Foorum
2011-10-14 12:22
Käisin kohtamas toreda mehega. Omast arust oli meil hea klapp ja sujus hästi. Leppisime kokku järgmise kokkusaamise. Viimaseks lauseks oli mehel, et "ja pane siis midagi seksikamat selga". Nonii. Jalad kõhualt välja ja linna peale shoppama. Juba esimeses butiigis sain aru, et ilusad hilbud maksavad palju. Läksin odavamasse poodi. Ilus hilp maksab ikka vääääga palju. Pesust rääkimata. Valik- osta seksikas hilp või jää kuu aega söömata. Küsimus järgmine: kas oleks õiglane lasta mehel endal need seksikad riided osta või jätta kohtumisele minemata?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:30
Ma arvan, et siin on variandid. Kui see oli mehe poolt pool naljaga öeldud sõbralik soovitus, siis ei maksaks üle pingutada ja lolliks minna. Võibolla leiad kodust ka olemasolevate riideesemete seast midagi põnevat, alati võib midagi natuke ümber teha või kombineerida. Kui see on aga mehe nõudmine, siis tõepoolest oleks õiglane, et ta ka ise oma soovi täitmiseks mingi panuse annaks. Ehk siis võta mees poodi kaasa ja las ostab sulle, mis talle meeldib ja rahakott kannatab.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:40
No aga mees ongi väga shikk-ainult frakk oli puudu. Ja ma ju ise ei läinud ka mitte kõige viletsamates riietes. Ainult, et minu enese stiil on siiani olnud ainult klassikaline.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:47
Kõige sexikam oleks vast selline pikakäisega soe aluspesu revideerige vanaema riidekappi ja sexikad hilbud teil odavalt olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:54
Väga huvitav oleks teada, mida need mehed ise arvavad sellisest olukorrast, millesse nad naised on pannud. Nad tahavad, et naised head välja näeksid, aga....kes selle kõik kinni maksab?1? Ja ma ei räägi üüberkallitest asjadest. Ilus pesu, pitsiline topike armsa seelikuga ja kahjuks ka saapad, sest seeliku juurde ei kanna ju madala kontsaga mugavat jalanõud. Kes maksab?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:57
Kes muusika tellib, see ka maksab ...Kui naine tellib puhta lõuaalusega mehepoja, siis habemeajamise eest maksab naine...kui mees soovib pitsilist pesu, siis selle eest maksab tema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:03
Õigus Pakkuge meestele oma sexikat sisemaailma
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:25
Õigust räägid, Pushup ...ainult et...na hui, pannakse tavaliselt naised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 17:58
Kostüümi eest maksab teater.Kui mees nõuab mingeid konkreetseid asju,siis on tema asi need muretseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:24
naisi on õnneks nii palju ja ägedaid naisi on ka omajagu, mingi viriseva ahviga ei viitsi keegi jännata, las piriseb omaette kusagil
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 10:45
Stiina....arvatavasti on kõige targem ilmuda järgmisele kohtumisele täpselt samas riietuses.Detaile muutmata.Meeldima peaksid talle sina...
Ma tean päris mitut meest,kes dikteerivad oma naise garderoobi,aga nad maksavad selle kinni ka.Kui mees seda ei tee,siis pole tal naise riietuse suhtes kaasarääkimise õigust.
Stiina,sa võid talle ka ausalt öelda,et sul puuduvad vahendid uue garderoobi muretsemiseks.Edasi on mitmed variandid...ta rahuldub sinu praeguse garderoobiga(kui ta huvitub sinust tõsiselt),ta viib sind shoppama(ta tahab just sind,aga teistsuguses riietuses)ja kolmas võimalus..ta ei soovi sinuga enam kohtuda(ta ei tahtnudki sind).
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 13:37
olen Caribiani arvamusega päri.
parem on püsida selle arvamuse juues, mis endast kujunendud on ja jääda endale kindlaks.

