Foorum
2018-07-09 21:33
Naised naudivad seda väga. Kinnitage või lükake ümber
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 10:23
see on sama küsimus, et mehed naudivad seemnepurset.
ei, ei ja veelkord ei. vedelike imbumine mis iganes moel ei ole ju nauding iseeneses.
ehk küll tegevus, mis selleni viib. aga siis peab ka aru andma, et mõned naised ei pritsi üldse (või pole õppinud seda tegema). tegevust aga ikkagi nauditakse. ja mõnele jälle ei meeldi intensiivne tegevus. see on kinni isiku soovides, harjumustes, kogemustes jne.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 10:57
Palju huvitavam küsimus on see, et miks pidi selle küsimuse esitamiseks uue konto tegema
Squirtingu kohta on olnud siin palju teemasid, kaeva need välja ja saadki vastuse
˅ näita rohkem ˅
2018-07-29 23:50
Te möllumehed ikka teate et squirt on kusi eks
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 13:37
Möllumehed keelduvad seda uskumast, et mõni naine on suuteline ennast mõnust täis kusema
˅ näita rohkem ˅
2018-09-26 23:04
ei noh.. johhaidiii... :-)
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 00:31
Nimetage kuidas seda tahete aga minuga see juhtub paraku kuigi ma seda ise ei taha ja oi oi kui palju orgasme on see mul ära rikkunud. Olen õnnelik kui partner seda ei oska tahta ega juhuslikult ei satu mul esile kutsuma. See ei juhutu alati vaid teatud stimuleerivate liigutustega patneri poolt. Kunagi ammu ütles meesool juhumisi paari sõnaga vaid etteheitvalt ja sellega on negatiivne tempel igaveseks alateadvuses. Nagu ma juba tunnetan seda tunnet, et hakkab, nii on meeldiva lõpuga sexiga mul ühelpool. Kuigi hiljem elus on nii mõnigi öelnud et naudib seda aga ma lihtsalt ei saa ennast vabaks lasta ja juhtuda lasta sellel. Olen õnnetu ja vihane enda peale et selline olen
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 07:44
Palju huvitavam küsimus on see miks jott sellise küsimuse esitas?
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 13:23
Mõni ei tea üldse mis see squirting on........
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 08:18
Amatöörid, kes meedias end teadlastena tutvustavad, üritavad lihtsameelseid veenda, et see pritsuvedelik ei ole kusi, aga meditsiinis ei ole teada, et neerud peale uriini veel midagi toodaks, mis põie kaudu välja tuleb
Ma nii kaua uskusin seda jama, kuni ise pritsunaist kogesin - ühel korral pritsis seda asja keeleka käigus suhu ja selle maitse tõestas, et need isehakanud teadlased ajavad ikka täielikku paska.
Ma ei tea, kui väga naised pritsimist naudivad, küll aga naudingut, mis selle vallandavad. Väga tugeva orgasmi võib ka ilma kusemata saavutada. Vahekord võib ärritada põit ning põis täitub. Ka mehena võid kogeda seda, et seksuaalse erutuse ajal täitub põis kiiremini kui muidu, lihtsalt meestel on kõva riistaga kusemine natuke rohkem raskendatud ja pigem tuleb seemnepurse kiiremini ära kui põis tühjaks läheb. Naistel on aga nii, et kui vahepeal põit tühjaks ei lase ja riist kuhugi väga mõnusasse kohta läheb, siis lihased lõdvuvad, mis muidu põit kinni hoiavad ja tulemuseks ongi voodi märgamine. Soovitan selliseid mänge vannis või dušši all mängida, sest voodisse kusemine ei ole täiskasvanutele eakohane. Kuivema voodi huvides võiks naine ikkagi märku anda, kui tal hakkab põie peale ja mõistev mees laseb tal vetsus ära käia.
˅ näita rohkem ˅