Foorum
2025-12-30 19:18
idiootses teemas kassi segane jutt...täielik harmoonia
häid jõule
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:18
Igalpool kuhu vaatan sa seletad mingit jama jube tark tahad olla,hiireke ,,pai istu maha-5
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:19
Kliente täna polnud v ,et koguaeg jaurad siin
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:20
Eh ihatädid. Ma olen teiega täiesti nõus. Jõulud ja suuremad pühad ongi täiesti perses aeg. Armukesed on peredega, kliendid on peredega, kalevipoegadel juba rahad laristatud. Ongi paras aeg kakelda ja auru välja lasta.
Mul ka sitt keeb aga ei leia põhjust, küll möliseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:21
no kassi postitustest kumab sellist eruditsiooni ja säravat intellekti, et vaevalt keegi konkureerida suudaks....
aga vaata ette, et mõni hiireke sind endale õhtusöögiks ei grilli
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:22
Looduses käib asi vastupidi..mjauuuuuu uuuuu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:22
kas onu copy naise armuke on koos perega? siis jama küll

ja kassil täna kassi operatsiooniks või koera matusteks annetajaid polnudki, et päev otsa siin piuksunud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:24
Mul on puhkus 😺kass on terve Koik on hästi
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:25
Ilmselt on naise armuke ka perega. Paar päeva peab vastu pidama.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:26
jah, raske puhkuse- ja pühadeaeg tuleb kuidagi üle elada
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 19:32
Meenub, et kunagi aeti siin hobuse mingiteks asjadeks raha kokku. Ma ei mäleta mis ta kasutaja oli. Kunda kandist vist.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 20:15
Copy, Hobutibi lubas hobuse riistade(mitte peniste) eest nikku.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 21:27
Kuulume siis ka sellesse gruppi, kes on Kassi ära blokeerinud. Peale seda aktsiooni toimus muidugi ka analoogne vastus.

Blokeerisime mitte seetõttu, et midagi otseselt Kassi vastu oleks, kuid tõesti, hinne 5, ei ole siinses keskonnas eriti veel VIP kasutaja poolt hea hinne. Esimese 5 peale blokeerima ei läinud, kuid teine oli siiski otsustav.

Meie poolt ongi pigem blokeeritud need, kes käivad pilte alla hindamas. Pigem kena kommentaar, kui alla 10 hinne.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 21:38
Viimase kasutaja kommentaar näitab hästi milline lasteaed siin on ja kõik mingisuguse 5p pärast. 45+ aastased...tase!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 21:59
Xpaar2 ja mis see hinne 10 Teile annab? Määrib leiva peale või? Kas VIP kasutaja peab hindama alati 10-ga? Pärast seksi jagate ka hindeid üksteisele?
Ma olen arusaanud, et VIP kasutaja näeb pilte mummudeta, kuigi tänapäeval saab ka ilma selleta neid näha. Ma saan igapäev hindeid 1-4 mingitelt kasutajatelt ja siis. Eriti saan siis, kui keegi on ennem hinnanud 10-ga. Ma kunagi ei täna kõrgete hinnete eest, see nii mõttetu asi. Koolis jagati /jagatakse hindeid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:08
Milfmilf37, huvitav, et sa taolise küsimusega teemaalgataja poole ei pöördu, kuna tema tegi lausa teema hinnetest, kui sellistest..
Kohe on näha, et sa pole erapooletu ju.
Ühed võivad vinguda hinnete üle ja teised mitte.😃
Sama kehtib ka Kasutaja0001 kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:11
Jap. Inimesed tõlgendavadki maailma erinevalt. Osad valivad sotse, teised usuvad reforimierakonda, kolmandad on tulihingelised ekre pooldajad, jne. Kuidagi aga peame suutma viisakalt koos eksisteerida.

Igas ruumis on aga oma reeglistik ja hea tava, mis mõnes teises keskonnas võib olla vastuvõetamatu. Käitumine, mis on Cocoonis ja Club 69-s igati ootuspärane, lõppeks mõnes mainstream klubis väljaviskamisega.

Koolis on hinne 5 ülim, siin, aga pigem vaenulikkuse näitaja. Pildiloleva suhtes saab positiivset tähelepanu ülesse näidata ka teisiti, kuid üldhinnet alla tuues.

