Foorum
2026-06-17 06:10
Mul on vist midagi kahe silma vahele jäänud – kas kuskil on käivitatud uus sotsiaalprogramm "Võõras naine ostab sulle VIPi"?

Viimasel ajal kirjutavad täiesti tundmatud mehed, kes üsna enesekindlalt eeldavad, et ma võiksin neile iha VIPi kinkida. Lihtsalt niisama. Sest… miks mitte?
Hakkasin siis mõtlema, et äkki olen millestki valesti aru saanud.
Kas see käib nüüd nii, et:
– täiskasvanud mees tahab midagi
– aga ise ei viitsi/ei taha maksta
– ja siis kirjutab suvalisele naisele, lootuses et äkki see lahendab asja ära?

Psühholoogiasõbrana testisin huvi pärast üht varianti ka – pakkusin vastu, et tule tee tund aega päris tööd ja saad oma VIPi kätte.
Tulemus? Vaikus. Kadunud. Haihtunud.

Väga kummaline, kuidas “rahapuudus” kaob kohe, kui sellega kaasneb vajadus päriselt tööd teha ja midagi vastu anda.
Nii et väike tähelepanek: see ei näe välja nagu abi vajadus – see näeb välja nagu lootus, et keegi teine maksab kinni.
Ei kavatsegi! Mind on kasvatatud ise hakkama saama. Võta jalad kõhu alt välja ja leia võimalused.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 07:08
hostinne, palun kingi vaesele vanamehele vip.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 08:22
misterJ- miks ainult VIP?
Nuru ikka Selveri kinkekaarti ka. Lisaks allahinnatud hapukoorele piimaletis saad kilo viinerit ka nagu õige himur ihalane muiste ja muidugi ei puudu ostukorvist luksuslik pesu ja huulepulk

Ainult, et mna seda Sulle ei osta. Otsi lolli mujalt

Edu nurumisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 09:36
vaene hostinne....pole ikka veel märganud, et peale viinerite on Selveris palju tervislikumaid valikuid😁
aga kui saladus pole, millist päris tööd siis viinerisõber hostinne VIP konto eest meestele pakkus? ja kas ta ise oleks nõus 3 euro teenimiseks tund aega rabama?😛
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:06
Nonii 🤔
Aga ma ei kirjuta ka suvalise mehe ( samahästi võib see olla ju ka naise varikonto, mine sa võta siin kinni) postkasti, et kle osta mulle VIP konto või Selveri kinkekaart.
Mul on siiski kaks tervet kätt, kaks tervet jalga ja toimiv mõistus ( ehkki nii mõnigi ihalane selles kahtleb 😀), seega väljendudes ühe väga väga suurepärase mehe sõnadega 😉 ma pole kark, mille najal keegi kavatseb elus edasi koperdada.....ja iha kullafondi kuuluvat lauset kasutades - tasuta lõunaid pole olemas 😉

Seekord soovin edukat viinerite/kurkide/banaanidega maiustamisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:34
tegelikult ei küsinud teema autori käte või jalgade seisundi kohta....
aga ju polnud hostinne ise ka päris kindel, millise töö sooritamise eest oleks ta nõustunud 3 eurot välja käima.
tegelikult alati ei oodata, et lõunasöögi või lillekimbu või sellesama VIP konto eest kohe miskit peaks vastu saama.
mõnikord on kinkimisrõõm olulisem.
seega tasuta lõunad siiski eksisteerivad😉
ja head viinerite limpsimist sullegi, hostinne😋😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:35
Maasika kilo selveris hetkel 2, 99
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:39
no hostinne vaevalt et maasikaid Selveris märkab....kui ainult viinerid peas kummitavad😁
õnneks toovad härrasmehed külla tulles kilode viisi maasikaid kingiks, nii et ei pea kinkekaarte kulutamagi🍓😉
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:44
Kas sardellid poleks paremad ?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 10:46
Btw minu koer saab Selverist harva mõne viineri, ise ostan ikka sardelle. hea õhtul jalgpalli MM- i ajal limpsida.

Töödena pakkusin, et peseksid autot või korjaksid prügi või niidaksid teeääri jms sellised lihtsamad tööd.
Keeldusid sindrid, aga olid kõik varmalt valmis oma viinerit näitama.: d
Mis neist vahtida, keeldusin.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 11:02
No jah, on küsitud ka viinaraha ennem kümmet, ma pakkusin leiba.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 12:31
hostinne, sa ei pea ju kohe loll olema, et mulle vip kinkida. Tee vähemalt päevas üks heategu, see tuleb Sulle mitmekordselt tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 13:38
misterJ- kas Sina ei tea seda kuulsat lauset, et ükski heategu ei jää karistamata
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 14:03
kiisuke, eesti maasikas 7.50 kilo. Sama magus nagu proua Lumehelk musisuu.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 14:24
Kui kinkekaardiga tasuta saab, eesti maasikat sõin oma aiast.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 00:57
Oh kui mees ei jõua endale VIP konto teha ….mis siis temaga teha , sponsoriks ma olla ei saa , noh ei teeni nii palju ja peale tundmatu meest mul on omad kohustused olemas mille täitmiseks ma pean raha kulutama .
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 08:04
Aga see on ju ainult 3 eurot ja natuke peale. Selle eest ei saa poolt kanagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 08:47
Vot asi ongi sellest et ainult 3 eurot
Asi on põhimõttes
Kui asjad on nii nutused et 3 eurot ei saa enda peale kulutada siis tekkivad kahtlused
Näiteks et mees on nii ihne koi et isegi kohvi peab ise maksma kui kunagi tekkib kokkusaamise soov
Noh jah , vanem naine peab ju suisa peale maksma et kellegiga isegi kohvi juua …
Ilmselt mõni arvab nii
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 08:59
Ma võtaks oma kohvi termosega kaasa. Võin jagada, aga tass peab igalühel endal kaasas olema.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 11:45
Aaa, selveris see nädal 4.99 kilo, paluks nüüd kinkekaarte....🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 12:46
Mul on -10% Selveri sooduskupong, mida selle eest saaks?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 13:50
Mul ,ka homme kasutan ära , homme ka kehtib veel
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 13:59
Kiisuke, saad mu kupongi endale kui seksi pakud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 14:21
Seksi saad ikka .
˅ näita rohkem ˅
2026-06-22 18:16
Krt hea strateegia, peaks ka nii hakkama tegema. Mu vip kehtib veel 7 päeva, kes viitsib uue osta mitte millegi eest?

Aga samas see väike tööots tundub isegi hea lahendus, sest lisaks tööle saab ehk ka väheke suhelda VIP staatuse kinkijaga
˅ näita rohkem ˅