Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2011-09-25 18:37
muhhahhaa
tulen ja esitan nõudmisi kellele tahan, kus tahan ja millal tahan
kas kõlab tuttavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:42
mjkhan, tasa Ära vii põnevat teemat kõrvale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:44
nsm, ta ütles seda nagu sulle vist...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:45
misha36, vastasin mille põhjal väidan! Modedega võid sa ise suhelda, kui sul igav hakkab. Tõestus feigi kohta on su oma postitus. Mitu kontot ühel kasutajal!!!! Sul on mitu kontot. Nii, et ...

misha36
2011-09-25 18:28:01
kui sul on endast 10 pilti, kes sul keelab teha 10 kontot ja igale kontole lisad 10nest pildist ühe pildi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:51
pole keelatud mitut kontot omada, teiseks kui sa lähed minu eelmisele kontole siis saad näha kuna ma viimati sisse logisin. ma pole toda kontot enam kasutanud, aga mismoodi mul siis pildid feigid on ja miks nad peaks olema. arvad et ma ei julge rahvale oma perset näidata või? ega ma sinusugune argus ole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:53
nsm, sa olid ju supermode kusagil portaalis, miks sa siis modedega nüüd suhelda ei suuda? tähendab valetasid tookord, sa pole mingi mode kusagil olnud, võibolla kuulasid mõne mode juttu kusagilt pealt ja siis rääkisid meile ka kui äge mode sa olid

supermode peaks feik asju ju teadma, aga sa ei tea sellest asjast mitte emmigi, anna andeks
sa ei tea isegi eesti sportlasi, sa ei tea mitte midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:53
Milleks see vabandus nüüd hea oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:55
Üks väike väljavõte reeglitest:

Kasutaja õigused ja kohtustused

KASUTAJAL on keelatud esitada andmetes enda kohta eksitavaid- või valeandmeid.

KASUTAJA võib omada ainult ühte kontot.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:55
mis vabandus?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:59
just vaatasin, kasutajatingimusteson lause, et kasutaja tohib omada ainult ühte kontot. samas loll lause, kui oled loonud kasutaja, ei saa sa tehniliselt lisaontot niikuinii teha. Kuskil pole kirjas, mitu kasutajat võib olla ühel füüsilisel isikul, siin on kasutaja seotud meiliaadressiga, niiet ilmselt siis täpselt niipalju, kui sul on meiliaadresse. sama meiliaadressiga ei saa luua uut kontot isegi siis kui konto on kolm kuud blokeeritud olnud ja kustutatud, ja isega sama kasutajanime ei saa enam kasutusele võtta.
Feik pilt on pilt millel pole kujutatud kasutaja, ehk siis kellstki teisest tehtud pilt, varastatud pilt. Kui sa tahad väita et see pilt on feik, pead tõestama et pildil pole miska perse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:59
nsm, aga sina ju oma kaalu kohe korrigeerisid valeks, sa olid ju kenasti 80kilone mägrapall ja sa oled seda ka täna
foxy on tegelikult 40 aastane, aga ihas on 38

pealegi keegi ei kustuta topeltkontosid, ju siis võib olla
aga millest pildid feigid on, sellele ma loogilist põhjendust ei saanudki
miks peaks endale võõra mehe perse pildid panema? seleta ära
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:00
Seal on kiremõrvari perse, kui sedagi Ja nii on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:02
sa oled tõesti jumala ime
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:06
Mis seal vahet on, kas vanuseks on 38 või 40?
Mul on ka vale vanus. Õiget sünniaega ei pane ma juba seetõttu, et mulle on siin anonüümsus oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:09
vahe ongi vales, ära siis pane üldse vanust kui kardad. nõme ju, lähed kohtuma 40 aastase missiga ja siis tegelikult kohtud 50ne mägrapalliga kellel kaks hammast veel suus ja proteesid jäid koju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:16
Sa suudad välimuse järgi 38- ja 40-aastasel vahet teha? Mina küll ei suuda.
Kõik ülejäänu (kaal, hambad, mida iganes) on nüüd juba iseküsimus. Kaal võib naistel kõikuda ja mõistlik on numbrit mitte panna. Samas, kui sa kellegi välja kutsud, siis on sinu asi arvestada riske. Mul pole mingit suurt pettumust veel ette tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:18
aga milleks siis mitte öelda ma olen 40nd kui keegi nagunii vahet ei tee ju siis on oluline olla 38
sa vist alles kirjutasid et sa ei kohtu ka kellegagi, muidu siis ei tule pettumusi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:23
Omal ajal olen kohtunud.
Ja nagu ma ütlesin, siis oluline ongi see, et säiliks anonüümsus ja keegi sind vanuse järgi välja nuhkima ei hakkaks. Nagu see siin ihas paistab populaarne tegevus olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:26
miks sa kardad oma vanust, oled abielus ja äkki naine leiab sind siit üles?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:26
Paratamatult tekkis küsimus, et kas te jutupaunikud, üldse siit kellegagi kohtunud olete?
Jutu järgi on üks ilusam ja tegijam kui teine, kuid kas te reaalselt ka sama sõnaosavad olete kui siin vahutades?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:27
ja perse, kuidas siis selga ikkagi jäi, kas perse peab olema nii autentne et isegi kui pilt on tehtud kiremõrvari persest, siis sama perset enam miska pildiks ei toi teha, sest kui perse taga nuhkima hakata siis ei jõua äkki õigesse kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:27
see aasta olen kohtunud 5 ihalasega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:30
Ja kas kohtumine tasus vaeva?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:33
Igal juhul vihasem,kui enne...vist ei tasunud...kui naised on mägrapallid jne...kes tahab kohtuda mehega,kes nimetab naisi mägrapallideks?
Mina ei ole kohtunud ja ei plaani ka.Räägin teoreetiliselt.Ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:35
Abielus ma ei ole ja naiste poolt üldisemalt mingit ohtu ei näe. Küll aga on mul muid tegevusi ja tuttavaid, kes võibolla ei saaks mu siinolemisest päris õigesti aru.

