Foorum
2010-10-02 19:00
nicedude: WORD! Nii see on kahjuks jah. Kui olen foorumis siis on kohustus võtta lausa igas teemas sõna kuigi öelda polegi miskit.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 11:04
nicedude

kas seksis oled sama piiratud ja raamides? Reeglid ja kord on igav. Pealegi on kõik kõigega seotud, suuremal või vähemal määral. Kuhu piir tõmmata?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 21:50
Tegelikult on ikka väga palju selliseid niiöelda seene toksijaid, kes reaalselt ei tahagi iial kohtuda. Neile meeldibki netis oma fantaasiatest jahuda. Kui sellistele ettepanek teha, et no kaua me siis lobiseme oma fantaasiatest ja et saame siis lõpuks reaalselt kokku ja teeme need fantaasiad reaalsusteks siis on kök-mök. Väga paljud ei tahagi reaalset kohtumist. Kas turvalisuse või julguse puudumise või jumal teab mille pärast. Neile just sobibki ennast arvuti taga välja elada. Kirjutavad oma fantaasiatest ja selleks korraks rohkem polegi vaja Parem oleks kui juba alguses teada antaks kas soovitakse lihtsalt fantaasiatest lobiseda või soovitakse ka reaalset kohtumist. Oleks vähem arusaamatusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-19 08:45
Kordan veelkord - teemas ei küsita "kes on need fantaseerijad?" või "Miks fantaseeritakse?".
Teemaküsimus on väga lihtne. Kas oled unistanud seksist omasoolisega ehk siis vastus "jah / ei"
Ning kui oled unistanud siis millest...

Milleks on vaja pidevalt iga teema all mingit teemast mööda rääkimist ajada?
Kui teid huvitab miks inimesed fantaseerivad siis tehke sellekohaline teema ja arutage seal.

Kommentaari lisades on kommentaari akna all selline tekst: "iha.ee keelab lisada kommentaare, mis ei ole sisult kooskõlas heade tavadega s.o kommentaarid, mis ei ole teemakohased"
˅ näita rohkem ˅
2010-10-19 09:05
nicedude, aga millised oleksid siis sinu nägemused/fantaasiad sellel teemal? või on sinu märkused siin paremad?
mis puutub teemakohastesse kommentaaridesse, siis ma tahaksin näha seda moderaatorit, kes seda ka järgima hakkab. ei ole praegu näinud. neil on muudki teha, kui teemast teemasse mingeid teksti jälgida. nii et ole normaalne. ei pea minema äärmuslikuks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-19 09:21
Tõsiasi et moderaatorid ei modereeri foorumit - ei ole vabandus teemaväliste kommentaaride lisamisel.
Äkki sa Juuksur veel arvad, et kui keegi ei kontrolliks liiklust siis oleks liikluses kõik lubatud?
Või siis äkki on sinu arvates normaalne ka restoranis süües röhitseda ning peeretada? See pole ju kah seadusega keelatud ega seda ei hakka keegi kontrollima - seda ainult näevad teised vastava teenuse kasutajad ja tunnevad end ebamugavalt (lihtsalt tegime sinu kommentaarile vastava loogilise järelduse).
Reegleid tehakse selleks, et neist igaüks ise kinni peaks, mitte selleks, et keegi peaks vitsaga sabas käima ja iga kord äsama kui keegi eksib.

Märkasime et need, kes niisama igale poole oma kommentaare jätavad ei loegi vist teemat. Meie küsimus oli ju fantaasiate kohta mida on OMASOOLISTEGA tegemistest unistatud. Seega Desire777 ei ole ka sinu kommentaarid üldsegi teemakohased.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-19 13:35
Niiet jah, Juuksur - räägi kas sina oled unistanud seksist omasoolisega?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-20 08:35
paarbi, teie arvamised minu arvamusest olid natuke ennatlikud.

vitsaga ei ole siin midagi teha. siin suhtleb sellises vanuses inimesi, kes vitsa enam ei saa (ja ei ole kunagi saanudki) või kui saavadki, siis on nendel selleks teised tehnikad.