tegelikult köitis mind selles teems üks huvitav tsitaat.
tsiteerin: „....mida need mehed ise arvavad sellisest olukorrast, millesse nad naised on pannud.“
ma loodan, et ei saa kellestki valesti aru, aga kui ma kuulen „pannud“, siis tundub, et meestel lastakse arvata, nagu oleks tegu nende poolt loodud sundolukorraga, kus naisel pole enam valikuid ja vabadust. ma ei taha olla päri sellega, et mehed on need, kes naisi „sellisesse olukorda“ panevad.
kui naine otsustab teisega kontakti luua ja midagi alustab, siis ta ju teab (või arvab teadvat) ette, kuhu ta selle suhtlusega sihib ja mis edasi saab. või...? see otsus ei tule ju kolme minuti pealt.....v.a ehk siis, kui tegu on sekstutvusega ja edasiseks plaane tehtud pole.
ma ei saa aru sellest, miks oodatakse mehelt naiste riiete, pesu jne kinni maksmist.
miks tehakse mehed oma elu-olu eest vastutavaks. kus on siis see naiste iseolemine ja iseseisvus? kas see on kellegi tealik otsus (muid valikud naisel enam pole - ongi puhta palja p...sega) või naiste endi poolt suhtesse sisse toodud mugavus ja harjumus, mis paneb teiselt tuge otsima?
ma leian, et mehe rahale toetumine on viimane variant, mille kasuks otsus langetada ja seda veel eriti siis, kui tutvus on alles uus. see pole eriti hea algus suhteks.
oma mehega on teine lugu ja sellest ma ei hakka rääkima, aga kui tegu on paar korda nähtud/kohtud mehega.. ..ma ei tea. valikuid on siiski veel.

ja miks üldse minnakse kohtama, kui on ette teada, et oled poolpaljas ja kapis midagi pole ning ainuke, kes selles olukorras veel sulle vastu tulla saab, on seesama mees, kellele sa enne (nt seksiks või tee joomiseks.. milleks tahes) lootust andsid ja kellel sa lasid ennast kohtama paluda ning kellele sa tahad praegu meeldida just sellisena nagu sa oled, aga nüüd leiad ennast olukorras, kus pead temale meeldimiseks hakkama ennast tema raha eest riidesse panema.
olgu, kannad seda kleiti või seksikat pesu mingid korrad mehega kohtumise ajal seljas ja siis? mis edasi saab? peale seda tahetakse ehk midagi uut endale selga saada.
kas siis palutakse uuesti mehelt raha? kui pikalt see kestab ja kas mees soostub veel välja minema selle naisega teist korda?
hea on, kui mees riietuse osas ettekirjutusi tegema ei hakka, aga mis siis, kui peadki kandma ainult seda, nagu mees sulle ette näinud on. ma ei taha ette ka seda olukorda endale kujutada.

ma vist olen halvasti kasvatatud, aga kui asi on mingis riietuses, mida kindlasti vaja (muidu suren ja ei saa kuskile minna), siis ootaks enne kohtumistega ja koguks omale raha. mehed võivad oodata. kui oodata ei saa, siis pole neid ka kellelegi vaja. või ilmungi kohale sellisena nagu ma olen ja teatan, et selle öö, kus me koos oleme, kanname ainult „nahka“ ja naudime selle tegumoodi. muud kanda ei ole lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 17:57
ma olen ka juuksuriga nõus. ma ei tea kuhu seina prakku ma peaks pugema kui ma hakkaks naiselt nõudma seksikaid trussikuid, kui ma neid ei saa, siis suhtlemine on läbi

