Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2011-09-27 13:40
john: venelased pidid saunas kõik oma ärijutud ära ajama ja eks ameerikas on selleks golf. kas nüüd naised on rohkem ettevõtlikumaks hakanud ja kasutavad ärijuttudeks sama skeemi, ma ei oska arvata. pigem peaks naised oma ärijutte juuksuris ajama golf on ju ka selline passimise ja kõmpimise mäng
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:42
nsm: sa ei ei ta mitte sittagi mitte millegist, ammugi siis golfist sa ei tea isegi eesti sportlasi kes on pikemad kui 180cm ja kaaluvad üle 110kg ja on väga trimmis kehaga.

kogu sinu point on ihas ainult lahmida ja targutada, aga kui asjadesse süveneda, läheb sul kumm kohe tühjaks. võid nüüd jälle toonitada kui ülbe egotsentrik sa oled
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:46
Kuss,kuss noored!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:52
misha, ei valeta meil kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:53
mis oli vale, kõik oli puhas tõde
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:59
Minu väide oli, et 180 cm pikkust 110 kaaluvat trimmis sportlast ma ei tea Eestis! Siiani ei tea. Keegi ei toonud ühtegi selles pikkuses ja kaalus timmis sportlast välja. Räägiti küll mingitest pikkadest paksudest meestest aga 180 pikkusega ja 110 kg kaaluvat ei tulnud kusagilt.
Nii, et ära valeta.
Sinu väide, et ma oleks öelnud sõna "pikemata", on vale!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 14:15
no sa ei teagi mitte millegist mitte midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 14:18
Kuidas Sul selle aususega nüüd lõpuks on?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 14:21
igapäev ju näed minu ausust, ütle millises kohas ma valetan?
ma ei valeta ju, väga aus olen ja ütlen et sa ei tea mitte millegist mitte midagi ja nii ongi
aus vastus ja nagu näha pole sul sellele mitte ühtegi argumenti, st mul on õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 14:41
eesti sportlasi kes on pikemad kui 180cm ja kaaluvad üle 110kg ja on väga trimmis kehaga.

See väide on ju vale. Või see on sinu arust aus valetamine? Jutt pole sellest, et mida sa tead või mida sa ei tea. Jutt on sinu väitest, et sa ei valeta mitte kunagi. Selle väitega tulid sa eile laedale. Paluti sul ausalt vastata. Seda sa ei teinud.
Täna valetad juba lausa otse.

Jõuame tagasi küsimuse juurde. Kas sinu väited on tõesed. Kas sinu väide, et sa ei valeta kunagi, on tõene? Seni kinnitad vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:05
kui newton esitas oma esimese seaduse, kas teda nimetati koheselt valetajaks, teiste, palju nimekamate füüsikute poolt??
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:10
Kuidas saab neid kahte inimest võrrelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:17
NSM, vabandust, kui ma ennist valesti mõistsin. Lihtsalt Sa sidusid vastuse mulle nii kokku selle "mitte kellegi kohta käiva kriitikaga", et raske oli aru saada. Esimese hetkega ma veidi ärritusin, mis on minust muidugi rumal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:32
Ehh. Milleks ärrituda?
Ma kirjutasingi seetõttu, et pea pooled aktiivsed golfimängijad, need, kes ikka maksavad aastamaksu, on naised meil.
See sama müstiline, kui emiraatides olid tippjuuksurite seminaril 70% osavõtjatest mehed. Me oleme harjunud nägema juuksuritena ikka naisi aga seal jah oli saalitäis mehi. Päris Å¡okeeriv vaatepilt
Mis aga golfi hinda puutub, siis tennis on kallim spordiala. Seda ütlen küll oma kogemuste põhjal.

