Foorum
2025-12-30 12:15
Oh jah ma parem.ei vasta sellele...see jääbki muidu siin käima see jama
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:17
Ja ma vastasin kenasti omastarust kõigele ära, et miks teised saavad blokke.

P.S Kas mu austajad ja fännid peavad kõigepealt sinult luba küsima, kui soovivad mulle 10neid laduda v😱🤣
Vot siin näen ma küll juba suuremat sorti kadedust!😉
Aga püüa see kuidagimoodi üle elada, et meil kõigil on siin omad poolehoidjad ja fännid!😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:20
Hale ju üks konto laob ja laob 😂 kuule naine ma olen teadlik milline sa oled ...kadedusest mõelda on natuke delulu aga see 10 a siin istumist on su vist peast soojaks teinud ja närviliseks ka saan aru...joo teed mina soovin rahu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:25
Hale?
Et ma kellegile nii meeldida võin v?
Kohutav mõelda, et leidub mehi, kes nii õelat ja kadetat naist tema kassi ravis toetanud on..
Mul pole vähimatki pistmist sinuga olnud, kuid see ei takista õel sul olla.
Eks see räägib ikkagi rohkem su enda eest, mitte minu!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:27
Ei saand jälle aru mu mõttest mitte hale ,et meeldida võid . kindlasti meeldid ...omg..tead loe välja mida tahad ,ma enam siia ei kirjuta tean, et sulle meeldib foorumis möllata ja norida kõige kallal ma.pole esimene ega viimne siin kellega sul mingi kana kitkuda aga nüüd peace off 🕊️✌🏼
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:28
Ja mind sa óelaks ja kadedaks siin ei nimeta
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:34
Mul pole kommet vait olla jah, kui näen kuidas ikka ja jälle kellegil on vaja heast peast materdada v iroonitseda mu üle.
Sellest on foorumiteemades miljon korda juba juttu olnud, et on igaühe oma asi, et palju ja keda ta blokeerib.
Samuti on igaühe enda asi, keda ta hindab ja palju 10neid laob.
Aga no kus sa sellega, ise hakkasid selgeltnägijat mängima, et nägin konkurenti KreemiMopsus, mis on täiesti ajuvaba.
Ning sinna otsa jäi ette ka juba mees, kes mind hindab.
Ulme!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:38
Kuule ulme,kaunis naine -vaherahu eks,kõik on just fine naudime elu ja ärme raiska närve siia
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:40
Minu point pold üldse sinus isegi vaid selles capriho mis iganes kes mind blokkis ja siis eemaldas bloki vahel, et mu hinnet alla viia ma alles märkasin hiljuti ja siis panin talle bloki ka .ise...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:47
No sa ise käid ju samuti 5-si panemas, nagu nt ju mulle panid😛
Milleks halada siis, kui ise sama asja teistelt vastu saad😛
Kuid, kuna ma ise sellist asja ei viljele, siis paluks mind nendest mängudest välja jätta😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 12:55
Pildivaataja ei vaata hindeid. Ja ärge unustage, 1-5 ja tasulised 10 on sihilikult valitud selleks, et saidi omanik raha teeniks.

Kui võtta selle lehe kasutajate kõige paremad pildid ja moodustada neist TOP100, siis neljal viiendikul neist on hinne alla 8, ja neist omakorda vähemalt pooltel alla 7.

