Foorum
2008-03-02 11:20
Kuidas suhtute sellesse, et kaks head sõpra vahel lihtsalt võtavad kätte ja seksivad? Mingeid muid suhteid peale sõprus- ning seksisuhte ei ole, lihtsalt mõnikord kui häda käes, võtavad kätte ning valmistavad üksteisele mõnu ning võimaldavad teineteisele seda, millest parasjagu puudus.

Kas seda saab teie arvates lugeda lihtsalt sõprussuhteks ning kas see on teie arvates üldse võimalik? Kas selline sõprus võiks kesta? Äkki on teil endal mõni sellelaadne kogemus?
˅ näita rohkem ˅
2008-03-02 11:27
mulle tundub,et mul see kogemus varsti ees asi igastahes susiseb
˅ näita rohkem ˅
2008-03-02 11:42
Nüüd tekkis selline küsimus, et ehk seks suudabki teha kindlaks tõeslised sõbrad ning tõelised sõprussuhted? Kui sõprus peab vastu isegi nii intiimse asja nagu seks on, siis peaks see ju olema ideaalne sõprus??
˅ näita rohkem ˅
2008-03-03 04:54
sex partner wõix olla küll kõik kokku ,sõber ,kaaslane ,kallis inimene sulle . aga reeglina tapab ikkagi sex sõpruse ära nii et ei saa sexida sõbraga ...... see lõpeb nii et saad sõbrast waenlase hoopis ...
˅ näita rohkem ˅
2008-03-06 15:57
Ma ei tea,mis reegel see on, kus süüdi oleks seks ! :
Sõbrad võivad erinevatel põhjustel tülli minna...äkki on viga inimestes endis ?
˅ näita rohkem ˅
2008-03-10 10:42
kõik on võimalik, oleneb kuidas ise teete
˅ näita rohkem ˅
2008-05-23 10:52
Olen kuulnud et pedede "kannikaviha" on kordades hullem kui naiste armukadedus meeste suhtes. On ju sõbra "meritäht" suhteliselt odav ja sitt saak ja kui keegi teine selle ära napsab on kuri karjas. Ilmselt on tegu asja psühholoogilise taustaga, sest tegu on vaatamata avalikkuse püüetele neid võrdsustada siiski sellise moosivarguse taolise teoga, kus minnakse kergema vastupanu teed. noh, nagu pudelikorjaja ei taha tööle enam minna, sest taarast elab kah ära. Moosida vastassugupoolt(=kuulata veelkord ema sõna) on veits rohkem pingutust nõudev...
˅ näita rohkem ˅
2008-06-11 16:40
kellest käib jutt? Ise oled nagu näha mees ja kas s6ber on mees? ....kui nii, siis jah , miks mitte kogemus olemas ja s6prus kestab juba aastaid.
kui s6ber on naine..... siis ma ei kujuta ette, see vägagai individuaalne, teinekord rikub igasuguse s6prussideme sex ära.
.....kunagi kesklinnast jalgsi hommikukanti koju jalutades kella 5 paiku seisis yks kena alla 30 ne neiu postimaja k6rval ja nuttis...astusin juurde kysisin mis viga....vastas, et kutt pidutseb litsidega Venus klubis.....pyydsin ta maha rahustada ja kutsusin kylla, kuna elan m6nesaja meetri kaugusel....tydruk kysis ega ma mingi maniakk ole....vastasin, et kes ytleks, et ta on.?...j6udsime minu poole...tegin talle kohvi,soojaid snäkse ahjus.....avasin veini ja rääkisime kell 11 ni hommikul, siis tegime hommikusöögi koos j6ime kohvi....tellisin takso andsin taksoraha.....ja k6ik, yhel päeval kohtusime juhuslikult kaubamajs tundsime teineteist ära vahetasime numbrid ja nyyd oleme s6brad juba 4 ja pool aastat...
˅ näita rohkem ˅
2008-06-30 15:21
Tõeline sõber aitab üle igast mäest, kuid peale seksi on raske hoida suhet sõpruse tasandil, võib kaasa tuua palju armukadedust ja valu.
˅ näita rohkem ˅
2008-07-08 16:16
Tõelise sõbraga on lahe näiteks ühte naist jagada Mehena meessõbraga seks langeb ära, meie kandis on kannikavennad põlu all. Naissõbraga võib ikka seksida, kõik on ju peas kinni. Targad näevad tulevikku ja ei kasvata tundeid palja tuti peale.
