Foorum
1
...
3
4
5
...
10
2011-09-25 20:03
JohnOfGaunt: aga sa võid jätta kõik väljad täitmata kui sa kardad et sind keegi ära tunneb. milleks siis täita need valeandmetega kui üldse tühja ankeediga peaks varjatus 100% olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:04
Tühi ankeet on igav.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:05
miska, ära enam peale võta, eks
˅ näita rohkem ˅
Ooot oot oot. Mis seal siis on kui tänavalt jobud ära tunnevad? Püksid maha ja seksima!! Ilma pikema jututa.
˅ näita rohkem ˅
JohnOfGaunt, jah kohtun.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:06
J: tõsi, film, mida silmas pead, on väga hea, kuid pealiskaudsel vaatlusel saadud andmed ei ole alati õiged
Ja enam kui film, räägib enda eest pigem väikekodanlike põhimõtete ja maailmavaadete eiramine...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:07
foxy: aga see on kahjuks nii, sul pole midagi huvitavat rääkida, sa ei tee ühtegi huvitavat teemat, sa ainult tarbid teiste teemasid ja siis ülbitsed. sama rida nsmiga. praht inimesed
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:09
Sa postkastis kirjadele vastad, The Libertine? Sinuga oleks huvitav sel teemal mõtteid vahetada. Siin foorumis, ma kardan, pöörataks see spämmiks.
Kui Sa muidugi üldse viitsid seliseid asju arutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:09
foxy, nüüd oled sina see, kes ravima peab. Mõnel ikka valutab nii hullult, et enam olla ei saa. Krt küll. Tõesti kriisiabikeskuse nõustajatel tuleks teha kohustuslikuks netifoorumites sõna võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:10
nsm, aga ära tule minu tehtud teemadesse. oled seal kus tahad, aga mitte minu teemades, sama rida foxyga
millegi pärast see teile ei sobi, miks ei sobi?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:10
Tarbid teiste teemasid? No mida perset on mõtet teha selline teema nagu sul on siin tehtud?? Igav? Tähelepanupuudus? Keegi ei viitsi tola mängida ja seda risti oma kaela võtta! Tore kui sina misha seda teed.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:11
parma, see oli väga juuksurlik käitumine tal olid need lühised siis ta koguaeg küsis miks mõni teema tehti. sama sul, kui sul pole teema huvitav, jumal sa teda avad, aga ometi avad ja siis lihtsalt jorad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:14
misha läheb teeb oma foorumi ja teeb seal reegleid.
Sa kõigepealt tee üks teema, siis hakka siin seletama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:14
Ei ma ei ole selliste teemade vastu. Algselt on näha, et jora teema. Siis tulebki jora ajada. On siin foorumis üldse mõni teema mis on ka asjalik? On, aga need on kaugel kaugel kuskil 10 nenda lehe taga. Kui teed juba teema siis ära virise, et jora aetakse!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:15
nsm, ma tegin selle teema, nii et lase jalga oma teemadesse prussakas selline
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:16
parmaleikin: ometi sa virisesid miks jälle teema tehti, mis sul viga on, kui meeldi ei pea avama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:18
eks oleneb ka kes teeb teemasid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:21
minuarust on loogiline kui saaks kokkuleppida et minule 100% antipaatsed tegelased nagu nsm ja foxy ei kommenteeriks minu tehtud teemades ja mina ei kommenteeriks nende tehtud teemades. sellest võidavad abs kõik. teiste inimeste loodud teemades poleks piiranguid kui teemaalgataja pole seda öelnud.

nõme kui teed teema ja siis mingi nõme töll tuleb ainult paska ajama ja kui sa ütled talle et aitab siis ta on veel ülbe pealekauba.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:23
Parim prussakatõrje on teemade kustutamine. Toimib hästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:27
miks peab koguaeg sinusuguse hälbelise tegelase pärast kustutama? sa võiks selle arusaada et sa pole kutsutud, ikka trügid igast august sisse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:32

Oi, te pole lasknud päeval raisku minna.

Kuulge, pakkuge välja, kes järgmisena teineteise pihta lollusi loobivad ja kismatavad: Kiizukas Pushiga? Jotmees Ristoga? Risto Uthaga? Kiremi uus varikas kõigiga?

