Foorum
2025-12-15 22:42
Õige ,siis leiad preväärtustega naist kohe kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 00:22
naine on ju pereväärtusega kui on lastega kodus ja teeb kodukontoris tööd , mis vahet sel on kui tal töölkäies oleks nagunii hea tasu saamiseks olla rohkem kui sekretär? Siis teeb kodus ja saab rohkemgi veel
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 22:30
Kuskil ma olen sarnase juttu juba kuulnud
Et naise koht on kastruli kõrval aga see oli 30 aastat tagasi
Nii imelik kuulda seda noore inimese suust
Selline nostalgia tunne
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:56
riina, mehed ei oska syya teha ju
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:57
naistel käib see kärmelt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 15:38
Kas see kui tänapäeval naised suvalisi neegreid lõbustavad, on väärikam ja naisi õilistavam ajaviide?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 17:51
Millegipärast on parimad kokad just mehed.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 21:17
vana jott räägin ka ikka vahest õigust
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 02:44
Kuna mehed julgevad eksperimenteerida
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 20:59
Jah , jah
Paljudel on kirjas seksuaalsed eksperimentid
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 23:05
huvitav, mida mõeldakse sexuaalse eksperimenteerimise all
pooside vahetust või juurviljadega, kujudega katsetamisi,
või mediteerimisega seonduvat
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 09:18
No kui pole proovinud rimmingut, fistingut, grupikat vms. Need ongi siis eksperimendid, et kuidas meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 09:44
Pereväärtustega naise leiab kindlasti siit iha esilehelt Pardimokad ja kunstrinnad
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 11:11
Siin on nii labased ja odavad naised, et neil pole isegi pardimokkasid ega kunstrindu, pigem 120 kg rasva ainult ja rahanälg.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 18:18
Labane mees tõmbab liigi samasuguseid naisi
P.S.kaalun ikka vähem kui 100 kilo
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 09:36
Ma kahtlustan, et internetis tõmbavad naised ligi mehi, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 19:55
Ka vastupidi, robi. Seal on paar nüanssi. Soovitan vaadata üle see kurikuulus OkCupid blogipostitus, et näha selle dünaamika eripära.

Meestel on vaja lihtsalt veidi rohkem end tõestada, sest konkurents on suurem.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:24
Ma ei näe eriti põhjust naistel netis suhteid otsida, kui vähegi tegu ja nägu on. Tähelepanu küll, aga iha-taolisel saidil saavad naised sellest odavast tähelepanust kiiresti üle ujutatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:28
Robespierre, alati ei otsitagi tähelepanu... ka ajaviide mentaalsel malelaual on üheks põhjuseks siin kontot omada... 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 22:30
Jah, iha on ka meelelahutus. Aga ma ei tea siin kedagi, kes oleks hea välimusega naine ja keppi otsiks.
Mehed lendavad hea välimusega naiste peale seevastu kohale nagu herilased suhkrule.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 23:09
Robespierre, Su arusaam, et netist otsivad tutvust justkui ainult koledad kui öö naised, on kõvasti ajale jalgu jäänud. Noored loovad oma suhteid isegi võrgumänge mängides, mitte ainult tutvuskeskkondi kasutades. Sotsiaalmeedia on vahepeal võidukäigu teinud, kuni Sa talveund magasid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 07:44
Varbadliivas
Sa ei saanud mu tekstist õigesti aru. Loomulikult on noored sotsiaalmeedias, aga nad lahutavad meelt. Aga ma ei tea naisi, kes tormaksid veebilehele seetõttu, et paljud suure m*nniga mehed seal seksi otsivad.
Seevastu mehi tõmbavad need veebilehed ligi küll, kus rinnakad naised oma privaatseid kehaosi välgutavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 09:15
Sotsiaalmeedia meelelahutusest leiavad noored eriti poisid perversseid tutvusi. Läheb ka tüdrukutel samuti tihti karmiks see meelelahutus.Suhteid tuleb mängudega igasuguseid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 09:53
Veebilehte Iha kasutavad isegi noored koolijuntsud ( a la 5. või 6.kl poisid) hea meelega ning võrdlevad igavavõitu koolitundides rinnakate tädide rindu ja pepusid. Seega vanemate meeste huvi Iha saidi vms saidi vastu on igati tavapärane.
Samas tean olukorda, kus ühes Lasnamäe koolis vene noorukid kallasid tädi Epu verbaalse solgiga üle ja astusid üleolevalt tema loengust ükshaaval minema väites, et tegu totaalse juraga.
Kummaline noorus 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 09:54
Ahjaa edu ikka ka käesoleval aastal iha tegevuses ihasõdalased.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 11:48
Robi, naised otsivad neti teel tutvust (erinevatel eesmärkudel) väga hea meelega, sest see on turvaline filter. Jõhker hulk lugusid ilusa jutuga tüüpidest, kes laivis kas sõnale ei ei oska adekvaatselt reageerida või on neist raske lahti saada. Nett annab võimaluse päris palju enne ära kaardistada kui ekraanide tagant välja saada