Nii palju siis linnalegendidest. Ja ära ärritu, see mõju südamele hästi, kui sa just misha pole. Selle süda elab ka tuumasõja üle
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:38
oehhhh araabia riikides naised ei käi tööl, kõiki töid teevad mehed. naised ei või seal isegi autot juhtida ega ilma meessaatjata tänaval liikuda. nsm, sa oled väga rumal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:48
Maga ennast nüüd vahelduseks kaineks. Ausalt. Mida sa seletad koguaeg lollusi. Millises araabia riigis naistel töö tegemine keelatud on? Vähe sellest, et sa valetad, ropendad, sõimled, karjud, räuskad ja täiesti seosetut juttu pidevalt suust välja ajad, oled sa veel uskumatult rumal ka.
Einoh, kui ikka inimesel on 3 klassi külakooli ja sellest 2/3 magas ka maha, siis ei saa sealt eriti tõesti arvata.

Sinuga misha oleks tõeliselt tore teha üks korralik intevjuu. Pakun sulle seda kohe tõsimeeli, et tule rahva ette ja räägi. Räägi kohe südamelt kõik ära. Mis sind vaevab, miks sul nii kehvasti elus läheb ja millega sa elus rahul ei ole. Sinust saaks tõeline meedipärl. Nõia Intsule teeksid sa madalseisust ära. Hetkel polegi meil nagu sellist tõeliselt pärlendavat staari.
Pakkumine on muide väga tõsine!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:56
näiteks saudi-araabia

miks sa siis nii ägestusid kui ma su järjekordselt valelt tabasin
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:58
loomulikult surma ähvardusel ei keela keegi seal naistel teha tööd, aga see pole tavaks. naised on lastega kodus ja mehed töötavad, kasvõi maniküüri tehes. näe saudi kunn andis naistele alles nüüd valimisõiguse ja varsti võivad nad isegi autot juhtida kui hästi läheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 15:58
Kus sa ägestumist näed.
Aga nüüd uuri see "saudia-araabia" naiste töökeeld järgi!

Mis sa arvad telepakkumisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:00
mingi hull purse sul oli just muide kuskohas ma ropendan, mis sa jälle valetad

nõia intsu meil tõesti pole, aga ma arvan et sina ei paneks isegi talle ära
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:02
nsm, näe sulle harimiseks

Saudi Araabia kuningas Abdullah allkirjastas seadusemuudatuse, mis lubab selle riigi naistel tulevikus töötada aluspesupoodides. Saudi Araabia naised on juba aastaid võidelnud selle eest, et oleks ka naismüüjaid, edastab AFP. Naiste sõnul on neil ebamugav, kui nad peavad pesu ostes kokku puutuma meesmüüjatega. Sellel teemal oli pikk vaidlus juba kolm aastat tagasi. Siis langetas mõjuvõimas islami imaam otsuse, et naisi ei tohi aluspesu müüma lubada. Naisaktivistid kiitsid nüüdset kuninga otsust.

Facebooki lehekülje «Aitab häbenemisest» loonud Fatima Garubi sõnul saavad naised tulevikus hankida endale aluspesu ilma, et nad peaksid häbi tundma. «Täname kuningat, kes meie probleemi mõistis ja langetas otsuse, mida oleme oodanud kaua,» sõnas Garub.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:05
omaan peaks olema araabias väga karmide seadustega riik minu mäletamist mööda. ega islam pole mingi naljaasi. neil väga keerulised elureeglid, kui sa mõnes sellises riigis oma sukapaela avalikult näitad siis healjuhul saadetakse sind maalt välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:08
Oi jummel. Nu sa oled ikka päris ohoo.

