Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2011-09-25 15:30
jutt oli su kontost alastonsuomi lehel ju, ja sellest et ta seal su pilti kommenteeris ja sinu kommentaaridest vist siis enda pildile, sain õigesti aru?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:31
demi, http://alastonsuomi.com/demi1974/images/876440 aga siin oled palja piluga ometi

miks sa pead nii palju ometi valetama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:31
Magage kaineks!Mul ei ole mingeid kontosid.See on ainus.JLO on blokis ja ei avane enam.
Push..kui sul endal on 100 kontot kõikjal,siis ainult mõte,et teistel on üks ei mahu sulle pähe.
Mul on tõepoolest ainult üks konto.
Kui teiele on teatav midagi muud,siis palun teavitada ka mind,et saaksin teatada õiguskaitseorganitele.Kuigi,minu pilte on suht raske kuskil kasutada-ma pole neid kellelegi meilinud ja saidilt kopitud ei lähe mujal läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:33
mul on vist luumurd juba, nii valus on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:34
Mina ei halda seda kontot...tänan,et juhtisite mu tähelepanu.Saidi adminnil tuleb lasta see konto maha võtta.
Vahepeal on teist kasu ka...nuhkige edasi,äkki veel kuskil leiab minu pilte..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:36
just 23.09.11 22:49 < demi1974 > : i know..nobody never belives,that i`m 37
kes see muu ikka edvistaks nii nagu seda teed sina

jääd oma 5€ ilma kui konto lased sulgeda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:36
kirekas, ma ei mõelnud sind Sa ei näe ju ometi tondi moodi välja
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:40
demi, minupärast olgu sul neid kontosi palju tahes, milleks laveerida küll ühelt küll teiselt, et siis jälle esimesele maha maanduda. Mis puutub sellesse soome portaali kontosse, siis ju demi isegi seda enam ei mäleta, tehtud oma aastajagu tagasi, vb inimene enam seda ei kasutagi, niiet las ta olla ja mis sest ikka nämmutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:43
mis ei mäleta kui ta eile seal kommenteeris ja täna sisse logis aga tõesti mina ka ei mõista seda tagasi ajamist, ju see ongi valetajate üks peamisi taktikaid - mitte kunagi tunnistada, kasvõi nui neljaks. eks ma lapsena oli ise samasugune, ju mõnel lapsepõlv kordub 37 aastaselt igatahes napakas värk
˅ näita rohkem ˅
aga pilu on päris nunnu
˅ näita rohkem ˅
liiga väike pilu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:48
Vähemalt ilusad pildid...aga mis selle mõte on?Kelleltki raha välja pressida?
nagu siin Ihas tehakse...Suvenaer tuleb kohe meelde...huvitav,kust see onkel need tüdruku pildid sai?
Igal juhul ...nautige pilte adminnile meil saadetud ja loodetavasti varsti see konto adminni poolt blokis...
Aga seniks...nautige küll ma olen ilus
Ega mul polegi midagi piltide näitamise vastu,aga milleks neid kasutatakse on natuke teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:49
need on selle lätlase pildid, raudselt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:50
Erinevalt sinust Push...mul pole tarvis erinevaid kontosid,ma pole seda netivärki kunagi tõsiselt võtnud.ma suhtlen reaalis.
Alles Iha on avanud mu silmad kõikvõimalike pettuste ja muude kelmuste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:52
Mjkhanil õige tähelepanek....väike,trimmis ja vähekasutatud pilu iga tropp ei topi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:53
Lätlase pildid lätlase piltideks Jälle cari murdus ja laseb kusagilt midagi sulgeda, kust me siis su ületamatut ilu edasi imetleda saaksime Oh sind küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:56
mina soovitaks hoopis kolbatohtri poole pöörduda, mõned kruvid kinni keerata siis äkki saab veel inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:57
pushup: las sulgeb, teeb 5 asemele, raha ju vaja teenida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 15:58
misha, kuidas su enda kolbaga lood on, kas kruvid juba loksuvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:00
arvad et peaks laskma kontrollida?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:01
Aeg ju oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:02
hähh
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:03
mul on stressi pall, kingiti projekti raames kui asjad läksid keevaliseks
vist teistele kingiti ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:20
Noh väljaspool iha.ee oleme me kõik teistsugused ja teeme omi asju. See on teine identiteet ju. Palju on selliseid muid lehti kus on samad isikud mis ihas ki. Paarig ama olen isegi kohtunud ja mis seal imestada, isegi seksinud ja siis oärast on kuidagi välja tulnud, et ihas on ka konto ja kui lugeda selle ihas oleva konto profilli, siis hoia ja keela. Käiks kauge kaarega mööda!! Kummaline, kas pole? Vbla on see iha aura selline jube?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:33
pushup - see kirjeldus lumepalliefekti sees oli tegelikult nali, saad aru? tunnistan, et veidi meelega sinna pandud, aga tegu polnud sinu alandamise katsega.
seda, et sa ise midagi ei tunne, kinnita kellelegi teisele mina ei vaja veenmist.
aga mis konkurentsi puutub, siis sulle on see otsaette kirjutatud. loomuomane vajadus, mille vastu sa ei saa. see, kes sulle konkurentideks on, pole vist kuigi oluline. peamine, et oleks. kui sulle tundus minu kirjeldus kohatu olevat ja arvad, et see sinusse ei puutu, siis nimetame selle taburetiga vehkimise allasurutud vihaks nt. või kah mingiks veidraks naljaks. eks vali ise.
rohkem sel teemal vaidlema ei hakkaks.