kui siinsest temaatikast rääkida, siis teemaks oli vist alateadvus ja unistused.
ja teie huviks olid need, kes tahaksid suhelda või on unistanud suhtlemisest omasoolisega.
kui palju te teate olevat neid inimesi, kes peale pealkirjade midagi muud ka loevad? kui mitu teemale vastavat arvamust te siit saite? vastan? ca 50-st 10-12 vastust, teised arutasid või arvustasid midagi. kui arvestada siinsete tavadega ja sellega, kui palju on neid inimesi, kes millelegi vastavad või midagi teevad, siis midagi tavatut selles ei ole. ja kui te natuke aru saite, siis mitmed viitasid sellele, et tuleks tegutseda, mitte arutada.
mis sellest, et see ei vastanud teie huvile, aga kas sellised arvamused ei tule arvesse? kas see ei anna teile midagi teada? milleks ennast häirituna nendest tunda, arvestage sellega. tundke huvi selle vastu, millest inimesed huvituvad, mida nad arutada tahavad jne.
ja kui ei vastatudki teile, mis sellest? mis me siis teeme nendega? et kui kellelegi ei ole enam arvamusi ja vastata ei taheta, siis tegeleme sellega, et hakkame arvustama neid, kes teemast natukenegi huvitatud on ja arutlevad? teeme nendele märkusi, tahame neilt midagi ja nagu ei taha ka jne?
ma ei saa teist aru
kui tahate teiste suhtumist teada, siis mina nt olen teile vastanud ja see, mida teised siin arvavad, ei ole enam minu arvustada. kui tekib mingeid arutelusid, siis arutletagu. kui mitte, siis mitte.
arvamused selleks ongi, et keegi sellest midagi arvata saaks. see ongi suhtlemine.
kui te ei taha, et siin mingeid teisi arvamusi aretama hakatakse, siis tehkegi see teatavaks. teatage, et teid teiste arvamus ei huvita ja et ei taha teie teemas näha neid, kes tahavad selles teemas arvata midagi muud kui teie arvasite. ja siis enam nad ei tule.
kas te tahate, et ei tuleks?
tegelikult tehke, nagu tahate, aga ma natuke kahtlen selles, et selline tegutsemine teema teistele huvitavamaks teeb või et siis keegi midagi arvata ja arutada enam tahab. ma olen selliseid nn arutlevaid teemasid kui nähtusi siin näinud ja natuke tean, millest ma räägin.

ma arvan ka, et tuleks endasse natuke kriitilisemalt suhtuda, aga vahest tekib mul tunne, et teatud % tegelasi ei tegele enam endaga, vaid teistega ja nende arvustamisega. näiteid sellest on.
ma olen kriitiline ja ma kannatan ka kriitikat ning ma tahaksin, et need teised, kes ka arvavad midagi, seda kannataksid. kas te ei kannata kriitikat?
arutlege teistega. selline kriitilisus teistesse tekitab vastandumisi ja keegi ei taha enam teiega tegemist teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-20 08:47
Barb - ei ole unistanud, aga unes olen näinud ja tegelenud sellega n-ö (ma viitasin ka tegelikut sellele enne siin teemas).
nii et ma ei tea. kui unes näha seda, kas st et ma mingil määral olen ka unistanud või kuidas? tegelikult meeldivad mulle mehed. on olnud naisi, kes natuke minust huvitusid, aga mina nendest mitte nii et tee järeldused
˅ näita rohkem ˅
2010-10-20 09:19
Ma pole kunagi aru saanud miks inimesed tahavad käituda nii nagu ülejäänud hall mass:
"Teised ju teevad seda... miks mina ei või sama lollilt käituda"
"Kõik rikuvad reegleid... ega siis mina kehvem ei saa olla"
IDIOOTSUS !

Juuksur:
Teemad ongi selle jaoks eraldatud teema pealkirjaga ning ka teemasisuga et teatud teemas püsida.
Niisama suvalist (või siis teemast totaalselt kõrvale kalduvat) jama võib ka jutukas suust välja ajada - seal ei teki risustamise effekti.

