Foorum
2012-10-07 22:22
nokupoku, kuid ega see pole ju määrav, et sind just mehed vaatavad. Kui sinu cam-i avaks ainult äärmiselt ülekaalulised ja koledad kui öö naised, kas siis tunneksid end kõikide naiste poolt ahistatuna? Või äkki peaks samamoodi nagu teemaalgataja koheselt välja käima veksli et "Kõike paksud ja koledad võiks siit uttu tõmmata" ??
Selles see jutu iva ongi - maailm ongi kirju ja ühe tsiviliseeritud inimese suurim oskus ongi elada siin maailmas koos teiste, endast erinevate inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 22:31
Las ta olla kirju, lihtsalt tüütu on koguaeg kellegi soovidele reageerida. Kirjud võiks oma teemat nö vaikselt ajada, omavahel. Ei ole mõtet heteroga tutvust aretada, kasutu ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-08 21:24
ehk väljendasin end valesti, ma siis selgitan veidi kui irooniast aru ei saadud esiteks võiks lugeda läbi kommentaari millele ma vastasin, kas mitte pole seal otseselt õhutatud modesid ja isegi politseid aktiivselt sekkuma? get real et kui ma kommin pedesid halvasti siis olen paha, aga kui nemad näevad igal sammul ahistamist ja soovivad neid kes nende arust neid ahistava karistada, siis on nemad kukupaid

miks on nii et mitte kunagi ei ahista home heterosid, eestlane venelasi, must mees valget, miks alati on teemaks naiste diskrimineerimine aga meeste diskrimineerimisest peetakse naljaks, jne. - mõelge natuke, soovitavalt ajudega (mida on vist siinselt kaadrilt raske loota)

kui homod teevad paraadi siis on see ok, aga kui hetereod teevad ka paraadi, siis on see koheselt homode ahistamine ja vajab karistamist

ja kui keegi siin kedagi kuhugi kaebama hakkab, siis süüdistaks hoopis teda sõnavabaduse piiramises ja ideoloogia ahistamises
˅ näita rohkem ˅
2012-10-08 22:11
hea mõte, teeme heteroparaadi...mis lipuvärvid võiks olla?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-10 17:59
Mind isiklikult on homod korduvalt ahistanud selle eest, et ma hetero olen!!! Ja seda täiesti avalikult. Olen korduvalt tahtnud huvi pärast ära käia homoklubides(olen ka huvi pärast käinud loomaaias ja seal polnud sissepääsuga mingit jama) ja pole uksest sisse saanud. Põhjendus on olnud, et ma olen hetero. Ja see on tõsi. Üks klubi on küll ammu suletud(oli vist ka Eesti esimene) aga see ei muuda ju asja.
-----Nii, et homod, soovin ka teilt enda suhtes rohkem sallivust ja mõistmist. ---palun mõistke ja sallige mind selle eest, et ma teid.........no ma ei tea kas päris vihkan aga vähemalt te üldse ei meeldi mulle!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 13:21
Kõigil vähemustel käib vist partneri otsimine ühesugusele meetodil - persega pähe. Jutukasse on nüüd tekkinud mingi lesbar, kes kõigile naistele hüppab persega pähe, küll üritab sõpsida, esitab igasuguseid lollakaid küsimusi. Täpselt sama nagu mingi pede kirjutab mulle - ma su võmpa imeda

Täiesti ära tüütav kaader.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-24 22:17
jälle see ebard utha,kunagi pole millegagi rahul,pidevalt kliimaksis ja kibestunud.jube teravmeelne oled omast arust juhmakas
˅ näita rohkem ˅
2013-02-12 17:04
Mehed kipuvad tõesti igasuguseid kirju saatma, enamasti sooviga, et neile suhu antaks. Ma ei saa aru, mis mõte on heteromehele sellist asja saata, aga ma ise olen lihtsalt vastamata jätnud ja kirja kustutanud. Kui ikka üldse aru ei saa, siis on paar eriti agarat kirjasaatjat (ilmselt copy-paste) omal ajal ka blokkida tulnud.

Samas heteromehed saadavad igasugust nilbet kraami ka naistele, nii et ma homodepoolse ahistamisena seda ei võta. Meeste loomus on ilmselt sihuke. Või no osade meeste.