Hinded on oma olemuselt nii subjektiivselt mängitavad ja kiivad, et neil ei ole tähtsust. Mis tähendab, et nii nende sihilik kasutamine kui ka sellest numbri tegemine avalikus ruumis ei jäta teist head muljet.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 13:00
Kust sa tead mis hindeid ta pani mulle 😂 aga ok see selleks 5 on siis paha paha hinne ja enam ei julgegi kedagi hinnata..ilusat päeva
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 13:08
Mulle teeb lihtsalt nalja, et tegid teema, kus kurdad hinnete üle alla 10ne, kui ise samal ajal sama asja viljeled.🤭😃
Ja paned 5 isegi nendele, kes sulle pole seda pannud, ehk siis mulle.😃
Me kõik teame, et tegelikult pole vahet, kas hinne 1 v 5, sama töö teevad mõlemad hinded ära😛 ja, et need hinded pole heatahtlikult reeglina pandud, eriti nendel, kes ise Vip kontot omavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 13:46
Just nimelt, ikvergil. Foto vaatajal või kassi kassile annetuste tegijal on pildi hindest suht ükskõik.
Aga sellest hoolimata tehakse lapsikuid teemasid hinnete üle kurtmiseks ja laimamiseks....nagu oleks siin konto omamise eesmärgiks intriigitsemine, mitte reaalne tutvus või kassi elu päästmine😛
Mis puutub kassi kassidesse, siis päevateemast võib lugeda, et kassid hea tervise juures....tänu suurtele annetustele loomulikult 😛
Aga rahakerjamine väidetavaks "kassi operatsiooniks" jätkub rõõmsalt edasi, nii umbes 8 kuud juba.
Naiivsed annetajad võiks siinkohal mõttepausi teha....
Ning enne ülekannete tegemist võhivõõrale haleda jutuga tegelasele tasuks kindlasti taustauuringut teha ja vähemalt veenduda, et piltide taga sama isik, kes fotodel.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 13:49
See mutt paneb ikka täiega segast ma pole veel ühtegi ülekannet näinud kõik toimub kohtudes 😘
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 13:52
Sa ära lahma siin teemas ja käi luuramas mu kontol ,mille olid ammu blokkinud kaua ja mida ma kerjan . kõik.ma rohkem ei ütle su kohta midagi kuigi võiks aga Jään viisakaks....ja mu kassid jata rahule.ka..
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 14:02
Kassi tänuteema suurte annetuste saatjatele kadus nüüd päevateemast nagu võluväel😁
Kas enam annetusi ei laekunud kui andsid teada, et kassid täie tervise juures?
See oleks "äriprojektile" letaalne pauk olnud🤣
Aga annetajad, tõesti olge ettevaatlikud kui keegi teid taoliste petuskeemidega üritab pehmeks rääkida.
Rohkem kainet mõistust uuel aastal🐱🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 14:10
Sa ei kujuta ette kui palju ma olen kuulnud su kohta inimestelt kes sul.kainud teenusel...aga tead sa ikka oled jube m**d tõesti kahjuks...juu on tõsi...vähem kadedust ja käki enam kortse ei teki 😘
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 14:13
Ja ära sa enam kirjuta,minu " petuskeemist"see on muide laimamine ))) ja ära passi mu kontot koguaeg
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 15:33
oota capri miks sa ei vastanud mulle midagi, miks ma sinult blocki sain ilma pôhjuseta ja ega ma karolinalt ka vastust ei saanud🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 15:42
KreemiMopsu, tegelikult on nii, et mitte keegi ei pea, mitte kellegile aru andma blokkide üle.😛
See on igaühe vaba valik, et keda ta blokib v ei bloki.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 15:56
Mul on kiiks noori naisi vaadata, käin ka sind ja su nabaneeti nillimas🥰🥰
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 16:55
Ise jään ka tihti vaatama krt nii ilus on ikka 😍🍒
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 17:48
Vahel ma mõtlen, et kui naistele naised niipalju huvitavamad on, siis miks nad naistega ei maga?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:16
Äkki naistega just magatakse🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:19
Et siinsed kassid ja kiisud, liinad ja koosad armatsevad hoopis naistega, sel ajal kui mehepojad foorumis võimlevad ning kuulutustes raha pakuvad?
Külm maailm ja pime mees, naisteta on elu pees.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:21
jätaks selle siiski igaühe enda otsustada, kelle ankeeti ja postitusi ta vaatab või kus sõna võtab.
esiteks, ''sinu petuskeemi'' pole konkreetselt kuskil mainitud, kass.
kui tundsid end puudutatuna, on see sügavalt su isiklik probleem
ja kuigi kustutasid paaniliselt nüüd oma tänuteema, kus kiitsid suuri toetusi saatnud annetajaid ning kasside head tervist, siis paljud juba siiski nägid seda teemat.
samuti on iha arhiivis kõik kustutatud teemad kenasti olemas
seega, kassid on terved ja 8 kuud kestnud ''operatsiooniks'' rahamangumine kassi ankeedis jätkub. eks igaüks teeb sellest ise omad järeldused:
---------------------------------
-----NB!hetkel kogun raha oma kassi operatsiooni arvete( kass paraneb)..maksmiseks,mis on ülioluline ja suur ootamatu väljaminek,nii,et iga kingitus on väga teretulnud.
-------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:27
Tead ma sain imeilusa kirja paljude seas *ära lange nende muttide tasemele*jää endaks...muud ma enam ei ütlegi ilusat aastalõppu teistele ja töesti siin on mega toredaid inimesi
uuel aastal uue hooga siis kogun juba oma maja ostuks ja soovitavalt basseiniga))
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:30
Ära lange nende muttide tasemele…hea nali ikka küll…nagu meie selle ulumisteema oleksime teinud..😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:31
Tundsid KOHE ennast ka ära jah 😘
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:32
Mitte seda Kass😉, vaid mulle lihtsalt ei meeldi ebaõiglus!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:33
robespierre,
kust selline info sul, et naised ei maga naistega? käisid kellegi teki all piilumas?
kuulutustes raha pakkuvad mehed istuvad ilmselt jätkuvalt kuival.....vähegi asisemad ja nutikamad suudavad siiski postkastis piisavalt hea mulje jätta, et kohtumiseks kvalifitseeruda