˅ näita rohkem ˅
2008-08-05 13:11
hjah paraku see alati nii lihtne ei ole, kuna me oleme kasvatatud sellises kultuurselt tunnustatud monogaamilise ühiskonna elupildi kummardajatena siis vahest nii mõnelgi on raske selles osas realistlikku mõistmist leida. siiski vahest juhtub, iseasi kuidas sellise suhtlemise toime tullakse. ise olen paar sellist inimest kohanud ja ütleme ,et on õnneks läinud.

"kes kunagi nalja ei tee, seda ei tasu sõsiselt võtta"
˅ näita rohkem ˅
2008-08-05 13:11
hjah paraku see alati nii lihtne ei ole, kuna me oleme kasvatatud sellises kultuurselt tunnustatud monogaamilise ühiskonna elupildi kummardajatena siis vahest nii mõnelgi on raske selles osas realistlikku mõistmist leida. siiski vahest juhtub, iseasi kuidas sellise suhtlemise toime tullakse. ise olen paar sellist inimest kohanud ja ütleme ,et on õnneks läinud.

"kes kunagi nalja ei tee, seda ei tasu sõsiselt võtta"
˅ näita rohkem ˅
2008-08-06 11:51
Monogaamia on ilmselt meile peale surutud pimeda keskaja üle elamiseks. nüüd, kui maailm areneb pole mitmenaisepidamises tegelikult midagi põlastatavat peale selle, et inimestel tekib egoistlik omanikuinstinkt partneri üle, milleks pole mingit moraalset õigust?! See rikub tihti ka mitme naisega suhtlemise.... Tihti näeme kuulutusi, eriti 35...50 vanused naised, kus suheldakse ainult vaba mehega. olete te näinud mõnd terve mõistusega vennikest selles vanuses, kes oleks täitsa üksik ja vaba? Minu tutvusringkonnas on ainult 2 otut vanapoissi, kes isale poest õlut toovad ja maatöid rügavad ning palgapäeval salaja uue Maaja saunaräästasse peidavad NÕUDKE MONOGAAMIAT DAAMID
˅ näita rohkem ˅
2008-09-28 23:46
Ma ei saagi aru kuidas saab seks rikkuda armusuhte?
Seksil ja armastusel on ühist vaid üks asi... seks=HEA... seks+armastus=MEGA ... selliseid valemeid vaadates küsiks miks mitte nautida vahest kui MEGA pole kättesaadav seda mis on lihtsalt HEA?
Ja ma ausõna ei mõista neid kes suudavad armuda peale seksi... seks on ju vaid vaimne / visuaalne ning füüsiline nauding.
Armastus on aga palju laiahaardelisem ja sügavam tunne kui lihtsalt füüsiline tõmme või siis tahtmine kellegile mõnu pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2008-10-31 00:04
Millegipärast kipub olema nii, et "sõprus väikeste eranditega" mehe ja naise vahel, viib paratamatult ikkagi selleni, et ühel osapoolel on/tekivad tunded st seksi ei võeta nii vabalt kui võiks ja antud juhul peaks... Samas ma ise pigem eelistaks helistada "häda" korral äraproovitud ja toimivale oma variandile, kui et minna linnapeale uut peibutama
˅ näita rohkem ˅
2008-10-31 14:12
minu arust täiesti loogiline ja normaalne kui sõbrad teineteist aitavad ja ikka kõiges siis.On ka mul selliseid sõpru olnud aga paraku,jh,seoses elukoha muutusega,on nad suht kaugele ja unarusse jäänud...
˅ näita rohkem ˅
2008-12-21 21:30
vana söbrannaga on seks lihtsam tead juba mida ta tahab.Ta ei nöua armastust vaid ainult mönu ja kaua.
˅ näita rohkem ˅
2008-12-21 22:33
Öeldakse küll,et sõpru ei kepita,aga õige sõprus elab ka hullemad katsumused üle.