Teemasse:
Jah olen oma alateadvuses üht-teist ette kujutanud, kuid detailidesse ei lasku (paraku me elame banaanivabariigis kus seadustest ja reeglitest kinni ei peeta - see oleks eraldi teema, seega ma ei hakka selle lause tagamaid siin lahkama).
˅ näita rohkem ˅
2010-10-20 09:31
nicedude- hea, et sa ei pea ennast halli massi kuuluvaks (muide, kas sina kuulud tegelikult sinna)

ja püsi teemas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-20 09:48
aga nicedude, miks sa ei taha siis siin teemas enda alateadvust avada? selleks see teema tehtigi. ja mis on sellel tegemist seadustega, ma ei saanud aru
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 01:14
Juuksur-kas sina oled unistanud mängida omasoolise inimesega? omad,ehk midagi ka intiimsemat kogemust omasoolisega?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 13:53
Risto, ae Risto! Juuksur ju vastas küsimusele: 2010-10-20 08:47:37
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 14:05
vastas , vastas . Kuid Juuksur pidevalt muudab oma vastuseid?
Seda on näha paljudes teemades tema puhul, ja sellest ka küsimuse püstitus .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 14:35
Et äkki vahepeal meelt muutnud?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 14:51
jah sedagi võib juhtuda.
mis sugugi pole paha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 17:40
Mul on juhtunud. Õnneks olin suht napsune. Rohkem ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 02:10
Vastus: mõtlen pidevalt seksile omasoolisega ...mis selles siis halba on...igaüks valib ise oma sekspartnerid...vahest mees ,vahest naine..tähtis on rahuldus,mitte see ,kellega sa rahulduse saad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 09:47
No on ikka vahe küll,kellega inimene sexirahulduse saab
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 09:51
elmar, aga võib-olla helenil ei ole vahet? ta pidas vist silmas sugu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 14:25
Juuksur- aga kuidas sinul isiklikult? kas on vahe, kellega saad rahulduse?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:06
Olen loomult teenindaja. Kepiksin mehe dildoga erinevates poosides korralikult läbi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:38
desire,miks ei taha? mis juhtus?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 20:57
No vat ei meeldinud. Pehmed naisekäed...huuuh Ma vajan ikka mehe käsi enda keha silitama.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 03:02
Teema kipub nii bi-seksuaalseks..
Küsiks aga, et mida Te unes näete, mis on need Teie alatedvuse seksuaalsed fantaasiad, mis unenägudes ilmnevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 15:06
palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga
palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga
palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga palun keegi seksige minuga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 16:40
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 09:04
xmees aga see rubriik "vikerkaar" ongi ju mõeldud erinevate värviliste asjade arutamiseks ning ka teema on ju püstitatud just omasoolistega tegemiste unistustest.
Küsimus / teema: "Küsiks aga, et mida Te unes näete, mis on need Teie alatedvuse seksuaalsed fantaasiad, mis unenägudes ilmnevad?" kuuluks ilmselt rubriiki "seks" või "seksuaalfantaasiad"
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 02:24
arvan, et olin igati teemas: "VikerkaarMillest oled oma alateadvuses unistanud?"... vikerkaar pelgalt peateema
...aga mul jälle "unenägu": Ma nägin unes, et iha.ee kasutajad ei jagelenud oma isiklike suhete tasandil igas suvalises teemas. Olen sellest alateadvuses ja ka reaalsuses unistanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-20 11:21
mulle meeldiks kui teine mees sunniks mind "tüdruku" rolli, mind veidi alandades ja ära kasutades ning valu tehes läbi kepiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 01:24
ma olen unes näind kuidas ma naisele allun...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 13:05
ma olen unistanud, et mees või paar sunniks mind naise osasse, paneks imema, kepiks mind läbi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-02 11:13
huvitavad fantaasiad... vaid alluda ja veelkord alluda....

