Foorum
2014-03-07 08:14
Jah, ma olen ka tudengina ühiselamus elanud ja külmkappi jaganud. Seal olid kõigil oma toidud. Korterinaabrite puhul normaalne, kui vahet tehakse.

Mis mind enne Willow jutu juures just häiris, on see VÕIMETUS mõista, et eduka ja õnneliku paarisuhte alus ei ole mitte raha, vaid üksteisest hoolimine. Hea küll, võibolla ihas on mõni naine nii ära tambitud, et ta siia keskkonda sattudes armastust üldse ette ei kujuta, aga ma kahtlustan, et pigem mingil osal naistest ongi meestest ja elust niivõrd halb arvamus. Et elu ei olegi muud kui üks lakkamatu olelusvõitlus, kus sind ära kasutatakse ja kus edukus on ainult materiaalne nähtus. Korduvad pettumused puhaste tunnete osas võivad sellise olukorra tekitada küll, ma täiesti kujutan ette.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 09:22
Brillo, sa juba andisid mõista, et kõik naised, kes endal nahka üle kõrvade ei lase tõmmata- on sinu jaoks litsid. Pole mõtet hakata oma sõnu ilustama. Ma loodan, et seda foorumit ikka paljud minu soo esinadajad loevad. Tubli.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 09:31
Arvaku brillo midatahes..Mina olen ka seda meelt, et endal ei tohi ka lasta nahka üle kõrvade tõmmata! mis loeb kooselu? Igaks juhuks peabki hoidma alles tshekid ja panema lausa kirja--kes mida ostis..Meeste meelest ju söök ei maksa mitte midagi Tehakse diil--et mees ostab MEILE teleka, arvuti jne..Naine söögid..Ja kui siis lahku minnakse--on ju asjad mehe omad ainult..sest TEMA ostis need
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 11:29
Sirruke, kuidas su elutee sind ainult jobudega kokku viis? Saatus või pidevalt erekteerunud olekus emainstinkt?
Jälg on igatahes mehine. Kõik, mis sinu isikliku elukogemusega kokku ei jookse, on kohe absoluutselt futurama
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 11:34
Ma olen siinkohal kilowatiga nõus. Peavad ikka kibedad kogemused ühel naisel olema, kes ühtegi meest enam usaldada ei suuda. Arvestades asjaolu, et iga õnnestunud suhte alus on vastastikune usaldus, siis lootus ka tulevikus head meest enda kõrvale leida kaunis raske. No ei tõmba normaalset meest sellise naise poole, kes teda ei armasta ja igal hetkel vaid rahast mõtleb!
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 11:54
Ahjaa, willow, ma ei otsi tasulisi naisi. Mul on täiesti ükskõik, mida Su ametikaaslased siin minust arvavad. Mu profiilis on nende peletamiseks ka üsna konkreetsed laused kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 11:54
Sellise arvepidamise rütmis elamine on ju kooelu lahkumineku nimel. Hakkad koos elama, TEADES, et niikuinii läheb kõik pe...e, kähku saiatÅ¡ekid naela otsa ja hoidku taevas, kui emb-kumb öösel salaja koorukesi näksimas käib!
Päris jube perspektiiv...

Võtan oma sõnad tagasi, selles valguses ei tea ma küüniline olemiseks mitte halligi.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 12:03
No kui korra oled kõigest ilma jäänud--ega siis ei usaldagi enam..Ja kes neid mehepoegi kasvatanud on?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 13:25
Ametikaaslased? Tasulised naised? Aina paremaks läheb. Vaata, Brillo- ma pole elu sees seksi eest raha küsinud. Mitte kunagi! Ja kusjuures, seda et naine on õnnelik ja seksuaalselt rahuldatud ainult siis, kui kõik tema teised vajadused on rahuldatud- seda õpetatakse juba keskkoolis. Või sa jõudsid ainult põhikoolis käia?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 14:41
Ei, seda ei õpetata keskkoolis. Ma tean päris hästi, mis haridussüsteemis toimub.

Loe oma eelnevad postitused läbi, willow. Küsimus ei ole mitte turvatundes ja vajadustes, need on loomulikud. Küsimus on Su sõnavõtus, kus "mees, kes ei maksa, raiskab naise elu ära". Pole sõnasõnaline tsitaat, aga nii Sa kirjutasid. See ei erine suuremat otsesest rahaküsimisest.