Seksikate inimeste kohtumispaik! My ass
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:34
Vaene inimene. Raske saab olema su tee püha tõe juurde!
Sa vaata oma ninaotsast kaugemale, viska maha oma ahistavad kompleksiahelad, hinga sisse sõõm tõelise elu lõhna ja ava oma silmas asjadele mida sa ei näe. Kuni sa oma raamis ja kastis elad, võitled kõige vastu, mida sa ei mõista, ei saa sa iial vabaks.
Ei prussakatest ega kellestki teisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:36
nsm, mine mujale, ole inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:40
Milleks seda jama veel vaja. Ma mõtlen inimene olla. Teen maailmale heateo? Vastu saan mida? Väiklast ebasiirast naeratusgrimassi? Mis teen selle grimassiga?
Nii, et enne kui midagi paluma hakkad, mõtle, milleks seda kellelgi vaja võib minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:44
nojah, mida sinult muud oligi oodata, ainult ülimat nürimeelsust nagu ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:46
Niisiis. Teemasse. Sedasi väidetakse, siis kui sa riivad teist isikut liiga sügavalt ja õige koha peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:00
parma. Palun tõlget? Kuidas saab nii riivata?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:02
parma, ma arvan ka et nii on. see on ihas pidevalt läbivaks argumendiks osutunud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:03
kõik teavad sinust kõike
kõige paremini,
välja arvatud sa ise
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:10
Parma, pigem ajendab seda väidet hirm, et äkki mõni tahabki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:11
See on see karm tõde. Kui oled sattunud näiteks kellegi mujal lehel oleva konto peale ja seda nina alla hõõruda või kedagi tänaval näinud ja seda hakakd siis lahkama. Kasvõi näiteks see kino teema seal allapool. Vahel me ei taha et midagi avalikuks tuleb ja kui seda sisi tehakse, siis on finito. Oleneb kellegi valulävest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:13
to kino teema oli natuke nõme jah. pildilt oli ju näha milline on mees ja siis pärast oli veel haisenud jne.
aga teistpidi on hoiatuste teemades ju mingi tõde sees, niisama lambist ka neid asju ei juhtu. netis võibolla on kergem vigurdada ja pärast on jälle raske ja siis mulje ongi jama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:17
No näed. See ongi kelelgi valukoht. Kui sa selle avastad ja sellepeale rõhud, siis on lips läbi. Too tegelane oli ka ju enne kohtunud ja kõik oli niikaua kuni leidis need varikad jne jne, sealtmaalt läks asi kohe untsu. See selleks. Mõni lahkab seda teiste ees, teine jällegi on vähem targem ja ütleb, et oled minimunniga-idikas (selle sõna ma võtan ka päriselt kasutusele, tabav).
Kolmas haub kättemaksu ja meelitab sind kohtingule ja uurib kogu su suguelu järgi, ning pärast loed sellest lehes
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:19
demi oma jutujärgi ju ei kohtu kellegagi mis on raudselt vale. kui ta tõesti ei kohtu siis minimunni koht on väljamõeldud iseenda frustatsiooni rahuldamiseks. ma usun et ta võib vägagi pettunud olla, tema paneb hullu vannipildi üles ja ükski normaalne mees ei võta ühendust. noh normaalne sesmõttes kellega saaks midagi ehitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:21
Ok. Nüüd sain aru. Aga see puudutab ikka vaid teatud seltskonda. Ükski ajudega inimene ei hakka kellegi järgi nuhkima, veel vähem teda kusagil avalikult hindama? Või olen ma milleski valesti aru saanud. Arvan, et mitte.
Kummaline on see, et ma oma iha tuttavaid pole seal all rubriigis kellegi kohta soppa loopimas näinud. Mul on au lävida ajudega ja elutervete inimestega. Mil iganes viisil me siis suhtleme
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:23
kunagi ma sain selle kaunitari kohta päris kõvasti sõimata, aga juba siis ma arvasin et ta pole kõige teravam kriit ja tundub et nii ongi.

