmus asi, et õige naine tegeleb sellise asjaga vaid suurest armastusest, et mehele meeldida ja vastutulelik olla
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:33
kunagi ma lausa neelasin Kaugvere raamatuid. tal on neid mitu kirjutatud.
ma ütleks, et poiste puhul kehtib sama kord - kergem teha kui öelda.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:37
No neid purjus peaga suvalise tüübiga seksijaid on ikka parasjagu. Enese avamist läbi tunnetest rääkimise olen ma märksa vähem kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:39
ma siin just mõtlen, et see võib olla ka üks meie suure alkoholilembuse põhjuseid - ilma alkoholita midagi näitama enam võimelised ei olda. samas tuimestab see tundmist veelgi. suletud ring.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:39
See on midagi pisut muud.
Pigem on mõistlik leida endale sarnaste eesmärkidega püsivam tuttav ning siis teineteist nautida. Hea seks välistab suurel hulgal alkoholi manustamise.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:41
Jah, alkohol annab julgust. Kuidas jõuda selleni, et olla avatud ja julged ilma alkoholita?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:43
Ja ma ei mõelnud julgust ainult püsipartneriga.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:47
põhjamaine natuur ei kilka lihtsalt ilmselget asja. ni nagu me ei hakka suvalise isikuga bussis-rongis-jne "small talki" ajama. kui julguse annab aint alkohol, siis soovitan mõneks aastaks alkoholist loobuda. siis on kaks võimalust- kas no sex või õpid seda saavutama/nautima/soovima ka kainena. ja avastad, et elamus on teine,tajud teravamad ja elu nauditav. isegi armastuseta. eriti kui suudad väljapeilida endasuguseid, kes naudivad asja ennast, põhjamaiselt, liigsete kiremisteta.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 22:55
anonyym, ma märkasin üht asja. sa ütlesid, et naised seksivad (vaid) suurest armastusest - et mehele meeldida ja vastutulelik olla. naised püüavad armastades meestele meele järele olla. ning sa ütlesid välja, et kellegagi seksimine vajab rohkem julgust. naiselt? rohkem julgust millega võrrelduna? et julged naised sinu arvates need, kes naudingu saamiseks seksivad?
aga armastus, anonyym? kas sa sellepärast oledki otsustanud, et seksida on pigem turvalisem kui armastada? vabanda, kui see küsimus ebamugav tundub, aga mulle tundub, et paljudel naistel on turvatunne kadunud ja see (armastus) eelistatakse asendada seksimisega ja endale kinnitatakse, et see on hea. aga tegelikult?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:05
aga ehk on ka tegelikult? noh, äkki kõik naised ei oota müstilist printsi valgel hobusel, vaid annavad ihule mis ihu osa? ja uskumatu, ei vajagi selleks potsatajakõrvu, et sellest ka naudingut saada?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:15
No kui seda suurt armastust pole momendil kusagilt võtta, kas siis tuleb väike väljamõelda, et seksida tohiks?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:22
Armastusest ja seksist saadavad naudingud on kaunikesti erinevad. Lisaks seks võib ka üsna tühja tunde jätta.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:23
Et mu mõte oli siis, et nad ei asenda üksteist.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:23
ei sa ei mõistnud praegu. sa lugesid ainult lõppu, aga enne seda oli üks teine lugu, mida ma naistest rääkisin. neid lugusid räägivad naised endast ise.
küsimus oli pigem rõhutud sellele, et mis siis, kui on naisi, kes petavad ennast selle mõttega, et seks ongi see, mida ta ainult naudib ja tahab, vajab. tegelikult võib naine tunda ennast mitteturvaliselt teistsugustes suhetes, võib tunda hirmu suhte ees. armastus võibki võrduda neile kohustusega mehele meeldida ja vastutulelik olla. kohustusest ainult midagi teha aga ei taha. soovitakse olla ise otsustajad selles, mis meeldib ja natuke tundub siin ka olevat sees soovi käituda meestega nii, nagu mehed naistega käituvad(käitusid) - naudime teid, aga ei armasta.
