Foorum
2025-09-15 20:58
Kui naabrinaine sõidab uue autoga, ei pea ta sellepärast veel pätt olema. Vanasti öelda, et peab ikka hea v..tt olema...
Kas on ka tegelikult hea, see jäägu muidugi igaühe enda otsustada. Üks aga on kindel: kadedus edasi ei vii.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 20:01
Ei vii edasi aga sunnib võõra vara kahjustada
Uue auto on ju mõnus kraapida
Eriti kui see kuulub naabrinaisele
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 20:55
Sund võõra vara kahjustada on pigem mõtlemises kinni. Või oleks õigem öelda - mõtlematuses. Ega suurt vahet ei ole, kui tulemus sama.
A kle Riina, kas on siis ka ilus naabrinaine?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 09:20
Transfeeril õigus....kui mees on labane, jobuliku käitumisega või puuduliku hügieeniga ning rumalavõitu, siis see noorus iseenesest teda atraktiivsemaks ei muuda.
Aga noor ja ilus härrasmees, kes rabab oma intellekti ja galantsusega, võib ka küpsel naisel patumõtteid tekitada😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 20:54
Sama reegel kehtib igas vanuses meeste kohta
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 21:09
Mehele võib alati kinkida seebi või dušigeeli. 😎
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 21:15
Esmatarbekaubad võiks mees ikka ise jõuda soetada 😎
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 21:19
Kuu lõpus tuleb hügieeniga nagunii pausi pidada, ja õnnelikud on need, kes vihmavett koguda jõudnud...🥲
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 22:37
Vahest aitab siis tuulutamine?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 22:46
Sellest on vähe abi, eriti veel kui pliit tossu sisse ajab ja paneb sind end lõhna poolest suitsukanana tundma...🥹Lõhnakuusest tegelikult täitsa piisab, metroseksuaalidest mehed võivad neid kõrvarõngastena kasutada, ja need tõmbavad garanteeritult tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 22:51
Endal peavad siis tampoonid ninas olema?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 22:53
Ma ei teadnudki, et neid kõrgemal korrusel kasutatakse...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-22 22:54
Kõik, mis ei ole keelatud, on lubatud
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 01:01
Tampad pidid hästi ninaverejooksu peatama ja neid saab kindlasti ka kõrvatroppidena kasutada
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 09:45
just nimelt, varbad🙂
nii et sünniaasta ei eruta vaid ikka mees ise.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 00:53
Caprichosa, selle lausega sa just keerasid endale, kuna ennist ütlesid et noor ja ilus härrasmees. Ja nüüd ütled et sünniaasta ei eruta
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 14:54
2JZ, loe palun kogu mu postitus läbi. milleks üksikuid fraase kontekstist välja kiskuda
aga puust ja punaseks siis...
ükskõik kui vana või noor, ilus, galantne, intelligentne härrasmees võib väga seksikalt mõjuda.
nii et ei piisa ainult noorusest, et naistele ligitõmbavalt mõjuda. kvaliteet loeb
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 23:35
Caprichosa no ma lugesin, mõte jääb ikka samaks
Kvaliteet? Kui ikka ei tõuse siis pole midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 00:11
Soh? Kas nii noorelt juba probleemid?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 10:27
Caprichosa "noor ja ilus" käis selle kohta, et ka noorem mees võib vanemale naisele võrdväärne partner olla, kui tal on õiged maneerid ja käitumine. Mitte et peab noor ja ilus olema vanemate daamide sebimiseks. St noorus pole tähtis, vaid mingid isikuomadused.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 10:48
Kuna kuulun kategooriasse "vanem naine," ikkagi 47.a, siis avaldan arvamust OMA elukogemuse põhjal.
Mulle endast nooremad mehed ( kuni 40) kõnealla ei tule. Nemad otsivad ennast (veel!) ja on selgelt retardandid. Minule sobib aktselerant, elus juba üht-teist kogenud, otsib kvaliteeti ( ka partneri näol) ja igati küps (rõhutan,, et mitte heinod, vellod jm amadrillod). Sellise vanema mehega on reaalselt kõige põnevam. Vihkan kellegi väljaõpetamist, sest tahan ise olla NAINE, avastamist vääriv.

Edukat ihalemist! 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 12:20
2JZ,
mõte jääb samaks jah, et ainult noorusest ei piisa. aga kui sul tõusmisega probleemid, siis kaasaegne meditsiin peaks murele lahendusi pakkuma

mulle kunagi see nn väljaõpetamine tundus põneva väljakutsena. nüüd enam väga ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 13:44
Originaalsed terminid Sul, Hostinne.