Mul pole homode ega nende paraadide vastu midagi. Ja mulle pole ligi ka aetud, isegi homoklubis mitte (kuhu ma olen sisse saanud ka koos naistega). Ja seda ma ka ei usu, et kunagi aeg saabuks, kus homosid rohkem on. Maksimaalselt 10-12% ehk võib neid olla, ülejäänud on heterod.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 22:09
Mehed tulge vähemalt ses suhtes tervele mõistusele,et kui laste adopteerimise jutte aetakse,siis peaks sõja kuulutama kyll.Muidu pohhui,trukkige yksteist,keda see peaks ikka häirima.Mida rohkem pedesid,seda rohkem peaks ju naisi olema saadaval.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 16:09
taaskord nõus sinuga, raitsx
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 16:15
Laste peale üldse ei mõelda.
Kes küll tahab olla "pedepoeg".
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 19:13
Homod korraldavad paraade, et neid kui erilisi inimesi märgataks. Milles siis seisneb nende erilisus? Ei milleski muus kui, et neid pole loodud lapsi saama. Lapsendamis õigust nõudes, nad ju ise protesteerivad enda eripära vastu. Kas see soov lapsendada tuleneb ikka vanemlikest instinktidest, või on hoopis põhjustatud riivatud õiglustundest?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 11:51
Homodele (loe pederastidele) pole lapsendamise õigust küll vaja. Siis on oht et sellest lapsest kasvab samasugune isend kui tema kaks isa või kaks ema on. See võrduks loosungiga, et täitke kogu maa pederastidega. Tootke neid homosid aga juurde ja varsti pole ka enam lapsi, keda lapsendada, kuna kaks pederasti ju ise ühtegi last valmis teha ei saa.
Mulle miskiaeg potsatas ka vastav kiri postkasti, kus kutsuti allkirja andma selle jama vastu. Hea meelega andsin ja soovitasin seda ka teistel teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 12:13
sa lynell alles tulid siia ihasse ja juba suur arvustaja.enne kui teisi nii lahkama kukud peaksid veidi ennast peeglist vaatama ja mõtlema,et kas oled ikka õige inimene sellest keksima.need prostituudid ja webshow näitlejad peaks nagu esmajärjekorras vanemaõigustest ilma jätma.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 12:20
dogma, kuna sa oled homo, siis sinu pahameel ja vastuvaidlevus on õigustatud. Ja nagu siinsed vanemad olijad teavad, siis olen ma ihas aktiivselt olemas olnud juba aastast 2008.
Prostituutide ja webshow näitlejate vanemaõigused on veel täiesti olemas aga sa võid alati selle teema riigikogus üles tõmmata ja pakkuda neile varianti, et kõik prostidelt ja weebitajatelt konfiskeeritud lapsed antaks pederastidele.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 12:24
no siis nagu aru sain olid siin 2008 aastast??sa olid siis seega 17aastane.no vana prost juba ma pole homo muideks aga enne pooldan neid kui sinuguguseid räpaseid inimesi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 12:27
Siis oleks sul viimane aeg kapist välja tulla. Ja naiivne on arvata, et kõik inimesed ankeetdis oma õige vanuse ära toovad.
Ju sa miski onaja oled jälle, kes kusagil petta saanud. Niisama see viha teenusepakkujate vastu ei teki. Oled kusagil reha otsas kepselnud ja nüüd turtsud ja kirjud nagu segane. Homo
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 14:07
tead, Ly, on mis on, aga oma tööd kaitsed sa hästi ja, mis peaasi, sa oskad end ka väljendada
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 17:43
huvitav,ka ta ka seda näost näkku julgeb teha,see omaette küsimus.siin ta vehib küll nii kirjutada ,et ninast jookseb tatti.aga tavaelus mingi tossike,istub kodus ja mastrubeerib vaikselt kapis pudeliharjaga
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 19:25
Sinu teksti vaadates, siis mõistust on sul üris vähevõitu. Elad siin oma viha välja, kuna said kunagi mingil tibinalt tüssu. Aga tee mis sa tahad. Ma põhimõtteliselt homodega diskussiooni ei lasku, ei mingitelgi teemadel. Ma isegi ei viitsi enam reageerida sinu koolieeliku tekstile.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 21:32
Lapsendamine.

Lapsendamisavaldusega koos esitatavad dokumendid maavalitsusele lapsendamise järjekorda registreerimiseks:

#pereuuringu tulemus perekonna nõustamisest lapsendamiseks;
#lapsendaja tervisliku seisundi kirjeldus (üldarst ja psühhiaater);
#tõend sissetuleku kohta;
#politseiameti tõend selle kohta, et isik ei ole kantud õigusrikkujate registrisse.

