Foorum
2014-01-18 14:58
Küsimus tekkis ühes teises teemas kulgenud arutelu lugedes (Diletandist küsija versus elukutseline enesemüüja) ja oleks selle konkreetse rubriigi teemast kõvasti kõrvale kaldunud, seepärast esitan selle siin.

Kas seks on alati ost-müük või on olemas ka lihtsalt seksi lusti pärast?

Loomulikult on mul asja kohta oma arvamus, aga mind huvitavad ka teiste inimeste mõttekäigud. Ei taha vaielda, lihtsalt tahaks tead, kuidas veel on võimalik seda näha.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 15:10
See oleneb vaatenurgast.
Mulle on seks vahetuskaup- minu emotsioon sinu oma vastu. Kiduraid versioone mitte pakkuda ning oluline on mõista, et asi algab juba hulk aega enne riiete seljast koorimist.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 15:32
Tõsi ta on, et kõik siin ilmas maksab ja ka seksini jõudmiseks tuleb teha väljaminekuid. Aga on kaks ise asja, kas sa maksad seksi eest otse partnerile sularahas, või teed kulutusi enesereklaamile ja lihtsalt meeleolu tõstmiseks
Ka aeg on raha
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 17:21
mulle meeldib üks seksi kohta loetud mõte tantrismist, kus öeldakse nii (tsiteerin vabas vormis), et tegelik seks nõuab kogu enda olemuse terviklikku osalemist.
ehk - kui tahta kogeda sügavat ja rahuldust pakkuvat seksi, siis peab kogu olemusega tervenisti selle sisse minema. siis ja alles sellises seisundis (seksis) ollakse terviklikud ja need, kes tõeliselt ollakse.
teine leitud mõte seksi kohta oli selline, et seks ei ole teadvuslik tegu.
seks sisaldab endas palju teadvusevälist tegevust, seda harjutamata ja reegliteta osa elust. mõtlemisel ei ole seksis kohta. mõeldes ei seksita tõeliselt - selline arvamus on kohe olemas ja selle kohta on ka selgitus, miks - sest siis me pole tervikuna kohal.
nii et seks on midagi enamat, kui sellest mõtlemine. see on meditatiivne akt, terviku loomine, kontrolli loovutamine, oma olemuses uuesti loomaks saamine.
sellepärast ka leitakse seksi olevat selle põhjuseks, miks seda kardetakse.

minu enda teoreetilised seisukohad seksist varieeruvad vastavalt teemale, aga kui võtta endale ette see kõige robustsem ja algelisem, samas ka kõige mõeldavam ja loomutervem variant; kui eemaldada seksist mõeldes kõik algselt selle juurde mitte kuulunud osad, siis
mulle selline lähenemine meeldib.
teistsugused arvamused seksist ei trügi eriti mulle mõttessegi.
ma ei oska seksi endast lahutada, nii nagu ma ei oska ka inimesest lahutada maha tema seksuaalsust.
kas seda alati lõbu pärast teha tahaks? ma arvan, et mina mitte. ma otsiks sealt seda kõiksust siis. selles peaks olema kõike - nii lõbu kui ka tõsisust.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 19:17
"oma olemuses uuesti loomaks saamine"
Pole siis ime, kui vaegseksijad tigedad on - loom tahab välja pääseda.
Mida kindlamalt koer ketis, seda tigedam ta on
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 20:47
Nii et teooria, mille kohaselt seks on naisele vaid rahasse ümberarvestatav valuuta ei ole tõene?
Vastajaid on muidugi vähe, kas neid rohkem tulebki - polegi nii oluline. Vaalad (ma ka, ma ka !) on oma sõna öelnud, hau!
Meeldib mõte, et seksi täiuslikkuse tagab ''kohalolek''. Selle ajal ei mõelda, kas juuksed näevad ideaalsed välja või mida homme süüa teha... vaistud lastakse valla, kogu lugu.
Muide, ''vaegseksijad'' on päris täpne väljend
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:10
Seks on puhas fun. Ostu-müügiga pole siin midagi tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:26
Sisuliselt ost-müük. Mina sulle, sina mulle. Emotsioonide tasemel.
Raha ja või midagi muud tuleb alles siis mängu, kui temakesel on selle seksivärgiga midagi nihu. No need asjad ei tööta hästi või nii.
Muidugi küsimus tekib, siis et milleks seda üldsegi teha, kui mingit rõõmu ei paku? (sellest ei ole ma mittekunagi aru saanud) Asjaosalised ise ka ei tea, miks nad seda teevad
No siis ei saa jah seksist peale nühkimise mingit tulu tõusta ja tibinal tekibki küsimus: Et mis ma selle eest saan? Et küsiks rahagi ja läheks shoppama ja siis saaks nagu rahulolu.
Selline teooria. Ehk kunagi õnnestub kellegil see rõõmutu tegemise mõtte fenomen kah lahti seletada.

