Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2017-12-08 14:00
mõtlesin et panen sellise pealkirja kuna neid palju - crossdresserid, shemale-id, niisama transad......
idee selles et kas pole vale et antud inimestel on sooks märgitud 'naine' seal, kui ise samas lehvitavad oma dongi ei ei, ma ei viitsi viriseda siin nagu tavaliselt enamus virisevad. lihtsalt selline idee/tähelepanek
˅ näita rohkem ˅
2017-12-26 01:06
Muidugi vale! Ja kui siin veel ringi vaadata, siis tekib küsimus, miks mõni on märkinud "naine", kuigi märkima peaks "lehm".
Ja, et arusaamatusi vältida, siis triibik94, ma ei pea sind silmas.
˅ näita rohkem ˅
2017-12-26 01:27
Transvestiitidel ja transseksuaalidel on enamasti kontol ausalt kirjas, kes nad on, aga siin on lademes neid mehi, kes lollitavad naise kontoga teisi mehi.
˅ näita rohkem ˅
2017-12-29 07:26
üks selline on siin enne mind postitanud.
˅ näita rohkem ˅
2018-01-02 16:06
@jfjm: Aga see on tegelikult päris ilge ju. Miks peaks keegi midagi sellist tegema
˅ näita rohkem ˅
2018-01-02 17:35
No siin on erinevaid põhjusi-eesmärke. Kõigepealt muidugi see kriminaalsem seltskond, kes tegeleb raha väljapetmisega. aga enamusele on see siiski vaid uudishimu rahuldamiseks. See on võimalus ka kapipededel heteromeeste välistamiseks ja miks ka mitte nende meelituste nautimiseks. Samasuguseks müsteeriumiks on ju see naiste poolt võõraste piltide kasutamine. Teab küll, et need ilased kommentaarid pole tegelikult temale, aga meeldiv lugeda ikka
˅ näita rohkem ˅
2018-01-10 08:52
Kahjuks on enesemääratlemise valik siin kitsastes raamides ja nii tuleb valida ENDALE sobivaim. Hingelt naine olevale inimesele on enesekonfliktne märkida ennast Meheks.
˅ näita rohkem ˅
2018-01-10 13:28
Õige on märkida füüsiline sugu või tunnetuslik sugu?
˅ näita rohkem ˅
2018-01-10 17:17
Huvitav on see, et esimest korda võttis selle asja jutuks naine. Eelnevatel kordadel on olnud teemaalgatajaks ikka heteromehed. Meestest saan veel aru, et ei viitsita ankeeti korralikult lugeda ja saadetakse hinnapakkumine ka sellistele "naistele". Pärast oi-oi kui piinlik ja ongi vaja tulla siia tõestama, et pede ei ole
˅ näita rohkem ˅
2018-10-14 16:07
Ma leian, et kui bioloogiline mees tunneb ennast tõesti naisena, siis miks ta ei võiks nii ka kontole kirjutada.
Ise olen hetero mees, aga ümberriietumine on erutanud juba pikka aega. Eks olen sellisena loodud.
Kui lehvitavad oma peenisega, siis liigu edasi või kui trauma nii suur, siis bloki ära
Igastahes soovin inimestele rohkme mõistmist ja avatud meelt! Päikest ka muidugi!
˅ näita rohkem ˅
2018-10-15 02:33
see ei ole nii lihtne, mõni inimene sünnib poisina, kuid tunneb vales kehas olevat, hingest siiski naine, lõpuks sirgubki temast naine, vale on siis märkida et mees, või lihtsalt pole saanud veel sugu vahetatud lõplikult, kuid ikkagi käitumises naine, välimus naiselikum, muidugi on siis neil panna õige ikkagi naise sugu,, aga kui lihtsalt meeldib mehel kanda naiste riideid, kuid sugu ei tahagi vahetada, siis oleks õigem mees panna, see on minu arvamus ja kedagi ei tohiks kritiseerida, igaühel on õigus elada.
Ei ole mõtet viha välja valada teiste peale, kui asjadest aru ei saa, igaüks elagu oma elu, te ju ise ei taha seda, kui keegi lihtsalt hakkab solvama teid, ärge siis solvake teisi ka, olgem tolerantsemad
˅ näita rohkem ˅
2018-10-15 23:03
Ja lausa hämmastav kui paljud mehed on mõnel päeval bi-d ja mõnel päeval heterod
Kui iha kontol sellise orientatsiooni muutmise tasuliseks teeks, oleks viimaks ehk kasumlik äri
˅ näita rohkem ˅
2018-10-15 23:36
Eelistan jääda heteroks, isegi kui muutuse eest peale makstaks
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 00:39
tegelikkuses meeldivad väga paljudele hetero meestele transnaised, selleks ei pea olema bi
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 07:52
aga on nad siis tavalised heterod, või need nii-öelda kerge huviga
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 14:10
See on huvitav küsimus Krooksult.
