Foorum
1
...
6
7
8
...
10
2011-09-26 16:49
Jah, eks kõik ole omamoodi tõlgendatav Samas, milleks valetada endale ja teistele, kui tegelikult siiski tutvutakse-seksitakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:51
No näed sa Kõik nõuded paigas,kuidas seksi saada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:53
elmar: Hakka siis kasuka raha koguma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:00
Kahjuks mulle jääb üks asi arusaamatuks ja see mitte praegu
Mille poolest erineb seks nt300euro ei saa aga sooblikasuka eest saab
No mees läheb ju kergema vastupanu teed ja valib selle odavama variandi..
300 euro puhul oleks mõni noor,ilus tibi üliõnnelik kui teaks,et olla selles mehes kindel,et maksab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:02
kasuka eest palju seksi ei saa vaimseid väärtusi ka ju ei ole
Olen aru saanud,et "huvitav ja vaimsete väärtustega","kauni hingega" ongi see naine,kes tasuta valimatult välja jagab.
Ei pane pahaks,kui keegi seda teeb-igaühe oma asi...
Mina ei viitsi,ausalt ei viitsi.ma parem säilitan ennast ja loen midagi või vadistan teiega foorumis
tark mees,kes on tulemusele orienteeritud ei hakka mingi lolli "vaimsuse"ja"kõlvatuse"jne teemaga ennast vaevama ja aega kulutama.Ta saabub juba esimesele kohtumisele näiteks Chaneli uue kollektsiooni lõhnakomplektiga
Sellisega võib seksida ka tund peale kohtumist,reputatsioon käib alati kaasas,sest sa tead,et ta kuldab su üle.
Ja sa tahad seksida,sa oled erutatud,sa naudid igat sekundit ja surud oma niigi tugevad lihased veel tugevamalt kokku
Ja mees naudib..ta naudib ilusat keha,siidist nahka,lendlevaid lõhnu ...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:11
caribian,see kõik võib tunduda õige,millest räägid
aga on olemas turg,kust võib leida ilusat keha,siidist nahka jne...ja hoopis odavama hinnaga aga seda tuleb osata leida ning selleks veidi vaeva näha.Tulemused on sageli head kui oskad otsida Kui minna suurde poodi siis ei maksa kunagi enne kaupa ära osta kuni pole jõudnud poele ringi peale teha..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:11
Ok,valime stsenaariumi,et jääb ilma.Miks ei võiks olla üksi?Teha sporti,lugeda,suhelda sõpradega?
Allahindlust ju ikka ei tee.Näpud ju liiguvad.
Elu on rulett,sa ei tea viimase sekundini,kas kukub sisse või mitte,äkki hoopis kõrvale aga kõik mängivad edasi.
Järgmine võimalus...otsustad mingil hetkel selle kehvema kasuks..see oleks ebaaus,sest ta on ju ainult kohatäide ja esimesel võimalusel sa lendad ära.Kui jahihooaeg algab.Ausam ja viisakam on ilusti oodata mängu lõpptulemus ära.
Lisaajal võib ka veel hästi skoorida ja need kõige magusamad väravad lüüaksegi lisaajal
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:13
Push, väitsid, et üks asi on rinnanäitus ( nibu osaliselt varjatuna ), teine asi jalgevahe...
Aga mis vahet sel on, kumba näitad, kui ei üks ega teine ole kunstiline, olgu nibu kaetud või ei...
Kokkuvõtteks siiski haiglaslik tähelepanu puudus, kogumaks kiimakottidelt palakesi, mille abil veenda eneseväärtust