Loomulikult ei ole see hinne suures plaanis üldse oluline. Olulised on siiski piltide taga olevad inimesed. Kuid enda suhtes vaenulikule käitumisele peaks ju kuidagi reageerima...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:21
Xpaar2, hinne pole üldse oluline, siis nii ongi. Ärge tehke hinnetest välja. Hindaja enda probleem millega hindab. Teie enesehinnang ju sellest ei saa mõjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:30
Ok puust ette ja punaseks, loll ei saa ikka aru -teema oli küsida üks lihtne küsimus miks käib mind blokkinud inimene mulle hindeid andmas????? Muud ei midagi ..pole mingit teemat hinnetest üldiselt ,jeez.. oli tühipaljas huvi korraks! Lõpetage juba oma jama blokkige 5 pärast ja mida veel..kordan mina neid seadusi ei teadnud ja, et hinne 5 on vaenulik 😂 no c'mon.okey las olla ja vastust ma sealt tädilt ei saanud siiani sest muud ta ei tee kui ainult keerutab siin ja lisab lehekülgi teemasse! ✌🏼
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:40
Kass, ihas ei pea keegi kellegile aru andma, et miks keegi paneb hinnet 5 v vähem..
Ja, kui see hinne inimest häirib, siis paneb sellele kasutajale lihtsalt bloki peale, nii nagu mina ju sullegi panin..
Sama oleksid võinud ka sina ju teha, kui kellegi hinded häirivaks muutusid, mitte aga teha täiesti ajuvaba teema..🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:47
Anname Karoliinale andeks, kuues pokaal veini oli ilmselgelt liiast
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:50
Mida on mulle andeks anda, kui kassi ilmselgelt ju häirisid kellegilt saadud 5-d niivõrd palju,,et lausa teema tegi sellest siia.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 23:01
Sinul siin temast suva ... aga tema võitleb siin nähtamatute vaenlastega vist. Kui blokk võetakse maha ainult selleks, et hinnata 5'ga ja blokk taas peale. Bloki ta ära siis. Oli aeg kui käis naiste piltidele ühtesid jagamas ja blokk kiirelt peale.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 23:11
Tulge nüüd inimesed maa peale…me kõik saame aegajalt hindeid alla 10 ja kui madalamad hinded häirivad, siis saab bloki peale panna ja sama kasutaja enam uuesti hinnata ei saa.
Ma sain hiljaaegu mingilt Kopajuhilt terve hunniku 1-sid😎😃olgugi, et pole elus sõnakest ka selle kasutajaga vahetanud🤣
No mida, peaksin samuti eraldi teema sellepärast foorumisse tegema ning mingisugust tõde ja õiglust taga ajama hakkama v😃
Meil kõigil on nähtamatuid vaenlasi, kuid elu läheb ju edasi, johhaidii!😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 16:49
Wow!
Puhas kuld aasta lõppu!
Mõnus lugemine.

Isikud, kelledele hinded alla 10-e ei meeldi, andke sellest kirja teel või muul viisil palun märku. Mina algul ka ei ei teadnud seda ning raha siia ei pannud seega andsin piltidele, mis meeldisid, parima võimaliku, ehk 5-e ning kogusin hunniku blokke ja olin segaduses 😂 läks tükk aega, enne kui foorumis tuuseldades aru sain, milles asi.

Kui seda infot jagada, oleks foorumis vähem kigisemist, kiunu ja kibestumist selle tõttu. Muidugi siis sureks foorum suuresti välja, aga olen nõus selle ohvri tooma... 🙂

Head vana lõppu!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 16:57
Saab teha ka uue konto
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 20:28
Möödaminnes :
Kodanik C :
Oli ka vanadel headel rate.ee aegadel aktiivne tänastel tegevustel.
Kodanik K ( hetkel pilti kokku ei pane ).
PS: Mõlemad siinsed aktiivsed top kasutajad on mind blokeerinud suht kohe ,kui ma kasutaja tegin. Eks hirmul on suured silmad.Pole ma neile midagi kirjutanud ega ka hinnanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 20:43
Mind kodanik kiisuke ärablokkinud. No ei ulu seepärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 21:03
Mida sa praegu siis teed?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 21:18
Eks need ühed on 7777 kasuks alati tulnud
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 21:18
Kuna mind on "tituleeritud" Iha puukuuriks, frigiidseks vanamooriks ja eneseupitajaks, siis mind neiu kass ära blokeerinud pole.
Ta hindas mind isegi "haledusest" 10. punktiga. Minul puuduvad neiu kassi suhtes pretensioonid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:27
"Proua C" oskab silmapaistvaid pilte teha. On seal vahet, kas ja kui palju ta neid töötleb? Vaadata ikka hea.
Ka Valide pildid on ilusad.

Hostinne, Sa oled minu meelest edukalt tõestanud, et frigiidne Sa küll ei ole. Mehi Sul tundub jaguvat. 🙂
Aga natuke snoob oled küll.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:43
Valide- kas neiu kass olen mina? Ma just läksin su lehele vaatama,ma ei ole sind iial blokkinud,miks selline jutt 🤔
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:44
Hr Robespierre, midagi pole parata. Laps on kodu peegel. Ema ja isa kasvatasid mind selliseks.😀
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:44
Wow aga nüüd oled sina mind blokkinud?! Mis nagu toimub ma alles vaatasin su lehte ja see oli laht ehk tähendab mina pole sulle blokki.pannud!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 14:47
Puugi puukuuris elas puuküürnik, sest ankurrentnikku ei olnud võtta. Nikuga oli ka pahasti... üldse olid nigelad ajad ja viltused majad. Kelle onn see kõige viltusem, mine võta kinni. Võta kinni jah, sest kui kinni ei võta, vajus onn kohe veel rohkem viltu ja kukkus lõpuks lausa sirgelt külili. See tekitas külas segadust, sest keegi polnud varem näinud sirgelt külili olevat maja – see oli arhitektuuriline paradoks.