väga raske on sellest naiste maailmast arusaada. milleks ülse minna kohtuma mehega kui see mees tegelikult ei huvita? kohtud ainult siis kui mees teeb midagi välja. kuidagi kalk maailm
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 20:27
Aga mees ju huvitab mind. Tal on lai silmaring, põnev maailmavaade, minuga sarnased hobid...aga kas ma siis pean temaga hüvasti jätma selle pärast, et minu sissetulekud ei võimalda tema tasemel olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 20:35
nojah, mis sul muud ülejääb või siis oled selline nagu oled ja oled õnnelik
vaevalt sina mõnele mehele hakkaksid rahaandma, et tema sinuga võrdväärne oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:08
Kust sa Stiina selle mehe leidsid?Parem vaata Ihas ringi...olen täielikult mõistnud,et siin liiguvad mehed keda ei huvita naise kaal,üldine välimus ega riietus.Tähtis on ainult sisemine ilu...mina pole selle "sisemise ilu"asjast veel täielikult aru saanud..õigemini..kuidas see välja peaks nägema ja kuidas sellega seksitakse.Sinul on selle "sisemise iluga"ikka kõik korras
On muidugi ka võimalus,et seksika riietuse all pidas ta silmas mikrominist seelikut,eriti sügavat dekolteed ja võrksukki komplektis tulipunaste PVC saabastega....piits sobiks sellesse komplekti..ehk soovib piitsa saada?

Üldiselt...ürita juba esimesel kohtumisel välja selgitada,kas tegemist nn.võrdõiguslasega.Mitte otse küsides..vaid vestluse käigus.Kui on tegu võrdõiguslasega..siis pole mõtet oma ega tema aega raisata....sellest saab lihtsalt elukestva peavalu ja palju muid jamasid.
Sinu teemapüstituse järgi oletades..ma pakun,et on tegemist võrdõiguslasega.Kui su kapp ei sisalda ohtralt Armanit jne...otsi lihtsalt teine mees,kes on shovinist.Shovinistid käituvad naistega palju viisakamalt ja kenamalt ja kindlasti ei nõua nad sinult mingit seksikat riietust.nad toovad selle ise,kui vajalikuks peavad.
Võrdõiguslased käituvad naisega nagu buddyga...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:12
Ma arvan, et hea lahendus oleks olla aus ja öelda mehele kuidas asjad on. Et ta meeldib sulle, oled huvitatud edasisest suhtlemisest, kui sinu materiaalne seis ei võimalda tema nõudmisi täita. Mehe reaktsioon paneb asjad paika ja näed, kas ta on sinust tegelikult ka huvitatud. Kui sina teda ei huvita, huvitavad vaid seksikad riided, siis mida kiiremini suhtlemine lõpeb, seda parem sulle. Ma siiski loodan, et see nii ei ole ja teil saab koos olema tore.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:20
Aus ülestunnistus on kõige parem valik.Foxyl õigus.
Selgub kohe..võrdõiguslane või shovinist.Võrdõiguslane ei soovi sinuga rohkem suhelda.Shovinistiga maandud näiteks Maxmaras..alustuseks.
Ole aus ja asi laheneb igal juhul.Hoian sulle pöialt,et see mees oleks shovinist.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:22
see mees astugu heaga parematele jahimaadele
papivalus nõiad on oma nõu andnud
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:29
õpi meeste keel ära pane midagi seksikamat selga all pidas ta silmas, et võiksid paar pluusinööpi lahti jätta
mees potas midagi suunurgast möödaminnes, ja naised läksid sellest pöördesse. osta mida tahad ja pane selga, ta isegi ei märka seda, lihtsalt jäta paljast pinda strateegilistesse kohtadesse ja see ongi seksikam riietus. Kui ta seda juba ütles, siis järelikult sa meeldid talle, ära põe riiete pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:29
kas nii vaene on halb olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 21:33
naisena sündida on vist tõesti räme ebaõiglus. sa ei saa elus hakkama. kui naisel on aju täpselt samasuur kui mehel, siiski on tegu ebanormaalse jobuga kes ei suuda end ära elatada kas te ei ole mõelnud näiteks suitsiidile, noh nagu eluõnnetus kui ei leia meest kes üleval peaks, ostaks seksikaid riideid või pesu