Aga kui läheneda nii, et orgasm võrdub rahulolu ja õnnetunne. Siis taandame asja selleni, et seksi eest saadud rahaga ostetakse midagi ja siis ostes saabub see õnnetunne. Seega seks lõppeb selle tibina jaoks alles poest väljudes. (vaat kui pikk seks, kas pole).
Või mis te arvate?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:33
Ja seda veel, et räägite siin seksi algamisest tükkmaad enne voodise jõudmist.

Rahatibinatel käib see asi täpselt samamoodi, ainult et targa mõistujutu asemel räägitakse rahateemadel.
Tasuta tibi mõtleb, et oi kui tark vennike, et kohe tuleb seksi isu.
Rahatibin mõtleb, et oi kui rikas vennike, et mida kõike pärast osta saab ja tuleb seksi isu.

Kodune ülessanne: Mis vahet on nendel kahel naisel?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-18 23:57
Sinu kirjeldatud juhtumi puhul on tasuta tibil kogu aeg hea, aga kinnimakstud tibi teeb selle osa, mis enne poodi minekut toimub hambad tangis ja vastikust alla surudes ära. Pärast saab ju poodi!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:06
Võidab see, kellel surres on rohkem asju
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:11
Annan vihje, et ka rahatibinal on sellelajal hea
Pärast on ka veel hea.

Ah ega te nagunii seda vastust välja ei mõtle.

Tasuta naist erutab "tark mees" ja teikitab seksi isu.
Raha naist erutab "rikas mees" ja tekitab seksi isu.

Tasuta naine saab seksides orgasmi.
Raha naine saab orgasmi siis´, kui raha on laual/pangas jne. Ja on selle eest midagi ka ostnud. (tähenärmist ei viitsi teha)

Tasuta naine elab koguaeg hirmus et äkki "ta ei sobinud, äkki tegi valesti, äkki mees paneb vasakule, äkki tuleb püksi jne" teate küll seda jura.
Rahatibinat häirib selles elus ainult majanduslangus.

Rahatibina seks sõltub rikaste meeste arvust, keda on tunduvalt rohkem kui tasuta tibinate "tarku ja vabasi" TÕELISI mehi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:21
Ühes asjas panid mürtsuga mööda, ilmselt oled sa ikka niipalju macho, et naise moodi sa mõelda ei oska.
Tasuta naine ei ela hirmus, et äkki seda ja äkki teist.
Paneb siis paneb, tuleb, siis tuleb.
Need asjad on kas peas kinni või ei ole seda üldse.
Hoopis teine teema, enesekindluse ja sisemise rahu teema.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:24
Aga tegelikult ootasin vastust: Vahe on ühiskonnamoraalinormide järgi elamises.
Ühiskond näeb ette et seksi peab seksipärast tegema ja vsjoooo. Muidu on saast mis saast inimene.

Aga jama on selles, et selle väärt ühiskonna liikme staatusega ei ole isegi mitte säästukas midagi peale hakata. Kassapreili tahab ikka kjummejeevrot saada, ole kui uhke daame tahes

Sitt lugu on ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:26
Lytt. Elab küll hirmus. Me kõik elame selles hirmus. See on see armukadedus ja millele järgneb kibestus. Nüüd siis tead.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 00:32
Pole tundnud
Ilmselt jääb see elus teadmata.
Kas on põhjust kahetseda?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 01:44
''Aga tegelikult ootasin vastust: Vahe on ühiskonnamoraalinormide järgi elamises.''

