Foorum
1
2
2026-06-02 21:08
Eks igal omad kogemused temaga.
Ah jaa, mul meenus see, et mõned päevad tagasi soovis üks meesterahvas mind personaalselt päeva vipiks teha.🙂
Ning siis logis ka Bella ekstra paar minutit ennem kella 21 online ja kukkus lahmima 10neid kellegile, et jumala eest see mees mulle rõõmu ei saaks teha😁.
Tõesti väga armas neiu see Bellake.😝
Ja siis räägib siis mingisugusest energia peegeldusest siin…pole korda ka sekkunud tema hindamistesse, kuid ega see ei takista tal endal sellegipoolest sigatseda😁.

Ja ma juba eos ütlen Bella sulle ära, et mingit aastate tagust jama ära siia taas puhuma tule eksole😁, kuna jah, kunagi sai seda pulli vastastikku viljeletud, tegin mina sulle nö ära ja siis jällegi sina mulle😝 ja sellega olekski pidanud see asi lõppema, vähemalt minupoolt küll lõppes ja juba ammu ammu👌, kuna iga normaalne inimene saab aru, et selline asi pole igavesti jätkusuutlik..
Isegi Ingkris on sellest vist aru saanud, kes ka ammu enam kuskil päeva vippides ärategemistele ei ole keskendunud😁, seega eks see räägib jah nii mõndagi Bella iseloomu kohta paraku.
Kellegil pole keelatud kedagi päeva vipiks teha, kuid kui sihilikult selleks online logida, et nö sitta keerata ning siis ise avalikult veel irvitada ka selle üle, siis ei jäta just eriti heatahtliku inimese muljet.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:11
Umbra, foorum ongi mõeldud muideks täiskasvanud inimestele ja oma arvamuse väljaütlemiseks👌.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:11
Said ju päeva VIPiks, milles probleem?
Kui hindamine elus nii suurt pinget tekitab, soovitan siiralt psühholoogilist abi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:14
Ei Bella, mul üldiselt päeva Vipist suva.
Lihtsalt ma ise pole korda ka sekkunud, kui kellegi austaja on soovinud Vipiks teha ja minu silmis pole see okei, kui keegi ekstra sellepärast ennem kella 21 tõmblema hakkab, kuna mul lihtsalt kahju nendest meestest, kes naistele head meelt valmistada soovivad.😇
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:20
No parem arutada päeva vipi üle, mis tahes tahtmata käib iha saidiga igapäevaselt käsikäes..
Kui lugeda üle ühe teemades, et kes kellegile soolikatesse jälle pani..🙈🤣.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:43
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:51
Ennem oli foorumis oma moderaator kes üritas teemasid mitte läbuks lasta nüüd peavad igaüks ise enda eest seisma
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:53
Minu vänt seisab kiisukese eest.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-02 21:56
Minu oma ka. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 14:41
Ühineks ka teemaga vb keegi tahab minuga ka kakelda😅

Teate naised, teis kõigis on midagi ilusat ja ägedat, ka minus. Ma soovin teile ja ka mulle ilusaid ja mõnusaid hetki elus.

Ma isegi ei saa aru kust mingid tülid tekivad, mulle pannakse 1sod ja blokke, pole kunagi kellelegi halbu hindeid pannud veelvähem kellegile halvasti öelnud.

Ainus põhjus miks kommenteerin on see, et MIKS mõeldakse kedagi halvustades enda aktsiad tõusevad(juhil kui nii mõeldakse, v no käitutakse mitte et keegj on yöäk). Olge mu "konkurendid" v iha-õed, v tuttavad v võõrad vms. Me kõik oleme kellegi jaoks maailma ilusaim ja ägedaim ja kellegi jaoks blokk/delate/fuhh.

Mitte keegi meist ei saa kõiki mehi endale, ega ka keegi meestest ei saa kõiki naisi.

Päriselt ka, rohkem ❤️ mitte kellegi vastu konkreetselt aga elu ja elusolendite vastu.

Teist murdes ise ei kasva.

Ja ma ei kirjuta konkeetselt kellelegi.

Olen tantrist ja 14a tantramaailmas, ka ise vahel satjn mingisse hoogu ja siis avastan, et mis/miks..miks lähen käima kellestki / millestki.

Maailmas ja ka ihas on ruumi meile kõigile.

Kes tahab hakkab vaidlema ja kaklema nüüd ka minuga, sest see moes vms või hoopis naudib Eesti suvehetke🫠

Ps nüüd oleks hea öelda, et võtan kõik teie mehed ära siis läheb palju huvitavamaks see kommentaar