Siiski jätkuvalt küsimus. Oled nõus kaamerate ette tulema?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:09
milliste kaamerate? mille jaoks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:21
Tuled televiisori kasti. Kuhu siis veel. Mille jaoks? Saada rahvale öelda, mida sa maailma asjadest arvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 17:11
miska on liiga arg vend selle jaoks, et kuskil televiisori kastis või üldse avalikult ennast näidata. Selline tüüp julgeb ainult ihas sõimata ja räusata ja lolli mulli välja ajada, kus ta arvab endast, et jääb anonüümseks. Oma nime ja näoga ei julge selline tropp kunagi kusagil välja astuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 17:59
Vabandust, segaksin veel korra siinset tulist "vestlust". Oleks selline küsimus, kuidas see on võimalik, et misha36, kes on väidetavalt 36-aastane MEES, käitub pidevalt nagu väiklane ja sapine küla klatÅ¡imoor. Ta ei suuda üheski teemas kaagutamist lõpetada ja mingi arusaamatu kompleks vaevab inimenest. Väidetavalt on ta viimased pool aastat hõivatud olnud ettevõtlusega - kuidas sellise olemuse ja mõtteviisiga isend saab nt. äripartneritega suhelda? Või on tema äripartnerid samasugused. Ehk on ta äriasju ajades viks ja viisakas lipsustatud gentelman, kuid vabal ajal muutub küla klatÅ¡imooriks ja kondab mööda seksi-tutvumisportaale? Umbes nagu Venemaal pidi rikastel olema uue moena puhkuseveetmise komme, et elatakse inkognito täiest reaalselt prükkarite keskel. Tänan tähelepanu eest ja võite mind seenele saata, sest sinna ongi kohe plaanis minna!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 18:42
limpsti, lähme seenele, ma tulen ka!? Just täna sõbrannaga arutasime, et viimane aeg on veel seenel käia. Täna oli selleks superilm ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 18:58
foxy, hetkel on juba ööseente korjamise aeg kätte jõudnud. limpsti kindlasti on tagasiteel ja juba marin-närib neid kodus Nüüd oleks passilk hoopis nõuda tegusteerimist
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:09
nsm, mis me seal telekas siis räägima, sa ütled ju kohe et 80% ihalasi on idioodid ja sina oled ülbe upsakas ja üleüldse mingi eriti nilbe nilbik. mul oleks imelik sinu kõrval olla

see oli nagu bush ja zirinovski pidasid kunagi videokõnet. zirinovski sõimas ja bush tundis end väga napakalt, minuga oleks ju sama. mingi mägrapall räuskab... leia endale mingi teine fantaasia
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:11
limpsti: aga tee teene, sebi need tädid ära, siis neil pole aega siin foorumis olla. tehke midagi koos, maalige vms. kasuta võimalust, võidavad kõik
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:14
näete siis, mehel (kui ikka on mees, mitte eit) ongi püksid täis, kui talle otsene ettepanek tehakse ja antakse võimalus avalikult sõna võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:16
mishakene, sõna saad ikka sina.
Saad kohe tõsise võimaluse öelda avalikult, mida sa kõigest arvad. Võid vabalt võtta kaasa ka arvuti ja kui sõnad sassis, saad ihast maha lugeda. Räägid rahvale tädidest, mägrapallidest jne kõigist neist õudsatest inimestest, keda sa pead päevast päeva kannatama.
Räägid otse ja omadega. Formaati sobiks see väga hästi. Teemal mida mehed arvavad sexportaalis olevatest naistest, sobiks sinu arvamus väga hästi.
Pole mingi pehme tilulilu. Tuled ja räägid meessoo nimel, mida arvad sexportaalisedt, sealsestest naistest, tutvumistest jne. Otse ja omadega. Võid ju lisada ka oma teadmised saudi-araabia seadusandlusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:16
foxy, mul on püksid sind täis
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:19
nsm, ma ei saa ju minna, ma ei saa nii rumala naisega koos telepurgis olla. ma saaks sitarabanduse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:22
Ära nüüd hakka põdema. Sa oled piisavalt julge poiss ja ei karda ometi stuudiot.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:24
misha, arg oled, arg ja nõrk, sellest on nüüd kõik juba aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:24
aga palun mine kuhu tahad võid vabalt kõigile kurta ja halada kui idioodid kõik ihas on
minu õnn ja edu sulle kaasa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:26
mishalene, kui sa mind kardad, siis ma võin ka eemal olla. Tule lihtsalt ja räägi oma jutud avalikult maha. See oleks ka tobe, kui peaks hakkama reporteritega sind mööda linna taga ajama ja kommentaare paluma hakkma. Ära käitu nagu Savisaar, kes iga oma avalduse peale ütleb, ei kommentaari.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:28
savisaar ei öelnud ei kommentaari
see oli mingi venelane