See pole esimene kord, mil sa ei saa oodatud vastust. See ei tulnud isegi pähe mitte, mul vähemalt. Mis või kes on ühiskond, kes tuleb näiteks mulle magamistuppa reegleid või väärtushinnanguid paika panema? Oleks see vast hüpersupermegahiiglaslik grupiseks mu magadiskambris
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 02:14
http://www.youtube.com/watch?v=oLUEd7KheIc
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 08:12
ei, jf. tead, põhimõtteliselt võib loomaks saamist ka nii tõlgendada, aga mõista soovitatakse seda teisiti. see põhineb teistsugusel loogikal. „saa loomaks!“ - see tähendab seda, et ole tervik. loomas nähakse tervikut, inimeses mitte, aga ta võib selle poole teadlikult liikuda.
seda on raske lühidalt selgitada, aga nende arusaamade järgi saavutab inimene läbi seksi oma terviklikkuse, muutub oma olemuselt teiseks. see ei tähenda mitte täielikku loomastumist ega üldse loomastumist selle sõna halvemas tähenduses (nii, nagu meie sellest vahel aru saame), vaid see tähendab tagasi loodusesse jõudmist, iseendani jõudmist, loomulikuks olemist.
miks mitte olla natuke "metsik", miks mitte käituda vahel "metslase"moodi. selles on peidus oma loogika.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 08:27
Vabakuulaja, kas laul on lihtsalt olukorra kirjeldus või pühendatud kellelegi? Kuidagi ei oska olla.. kas tänulik või solvunud või....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 09:57
lytta, see oli versioon vastamaks teemale
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 09:57
ehk siis: kõik on alati ost-müük.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:05
tegelikult. ausalt. see „tasuta“ ja „tasuliste“ jutt, mingite piiride suvaline tõmbamine siit sinna tasuta ja tasuliste asjade/olendite vahele hakkab juba vaikselt vigastest varuosadest kokku pandud, aga veel sõitva auto loginat meenutama. mõistusest lahkuminev. või on vastupidi - liiga palju mõtlemist, mis teeb seksist ....mille?
sama asi selle mõttega näha orgasmis õnnetunnet. mis siis seksi mõte on? orgasmi saada?
kallid mõtlejad, teiega on midagi väga korrast ära.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:09
Tegelkult on asi kinni seles, kas on tähtsam andmine või saamine. Naudingut saab osta ja müüa, aga kas on võimalik osta võimalus naudingut pakkuda? Võimaluse sa võid jah osta, aga kes ütleb, et sa tõesti teisele seda naudingut ka valmistasid. Teine lihtsalt peab teesklema naudingut, sest muidu tuleks ju raha tagastada
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:27
selles valdkonnas vist tarbijakaitse eriti ei mürgelda
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:45
seksi ostjad on kindlasti rohkem keskendunud saamisele kui andmisele. muidu poleks neist ka ostjaid saanud. siis nad ei seisaks ostujärjekorras, vaid tegeleksid andmisega. andes saad ka ise. nad on unustanud olla loomulikud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:47
Teeme nii, et püüame arvamuste avaldajate kohta hinnanguid mitte anda? Ma tean, see on kiusatus ja ega ma isegi suuda libastumata olla, seepärast rõhutan sõna ''püüame''..?
Ok, seksi müüakse ja ilmselt nagu poliitiku amet on ka prostituudi amet (Kumb neist ameteist vanem on ja kas nad üldse erinevad?) üks igavesti kestvaid professioone. Erinevus pole maksmises või mittemaksmises, erinevus on naudingus endas. Kas nautida seksi ja tegeleda sellega rõõmuga või seksida hambad tangis mingi tuleviku hüve nimel. Seda viimast teevad ka end ''ausa naise'' pühapaistega ilustavad daamid ja rohkem kui välja paistab.