nsm: usun jah, ma arvan et sul peale foorumi pole mitte ühtegi meest kellega siin suhelda. sul pole mõtet oma tuttavaid haipida, sest sul oligi ainult paar tuttavat siin, teised pidid idioodid olema, kas sa siis tõesti oma sõnu enam ei mäleta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:24
Mehed! Ärge sellepärat muretsega, et keegi kuskil ütles, et sind keegi ei taha.
Tahtjaid leidub alati ja kõikjal. Igast asjast saab midagi hea tahtmise juures aretada. Kas see minimunniga-idikas saab kuskilt midagigi. Ma pole veel näinud meest ega naist, kes on ilma seksita kuskilt jäänud!!!!

Pohhui see demi ja kõik teised. Põrutad parasjagu kedagi mis sa kätte oled võidelnud ja muigad vaikselt omaette. Las vatravad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:28
aga demi on siiski huvitav jälgida. kõik need kontode süsteemid, eitamine, siis jaatamine, siis jälle eitamine. siis kui ta korvi saab siis sõimab foorumis jne. mul on küll uudishimu kuhu ta lõpuks välja jõuab, aga ma ei usu et ta normaalne on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:30
No sitta sellest demist ja misiganes kontod tal ka on. Miks sa seda hinge võtad? Sou what. Jälgi lihtsalt ja tee omi tähelepanekuid, ning tunne rõõmu või kurbust, kui tal kehvasti läheb. Ära võitle kellegi teise võitlust!!!!
Misha kindlasti on ka sinul oma seksisõber/sõbranna olemas. Põruta temaga ja ole rahus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:34
parma, mis pühaisa juttu sa nüüd ajad, sa põruta juuksurit ja kah rahumajas mina elan kõik üle ja olen ihas ka siis kui teid enam pole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:37
Parma, sa räägid juba nagu üks teine tegelane siin, ainult võljendusviis on märksa mahlasem
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:37
minu üks esimesi kommentaare ihas 2007-12-05 04:28:15, tegelikult peaks ise paar kuud varemaid olema, ma tulin septembris ihasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:39
parma. Usu mind. Kõik ei oska nii elada. Mäletad, kui pakkusin, et tee oma äri. Hakka inimesi õpetama. Mis sa tookord ütlesid. Ei saa anti ...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:40
Parma põrutab teid kõiki, siis on alles rahu majas!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:42
nsm, sina oskad tõesti elada, sa ei suuda isegi võtta vastu seda kui sulle öeldakse uninvited guest
mark pole koguaeg sellist tarka paska panna mis pole sinuga kuidagi ühenduses?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:43
Parma, ära hirmuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:44
parma, sa ei põruta kedagi, sul ammu kumm tühi foorum elab ainult siis kui sinna luuakse asju, need asjad hoiavad inimesi koos. need kes midagi ei loo, need pudenevad varsti. väga palju on tühiseid inimesi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:46
üks teema ja üle üheksasaja vaatamise ja 207 postitust, hea saak ühe päeva kohta
˅ näita rohkem ˅
vannipilt on hull?Loomulikult jooksid kõik ummisjalu tutvuma,aga tead,kui kirju sajab sisse kümnete kaupa..ei viitsi.
Paar kenamat valisin välja ja asusin kirjutama,aga....üks üritas iga hinna eest saada mu isikuandmeid ja tel.nr...vesi peale
ja teine teatas,et käib regulaarselt bangokis ...normaalsed inimesed käivad bangokis korra elus,kui sedagi.vesi peale.
Ülejäänud-rekkamehed,mõtetud jobud jne ja siis tasuta armukest otsivad abielumehed.Ma ei viitsi.
Oota,kire...mul reedel fotosessioon.."Viimse reliikvia"teemadel ,ei midagi väga paljastavat,aga ülierootiline ja arvestades mu selle aasta treeninggraafikuid...ila hakkab jooksma. Natuke liputan küll
˅ näita rohkem ˅
Hm mul tärkas mõte, et kas ka mitte meestel ei ole vahel vaja sellist naiselikku kätsimist ja laterdamist? Ka see on ikka ainult naiste pärusmaa? Vahest on see INIMLIKKUSe vajadus?
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
10