Foorum
2014-02-23 19:20
Ma saan aru, et naiste jaoks on usaldus see kui mees teda ära ei põlga. Mees ei ütleks naisele halvasti kui ta nutma hakkab, mees ei räägi teistele kuidas selle naisega seks, ei arvaks naisest halvasti (osad mehed hakkavad kohe litsiks nimetama) oli jne jne.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:22
Sellest usaldusest ei saagi üldistavalt rääkida, sest igal inimesel on usaldamiseks erinevad kriteeriumid. Kui sinu jaoks on inimeses usalduse tekkimiseks tähtsad ühed iseloomuomadused, siis teisel on need kardinaalselt erinevamad. Teiseks tuleb siin mängu ka elukogemus ja elus kogetud eelnevad meeldivad ja ebameeldivad suhted. Iga inimene on ju elus vähemalt korra armusuhtes haiget saanud. Eks sealt see sexuaalne usaldus ja usaldamatus alguse saabki.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:23
parma, pane palun enda küljes olev toitejuhe seina tagasi
Mulle jääb tõesti mulje, et sulle piisaks "augukesest seinas", kuhu sa toppida saaksid.
Olen kindel, et sa ei ole tundetu mees, lihtsalt sa ei kujuta ilmselt ette, mida tähendab lähedus. Isiklikuks ei lähe, aiman tagamaid.
Mina pean sidet hingede tasandil hea seksi absoluutseks eeltingimuseks.
Jah, naist võib ka mehhaaniliselt märjaks ajada.
Hea, täiusliku akti ajal kohtuvad nii hinged kui kehad.
Ja midagi mittetäiuslikku ma ei vaja. Olen selleks juba piisavalt suur tüdruk ja enda iga päevaga vananevale hingele ja kortsu tõmbuvale kehale soovin pakkuda ainult pai-emotsiooni. Mitte lihtlabast sooritust.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:24
aga te ei julge ju parmale ka vastata mis teie jaoks see usaldus on. hakkate nagu ikka rääkima mingit ümmargust mulli ehk siis jätate alati mingi mänguruumi endale. öelge siis ära mis on teie kriteeriumid. pigem te ei teagi neid ise ka
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:31
USALDUS on kindel teadmine, et ma võin olla MINA ISE ja sina võid olla SINA ISE.
Inimesed ei tahagi näidata enda tõelist palet, sest keegi ei taha haiget saada ja nõnda mängitakse ja manipuleeritakse.
parma, ka see on sõda. Ja siin on samuti tegemist ellujäämisega, olgu siis hingelises, inimlikus mõttes
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:32
Jep Rocky. Seda vastust ei teata. See ongi selline umbmäärane mängumaa. Miks ma nimetasin seda plämaks? Sest sellel ei olegi konkreetset tähendust. See ongi isiku enda hirmud lihtsalt. Ja et nüüd teine pool sellest kogu maailma ei räägiks. Lihtne värk.

Miks peab seksiks kellelegi ennast avama ja oma hirmudest rääkima? Kuidas see teeb seksi paremaks? Et ma tean, et karvane kardab ämblikku ja nüüd on kohe seks maailma parim?