Gei paaridele on takistuseks punkt number 2. Lisaks veel punktid, mis sätestavad lapse õigusi normaalsele elukeskkonnale. Gei paarid ei saa anda korraga isa- ja emaarmastust ning eeskuju. Ma näen traagikat selles, et bioloogiliste vanematega sideme kaotanud laps soovitakse asetada uuesti ühiskonnasilmes ebahariliku perekonda.
Mulle tundub, et see oleks lapse hingele suur koorem kanda.
Ma ei arva, et gei paar oleks kehvem lapsevanem aga arvan, et laps oleks õnnelikum klassikalises perekonnamudelis kasvades.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 21:53
mina jällegi arvan, et kõige õnnelikum laps on sündimata laps
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:12
Ma loodan, et sinu sõnad teoks ei saa ning kõik lapsed teie suguvõsas ikka elusa ja tervena sünnivad!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:15
kes sündima on pidanud, on sündinud. pood kinni.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:25
Pederastid ja lapsendamine on sama mis zoofiil kodutute loomade varjupaigas omale lemmikut otsimas. Pede jäägu oma kaasa sitaaugu juurde, lapsi ei ole vaja sellistesse rõvedustesse kaasata. Laps ei pea pealt vaatama, kuidas tema kaks isa üksteist kakanaatorisse trukivad või kaks ema üksteise vagiina kallal maiustavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:30
Kuidas üks naisterahvas saab nõnda labase kõnepruugiga olla?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:38
no ma ei leia, et lapsed ka heteroseksuaalide suguelu pealt peaks vahtima. las lastel olla siiski lapsepõlv, mitte varajane kepp ja trall ümberringi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 18:07
Vabakuulaja, ei peagi aga keegi ei karanteeri et seda ei juhtu. Teie olete vist jah sündinud sügaval nõukaajal, kus seks käis salaja keldris ja alles peale paariaastast moosimist. No selleajal ilmselt pangi pederastid ka vangi üldse, aga see-selleks.
Rockyroad, mis siin labast on? Ma räägin asjadest nii nagu nad on ja kasutan ka õigeid väljendeid. Kui sa oled suur intelligent ja morjaalijünger, siis oled küll valele lehele sattunud. Ilmselt saaksid infarkti, kui ma oma postkasti sisu sulle näitaks, mida sinna kõike ka päevajooksul laekub.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 18:30
eino jah, lapsed võivad peale sattuda, garantiid ei ole. aga samas, lapse ees mina tema ema murdma ei hakka-jääb ära. lapsega samas toas sugutegemiseks otsige tõesti omale keegi teine. mind see häirib. ometigi ma paduhetero.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 21:22
Me vaidlesime Lynelliga sel teemal juba kaks aastat tagasi. Siis kandis ta küll Heelia kasutajanime. Tema arvates oli homoseksuaalsus haigus. Minuarvates looduslik liigi arvukuse piiramise moodus. Nagu näha pole seisukohad muutunud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 01:34
Lynell! Ma ka nõuka-aege inimene ja usu--ka meie seksisime metsateedel, kolhoosi veoautodes..kus võimalik oli..Lihtsalt sellest ei räägitud--muud vahet ei olegi..Lugege Tiit Vahemetsa tõsielust jutte..Mitte midagi pokle muutunud.. Ta on minust palju vanem..Ärge alahinnake meid--nõukaaegseid inimesi Tänu meile te olemas olete ju
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 09:45
Sirruke, kõtt keldri Sa nõukaaegne jäänuk!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 15:45
Nõuka jal osati seksi nautida, nüüd ainult virisetakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 15:46
jfjm, sellise juttu esineb ka nende pederastide seminaridel, et kuna loomariigis on see tavaline nähtus, siis tuleks seda ka inimesetel akespteerida. Kui me hakkaks nüüd kõik loomariigi järgi tegutsema, siis oleksime kiviajas tagasi ja igasugused seadused kaotaksid mõtte. Kuna loomariigis on üksteise tapmine, kas territooriumi kaitseks või misiganes, suht tavapärane nähtus, siis miks ei võiks inimene oma hoovis jalutavat naabrimeest püssist karistamatult lasta?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 15:53
Ja jfjm, kas sa pead silmas seda teemat, kus kudanik budulai or whatever ta oli, kivikõva peenisega meeste saunas käis ja siis siia foorumisse pedevaenuliku teema tegi?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 16:01