Pps hoitke endale v jagame😅
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 14:42
Sorry kirjavead mul pole eesti keelne tel
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 16:05
Mina olen alati olnud rahu poolt🙂, kuid siin on kamp naisi, keda sellised asjad ei huvita ega hakka ka huvitama, kuna nad toituvad intriigidest ja negatiivsest energiast.😁
Ja kui korra oled millegis eksinud, siis keegi juba miskit ei unusta ning tavaliselt kaasneb sellega ka uute kasutajate ässitamine.
Minu teada on see siin saidil paraku alati sedasi olnud…
Naised kes on ise olnud huvitatud erimeelsuste lahendamisest, nendega on alati ka igasugused probleemid saadud lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 16:16
Mul sarnased mõtted nagu LadyBossil. Eriti meeldib mulle, et vähemalt neil naistel kes on topis, on kõigil väga omanäoline stiil ja vaib ❤️‍🔥Saan täitsa aru, et meestele neid fotosod vaadata meeldib, isegi vaatan tihti, ehkki olen hetero 😅 Lihtsalt nii ilus ja toovad naeratuse näole. Kuna oleme nii erinevad, siis tundub et kõigil ka oma fänniklubi, mis on ju eriti äge.
Minule on topis olevad naised ainult väga armsaid ja ilusaid kommentaare kirjutanud ja kûmneid pannud ja minu jaoks just naiste kommentaarid eriti rõõmustavad, sest mehed kirjutavad teistel põhjustel hahah
Nii et postitage aga uusi fotosid, et ma saaks kümpsid teile laiali jagada 😉😘
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 17:55
Mõni saab vast intriigidest orgasmi. Vanemad kasutajad teavad neid sest aastatega pole nad muutunud ja harva juhtub mõni uus sisse kes nende poolehoiu hetkeks leiab kuna intrigeerija muutub algse meelitusega kättemaksuhimuliseks kui oma tahtmist ei saa.
Blokid panen paljudele kes nende intrigeerijatega sõprust sobitavad, pole mulle neid mahhinatsioone vaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 19:09
Kiisuke, aga mida need intrigeerijad tahavad? Millist tahtmist? Ma ei saa aru mida siin täpselt jagatakse, mehi või? 😅🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 19:29
Lumehelk ...neil on jagada vaid oma haiglast idiootsust. Näidata välja kui nõrgad ja alaväärsuskompleksides nad on.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 19:56
Lumehelk, selliste naiste lemmik tegevuseks on käija oma varikatega kas teiste naiste hindajaid tülitamas v siis rääkida uutele tulijatele ulmejutte, kus tegeliku tõega pole mingitki pistmist..
Kuna nemad teavad sinust tunduvalt rohkem, kui sa ise..😂
Aga ju neil endil läheb siis päriselus nõnda kehvasti, et on vaja taolist jama toota ja juba aastaid aastaid…😛
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 20:14
Seleta sa seda haigele inimesele.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 20:21
Umbra, mehed ei puutu ju tegelikult üldse asjasse, kuna meestel ikka endal ka mõistus peas ja teavad keda nad tahavad v ei taha eksole..😉
Lihtsalt naljakas on läbi aegade hindajatelt kuulda, kuidas ikka ja jälle aegajalt saavad kirjasid x kontodelt, kus kirjutatakse neile, et mida sa seda penskarit hindad, kes tegelikult ammu juba 60+ ja esineb siin nooruspõlve piltidega..😃
Vot selline tegevus on tõesti lasteaed…ometigi osad endised ”iha staarid” seda viljelevad…
Ja no muid toredaid jutte ajavad loomulikult lisaks veel..😂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 20:38
Ihas peaks vist jah oma psühhiaater olema.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 21:25
Päris massaaži ju pakub siin mõni üksik vaid. Järelikult massaaž võrdluseks ei ole sobiv.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 22:17
Alles see oli, kui Ladyboss ja Lumehelk arvasid, et kõik naised siin omamoodi ägedad, kuid ikka kisub asi vaikselt kiiva..
Kuna vot milleks peab erootilise massaaži pakkujaid nimetama kinki lunivateks munakotimudijateks..😏
Las igaüks tegeleb ikkagi sellega, mis talle endale meeldib ja mis tal hästi välja tuleb, või mis!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 22:27
Raha eest pihkutagujad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 22:28
Kui mehed on rahul siis miks peaks teised tigedad olema . Las räägivad need kes kohtumisega rahul pole .
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 22:53
Käed eemale Bellast. Ta on väga ilus inimene. Karoliina peaks kindlasti võiks küll enne teemale vastamist pikalt mõtlema, kas on ikka mõtet. Karoliina faktid tulevad ju ainult tema postkastist, mitte kuskilt mujalt, üks kirjutas ja blondiin kohe usub. Mine puhka selga, ega nied pomme kerge kaasas kanda ole. Karoliina ju blokeerib kõik, kes üldse Bella poole pilku tõsta julgeb, kade või mis teema sellega on?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 23:00
Eurovolinik, kui minul on omad isiklikud kogemused Bellaga, siis nii on ja miks ei võinud ma neid jagada teistega siin?
Ja huvitav kus kohast need kogemused saavadki mujalt tulla, kui mitte oma postkastist!😃
P.S Bella varasemalt samamoodi minu austajaid-hindajaid blokkinud küll ja küll😉!
Aga tore, et mind tont lendab suvaliselt minu aadressil siin mölisema!🤣🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 23:01
*mingi tont*
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 23:04
Jumal tänatud, et on erootilise massaaži pakkujaid ja selle võrra vähem närvilisi mehi!
Päris jube on praegu linnas vaadata kui paljud mehed on nö. viimase vindi peal ja valavad oma viha näiteks oma väikeste laste peale välja 😣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 23:09
Mis kogemus see siis on postkastis? Sa pole isegi kohtunud inimesega, et teada, kes ta on. See, et mingid ilalõuad sulle postkastis oma "kogemusi" jagavad ei tee see küll just kogemuseks. Või siis olete proua tõesti nii naiivne.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-05 23:15
Eurovolinik, sa oled asjast ikka väga valesti aru saanud.
Ma ei teinud juttu sellest, mida teised Bellast mulle rääkinud on v ei ole, vaid me ise oleme Bellaga postkastis omavahel päris palju suhelnud vahelduva eduga varasemalt..
Kiisuke ja Kass ju samuti temaga suhelnud siin ja selle põhjal avaldasid oma arvamust.
Aga no Karolinal on elupäevad siin saidil osade arvates kõik keelatud-isegi oma kogemuste jagamine, nii nagu ikka!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 09:29
Võid ju proovida siin nunnut nägu teha ja enast paremana näidata, aga see fasaad on läbinähtav. Pole mõtet ohvrit mängida ja teiste suunal alusetult lahmida. Minu kogemused on olnud hoopis vastupidised ja see paneb mõtlema, et see mis väidad ilmselt käib rohkem su enda kohta.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 09:40
Mida teha siis nende väikeste laste emadega kes laste peale viha välja näitavad? Kes neid rahustab?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 09:50
Vot sina Eurovolinik arva mida tahad minust, ei kõiguta see mind grammigi.
Lihtsalt paljudel siiski silmad endal peas ja näinud kuidas Bella mind avalikult kiusanud on ja pole mitmel korral varasemalt lasknud mu austajatel mind Vipiks teha.
Nii, et mul pole vaja olnudki ohvrit mängida, kui ma seda niigi olnud olen.
Sellist käitumist oleks oodanud ehk mõnelt vihavaenlaselt, kuid mitte neiult kellega muidu igati okeilt sai postakstis suheldud.
Ja üldse tegelikult halenaljakas vaadata, kuidas üks mees püüab naiste omavahelistesse asjadesse sekkuda, kui ise ei tea naiste asjadest ööd ega päeva.🤣

