Foorum
2011-10-07 16:32
Laadenibin, Kaubamärk jah ei sõida, aga Ferrari on tegelikult ju Fiat. Õigemini fiati toodetud rikaste mänguasi. Rahvas neid ei vaja. Hinna ja kvaliteedi suhtelt jääb Ferrari teistele Fiati mudelitele alla.
Seksis on sama lugu, võid ju mõnele kaunitarile ränka raha maksta, aga ega seks temaga parem pole. Lihtsalt uhke tunne on, et vaat millist tibi panin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 17:13
Vot tak, mu cari järgmine kord vaata mehi, kellel ikka fiat tipo istumise all, sellel vähemalt kvaliteet olemas ja hind olematu ja raharull on selle tipo omanikul suurem, kui ferrariga edvistajal
Muide, kaunitarid sexivadki paremini
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 17:53
Loogiline, Ferrari peale jäi ju raha kulutamata. Küllalt ju selliseid kõvasid mehi, kelle palk kulub kümne aastase Bemmi liisinguks ja remondikuludeks. Kui mamma ei toidaks, siis jääks poiss nälga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 10:32
Teil pole ikka üldse mingit loogikat...alles ÄP avaldas ühe tumedate kaantega raamatukese...seal sees palju inimesi,kes emme käest suppi ei vaja ja nad isegi ei tea,palju maksab auto remont...
500-st 470 messoost ja ülejäänud kellegi naised,tütred,emad jne....
Lisame sellele veel ~500 samaväärset,kes loobunud eesti kodakondsusest ja saame juba 1000 meest.Pole meestepuudust!
Ihalased surevad küll välja....va rulli ei ole..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 10:58
ei sure miskit välja.
ÄP toppis olevad ise pigem annavad nn suppi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 12:32
Ehe tõestus eestlaste kadedusele. Küll see võõra raha lugemine teeb mõne inimese õelaks.
Selle asemel, et siin torised ja kadetseda, koguge papirull kokku, pange caribiani lauale ja saate oma sexi kätte. Asi tehtud. Kuude kaupa jaurata foorumis ja püüda tõestada, et te olete paremad kui mõni ÄP topis figureeriv mees ei vii teid kuidagi sihile.

Kui keegi nüüd väidab, et ei tahagi caribianilt keppi saada, siis ei tasu valetada. Käitumine reedab kenast teie tegelikud plaanid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 13:02
NSM, mina väidan küll täie tõsidusega,et ei soovi Caribianilt sexi ei raha ega rahata.
kadedus on olnud ajast aega ja õelustki jagub.
igal juhul ÄP toppile jõudu ja edu. võidavad nemad ja nendega ka kogu meie ühiskond.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 14:16
Ristol õigus...tema tõesti ei taha ma olen emane.
Üldiselt...ma pole veel elus kohanud heteroseksuaalset meest,kes ei sooviks minuga seksida See teadmine annab võimaluse valida ja küsida.
Ammuteada tõde,et rikkamad saavad ilusamad jne.Tähtis on asja juures see,et naine ei tohiks muutuda laiatarbekaubaks.
Ei tohi olla paljudele kättesaadav-see kaotab müstilise aura.
Pealegi...see Ferrarimees vaatab,et ohhooo..andis keppi mingisugusele suvalisele Fiatipoisile..niisama..miks mina peaks kulutama.
Nagu kaubahall....kes ostab 10-eurise konjaki,kes 1000-eurise...tulemus(jääd purju)on sama..vahe on lihtsalt maitses
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 14:26
caribian, küssa sulle.
47 aastane, 183 pikk, ca 90 kg, prillidega, kergelt kiilanev, vallaline, omab väärtusliku kinnisvara nii siin kui ka paljudes teistes riikides, mitmete edukate firmade aktsionär. Voodis suurt mitte midagi ütlev (seisab ja ei seisa ka). Autosid, millega sõidab mainima ei hakka.
Oleks Sinu valikutes see, kellele ütled jah?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 16:35
Kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 18:11
Caribian, selliseid naisi, kellega kõik mehed sooviksid seksida, on palju. Ütle parem, palju on neid mehi, kes ka sinu poolt nimetatud hinda on nõus tasuma? Ja kui leidubki selline mees, aga sinu kõrval on tal valida sama ilus naine, kellel pole hinnasilti kaelas, kumba ta valib? Ilmselt peab ta valima sinu, sest teisel on tahtjaid palju ja selline luuser, kes naisi ainult rahaga suudab võluda, ei pääse löögile.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 18:16
aga kes ütleb et Caribianiga sex hea on ja ära tasub?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 18:28
Lisaväärtused,mu armas Miks arvad,et mina mingit raha küsin?Loomulikult mitte.
Kui ta ise pakkuda ei taipa,siis tuleb tal lihtsalt vesise suuga kõrvalvaatajaks jääda.
Tead Jotimees...need naised,kes üldse pääsevad potentsiaalsetele meestele ligi...nad toimivad kõik nii nagu mina.
Ülejäänud,ilma selle sildita..ei pääse lähedusse,neid lihtsalt ei lasta sinna.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 19:12
Sa Caribian unustad ära võimaluse, et mehed lähevad ise nende juurde.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 19:33
Kuulge. caribian on väga leebe tüdruk ja sealt võib alati saada, kui suudad papirulli kokku ajada. Palju hullemad on need, keda papirulliga ära ei osta.
Kes su värvlivahele piiluvad ja taimeri tööle panevad, kui kepiks läheb. Nendega läheb poistel palju reetulisemaks, sest kui jumal pole potentsi andnud, siis polegi võimalust!
Nii, et tänage jumalat, et tüdruk raha eest teile keppi annab. Võib veel hullemini minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 19:43
Alateadvuses? Kaks fantaasiat:

1. magan kodus öösel ja järsku hakatakse minuga toimetama. seotakse käed ja jalad kinni, silmadel side ning tehakse KÕIKE! pärast seotakse mind nii lahti, et saan ise end vabastada mõne aja jooksul. aga kes minuga toimetas, jääbki saladusse.

2. et mul on suur võlg ja selleks pean minema võlavanglasse. kõik riided, ehted, asjad pean ära andma võla katteks. siis peaks teiste tüdrukutega võidu vähempakkumise korras igasuguste asjadega nõustuma, et võlg saaks tasutud. kui lõpuks võlg tasutud, pean tegema tööd, et saada oma riided ja asjad tagasi...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-09 20:48
Ei ei kullake, peale võla tasumist marsid koju alasti!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 12:43
Ei,jotimees..nad ei lähe.On olemas teatud standardid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 12:56
caribian. Eneskindlus on tore asi aga liigne enesekindlus kullake võib vahel kõva laksu egole anda. Ära arva, et need rikkurid on nii pagana kättesaamatud ja et neile keegi peale sinu sõbrannade ligi ei pääse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 13:04
Seda pole ma väitnudki
netis nad ei kola,avalikes klubides ka mitte...erapeod...on koht,kus tutvuda.Sinna pääsemiseks peab saama kutse jne..
Arvan,et iga võiks oma heaolu eest muretseda..minu pärast pole tarvis muretseda jotimees ei pea minu pärast muretsema olen alati ise need õiged urud üles leidnud
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:25
Caribian, ka rikas tahab tunda end mehena, mitte rahakoormat kandva eeslina. Üks elu on neil see, mida avalikult näidatakse ja teine, mida tegelikult elatakse ja see huvitavam osa satub harva seltskonnaajakirjanike vaatevälja.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:31
Seltskonnaajakirjandus ei kajasta mitte kunagi tõsiseidtegijaid.nad on avalikkusele praktiliselt tundmatud.
Seltsiajakirjades trambivad vaesed,kes loodavad loodud imagot enda heaks tööle panna.Mõnel ka õnnestub.
Tõelised tegijad ei oma netikontosid erinevates portaalides ja ei lälla klubides.
Ka eesti maksuamet ei tunne nende vastu huvi,sest nad on praeguseks hoopis mõne saareriigi kodanikud ja maksavad makse mujal..ei satu seetõttu edetabelisse.Näiteks.
Eeloleval nädalavahetusel on ühe sellise inimese sünnipäev.Ta käib Eestis maybe korra aastas,oma sünnipäevaks.
Minul on ka kutse juba praegu värisen erutusest.....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:35
cari, kas lähed uue kasukaga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:45
caribian, "Tõelised tegijad ei oma netikontosid erinevates portaalides ja ei lälla klubides."
Nüüd ma olen sinus pettunud Me ikka kõik arvasime, et sa oled tõsine tegija. Nüüd tuleb välja, et sa oled vaene ,kes loodab loodud imagot enda heaks tööle panna.
Selge siis. Kriipsutame caribiani asjalike nimekirjast maha. Mingi vaesuriga ei viitsi küll asju ajama hakata. Õudne. Mis haigused sealt veel saada võib. Kasukas on ka koid ja täid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:53
See jutt käis ikka meeste kohta.
neid eluvaldkondi on väga vähe,kus mehi saab naistega võrrelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:57
Kui juba teemaks läks..kuidas satuvad inimesed seltskonnaajakirja?Eestis
nad ie saadavad infot ja ka maksavad selle eest.Ükski Kroonika fotograaf ei pildista kedagi enne,kui on sellelt isikult luba küsinud.Kui tegemist ei ole just mingi avaliku projektiga jne.
erapidudele nad kutseid ei saa ja kajastada saavad ainult ukse tagant,kui nad peaksid juhuslikult saama teada koha ja aja.
Mida kaugemale ennast seltskonnaajakirjandusest hoiad,seda parem.Kui su ettevõtmised vajavad reklaami,siis on see muidugi odavaim võimalus selle saamiseks.Vastasel korral..kaadri taga olemine tasub end sajakordselt ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:23
caribian. Ma ei näe siin vahet meestel ja naistel.
Ma olen 200% veendunud, et ükski mees, keda sa siin kirjeldanud oled ei taha naisi, kes kroonika ees end hõõrutavad või ihas aega surnuks löövad. Kõik otsivad võrdväärset partnerit. Miks peaks sinu poolt kirjeldatud mees lati nii alla laskma ja endale partneri valima alla poole enda arvestust?