mina küll tapaks paugupealt end ära
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 23:09
misha, suurepärane idee! toetan su mõtet kahe käega. st. tapa ennast tõesti ära!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 23:14
miks mina, mina ei mangu trussikufinantsi jõukas kutt leidis tavalise tibi, kellega midagi aretada ja lõpuks ta ei näe selles tibis muud enamat kui $.$$ märke. mida rikkam sa oled, seda vähem naisi valida on...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 23:39
stiinale: täiesti võimalik, et komantshil on õigus ja me siin kõik mõtleme üle mehed väga sageli ei pööra üldse nii palju tähelepanu riietusele, kui me arvame on ka üksikuid pedante ja kaubamärgifriike, aga üldiselt, kui naine meeldib, siis detailid on vähem olulised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 01:03
just, foxy, mida sina meestest tead, mitte essugi kahju, naine olla on nõme, reaalne mõistus -puudub, arukus - vastunäidustatud, lollud - aga kuhjaga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 11:00
Hea teema.Saime teada,et Misha arvates on naised nõmedad olevused,kel puudub reaalne mõistus,kel arukus on vastunäidlustatud ja lollust jagub kuhjaga...mnjaa...miks mehed selliseid olevusi üldse tahavad?See on küsimus...
Misha ise ka ankeeti muutnud ja sooviks ka ühe sellisega tutvuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 12:12
Ma arvan, et misha-sugused tropid on igale naisele vastunäidustatud. Sellest on enamik naisi ka aru saanud, sellepärast ta siin tõmblebki ja ei leia endale kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 13:04
aga onjuuuuu

maailmas on ca 2 miljardit inimest kes on puruvaesed, miljardil neist ei ole üldse mitte midagi. pool miljardit inimest ei oma isegi jalatseid kui plastpudelist tehtud pläta väljaarvata. neil pole mingit lootust paremale elule.

eesti riik on maailmas üks suurimaid kui arvestame meie riigi pindala ja rahvaarvu. me oleme pindalalt suurem riik kui taani, kui iisrael ja me asume euroopas. maailmas on ca 200 riiki ja eestlane üks maailma kõige õnnetum inimene või hääküll, me oleme eelviimasel kohal. kujutate ette, kõik 2 miljardit puruvaest inimest on ka õnnelikumad kui meie.

eesti naisel on kõik teed lahti, kõik võimalused. tasuta haridus, pole teemat milles eesti naine pole mehega võrdne. ometi ei saa eesti naine hakkama, ikka peab ta mehelt trussiku finantsi manguma

ma võin olla tropp ja olengi, aga teist ma olen ikka etem, ma saan ise hakkama
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 13:07
caribian: õnneks enamus eesti naisi saavad hakkama, lihtsalt iha on kohati tropinaistemagnet. siia satuvad paljud väga saamatud naised, kes hommikust õhtuni undavad rahast mida neil ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 13:43
misha, ainus asi, millega sa hakkama saad on ehk pihku peksmine. kui sa pole viitsinud teemat läbi lugeda ja arunatukest napib saamaks aru, millest jutt käib, siis parem hoia oma karvased käed püksis, ära piina klaviatuuri
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 13:47
pensionieelik, ära muretse nii palju minupärast, karvad lähevad sul veel halliks nii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 14:09
Tutvusin teemaalgataja ankeediga....tekkisid mõned küsimused...kui vana teemaalgataja on?(tutvub ~40-aastase mehega),kehv vanus..enamusel 40-stest on veel eelmised elud kinnimaksmisel..ja-ja,nad maksavad kinni oma eelmiseid elusid ja unistavad "võrdsest"suhtest.Jäävadki unistama.Ja teiseks...kus asuvad Virumaal "kallid butiigid" terves eestis neid minu andmetel ainult mõned...segane värk..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 14:09
Tutvusin teemaalgataja ankeediga....tekkisid mõned küsimused...kui vana teemaalgataja on?(tutvub ~40-aastase mehega),kehv vanus..enamusel 40-stest on veel eelmised elud kinnimaksmisel..ja-ja,nad maksavad kinni oma eelmiseid elusid ja unistavad "võrdsest"suhtest.Jäävadki unistama.Ja teiseks...kus asuvad Virumaal "kallid butiigid" terves eestis neid minu andmetel ainult mõned...segane värk..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 15:22
caribian- oi,oi. miks võtad Virumaa memme unistused ära? ta tahaks samuti särada nagu sina.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 08:18
stiina. Vaata, kui Sinu jaoks on hetkel takistus sinu riidekapi sisu, siis ole aus ja räägi sellest. Kindlasti mitte halavas, üleolevas ega tont teab mis toonis. Ütle välja, et kahjuks sul pole sellist riietust ja asi lihtne.
Siis on tõesti vaid kaks võimalust, kas mehe jaoks on oluline, et sul oleks need riided või oluline oled sina ja küll nende riiete asi laheneb ka.
Sa ju võid kangelast mängida, laenu võtta ja endale üübergarderoobi hankida aga kauaks sa jaksad seda mitte endaks olemist mängid.