Kui transsooliste kohta öeldakse kehtivat selle, et transsoolise (nt transnaine – naine mehekehas) jaoks on suhe ühtviisi nii homo- kui heterosuhe, olenevalt sellest, kelleks ta suhte käigus ennast peab (kas pigem suhtleb kui naine või pigem kui mees), siis millisena näete teie, transsoolised, heterot, kes teiega suhtleb?
Näiteks transnaised?
Kui heteromees pigistab transnaist tagumikust, meelitab seda mehekehas elavat naist ja tegeleb temaga, siis kui selgelt teie jaoks on siis tegemist heteroseksuaalse suhte olukorraga ja kui tihti te tajute heterote poolt nendega seksides kaldeid homoseksuaalsusele? Kust maalt te seda teate, et hetero, kes teid katsub, soovib homosuhet ja kas nad teie juuresolekul seda tunnistavad?
Huvitav on teada, kui kaugele heteromehed ise teie arvates ennast teadvustavad. Kas heteroseksuaalne, kes suhtleb transsoolisega, on siis ka ühtaegu nii homo- kui heteroseksuaalses suhtes või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 14:23
Üks arvamus endal sellest on ka, aga see on seotud sellega, kui kaugele on transsooline selleks ajaks oma ümberkehastumistega läinud ja kas tal on soovahetusoperatsioon olnud.
Opereerimata mees, kes on transsooline (tunneb naisena), tekitab ilmselt heterotes ka teistsuguseid tundeid ja tunge.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 17:15
Tehniliselt ei saa "sugu" vahetada. Kõik on XX või XY, ümber saab lõigata ainult genitaale, ehk mehel kummiudarad ja p*ts, naisele nahast voolik, emakas n*ahhui. Sellise kombo läbitegemine võtab võimaluse järglasi saada.
Kui transa värki lähemalt uurida, siis enamik neist "sooidentiteedikriisis" olijaid on lapseeas seksuaalse trauma läbielanud.
"Õnneks" levitab meditsiin hormoon "ravimeid", mis süvendavad inimese sisemist kaksoolisust. Järgneb depressioon ja sutisiid.

https://www.youtube.com/watch?v=-pxxBQm114k
˅ näita rohkem ˅
2018-10-16 20:50
Susanna2, mida sina arvad, miks heterod transsoolisi vaatavad? soovid sa kommenteerida?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 06:29
Mis see EKRE nii hetkel siia puutub? Ekre või reform või kesk, üks jama puha. Või mis see kellegi algatatud teema Sulle üldse nii korda läheb? Sa nagu lihtsalt ei taha oma elu rahus elada? Kes tahab õpib Sind tundma ja kes ei taha see ei õpi, mis vahet sel on, millest selline püüe kõigile nii meeldida ja muudkui aga taga ajada ma ei tea mida? Pole nagu eriti aru saanud, et trans-inimesi eriti taga kiusatakse ja kes kiusab, see kiusab ka kõiki teisi keda ta tahab, Sa pole mingi imeloom kes peaks igaühe hambus olema nagu kont koeral. Käid linnapeal, teed oma tegemisi, elad oma elu ... kuskohas see nii taga kiusamine ja halb kõik on? Kellele meeldib naine, kellele meeldib mees, kellele transseksuaal, kellele ema, kellele tütar ... Sa ei saagi eeldada, et terve ühiksond Sind kummardab ja kõigega kaasa läheb mida Sa tahad ja ütled. Saa üle ja naudi seda mis Sul on ja ära püüa paaniliselt maailma muuta.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 12:02
Alati on leidunud neid, kes üritavad enda ego upitada teiste mõnitamisega ja ohvriks langevad ikka need, kes üldisest massist erinevad. Mida teevad ohvrid? Parim lahendus on muidugi mitte väljategemine ja rahulik omade asjade edasiajamine, aga tihti kaldutakse kahte äärmusesse. Kas poetakse peitu või aetakse selg sirgu ja pea püsti ning ollakse uhke, et ollakse erinev. Esimesel juhul tunneb mõnitaja ainult võidurõõmu ja jätkab veelgi agaramalt. Teisel juhul on aga oht, et lisaks senisele mõnitajale võtaab tuld ka osa neist, kes seni rahulikult kõrvalt vaatasid. Just see vähemuste esiletrügimine ja enda õiguste taganõudmine, tekitab muidu ükskõikses massis protesti.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 14:29
Tere, susanna2. Aitäh sulle.
Ma usun, et sa tead susanna2, miks heteromehed sinuga suhtlust otsivad ja miks nad peale sinuga seksi nt uuesti seda otsivad. Ma ei kahtle sinu kogetus ja selles, et on mehi, kes unistavad transsoolisega suhtest, aga mis puutub strap-on´iga rahuldamisse partnerite vahel heteroseksuaalses suhtes, siis mul on omal kahtlus, et seks opereerimata transnaisega ja strap-on´i kasutamine heterote praarisuhtes, on heteromehele sama . Strap-on´iga anaalseks heterost naisega ja anaalseks transnaisega ei ole vaadatav samaväärsena nagu seda on arusaam, et naine, kes proovib dildot, proovib ka seksi mehega või eelistab meest dildole. Ei ole selget üleminekut ühelt paaristegevuselt teisele tegevusele.
Iga heteroseksuaalne mees ei taha strap-on´I järgi proovida ja arvan, et iga hetero, kes on oma naispartneriga strap-on´i proovinud on või ongi naisega harrastamas seda ja teeb seda naudinguga, ei unista transnaisest, ehk siis seksist, kus on n-ö 2 ühes , nagu sa selgitasid. See oleks liiga lihtne, kui saaks vedada paralleeli strap-on seksi ja transnaisega seksimise vahele. Sinu vastus, tundub, veidi seda tegi. Ma ei seostaks seda strap-on´I huviga, vaid arvan, et huvi või uudishimu, mis heterot tarnssoolisega seksima ajendab, sisaldab eksperimenteerimissoovist enamat. Midagi peab transnaisega seksimise soovi tekitamiseks veel olema ja see midagi istub nende meeste peas. Ma ei ole see inimene, kes saab öelda, mis kellegi peas on, aga ma usun, et strap-on´ist see ei alga ja mingit seost neil ei ole.
Transsoolistel ja heteroseksuaalsetel meestel on kindlasti arvamusi erinevaid siin, aga ma arvan, et täielikult välistatud ei ole, et opereerimata transsoolisega seksinud varem naisega (naistega) heteroseksuaalse(te)s suh(e)tes olnud või neid üritanud mehes, kes teise mehekehaga (kuigi transsooline) vahekorda astumisest huvitub, see selle mehe enesetajus ja tema seksuaalelus midagi ei muuda, et see seks temaga n-ö peas edasi ei ela. Lähtun siin eeldusest, et mehel on enne olnud mingeid eksuaalsuhteid naistega ja et tegu on tema vaba valikuga transsoolise kasuks. Kas ta siis teab ise, et on bi- või homoseksuaalne – kes teab, mida mees siis arvab. Bi ja homoseksuaal on ainult liigitus, inimese peas need liigitused ei ole nii lihtsad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 14:43
See postitus tuletab mulle kedagi meelde
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 14:51
InYourHead – kas sa ei ole susanna2 suhtes mitte natuke liiga süüdistav?
Kui üks transsooline võtab sõna transsooliste teemas, mis ongi temale tuttavam teema kui heterotele ja toob sisse tolerantsuse, siis mina ei näe, et see oleks koheselt millegi ilming - näiteks selle, et ta õudsalt tähelepanu otsib või õudsalt tundlik on. Susanne2 vastas sellele, mis tema arvates meeldetuletamist vajas. Sinu lahterdamine võib teha liiga teistele transsoolistele. Arvamuse avaldus ei peaks olema kuidagi kellegi seksuaalsusega seotud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-18 17:51
Susanna2, kas Sina oled praegusel juhul Lesbi või midagi muud? Kas Sind on lapse/nooruki eas seksuaalselt kuritarvitatud?

Mul lihtsalt selle trans/gei/bi maailmaga kõik segamini, nagu sitt ja moos. Tahan küsimustele vastuseid, aga keegi neid kuskilt ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 06:31
Need ongi ju need 110% heteromehed. Siis kui naine strapiga põrutab, siis ju pole pede. Kui nüüd transseksuaal munniga keerab, siis ehk ka veel pole, sest ta ju ikkagi peab ennast naiseks. Päris mehe jutule ei julge minna, sest siis peab ennast pedeks tunnistama.