ja edu teile kahele, sulle ja kiremorvarile caribiani andmetes kaevamises. ma loodan, et teie enda tagaaed ja eluruumid on ikka puhtaks roogitud enne, kui te naabri aeda sitta viskama hakkate ja teda räpasuses süüdistate? lihtsalt meeldetuletus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:45
Utha: Kui pead kiremorvarit silmas siis arvan et oleme juba aru saanud et minu poolt on see vaid heatahtlik lõõp, ära meid paari pane Mina pole caribiani andmetes kaevanud, kustkohas sa selle lolluse nüüd üles kaevasid? Mina olen üle vaadanud seda mida selle inimese kohta siin välja toodud on, kui oli facebooki nimi siis jah, vaatasin kas väide vastab tõele, täpselt sama tänase tõstatatud soome portaali väide, kui midagi on siis loomulikult ma süvenen asjasse ja vaatan ise üle kas vastab üldse tõele, sa ise oled ju samasugune, nuhid ja nuusid ja pärast hakkad vihjeid tegema asjadesse mis tegelikult sinusse üldse ei puutu, üritad küll midagi muud välja näidata, tegelikult oled samasugune kiuslik ja üritad kättemaksu mängida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:58
Milleks üldse peab kellegi võõra taga nuhkima?? Miks ta nii teb, mis ta seal teeb ja siis tuuakse see kuhugi üldse võõrasse portaali ja hakatakse seda seal arutama?? Debiilikud olete või? Mõned on sellised nuhkijad. Ma tean päriselust ka ühte sellist naist. Kahjuks on ta siiani üksik, keegi ei salli sellist nuhkimist ja lõppeb uhkes üksinudses. Minul on temaga konkreetne värk. Kui nuhid, siis seksi ei saa. Selles hirmus, minu järgi ei nuhita
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:03
uudishimust loomulikult mis sa arvad, miks loetakse kollast ajakirjandust. nuhkida pole mõtet siis, kui pole midagi nuhkida, või siis ei paku huvi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:04
puhsup, ei pidanud kedagi konkreetset silmas. see tunnetus, tunne või kuidas sa iganes seda nimetada oli korjatud sinu enda vastusest. loe, mida sa kirjutad. sa pidasid vajalikuks lisada, et sul ei ole konkurente. ongi kogu pidulikkus.
mina ja teid kirekaga paari? kas ma tegin kuskil sellise vihjeid teie kohta?
krt, olge lahus või istuge koos, miks see peaks mind huvitama ja miks ma pean sellest aru saama? mina ei tea, mida te endast kujutate. need on su enda teod ja tegemised või kui soovid, siis teievahelised naljad.