The Libertine, kas Sa ootad, et keegi Su nüüd välja kutsuks, tõestamaks oma tegijalisust? Või usaldad seda, kui kõik muu vahu vahele kinnitavad, et nad on ikka kohtnud ja seksinud ka? Või siis lihtsalt kirjutasid mõtiskluse, millele Sul pole lootustki kinnitust saada?
Mina ei ole ei ilus ega tegija. Partnereid mäletan kõiki ja mu ilmumine kuhugi ööklubisse ei võta ilmselt kellelgi põlvi nõrgaks. Rahul?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:35
Mhmm...ja Sinu eesmärk siin online olla...?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:37
demi, kuidas siis peaks nimetama ülirumalat naist, mägrapall on isegi pehme nimetus. ise sõimad igapäev mehi mingiteks minimunnideks ja siis nüüd jälle niutsud, krt ma seda kahepalgelisust ei hakka vist kunagi mõista. selleks peab olema naine, võlts, valelik naine.

TheLibertine: ikka jah
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:40
Armas mees, selleks et välja minna, ei ole mul vaja õnneks palju vaeva näha, veel vähem foorumisse tulla
Miks Sa arvad,et iga siinse postituse taga on mingi tagamõte? Et keegi välja kutsuks, et keegi kedagi märkaks...? Millest selline irooniline järeldus? Omadest kogemustest?
Kas termin ajaviide on Sulle tuttav...?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:42
Seega pole siin raisatud aega tühja tuult tallanud, aga kas kõik on vastanud ka enda profiili kirjeldusele?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:45
Jep. Mina vastan oma profiili kirjeldusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:45
JohnOfGaunt, pole küll minu asi. Samas miks sa näed vaeva põhjendamise ja selgitamisega inimestele, kelle ainus eesmärk on oma frustratsiooni sinu peale välja elada. Sry, pole tõesti minu asi. Lihtsalt jäi silma ja vahel kohe kisub ütlema :S
Need igasugu oled sa näinud, oled sa kohtunud, kas sa üldse oled, kes sa oled jne ... ongi teatud inimeste haiglane uudishimu. Endal elu pole, siis elaks teiste elu ja jube hea on, kui keegi vastab ausalt. Nii põnev on võõrasse voodisse piiluda, kui endal seal midagi ei toimu
Seetõttu ka need mitmed kontod ja muud uurimised ja puurimised. Vaimne puue on selle asja nimi. Kahjuks psühhiaatria diplomiga on ihas minu teada vaid üks inimene ja see ka ei viitsi siin tööd teha Käib lõõgastumas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:47
Ei, ma küsisin, sest on ju selge, et absoluutselt mingit vahet pole, mida keegi ütleb. Kes kellega kohtunud on, jääb tema enda sõnadeks. Ehk siis jõuame jälle sinna, et sõnades on kõik tegijad.
Aga jutustamiseks muidugi sobib.

Ajaviide on ka minu eesmärk siin online olla. Nagu näha, mõistame me üksteist hästi.