see ei ole see koht, kus käia välja arvamus "aga miks mitte", vaid koht ja aeg mõelda ja endalt küsida, miks nad teevad seda, mida nad teevad. miks nad väldivad näiteks täisväärtuslikku, pikema lähedusajaga suhet, kus oleks nii armastus kui ka seks. miks valitakse „visiidikad“. see on küsimus naistele, vaba
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:24
see oli vabale vastus
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:30
nojaa...
aga miks alati, igal elujuhtumil, hakata uurima, et: "mis siis, kui...", " aga ehk..." jne. miks mitte võtta asju nii nagu nemad parasjagu paistavad? naine soovib seksi. selge, pakume siis naisele seksi. kui see ka meile endale vastuvõetav on. mitte ei hakka seksimise ajal näiteks lahkama peas, et mine tea, äkki teeb ta seda meeleheitest, otsib armastust, jne.
temake tahab seksi. tema tahab seksi. nemad seksivad. see ongi see, mis toimub just ja praegu ja sellel hetkel ja on tähtis. kõik muu on eile-homme-ülehomme.
alati ei pea elu keeruliseks mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:30
ja ennetamaks vastuväiteid, ütlen, et ma ei ole naudingute ega seksi vastu. mind muudab ainult natuke murelikuks naiste kallutatus seksile. on naisi, kes ei ole ju kogu elu need nautijad olnud. suhted seljataga, lapsed. miks ühel hetkel minnakse ainult naudingute teed. muust ei hoolita. kas mehed mitte sama ei tee? just see käega löömine tekitab küsimuse. kas lüüakse käega suhtele või armastusele üldse.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:33
avastatakse, et elu on üürike? avastatakse,et elus on piisavat teisigi ihaldusväärseid inimesi? avastatakse, et seks ON hea?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:34
Siin on ikka väga vaks vahet,kui võrrelda lõunamaist ja põhjamaist temperamenti.
Nende lõunamaa poegadega 2a koos veedetud ja mingit sotti neist ka saadud.
Kui võtta tosinkond suvalist blondiini,siis lõunamaa mees ajaks igale neist keele kõrva ja näitsikud ei suudaks koju jõudes ära kiita musta mehe dzentelmenlikkust ja fui,kui kylmad on ikkagi eesti mehed.
Siiski usun,et suurem protsent naisi pole nii naiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:45
vaba, oma põhiolemust on raske inimesel ära muuta. ma ei tea, mida keegi avastab, aga mina ole avastanud probleemi
inimese psüühika on väga keeruline asi. seda teemat ei saagi väga lihtsalt käsitleda.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:47
nii on. ja kui palju inimesi, nii palju ka arvamusi, vaateid, uskumusi...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:51
Ei ole kaugel need ajad, kui seksida tohtis alles siis, kui õpetajaherra oli sõnad peale lugenud. Julgemad seksisid ikka. Nüüd siis tohib seksida vaid siis, kui on armastus. Kogu aeg peab olema mingi takistus. Tegelikuks takistuseks on hirm selle ees, mida teised mõtlevad.
Aga kui peabki olema armastus, siis laske käia. Äkki leiategi.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:52
tänase päeva maksimumpunktid, jf
˅ näita rohkem ˅
2014-07-24 23:58
näiteks naised, kes olid enne suured koduhodijad, emad, hoolitsejad, teenindajad, armastajad, halastajad ja mehi armastavad, muutuvad "äkki" mehi ära kasutavateks seksigurmaanideks? võimalik, et muutuvadki. sel juhul, kui see gurmaan nendes enne olemas oli, aga "äkki" keegi rohkem seksi tahtma ei hakka. on selline võimalus, et varem võidi ainult mõelda sellest, mis võiks olla ja mida endale tahta, aga hirm segas. kuni arenetakse oma mõtetest välja ja hakatakse teisi asju tahtma. võib-olla teine aeg tuleb tahtmine teha midagi muud ja siis hoitakse edasi kodu ja ollakse emad, meestele naisteks jne. kõik võib olla.
