Foorum
2014-02-23 08:58
Järgneb kirjapandu on autori enda mõttekäik, soovin lihtsalt jagada neid mõtteid, mis täna öösel une ära viisid.
Grupiseksi otsijad võib laias laastus jagada kolme rühma. Uudishimulikud. Sõltlased. Asendustegevust otsijad.
Istutakse taaskord kohvikulaua taga, kohvitass ees ja üle laua uued inimesed. Täna Tallinnas, Homme Tartus, ülehomme kusagil Ida- Virumaal. Uued kohad, uued inimesed. Ei ole, no mitte ei ole ikka "need õiged", pettutakse, aga ei loobuta otsingutest.
Võib kohtuda ja avastada, et sinu vastas istuvad tõesti kenad, arukad, puhtad inimesed. Juhtub, et silmavaade tekitab kerge särinagi... Kuid, mis kuradi pärast peaks mul tekkima tahtmine kohe "põrutama" hakata?
Ma ei tunne neid in imesi, nad on võõrad, täiesti võõrad. Ma "poogin" neile külge teatud "silte", lootes neid endale "söödaamaks" teha. Ja varjan iseenda ebatäiusi, valetan, nii et suu suitseb.
Hea seksi absoluutne eeldus on usaldus. Kuidas ma saan usaldada inimest, keda näen esimest korda elus? Kuidas ma saan eeldada, et tema mind usaldab?
Seksis jagatakse suurimat lähedust, mis nii psüühiliselt kui kehaliselt olla saab.Täna jagan seda ühega, homme teisega...oi, mul on veel palju jagada, enne, kui minust ei jää järele mitte midagi.

Ma küsin, miks peaks mul tekkima tahtmine täiesti võõra inimese(inimestega)keppida?
Ka siis, kui olen kaua "kuival olnud", tahan ma löhedust, tundmaõppimist, usaldust, jagamist.
Mehed, kes paaniliselt kuulutavad ja otsivad(betoonipanijaist kirikuõpetajateni!), kõigil neil on kodus naised, pered. Arvan liialdamata, et pole meie väikeses Eestis kedagi, kes ei teaks kedagi, kes on kas ise IHA-s või tunneb kedagi, kes on.
Kõik need, kellega ma olen kohtunud, on hirmul. Jah,sõna otseses mõttes. Ollakse kaotanud midagi olulist enda elus. Ja püütakse seda kompenseerida. Tõetamaks, et veel ollakse elus, täitsa kabe ja absoluuselt "pandav".
Püütakse läbi otsingute ja kohtumiste rahuldada enda eelkõige emotsionaalseid vajadusi.
Püsipartner? Püsikepp? Püsitühjenduskoht?
Mida tahetakse? Unustada reaalsust.
Mulle meeldivad inimesed, mulle meeldib suhelda, aga nende aastate! jooksul olen aru saanud, et kirge ja lähedust ei saa nagu tuult väljal püüda. Ometi seda tehakse, ka siinkirjutaja proovis selle ära.
Pettuda ei saa ainult siis, kui antakse endale reaalselt aru, mida otsitakse ja milleks.
Kevad on ukse ees. Nägin juba lumikellukese varsi, kaugel need õied.
Minge raamatukokku, võtke hea raamat. Viige naisele hommikukohv voodisse. Jalutage, käige teatris.
Naerge rohkem ja olge terved!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 10:47
Mõned mõtted veel, mida tahan jagada.
Seiklused ei ole iseenesest halvad. Ka grupiseks on võimalik. Nii nagu on olemas väga väike hulk "hingelt" prostituute, on ka seksuaalselt ärksamaid inimesi. Julgen väita, et siinsetest kasutajatest on 90%meeleheitel inimesed, kes kohtuvad teiste sama meeleheitel olevatega. Neil pole teineteisele midagi pakkuda. Peale valede ja illusioonide, mis purunevad.
Selmet süüvida endasse ja teha iseendale üks korralik SWOT analüüs, hakatakse tõmblema. Piisab kuulutuste lugemisest. Tegelikult ei ole isegi naljakas enam mitte. Kurb on.
Kas ma olen kohtunud kellegiga, kes on absoluutselt "taagavaba"? Vastus sellele on ei. Tarbimiskultuur on läinud üle ka seksuaalse tarbimise kultuuriks. Otsitakse elusaid masturbatsioonivahendeid, inimesi, keda tarbida ja hiljem minema visata. Kes tahab, vaielgu vastu. Ent mis see on, mis ajab inimese juba kell kuus hommikul näiteks siia portaali seksi otsima? Igav on, nõme on, miks keegi ei tule ja ei tee elu ilusamaks? Siis ei peaks ise vastutama, saab teisi süüdistada

˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 11:00
Miks te siis olete meeleheitel?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 12:03
Inimesed ei tea enam, mida nad tahavad. Suured tahtmised muutuvad käegalöömiseks kõigele. Ahnus tahab järjest kiiremini järjest paremat ja järjest enam, küsimata endalt, kas seda on tarvis. Tahab paremat, et saada paremat, et olla parem, et teha paremat, et saada veel paremat, et ükskord ometi olla kasvõi milleski kõige parem. Neid, kes tahavad olla peaaegu jumalad, sigineb järjest juurde. Sageli nad ise ei taha midagi, aga nad on sunnitud särama, sest ümbritsev keskkond nõuab seda. Tahtmine edasi elada, sunnib tegema seda, mis teistele meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 12:26
Väga hea teema, see laieneb ka üksikutele, mitte ainult grupiseksijaile
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 12:31
Mitte 90% vaid suisa 100% siinsetest tegelastest on meeleheitel ja otsivad seksi. Kas siis läheduse või mõnel muul näol. Niisama just for fun keegi seksilehele või üldse tutvumislehele kontot ei tee.

Aga see on ju täiesti tavaline normaalne tegevus. Leida see see "keegi õige" kes pea sassi ajab ja kõhus kõditama võtab. Lugedes kuulutusi, teeb igaüks sellega algust omal moel. Kes otse, kes keerutades jne jne jne...
Sellised me oleme, inimesed!

ps. See meeleheitel ei ole üldsegi pahana mõeldud, lugege konteksti.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 12:33
Teema on sellest kas olla muna või kana. Kas seksida või olla ilma, kas lugeda raamatut või tutvuda, kas pettuda või süüa porgandit. Inimest juhivad hormoonid. Me saame ennast mõistusega natuke juhtida, aga olemuslikult juhivad meid ikkagi hormoonid. Seksuaalsus on ju mingi etapp elus. Kõik läbivad selle etapi ja rahunevad maha v.a. mõned kelle jaoks seks on muutunud kinnisideeks. Aga seda kinnisideed saab võrdsustada näiteks alkoholismi või suitsetamisega.

Koguaeg soovitatakse endasse vaadata, aga mida sealt leidma peaks? Kui tahta elada vaimsel tasandil, siis tuleb loobuda kõigest maisest ja elada oma vaimsetes luuludes. Kõik on siis ilmas üks suur ettekujutus, nagu pettumus, lähedus, seks, rõõm jne jne.

Lõpuks surevad kõik inimesed ära. Nii et pole mingit vahet kuidas keegi oma elu elas.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 13:16
Kõik on hea, mida meil ei ole.
Ehitad endale maja. Teed seda hoole ja armastusega ning oled tulemusega igati rahul. Aga siis ehitab kuradi naaber, endale palju ilusama maja. Mida nüüd teha? Kas lammutada oma maja maha ja hakata uut ehitama?
Kas tasub seksi muuta saavutusspordiks? Ole rahul sellega, mis sul olemas, aga samas, kui sinu moraal seda lubab ja avaneb võimalus, siis miks mitte seda kasutada. Aga seda endale eesmärgiks seada???
Unistada ju võib, aga kas tasub ilusaid unistusi kesise teostusega lõhkuda?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 13:25
Aga rahulolek on stagnatsioon. See teeb inimese loiuks ja tal kaovad eesmärgid. Sedasi mugavalt elades võid ükspäev mõnusas keskeakriisis olla kui avastad kuidas elu on möödunud. Inimene peab rühmama, siis on ta elus. Kas korduvalt peab uuesti maja ehitama, aga elus tuleb paljusid suundi proovida.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 13:34
Suunamuutused õnnestuvad kõige paremini, kui sul on kindel toetuspunkt. Aga, kui toetuspunkt puruneb, liigud ikka vanas suunas edasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 13:47
Ma ei ole kohe üldse nõus, et 100% kõik inimesed kes iha.ee lehel on otsivad siit sexi või kohtingukaaslasi.

