Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2018-10-21 23:19
Susanna, mina olen kes ma olen aga sinu ajud on tõesti paigast ära loksunud, sa ei saa vist enam aru mida suust välja ajad. Tee endale selgeks transseksualismi tähendus. Ole hea ja ära enam peale võta see mõjub sulle ikka väga halvasti. Normaalne ei ole see, et sa tuled seda siia kuulutama, loo erakond või suhtle siis sel teemal riigi tasandil aga see leht on selleks väga vale koht. Minu seisukoht on see, et täiskasvanuks saades otsustab noor inimene ise oma saatuse aga seni kuni ta pole täisealine seni tal see 100% otsustamise õigus puudub ja kui noorel inimesel on vanematega õnne ja nemad lasevad teha mis noor inimene heaks arvab, siis jumal sellega aga kui ei ole õnne, siis teeb noor inimene oma elu muutva otsuse täisealisena ja jutul lõpp! Sa oled vist unustanud, et Sinule on kingitud teatud asjad selle teemaga seoses ... ära näita tänamatust üles selle riigi ja arstide vastu kes sinule andsid vabaduse elada naisena ilma, et sa oleks pidanud vaeva nägema. Tahad võidelda, siis võitle õigete asjade eest mitte ära tüki alaealiste maailma, see pole sinu öelda kuidas on perekondades elu ja olu ning iga lapsevanem kes vähegi mõistusega saab ka ilma sinu kisa ja lõugamiseta oma last kõige paremini mõista ja olla temale toeks.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 23:37
Vaidlen vastu, neil lastel pole vanematega õnne olnud, kes nende lõbimõtlemata soovidele vastutulevad. Ainult täisealine saab ise otsustada, kas ta soovib olla vale hingega vales kehas või siis sandistatud kehas. Kusjuures pole kindel kas siiski hing rahu saab.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 23:46
Hing ei saa kunagi rahu, sest elu mida elame on jube lühike ja alati vasardab peas aga ehk oleks saanud asju paremini ja täiuslikumalt ... aga see on hoopis eraldi teema ja pole antud kontekstis vaadeldav , kuid jah proua Susannale ehk mõtteaineks, et ajaks nüüd oma käbarad lastest eemale ja võitleks täiuslikuma hormoonravi kättesaadavuse nimel ja odavamate opi hindade nimel aga vaevalt see teda huvitab. See mis meil siin, on suht lapsekingades ja ravimeid saaks poole tõhusamaid jne. aga elame ja saame hakkama, ei vingu. Kuid JFjm ... täiuslikust ei tule kunagi, ja hing ei anna kunagi rahu ... sest alati oleks võinud asjad paremad olla.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 00:07
Paeaku ajaratast pole võimalik tagurpidi käima panna.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 00:28
Selles asi ongi, et igal inimesel on õigus ise enda elu üle otsustada. Paraku oskab ta seda teha alles täisealisena. Kui siiski
See otsus polegi niivõrd selles, kas elada mehena või naisena. See otsus on kas saada lapsi või mitte. ja just see võib tulevikus tehtut kahetsema panna.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 06:07
Sa siin räägid aina kuidas sa kõigi transude eest räägid ... aga kus nad siis on? Miks nad ei võta sõna siin Sinu seisukohtade kinnitamiseks ja ei nooguta takka, et see jummala õige mis siin ütled? Üksi sa seda vankrit ei vea, nii, et kus on nägudega reaalsed inimesed kes on Sinu filosoofia paduhingelised toetajad? Me mõlemad ju teame, et neid siin lehel on.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 07:07