Selles suhtes on meie ühiskond ikka väga kiiva kasvanud. Inimesed kardavad rääkida, kui teemaks on majanduslikud võimalused.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 09:17
caribianile: nojah, mõne edukama vene rahvusest mehe abikaasal ikka on tillukesed, aga see-eest väga maitsekad salongid. Vbl on isegi sõna "mõned" vale, sest tõesti- tõesti ega neid rohkem, kui paar tükki siit ei leia. Ühes pesu, teises üleriided ja muu pudi-padi. Aga vbl asi ongi selles, et nad väga ei reklaami ennast- kellel vaja, see teab. Minagi sattusin üle ühe ukseläve elu esimest korda ja seda tänu teadlikema inimeste käest järelpärimise tulemusena. Teretulemast kirde-eestisse!!

Tänud, komantsh. Asi oligi vist täpselt selles, et mõni "reageeris üle"
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 12:16
Naiste graderoobist rääkides, võiks sealt vähemalt pooled riided välja rookida ja saab ruumi juurde. Milleks neid seal hoida, kui vähemalt aasta jooksul neid selga ei panda? Vaadake omi kappe kriitilise pilguga, palju neist riietest enam üldsegi selga mahub?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 13:39
selga mahub no oled sa kah....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 14:21
Riietel on nimelt omadus ajajooksul kokku tõmbuda Pesupulbrid, keemiline puhastus jube keemia värk eks see teeb nad väikseks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 14:48
Maxima lihalett aitab ikka ka kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 15:41
vastik, mul just teksad numbrivõrra suuremaks muutunud. ma pean ostma edaspidi vist lastepoest omale püksid, sest perse on na väikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aga põlv on suur
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 17:53
mishake, persetrenni vaja teha, siis ei ole vaja lastepoest vaeste latsekeste riideid ära osta, jääb järeltulevale põlvkonnale ka miskit selga panna
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:08
loll mida rohkem treenid seda väiksemaks ju läheb. hoopis moosisaia tuleb süüa, siis on perse nagu tankiaku
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 23:13
Tagumik väiksem kui põlv. misha, see asi on kahtlane. Klassikalise lõikega ülikond ikka selga läheb, nii, et istub nagu valatult? Kui jah, siis on kõik korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 08:57
miska, ok. kui püksiperse tundub tühi olevat, siis on sul lahendus ju ette teata - arvatavasti täpselt paari saia jagu ongi sul pükstes ruumi üle. muudad veidi oma eluviise, küll siis mahuvad need väljaveninud põlvega ja lötakil püksipersega teksad sulle jälle jalga.
ole ainult saiaga ettevaatlik, muidu langed laste sihtgrupist välja ja pead erikauplusest endale suurte riideid otsima hakkama. Tartus vist isegi on neid
teine lahendus oleks see, et sa täidad selle perse millegagi. porolooniga nt. vaata, naised panevad vahel rinnahoidjatesse endale asju, et rinnad suuremad näiksid jne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 10:09
poroloniga tagumiku täitmine on hea mõte. talvel saab ohutult tagumiku peal liugu lasta, ilma, et sinna sinikad tekiksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 10:41
Aga enamikul naistest polegi porolooni vaja selle asendab mõnus ja hästi läbi kasvanud peekonikiht
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 01:08
Ükskord olin ühel naisel külas ja sellel tuli tütar koju. Mina supsti kappi peitu. No alasti nagu ma seal olin ja kuna asi jäi voodis poolikuks, siis njaa.....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 10:17
Lihtsam on omada ühte seksikat pesutükki ja siis lihtsalt mehi vahetada
˅ näita rohkem ˅