Kõik mida sa caribian siin pajatad on tore ja ilus ja võib juhtuda, et mõnele, kes üldse ei tea mis seal "rikaste und ilusate" maailmas toimub, tundub su jutt ka väga mõstiliselt ilus ja ladus.
Paraku kullake, ei ole kõik nii nagu sa siin räägid. Ei ole seal maailmas rikkad lollid rikkad mehed, kes vaid veel lollimaid tibisid enda kõrvale valivad. Seal on väga arukaid ja tarku inimesi, kelle kaaslaseks ükski tibi never ei saa. Sama moodi need erapeod ja muu tilu-lilu. On vaid väikse osa mängmaa.
Tõsisemad ärimaailma haid paraku on väga toredad ja väga tavalised inimesed, keda sa tänaval äragi ei tunneks, kui just sõiduvahend või mantliriie teatud sorti hinnaklassi ei reedaks. Mingit glamuuri ja tibisid ei aja nad kusagil taga. Naisi nad briljantidega ostma ka ei torma. Mis naistesse puutub, siis nad on pöördvõrdelised sinuga caribian. Täiest tavalised normaalsed inimesed.

Ära palun solvu caribian, aga su jutt on täpselt selline nagu mõnel tõusikul, mitte kui inimesel, kes elab ärimaailma tipus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:30
Näen,et sa pole kunagi ühtki sünnipäevakutset saanud.inimesed ongi väga tavalised.
tavalistel inimestel on tavalised soovid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:32
Caribiani jutt on ehe näide kadakasakslusest. Sellist juttu saab ajada vaid see, kes peab ennast orjarahva esindajaks ja püüab iga hinna eest tõestada, et ta seda ei ole.
Kõige suurem jutumees, on kõige väiksem kepimees
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:35
Miks mitte?Ma tõesti ei seksi ilma põhjuseta.Kui,siis peab selleks väga hea põhjus olema.
Minu valik.
Räägi parem oma fantaasiatest jfjm
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:50
Kas iha on põhjus?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:50
Kas pole mitte nii, et seksi põhjuseks on...SEKS, kui lahutamatu osa inimese elutegevuses....!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:54
caribian, ma ütlesin, ära solvu. Eh laps on laps.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 18:43
Iha on loomulikult põhjus.Miski peab selle iha põhjutama.Ahelreaktsioon...ei maksa muidugi unustada kainet mõistust.
Mina ei poolda seksi seksi pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 18:50
Seks seksi pärast on fun ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 18:52
Midugi,kes seksib raha pärast kes seksib seksi pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 19:03
Kaine mõistus välistab seksi seksi pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 19:17
Päris kaine ka kole pidevalt olla.Hea seks võtabki vahel mõistuse peast
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 19:37
Nagu Sapuka mootoriga Lamborgini, Kainele mõistusele pole sellist kombinatsiooni vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 19:47
Kui sex on sissetulekuallikas, siis tulebki kainet mõistust säilitada. Tööl peab kaine ja arukas olema. See kehtib ka antud ameti puhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 20:10