aga "äkki" ikkagi lambast hunti ei kasvata
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:02
jf, sa tundud justku olevat milleski pettunud? aga kes sul segab seksida ilma armastuseta? palun. ise endale teed huvitav, et sa armastust takistusena näed. ma näeks pigem kui täiendust seksile? kui võimalust veel paremat seksi nautida?
muidugi, kui võimalust pole, võetakse see, mis saada on, aga see ei pea nii olema. kellelgi pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:07
Sa Utha meenutad mulle kunagi nõukaajal olnud ajakirjas nõu andnud sexiteadlast dr.Noormanni.
Oli see Noorus või midagi taolist?
Ja lambast hunti ei kasvatata,lammas muutub ise hundiks,kui teda on piisavalt nuumatud.
Ehk teisisõnu syyes kasvab isu.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:15
mis kuradi seksiteadlast ja millega ma siis meenutan?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:15
Ei, Utha, ma ei ole pettunud. Ma aksepteerin täielikult inimeste vabu valikuid. Ka armastatule lasen ma endal otsustada, mida ta tahab. Mulle lihtsalt meeldib juurelda, et miks.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:25
aga sel juhul jääb mulle arusaamatuks see, et sa räägid tohtimisest ja takistusest. kas armastus segab seksida? mind hakkas huvitama just see, millest tuleb nägemus, et ei tohi. vabalt tegutsev inimene ei näeks keeldu seal, kus seda ei ole. mulle tundub. ma pean loomulikuks seda, et on armastus, et on seks. kas need ühel ajal juhtuvad, ei tea, aga siis oodatakse, kuni armastus leitakse ja siis minnakse teiste plaanidega edasi, aga kui tekib arusaam, et see (armastus) on ainult üks järgmine takistus seksimisel...sellest ma ei saa aru. või mõistan ma praegu ise valesti sind.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:33
eiei, pigem jf sihtis sinna, et olgu,kui on armastus, siis on ka seks. ilus ja tore ja nii edasi. aga samas kui on seks, ei pea olema ilmtingimata armastust, et nautida olemasolevat. ja ka selles ei ole midagi taunimisväärset. või noh, kui tema ei sihtinud, siis mina küll.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 00:58
ma sain aru küll, aga ma vaidlen praegu sellele jf´i mõttele vastu, nagu oleks tegu veel ühe takistusega, mis seisab millegi ees, vahel. keeluna millegi nägemine ja takistuseks pidamine tekistas küsimusi. kes mõtleb selle endale segajaks, seda segabki.
kes näeb seksparnerite vahetumises lihtsalt ühte eluetappi ja samas tunnistab, et soovib armastust ka, võib öelda, et ta ei sega ega keela endal midagi tunda ja teha, teeb seda vabalt. kui öeldakse, et ah talle polegi vaja armastus või seksi, siis siin tuleb teha vahet sellel, kas see on ainult ettekääne teema muutmiseks või tegelik, kindel teadmine, et ei ole vaja.
sina, vaba, juba eitad armastuse vajamist eitamine on kaitserefleks.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:01
ma ei eita. ma olen selles suhtes lihtsalt agnostik. teretulemast pöörama mind oma usku. aga mind mitte süüdistada, kui see ei õnnestu.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:03
ei püüa kedagi mingisse "usku" pöörata. vahetame ainult mõtteid siin. topime neid samasse keeva veega katlasse.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:06
einohh, mõtteid mul jagub. tõsi, mitte alati. ikka nõus vahtama.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:26
Vaba defineeris minu mõtte täitsa õigesti. Mina ei seo armastust ja seksi. Seksiks piisab meeldivusest. Aga ma ei lahuta ka.