Minevikus olen ma kohtunud ka. Pettumisi pole olnud. Naised nagu naised ikka. On ka neid, kellega suhtlen tänaseni (kahjuks peamiselt vaid internetis). Mingiks "tegija"-näitajaks ma seda ei pea, põhiolemuselt olen ma ikka jutustaja, mitte kollektsionäär.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:47
nsm, jah sa juba ütlesid et 80% ihalasi on idioodid, peale sinu muidugi. mida sa küll ihas teed, foorumis homosid ka pole, arusaamatu olukord
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:50
NSM, ma ei räägi endast midagi olulist. Ja minu kohta on raske midagi välja uurida, siin ihas teab tegelikku mind võibolla 6-7 inimest ja need inimesed on tõesti normaalsed (minu mõistes).
Aga miks ma vastan - ma pooldan teooriat, et vähegi mõistlikule küsimusele tleb anda mõistlik vastus. Tavaliselt mõistlikust vastusest konflikti välja ei keri. Ajaviiteks sobib hetkel.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:51
misha mis värk sul selle tagumikuga on? Mis sa sellest tagumikust reklaamid?
˅ näita rohkem ˅
Igavatel hetkedel tasub alati siia kiigata Saad vaevu varba ukse vahele ja juba hakkabki sappi lendama

Mis häda teid küll vaevab? Usun,et pole pea ühtegi kasutajat, kes siia midagi mingil eesmärgil postitaks,pigem ikka ajaviiteks ja see tundub lausa vastupandamatu, kuna peale paari postitust on kohal kõik kaarnad ja lähebki korjuse kallal kaklemiseks...

Ja kas pole siis hea ajaviide-loe ja naera
˅ näita rohkem ˅
parma, krt. Vaatasin su profiili ja tundub, et sa oled tõesti aus poiss.

misha, sa ei peagi kõigest aru saama. Kindel on see, et sinu pärast ma siin ei käi. Sellest peaks sulle piisama. Muu pole oluline.
˅ näita rohkem ˅
naistele meeldib
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:53
Kui on, mida näidata, olgu siis milline keha osa tahes, miks ka mitte...
Palju hullem on vaadata õudust tekitavaid terviklikke lahendusi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:54
TheLibertine, vahel on siin meeldivalt vaikne Vaikus enne tormi, nagu keegi viimati ütles
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:54
miska-karuke. Tahad ma annan sulle tegevust täna õhtuks? Foxy pole tegelikult ei 38 ega 40 aastane. Lisaks on Foxyl ihas paarikonto mehega, kellel omakorda on veel 2 kontot ihas. Leia üles Foxy õige vanus ja ülejäänud kontod! Kui sa seda tänase kuupäeva sees ei suuda, oled nuhina äpu ja vesi peale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:55
aga inimesed on inimesed ja see ongi kunst. kunstitudengid näiteks maalivadki vanu kortsus inimesi sest nendes on ajalugu.
või fotograafias just vana inimeste piltides on palju informatsiooni mida võid pool tundi vaadelda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:56
foxy: sul on seal siis nsm jutujärgi fakepildid ju sa siis oled nii masendav kuju kui sul on igalpool erinevad andmed, milleks siis üldse neid täita, jäta kõik tühjaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:57
Üks teema on vaadelda aja jälgi,teine jälgida reaalajas kulgevat katastroofi...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:59
Ma olen pedant ja mulle meeldib ankeete täita
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:59
mis sa siis tahad et kõik pildid oleksid hästi tuunitud? igavaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:00
Ei, tuunida pole midagi vaja, vaja on vaid aru saada, mida võiks näidata ja mida ei tohiks näidata...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:01
foxy, pigem lihtsalt vana naine kes ülbitseb ja peab end tähtsaks, tegelikult vaimult üdini tühi naine, nö vampiir, puuk, prussakas - hoiab alati sinna kes on elujõulised loojad nagu praegugi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:01
The Libertine ja NSM, teil on sama film lemmikuks, ma oletan? Olete siin samal eesmärgil ja kohtute ka? Või on iha teile 100% vaid ajaviitmispaik?

misha, ega andmete varjamine või muutmine alati tähenda, et inimene oma tegelkke andmeid häbeneb. Tõenäolisem on, et inimene ei taha, et mingid tema mõistes jobud ta tänaval ära tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:02
TheLibertine: see on sulle tähtis, aga paljudele ei ole. nemad vaatavad kas inimene sobib ja rohkem polegi vaja. need inimesed on teatud mõttes ka tegijad, sest neid glamuur ja sära ei huvita. need ilusad ei kohtu kunagi kellegagi ja nendega pole pointi ka suhelda
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10