Kas töötada selleks, et elada või elada selleks, et töötada?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 21:19
seks seksi pärast võib väga-väga kalliks maksma minna.Sõltub sellest,kui riskialdis keegi on.
Seks seksi pärast...see mees peaks olema liiga täiuslik...kahtlen,kas Eestis sellist üldse on..siis ehk on mõtet seda riski võtta.
Partnrite arv tuleb hoida nii minimaalne,kui vähegi võimalik.Litse ei soovi keegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 15:05
Mina soovin.
Kas ma olen nüüd s**t mees?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 20:58
Et siis ikkagi ma pole aru saanud, palun seletage juhmakale. Mis vahe on litsil ja raha eest seksival naisel?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 21:28
Ehh Foxy...ikka Sa veel ei tea, kes on kes
Vaata..raha eest, võib iga loll seksida aga vaid parimatest saavad litsid, kes iga lolliga ei seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 22:27
loogiliselt võttes ole ju lolli raha....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 07:35
Lits on sõimusõna, mida kasutatakse enamasti seksuaalselt aktiivsete naiste kohta. Prostituut on amet.

Seega, kui mehele meeldib, et ta naine seksib, mitte igal õhtul peavalu ei kurda, siis meeldivad mehele litsid. Üldiselt on mulle mulje jäänud, et enamusele meestele litsid meeldivad rohkem kui nunnad.

Caribiani mõiste käib ilmselt naiste kohta, kes ilma eriti valimata end paljudele kiiresti kätte annavad, seeläbi siis ühiskonna teatava osa silmis lõdva püksikummiga naise mainet omandades ja korraliku püsisuhte võimalusi ruineerides. Mina arvan, et igasugune püsisuhe on kinni inimeses endas, mitte tema kohta kasutatavates nimetustes. Madonna või Pamela Anderson on kahtlemata paljude naiste arvates litsi nimetuse kuhjaga ära teeninud, samas mehelesaamisega ei tohiks neil varasema meestenumbri pärast küll probleemi tekkida (küll võib tekkida probleem seoses nende üldiselt kehva iseloomuga, aga see pole litsiksolemisega enam seotud).
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 07:57
Madonna ja Pamela pole vist parimad näited...kuulsus ja raha mõjub meestele isegi rohkem,kui naistele.Seepärast ei huvita kedagi kui mitmega nad seksinud on,kui halb iseloom neil on või kui palju narkotsi nad eelmisel päeval tarbisid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:35
Ok, jätaks need kaugemad tegelased nagu Pamela ja Madonna kõrvale ja vaataks lähemale.
Caribiani puhul ma saan aru, on siis tegemist ametiga?? Ametisse valimisel on meil siin kombeks tutvustada oma CV-d, milles näidatakse ära oma varasemad kogemused ja oskuste skaala. Pildi võib ju CV-le lisada, aga see pole määrav. Kasuks oleks kindlasti soovitused varasematelt partneritelt. Ma usun, et iga mees tahab teada, mida ta oma investeeritud raha eest saab. Kas anaalseksi saab? Kas kurguni suhu võetakse kasuka eest? Kas sõbraga kahe peale kah saab jagada kui veel natuke rohkem maksame? jne, jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 10:15
Ära nori cariga. Talle ei tule sellised perverssused pähegi. Kasuka sai ta ka alles uue.
˅ näita rohkem ˅