Kindlasti on siin minu sarnaseid, kes leiavad meeldiva ajaviite lihtsalt suheldes ja diskuteerides erinevatel teemadel. Ja miks mitte ei või see olla iha.ee leht, kus seda teha.

Sõprus ja mmaailmavaadete kokkulangevus ei tähenda kohe kindlasti veel sexi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 14:00
Kas see pole ka mitte teatu meeleheide, mis sunnib netist suhtlust(meelelahutust) otsima? Huvid on erinevad, kellele meeldib lillekasvatus, kellele tuumafüüsika. seksihuvi tundub kõigil ühine olevat. Aga paraku mitte nii ühine, kui paljudele meeldiks.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 14:24
Aga läheme siis isiklikuks Jf. Mida sina siis konkreetselt iha.ee keskonnast soovid leida?

Ma küll ei näe suhtlemises ükskõik kas see on silmast -silma või internetivahendusel minit meeleheidet. Kas sind siis sunnib siin suhtlema meeleheide?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 14:52
Ei saa ma aru, milleks tullakse süüdistama ja samastama, end kellegiga. Just see kõik peaks tulema iseenesest. Ja milleks ollakse veendund ja mures suhtes inimeste pärast kui need inimesed seda ise polegi.
Tahate tõestusi portaalidesse, aga milleks, elu ju niigi mitmekesine.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 14:53
Aga on ju meeleheide, kui ei leia muud tegevust? Parem ikka, kui niisama lakke vahtida.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 14:55
Minge astuge uksest välja ja tunnetate maailma, ennast ja ebaõnnetumisi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:11
JF, erinevalt sinust, mnd isiklikult ei huvita, kes millega tegeleb oma vabast ajast. Kui on midagi huvitavat või siis teemat kus on midagi kaasa rääkida, siis ma seda teen siin portaalis. Kui aga pole, ei targuta teemast - teemasse, nagu mõned siinsed kasutajad

Teiseks on mul piisavalt erinevaid tegemisi, see siin on lihtsalt vaid põgus ajaviide. Ei mingit meeleheidet. Pole nagu erilist põhjust ka meeleheiteks.