Ja näiteks, kui saad teada, et armastatu seksis kellegi teisega. Kas siis on armastus läbi? ... pettumus on küll suur, aga armastus pole kuhugi kadunud. Lihtsalt ego, ei luba seda väljanäidata.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:35
vabab, sinu kangekaelsust ma tean, aga kui aus olla, siis oma kesta all sa tahad sedasama, mida teisedki. mingi uskumuse maksmapanek eeldab ikkagi millegi loovutamist. loobumisel on hind. ja tead, need kõige suuremad vastuhakkajad ei hakkagi tegelikult nii väga vastu siis, kui neile selgeks teha, et nendega midagi halba ei juhtu. ka mehed on ainult inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:37
mehed on inimesed. kah.
aga üldiselt, kinnine ring, staatiline liikumine, mõttetu jätkamine.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:41
Pettumus ei ole sugugi tühine asi, jfjm. Pettumine oma armastuses käivitab enamasti ahelreaktsiooni, mis viib armastuse hävimiseni. Kõik, mis tekib, hävib kunagi.
Armastaja vajadus armastuse järele ei kao, aga ta leiab mingi teise kanali. Pettumuse valmistanud armastus surutakse kuhugi tagaplaanile, kuni viha ka kaob, jääb vaid tundetus. Seejärel leitakse uus armastus.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:42
mõttetu on ainult siis, kui mõtteid üldse ei tekita

jf, aga mida sa teeksid, kui saaksid teada, et su armastatu armastab kedagi teist? sa ei tea, kas seksiti või mitte. kas siis oleks su pettumus sama suur, kui seksist teada saades või....? millal sinul armastus läbi saaks?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 01:44
mõtted on ju samad, lihtsalt sõnastus muutub pisut. ei midagi uut päikese all.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 07:30
Siin enneloetust järeldan, et kui mul pole parasjagu armastus ajusid välja suutnud lüüa siis ikka mõnede meelest seksida ei või....
Armastus pole ikka midagi sellist, et võtan selle nädala plaani ja siis saan seksi. Armastus tuleb siis kui tuleb ning selle vastu ei saa j no, miks peakski.
Suhtes olles saab naine järelikult oma seksivajaduse olemasoleva partneriga rahuldatud- või siis ei saa ja surub oma vajadusi alla. Kusjuures see viimane pole üldsegi nii eriliselt haruldane kui pisut naisi rääkima saab.
Armastusest ja teistega seksimisest rääkides võiks asja elust enesest tuleneva näitega nii mõnelgi jaoks väääääääga keeruliseks ajada. Kuna armastus on suuresti ka soov teisele parimat pakkuda siis elus võib nii mõndagi juhtuda. Näiteks mingil põhjusel seksuaaselt mitte enam aktiivne või isegi võimekas mees ja väga seksuaalne naine. Tõeliselt hooliv mees ei ütle partnerile, et kannata nüüd suure tunde nimel. Lisaks oma käteosavusele on ta valmis ka temakesele hea partneri leidma sest oluline on oma kallimale parimat pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 08:53
anonyym, ei ole mingit vajadust sapiseks muutuda
keerulist siin ei ole midagi, aga ma panin jälle tähele, et sa räägid armastusest mahategevalt, küüniliselt. nüsid jõuga seda nagu noaga. vihaga. sa ei räägi hindavalt, hästi. väljendused, mida sa naistest ja armastusest rääkimiseks kasutad, neid kõrvutades, on sellised, nagu sa tahaksid hoiatada teisi mingi hirmsa saabuva kaose eest. armastus mitte ei ehita naist üles, vaid hävitab ta, tema tahte. enne tapaks enda, kui hakkaks uuesti kedagi armastama. aga sina sellel juba endaga juhtuda ei lase, näid sa tahtvat öelda.
petta saanud naise vastus. endale keelad ja halvustad neid, kellel on seda, mida sul pole.
seksides ei pea midagi sügavuti endast läbi laskma, armastades sa teed seda.
armastust on võimalik tõmmata oma ellu ja teha saab seda armastava käitumisega. kui endast armastust kogu aeg eemale tõugata, siis seda ei juhtugi.
ma küsiks, anonyym, aga miks naised suhtes oma vajadusi alla suruvad? kas sina oled nii käitunud?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 09:09
Utha, kui armastan, siis soovin enda armastatule parimat ja tal on endal vabadus otsustada kes või mis see parim on. Kurb, kui selleks ei osutu mina, aga ega sellest veel armastus otsa saa.