Kas ma võin sellest teha enda jaoks järelduse, et seks ei ole alati äritehing, kuigi lihtsalt puhast lusti, minnalaskmist ja pühendumust on siiski vähem kui ma teemat algatades lootsin leida?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 10:54
kallis lytta, siin on kõlanud on ainult mõned mõtted. mõned paljudest. kas sa mitte liiga varakult järeldusi ei tee?
ja tegelikult poleks isegi selle järelduseni jõudmisks vaja olnud teemat teha. ühtede jaoks on ja jääb seks ostuks või selle müügiks, teiste jaoks on see midagi muud. ühest vastust pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 11:14
Ma usun, et küsimus oli niikuinii tiba tobedalt püstitatud ja vastused on isegi asjalikud olnud, miks ma ei võiks mingeid järeldusi teha? Seda, et tõde kui absoluuti olemas pole tean ma päris ammu juba, tegelikult huvitas mind arutelu kui protsess, aga jah - kuna küsimus oli liiga udune, said ka vastused selleväärilised. Kellele kurdan?
Mõnusad inimesed olete ikkagi, aitäh!
Edasi mingu või läbuks
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 12:47
ilusale ja targale naisele pole kunagi kahju maksta aga kui mehed maksavad räbakatele ja rasvastele siis sellest mina küll aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 13:16
Lytt vaata see ühiskonna arvamus tuleb mängu niiviisi: Paljudel on arvamus, et rahaeest saab keppi ainult mingi lollakas minimunniga idu. Seega ei peeta seda rahavärgindust ikkagi heaks tooniks. Prostituudi amet ei ole ka just cvkeksuses eriti pakutud töö.

Kas lits on uhkuse või halva maitseline sõna?