Naine, kes elab koos mehega vaid seetõttu, et mehel on raha, müüb ennast. Mõnes mõttes on see isegi hullem kui prostitutsioon, sest end müüakse täielikult, mitte vaid mõneks tunniks nädalas. Hea küll, ma austan inimeste vaba tahet ja kui keegi muudmoodi ei taha või ei oska, siis tema probleem. Aga antud juhul Sa põhimõtteliselt kirjutasid, et naine, kelle jaoks on oluline mees ise, mitte tema raha, on loll.

Naine, kes ei suuda isegi ette kujutada, et raha ei ole suhtes kõige tähtsam, on lits. Õnnelik suhe töötab siis, kui üksteisest hoolitakse. Koos elada on hea inimesega, kes sinust sinu enda pärast hoolib, kes sind armastab. Ma ei kujuta ette, kui peaks koju minema ja seal ootaks mind ees naine, kelle võltsnaeratus oleks ete manatud oma kõhutäie ja peavarju eest. Kes voodis mõtleks sellele, kuidas peale seksi uute saabaste jaoks raha küsida. Kes lapsi sünnitades räägiks sõbrannadele rahulolevalt, kuidas nüüd on vähemalt elatisraha garanteeritud.

Õudne!
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 14:53
Kas sa üldse tead sõnale "turvatunne" tähendust? Oskad lahti seletada? naise seisukohast. Ja teiseks- sa tahad tarbida õnnelikku naist, aga ise teda õnnelikuks teha ei taha?! Mille eest ta sulle naeratama peab, kodu korras hoidma, lapsi toitma ja katma? Paljalt sellest, et sa talle keelt igasse auku ajad? Mis on see, mis sinu arust teeb siis naise õnnelikuks? Ja keskkoolis on täitsa olemas perekonnaõpetus, seksuaalõpetus. Paistab, et sa siiski pole sinna jõudnud.

Mille eest see naine sinuga õnnelik peaks olema? Mina näen sinus ainult ühte mürki pritsivat kerjust, kes ei tea naise seksuaalsusest mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 15:11
Selle kõige peale tuli mulle üks tore juudimaalt pärit lugu meelde.
Elab Adam oma kaunis Paradiisis. Aga tal hakkab seal igav. Palub Looja käest :"Isand, palun tee mulle kaaslane. Ta peaks olema kaunis nii hingelt, kui väliselt; tark ja jutuosav, kaastundlik ja üldse igas mõttes ideaalne."
Looja vastas:"Oh, seda soovi on lihtne täita! Sa peaksid loovutama oma parema käe, poole maksast, poole südamest, ühe silma ja ühe roide."
Adam mõtles natuke ja ta otsustas kaubelda :"Aga mis ma ainult selle roide eest saaksin?"

Iga naine on oma mehele täpselt see, kelleks mees ta enda jaoks teeb. Honore de Balzac
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 15:27
Jah, ja see on tõesti ikka kohutavalt õudne, kui naisel ei ole midagi jalga panna, peale katkiste saabaste ja ta peaks selle nimel meest rahuldama. Enne saapaid ei saa....
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 20:47
Võin ise vastata küsimusele, mis on naisele oluline turvatunde loomiseks. Turvatunnet ei looda teise inimese rahakotti majandades vaid ise elatist teenides. Neetult hea on saapaid osta kui ei pea nende eest mingeid teeneid osutama.
Turvatunne on see kui rasketel aegadel tead, et on inimene, kes sind toetab.
Kurb on see kui mehes nähakse vaid pangakontot. Kirest ja kõigest muust sellisest pole sa ilmselt elus kunagi rõõmu suutnud tunda.
Paraku pean tunnistama, et sel ajal kui mina keskkoolis käisin õpetati ikka kirjandust ja ajalugu ning muid selliseid tarbetuid aineid, meeste kulul elamist polnud isegi valikainetes.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 20:57
Kust sa seda võtad et ma ise endale elatist ei teeni? See siin oli ühe meesterahva näide, mida ma kommenteerisin. Ja minuautoliisingut pole ka ükski mees kinni tagunud. Kõik olen omale oma kahe käega muretsenud. Ma pole seda kusagil väitnud, et elan meeste kulul. Ja see, kui hästi-halvasti sa ennast koolist läbi vedasid- see ka mind ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 21:02
Inimeseõpetus peaks juba kusagil 5. klassis olema. Ja mehe kulul elamist seal ei õpetata. Perekond ei seisne selles.