Kunst on see, mille on jäädvustanud kunstnik, antud saidi alatoonis siis fotograaf, kes teab, mida ja kuidas jäädvustada. Siin on ka üksikuid erandeid, mida tõesti hea vaadata, kuid koristamata toas, võidunud voodipesu taustaks või vannitoas aurust tuhmi peegli ees, pole tulemus küll just see, mida eksponeerida võiks...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:17
Pesukausid ...mind häirivad piltidel plastmassist värvilised kausid..mida küll nendega tehakse?
Elutuba pole botaanikaaed...lilled võiks ka likvideerida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:19
TheLibertine: Me kõik saime juba aru et sinumeelest on kunst see, mida sina siin pakud, eks igalühel ole omad nägemused. Mina näiteks olen lisanud rinnapilte sest juba kasutajatunnus viitab sellele ja ega siin ikka päris riietes ka ei istu Samas, pigem siis olgu juba voodipesu taustal ja peegli ees, kui üldse ilma pildituna, mina ise eelistan siiski neid esimesi, maitse asi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:20
caribian: siiski ei tasu sinusse investeerida, ma usun et sa saad sellest aru kui sa kordki elus oled ettevõtlusega tegelenud. kui ole, siis võibolla tõesti hõljud pilvedes.

miks ma pean naisele kinkima kasuka et seksi saada? ma leian sellise naise kes ei taha kasukat ja kes tahab seksi.
siin on väga suur vahe kas naine tahab seksi või ta seksib ainult kasuka pärast. kasuka pärast naine ju teeskleb, vigurdab, teeb teatrit ja läbi selle alandab mind. mul on tunne et sa kujutad asju liialt ette.

ma tean et naised on natuke lollid. näiteks kunagi pidasime ühe tookohaga ühes söögikohas mingit sünnipäeva ja siis kusagilt ilmus mingi mees välja ja tegi kõige kenamale naisele pakkumise - tule minuga itaaliasse reisile. see naine uskus või vähemalt 50% ta uskus seda meest. kõik teised osutasid näpuga oimukohale.

selline asi saab juhtuda ainult naisega kellel on mingi kruvi kas lahti või on mingit tohutu armastuse defitsiit. umbes nii et naine haarab igast mehest kes näib teda tahtvat. muud moodi ma ei oska seda fenomeni ära seletada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:24
Siin Sa Push eksid, ma ei pidanud enda pilti üldse silmas, siis on palju paremat kunsti, kui minu poolikud varjud...
Minu mõtte mõte, oli labasuse eksponeerimises ja enesehinnangu väärtuses, kes mida ja kui palju väärtustab.

Ma pole päris nõus kõigi caribiani seisukohtadega, kui üks on tõesti austust äratav- kui parimat ei saa, siis väemaga ei lepi!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:24
Eks ta ole Kasuka peal seksida võiks küll kui enne ikka olemas on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:27
Libertine: Ega kõik saagi omale seda päris kunsti lubada, pole lihtsalt võimalusi, ressursse jne aga sellega ma nõustun küll et kui parimat ei saa, siis vähemaga ei lepi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:29
vot sellest ma ka ei saa aru miks neid kasukaid ja 5 tärni hotelle ei võiks iseendale lubada. kui sul on see raha, siis miks mitte. sa pole kellegile võlgu, sa oled uhke, sa ei kerja ega sõltu kellegi tujust ega almusest.

tõesti on naised nõus kasuka eest nina seasitasisse lükkama või?
käisin sitasees ära ja nüüd võin sõbrannade ees uhkeldada mingi kaltsuga...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:32
Mul meenub ütelus et paksu seaga on häbi linna peal liikuda, väide siin ühes teemas, samas kui mõtlema hakata siis kas avalikult ennast müütavatel või sellest vihjeid tegevatega siis poleks piinlik ja häbenemisväärne, see ju ka umbes nii et mees käib ringi ja kõik teavad et ta on naise käekõrval ära ostnud, no eks see miljonäride ja muude rikkurite puhul ka tihti nii ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:38
Siin ongi see osa, millega ma caribiani põhimõtetes ei nõustu: seks peaks olema sõltumatu nii materialismist kui positsionismist ja võiks siiski vundamendiks omada kirge...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:39
järelikult demi ei saa seksist mõnu aga seks on vahend mille abil saab endale asju, asjad kompenseerivad mõnu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:42
Laisk siis, kui ei oska mõnu tunda Tglt kahju sellistest naistest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 17:59
ei mulle päris hästi meeldib see soome sait http://alastonsuomi.com
seal on palju rohkem seksikaid ja huvitavamaid pilte kui ihas
iha on selline tavaline ja järjest tavalisemaks ka läheb, võib olla paljud otsivad ka uusi kohti ja on uutes kohtades palju rohkem aktiivsed kui siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:00
Cadillac Escalade on minu arust üsna näotu monstrum, mida jumaldavad pigem afroameeriklased. Eestlased kimavad vist enam Land Cruiseriga. Kui just suurt autot vaja on.
Aga, caribian, kas Sa siis ka seksid, kui keegi ihas Sulle ettepaneku teeks veeta aastake luksuslikul ümbermaailmareisil, kõiki kulusid kattes? Või valid Sa ainult lühiajalisi seksisuhteid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:02
Lisaks veel et ju siis need naised kel on raskusi rahulduse saamisel, kompenseerivadki oma vajakajäämist meesterahva poolsete kingituste jne näol, kui naine saaks rahuldust seksimisest siis ta ju oleks sellest ise ka huvitatud, mitte ei räägiks et ta ei viitsi, taha jne, see on tegelikult päris suur probleem.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:05
escalade on pann, aga see Cadillac http://spaceghetto.st/?q=content/sunday-september-18-95449-am
voh see oleks mõnus relv
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:18
Caribian, kas sa tõesti usud, et mees kes sulle maksab naudib seksi sinuga? Ta naudib hoopis seda, kuidas sa oled valmis raha eest ennast alandama. Ta ei pane sind mitte mõnuga, vaid vihaga. Tema jaoks pole sa mitte inimene, vaid mingi alamast rassist olevus. Oled kui jukebox - lased mündi sisse ja hakkab mängima. See et ta muidu sinuga viisakalt käitub, on sellest, et tal on endal ka sellise suhtumise pärast häbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:24
ma ei usu ma ei usu ma ei usu
kui ma vaatan seda pilti kus ta mingi vaksali ees istub, ta tundub nii tavaline isegi aseksuaalne, kuskilt otsast pole nagu püss keda põrutada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:34
Kindlasti on mehi,kes laiavad oma rahaga.Olen kordades näinud kui mees teeb terve kõrtsile välja,saades sellest rahulduse.Ka naisi makstakse kinni,ilma midagi vastu saamata.. Kahjuks seksiga kaasnevat naudingut pole võimalik kinni maksta.Muidugi ette kujutada võib seda igaüks kui raha tuulde loobitakse..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:27
nojah, kasuka maitse on koguaeg suus ju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:47
Mina valin ainult pikaajalise suhte...ma lühikeste asjadega ei tegele
Muide,kasukad ei eruta mind enam väga,mul on neid 4 ja kandnud olen sisuliselt ainult kahte...ilus katsuda ja vaadata ikka
Oh teid küll,kas te tõesti siiralt usute,et keegi asjalik mees hakkab maksma mingi seksi eest?Ma küll seda ei usu.
maksavad need,kel endal on puudused ja kel pole raha.Rikas mees ei pea maksma,sest naised viskuvad tema ette niisama...lootuses jackpotile ehk siis abielule.Kui oled vaene,käib bordellis.Rikas ei käi.
Seksi eest ei maksa normaalne mees kunagi.Pigem hoolitsetakse naise eest,kellega on huvitav aega veeta,vestelda erinevatel teemadel alates filosoofiast lõpetades kunstiajaloo või dow jonesi liikumise üle,vaadatakse koos barcelona mänge(näiteks),käiakse koos golfi mängimas,ujumas,teatris jne.Ümbermaailmareisile minnakse ka naisega,kes valdab vähemalt kolme võõrkeelt fluent.Sellise naise heaolu eest soovib hoolitseda iga mees.see naine on sõber.Seks ei maksa midagi,see on lihtsalt füüsiline tegevus...tõsi..seda ei hakka ju tegema ilma selle kõige eelnevata.
Minu arusaamad asjadest,aga mida mina üldse maailma asjadest tean?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:53
Ma nagu mäletan, et vist Jüri Mõis jäi kunagi mingis bordellis käimisega vahele? Ma võin ka eksida muidugi, igatahes oli mingi pankurihärra.

Ja, caribian, Sul on üsna sümpaatne arusaam. Selle vahega, et golfi mängima naisi minu teada tavaliselt ei viida. Golf ei huvita naisi. Aga muidugi on positiivne, kui naine prantsuse keele ja saksa filosoofiaga hakkama saab.
See naine kui sõber (=mõistja, mõttekaaslane) meeldib mulle väga!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:55
Caribian, sinul oleks jah uhke sellise mehe käevangus liikuda, aga ise ju kurtsid siin, et investeerimispankur häbenes sinuga koos enda sugulaste ette ilmuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:58
Mitte minuga,vaid minu rahvusega
aga..tänase päeva suursündmus on hoopis midagi muud
Meie Vik on lõpuks süütusest vabanenud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:59
Golfi mängiv naine on just see,millega liputada...eriti,kui HC on alla 30-ne
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 20:11
hoian just golfi palli käes
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 20:17
demi, millest selline meeleolu muutus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 20:26
caribian pakkus meile ju terve päeva meelelahutust misha,mida siis veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 20:35
Kuidas kalliks läheb?Sai pool päeva arvuti taga oldud Paar asja jäi küll tegemata...aga homme ka päev
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 20:53
Kaja Kallas näiteks on kirglik golfimängija. Ikka mängivad naised kah golfi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 21:07
Vabandust, segaksin natuke vahele tulisele " arutelule". Caribian näikse elavat enda poolt loodud mullis. Ütleks mõne sõna tema väite kohta, et rikkad mehed ei maksa seksi eest ja ei käi bordellis. 30 aasta jooksul, mil olen seotud olnud nn. "kõrtsuäriga", võin 100% väita ainuüksi oma "kõrtsuäri" näitel, et maksuliste naiste teenuseid kasutavad nii caribeani lemmikud Äripäeva TOP-ist, tipp-paragrahviväänajad, poliitikud. On tellitud neile usaldusväärseid taksosid ja helistatud parema naistevalikuga asutustesse. Kui see tipp-seltskond on nö. ülemeelikus meeleolus, siis käituvad need seltskonnad samamoodi, nagu "idudki".
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 21:09
Tere foxy sõbrake ja teised mudilased ka
Kuda päevake läks. Vaatan, et olete usinalt siin lahminud jälle. Muide kaasaegsed inimesed oleks täna kõik ninad pikali wella uut sügistalvist kollektsiooni ja uusi mudellõikusi ning värvistiile imetlema tormanud. Tundub, et moe vastu ei tunne need inimesed just eriti palju huvi.

Golfiga on nii, et eestis on pooled golfarid naised. Eesti sünnivad lausa golfifenomenid. Esiteks on tegemist ühe vähestest riikidest, kus golfimängija keskmine vanud on 32 aastat ja kus pea pooled tegevmängijatest on naised.