Tooge palun paar näidet, et kuidas see teeb siis seksi heaks?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:35
2karvast: tegelikult ikkagi pead sa usalduse all seda sama hindamist või kritiseerimist. ise sa ju ikka teist hindad, aga teine peab olema kuss see ongi ainuke hirm mida kõik kardavad. huvitav kui mees hakkaks pärast seksi nutma, kas naine tunneb end nõmedalt ja hiljem räägib sellest näiteks sõbrannale või vaikiks maha?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:38
parma, enamus naisi ei saa orgasmi mehhaanilisel toimetamisel. On isegi ütlemine: heaks seksiks on lisaks õigele hõõrdumisele vaja ka õiget unistust. Orgasm ongi see "üle piiri minek", kus naine saab olla tema ise, vaba enda mõtetes ja käitumises. Sa kujutad seksi ette liiga tehniliselt. Naine reeglina ei tee sellest välja, kui mehel on mingi füüsiline ebatäius ent ta ei andesta iial, kui mees kohtleb teda voodis nagu eset. Mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:39
Asi väga lihtne. Mehel on kaks pead: ülemine mõtleb ja alumine seksib, aga naisel on vaid üks. Seega tuleb seksi ajaks mõtlemine lõpetada. Aga inimene, kes ei mõtle on kaitsetu.
Prostituut näiteks ei seksi, vaid imiteerib seda, sest ei lülita mõtlemist välja.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:43
Ikka põhjus on ebakindluses ja selle ettekujutuses. Miks naised arvavad nagu mehed saaksid orgasmi tehnilisest nühkimisest? Ega ikka ei saa, mees vajab samamoodi ajupoolset erutust, aga meestel käib see jah tiba kergemini kui naistel, sest mehed pole nii ebakindlad.

Naised teevad kõigest välja meeste puhul, omavahel räägivad naised ometi kõigest. Mehed on palju diskreetsemad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:43
Tegelikult ongi ju ainult kehad tegutsemas. Mismoodi siis see teistmoodi oleks? Mis vahet on esemega ja mitteesemega seksimine?
Füüsiliselt võimatu. Seega pseudo.. fantaasia.

ISE saad alati olla. ALATI! Teine osapool ei puutu asjasse. Talle kas lihtsalt meeldid SINA või ei meeldi. Ja ongi kogu lugu.


Miks naised pettuvad meestes? Sest ei jugleta olla see MINA ISE, arvatakse et see MINA ISE on nii jube, et endalegi ei meeldi, rääkimata siis teisele Ja ongi häda käes. Mõeldakse peas mingi skeem välja ja kui täpselt nii ei lähe, siis on pettumus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:45
parma, asi on keerulisem. kui naine püüab olla tema ise, siis võib mees teda pidada napakaks või litsiks. kui meest perverdiks peetakse, siis pole asi nii hull. naistel võtab kapist väljatulemine veel tuhandeid aastaid aega.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:46
"Tegelikult ongi ju ainult kehad tegutsemas."Sinu sõnad.
parma, mina loobun.
Palun paki enda till siidpaprisse ja pane minu jaoks posti.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 19:48
Karvane, too palun näide, et mis vahet on kahel kehakasutuse viisil.
Üks on kui naist ja teine kui eset.
Palun võimaliklut detailselt.



