Hea nali ikka küll…algusest peale olen sind muudkui laimanud..
Mul on ainult üks patt seoses sinuga hingel, et alguses julgesin kahelda sinu olemasolus😉, mis on siin saidil tegelikult täiesti tavaline nähtus👌, kuna ka minu reaalses eksisteerimises alguses jube paljud kahtlesid😁, isegi need, kellega nüüd hindame😉.
Vihata mind selle eest aastaid aastaid ja seda nina alla pidevalt mulle hõõruda, tõesti hingelt mega ilus inimene!😉
Hea, et ise ühtegi inimest ihast sellepärast ei vihka, kuna arusaadav kui alguses kellegil mingid kahtlused on.👌
Ja no okei, kui ei salli mind selle eest, siis tegelt selles polegi probleem, kuna iga inimese enda valik👌.
Lihtsalt täiesti haige kuidas inimene on valmis moonduma ja postkastis sinuga suhtlema nagu suur südamesõbranna igasugustel teemadel😛, kuid tegelikult kannab igavesti vimma mingi vana ja mõttetu asja eest.🤭😃
Kuna teemaks Bella, siis ma lihtsalt mainisin mis kogemused mul antud neiuga on.👌
P.S Pole sa muideks midagi teistega ka alati nii tore olnud, kui siin räägid🤭, kuna nii mõnigi kord ära blokkinud ja siis millagi taas bloki eemaldanud neilt.🤣