Selleks, et kapist väljatulla, tuleb sinna kõigepealt sisse minna, aga nemad ei julge, kuigi tahtmine on.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 10:09
jumala õige jutt jotilt,nagu venelane ütleb pervi ras ne pederast
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 13:42
No ma ikka ei tea... Miks peaks laskma vaimselt terve heteromees endale taha keerata?
Miks hetero mehed transasi vaatavad: sest väga suur hulk kino/muusika straaridest on transad ja seda salaja, kapis. Sellest tulenevalt ongi mehed segaduses, sest nad näevad "naise" kehal mehelikke tunnuseid. Näiteks terav lõuajoon, peaga sama lai kael, puusadest laiemad õlad jne... Ajupeasu, mis muud.
Tahad teha vahet mehel ja naisel, siis õpi anatoomilised erinevused selgeks. Hollywoodi filmid ja näitlejate sood saavad kohe selgeks, sama ka tipp sportlastega.
Meik, kummiudarad, hormoonravi ja eemaldatud genitaalid, ei tee sind veel naiseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 18:33
Mind paneb susanna jutu juures imestama see, et teda huvitavad vaid naised. Järelikult oli ta mehena puhas hetero. Mis siis ikkagi sundis teda sugu muutma? Ma saaks aru kui passiivne pede muudab sugu selleks et heteromeestele meeldida.
Üks võimalus, mida näen, et susanna oli mehena naiste poolt tõrjutud ja seda just naiseliku käitumise pärast.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 18:38
Teate mehed, asi on ju tegelikult sigalihtne. Ärge vaevake oma päid lollustega, seksige tavaliste, lihtsate naistega, keda õnneks ikka veel leidub ja uskuge magate rahulikult
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 18:48
Luu, minu jaoks saab ka naine alguse peast, mitte jalgevahelt.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 22:57
Vabanda mu otsekohesust ja ehk oled seda ka kuskil juba avalikult öelnud, kuid kuna ma pole juhtunud lugema, siis küsin lihtsa küsimuse.
Kas sul on noku püksis???
˅ näita rohkem ˅
2018-10-19 23:09
No asi selge siis.
Tähtis, et ise rahul oled ja ennast hästi tunned ega muud siinkohal öelda oskagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 06:48
Sry Susanna aga ikkagi minu arvates otsid sa siin kiitust inimeste poolt ... anyway kindlasti seda siit ka leiad aga ... no töölt ei vallanda keegi sind seepärast, et oled Transseksuaal, pigem ikka muude asjade pärast. Kas seepärast, iha lehel omad kontot, või siis keegi arvab, et oled prost peale tööd jne. või nu isegi seepärast, et sa ronid meediasse sõna võtma ning antaksegi kinga, nuh minu poolest olgu inimene mis tahes lehel oma vabal ajal ja müügu oma keha vabal ajal palju tahab ja esinegu teles ja delfis palju soovib, see ei peaks olema ega olegi põhjus vallandamiseks aga kindlasti ei vallandata sind seepärast, et oled transseksuaal. Lihtne lahendus, loo enda ettevõte ja sa ei pea muretsema vallandamise pärast aga loomulikult pead siis olema see kes maksab oma maksud, hoolitseb sissetuleku ja jumal teab mille eest veel. Sul on üks hobi mida oskad ideaalselt, ma ei mõika miks sa seda pole viitsinud pöörata enda kasuks korralikult raha tootma ja sa ei peaks pakkuma mingeid masseeeeerimisi ja muid asju, kepid oma lõbuks palju tahad ja raha teenid selle hobiga mida sa ideaalselt oskad. Ja tõesti see raske ja keerulise mineviku halamine minu arvates võiks olla olemata ... kõigil on omad katastroofid olnud minevikus ja meelakkumine pole see elu ka täna enamikul eesti rahval, sa ei erine mitte miskil moel inimestest kes siin elavad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 08:47
Sain targemaks, et nii sünnitakse ja nii on, te ei saa aru! Selgitusi, et aru saada ikka ei saanud.
Sünnitakse vist väga harva, pigem on see siiski midagi muud. Soov erineda, olla eriline, noorena eriti, sest siis ollakse noor ja igavesti. Lõbus ja austajaid hulgi, sõpru ning jumaldajaid samuti. Kõik tahavad olla ja ongi erinevad.
Diskrimineeritakse kindlasti, raske kindlasti. Seda nähakse vaid ju ainult enda seisukohalt. Tegelikult diskrimineeritakse kõiki elus ja raske on samuti ajuti.
Nüüd diskrimineerin veelgi.
Susannast hoiaks eemale, sest kogu see - tunnen end hästi, AGA kõik on nii halvad ja kõik on nii raske ja te kõik olete mõistmatud ja ......