Tõesti Susanna kui tahad olla asjalik, siis palun seisa asjade eest milles on vaja seista, hormoonravi võimalused, vastavate arstide kättesaadavus, opid ( kus on valikud, mis hinnad jne.) Aita neid kes on jõudnud täisikka, teinud otsuse ja tahavad liikuda edasi. Hetkel ei saa enamik sittagi aru, mida nad peavad tegema ja kuhu minema, ole hea ja ära tüki perekondade sise-ellu, sellega tegelevad psüholoogid jne. kui tõesti perekonnad ei leia enam väljapääsu, pole sinu asi minna panema diagnoose. Tagakiusamist ei esine transude suhtes eestis, sa saad vabalt elada ja töötada. Loomulikult on transude üle irvitajaid ja näpuga näitajaid aga nagu olen eelnevalt öelnud, siis need inimesed kiusavad igaüht keda nad tahavad. Lapsepõlves on meil kõigil oma traagikad olnud ja need jäävad hinge kuid peab edasi liikuma ja tegelema oleviku ja tulevikuga, hala, et kuidas mind kiusati, peksti jne. see ei vii kuhugi. Meid kõiki on kiusatud ja mõnitatud aga saa üle ja seisa enda eest aga ära mine hulluks oma elu lahkamisega teles ja igal pool muudel lehtedel. Ole kes oled, tee oma asju ja püüa ka läbi saada nendega kes sinu jaoks nn. EKRE on, pole nad midagi nii jubedad inimesed aga nemad sooviks kompromisse, mitte ei taha kedagi ahju ajada. Hetkel oled Sina see väike Hitler kes tahaks kõik sulle mitte sobiva kõrvaldada.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 08:29
Susanna2 kirjutas siin teemas, et enamusel tuleb lihtsalt leppida teie olemasoluga. Ta võiks ise ka leppida sellega, et ta on vähemus ja enamus peab tema eluviisi imelikuks või lausa valeks. Laste mõjutamine on ka mulle vastu sittumist ja seda ma pean valeks.
Kas Sa susanna võtad praegu ka mingeid hormoone või peale genitaalide eemaldust nende tarbimis vajadus kadus?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 13:53
Carmen ei tea midagi, vot exole ah jaa see tegelane teab väga hästi miks ta mesa tuli mulle ette jäi aga ta seda ei tunnista kunagi mis oli põhjus, Sina Susanna võiksid madalamat profiili hoida. Tahad minuga sõdima hakata siis lase käia, mul üht teist kindlasti sinu suhtes laulda ja kuidas sa ahistad oma hullude ideedega inimesi kes ei taha ennast sinu märtriksolemisega seostada ja usu mind sinu head sõbrannad hakkavad sinust kõik eemale hoidma kui sedasi jätkad. Seda juba kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 14:17
Kui hormoone enam ei tarbi, siis hakkad riista tagaigatsema?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 19:05
Susanna kui esikõneleja ja esiseisja, äkki siis annad konstruktiivse lahenduse, kuidas tulevikus ei teki võimalike transseksuaalsete laste ahistamist? Mida tuleks selleks teha, nii konkreetselt.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 19:25
Pealegi, pole kunagi aru saanud, miks omad nö peksavad omasid???? Armutumalt kindlasti, kas see pole diskriminatsioon?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-22 22:33
Laps on vanemate mõju all. On olnud küllalt juhuseid, kui vanemad on soovinud tütart, aga sündis poeg ja nad hakkasid ikka teda kasvatama nagu tüdrukut. Või siis tütart nagu poissi.
Mitte keegi ei saa täpselt aru, mida laps tegelikult mõtleb ja tunneb. Tegemist võib olla tema fantaasiatega. Samuti on teismelise iga kõige protestimeelsem. Sellepärast pole mitte kellelgi õigust nii tähtsas küsimuses sekkuda tema ellu. Ta peab selle probleemiga elama seni, kuni omab ise õigust otsustada.
Ja kui alustada poisil ravi, mis paneb tema arengu seisma, siis muutub ta teistele peksupoisiks. Ilmselt oli tal küll juba enne nohiku staatus.
Ja füüsiliselt alaarenenud poisina pole tal ka tüdrukute seltskonda asja. Lapsed on õelad!
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 00:03
tean tüdrukut kes vihkas tutti,nüüd on tutiga poiss teisele tüdrukule
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 16:02
Susanna, mis Sinuga juhtub, kui hormoone enam ei võta?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 19:47
Miks see koht siin pole sobiv koht?
Milline oleks siis sobivam koht?
Minu arust siin on vägagi sobiv, ikkagid vanemaid siin on, seega õpe neilegi.
Nagu mõistan, siis see nn õudus ei lõpe sisuliselt kunagi, ehk kestabki surmani? Kõik need hormoonid.
Mees sinus on viidud hormoonide abil kunstlikusse koomasse. Mees on siiski seesmiselt olemas.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 20:19
Ma nüüd jagan oma arusaama sellest lehest ning miks on mõned siin teise sooga märgitud. Juhul kui pole huvitatud, andke märku, koristan ära.
Leht on roosa, nagu muinasjutus, seega on see koht nagu fantaasiate väljaelamise koht. Kellel õnnestub reaalsemalt, kes vaid fantaasiates. Tahan märgin nii, nagu mu vajadused on, või on olnud. Nii nagu alter ego nõuab. Seega tunnetatakse ka läbi selle juba reaalsust. Loogiline, et keegi/kõik reaalselt nii igapäevaselt ei käitu nagu siin (eranditega kindlasti).
Õppinud olen sellest debatist siin rohkemgi, aga hoopis teistest valdkondadest. Need jätan praegu endale.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 21:22
Kas need hädad on mehistumine, ehk keha pöördub tagasi oma loomulikku seisundisse, miinus genitaalid muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 21:51
See on nagu diabeetik, kes ei saa ilma insuliinita, ainult et siin on inimene ise endale selle koorma võtnud. Pigem nagu alkohoolik.
Kas poleks lihtsam olnud õppida enda keha armastama?
Siin oli jutuks lastest. Neile pole vaja mitte preparaate, mis arengu seisma panevad, vaid korraliku nõustamist, mis mõtlemise korda seab.
Probleem on olemas, aga kõigepealt tuleks ikka proovida sellega elamise võimalikust ja alles siis vägivaldset lahendamist
˅ näita rohkem ˅
2018-10-23 22:32
Ma pole selle peale tulnudki, et mu nimest siin annab teha Friigid Frigiidi asemel....... Tea kas nüüd nutta või naerda.
Saan aru, et näpukas, aga kõlab ähvardavalt.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 06:42
2018-10-19 22:32:16
jfjm, üks asi veel, mul oli palju armusuhteid tüdrukutega lapseeas

Räägid, et vihkasid seda keha, aga kasutasid seda ikkagi, loomaks armusuhteid tüdrukutega.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 12:25
Tüdrukud võtsid sind jutule sest olid poiss. Oleksid sa neile hakanud siis enda transseksuaalsusest rääkima, oleks sind lihtsalt väljanaerdud ja pikaltsaadetud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 14:41
Mulle meeldib susanna2 TS inimesena, tema enesekindlus transsooliste teemas ja see, et ta teab kindlalt, mida ta teha tahab ja mida ta saab transsoolisena teha ning see, et ta proovib teiste transsooliste eludesse mingit muutust tuua, aidata. Siinse põhjal on ta seni sümpaatseim transsooline, kes siin teistega suhelnud.

Mis teema InYourHeadiga on? Millega tema tegeleb?
Eeldan, et tema on siis see, kes võitleb nende otsuste eest, mille eest teised ei võitle - nagu transsooliste abistamine hormoonraviga, oppidega jms teemad.
Kuidagi tahtmata kedagi solvate tundub, et susanna2 on ennast elus leidnud ja saavutanud midagi, mida InYourHead suutnud ei ole ja sellest see pingeline vaidlus siin.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 16:45
Inyourhead pole eriti midagi elus saavutanud ja ei pea ka vajalikuks hakata TS teemas midagi saavutama ja kellegi eest võitlema ka ei hakka, nii on. Olen nagu olen, mul pole vaja end ümbritseda antud teemas teistega, nagu siin doktor Susanna diagnoosis, et mina olen mingi võlts ja ei tea asjast midagi siis jumal sellega, need kes minuga suhtlevad ja teavad mind nemad teavad ja muule maailmale pole mul midagi vaja tõestada. Arvaku mida tahavad ja kuidas tahavad. Lihtsalt mulle ei meeldi need äärmustesse röökijad olgu nad Susanna taolised või EKREd, ma lihtsalt ei talu taolisi mingite hullude õiguste taga-ajajad, minu jaoks nad üks kompott puha. Kompromissid peavad tulema MITTE rusikaid pikki rinda tagudes.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 17:55
Tuluke, aga ta üritabki ju seda kõike rohkem nagu iseendale tõestada. Noh ja loodab, et ehk jäävad teised ka lõpuks uskuma.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 19:14
Susanna, esitaksin veel ühe küsimuse.
Nagu mõistan olete meedias olnud, kas seda on veel võimalik kuskilt näha/lugeda?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 20:50
Susanna, te olete ohtlik relv ja see pole kompliment.
Teid saaks see EKRE perfektselt enda kasuks ära kasutada, jah just enda kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 21:18
igaühe vaba valik,,kellena ta end tunda tahab.. Aga mina maksumaksjana ei ole küll nõus,,et riik peaks maksumaksja raha eest toetama vabalt valitud hormoonravi ja ümberlõikusi. Meil on vähihaigeid lapsi,,kes peavad annetusi koguma raviks.. Laske aga käia..opereerige end ümber oma raha eest ja kogu ravi ikka oma rahakotist..See on üldse teema,millega poliitikud tegelema ei peaks.. Muid kitsaskohti piisavalt..
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 21:52
Huvitav, mind see maksumaksjana vähimalgi määral ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 22:20
Küll siis hakkaks häirima, kui enda ravi rahastamisest haigekassa keelduks
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 22:38
Analüüsidega seda ei tõesta, suuremas osas on see siiski psühholoogiline. Selle jaoks on aga teistsugune ravi. Juhul kui ravi ei soovita, sest on saavutatud mugavusstsoon selles olekus ning leitud enda kasumlikud tegurid, siis olgu nagu on. Kes ostab maja, kes uhke auto, kes soo.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 22:58
Susanna, sinu häda on selles, et ei leidunud inimest, kes oleks õpetanud sul enda keha armastama. Nüüd sa pead lihtsalt leppima sellega mis tehtud, sest kolmandat võimalust pole. Ei jäägi muud üle, kui teha halva mängu juures head nägu ja kuulutada, kui rahul sa oled.
No hea küll, kui mitte armastama, siis vähemalt leppima sellega mis on.
Ja mis lastesse puutub, siis ei tule neid mitte julgustada ja ravimeid täistoppida, vaid seletada ära, et see soovahetus pole mingi meelakkumine. Eluaegne ravimitevõtmine ja oht sattuda ühiskonnas tõrjutute hulka
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 23:11
Jfjm, sa unustad põhiõigused, seaduse ees ei saa riik diskrimineerida mittekedagi. Kui transsoolised ei saaks enam ravitoetust, sest et tegemist on trassoolistega ja kuna nende toetamine rahaliselt ei meeldi, kaevaks nad selle edasi ja võidaks, sest kõigil on õigus tervisekaitsele, abile – see on põhiseaduslik õigus ja seda ei saa inimeselt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 23:17
Ma ei pea õigeks kellegi õiguste kallale minekut, Viga tuleb otsida süsteemist, mitte inimestest, kes toetust saavad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-24 23:32
Kõigepealt tuleb selgeks rääkida kas soovahetus on ravi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 06:13
Tegelikult hea idee,et igaüks kogub ise oma palgast haigekassat ja kasutab seda oma tervise huvides.. Ma olen näiteks 20 aasta jooksul 2 korda haige olnud..Kokku vast 2 nädalat..Mul oleks päris palju raha Seda võiks ju annetada või isegi pärandada.. Siis ma valiksin lapsed,,keda toetada.. Mina isiklikult sind ei toetaks,,seni kui maailmas on hädavajalikumaid kohti,,kuhu raha panna.. Narkomaanid ka mulle jumala savi..elagu või surgu--ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 06:21
