Foorum
2026-04-12 18:43
Robespierre:

robespierre
2026-04-12 12:46

Ma nende isikute kohta ei oska midagi kommenteerida. Eks erandeid leidub alati, aga ma ei usu hästi, et igapäevast tööd põnevusjanuga saaks seletada. Vaevalt et see peale viiekümnendat kohtumist enam kuigi põnev on.

Seda oleks muidugi õigem kommenteerima Capri, kuid ma järeldan, et kohtumised meestega pakuvad jätkuvalt põnevust ja adrenaliini, isegi kui oled seda tööd juba aastaid viljelenud…
Eriti kui aegajalt satub sekka just uusi kliente, kuna absoluutselt iga mees on omaette isiksus jne.
Pigem on see valdkond, kus kunagi igav ei peaks hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 19:16
Su näited on asjakohased teatud segmendis, Karolina, aga nagu ikvergil välja tõi, sii me räägime erinevatest asjadest. Võta Naine Meest kuulutuased lahti ja vaata neid "pakun autokohtingut" koos vastavate emojidega. Need ei ole mingid kurtisaanid, kes mehi tundma õpivad või sensuaalsest ajaviitest naudingut tunnevad. See 10-15 minutit järjekordsel kliendil autos lahti imedes ei ole kuidagimoodi põnevaks kvalifitseeruv.

Ehk siis jah, Sinu seisukohast võib kusagil terake tõtt olla. Nii mõnigi siinne sale kaunitar võib seksuaalset vabameelsust nautida ja selle kõrvalt ka veidi raha teenida. Aga ma räägin liinitöölistest, kes end kõige labasema keppimisega ära elatada püüavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 19:30
Asi selles ongi, et ma huvipärast päris tihti vaatan naiste lisatud kuulutusi😜.
Ja igapäevaselt jäävad seal silma ilusate piltidega naised, kel kõrgharidus ja otsivad kohtumisi.
Ilma pildita kuulutajatesse ma aga eriti ei süvene, kuna siin paraku ka väga palju mehi, kes mängivad naisi!😎😃
Seega kogu minu statistika pärineb ainult pildiga kasutajatest ning kus on teada, et tegu reaalse naisega.😊
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 19:54
Ma pole esiteks kindel, et pilt garanteerib midagi, teiseks aga on mitmed neist autokohtujatest ka pildiga. Lisell117 (kolm aastat iha kasutaja), Muzka10 (kaheksa aastat iha kasutaja).

Ega ma oska neist kuulutustest välja lugeda, mida keegi pakub. Päris paljud, keda foorum69 mainib, ei kuuluta üldse (või vähemalt mitte viimasel ajal). Ma profiile ei viitsi läbi kammida. Aga see e tundu enamasti siiski töö, mida keskmine naine naudiks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 20:17
Kui on pilt, kuulutatakse suht igapäevaselt ning foorumites meeste muljed kohtumistest, siis pole vaja kahelda, et kas ikka on reaalne naisterahvas..
Sinu välja toodud Muzka10 ankeedi järgi abielunaine, järelikult pole aega pikemateks kohtumisteks ja sobivad ainult autokohtingud😁
Kuid ma jään siiski oma arvamuse juurde, et järelikult osad naised naudivad justnimelt autokohtinguid, kui sellega nii pikalt ja regulaarselt tegelevad.
Ja isegi siis, kui neil on taskus kõrgharidusega diplom.
Mul oli varem endal siit ihast 40+ sõbranna, kel samuti kõrgharidus, kuid harrastas autokohtinguid päris pikka aega.
Nii palju uurisin temalt, et kas sa tõesti ei karda sedasi võõraste meeste autodes kohtuda ja sain vastuseks, et ei, ma nii heas vormis ja treenitud ning ei karda midagi ega kedagi.
Ei saa Robes võtta selle järgi, et kui ise pole eriti nautinud autos askeldamist, siis teised seda ei naudi.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:06
No ma om 10kond autoimejat olen kohanud.
Kõik nad ütlevad, et neile vägavägaväga meeldib imeda. Müni teeb seda agaralt, agressiivselt. Lastakse niutsatusi kuuldele jne. Aga kui kohe kibekiiresti pauku lahti ei saada, siis hakkab kole kiire ära minemisega. Mõni kaupleb natuke raha juurde, laseb taha ka panna. Aga enamjaolt on selline seltskond kerge narko kahtlusega. Mulle see tegevus enam ei meeldi. 50 euri ja saad pooliku imemise. Targem on 100 ja saad palju rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:17
Ja miks hoiatused on kerged tulema.
Üks on loll ja teine laisk. Ei saada teineteisest aru. Näiteks tahetakse autokohtingut teha aga kutsutakse sellisesse kohta, kuhu on normaalse autoga raske minna.
Isiklik näide: noh tule ülemiste keskusesse peaukse ette.
Sõidan kohale, sain parkida trepi ette peaaegu. Parkimiskohale. Tibi kirjutab siis et tema ri näe mind. Mina teda ka mitte. Räägin siis et olen trepi ees parklas. Tema vastu, et tema mõtles et ma ikka ukse ette sõidan. Teised pidavat küll saama. Noh tundus külk veider aga kuna olin õige autoga, mis sellest trepist üles suudab sõita, siis lasin esimesed 4 astet rattad peale. Aga siis lõin põnnama. Inimesed hakkasid kole veidralt vaatama. Mingi dibiilik üritab keset päist päeva trepist ükessõitma. Jäigi seekord asi katki. Kuigi üks õhtu lähen proovin salaja kas saan sinna ülesse välja sõita.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:28
Tõesti muljetavaldav, kui laia diapasooniga võib üks inimgrupp olla — vahel lausa hämmastavalt.
Mis seal salata, kui maailmas on üks ressurss, mis ei lõppe, siis on see meeste ettearvamatud trikid. mis panevad kõrgaharitud naisi eelistama autokohtingutööd (hj, bj) või labast keppimist kõikidele muudele põnevatele töödele, mis pakuvad igakülgset naudingut ja enesearengut ning karjäärivõimalusi.
Tundub, et selles valdkonnas on iga päev nagu lotovõit—kunagi ei tea, millise ‘üllatuspaki’ saad."