Loovus, seda korda pean ma sinu mõttega nõustuma, tõesti ei peaks see kellegi teise asi olema, kes ja kus oma arga sisustab.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:11
Kes julgeb iseendast rääkida, ilma targutamata.
Mina olen sõltlane. Perverssne sõltlane. Ma tean ja tunnistan seda. Enamus ei julge. Avalikult mitte, kuid see selgub suheldes. Näiteks naised, keda meil on olnud ai kohata, on reeglina kõk olnud ilusad, kuid väga madala enesehinnanguga. Kes varjab seda patremini, kes halvemini. Need, kes väidavad, et nad ei otsi siit midagi ega kedagi, valetavad. Ma tean, millest ma räägin. Naine vajab tunnet ja teadmist, et twda tahetakse. Ja kui mehel õnnestub naises see tunne tekitada, on naine nagu sulavõi mehe käes. Seda kasutataksegi ära. Mehed kupeldavad enda naisi, tõsi, enamik ei anna endale aru, mis tegelikult toimub.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:17
Mulle grupikas ei meeldi, seda ma saaks vist ainult täispeaga teha Pärast tunneks end oksena nagunii...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:31
Aga kas see madal enesehinnang on oma meelekindluse tekitamises. Ja siiski kas saab loota sellistele naistele ainult, kellele oled eelnevalt käe püksi torganud, et niiskeks läheks.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:34
Oleme kohtunud paaridega, kus naiselt küsides, mis talle seksis meeldib, vaatab naine mehe otsa. Nagu ohvritall, kes teeb mängu kaasa lootuses saada mehe silmis heakskiitu ja hüvede jätkumist. Mees teab täpselt, mis naisele meeldib ja sobib. Tüüpiline kuulutusenäide on stiilis a´la kes tuleks meile külla ja rahuldaks meie naist? Tegelikkuses on mehe huvi saada koju kätte vahend enese rahuldamiseks moel või teisel. Mitte ükski normaalne inimene ei soovi, et teda tarbitakse nagu eset.
Mõtteid on palju. Kultuur, õigemini kultuuritus lokkab seksuaalses eneseteostuses. Ja see on juba nagu epideemia.
Intelligentne inimene on endast, oma kaasast ja perest lugupidav. Seksuaalsed eksperimendid on võimalikud, ent kindlasti mitte "saabastega selga" ronides.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:36
loovus, vabanda, ma ei saa päris hästi sinu postituse mõttest aru. Palun kirjuta pikemalt?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:39
Räägite kultuurist ja kultuuritusest, ma küll pole grupiseksi fänn, kuid kas see on olemas või käitumismaneerid lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:42
Sheeba, eksid, mind ei huvita üldse, kes mida teeb. Ma ei käi siin kellegi järgi luuramas. Mind huvitavad mõtted, mille üle targutada.
Mõnikord on tõesti kiusatus hakata inimest, tema väljaöeldu põhjal, kokku panema, aga see jääbki vaid hüpoteesiks, mis ei kuulu tõestamisele.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:51
Kultuur on inimesele või mingile grupile, organisatsioonile omane käitumine. Suhteliselt püsiv. Kultuurituse all mõtlen ma seda, et inimene arvab, et teeks õige grupikat, lahe ju, põnev ja ega siis ma pole mingi "papist poiss", kõva mees olen. Pannakse kuulutus, luuakse illusioonid. Eeskujuks pornofilmid. Naised on aplad miisud, tulevad uksele vastu, imevad tundide kaupa, nende rahuldusele ei vaevu ometi keegi mõtlema.
Reaalsus on hoopis midagi muud. Tavalised naised, hinged koos enda emotsioonide ja hirmudega. Naise seksuaalsus ei väljendu silmnähtavas erektsioonis. Naised on tajujad, tunnetajad.
Isiklik arvamus on, et igasugune seksuaalkäitumine näitab väga hästi ära inimese haavatavuse, sest see on nii intiimne tegevus. Paaride vahel , kes lävivad regulaarselt , on aastatepikkune tutvus ja usaldus . Teisiti poleks see võimalik. Aga siin muudkui kuulutatakse, et täna siin ja homme seal, kepime siin ja kepime seal. Meil on kogemus olemas, et need asjad ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 15:55
Loomulikult suurem osa iha kuulutustest ei saa kunagi tagasisidet ja hüppavad alt ära ka kuulutajad. Kuulutamine on pigem hetke emotsioon ja kindlasti paljud unustavad oma kuulutuse.

Tegelikult ma 2 karvast ei mõista sind, sest kui sa tead kuidas tegelikult, siis miks muretsed millegi üle mida reaalselt polegi olemas. Keegi ei laku ega ime kedagi tundide viisi jne. Paistab, et sa oled ise hoopis omadega ummikus
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 16:03
Seksi/tutvuste lehele teen konto ja panen poolpaljad pildid, et niisama mula ajada ja funnida?
Ma ei usu, et mõne naisteka foorumisse ja iha lehele pannakse ühed ja samad pildid.
Seega on mingil alateadvusel mõte olemas, et just siin lehel olla. Rohkemat polegi vaja leiutada.

Karvased. Naisi on igasuguseid. Mõned on mängulised ja mõned on kaunid hinged ja mõned on egokesksed nõiad.


ps. Miks on intiimne tegevus delikaatne? Miks PEAB seda kõige hinna eest teiste eest varjama? Mis on seksil ja usaldusel jne jne omavahel pistmist. Nuputa see lahti ja enam muresi ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 16:06
Rockyroad, miks grupikas ei meeldi?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 16:13
See on lihtsalt panemine, seal pole kohta ju intiimsusele või armumisele. Kepitakse üksteist nagu asja, pärast on nagunii osadel häbi ja vbl ei suhtlegi kunagi enam. Ma ei taha seda endaga teha. Ma ei tunne sellest suuremat mõnu kui ma seksin korraga ühe või 3 naisega.