OF on ka tohutult menukas sisutootjate seas, sest vaatajate ja pakkuja vahel on barjäär ning oma tegevuses ei olda sõltuvad "ülemusest", kes selles valdkonnas üldiselt ei ole hea ja turvaline.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 13:17
Siiski, Eestis on naisi rohkem kui mehi. Ihas on mehi mitukümmend korda rohkem kui naisi. Statistika räägib siin iseenda eest.

Põhjus on väga lihtne. Mehed peavad olema rohkem algatajad, et üldse midagi saada. Seetõttu naised tõmbavad mehi ligi. Vastupidine on märksa haruldasem.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 13:51
Ma vaid tõin välja ühe mitmest põhjusest miks seda neti teel tehakse. Neid põhjuseid on veel, näiteks mugavus.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 15:38
Praegu ma enam kohtumisi ei otsi, aga algusaastatel oli kõige kindlam moodus, kirjutada neile, kes minu kontot käisid vaatamas. 90% kirjadest said vastuse ja 10% lõppes linade vahel. Kindlasti oleks olnud potensiaali enamaks, aga mul oli selles suhtes üsna passiivne suhtlemisstiil ja need 10% tegid ise ettepaneku ning üldsegi mitte raha pärast.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 18:16
Härra J, kas sellisel juhul võib loota noorsand Jottide pealekasvu siin saidil?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 20:20
Parim naine on Dragunov. Soovitan.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 21:07
Nüüd läheb natuke teemast mööda, aga tahaks öelda Kiisuke75 , kui sul reaalselt midagi tarka öelda ei ole siis võiksid tasa olla, jätaksid endast parema mulje.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 21:09
St. targema mulje
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 21:27
Minu tutvuskonnast enamus on netis abikaasat leidnud
Sorry , kolistada kõik klubid lootusega et järjekordne umbjoobes vend on unistuste prints on kuidagi liiga rumal ja naiivne
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 21:29
Ja perevaärtustega naine ei pruugi kuidagi eriliselt välja paistma , tal puuduvad erilised tundemärgid .
˅ näita rohkem ˅
2026-01-07 23:15
Peale neti ja klubide on veel päris palju kohti, kust seksi ja suhet leida.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 07:23
Kooli ajal kolhoosi kartulipõllult, sai mädand kartulit visatud , no jäi ette.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 15:33
Te ei tea tunnetest midagi! Eskimod teavad. Ja nii mõndagi ööpottidest ning kollasest lumest.
Eskimo teadis, et Gröönimaa ei ole müügiks. Tema kaunis kodusaar ei ole mingi odav külalits jänkidele. Tema saar on kui hästilõhnav emahülge taga loib, oma kelmikate -kutsuvate kumerustega. Oehh, kuidas ta oma saart armastas. Armastas rohkem kui Beethoven oma ööpotti voodi all kunagi armastanud oli. Eskimo paitas jääkaru tallaalust ja pobises: „Siin on mu kodu, siin on mu krigin ja mu krudin... siin on mu kusest kollaseks värvunud liustikud.“
Jääkarud noogutasid taktis, hülged plaksutasid loibadega ja isegi põhjatuul jäi korraks vait, sest sellist armastust polnud ta ammu näinud. Ainult üks pingviin, kes oli ilmselgelt eksinud mandritega, küsis vaikselt: „Aga kui rendile?“
Eskimo ohkas. „Rendile võib anda kelgu, mitte südame.“
Ja nii jäi Gröönimaa paigale – külm, uhke ja kergelt kumer nagu emahülge loib –, samal ajal kui maailm edasi kauples, möödus ja sulas. Eskimo aga seisis, süda soe ja nina külm, ning teadis kindlalt: mõned asjad pole rahas mõõdetavad. Isegi siis, kui nad on kusest kollaseks värvunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-08 23:36
Aga vot lõpuks ometi seleta mulle , robespierre , kus täpselt need kohad asuvad kust saab leida nii seksi kui suhet .
Ma üks kord kùsisin , vastust ei saanud .
Olen kaua elanud aga vot ei tea kus tàpselt need kohad asuvad .
Enne surma võiks ju lõpuks teada saada .
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 07:37
Viis kõige tavapärasemat kohta:
1. Tööga seotud. Sageli tekib tõmme kolleegide vahel või tööreisidel, eriti pidudel peale alkoholi tarbimist.
2. Koolitustel käies ja haridust omandades. Eriti mitmepäevaste koolituste puhul kohatakse uusi inimesi, kellega suhtlus võib voodis lõppeda.
3. Hobidega tegeledes tutvutakse tihti sarnaselt mõtlevate ja seetõttu meeldivate inimestega.
4. Sõpruskonna pidudel. Sageli on sõprade tuttavate seas neid, kellega klikib.
5. Reisides saab samuti teiste turistidega nii ühistranspordis, rannabaaris kui vaatamisväärsuste juures vestlust alustada.