Samas InYourHead, temaga võiks vägagi muhedalt sõbrannatseda, sest - raske, aga kindlasti ka tore.
Kõik algab ikka suhtumisest.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 16:53
Võimalik, väga võimalik Susanna, et oled teises keskonnas tore ja positiivne isiksus. Minu väide oli vaid antud loetud sõnavõttude järeldus.
Teema algusesse, tunde või tunnetuse järgi ei saa ikka sugu määrata. Ma võin tunda end jumaliku isiksusena üldse kehas, no nii uitmõttena, ma ei määra sugu siiski mees, naine, paar ega ka kolm või enam soolisena.
Naine on naine ka pükstes ja mees on mees ka seelikus.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 17:27
Vale hing, vales kehas. Hakkasin just mõtlema, et kas pole tegemist kimääriga, kus ühes organismis on mitu erinevat dna'd. Seda esineb ja seda on üsna keeruline kindlaks teha, sest teine dna võib peituda vaid üksikutes organites.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 18:14
Rahune maha Susanna, sa lähed juba natsa liiga kettasse, soigumise ja tänitamisest saadki tänu oma teemale, et keegi ei mõista. Saa aru juba, et kõigile ei saagi meeldida ja veel vähem seda nõuda inimestelt, see asi läheb sul siin juba jaburaks.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 19:25
Vaidlused on muidugi mõttetud asjad, nad ei vii tihti mitte kuhugi.
Sedadused, no ei tea, millega need piiravad?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 20:40
Tegelikult peitub ju just vaidlustes tõde ja tihti leitakse vaidluste käigus sootuks uus tõde. Ilma vaidlusteta eksisteerivad vaid dogmad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 21:02
Ja tõde on tihti valus ja ei muuda see midagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 21:28
Tõe vastand ei ole vale, vaid teine tõde, mis mingil põhjusel konkreetsele isikule selles olukorras ei sobi. Ei eksisteeri absoluutseid tõdesid, on vaid kokkuleppelised, mis antud kohas antud ajal näivad kõige paremini sobivat. Aga homme on uus päev ja võibolla senised kokkulepped enam ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 22:50
Järelikult kui tõde pole, siis ongi vaid muutlikud dogmad. Vaidlustel pole siiski mingit mõtet, kõik on muutumises.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 23:21
Dogmad ei muutu. Kunagi leppis vähemus nende suhtes kokku ja hakkas enamusele pealesuruma. Enamus aga harjus nendega nii ära, et hakkaski neid ainutõena võtma.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 10:43
Vähemus võidab alati, pole mõtet seega kurta.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 12:45
Kuule Susanna, sa ise ka saad aru mis pasarahe sa tõmbad kaela selliste asjadega teistele TS inimestele? Esiteks lapse isiksus ei ole välja kujunenud enne täiskasvanu iga ja need on peresisesed teemad kus sinul pole sõna võtta ja ka riigil mitte. Tule mõistusele mida sa siin jaurad. Kui noor inimene on täisealine, siis on ta ise see kes otsustab oma saatuse üle ja 18 aastaselt on kõik elu ees. Sa oled ikka puhta metsa poole ära pööranud vist. Sorry aga sellist asja mina ei toeta mida sa siin hetkel püüad öelda.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 13:04
Igale inimesele on võimalik teha ajupesu ning mida nooremalt alustada, seda paremini see õnnestub.
Kui inimesel on olnud mingi kinnisidee ja tal on õnnestunud see teostada, tulemus aga ei rahulda teda, see pole see, mida ta lootis saavutada. Kui paljudel jätkub julgust tunnistada, et on läbikukkunud? Enamus ikka üritab enda tegusid õigustada ja kinnitada enda täieliku rahulolu ning kui midagi on viltu, siis vaid teiste suhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 13:18
Miks mul on mulje, et Susanna igatseb oma riista järgi.
Väga radikaalsed sõnavõtud, ei imesta, et ei meeldi kõik need TS tüübid kellegile. See on ainult üks isik ja tema nägemus.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 22:19
Nii kurb kui see ka pole päris naiseks pole sul kunagi võimalik saada ja päris mees sa ka enam pole. Nüüd oled naisele sarnanev sootu inimene.
Naine - emane inimene, kes on võimeline järglasi sünnitama.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 23:08
Minu viimane postitus võib tunduda küll julm, aga on tõsi ja just sellepärast tuleb lasta lastel saada täiskasvanuks, et nad oskaksid kaaluda poolt ja vastuargumente ja vanematel pole siin mingit otsustamisõigust.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9