võta foxy ka kaasa ja minge koos
ärge enam aega viitke, minge minge
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:29
Vladimir Belõi oli see mees õpi eesti ajalugu nsm, õpi õpi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:34
misha, ära jälle mine jutuga rappa.
Miks sa kardad avalikult välja öelda seda, mis sa siin oled maha kirjutanud? Just sinu arvamus on vajalik ja sa saad võimaluse öelda otse eetris, mida arvad neist tädidest siin sexportaalis. Mõtle, sa saad kogu eesti meeste nimele kõigile tädidele otse telekast öelda, mida neist arvad.
Tobe oleks ju sinu postituste põhjal anonüümset juttu kokku panna ja siis sind mööda linna kommentaari jaoks taga ajada. Pärast tabame sind väga valel hetkel. Parem on ikka stuudios. Saad oma aavalduse ette kenasti valmistada. Küsimused saad ka ette teada ja sul on aega läbi mõelda, et mida ütled ja kuidas ütled. Su enda huvides on stuudiosse ilmuda.
Muidu oled nagu Savisaar, kes korraks vilksatab ja kraaksub vaid, et ei kommentaari.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:36
võta foxy ka kaasa ja minge koos
ärge enam aega viitke, minge minge
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:40
foxy jutt pole atraktiivne. Sinu jutt on vürtsikas, mahlane, illustreeritud heade väljenditega. Mis sa arvad, et televiisorisse tahab keegi igava jutuga inimest.
Ära puikle misha. Parem teeme nii, et ma saadan produtsendi sinuga rääkima. Ta tutvustab sulle teemat ja mis toimub ja kuidas. Ära enne käega löö, kui oled temaga rääkinud.
Materjal on huvitav ja kindlasti tõstab saate reitingut
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:43
jah nsm, miks sa ei läinud, pajatanud homodest ja kõiksugu seksfantaasiatest mida sa tead ja oled kogenud. lõpuks oleksid saanud ka golfiteadmistega esineda. elu võimalus nsm

jummel, sulle on ju nii tähtis olla kõige targem, osavam, parem
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:44
nsm, miks raiskad oma annet siin ihas minuga, sa võiksid terve maailma vallutada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:48
Ok. Kokkulepitud. Üks põnev inimene mahlase sõnavaraga on leitud.
Ära muretse. Teemaks on ikka see sama sait siin ja selle kasutajate arvamused sexisaitidest ja nende kasutajatest. Mitte mingit müstikat.

misha, kas ma olen kunagi öelnud, miks ma läbi aegade olen erinevatel saitidel viibinud. Sex sexiks. Ju on mul muud huvid ka. Näiteks tööalased. Selle peale sa nagu ei suuda tulla, et ma võin siin ka juhtumisi olla tööga seotult
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:48
nsm: oled hullumajas koristaja? jõudu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:49
Just nimelt. Aga räägime edasi juba reaalis ja asjast. Pole mõtet siin arutleda seda asja pikemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:51
Nii, seenel käidud ja nüüd vaja kohe vaadata, et mis arengud siin 1,5 h jooksul toimunud on. Pettumus - ei midagi uut, kõik vanaviisi! Mishakene, netis sebimist ei harrasta - kui isu peale tuleb, olen kogu elu kondanud mööda baare, pubisid, klubisid aga ka spordisaalist on mõne meeldejääva naishingega treeninguvälist suhtlust ette tulnud. Peale selle, on kodus üks ääretult ilus ja vormis 51-aastane "tädi". Poleks nagu vajadust kedagi veel otsimas käia, aga midagi pole parata! Nagu öeldakse - küürakat parandab ainult haud! Nüüd seentest ka! Läksin konkreetselt ainult puravikke otsima, sest hommikuomleet v. härjasilm peab olema võis praetud puravikega ja omasuitsutatud singiga. Vähe(8tk.) sain, sest silm enam ei seletanud. Kukeseentest sammusin julmalt ja klaasistunud pilguga mööda
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10