Mees võib jääda eluajaks poisikeseks ja võib küpseda 20. eluaastaks Meheks. See sõltub teda ümbritsevast keskkonnast. Aleksander Suur vallutas 30. eluaastaks pool maailma ära. Vanasti oli suur hulk väga asjalikke mehi 40. eluaastaks surnud. Meie tänases läänemaailmas võib aga lubada endale eluks ajaks titeks jäämist.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 14:17
Hr Robespierre, vaadake, vanemad - arenenud, edukad, teadlikud, võimekad- mehed on mu nõrkus. 😉
Ja mis peamine, nad tunnevad mängureegleid.😀

Edukat... ah te teate juba ise ka!
😆
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 16:14
Ka maximilien elas vaid 36 aastaseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 17:35
Tuleb tunnistada pattu, et olen ühel korral katkestanud huvitava suhtluse puhtalt sellepärast, et mees selgitas, et peab viivitama kohtumisega põhjusel, et tahab ennem hambad korda saada. Mul hakkas silme ees õudusfilm kohe jooksma.
Teine asi, mis minu jaoks on täielik kiretapja on see, kui mees räägib vahet pidamata kui palju tal on tööd ja kui vähe aega. Ei mina ei viitsi hakata tema tööga konkureerima tema aja pärast, sest ühiselt veedetud aeg on eelkõige see, mis mind huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 18:22
Kuna siin läks toredale teemale "hambanaljad," siis kirjutan ühest kohtingukogemusest seoses hammastega.
Mees üle 50, firmaomanik, auto luksusklassi masin, läheb deidile. Vesteldud ihas pikalt, mees juba kindel, et näkkab vist ometi. Tuleb kohale temake, selgelt aru saada, et probleeme alkoholiga, miniiseelik seljas ja teadlikult "õrritab" meest ja mis siis suhtluse käigus selgus- naisel polnud hambaid suus.😆😆😆😆Rinnad olid seevastu suured ja ihaldusväärsed.
Mees tegi autoga viisakalt ühe ringi, aga nagu ta mulle hiljem ütles, kohvikusse ta temaga minna ei suutnud, mis siis et intelligentne mees.

Nüüd on meil omavahel , kui suhtleme " oma nali," kas tal hambad olid ikka suus?

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 18:33
No oleks võinud ju neiule hambad suhu panna. Oleks neiu turuväärtus tõusnud ja ehk millalgi endale korteriraha välje teeninud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 18:41
Kahjuks polnud naisel mehe silmis sellist turuväärtust, et hammastesse investeerida.
Nii julmalt kui see ka ei kõla, kui inimesel on latt kõrgel, siis on tal latt kõrgel kohe kõiges.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:03
Hm. Suhtluse käigus peaks see välja tulema, et hammastega (või millegi taolisega) peaks probleeme olema. Vaesus, labasus, harimatus ja tühisus on suhteliselt äratuntavad, kui latt tõesti kõrgel on.
Samas muidugi üheks ööks tüdrukut soovides ei taha ka jõukaimad meie seast tuhandeid välja käia, eriti kui selle saamisega siis pikemalt ootama peab.

Minul hakkas tüdrukust kahju. Välimusel on tõepoolest oluline mõju ja kui ikka midagi pole, siis on väga raske ülespoole ronida. Saadki mingid joomarid, kellele tagantpoolt kannatab seda neiut panna, ning lõpuks on neiu hambutu keskealine mutt, keda isegi tagant enam ei taheta. Alkoholism, vaesus ja vilets hügieen viivad naise aga kiiresti hauda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:52
Te olete väga kõrge empaatiavõimega Robespierre. Olen seda märganud.🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:03
Kas tõesti on selliseid noori olemas.? Õudne
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:14
See naine polnud noor. Ma ei maininud kordagi, et noor.
Tegelikult on päris " jõhker, " milliseid teenusepakkujaid siin päriselt ringi liigub. Või liialdavad mehed.
Nooremad mehed kärgivad autost välja, kui naine pole piisavalt apetiitne neile ja sõimavad näo ka täis.

