Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2011-09-25 14:06
olete täheldanud huvitavat naiste argumenti iha foorumis, kui enam midagi öelda pole, siis visatakse kohe letti: sind ei taha ükski naine, jäid kepist ilma jne.

jabur ju, ma küll ei usu et need ütlejad ise kordagi ihast seksi on saanud
milleks siis öelda teisele asja milles ka ise oldakse täis äpu. kuidas see teise voodielu alati naistel nii hambusse tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:09
Tead musi, ma tahan sind Rahunesid nüüd maha we?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:10
aga ma tahan teaduslikku vastust saada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:11
Mis krdi teaduslikku - näe vähemalt ükski naine tahab sind
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:23
Tead,Kire..viimasel ajal on tugevalt esile kerkinud nn.uue põlvkonna filosoof nimega Suzy Malin.Tema seletab suurepäraselt lahti,kes keda tahab-valib ja miks see nii on.Harmonism,kajastus ja esmakopulism on tema pakutavad kolm vaala,millele toetub terve teooria.Mina liigitun harmonismi alla,sind ma ei oska pakkuda...Tema teostega on võimalik tutvuda netis,eesti keeles veel ilmunud ei ole..minu teada.
Suzy malin on maailmakuulus portreekunstnik,kes maalides inimeste portreesid on avastanud paralleelid inimeste näojoonte ja valikute vahel.Suht huvitav lugemine..su IQ tõuseb kindlasti..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:24
kuidas tema sind iseloomustaks, kas mul tõuseks juuksed püsti?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:27
Mina liigitun selgelt harmonismi kategooriasse-raha tahab ilu ja maksab.
Sina ilmselt sellesse kategooriasse ei lähe..pigem esmakopulism..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:28
Sinul tõusevad juuksed,ülejäänutel teised kehaosad...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:29
no ja palju sa siis tussiga suudad raha kokku ajada? mingi hetk on hiv käes
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:34
mul on ka selline mulje kui inimene koguaeg peab ise ennast haipima siis on midagi valesti. milleks üldse ihas ennast haipida, kas siis kõrgseltskonda ei lastagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:35
Päriselus küll ei käi ükteise halvustamine nii nagu seda tehakse neti foorumites..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:39
Rahune Push! Nii erakordselt kauni ja noore naisega nagu sina...ma isegi ei julgeks konkureerida..
Eks ma lepin selle saiapuruga,mis sinu kringlist maha pudeneb...nuuuuuuuks..
Kui halb on olla vana,paks ja kole...keegi ei taha,isegi 10 euri eest...nuuuuuks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:39
ma ei ütleks et see oleks halvustamine, minul on lihtsalt uudishimu miks nii käitutakse, mis need motiivid on. okei ma olen arusaanud et selleks on raha. raha ise normaalsel viisil teenida ei osata, suudeta, siis tulebki keha müüa, aga milleks siis mehi sealhulgas halvustada, vot see küsimus nagu vaevab. kui naine on valinud tussimüügi tee, milles mina või sina elmar süüdi oleme?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:40
kes see müstiline naine on,kes tussi müüb?Tahaks ka teada,kui nii kõva teema on..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:41
sina, sa ju ise kirjutad et ilma rahata sa ei seksi, see ongi tussimüük
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:42
elmar: Kui keegi alustab, siis sina lõpetad Kui palju on kasutaja demi/caribian/JLo mind siin halvustanud ja otseselt solvanud? Ta leiab et see on vägagi õige maaslamajat veel jalaga lüüa, miks peaksin mina seda siis lõpmatuseni taluma, ütlen ka välja mida arvan, ise ju hakkas teist naist torkima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:45
Mida ma siis nüüd halvasti ütlesin?Ma kiitsin sind ja su erakordset ilu äsja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:47
Vahel jääb küll selline tunne,et halvustavad need,kes millestki ilma jäänd või siis need,kelle lootused luhtusid,lootes rohkem saada.See ei pruugi alati raha olla.Kuigi jah,see materiaalne pool on ikka naistel ülioluline..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:50
võibolla ka jah. tegelikult võib pettuda küll kui teine ei ole aus isegi siis kui sul temaga mingit seost pole. sul on kujunenud mingi arvamus ja see on nagu alguses positiivne, sa usud et ta on edukas ja päris ja siis hakkab see pilt mõranema valede käes. temal pole sellest muidugi midagi, talle on see mäng ainult. üks vale siin, teine seal, aga sina pead oma pilti temast korrigeerima ja see võtab energiat ja tekitab küsimusi - miks siis, mis sul inimene viga on...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:52