Anonyymi jutule on raske midagi lisada. Võib-olla vaid seda, et milleks iseennast nii äbarikuks teha, et ilma meheta isegi saapaid osta ei jõua? Äkki oleks koolis võinud lisaks sellele unikaalsele perekonnaõpetusele ka mõnda muud ainet õppida? Oleks täna endal sissetulek ja võiks märksa nauditavamat elu elada.

Vähemalt minu tüdruksõbrad on iseendaga üsna hästi hakkama saanud. Nad on võrdväärsed partnerid, keda võib armastada ja kes oskavad armastada. Kes on viitsinud omandada kõrghariduse ja teenivad korralikku palka. Nad ei sõltu mingist tropist ega pea igal hetkel vaid rahast mõtlema. Ma vean kihla, et nende elu on kaugelt õnnelikum olnud kui Sul, willow.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 21:04
Loe oma eelnevad postitused läbi, willow. Minu meelest on need väga üheselt meeste kulul elamist ja armastuse võimatust propageerivad.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 21:04
Brillamentol on vist kommunikatsioonihäired.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 21:07
See, kuidas sina minu sõnu tõlgendad- sinna ma ei saa midagi parata. Ma ei usu hetkekski sinu ilukõnet oma õnnelikest naistest. Ühte petsid teisega ja ikka õnnelikud?? Sa pidid eriti vilets mees olema siis, kui nad õnnelikult sinust lahti said.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 22:22
Vahelduseks kujutlege suhet, kus naisele meeldib seks rohkem kui mehele.
Kohe kui mehe pea ei valuta on vaeseke sunnitud... pole sõnu...
Noniinonii.. ja nüüd - kumb kummale peab siis selle ''äritehingu'' eest saapaid ja reise organiseerima..?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-07 22:44
Ei kohta just tihti selliseid naisi, kes ütlevad, kui keppi tahavad. Ikka jäetakse mulje, et see on vaid vastutulek vastassoo soovidele
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 02:36
Ei usu.
Usun, kui jutt käib suhte kujunemise trallist ja tagaajamisest, aga räägime kooselust - jutt või asi, et naine ei ütle!
Aga ikkagi - kas siis mees peab seksima ''ilma midagi vastu saamata'', kui kasutada tsitaati ühest kommentaarist?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 17:29
mees suudab juba seksist enesest piisavalt saada?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 17:50
Värk ongi selles, et mehe soovid ja tulemused on selgemalt nähtavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 17:51
Mida ma siin siin üritangi öelda.. ahjaa: tead, ka terve ja täie mõistuse juures olev normaalne naine suudab seksist saada rõõmu, mida rahasse ümber arvutada saavad ainult enesemüüjad.
MOTT
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 18:06
12p, lytta.
aga siia neid terveid ja täie mõistusega vist maruvähe eksinud
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 18:33
Huvitav on see, et siin on pidevalt üks suhtumismall- eriti harituks peavad end naised, kes ei mõista elementaarseid inimestevahelisi suhteid ning eelistavad olla kaup moel või teisel.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 18:40
vähem jutukat, vähem kuulutuste lugemist, vähem foorumit ja võib isegi hakata märkama enda ümber teistsuguseid inimesi, kui seni harjutud nägema on
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 18:41
vähem seda, vähem toda...siis polegi ju enam midagi...
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 19:43
Pigem rohkem reaalseid suhteid ning neile pühendumist ka muidugi. Lihtsalt näeme-teeme tutvus pole suhe
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 19:51
ahh, koguaeg muudkui pühendu. pühendu tööle, pühendu kodule, pühendu...suhtele. ptüi. näeme-teeme on parim.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 19:57
Näeme-teeme on jäneste teema.
Pühendumiseta ei saa head saiagi küpsetatud....
˅ näita rohkem ˅
2014-03-08 19:59
järelikult jänes on parem olla kui inimene
˅ näita rohkem ˅
2014-03-09 00:34
3,5 sekundit, üks silm passimas pilvi ja teine seljatagust?
Jaa, lõbu laialt ...
˅ näita rohkem ˅