Foorum
2014-02-25 15:49
2 karvast küsis sõna-sõnalt, et "Kas keegi söandab väita, et tema elu on tipp-topp korras ja ta lihtsalt "veedab aega" igal õhtul(jõulud, jaanipäev k a) siin?". Mu kommentaar käis suures osas tegelikult selle kohta. Miks ei peaks elu korras olema, kui sageli siin käiakse?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 15:55
utha, kas te lahkute meie seast?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 16:10
Siinolemist ei pea nii tõsiselt võtma. Nagu ma aru saan, siis Utha, 2karvast, topisõdurid ja veel kümmekond kasutajat on üliaktiivsed, aga mitutuhat on neid, kes viidavad siin veidi aega ja ei tee sellest liigset numbrit. Ilmselt on ka neid, kelle jaoks iha on tõesti vaid seksi otsimise koht ja muuga end ei vaeva.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 16:13
Aga mida tähendab, et elu on korras?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 16:16
kui teema avanud karvased soovivad sõltuvuse teemat edasi arendada, siis las teevad seda.
võib-olla peaks karvastelt küsima täpsustusi selle kohta, miks tal siis on siin igal õhtul suhtlejatest kahju. ma aiman neid põhjuseid, mis tal siis mõttes võisid olla ja miks, ma saan ta siirast murest aru ja pean seda tema poolt põhjendatuks, aga võib-olla vajab keegi paremat tõlget. näib, et poleemikaks on koht täiesti olemas. nõudlust selle järele juba on ja äkki ongi praegu õige aeg sellest rääkimiseks.

soul, ma ütlesin, et ei võta osa. lahkumisest ma ei ole rääkinud, aga ei välista, et üks päev ma seda teengi.
teate, jätta midagi maha on kerge, kui endal pole enam huvi. huvi käivitabki selle ahela. elu pole paigalseis ja mulle meeldib areng.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 16:35
brillamento, mis on üliaktiiivsus? kas mõtete liikuvus ka läheb aktiivsusena arvesse?
kuidas see teistele näha on? 50% või vähem mõeldust jõuab läbi filtri ka kommentaari ruumi. ma ei ütleks, et see kuigi aktiivne osa siin olemisest oleks. teiste aktiivsust hinnata ei oska, sest ma ei tee sellekohast statistikat.
ma arvan, et sa ei saa seda teada, sest sa pole isegi siin kogu aeg kohal ega juures olnud, et kõigest teadlik olla.

ei pea tõsiselt võtma, aga võiks. vahel võiks, kui see puudutab meie enda tervist.
minu arust on see ainult hea algatus, kui keegi julgeb tunnistada oma nõrkust ja vigu, olgu selleks mõni sõltuvus või midagi muud. ma toetan seda. muud siin öelda polnudki.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 16:42
Aktiivsust hindasin ma puhtalt siiakirjutatud tähemärkide arvu ning kommenteeritud teemade põhjal. Sa oled selles plaanis üsna aktiivne olnud, Utha.
Ma ei mõtle seda halvasti.