Üleüldiselt, ma saan sellest aru, et kaks naist või meest tahavad omavahel nahistada, kuna neile see meeldib. Okei, las teevad aga tehku seda omaette ja seda ei ole vaja teistele peale suruda, et oh kui lahe jne. Ei ole vaja korraldada mingeid kokkutulekuid, paraade jms, seda rohkem inimesed neid vihkama hakkavad ja seda raskem on neil endal oma "hobiga" tegeleda. Ei ole kaugel ka aeg, kus muud seksuaalvähemused (perverdid) hakkavad samalaadseid üritusi korraldama ja maailmale tõestama, et nende tegevus on igati normaalne ja loomariigis tavapärane nähtus.
Näiteks Hollandis oli valitsuse teatud ringkonnas arutlusel pedofiilia teema ja selle legaliseerimine, põhjendusega, et lapsed peavadki varajases eas seksuaaleluga tuvuma. Nende põhimõte on, et keelamisega ei saavuta midagi. Paistab et eestis on see samamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 18:53
ohoo, lynell, su viimane postitus oleks osaliselt nagu minu sulest
mina kusjuures ootan huviga juba, millal tulevad pedofiilide, zoofiilide ja korpofiilide paraadid, kujutan juba vaimusilmas ette kuidas jalutab mägedepoeg eesliga, õnnis naeratus suul ja noh, õnnelikud inimesed laibakäruga, aegajalt lajatavad pangest "sõbrale" kuuma vell pääle,et ikka kena, pehme ja värske oleks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 19:34
offtopic. Ei tea kuhu Sirle ka kadunud on?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 20:04
Lynell, loomadel on asi lihtsam, nemad lepivad oma seisusega, aga inimene tahab ju iga hinna eest "normaalne" olla. Maailm oleks palju õnnelikum paik, kui kõik, kes homoks loodud lepiks oma seisusega ja teised aksepteeriksid neid, kui normaalseid teistsuguseid inimesi. Olen veendunud, et neid, kes homoks sündinud, aga pole seda endale tunnistanud ja üritavad kogu hingest heterod olla, on kordades rohkem, kui neid, kes on enda homoseksuaalsuses teadlikud. Selle võlts hetero olemise pärast kannatavad nad ise ja veel rohkem nende lähedasd.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 22:55
Ma usun et homod ongi oma seisusega leppinud ja vägagi rahul sellega. Küll pole aga rahul inimesed, kellele seda homonduse jama igapäevaselt peale pressitakse. Need igasugused fiiliad, on samasugune nähtus nagu pederastia, kaasasündinud haigus. On ainult aja küsimus, kui ka need muud pervod oma "normaalset" tegevust propageerima hakkavad. Nagu me teame, siis see homonduse teema on ju suht värskelt populaarseks saanud, tänu nende aktiivsetele nõudmistele ja avalikele väljaastumistele. Kunagi pandi ju pederastid vangi ja ilmselt kirkuisad oleks sellised tegelased üldse lõkkesse visanud. Nüüd aga on see täitsa IN värk, pede olla. Isegi igas filmis on miskit homodega seotut sees või on seal mõni pede näitlemas. Miks? Kuna see on tänapäeval ju populaarne.
Oodake veel mõned ajad ja plaksutage ja inuustage pededele takka ja siis näete tänavatel ka muude vähemuste masse, plakatitega ja nagu vabakuulaja kirjeldas, eeslite ja laibakärudega oma õigusi taga nõudmas.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 22:59
Ja jfjm, mõtle nüüd, kui kohtuees olev nekrofiil, kes vastmaetud laiba üles kaevanud ja läbi koininud, hakkab kohtunikule selgeks tegema, et tema tegevus tuleneb liigi arvukuse piiramisest, siis kuhu asutusse ta vangimaja asemel saadetakse? Ilmselt ravile läheb ta nii ehk naa aga selline teooria kiirendaks kindlasti tema hullari kinnisesse osakonda paigutamist.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 22:59
Ly, ettevaatust, sa võid niimoodi mulle veel meeldimagi hakata natuke lihvida, elukogemusi juure ja selgub et peris tark plika
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 23:08
Meil Eestis pole küll vaja oma arvu piirata, vastupidi. Las hiinlased ja neegrid pedetsevad ja valged sigivad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 23:15
Pepu niks noku kakane
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 23:05
Virussa - siis loe https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=4&post=433485
˅ näita rohkem ˅
2020-09-26 01:08
Haha🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2020-11-05 01:15
kas pervod naisi on veel rohkem 😄
˅ näita rohkem ˅
2020-11-05 10:28
Hahhaa, kas pekimagu on alla võtnud?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-07 17:55
hakkan ka pederastiks,Teie Jobine Türa
˅ näita rohkem ˅
2020-11-07 23:03
Tere Jobine Türa!
˅ näita rohkem ˅