Miks siidpaberisse? Miks mitte säästuka kilekotti? Mõtle fedja mõtle
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 20:22
eih, vat siin olen ma küll parma parteist. usaldus? kas saab üldse kedagi teist peale iseenda täielikult usaldada? hahh, isegi iseennast ei tasu usaldada. lihtsalt ela ja ole. ei tasu eksistentsi enda jaoks keerulisemaks mõelda - enamik vaimu- ja muid haigusi on kinni kahe kõrva vahel.
grupiseksist. kui teatav seltskond on otsustanud koguneda selle sooritamise eesmärgil, kui kõik asjassepühendatud on vabatahtlikult sellega nõus, kui aksepteeritakse võimalikku "ei'd" - siis tuld. igaüks teeb mis tahab ja kuniks ta sellega kõrvalisi isikuid ei häiri, andku aga minna.
tunded? asjatu ballast. mõtteline lisand, üritus leida seda müütilist hinge või mis iganes. mingil määral ka eneseõigustus ehk.
mulle piisab lugupidamisest, inimlikust- võrdsest teineteisesse suhtumisest. süda on pump. kuniks pumpab verd, on hästi. kui enam ei pumpa, noh siis pole ka selle hingega enam pikka pidu, auk. pimedus. lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 20:29
Loodus on ju naise ja mehe erinevalt programmeerinud. Mehe programm käsib viljastada iga naine kelle kätte saab, naisel aga alluma konkursi võitjale. Viimane on aga võimalik siis, kui naine on kindel, et tegemist on tõesti võitjaga. Kuna sellesse programmi kuulub ka, et seksida tohib ainult indlemise ajal(seda just naiste osas), siis enda lõbujanu rahuldamiseks võeti tulemüürid ja viirusetõrjed maha. Nüüd polegi teada, kuivõrd kahjustatud kellelgi see programm on.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 20:45
Pisike näide elust enesest: kui partner võtab kätte ja filmib salaja teie omavahelist tegevust voodis. Samas on just enne olnud juttu, et see pole vastuvõetav. On siis tal tõesti põhjust loota, et ma teda kunagi näha soovin. Ta pole lihtsalt usaldusväärne.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 21:28
Aga seks oli ikka hea onju.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 21:34
Enne seda piilukamerat jah aga peale seda muutus ta mulle lihtsalt ebameeldivaks olevuseks, kellega seksimisele isegi ei mõelda
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:01
Räägime nüüd veel, et naised ei räägi oma seksiseiklustest laiale ilmale
Pläralõuad kõik
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:11
Mina isiklikult ei räägi kellegile ja kui ma pean seda tegema, siis väga lakooniliselt ja võimalikult väheste sõnadega. See pole teema, mida kogukonnaga arutada. Pigem kahe inimese omavaheline asi. Tekib selline tunne, nagu seisaks terve liinnarahva ees ihualasti.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:14
usun usun kõik inimesed räägivad, lihtsalt naised arvavad endast paremini ja tunnevad end eriti tõmmatuna kui mehed neist räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:14
noh, ano, siukse "nalja" eest oleks kolakas kah vähe.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:16
Kui mõni tähele pani siis seksist rääkisin minimaalselt- oluline oli see, miks mul kadus usaldus kindla inimese vastu
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:18
anonyym, vabandust kuid kuidas oli võimalik et teid filmiti salaja? kuidas selle avastasite? mis mees vastas?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:20
Selles viga ongi, et kardetakse ihualasti olla, sest nii on kombeks.
Inimene on loom ja see, et tal on märksa suurem ajumaht ei muuda teda teistest loomadest mitte paremaks, vaid just vastupidi. See aju suudab toota kõiksugu saasta, mida on põhjust peita ja häbeneda, mitte keha ja loomulike vajadusi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:24
Anonyym, see sinu lugu oli väga markantne näide, mismoodi kaotab inimene teisesilmis usalduse.

Ma jäin mõtisklema üldse grupisexi teemal. Kui on kaks abielu paari kes otsustavad seda viljeleda, siis kas kusagil hingesopis ei teki piinlikust oma kaasa ees? See on siiski nagu petmine. Mis siis, et teineteise nõusolekul. Või on siis need puhtad ja siirad tunded teineteise vastu tuhmunud ja otsitakse vaid vaheldust. Ma pean tunnistama, et mina küll ei suudaks rahulikult pealt vaadata, kui mu mees teise naisega sexib ja endal oleks ka totaalsed süümemkad, kui ma peaks seda tema silme all tegema.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:26
filmimine, pildi tegemine, kui neid kuhugi netti ei panda siis ei näe küll väga teemat sellest.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:26
Mõelge parem, et mik süldse seks kelelgi ees mingeid süümekaid ja või üldse häbenemist põhjustab.
Las filmib või räägib sellest kellegile. Sou vat? Mis siis katki on?
Miks seksi nii hullult häbenema peab või enda paljast keha? Nii jube on või?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:29
Mu partner ise filmiski meid, kuidas see välja tuli on iseasi.
Filmimine ja pildistamine on normaalne siis kui osapooled sellega nõus on. Mulle see lihtsalt ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:29
vaada jäädvustatud asjade lekkimise eest ei olda kunagi piisavalt kaitstud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:31
No kuulge: ''.. on just enne olnud juttu, et see pole vastuvõetav..'' ja siiski filmib.
Mitte häbelikkuses ei ole asi, vaid kokkuleppe rikkumises. Jutt oli ju usaldusest?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:34
Alastus ei ole pelgalt ainult keha ilma riieteta.
Ehk siis karvaste keeli sina ise ilma maskita. Aga milleks me maski vajame, siis ennekõike just selleks, et oma sisemist mina kaitsta. Naise hnge haavata läbi sexi on kordi lihtsam, sellepärast ongi vaja mitte oma keha vaid oma sisemist mina kaitsta kurja maailma ja halastamatute inimeste eest.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:37
Just Lytt ja PEALE seda alles muutus seks nagu imeväel kole vastikuks ja tegelase till ka kindlasti kohe oli poole väiksem