Muidugi, kui keegi ise tunneb, et on siia justkui lõksu jäänud, siis on see probleem ja mõistlikum on alternatiivseid tegevusi otsida. Samas mina soovitaksin küberruumis suhtlemise asemel lihtsalt mõne vestluspartneriga kokku saada. Mida tihedamalt, seda parem. Muutubki kübersõltuvus vaikselt uute inimestega kohtumise kohaks ja reaalses elus on palju parem rääkida. Seksima ei pea, aga võib, seega üks boonus veel juures.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 17:37
Mina käin peale siinse ka ühes oma erilases foorumis jutustamas- seega olen täiesti lootusetult oma elu sassi keeranud
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 18:14
brillamento, sõltub vaatajast. kui vaataja on eesel, siis ta evibki sellist arvamust, nagu sa siin üks lehekülg eespool esindasid.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 18:53
ol-gu. aga miks peaks alati kõiges ja kõigis mingit alltektsi ja varjatud kavatsusi otsima, diagnoose panema? mõnikord ongi asjad nii, nagu nad paistavad. "sometimes a banana is just a banana" mõnikurd grupiseksi soovijad soovivadki lihtsalt grupiseksi, kui teema juurde naasta. ja mõnikord nad võivad seda isegi nautida ja hiljem ei pruugi tunda ka süümekaid. kõik ei ole kristluse poolt aastasadadega pealesunnitud moraali ja ülevate tunnete kütkes. mõnikord isegi naised lubavad ja lasevad oma ihul otsustada. esimene kivi visaku see, kes on patust prii - nii öeldi juba ühes paarituhande aastases muinasjuturaamatus, millega meile siiani aktiivselt silmadevahele igal võimalusel lajatatakse.
brill, sa oled mu mõtte vägagi hästi lahtihammustanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:46
samas, karvased, ühes asjas olen ma teiega nõus. suurem osa siinsetest paaridest tunduvad olevat sellised kooslused, kus naine kas ei tea midagi enda parseldamisest või siis ei ole sellega päris nõus. eriti huvitavad paarikooslused on minu jaoks need, kus paarikohtumise eest tahetakse raha. ja seda ettekäändel, et "naine tahab". jääb mulje, nagu keegi kupeldaja elaks oma...eeee.... "rahakotiga" koos või siis esineks koos temaga nn. paarina, et leida uus turuniÅ¡Å¡.
ei saa muidugi unustada paare, kus paarikonto all on lihtsalt omast arust kaval mees, kes niimoodi otsale saada loodab. üksi. kuna "naine on hetkel ära, aga..." .
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:53
100 prossa nõus Vaba.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:56
Noh ja eks paarikontode taga on ka üksikuid naisi, kes üritavad nii vältida neid, kes igasse auku oma hinnapakkumist topivad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:03
Kogu tõde kujunes luigelauluks?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 00:31
kui minna tagasi selle kirjutise algusesse, siis teie kiri ei avaldanud mingit usaldusväärsust. isegi kohtuma ei kutsutud. oli vaid: kas sa tahad keppida kahe mehega.
hakake nüüd materdama, aga selline "usaldust mitteäratav" tühisus potsatas just 2karvase sulest minu postkasti
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 08:04
keegi on selle teema alles jätmise nimel kostnud?

edasi suhtlemise käigus oleks ehk selgunud, miks see "tühisus" sulle saadeti, killuke112?
kas sa muidu oleks usaldanud kahe mehega keppida? kui oleks pöördumine teistmoodi vormistatud olnud nt?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 08:51
Ju siis pakkumine mingist asjast ka ajendatud oli. Tahad sellest ehk lähemalt rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 09:21
Nunuh? Millest peaks. Kasutaja tutvub mehega, pealegi pealinna mehega. Miks peaks talle grupiseksi teemaga peale lendama?

Karvaste naine sai närvivapustuse, sõitis Aafrikasse maailma parandama või midagi kolmandat. Lepiti kokku, et konto niikaua kinni, aga meespool naabrimehega mõtlesid välja, kuidas tühi auk täita?

˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 09:24
Eelnev teooria on mu oma rikutuse taseme ja inimeste usalduse kooslusest unisel hommikul sündinud
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 12:27
Karvaste naispool teatas just Aafrikast, et ta veel ei plaani hakata sealt tõmmusid poisse paarikaupa Eestisse saatma Naabrimutt pidi ka endiselt nii kidur olema, et meest temast kohe kuidagi ei saa.
Aga samas pakkus võimaluse, et kui väidetava kirja saanud naisterahvas huvitatud on siis uurib sealseid soovahetuslõikuste võimalusi
˅ näita rohkem ˅
2014-03-03 22:27
2karvase teosed siinses foorumis on kindlasti Püha Jüri preemiat väärt. Aga nagu ütles iha teadjamees, et varem või hiljem hakkab algatatud teema töötama algataja vastu. Kes on teadjamees?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-04 14:03
"Isegi surnuid siin ei austata"
Väike puhkus on alati värskendav.

Austatud ihapaarike, oleme teie tähelepanust meelitatud, täname
˅ näita rohkem ˅
2014-03-11 22:31
Sõbrad, sex on sex, mitte müstika. Kellele meeldib eest, kellele tagant, kellele grupikas, kellele pimedas ja teki all. Üritage mõista,sex on individuaalne ja isiklik. Kes otsib särinat, kes lihtsalt sexi ja kumbki pole teisest kehvem. Sry, kui keegi sama mõttekäiguga ette jõudis, aga see portaal siin ei ole kindlastj moraalijüngritele. Te suruge oma sapp maha, elage nagu teile meeldib ja laske meil elada. Aitäh
˅ näita rohkem ˅
2014-03-11 22:44
Ja veel! Kui on reaalseid huvilis paare, siis võtke ühendust. Meie kogemus näitab, et kõige lahedamad peod on 2-3 lahedat paari.hetero paari
˅ näita rohkem ˅