Õnneks Iha naljanurgake nimega foorum mind enam üllatada ei suuda.
Ma juba kujutan endale ette vaimusilmas seda põnevust, kus kõrgharitud naine laseb end kusagile võsavahele toimetada või veel hullem T1 parklasse kõige pimedamasse nurka põnevat hj või bj tööd tegema.

Inimesed on erinevad, tean tean.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:32
Hostinne. Õppides psüholoogiat peaksid sa teadma, mis neil naistel viga on. Miks nad seda teevad.
Teevad, ma tean ka paati sellist.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:34
Copy muidugi tean, aga viisakusest olen vait.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:35
Räägi välja
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:44
copy, miks sa proua psühholoogi käest ei küsi, mis neil meestel viga on ja miks nad seda teevad.
kuna sinu nägemuse kohaselt peab ilmselt kõigil midagi viga olema, kes erootika- ja seksteenust tarbivad või pakuvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:49
On viga. Aga ega see paha ei ole. Ja muidugi mitte seksivärgiga ainult seotud.
Aga ma tahan et proua psüholoog selle lahti seletaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:49
ahjaa, hostinne suht hiljuti kiitis taevani ühe 70+ abielus insenerihärra tohutut elutarkust, kes regulaarne iha prostituutide klient on ja neid prouale taga kirumas käib- nagu hostinne väitis.
ning loomulikult oli tore ka lugeda, kuidas hostinne paljukirutud madala käperdamise teenuse omal nahal ära katsetas, erootikamassööri juures. labane värk, mis?
seega teenuse tarbimine on mõne meelest ok, aga pakkujaid tuleb sarjata nii palju kui torust sappi jaksab pritsida?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:51
Jah, Copy, ma tahaks ka silmaringi laiendamise mõttes saada võrdlevat analüüsi 50€ autoimemise ja 100€ targema osas...
Mis on siis selle viimase plussid? 3x nädalas asemel tarbid 2x ja jääb ekslusiivsem tunne või?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:53
Pakkujaid sarjatakse, sest enamjaolt tehakse valskust. Teenuspakkuja lubab palju asju. Saab kliendi kätte ja siis hakatakse vingerdama, et kergemalt pääseda. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 21:56
Varbad. Komplektsus ja teenuse hulga suhe.
50 ainult imemine. Natuke saad ka käperdada.
100 saad terve palja naise ja tee mida tahad. Sealhulgas ka imemine. Isegi kalli on õnnestunud saada. Intiimset seksi võib ka saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:12
Ma veidi isegi mõistan siis seda naiste ja meeste palgalõhet. Meestel on söögi- ja kommuderahale lisaks veel seksiraha vaja teenida.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:24
copy, kui sa nii odavat seksteenust tarbid, siis loomulikult üritatakse kiirelt asjaga ühele poole saada ja lubatust nö kõrvale hiilida.
odavus ja kvaliteet paraku enamasti käsikäes ei käi
Varbad, eks oleneb mehest.
mõnele mehele on naised ise nõus peale maksma....massaaži, seksi või isegi ainult seltskonna eest.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:28
No just, isegi Hostinne maksis ju, et keegi noor teda käperdaks ja mudiks!🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:30
Prostituudid, püsige ikka teemas. Teemaks on ikkagi piltide hindamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:33
jah, isegi püha hostinne eksis patuteele ja aitas kaasa noore inimese ''allakäigule'', makstes talle labase käperdamise eest....kuigi tingis hinna alla. ju oli tippspetsialistil palgapäev kaugel
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:35
Eh. Kui kallis on siis kallis teenus ja mis selle eest saab?
Viimati kulutasin 700 raha. Kõige rohkem olen 1500 hakkama pannud. Loomulikult olen nendes pettunud. Seega on küsimus, kust leida usaldusväärne prostituut?
Ma ühte tean õnneks aga päris usalduaväärne nagu ka ei ole veel.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:36
Olen usaldusväärne.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 22:39
Jumal teab mis patud Hostinnel veel hinge peal on..🤭😃, kuna peale erootilise massaaži nautlemist noore mehe juures😝, pole ta julgenud rohkem oma salahobidest avalikult teada anda…🤭😁
Kuna muidu ei saa ju teiste peale liiga palju muudkui näpuga näidata!🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 23:03
njah....hiljuti andis hostinne teada, et erootikateenuse tarbimise kogemuse foorumis mainimine võrduvat seksitöö propageerimisega
nii et pada sõimab katelt nagu ikka siin kombeks
˅ näita rohkem ˅