selline küsimus tekkis veel. miks proua kass arvab, et Karolina ''endale kümneid laob''?
nii raske uskuda, et Karolina-taolisel ilusal naisel siin reaalseid austajaid on? ja miks seda haledaks nimetada kui teistel naistel aktiivseid fänne leidub?
pean siinkohal Karolinaga nõustuma, et kadedus ikka mõnel haiglaselt suur
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:33
Ja See tuleb sinu sulest 😱😱😱
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:35
No mina olen kuulnud muud ja ilu on vaataja silmades sp ma ei ütle midagi )) olge ilusad edasi)) ma arvan kui me reaalselt maha istuks siis te ei piiksuks niipalju ja palun lõpetage nüüd
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:40
Jah, see tuleb minu sulest, kes ei käi madalaid hindeid panemas, kes ei dikteeri, kes võib hinnata ja kes mitte😃.
Muideks kas pole väheke veider nähtus, et sinu silmis pole normaalne kui mõni mees mind väheke rohkem hindab😛, nagu sa ennem siin kirjutasid, kuid kui tänane päeva vip end paar päeva tagasi sinust end ette hindas ning võitis päeva vipi, siis selle eest sa huvitaval kombel ei inise siin, vaid lausa paned 10 talle🤣
Äkki peaksin ka stiili muutma ja end ise täna vipiks hindama, saaks ka äkki mõne plusspunkti lõpuks sinult🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:41
kui ühtki argumenti enam ei suuda välja mõelda, siis oponendid peaks lõpetama?
no meil siin just põnevaks jutt läks, nii et võime seda ka järgmisel aastal kenasti jätkata....kui isu tekib, kelleltki luba küsimata muide
nii et oleks huvitav teada, kuidas kass oma piiksumisega siis reaalselt maha istudes lõputut tarkust näidata kavatseks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:42
Ma ju paneks sulle kümneid aga ei lase ju blokk peal,ma pole absull kade pale seda kui aru sain,et 5 on paha
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:44
Ja seda räägib kasutaja, kel endal samuti blokk peal😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:45
Ma enamjaolt väga positiivne inimene ja kellegi vastu viha pole ammugi kui ma ei tunne neid. viha ja kadedus on kurnav ja siiani soovin et uuel aastal meil koigil läheks hästi ja veel paremini kui loodame)🦋🦋
˅ näita rohkem ˅
Ohjah, Caprichosa, nii palju fantaasiaid on mul jäänud rahuldamata!
˅ näita rohkem ˅
Ma võtan kohe maha bloki siis
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:49
Kass, sa oled nagu poliitik😃, lubad maa ja taeva kokku, kuid tegusid ei järgne…😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:50
Votsid maha v?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:51
sinu fantaasiaid on kellegi reaalsus või lausa argipäev, robespierre

...ja loomulikult jõutakse jälle välja kümnete ja blokkideni, see ju kõige tähtsam, eksole. tõesti nagu lasteaias
kirjutad kellegi kohta mingit jama kokku, siis paned kümne ja kohe ainult head soovid ja suur sõprus? ohjah.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:55
Nii olgu,kui sa juba siin oled,siis MIKS sa aeg ajalt bloki eemaldada ja mulle 5 paned? Palun lihtne küsimus ..miks? Pidi ju jube hinne olema ja negatiivselt mõjutama Karoliina sonul..siis miks?)mind lihtsalt huvitas.kui blokk siis blokk
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 18:57
Ma tean, Caprichosa. Olen lihtne mees ja ei pretendeeri seksijumalaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:01
No ma tahan näha, et millega see tsirkus siin siis lõpeb ka…😛😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:06
Tol ajal kui ma siia keskkonda tulin ja sulle neid nn lolle 5 ladusin mul polnud aimugi, et need ei sobi ja mingi süsteem on..mina voin öelda et mina panin heast südamest..
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:14
täiskasvanud, ligi poolesaja aasta vanusel naisel tõesti mõte liigub 24/7 mingite viite ja blokkide ümber? mingit muud mõttekübemekest vahel ajus ei teki?
aga kange himu on sügavamõttelisi teemasid teha
muidugi kui enesehinnang ääretult madal, võib jäädagi jahuma, et kuidas ikka keegi julges viiele viiega vastata jms lasteaiakräppi.
vaadates teema pealkirja, on sisu sellega kenasti kooskõlas
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:16
Arvata oli ,et mingi segane õlga aga mitte vastust, sest pole ju midagi vastata idiootsele tegevusele blaah
˅ näita rohkem ˅