Kuda meie nii targad foorumlased siis seda ei tea. Ai ja. Siin teatakse kes kellele 10 piltide alla lappab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 21:13
limsti,seda kindlasti..olen ise kõrtsutööga kokku puutunud.
mõnesmõttes sellest ei räägita palju.Vaesel mehel pole küll seksiteenust võimalik tellida ja kui saabki vahel seda omale lubada ju siis ta peab paljust muust loobuma..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 21:24
no ma olen koguaeg lugenud seda demi väidet nagu ilma rahata seksi ei saa, see mul pähe juba kulunud ma näe nagu tegelikku probleemi, kõik mehed kes foorumis on, seksivad. iseasi kui palju keegi aga see sõltub ka meeste vajadustest. need mehed kes pidevalt kirjutavad naistele ja on tegelikult väga aktiivsed otsijad, ma küll ei usu et nad kuival on. mis puutub kettkirjadesse siis ameerikas on see tõestatud, et kõige kasulikum ongi kasutada teatud lähenemis taktikaid mis töötavad. mida rohkem sa seda lihvid seda osavam oled ja kui nüüd mõni naine väidab et need ei tööta, siis ma ei usu teda. iga lähenemise taktika töötab omas olukorras.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 21:25
Kes on rikas, seda iga naine ihkab,
kes on vaene, see vaid igatsedes õhkab.
Kes on rikas, julgeb abikaasat petta,
kes on vaene, see jääb selles suhtes hätta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 23:51
isegi ei viitsiud kõike läbi lugeda. . ei väida ka, et cariba oleks kole naine, pigem ikka ilus. Seda küll väliselt, sisemiselt kutsutakse selliseid kullakaevuriteks. Sa võid küll kena välja näha ja endast vöga heal arvamusel olla, aga kus siis on sinu saak, sa ikka ilma. Taksomeeter aga tiksub halastamatult. Tõeline hörrasmees ja ka selline kes juhtumisi on rikas vaatab omale elukaasslaseks märks teist laadi inimesi, tihti on selleks välimus üsna viimasel kohal. Ja need, kes on sinumoodi mõtlemisega vaatavad ka hoopis teisi naisi. Sina oled nendejaoks vaene nagu kirikurott, mis sest, et suht kena. Kuigi jah, mul üks tuttav peab ilusat naist. nime ei ütle. Talle naine nagu auto, kell või jaht. Tarbeese, e vaja naist kellega kannataks seltskonnas käija ja näidata, mis sest, et loll on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 00:01
Ükski naine ei ole loll...on vaid mõistmatud mehed...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 07:16
Tuua Eestit mingiks eeskujuks rikkuse või golfimängu osas on ilmselge ülepingutamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 08:06
Golfi suhtes on NSM-il õigus.Protsentuaalselt pole mitte üheski maailma riigis niipalju aktiivselt golfi mängivaid naisi.isegi rootsis mitte...Annika Sörenseni esilekerkimine maailma tippu äratas küll mingiks hetkeks sealsed naised golfimängule,aga see suht kallis ja aeganõudev hobi.
Kui vaadata golfiklubide nimekirju,siis naiste osakaal igas neis läheneb 50-le %...tunduvalt suurem %,kui mõnel muul alal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 08:19
caribian, kus see inimeseloom ikka seda teab, kui ta elu koosneb ihast ja golfimängust on vaid õhtulehest paar rida lugenud. Siis tulevad ja targutavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 11:55
eestis elab nii vähe inimesi, protsentuaalselt oleme me kõigist ees nii golfimängult kui hiv levikult kah asi millega keksida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:19
NSM, kui Su märkus minu kohta pidi käima, siis ma usun, et mu elus on iha.eel märksa väiksem roll kui Sinu elus. Aga üldiselt sel teemal jõuame jälle tüüpilise siinse ärapanemiseni, mis mulle eriti ei meeldi.
Eesti golfist ei tea ma suurt midagi, see on tõsi. Ma räägin nii rikkusest kui golfist üldiselt rahvusvahelises plaanis (seoses erialaga olen natuke tegelenud eliiti puudutavate küsimustega) ja sealt on mulje jäänud, et naised on aktiivsemad pigem tennises jms mängudes, golf eui ole eriti populaarne olnud. Võimalik muidugi, et viimastel aastatel on olukord muutuma hakanud, aga siiski ma ei usu, et mingi jõukas keskealine pankur sõpradega golfi mängima minnes oma armukese sinna kaasa võtaks.
Professionaalsest spordist pole siin vist mõtet rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 13:38
JohnOfGaunt. Enamik minu märkuseid ei käi üldse mitte kellegi kohta. Vaid mõned üksikud "säravad" isiksused, kellega on lihtsalt lõbus tööde ja tegemiste vahel ilkuda. Nii, et kui ma ikka inimese nime ette ei pane, siis pole vaja ka kujutlusvõimel lennata lasta.
Millist rolli iha minu elus mängib Sa ei tea ja loodan, et ei saa ka kunagi teada. Oletada pole ka vaja.

Golfist kahjuks/õnneks tean ma veidike rohkem kui keskmised kaasmaalased. Lihtsalt jäi silma, et inimesed vaidlevad asja üle, samas jutu sisu järgi nad ei tea asjast suurt midagi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
10