aga mulle meeldiks kas vangla või talu. viiakse sinna, pannakse kongi ja konfiskeeritakse kõik, mis mul on seljas, kaasas ja küljes. no ja siis päeval on tööpäev, õhtul on karistused ja öösel seksorgiad. no nädala lõpus võiks koju tagasi saada...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 10:36
On jah kuidagi ülekaalus alluvusunistused. Postkasti ka potsatab üldjuhul alluvushividega inimeste kirju. Vahel ma tõsimeeli mõtisklen, et millest see suur alluvushuvi küll tingitud võib olla. Legendide järgi on see huvi neil, kes igapäevases elus peavad palju otsustama ja kelle õlgadel on suured kohustused. Tahetakse siis sexis olla nobody staatuses.

Mind õnneks allumine ikka ei huvita. Võin mängulisuse poolest kaasa ju teha aga otsene huvi puudub. Ka domineerimishuvi mul otseselt puudub. Vahel kohtab mehi, kelle suhtes tekib üleoleku tunne. See on pigem isikuomadustes kinni, kui minu huvis domineerida. Lihtsalt väga softi mehe puhul, kes näiliselt "sitsib nagu koer", kaob see ürgne soov olla naine ära, sest mehest ei kuma seda isase looma lõhna
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 15:48
Kuidas on võimalik üldse alateadvuses unistada. Kui ehk siis ainult unenägudes. Unistamine on seotud mõttetegevusega ja see käib ikka teadlikult. Alateadvus võib tekitada vaid soovi millestki unistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 17:45
Rajust seksist viie maskuliinse 20+cm neegriga...Aafrika dzunglis...Gambias siis vist
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 18:20
Mina olen unes näinud kohta Phi Phi ja sel rannaäärses vees seksisin väga ilusa pika tumedapealise mehega.
sellest ei ütleks ka reaalis ära
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 18:26
Ainult ühega?See pole ju fantaasia....see on romantika
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:01
Rahuldamata naise unenägu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:18
caribian- vb mina just unistangi unenäos romantikast ilusal saarel
tegelikult ka reaalsuses. Samas võib ka orgia edasi minna suurema seltskonnaga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:20
Ei kullake, ma ei räägi pidevalt pededest aga sulle läks see näärmeteema küll hinge. ajad oma sexpartneritele ka näppe perse ja naudite koos orgasme jõudu teitele nendes mängudes ja saagu teid palju nigu kihulasi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:22
ei räägigi, aga kuidas mõtlemisega on? kui keegi peaks näärmete teema jälle üles võtma, siis meenub see sulle esimese asjana kindlasti.
eksid, mitte mule pole see hinge peal, vaid sinul on. pededest hakkasid sina rääkima
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 17:15
katariinake.....ma tean ka väga sobivat kohta selle unenäo täideviimiseks...
Kriitvalge liiv,väga sinine ja rahuli Vaikne ookean...romantilised cabanad..täielik privaatsus..La Serena ja kui tekib soov kambajõmme otsida,siis väga trendid ööklubid...restoranid-kasiinod ja imelised ferrariga sõitvad mehed kõigest ~60km kaugusel..Vina del Maris
Soovitav cabana vähemalt 3 kuud ette broneerida...vastasel korral võib ilma jääda..
Kui soovid täpsemaid koordinaate ja numbreid...privas saadaval
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 09:55
Appi järgmise tädi märg unenägu ferraril ja fiatil ikka vahet ka teed
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 17:56
muidugi, laotame oma alateadvuse siia laiali ilusti sinu ette ja ajame sul ka märjaks, laadenbin. mis sa muidu siin vahid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 20:09
Kas sa laadenibin seda tead, et Ferrari kaubamärk kuulub Fiatile
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 10:15
Kaubamärgiga sõidetakse või Ja laadenibin teab kõike, mida vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 10:18
Utha sinu märjad unenäod jätavad mind täiesti "kuivaks"
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 12:04
mis sul siis viga on? aga laup oli seda lugedes ikkagi natuke higine või polnud?
˅ näita rohkem ˅