Nagu õllega, pole ju vahet kas juua üks pudel või kolm, tunne on ikka sama.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 16:30
parma, kui sa väidad:" Mis on seksil ja usaldusel jne jne omavahel pistmist. Nuputa see lahti ja enam muresi ei olegi ", siis ma eeldan, et sa provotseerid. Halvim variant ei kannataks kommenteerimist, vabanda.

Rockyroad, olin ummikus. Hetkest, kui hakkasin süüvima asjade olemusse ja nägema inimesi vittude ja munnide asemel, on tunne toekam
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 16:36
Aga tunded on keerulised ja just tunded rikuvadki kõik ära. Lihtsalt panemine töötab paremini, hetkeks rahulolu saavutatakse ja liigutakse edasi. Nii see maailm on loodud ja ega muuta saagi. Vbl saab mitut inimest korraga armastada, aga head nahka sellest ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 17:03
Mina näen grupiseksi võimaliku osana seltskondlikust tegevusesttingimusel, et keegi seltskonnast ei pahanda, kui keegi teine tema kaaslast näpib, või kepib ja et ei tähendab eid ning seda ei öelda lihtsalt moepärast.
Ja et see on just nimelt võimalik osa, milleni soovitakse jõuda, kui tähtede seis on soodne. Kui ei jõuta, siis pole ka midagi lahti, sest homme on uus päev. Ei lõpe ju kahe inimese kohtumine samuti alati seksiga.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:03
Nii Karvased. Nuputame koos.
Mis mõttes usaldus ja seks?
Räägi sellest usaldusest palun.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:13
parma, igas lähisuhtes on usaldus A ja O. Vastastikune. Kas sa väidad et seks ei ole lähisuhe? Selles aktis on inimene haavatav nii hingelises kui füüsilises mõttes, see ON intiimne suhe, isegi, kui tegemist on üheöö romansiga
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:19
Räägi, millest see usaldus koosneb?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:24
parma, kas sa ootad seletust kui lapsele või kui täiskasvanud mehele?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:25
Paluks hästi selgelt ja arusaadavalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:33
Usaldust on vaja selleks, et ületada piir.
Sina, sõdurihing, sa ei lähe ka luurele ükskõik kellega, või ma eksin?
Kui mina, naine, usaldan enda ihu ja hinge sinu kätte, siis ma olen sinuga nagu luurel, ma pean olema kindel, et me toetame teineteist, jagame veepudelit kõrbes ja hiljem, kui tarvis, lakume koos haavu.
Selgemalt ma enam ei oska.
Kui tahad ka lisaks puust ja punaseks , siis Pärnus võid lisatunde võtta.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:38
Palun nüüd too siia seos seksiga.