Lugesin ka foorum 69-t. Süda läheb pahaks, kuidas üksipulgi teenusepakkuja läbi mõnitatakse. Intelligentsemad mehed ütlevad kui ühest suust, kuidas need naised suudavad.....
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:23
Suhu ka ei kõlba anda siis peab ikka jube olema
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:52
Mees üle 50, firmaomanik, auto luksusklassi masin.- Selliseid mehi saab portreteerida ka natuke detilsemalt: põhi- või keskharidus, omanik on firma ainus töötaja, ametlik sissetulek puudub ehk null panust avalike teenuste toimivusse, luksusklassi auto on firma ainus vara, mis soetatud ettevõtte nimele liisinguga, ettevõtte põhitegevus on üsna mitmekesine. Haritud inimene peaks siiski kirjavahetusest suutma tajuda, kellega ta suhtleb. Intelligentsus ja kirjaoskus on ühed vähestest omadustest, mida ei ole võimalik omale interneedumis juurde valetada. Raske on ette kujutada, et naine, kes jättis kirjavahetuses intelligentse mulje eeldusel, et ka firmaonik seda oli ja seda ka kaaslaselt eeldas, osutus hambutuks...
Aga nohh, minu probleem ongi selles, et kipun liialt analüüsima ja loogiliselt mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:59
Sama siin, jäin ennem mõtlema kui kibe valu oli kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:06
Varbadliivas see lugu on siiski tõsi. Naine on alkohoolik. Parematel päevadel arukas, halvematel mitte.
Nii nagu vangid lollitavad naisi, nii petistest naised mehi.
Ei tasu naissugu liigselt ülistada ja kaitsta.
Kirjavahetus toimis kenasti. Pilte saadeti ka, ainult mitte omi. Ja lõpuks lootis naine, et ehk mees lepib, kui kohtuvad. Ei leppinud.
Mulle on siit mehed rääkinud palju lugusid. Uskuda või mitte uskuda jääb igaühe enda otsustada.

Ikka edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:07
Suurte tisside ja kena näolapiga naised on ennegi mehi ära võlunud, nii et naise haritus tagaplaanile jääb. 😄
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:18
Ma küll 100 mehega kohtunud ei ole, aga võin ka rääkida lugusid, kuidas mehed valetada oskavad...Ma kohe ei või seda taluda, Kuidas Sa Hostinne oma ühepoolset tõde siin kuulutad
Ma tahaksin hirmsasti rahuldada oma naiseliku uudishimu ja küsida, et miks Sina parketikõlbulikuna tolle kõva ärimehe raamidesse ei mahtunud ja te siit valelikust keskkonnast koos otse paradiisi ei suundunud?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:18
Sama ka naised räägivad nn firmajuhtidest kes tavalised kärulükkajad on
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:41
Siin on väga, väga, väga toredaid mehi. Mul on selgelt siinsetest meestest kahju. Lakkamatu mõnitamine nende suunal, et nad ei ole piisavad....tegelikult ei ole paljud ( väga paljud) naised ise piisavad. Rumalad, laisad, mugavad jne

See mees on abielus. Abielumeest mina ei taha. Ja täna on ta teisel pool maakera oma kalli abikaasaga. Enamasti otsivad nad siit armukest. Ja kas nüüd süüdistame JÄLLE mehi.
Kui naine ise tahab olla rikkale mehele nr 2, siis on see tema mure. Mina ei tahtnud, sest mina OLEN NR 1 ja alati.
Valik on meie.
Aga lakkamatu meeste mõnitamine kibestunud naiste poolt on muutunud tüütuks, isegi väga.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:45
Tuletab nii rahu99 ikka meelde
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:50
Kiisuke,
tõesti hostinne ja rahu võiksid abielluda...perfect match😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:52
Eks sel ajal, kui Sina, Hostinne, inseneridega kohtud, peavad need linoleumil liuglevad minusugused daamid põhjakihis sulistama. Kas saaksime kuidagi kokku leppida, kuidas me siis neid mehi nimetame, kes Hostinne suurepäraste meeste valikust väljas on? Teised mehed, mitteniitoredad mehed, kahmehed, rumalate ja laiskade naiste mehed, mittepiisavate naiste mehed? Või äkki, mehed, kellest Hortinne ei tea midagi, sest ega tema ei ole ju mingi matsi rahva hulgas sumpaja? Mõtlemapanev nagu Varro ütleks...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:55
Kust ma selle rahu99 leiaksin? Kes oskab aidata?😆
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:59
Aga proovi haritud inimesena äkki otsingut kasutada ja sisestada rahu99 kasutajanime reale ning siis otsi vajutada
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:00
Haritud inimesena tulin isegi selle peale 😆
Aga hr rahu on Ihast lahkunud. Äkki kellelgi kontakte
Uuuuuuu
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:06
Rahul on ammuilma olemas puuma, kes talle igapäevaselt kotlette praeb, seega hõivatud mees.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:17
Minu arust oleks õige hetk nüüd inseneril endal ennast siin meile kõigile ilmutada, et me kõik saaksime seda imet imetleda
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 00:30
Ma kogemata tunnen Rahu puumat. Teil on, mida kadestada!
˅ näita rohkem ˅