Mina olen kõigi viie puhul endale meeldivaid kaaslasi leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 10:35
Riina mina omalt poolt lisaksin siia, et koht kus tutvusi sõlmida on kõikvõimalikud spordiga seotud tegevused. Näiteks liitud Pirita jooksugrupiga, Rae valla jooksugrupiga, Merirahu jooksugrupiga jne,jne või rattasõitjatega, või tennisemängijatega. Seal on reeglina väga vitaalne ja elujõuline seltskond koos sportimas.
Minule pani mees silma peale ujulas. Talvel oli ta näinud mind suusarajal. Tuli ise minu juurde juttu tegema. 😀
Ihast Sa vaevalt tõsiseltvõetava mehe leiad, kel naist ja lapsi pole. Armukese küll, aga Sinu eesmärk see ju pole.

Edukat ihalemist ihasõdalased!
Mulle nii meeldis see hr Robespierre termin.😀
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 11:47
Sportimine peaks ka nagu hobide alla kuuluma. Samuti võib hobiks olla iha lehel teistele närvidele käimine.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 12:18
Jfjm ongi nii või? 🙉
Tohoh!

Edu ihasõdalased! 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:06
Hostinne seisukohad siinsete meeste osas varieeruvad märkimisväärselt. Ühel hetkel väidetakse veendunult, et siin keskkonnas on palju suurepäraseid mehi ja siis jälle, et siit tõsiseltvõetavat meest küll ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:31
No tuul ju ka sageli muudab suunda, nii ka tuulelipud
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:34
Päevad pole vennad 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:56
Lausel oli siiski ka teine pool.
Riina otsib meest ehk elukaaslast, aga väärt mehed on kinni.
Ja naljalt neid lahti ei lasta.
Siin olen suhelnud paljude huvitavate isiksustega: arsti, inseneride, ettevõtetete juhtidega, finantsinimestega jne.
Aga nad on pereinimesed. Ausalt seda ka alati öelnud.
Nad käivad siin harva, aga mõnikord satub nendega jutule.
Triikimata särgist nad loomulikult ei vestle avalikus foorumis ja 24/7 online kellegi kallal ei ärple. Aga nad in olemas nagu nt Slave' gi.😀

Aga sõdige ikka edasi ihalased.
Edu!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:06
Mismoodi asjaolu, kui 40+ või 50+ mehel juhtumisi lapsed on, paneb tema tõsiseltvõetavuse kahtluse alla?
Uus standard on, et avalikus foorumis sobib paremini närvipõletikust rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:15
Jah, Hostinne, kõik avalikud foorumid ei olegi sinusuguste huumorisooneta kuivikute jaoks söödavad.
Proovi vahelduseks seda, seal saad tarka nägu teha, aga suu hoia igaks juhuks kinni: https://miljoniklubi.ee/.
Kui seal igav hakkab, siis tule ikka lihtrahva hulka lõbustsema vahepeal ja poeta mõni sapine pritse.
Kas Sa masturbeerimist oled muidu proovinud? Äkki oleks abiks, ei teagi kohe, mida soovitada...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:43
Võibolla peaksime ligimest aitama ja tegema foorumisse uued teemad - majandus, investeerimine, transport, logistika, ehitus, kinnisvara. Siis saab Hostinne tõelise hoo sisse ja ei pea särgi ja meeste teemades kaasa rääkima. Suhtlemisvajadus ilmselgelt olemas, aga teemad kõik nii mööda...
˅ näita rohkem ˅