Mina olen kogu aeg väga aus-minu käest ilma kingitusteta(hinnalised)keppi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:54
krdi kepp ja kepp, ihast sa küll mingit keppi ei saa ei raha ilma rahata. ära raiska jorisemisele enam aega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:56
Täna on soovijaid 30ne ringis,kui pooled on libakontod,siis jääks ~15 järele...aga alles pool päeva kulunud
Aga..ma ei taha...las üritavad..harjutavad tehnikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:57
Lugesin siin midagi uuest filosoofiast, aga ka filosoofias kehtib reegel, et kes maksab, see tellib muusika. Huvitav, kes see maksja seekord on?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:57
miks sa meid sellest informeerid? kas me oleme ka soovijate seas? ega vist ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:58
ah kuidas ma unustasin, sa pead ju haipima end sest muidu me veel arvame nagu sind ei tahagi keegi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:59
Mine tea...kui mitme libaka alt mulle kirjutanud oled.Vahet pole-ma ei vasta niikuinii.Sajast ühele,kelles olen kindel,et pole varikas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:59
Mine tea...kui mitme libaka alt mulle kirjutanud oled.Vahet pole-ma ei vasta niikuinii.Sajast ühele,kelles olen kindel,et pole varikas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:01
möhhh, sul reaalsusega asjad vist väga halvasti
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:02
Mina ei saa sellest aru, milleks siis väljakutsuvad pildid, kui lõppude lõpuks kedagi siiski ei taha, lausa peletatakse soovijad eemale. Mina ka, hetkel ei taha, pole vajadustki, ometi ei lükka jäärapäiselt uusi tutvusi tagasi, seniks kuniks kellegagi midagi väga tõsist pole, võib suhelda. Kord sa caribian tutvud siin, kord jälle mitte-täiesti arusaamatu naine Tutvu siis juba kord ära, võta keegi ette, vähemalt ürita leida enda jaoks ka keegi, proovi ära ja anna meilegi tulemustest teada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:03
Milleks vaevuda vastama kirjale,kus lunitakse tasuta keppi?Kas üldse keegi viitsib vastata?Kahtlen..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:03
caribian,kui ikka kena kutt korraliku varustusega sind külastab,teed ka mööndusi. naised on naised ja kaua kuival olla ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:05
milleks meile sellest rääkida? mind sinu kepijärjekord jätab väga külmaks, sest ma vaatan alati ise selliseid naisi kellel ei ole järjekorda, sest tavaliselt on siis tegu normaalse naisega. nende järjekorra naistega pole mõtet aega raisata.

aga paistab et sulle on väga oluline oma seise koguaeg teadustada, oled tõesti tasemel, püüa siis homme kasvu tekitada ja skoorida ja teha rohkem raha. tasuta ihas istumine on ju kulu, elukulu, saamata kasum
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:07
Minu pildid ei ole väljakutsuvad.Mitte mingisugust intiimset alastust.Täiesti tavalised pildid,ilma igasuguse seksuaalse alatoonita.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:10
väljakutsuvatest piltidest- ma arvasin ka enne nii, et neid pannakse selleks, et kedagi ahvatleda, tegelikult on asi nii, et neid pannakse endale, edevusest ja sest see on erutav. Ma tean mis ma räägin
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:11
voh kus on ilus naine http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=30288
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:12
hästi maagiliselt esile tõstetud silmad, super nunnu nägu ja hästi tabatud huuled, ilusad tissi ja väga kompu tuss
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:13
meenub vana tuttav lumepalliefekt. nsm solvab kiremorvarit ja see kaob veidikeseks ajaks pildit, teeb endale teise konto, et siis selle alt solvata caribiani, kelles ta kogu aeg pettunud on olnud. caribian, kasutades juhust, asub klaarima arveid pushupiga, kes konkurentsi tundes haarab kusagilt tabureti, et sellega kellelegi teisele virutada, aga kuna caribiani oli eelmine, siis peab tabatu olema keegi teine kes?
ja pall muudkui veereb edasi-tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:14
On küll ilus naine,erootikamodellid ongi ilusad,nad saavad hea cashi selle eest-muidu nad seda ei teeks.