Armastus ongi tihti kurb tunne ja see on juba armastaja valik, kas õpib selle kurbusega elama, või laseb egol armastuse vihkamiseks pöörata. Õppimise käigus alustatakse ikka sellest, et käiakse vähemalt korraks vihkamise poolel ära. Visiidi kestvus sõltub sellest, kui suur ego ori inimene on.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 09:21
jf, aga kas armastus võiks ka rõõmus tunne olla? pead sa seda võimalikuks?
tegelikult tegi selle teema otsa lahti ju meesterahvas ja see mulle meeldib, et mees alustas, aga jätkata on seda teemat meestega raske
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 09:42
Aga miks ei saa? Saab küll, siis kui armastus kohtab vastuarmastust. Samuti on võimalik enda egost võitu saada ja tunda rõõmu, kui armastatul hästi läheb, aga see on tunduvalt raskem.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 09:54
Eks igal ole omad meeldivad ja ebaõnnestunud suhted olnud,hetkel kaldub arvamus minevat jotiga kokku.
See teema on ylimalt individuaalne ja kõigil on oma arvamus,mida keegi muuta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 09:55
aga sina ise? tunned rõõmu? ilmselt need, kes mingil põhjusel vastuarmastust kohanud pole, võivad tunda ennast eemaletõrjutuna, näha selles ebaõiglust, võivad ahastada ja vihata, hakata teisi süüdistama valedel põhjustel.
tegelikult ma mõtlesin armastust üldisemalt. kas seda kujutatakse ette millegi rõõmsana, või pigem mitte. kui vastuarmastuse leidmine on probleem, siis see probleem läbi elu inimest saadabki ja muud ei nähta.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 10:01
Utha, Sa pingutad Anonyymi sõnavõtu osas üle. Mina küll sellist negativismi välja ei lugenud.
Jfjm, armastus kahtlemata võib olla kurb tunne, aga reeglina pakub ikka rohkem rõõmu kui valu. Tõsi, tänapäeval on inimesed muutumas üha pealiskaudsemateks ja avatud maailm pakub meeletu hulga võimalusi uuesti armumiseks, seega haigetsaamine on lihtsam kui kunagi varem. Kui see ei muuda armumist ennast halvaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 10:09
bri, sina mitte, aga võib-olla ma näen seda naisena teise külje pealt lihtsalt? loomulikult ma võimendasin üle, aga sama tegi ka anonyym, kui tähele panid. üsna tugevalt. ma võtsin ja panin veel juurde ja mulle tundub, et ma liigun õiges suunas. rõhk oli arvamusel, et armastust ei ole meile vaja, see ei tee meile midagi head. see võib anonyymi osas vale mõte olla, aga on naisi, kes nii just mõtlevadki.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-25 10:34
Ma ei kujuta ette, et on keegi, kes sügaval sisimas inimlikku lähedust ei igatse. Ükskõik mida ta avalikult ka ei räägi. Inimlikust lähedusest kõige ülevam tunne on armastus.

Iga armumine on erinev. Huvitav on see, et viimasel ajal armun ma puudutustest, varem algas kõik pilkudest ja kehakeelest. Järsku käib mingi sähvatus ja tekib see igatsustunne, tahe lähedal olla, lahusolles pidev mõtlemine teise peale ... See on seksuaalne, paar korda ma olen enne seksinud ja alles hiljem armunud, kuid samas miski saab seksist järsku määratult tähtsamaks.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8