˅ näita rohkem ˅
2009-05-01 17:02
Mu parim sõber on ka inimene kellega olen sexinud.ja minu meelest kui on tõeline sõprus siis ei riku sex seda ära vaid muudab tugevamaks.mõlemal on elukaaslane aga vahel ikka kohtuma ja siis sexime ja seda nii juba yle seitsme aasta.ja seni pole kummagi partner midagi teada saanud mis eriti tore selle asja juures
˅ näita rohkem ˅
2009-05-20 08:38
inimesed on erinewad tunded sõbra wastu on hoopis teised kui sex partneri wastu . sõpradesse armunud ei olda ja reeglina kui sexytaxe siis ka armutaxe . ning kui see juhtub tekiwad inimestel teised instinktid . armukadedus jne ...... see rikuks ära suhte sõbraga pole sexy -pole probleemi . sõber ka alles ...... seega minu arwamus ,et sõpradega ei sexyta
˅ näita rohkem ˅
2009-05-20 10:25
Inimesed on erinevad.Mõni suudab ihu ja hinge lahus hoida teine mitte.Aga kui hing mängu astub,peab mõistus taganema.
Sõprus aga on just mõistuslik suhe.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 10:13
Minu arvamus küsimuse püstitajale: sõbrad omavahel ei sexi, siis peab nende vahel olema midagi enamat. Sõprusel, sexil ja armastusel on erinev sisu - seetõttu neid ühe nimetaja all käsitada on üsna keeruline. Sex ei kuulu reeglina sõpruse juurde, küll aga võib sõprusest areneda/kujuneda armastus, kus sex on selle lahutamatu osa. Sõprus on eelkõige platooniline suhe, mis välistab igasuguse sexi. Kui juba viimane astub fookusesse, siis on tegemist intiimsuhtega. Seetõttu olen ka nõus kahe eelmise arvamuse avaldajaga.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 10:19
Minu sekspartner on ka minu parem sõber! Kui ma olen ennast talle seksuaalselt avanud ja selles vallas ei ole meil teineteise ees saladusi, siis on ju loogiline, et oleme avatud ka mitteseksuaalses suhtlemises!
Loomulikult sellist suhet ei tekki iga sekspartneriga!
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 12:12
apelsin: ei vaidle vastu, igal meist on oma kuvand sõprusest - küsimus on selle tõlgendamises ehk millised väärtused määratlevad selle sisu. Sina oled selle enda jaoks kenasti lahti mõtestanud. Me käsitleme asju vaid erinevate nimetustega, olgu ta siis sõber, kaaslane, partner. Psühholoogias on isegi käibel termin "partnerlussuhted", kus kasutatakse "meie-vormi" ning tegutsetakse koos ja ühise eesmärgi nimel. Nimetusest ei maksa teha probleemi. Tähtis on ennekõike inimene, kellega lävin - kas meil on vastastikku hea klapp ja kas me tunneme endid teineteise seltsis suurepäraselt ja turvaliselt. Kui see on nii, siis pole muul ju tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 14:57
kle andres30 oled psüholoog w et oskad nii täpset nõu anda ja sedasi kirjudada
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 19:21
to: Veelix. Olen vaid avaldanud siin mõtteid ja arvamusi, nõu pole kellelegi andnud, veel vähem hinnanguid jaganud. Kui sulle tundub, et psühholoog annab vaid nõu, siis oled asjast valesti aru saanud või pole sa lihtsalt õige psühholoogi juurde sattunud. Psühholoog on ennekõike kuulaja, kes võib pakkuda inimese probleemile lahendusi ja erinevaid käitumismustreid. Nõu andmisest on asi kaugel, ta ei saa võtta endale teise inimese vastutust probleemi lahendamisel, küll aga võib välja pakkuda erinevaid valikuid.
P.S. Muide ka düsgraafiast on võimalik olulisel määral vabaneda (oleneb raskusastmest ja selle määrab logopeed või eripedagoog), juhul kui õpid ära olulisemad ortograafiareeglid.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-05 10:06
Andres30! Pead sa nüüd ikka nii terav olema? See ju seksisait ja ka düsgraafikud tahavad seltsi ja seksi!!!! Aga tore on su arvamusi lugeda!
˅ näita rohkem ˅
2009-06-05 20:40
apelsin: See oli vaid heatahtesoovitus- siirast südamest. Ma ei näe selles midagi halba. Kõik muu on aga igaühe enda vaba valik. Rõõmu ja naeratust kõigile, mis tooks päikese lakkamatute sajupilvede tagant rohkem nähtavale !
˅ näita rohkem ˅
2009-09-22 23:37
Kas siis on ju nii et vana sõbrana seksita see on kitaki imelik küll minu poold.
Ma ei ole petnud naist ja veel vana sõbrana keleka ei ole voodis kortaki ültse olnudki.
Ma ei mõnita minu jaoks on see imelik küll.