Näed Kire,jälle ei vea-see naine on ainult väga suure cashi eest.Muidu me tema pilti ei näeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:16
mul oli üks suur projekt lõpetamisel ja tähtaeg kukkus, ma lihtsalt ei saanud enam ihas istuda, seepärast keerasin kiremõrvari konto tuksi et ma oma tööasjad ära teeksin. nsm on tühikoht, ta ei suuda mind elusees millegagi solvata ja caribiani avastasin ma täiesti juhuslikult ja siis mul tekkis idee ta vahele võtta mis ka õnnestus. muide ma kirjutasin talle kommentaariks: issand sa oled siia ka jõudnud mille peale ta oma pildi koheselt kustutas. huvitav, ma tõesti mõtlesin et ta saab aru millest ma räägin, aga ta pole eriti smart naine
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:16
Utha: vaata,et sina taburetiga pihta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:17
Utha sa oled tark naine..ma olen seda alati teadnud..
Ma erutan Kiret niipalju,et ta ei suuda ilma minuta paari nädalat ka elada...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:18
caribian: jah mine ole maalitudengitele modelliks ja saad ka cashi. raha on raha kui seda teenitakse normaalselt, aga kui sa oled mingi prostituut kes hommikust õhtuni ainult iniseb kui tropid on mehed ja kuidas nad sulle rulli visata ei taha, siis on viga sinus, sa oled lihtsalt nii loll et ei suuda oma elu elada õigesti vaid ise ka häbened ennast.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:20
See kommentaari ja pildi teema on täiesti vale ja seda saab ka tõestad..aga milleks.
Sa oled haige ,mine ravile...Push võiks oma tabureti sulle pähe lüüa...ehk saad tagasi orbiidile.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:23
ahah, miks ma peaks selliseid asju välja mõtlema
ma ju lugesin su edevaid kommentaare seal kuidas sa elad lõuna-eestis, sa kirjutasid seal inglise keeles

sa ei ole normaalne, onju ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:24
Millest sa üldse räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:24
Millest sa üldse räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:25
mul on väga valus juba
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:27
Push asetab nüüd tabureti ilusti omale kohale ja ei hakka kedagi lööma , enda pingeid peab oskama ka muudmoodi maandada, kasvõi seksides Kui nüüd ikkagi tagasi demi/caribiani jne juurde tulla siis miks sa demi alati jälgesi kustutama hakkad, nii kui keegi sulle midagi ütleb või sind vahele võtab, mida iganes, kohe poed peitu, eemaldad asitõendid, lood uued kontod, üritad vahepeal nende pealt jne, üritad kuidagi jälgi segada. Tundub et oled inimene kes algul ütleb, pärast mõtleb ehk siis räägid välja, pärast häbened ja hakkad põdema. Näit. enda facebookist loobumine vaid seepärast et mingi tont sind paljastas, oli küll mõttetu, issand las ta siis üritas, näitas ju iseenda nõmedust, sina pigem jää endale kindlaks, mitte ära hakka mingite idiootite pärast peitu pugema või ennast häbenema, sellised mehed tihtilugu häbenevad iseennast nurgas, anonüümsed tropid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:28
Ma kommisin viimati kellegi naisterahva head füüsilist vormi..eksootika vist ..
Üldiselt kommin naisi,mitte mehi ja hindan füüsilist vormi.
Mingeid edevaid komme ei kingi.Hindan karmilt.
Sinu jutu point oleks?Minu kommentaarid jäävad juba jalgu?Kavatsen edasi kommida...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:29
häh, ma pole mingi tont
ju tal on siis oluline neid jälgi peita, äkki mõni näeb
nagunii tal seal terve küla juba teab
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9