See ühiskond tulebki sinu magamistuppa mürgeldama.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 14:56
Ühiskond pääseb magamistuppa ainult siis, kui seesama magamistuba tuuakse ühiskonnale hambu kas paraadide, soovolinike või iseenese idiootsuse läbi.
Vaba maa, vaba valik. Kes teeb statemendi, peab vastukajaga arvestama ja see ei pruugi alati olla heakskiitev.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 15:50
See oli selles võtmes, et sina valid tegelasi kes sulle sinna tuppa pääsevad. Ühiskonnast valid.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 15:55
Ja ühiskond ei tea, kuidas keegi enda pääsme lunastad
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:17
Ok, Parmaleikin, nii on tõesti.
Paraku tuleb täiesti kohatult meelde tõsiasi, et ühiskond, kollektiiv, kari - nimeta kuidas tahad - on loll, üksikindiviid on tark. Eks ma seepärast kohe kaitsepositsioonile asusingi.
Pääsme lunastamine on lausa omaette teema. Kuidas kellelegi sobib, kes ostab pileti, kes on nõus müüma, kes lunastab priipääsme, kellele makstakse peale, kes valetab end peole, kes lihtsalt lohistatakse ära
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:20
Kus see kari siis loll on. Kui see kari määrab ära, et kes on kes ja kes on mis.
Teeme maskiballi. Ühsikonna ees räägime ühte juttu ja magamistoas teeme teist asja. Kas ei ole nii?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:29
Vabandust, ma ei väljendanud ennast selgelt. Minu paha.
Ühiskonna, karja lollus on tegelikult sotsiaalpsühholoogiline tõde. Sellele on kogu poliitika, reklaamindus ja muu selline stuff üles ehitatud. Iga indiviid omaette on isiksus, hulgana koos moodustub kari, millega manipuleerimine on alati kordades hõlpsam kui ühe inimesega manipuleerimine.
Aga muidu sa mööda ei pannudki. Ongi nii - ühiskonna ees on peas pühapaiste nagu Raffaeli inglitel ja magamistoas põrutatakse pisikesi poisse nagu toosama Raffael omal ajal tegi. (Natuke utreerin, eksole.)
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:32
Parma- vahe on tasemes. Kahtlustan, et enamus siin ennast müüvaid neiusid on pigem ikka pikali, papp tasku ja riist püksi tegijad. Mina olen õel naisterahvas ning suudan selle ameti pidajat tunnustada vaid siis kui tal tõesti on tase, mis kliendi sõnatuks võtab. Siinsed veebibeibed seda arvatavasti pole. (Ise ma neid ei vahi seega pole kindlat infot)
Sama on näiteks ka striptiisiga. Niisama posti najal keegerdajaid on masendav ja kurb vaadata. Keeruline on nende tööd hinnata. Samas olen mõnel korral näinud üht naisterahvast, kelle striptiis oli ikka etendus ja vapustavalt hea ning ilmselt ajas ka nii mõnegi hetero naise siiralt kihevile.
Samuti on ka teiste ametitega. Kui oled hea ja tasemel siis olen nõus sind tunnustama aga niisama sebijad .... pole mulle huvi pakkuvad paraku
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:50
Eks see taseme arvutsus on ka mõlemipoolne. Ma olen elsu ainult 3 strippi näinud Ma arvan, et ma ei tunneks äragi et mis on nüüd äge ja mis mitte.
Tasuta tädid krt ei tee strippi eriti. Vahel väga harva.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 16:59
Ju sa ikka teed vahet, kas keerutatakse niisama või on hea ja läbimõeldud kava.
Postitantsuga on ju samuti. Kas lihtsalt ollakse selle najal ja võetakse rinnahoidja seljast või tehakse tõelist tantsu. See ots, mis isegi olümpiale pürgib on ikka väga lahe.
Mina ka muide strippi ei tee sest enesekriitikaks võimelisena tean, et ma ei tee seda hästi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 18:43
Ühiskond on loll, aga ongi ju, sest ainult loll teab täpselt, mis on õige ja mis vale, kuna keegi on nii öelnud. Tark, võtab endale õiguse kahelda.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:09
samas, ühiskonnast ja tasulistest. tasulised arvatavasti hoiavad ära niimõnedki vägistamisjuhtumid ja ka sellistel tagasihoidlikumatel, vaiksematel on mingigi lootus loomulikul moel oma ihu harida, kui nii võib öelda.
ning ka olukord, kus vaene mehepoeg palehigis mingisugust viidikat kuude kaupa moosib-meelitab, mis peab siis mees kuude kaupa kuival istuma kuniks temakene lõpks vastutulelikumaks muutub? ikka mehepojad pöörduvad sinna, kust väiksema vaevaga probleemile ajutise lahenduse saab.
mina personaalselt probleemi ei näeks, kui need teenusepakkujad ametlikult organiseeruks ja registreeruks. ära ei kao see teenus nii kui nii, miks siis mitte seda riiklikult kontrollida.
igal asjal on mitu külge...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:23
Ära kaoks see teenus vaid siis, kui mingi hirmus tõbi üle poolte meestest impotendiks muudaks. ja ega siiski kaoks, ainult suunda muudaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:26
noh, siis hakkaks naised naist rohkem ostma. et vaheldust ja seltsi saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:37
Aga miks seda riiklikult kontrollida on vaja?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:42
et välistada "allmaailma". magus pala, naistele omad maksud peale panna. magus pala, sundida kedagi enda heaks vastutahtmist tööd tegema. noh, nagu see siiani suurel määral enamuses maailmas käib.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:45
No riik paneb ju ka omad maksud peale. Vahet pole. Keegi peab selle kepi nii või naa kinni maksma.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:45
Robert Merle, ''Kaitstud Mehed''.
Selles on Jfjm-i pakutud jama peaaegu olemas - mehed lihtsalt surevad maha.
Kõik muutub.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:48
kusjuures, kuradi hea raamat
jah, parma, riik paneb omad maksud, aga samas ta pakub nende eest ka teatavaid hüvesi ja otseselt ei orjasta. ja ei ole vaja hakata siin nüüd pikalt laialt teoretiseerima teemal, kuidas meie riik on halb ja meid petab
˅ näita rohkem ˅
2014-01-19 19:56
Noh ja ülelaskjatelt hakkab sutenööri asemel munitsipaal politsei rahasid sisse nõudma
˅ näita rohkem ˅