Jfjm, no kurat ma ei oska kohe vait olla ... üldiselt soovahetus on omaette teema, see on keeruline teema, üldjuhul on see psüholoogilne värk, ei mõista seda ei arstid, ei trans-soolised ise ega ka keegi kolmas osapool jah on ka määravad need kromosoomid jne. kuid üldjuhul kromosoomitest pole põhjapanev ega määrav ainuõigelt. Kes suudab hakkama saada oma eluga oma sündinud soos see suudab, kes valib soovahetuse, see valib soovahetuse. See, et preili Susanna, siin lajatab, et tema teadis juba pea, et imikuna, et tema on trans-sooline, on pigem minu meelest üks suur erand. See teadmine ja nendes asjades selgusele jõudmine tuleb aastatega ja seepärast on lihtne ja loogiline, et need elu määravad otsused teeb inimene siis kui ta on enda eest valmis vastutama. Tema vist ei suuda aksepteerida, et kõik pole temaga ühel nõul. Või nuh tundub, et suur enamus ( tema enda jutu järgi ) on temaga ühel nõul aga kui üks teisel arvamusel trans-sooline julgeb oma arvamust avaldada, siis ta paneb kohe diagnoosi, et sel juhul oled lihtsalt hilpharakas kes tahab sekspesu demonstreerida ja nimetab ennast transuks, et olla ägedam. Nuh juu ma siis olen. Aaaappppi, kas te ei mõista siis

NB! Ei mina ei soovi 100% riigi poolt kompenseeritud hormoonravi ja tasuta lõikusi, olen valmis maksma iga asja eest kui rikkaks saan Pigem olgu tasuta raviteenused inimestele ja lastele kelle elus püsimine sõltub teatud ravimistest mis on hirmkallid.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 06:49
Kuidas see soovahetus keeruline on Angela Aak tegi ära ju. Ilmselt on sinupuhul ikka rahas kinni. leia ka omale sponsor ja tee ära, nagu tema tegi.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 06:54
Ma pole eriline lemmik ... suuvärk nagu ta on ja nuh paras paksuke kah ... aga küll saab ise ka hakkama ega see asi nii hull ka pole iga asi omal ajal kui need asjad määratud olema.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:03
Olen enam kui kindel et sinu puhul seda omaaega ei tulegi millal sinust angela sugune saab.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:10
Kindel võid alati olla oma seisukohtades Olean alati täheldanud kui tähelepanelik oled sa minu suhtes ja tead minu elu üksipulgi, hakka või arvama, et minu enda vend
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:15
Vend vast mitte, kui ehk sõber kes sind trukib.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:17
Siis mul sõbraga vedanud
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:24
On jah kui heasti trukib
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:32
Susannal on keskea kriis lihtsalt? Huvitav, naised söövad siis hormoone, et hüsteeria ja psühhoosid üle pea ei kokku ei löö. Kuidas aga antud juhul leevendada, topelt annus?
Huvitav on ka see, kui paljudele teistele inimestele on üldse neid kromosoomi teste tehtud? Äkki on veerand inimestest vale sooga ringi jalutamas, ise aga lollid õnnelikud sellisena nagu on?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 07:49
Mu viimasetele küsimustele pole mõtet isegi vastata.
Kokkuvõtvalt - teemas targemaks ei saanud mitte keegi, ega hakka ka saama. Kujunesid vaid arvamused ja saadi targemaks inimeste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-27 20:12
Noh võtad laenu, teed oma operatsioonid ära, pärast maksad tagasi. Teooria järgi peaks ju peale seda kõike sinust parem inimene saama ja oled võimeline kõvasti teenima. Pole ju probleemi.
Miks seda peaks haigekassa rahadega tegema? Ega see soovahetus ju haigus ei ole või mis?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-27 20:40
Hm, Susanna, väidad et niiöelda vales kehas sündimine on haigus ja raviks oleks suguelundite muutmine.
Aga äkki aitaks hoopis mingist tablestis siis, mis teeb ajutegevuse korda? Ja ei peaks raskeid kehamuutvaid operatsioone tegema?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-29 14:20
Pugid hormoone ja käid arstijuures, näidud korras. Jätad hormoonid söömata ja tervis hävib, normaalne olek on ikka ilma aineteta. Oled oma keha nahka keeranud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-29 16:15
Kuidas su tervis siis korras on, kui pead iga päev hormoone tarbima? Oled nagu narkomaan, kes ainult laksuall ennast hästi tunneb.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9