kiusik olen vahel jah, aga kättemaksu ma ei hau kui arvad, et ma sinuga midagi teen, siis pead pettuma. isegi sinuga ei ole mul plaane.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:12
Millega see nuhkimine ära teenitakse? Mina olen nii igav inimene, et minu järel ei ole keegi iial nuhkima vaevunud. Aga ma vaatan, et mõni siin on silmapaistvalt särav täht.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:14
vaatasin neid pilte, see palja piluga on ilus, siis see naeratav ka palja piluga kus punane asi seljas on, ja siis need triibulise asjaga meeldisid ka. Pulgakommiga ka enam vähem.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:17
"tähtede" taga nuhitaksegi mjkhani kollase ajakirjanduse näide oli vägagi omal kohal.
nii kaua nuhivad, kuni olemasolev täht kustunud on või kuni tema asemele tekib teine, veel huvitavam ja parem. tegevust peab olema ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:23
Nii ilusat pilu ihas ei olegi.....selline hästi värske kraam
Aga jah..Push,lihtsalt infoks..Facebook on lukus juba ~aasta,ammendus,ma ei viitsi igat roosa papuga titpilti kommida ja siis arvab uhke emme,et ma ei taha suhelda jne...milleks üldse beebipilte netis näidata?See oli põhjus,ma ei viitsi igat jama kommida ja kui ei kommi,siis oled kas vihane või ülbe..
Mul tekkis üks huvitav mõte...juttu oli suurest tussimüügist...huvitav,kus need kliendid siis on.."kogemusi"jagamas.Sellise kuid kestnud trummipõrina peale oleks kasvõi mõnigi välja ilmunud.Pole kellelgi ilmuda.Nii lihtne see ongi.
Minu järgi raske nuhkida...ma olen teadlikult vältinud iga võimalust,mis kajastuks googles...nimi ka mitmeid kordi vahetunud..
raskeks läheb...aga,mis selle suure infoga teha?Pole miskit pori mida pilduda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:28
no päris nii ei saa öelda, siin on ka päris ilusaid pilusi, aga sinu oma on ka kena. Neil piltidel paistab välja, et sul on hea ja vormis figuur, selle rannariietes pildi võiksid ära korjata, sellel sa ei paista eriti sportlik välja
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:37
Kuulge riiukuked? Kas teeme uue teema, kes on kes või?
Millegipärast võtavad kõige rohkem sõna need, kellel endal on mitu kontot, kes ise varastvad võõraid pilte ja seletavad siin end ei tea kelleks või milleks.
Hetkel on see tõesti tore, just need patused ise siin omavahel kaklevad!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:37
Ah võinii
Mul on plaatide kaupa superpilte aga need ainult parimatele klientidele magamistoa seinale kuldse raami sisse
netti ikka ei riputa..
Need ,mis sel soome saidil sai tehtud ühe projekti raames ja liigutan ajusid,kellel võib olla koopiad...päris mitmel...munad hakkavad lendama...
Kui väga hea poiss oled,siis panen korraks ka mõne oma kunagise modellipildi üles hõrk kraam
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:41
caribian. Sina pole ka neist pattudest puhas!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:53
Deem, ei saanud button vettelit kätte
No pane, aga kui sa tähele panid, siis need pildid mis mina sealt välja valisin oled sellised loomulikud ja vähem poseeritud, et kui need modellipildid on sellised nagu neid ikka tehakse, poseeritud ja pöiasirutustega jne, siis ei pruugi mulle niiväga hõrk tunduda. Aga ma pean kiitma su jalgu, see on kena, kui on näha, et on ka lihaseid ja üldse vormis. Kena sporditüdruk.
Aga muidugi on siin teisi ka, mis sa siis mõtlesid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:11
nsm, miks sa üldse sõna võtad, tee tõesti oma teema seal ja õienda seal

juuksur, sul on mingi suur hirm ma vaatan. küll mingid tagatoad ja mida muud. sa oled ju ise üks aremaid siin, keegi midagi sinult otse küsib siis kukud kohe oigama

demi sai tänu pilupildile reklaami (okei see ju lätlase pilu), äkki ta leiab nüüd rikkamaid mehi kes rohkem nutsu seksi eest annavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:13
Vaata, tahan ja võtan sõna! Igasugu mitmekontoomanikud ja feikpiltide kleepiad võiks oma moka maas hoida vahepeal!
Sina oled üks neist labiilsetest, keda see ütlus puudutab!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:18
kamoon, lätlastel pidi pilu ristipidi olema ju!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:18
nsm, ma tean, sa oled ju egoistlik ja ülbe ja mis sa kõik olid, hälbega noh
mis sellisega ikka rääkida, nagunii ei saa aru
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:20
nsm, muidugi, ihas ongi kõik fake inimesed, ainult sina oled elus, teised on arvutid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:21
Jutt pole minust vaid topeltkontodest ja feikpiltidest. Ära vii teemat mujale.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:22
kellel on feikpildid, mul? mille alusel väidad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:24
Austame topeltkontodest. Kuidas saab olla ühe inimese pildid kahel kontol? Lahendus. Feikpildid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:26
geenius
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:28
kui sul on endast 10 pilti, kes sul keelab teha 10 kontot ja igale kontole lisad 10nest pildist ühe pildi. millise loogika põhjal pildid muutuvad feigiks? väga hea turunduse skeem, milline konto töötab kõige paremini? ebaefektiivsed lülitad mängust välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:35
Turunda ennast kuidas tahad topeltkontodega ja feikpiltidega. Ära tule teistele siin nõudmisi esitama!
On sull veel küsimusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:36
mille alusel siiski väidad et mul on feik pildid, miks sa siis modedele teada ei anna. iga pildi all on fake nupp, kirjuta sinna põhjendus.
lihtsalt ilma tõestuseta mingit väidet pilduda on rumala inimese komme, aga noh, sa oledki väga rumal naine ja seda tuleb ülbusega kompenseerida.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10