Ma kipun arvama, et naistel käib see seks mitte tahtmise ega isu järgi, vaid mingi kuratsedateabmisasja arvestuse järgi.
Seda võetakse kui mingit manipulatsiooni vahendit, mitte naudinguiha.
Aga mis siis saab kui öelda naisele, et kuule ma ei tahagi seksida, teeme muud asja hoopis Vot siis läheb madinaks. Proovige järgi.
Siis on see vahend käest võetud ja ongi ninali...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:42
Kui ei taha seksida võib ju malet mängida- ma polegi vist nii 10a nuppe kapist välja saanud
Seks pole ainult mehaanika vaid ka pühendumine ja mõistmine- kui mõni neist komponentidest on kasin on ka tulemus kehv.
Nii mõnegi näiliselt tagasihoidliku mehe edu naiste juures seisnebki oskuses pühenduda- just selles hetkes, mil koos ollakse.
Ma ei naudi kohe kindlasti koos olemist mehega, kes minuga tegelemise kõrvalt telekast jalkat vaatab või telefonis meile lappab. Minu poolest võibki ta seda tegema jääda aga mitte minuga koos olles.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:42
Parmaleikin..
Sulle pakutakse Å¡okolaadi, jube hea on. Just on isu ka ja puha.. sööd Å¡oksi ära ja siis tuleb pakkujale meelde, et ''assaraks, see on see tahvel, millele hommikul Pontu peale kusi, ma raputasin suurema osa maha.. juhtub..''
Ikka on sama hea või?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:50
Parma, meeste isu sexi järele on alati kordi suurem. Ja kui mees alguses pipardab, siis oskuslik naine oskab ikka selle mehe sexima saada, kui ikka selle järele väga suur isu on.

Ja alati ei peagi sexima. Ka oskus oma soovist loobuda sexist, sest teine pool seda ei taha, näitab lugupidamist ja austust teise inimese suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:51
Noh Lytt, kui maitses hea, siis maitseb ta ka edaspidi hea.
Ma tean, et naised mõtlevad poole värgist seksijuures ise välja. Mõni lähe lihtsalt liiga noh kuidas öelda, liiga sellesse maailma sügavuti sisse. Pärast pettub ägedalt.

Shokolaad on ikka shokolaad, kui tal ei ole just kuse maitset tunda. Maitseb ka nagu shokolaad. Mina lihtsalt tean, et vist vbla pontu kusi sellepeale. (mul üht tuttavat kutsutakse pontuks)
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:57
Vaat' ei usu seda rahumeeli edasi söömise juttu.
Ja kurb sulle öelda.. suur mees, nagu sa oled.. Tead - naisi sa ei tunne üldse.
Ma ei üritagi siin kedagi petta väitega, et ma näiteks mehi tunnen.
Ei tunne. Ma võin ainult arvata, mida nad mõtlevad ja kuidas end tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 22:58
Parma, kurat, ma tean ka üht meest keda kutsutakse pontuks, aga, kas ikka kisub lõpuni sööma, või hakkab järsku magusast hammas valutama?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:14
Lytt ma ei ole "tavaline" mees. Ükski sõdur ei ole seda. Ma olen suht ekstreemsetes tingimustes igasugu jura söönud. Kurat seda teab kuipalju seal kust on olnud või midagi muud ka veel takkapihta. See näide ei lähe arvesse.