Kas enne seksi alati teostad isiku kontrolli, et kes mis ta nüüd täpselt on ja kuidas mingis olukorras käitub jne jne jne jne....
Pmst saan aru, et igaühega ei seksi, et enne peab isikus kindel olema. Aga seksi ja usalduse vahest seost otseselt ei olegi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:40
parma, kas su isa oli Papa Carlo?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:40
Maailmas on seitse miljardit inimest (umbes). Ja Teie tahate siis tõtt leida. Üsna mõttetu tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:41
Lihtsalt seda usalduse pläma aetakse hullult taga. Viimane moeröögatus. Aga kas tegelikult ka üldsegi teatakse, et millest see koosneb ja mida selle all mõeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 18:48
Pläma?
Moeröögatus?
Mina saan sellest aru nii, et inimene vajab edukaks eksistentsiks kahte asja. Keppi ja kastmist. Tõlge: tuge ja innustust.
Võõra inimesega suhet luues läheb jupike aega, enne kui teisest õiget sotti saame, tõeline loomus ei avaldu kohe.
Inimesed, kes väidavad , et tunded on ületähtsustatud ja väldivad neid, peidavad reeglina ise enda haigetsaamised sügavale endasse, teevad näo, et millest ei räägi, seda pole ka olemas. Nii on mugavam ja vähem valus.
Seks on hingeline akt, tunnetega. Naine võib orgasmihetkel nutma hakata. Ta usaldab meest ja saab olla ISE.
Parma, milline on sinu nägemus aktist ilma usalduseta?
Tahad sa sellest rääkida, mõni näide oleks ka hea.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:00
Asi on äärmiselt lihtne.
Seksida saab ilma igasugu usalduseta, seda polegi vaja. Vaja on seda siis ja ainult siis, kui minul endal on mingid probleemid. Näiteks, kardan et äkki räägib milline mu noku välja näeb, et äkki räägib kuidas ma üldse alasti välja näen, äkki räägib minust halvasti, äkki tuleb püksi, äkki ....... äkki annab nuga, äkki varastab paljaks?, äkki ...... krt kindlasti veel midagi, ah jaa, äkki ütleb et ma olen paks ja üldsegi imelik.. äkki ei tahagi mind üldsegi panna...
Ehk siis see usalduse vajadus on tegelasel, kellel on suured hirmud selle maailma ees. Sellel kellel ei ole mingeid probleeme, sellel ei ole mingit usaldust vaja ega midagi sarnast. Tekib kirg ja seksiisu ja voilaa läheb andmiseks. Las räägib pärast mida tahes, see ei ole üldsegi oluline. See ei puutu üldsegi asjasse. Peaasi, et seks hea on. Millepärast oma peakest mingite asjadega üle vaaritada ja siis pärast silmad peos ringi käia ja uluda, et oi ma ei saa orgasmi ja mehed on nõmedad ja naised on nõmedad. Need on tegeltikult inimese endapoolt välja genereeritud ajuvabadus.


ps. Sõjas on teine asi. Seal sõltuvad teineteise elud teineteisest ja on hoopis muu teema. Seks on rahuaja tegevus. Ainult niipalju on vaja seda niiöelda usaldust, et jah maha ei lööda ega paljaks ei varastata. Muu on lihtsalt tõesti pläma.

Sai selgemaks?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:06
Mis puutub ihas või üleüldse kusagil oma piltide eksponeerimine ei ole meeleheide, see on edevus. Edevust on igas inimeses, seega olen mina ka edev inimene ja kui on ikka pildid tulnud välja head, siis tahaks neid teistega jagada. See ei tähenda veel, et kohe peaks sellepärast meeleheitlikult sexi otsima siit saidilt.

Teemasse, ma olen 1000% karvastega ühtemeelt, mis puudutab usaldust ja intiimsust, seda eriti grupisexis. Ei saa ju ennast täiesti avada inimesele, keda sa kohtad elus esimest korda. Sellepärast ma ka ei poolda mingit grupiviisilist sexsuhet. Ja tegelikult arvan, et ideaalsed grupisexi ei saagi iialgi olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:10
Usaldusest veel niipalju, et kas testitakse ka enne seda või? Kuipalju peab kindel olema, et seks toimuma hakkab?

pmst võib siis iga tuletõrjuja, politsei, piirivalvuri ja kaitseväelasega kinnisilmi seksida, sest Eesti riik on neid usaldnud
Ja kuna riik on rahvas, siis .......
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:10
Emotsionaalsus on siiski, paigatud usaldusega.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:15
Parma, ega sa ametiga ei sexi, ikka inimesega ju
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:16
Seda ma uuringi, et kuidas ja mis usaldus olema peaks, et seks toimuma saaks.
Sellest keegi rääkida ei taha kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:19
Mees saab seksida naisega., kes teda ei usalda ja keda tema ei usalda. Põhjuseks võib olla mis iganes. Abielu (mitte igas abielus pole usaldust), ''me oleme juba kaks kuud kohtunud, nüüd võiks..'', haletsuskepp - nimekiri on pikem.

Aga siis on tema partner ''naine, kellega seksitakse''.
On veel olemas ''naised, kes seksivad''.
Nad võtavad meest sellisena nagu too on ja on ka ise täielikult nemad ise. Kõigi tunnetega tükkis, mitte ainult püksisügeluse summutamiseks.
Uskuge - erinevus on olemas.
˅ näita rohkem ˅