Eks igal omad kogemused temaga.
Ah jaa, mul meenus see, et mõned päevad tagasi soovis üks meesterahvas mind personaalselt päeva vipiks teha.🙂
Ning siis logis ka Bella ekstra paar minutit ennem kella 21 online ja kukkus lahmima 10neid kellegile, et jumala eest see mees mulle rõõmu ei saaks teha😁.
Tõesti väga armas neiu see Bellake.😝
Ja siis räägib siis mingisugusest energia peegeldusest siin…pole korda ka sekkunud tema hindamistesse, kuid ega see ei takista tal endal sellegipoolest sigatseda😁.
Ja ma juba eos ütlen Bella sulle ära, et mingit aastate tagust jama ära siia taas puhuma tule eksole😁, kuna jah, kunagi sai seda pulli vastastikku viljeletud, tegin mina sulle nö ära ja siis jällegi sina mulle😝 ja sellega olekski pidanud see asi lõppema, vähemalt minupoolt küll lõppes ja juba ammu ammu👌, kuna iga normaalne inimene saab aru, et selline asi pole igavesti jätkusuutlik..
Isegi Ingkris on sellest vist aru saanud, kes ka ammu enam kuskil päeva vippides ärategemistele ei ole keskendunud😁, seega eks see räägib jah nii mõndagi Bella iseloomu kohta paraku.
Kellegil pole keelatud kedagi päeva vipiks teha, kuid kui sihilikult selleks online logida, et nö sitta keerata ning siis ise avalikult veel irvitada ka selle üle, siis ei jäta just eriti heatahtliku inimese muljet.