Siit koorub pikapeale välja vabameelsuse teema hoopiski. Kes ei mõtle igasugu imelike asjade peale, too naudib seksi kui sellist tegevust imehästi ja on üliõnnelik. Filmi või tee mida tahad. Loe või e-maile
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:22
Parma, ära unusta, et on olemas naiste loogika ja kas tahad või mitte, sellega lihtsalt tuleb arvestada. Ja ära mitte üritagi sellele pihta saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:27
Meil kõigil on rollid.
Ah, see on juba kunagi läbi käinud teema.
Ma, muide, arvasingi, et oled sõdur.
Aga näiteks kui ma lähen mehega voodisse, siis ei lähe ma sinna ministri, sõduri või lihunikuga. Ma lähen voodisse mehega. Kui mees ei suuda oma ametisse muidu suhestuda kui seda ka voodisse kaasa vedades, siis sorry, sellisega ma nii kaugele ei jõuagi.

Ah, natuke parem näide sulle, äkki sellest saad täpsemini mu mõttest aru.

Kujutle, et rautad parasjagu ühte kaunitari (vabandust oma keelekasutuse pärast, eksole.) Äkki märkad:''ohoo, mis imelik lööve sul häbemele äkki lõi?''-''Oh, ära tee väljagi, mu aids tekitab mõnikord selliseid ville!''
Mh, ikka veel mõnus ja toredad mälestused?

Veelkord: teema on ju jõudnud usalduseni. Usaldaksid ikka veel?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:28
Lytt peaks tegelt teadma vastust, et kuidas ja miks usaldus puutub seksiga kokku. Ma ootan veel...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:35
Ma arvan, et ma siiski ei tea sellist vastust, mis sulle õigena tundub.

Seksini peab jõudma nii, et mõlemad tunnevad - '' ma tahan TEDA''. See ongi juba usaldus. Kui mõte paarilisest ja/või külmast teelusikast või karvamütsist radika vahel ( ) tunduvad võrdsed, siis saab üks pooltest petta.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:42
a lytta, miks mitte: "ma tahan. olgu, teda"
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:44
irwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ma ei jõua enam iha foorumis olevad naisi ära naerda. jeerum kui ägedad mutid, kuidas elu paigas, kuidas nad valivad ja teevad ja ometi ometi ometi üks pisiasi ja suhe lörris. küll jahutakse lehtede viisi tunnetest, blaaaablaaaaaa kuidas ikka õige mees jõuab kuhu vaja...

kas teil endal juba imelik ei hakka sellist jama ajades
nagu tõelised roberto printsessid
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:46
'' ma tahan TEDA'' ei ole usaldus, vaid naudinguiha.
Kas mitte õige vastus ei oleks see, et ikkagi kardetakse omi tundeid rääkida ja et seks on ikka hea ja tahaks ka seksi. Naistel on see kohati mõnel nii kinni kui kinni. Mingi pika ajapeale alles tuleb mokaotsast, et jah tahaks tõesti keppi teha ja palju.
Kas mitte ei aeta usaldust ja tunnetest rääkimist segamini?
Või on see kasvatuses, et seks on niii nii nii intiimne tegevus, et sellest ei tohi mittekeegi mittekunagi teada saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:49
Rockyroad, ära lase end häirida.
Aga naera terviseks, tore ju, kui sa ennast hästi tunned. On vaaladest ka mingi kasu. Sa ei tea mu elust halligi ega ka saa kunagi teada, seega su naer mind ei riiva.

Vabakuulaja: ma olen alati öelnud, et saan kõneleda vaid iseenda eest. Kellelegi teisele sobib ehk niimoodi, miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-23 23:52
Parmaleikin, kasvatuse koha pealt võib sul ehk mõnevõrra õigus olla. Oma lähisuhetest ei plätututata laialt.. jajah, nii on tõesti. Seepärast otsivadki sellised naised omasuguseid mehi, kes ei lobise. Lotovõit, kui leiavad.

Muus osas jään siiski eriarvamusele, vaba maa, kas pole?
˅ näita rohkem ˅