P.S Siin teemas ma rõhutanud, et alati rahu poolt👌ning asjade sirgeks rääkimise👌ning pole huvitatud igavesti kestvatest intriigidest👌.
Oli mis oli ja elu läheb edasi.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 10:00
Ise tõmbab intriige üles ja siis hakkab rahu mantrat taguma. Päris eriline isend.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 10:08
Ei tõmmanud, hästi saime läbi igati.
Sellepärast oligi minu silmis selline asi näotu tema poolt.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 10:35
Oh sind küll. Sina tulid siia teemasse ju intriigi korraldama ja siis hakkad ohvrit mängima. Seda sa ju soovisidki ja kui sulle tõesti korda ei läheks, mis siin üks või teine sinust kirjutab, siis sa ei hakkaks iga kord uuesti vastama. Kui sul oleks päriselt ükskõik, siis sa ei istuks siin teemas ja ei ootaks vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 10:42
Seletasin ma sellepärast uuesti, et mõnel vb pikemad juhtmed kui teistel ja on vaja nagu väikesele lapsele hästi lihtsalt ning selgelt asi lahti seletada.
Ja ma ei tulnud siia teemasse intriigi korraldama, vaid oma kogemust jamaga.
Pealegi Bellast ammu siin enam keegi miskit ei arutanud, seega eks tänagu oma austajat Eurovolinikku, kes teemal mitte raugeda ei lase.😎
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 10:58
Ärge palun kakelge nii palju.
Olegem tolerantsemad ja kõigil parem olla.
Kena päeva jätku kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 13:38
Kuule proua, mine nüüd tagasi esimesele lehele siin teemas ja vaata kuidas see kõik siin alguse sai. Võid ju proovida ennast õigustada, aga kõik on siin selgelt näha.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 14:18
Mulle jääb järjest enam mulje, et Eurovolinik tahab nagu teema oleks üldsegi temast siin🤣, muudkui pressib ja pressib ennast siia edasi…🤣
Kuid viimane sõna jääb nagunii alati siiski naistele!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 16:39
Sina küll ei tule ütlema, kes kuhu teemasse kirjutada tohib. Kui sinu kogemus jääb postkasti tasemini, siis see ütleb rohkem sinu kohta kui teiste. Ette heita teistele asju, millega isegi tegeled on eriti silmakirjalik, samal ajal püüdes endast mingi ilus pilt teistele maalida endast.

Viimane sõna võib ju sulle jääda, ise asi kas sellest lugu peetakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 16:56
Eurovolinik
2026-06-06 16:39
Sina küll ei tule ütlema, kes kuhu teemasse kirjutada tohib.

Täpselt sama kehtib ka sinu kohta.
Ja kui mul on midagi öelda, siis ka ütlen.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 20:19
bella, kas sooviksid mulle privas kirjutada kuidas sinuga kontakti saaks? peale iha postkasti
˅ näita rohkem ˅
1
2