Kas siis oma naine ei anna rahultust.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-04 20:44
Sõbrasex !
˅ näita rohkem ˅
2009-10-04 20:47
Tegelikult on Diamond-il õigus.Sõber on sõber kuid seda niikaua kui puudub sex.Väga raske on elu saada normaalsesse rütmi pärast tagasi,juhul kui üldse!!!
Nii et vahel ikka peab ka ülemise peaga mõtlema mitte laskma alumisel ronida igasse urgu.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-04 21:23
lugemata teiste kommentaare, siis arvan mina, et :
I: mis asi on sõber?
II: mis asi on seks?
III: miks peaks mis iganes siinilma smidagi välistama?
IV miks peaks sõber ja sekspartnerlus olema välistatud?
V kui on mure, siis kelle juurde sa ikka oma mure lahendama lähed? kelle abile sa enim loodad? Ka seksihimu või olla mure.
VI: kõik on inimese peast kinni. ka see kas ja keda sa välistad seksiks, sõbraks, elukaaslaseks, õpetajaks, töökaaslaseks, naabriks...hea on et ei hakka välistama kedagi oma omaduste pooleks lapseks.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-05 16:54
Olin selleises suhtes pea kümme aastat. Meie vahel oli ailnult tõsine üksteise mõistmine ja sex. Lõppes see aga tema lahkumisega siit ilmas.
Nii et on küll võimalik ja toimib täiesti kui reeglid on paika pandud ja teine teisele selgeks kas elatud või räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-05 17:30
Ka mina ei tõmba jämedat joont sõpruse ja seksi vahele. Võrdsete partnerite puhul saavad need koos olla küll kenasti.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 10:21
Kui sex on mängus siis sõprus läbi
Samas musi ja kalli on lubatud
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 11:26
Tegelikult täitsa toimiv asi, lihtsalt reeglid peavad olema paigas
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 11:43
kui ei võta asja tõsiselt, ehk siis?
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 13:07
kui võtad asja nii, et seks ja sõbrus ei käi kokku - siis ei käi kah
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 19:58
Maailm ei ole must ja valge. Kui sex välistab sõpruse kellegi jaoks siis on see nii ja kui sex ja sõprus on koos võimalikud siis on see võimalik. Hullu pole ju midagi lahti. Iga elab ju oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-06 21:07
just aike..niiongi. ja suhtes, kus on kaks inimest, on see värk erinev vaid na palju, et sellega peaks olema päri mõlemad. iseasi, kas nad siinses kotekstis mõlemad on (pole) teisele sõrbaks
˅ näita rohkem ˅
2009-10-07 18:20
seks teeb neid igaljuhul üksteisele lähedaseks, tekkib side mis põhjustab (võib põhjustada) lahkarvamusi, pretensioone, armukadedust...
˅ näita rohkem ˅
2009-10-07 19:06
nu a sama võib tekkida ju ka sõprade vahel minu kogemuste kohaselt on võimalik sex sõprade vahel,kõik on vaid inimestes eneses kinni,kuidas nad suudavad seda suhet enese jaoks selgeks mõelda,aga kui tekib sõprusest ja sexsuhtest juba armastus,siis on sõprus otsas
˅ näita rohkem ˅
2009-10-08 09:33
vot see on õige
˅ näita rohkem ˅
2009-10-10 15:54
mina arwan et nii kui sa sexyd sõbraga ,pole ta enam su sõber . ta on midagi rohkemat ...... see tegelikult pole siis enam sõprus ...
˅ näita rohkem ˅
2009-10-10 21:58
nu siis on ta sekssõber...ja mis ses halba on?
˅ näita rohkem ˅
2009-10-14 01:09
ega polegi-olgu ta muidu sõber või sex sõber-peaasi et sõber on
˅ näita rohkem ˅
2009-10-14 09:17
jah...seksida võib paljudega...a yhte väärt sõpra on märksa raskem leida, kui seksipartnerit. kumb see väärtuslikum siis on?
˅ näita rohkem ˅
2009-10-14 09:38
Sõber on väärtuslikum.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-14 11:10
Niisiis,kui tegemist väärt sõbraga,on kasulik mõtelda,et äkki on tõesti targem püksid jalga jätta.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-14 11:21
Täpselt nii see on lp.jfjm. Väärt sõbra pärast on targem ka oma pilt ekraanilt eemaldada.
˅ näita rohkem ˅