Puuküürnik sügas oma puusääri ja arvas, et asi pole mitte majades, vaid ajas endas, mis oli viltu keeratud nagu märg sokk. Nikku polnud kuskilt võtta, sest nikutööstus oli pankrotis ja viimased nikud olid ära nikerdatud mälumängude auhindadeks.

Puuk otsustas asja uurida. Ta ronis puukuuri katusele, mis oli põrandast madalamal, ja hüüdis: „Kas keegi teab, kelle onn on kõige viltusem?“
„Minu oma!“ hüüdsid kõik korraga – ja just sel hetkel vajusid kõik onnid korraks sirgeks, sest kollektiivne ausus kandis konstruktsiooni ära.

See ei kestnud kaua. Tõde on raske ja majad jälle vajusid. Puuküürnik ohkas, pani puugi puukuurile tabaluku ja kolis ajutiselt mõtteisse. Seal olid majad sirged, ajad paremad ja nikku jätkus vähemalt poole ööni.

Hommikul, nagu alati, oli kõik endine – ainult üks onn seisis nüüd täiesti sirgelt. Keegi ei tunnistanud seda omaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 15:31
Valide
2026-01-06 21:07
Lugesin hoolega kõik antud teema postitused läbi ja oh seda imet,millegipärast on neiu kass mind ära blokeerinud. Ega see mind ei üllata,sest teatavad naispersoonid blokivadki ära kõik,kel vähegi tegu ja nägu . Kuna halastamatu järjekindlusega saabub iga uue pildiga kari uhiuute kontode abil ühtesid,pole vaja geenius olla,et aru saada hinnete autoreid. Blokidki ju vaid sellepärast et jumala eest ei tuleks kellelgi pähe alla 10 hinnet panna. Mul küll pole üldse kombeks hinnata aga no ega need daamid seda ju ei tea. Nagu varga peas põleb müts,nii kardavad needki isikud seda,mida ise iga päev teevad. Ja proua C läheb iga päev aina nooremaks ja siledamaks,veel paar aastat ja taas võib gümnaasiumisse astuda. Tänapäca fotoshopid teevad tõesti imet.

See oli valide jutuke.Pole ta aga nii süütu midagi, tegi omal ajal pättusi piisavalt ,et paljudelt blokke saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 16:26
sina kiisuke75 lähed ka aga igapäev paksemaks ja paksemaks. lõpeta see õgimine juba, nagu keegi sul toidu ära varastaks. ei taha sinu rasva keegi
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 16:47
Sinu auks, oki12 võtan täna maotäie rasva. PROOSIT.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 16:57
Kiisukesega on kõik korras ära virise
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 18:19
kiisuke75 pildilt hästi näha mihuke välja näeb. on õgard alles ja siia laeb üles võlts pilte
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 19:07
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 21:35
Kiisuke hea naiska tema hüva niksi tegema.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 23:07
Kiisuke,ole hea kirjuta need pättused mulle postikasti. Kas nüüd on laimamine minuni jõudnud? Mul pole ei sinu ega ka kellegi teisega mingit pistmist olnud,raha ei kerja jumal tänatud,töö on mujal,teenuseid ka ei paku,nii et kellegi kliente ei tohiks ka nagu ära võtta. Ei lasku siinsele tasemele,muidu tahaks krõbedamaid väljendeid kasutada aga sry,kasvatus ei luba. Seega siis 75,tegele oma eluga edasi ja kui midagi öelda,kirjuta otse. Ilusat õhtut
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 06:09
Me ei saa muuta inimesi enda ümber - küll aga me saame valida inimesi , kellega me end ümbritseme.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 07:33
Valide- jube valetamine üksi alustuseks pole ilus! Nagu see,et ma sind kunagi blokeerinud olen j siis oma jutt kustutada
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 09:23
Iha keskkonnas on tavaline, et teisi peetakse endasarnasteks omistades neile pattusid, mis endale võõrad pole. Kui tahad teada, milline inimene on, siis vaata, milles ta teisi süüdistab.
Aga ega need inimesed ikka täitsa ühesugused ka pole. Ingleid siin küll pole, aga saba pikkus ning sarvede kuju on kõigil erinev.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 13:28
Seekord räägid õigust.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 17:08
See juba vana teema, et siin lasteaed koos. Seda lahendaks vaid FB stiilis hindamissüsteem, et keegi ei saaks solvuda, kui kellelegi ta pilt meeldib. Peaks olema küll täiskasvanute portaal, aga mõni jääbki teismeliseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 08:20
Jah , mingu likede peale üle, iga inimene saab panna ühe 👍.
˅ näita rohkem ˅