1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Vikerkaar
|
kalmasaun
olekena
2025-04-14 15:40
olen kuulnud et kui kalmasaunas mõni mees aurusaunas, siis ta on nõus et tal imetakse v onatakse. et see on nii öelda sellinne märk
kas see vastab tõele?
˅ näita rohkem ˅
misterJ
2025-04-14 17:09
Ikka vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
siidikatja
2025-04-14 20:25
ma olen kuulnud et maa pidada lapik olema. igas saunas käib ilge orgia ja oslaeda saab läbi neti
˅ näita rohkem ˅
elus
2025-04-19 17:09
päris äge vöiks olla meeste vahelist avastada nii kuskil saunas et keegi vööras tuleks tegelema 🤭😉
˅ näita rohkem ˅
robespierre
2025-04-19 18:30
Heteromehena ma siiski arvan, et see ei oleks äge, kui lähen sauna pesema ja keegi mees otsustab "tegelema tulla". Palun leppige omavahel kohtumised siiski nii kokku, et ainult saunatamisest huvitatud meeste tagumikud tterveks jääksid.
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2025-04-19 19:39
Heteromeeste tagumike pärast ma niiväga ei muretsekski, pigem kardan nende nn. "tegutsejate" tervise pärast, kes võõraid käppima lähevad.
˅ näita rohkem ˅
IhaPolitsei
2025-04-21 11:49
robespierre, sa käid saunas pesemas? Kalma saunas käiakse üldjuhul leilitamas. Vaesem kontingent, kellel pole kodus pesemisvõimalusi, kasutab pesemiseks avalikke saunu.
˅ näita rohkem ˅
siidikatja
2025-04-21 12:21
oleneb asjaoludest, kui "tegelema" tulijad on samasugused nagu ihas, siis tuleb hirmuga saunast välja joosta
vanad, koledad, paksud, jne
˅ näita rohkem ˅
robespierre
2025-04-21 17:20
Ei maksa tähti närida. Mu mõte oli selles, et 90+ protsenti meestest ei lähe sauna selleks, et mõni võõras tüüp neid näppima hakkaks. Loodetavasti pole see liiga raske mõista.
˅ näita rohkem ˅
siidikatja
2025-04-21 19:54
oleneb saunast, kui on rastia saun, siis sa ju lähedki näppima ja näpitud saama., kui sa muidugi valituks osutud, ihas seda ei juhtu, ei tasu karta
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted