Foorum
2025-12-19 12:46
Täna said kõik minu ootused Ihas ületatud.
Mu ankeedi esilehel on kirjas, et ma ei vasta kirjadele, mille sisuks on lihtsalt "tere". Iga logimise ajal saan ma vaatamata sellele vähemalt 3 sellist kirja, millele ma siis vastamata saan jätta.
Täna tuli üks kiri, mis ületas igasugused ootused, see sisaldas: "?". Seda taset ei suudaks miski lüüa või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:03
Originaalsuse ja tähelepanelikkuse mõõde ei ole talati teksti pikkuses.

Antud kontekstis võib see ? märk olla metafoorne võti.

Pall on nüüd Sinu väljakul ja vasta vääriliselt.

"O" on ehk liiga selge
"X" liiga üleolev

Aga "ъ" võib olla just see õige!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:50
No näed, räägi inimestega. Ma tänan hüva nõu eest. Mees mõistab meest ikka paremini, kui mingi blond naine 🫢
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 19:26
ei ole üldse vahet mida ankeeti kirjutada, midagi ei loeta..
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 20:02
Jah, kohati jääb mulje, et siin osad on vaegnägijad, pilte näevad, aga teksti mitte
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 20:06
Minule meeldib saata järgmiseid hieroglüüfe...loodetavasti on korrektne järjestus...

Sellise teosega peaks kõik vajalik olema öeldud...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 20:12
Absoluutselt, see on väga kõnekas suhtlusstiil. Ega asjata öelda, et üks pilt ütleb rohkem, kui tuhat sõna
Aga nohh, mingi küsimärk on ikka suht mage selle kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:18
Mida ma võin sulle lohutuseks öelda - teretulemast klubisse
Ja veel hea et keegi midagi loeb , enamus seda ei tee
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:25
Kirjutage huvitavamalt! Ma loen hea meelega!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:28
Ma lisaks veel ühe vaate sellele küsimärgi müsteeriumile. Kuna küsimärgi klahvil on veel tähemärke, siis võis kirja saatja mõelda hoopis midagi teist või kolmandat...Oleks hea, kui ta tuleks ja selgitaks sisu.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:44
Ma olen natuke nõutu ka selles osas, et kas tuleks siis ankeedi avalehel kogu klaviatuuri sisu üles lugeda, et a`la, ärge kirjutage: !,",#;¤,%,/,(,),=,?,???
Või mis Sina, Ikvergil soovitad?
Kas Sa defineeriksid "huvitavamalt", palun?
Ma olen täis õpihimu...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:44
ma soovin naist endale
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:49
loodan, et päkapikud seda kutset kuulevad
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 22:55
Poltt, naine kuulub alati iseendale. Ta võib end Sinuga jagada, kui Sa talle meeldid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 17:56
Aga ongi nii , tissid näevad aga see et nad on vana krõhva küljes ei panegi tàhele
Ma räägin oma kogemustest
˅ näita rohkem ˅
2025-12-27 18:37
Riina1234, aga sa pole ju vana krõhva.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 16:25
Noh ikka natuke olen
Kõik vanusega seotud nähtused enam varjata ei õnnestu
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 16:32
Me kõik jääme vanaks... teab ka laulusalm öelda.
Aga head uut aasta Sulle, Riina1234. Pealegi on ilu vaataja silmades ja nägemine on ka erinev, igaüks näeb erinevalt. Seega ei ole sul häda midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 20:52
Varbadliivas, seljuhul minu kiri paneks su pea valutama mul tavaliselt esimene kiri ei ole alla 150ne tähemärgi.
Ja kõik informatsiooni oled sa juba mulle ise andnud oma profiilis, sellele ma tuginengi.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 22:09
Tere
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 23:00
?
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 08:14
Andkeeti ei loeta üldse ja kui ütled kas lugesid küsitakse mis teed siin ihas kui kohe niisama nikku ei anna.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 10:12
See on uus põlvkond, kelle jaoks on isegi ok liiga pikk sõna ja kirjutavad lihtsalt k
Äkki kutsus sind välja? Oleksid pidanud vastama "k"
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 10:28
Samas kui sees sind pole saadetakse 10 kirja - miks ei vasta? 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 11:45
Selle asemel, et hukka mõista, võiks enne proovida mõista.
Vaadake asju selle tüübi seisukohalt, kes ei ole eriline kirjutaja, kuid on ennast kokku võtnud ja paarkümmend korda miskit saatnud, mis ei ole copy-paste. Ja on saanud tagasi 0 vastust ja paar blokki, nagu siin kombeks.
Seega, kuigi te pole ehk ise isiklikult süüdi, on keskkond mõjutanud suhtlusstiili.
Nüüd loeb see tüüp foorumist, et tore, kui ankeet on täidetud. Kirjutab sinna ühte-teist ja proovib uuesti. Tulemus on praktiliselt sama. Hmm... ilmselt pole ta selle massi sees tabanud seda naist, keda tema võiks huvitada. Järelikult - tuleb kontaktide arvu suurendada. Aga kõigile ei suuda ta värskeid kirjakesi treida... vaatab siis tüüp naiste kuulutusi, et äkki on seal midagi, mis annaks alust sobivuseks. "kohtume", "täna", smailid, "tutvust", "hei Tln" ja muu selline lakooniline värk vaatab vastu. Tüüp siis kontakteerub, aga seal taga on naised, kes tahavad tasu teenida. Lõpuks ta otsustab, et parim on ankeeti veel natuke tuunida . Kuna talle meeldivad naised, kes riista armastavad, lisab ta selguse mõttes kohe ka pildi oma riistast. Ja jätkab kohalike normide kohaselt lakoonilises stiilis, mille ainuke mõte on saada sihtgrupp enda kontot vaatama ja sobivuse puhul tagasisidet jätma. Mida ka praktiliselt üldse ei juhtu.
Kuna tema huvi on seksuaalne ja kogu saidi pildimaterjalile vaatamata seda siin ei juhtu isegi esialgse tutvuse vormis, sest tasulised tegelikult ei tutvu vaid pakuvad raha eest kiiret rahuldust, siis leiab, et sait on mõttetu ja käib siin lihtsalt veel aegajalt lakoonilise stiiliga "kalastamas" või prostituuti tellimas.

Võibolla on see nii.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 11:54
Kuulutusi paistab loevad aastaid ühed samad trükivad selle ühe sama kirja ka uuesti millele on vastatud ,, ei ,,. Kuulutuse sisu teatud tegelased ei loe kuigi mõni pea 20a siin olnud kuid järelkaja on nagu eilne, ei mäletagi ,et on ennem kirjutanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 13:37
Slave, pigem on probleem selles, et valdav osa meestest ei oska lugeda ruumi ning kui võtta võrdluseks ööklubi, siis nende lähenemine meenutab pigem meest kes, 15 mintsa enne sulgemist ainult viimaseid näeb ja arvab, et on leti ilusaim õun. Arvestamata, et konkureerib tuhandete kirjadega.

Kirjutama sunnib läbinähtav nälg ja see on paljude jaoks eemaletõukav.

Kui inimene arvestaks, et ta astus klubisse hetk pärast avamist ja seetõttu peab end näitama mitte ainult oma parimast küljest, vaid suutma vastata küsimusele "miks peaks keegi eelistama mind selle kuuekümne üheksa tuhande seast" ja vastavalt oma mõtte- ja lähenemisviisi korrigeerima, saadaks teda oluliselt suurem edu.

Selle asemel aga kaalutakse asju oma perspektiivist, et "no kui mul on janu, siis on kõigil"...

Ja ei, ma ei ole mingi panoproff. Mul on lihtsalt vedanud ja terve elu naiste seltskonnas üles kasvanud. Mind on hurjutatud, noomitud ja koolitatud. Kõigil seda luksust pole, mis on arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 14:21
Tõsi, kuid siin on üks veider paradoks.
Nimelt imponeerib naistele meeste enesekindlus ja praktikas ei ole endas kahtlevad beetad kuigi edukad.
Mehed on ühest küljest õppinud, et nad peaksid sellised olema ja teisest küljest on see ka pisut looduslik.

Naised võivad küll kirjeldada, kuidas kiimas mehed neile ei meeldi, kuid sobiva puhul nimetatakse seda lihtsalt kireks.

Võin enda puhul tuua näite, kui suheldes kinnitavad mitmed naised, et ta nad seksi ei taha aga kui ma teada anna, et tavalise penetreeriva seksiga üldse ei tegele, kaovad nad päris kiirelt.

Ma pakun, et mees ei peaks lihtsalt nõmedaks ja tüütuks minema. Siis on kõik korras.
Siin kirjutades pole "tere" ega emotikon nõme, lihtsalt mittemidagiütlev. Aga rohkem kribada on enamuse meeste jaoks täielik ajaraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 14:46
Kusjuures, ma ei usu, et seal paradoks on. Mul läks omajagu aega, kirjandust ja väga enesekindlate partnerite selgitusi, et aru saada- need asjad on vaid pealtnäha samad. Tegelikkuses on need aga teineteist välistavad. Ja arvestades kui tundlik naiste käitumismõõtmise radar on, siis isegi kui meeste jaoks tundub asi kalevi all ja läbi "õige" esitluse justkui väga hästi eeskujusid imiteeriv, siis naised näevad üsna hästi, et meie sammus on ebakindlust, enesekindlus vaid hoolimatus, tugevus haprus ja flirt vaevu kõige odavama viisakuskrundiga kaetud nilbus.

Ma olin 30 ringis kui päriselt küsisin ema käest kuidas isa ta ära sebis, sest küla ja poole eesti peal oli vend tuntud kui faking pano-Gandalf, kelle võlukepike ja loitsud ka kõrbes taifuuni valla päästsid.

Olin äsja saanud meheks ja arvasin, et suudan väga hästi ka vanema, konservatiivse inimese valehäbist õige pildi välja filterdada. Aga ei, vend käis piisavalt palju peale, oli keskmisest nägusam (tänks, paps!), ei olnud labane. Ja sellest piisas. Sest konkurentsi raadius oli ju paar maakonda, parimal juhul. Kui transpordivahend oli. Ja tal oli tsikkel ja auto.

Nüüd aga, konkurentsiraadius on ISS-ni ja kaugemalegi, kui esoteerik oled. Ja sellest lähtuvalt peab ka enam pingutama...

Või, pleki raha ja saad "vääriliselt" koheldud.

Kui ma paistan targutajana, siis palun vabandust. Ma satun hoogu, siin ei ole ägedaid vestlusi avalikus ruumis, foorumis, just palju.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 14:53
Läbi aegade on püütud kirjeldada kirjeldamatut. Ehk siis naise peas toimuvat.

Siin ei ole must-valget vaid lugematu hulk variatsioone. Osadele just mõjub see kerge läbipaistev kohmetus, mis on "kirega" ületatud ja õhukese enesekindlusega kaetud. Osadele meeldib äraütlemisega seda huvi tugevust testida.

Ükskõik, mida mees teeks... kui tema seksuaalsus on naise jaoks nilbus, nagu sa märkisid, siis pole midagi teha.
Muuseas, see on vastupidi ka.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 15:14
Eks inimesed on muidugi ka erinevad, aga mina isiklikult hindan väga kõrgelt suhtlemisoskust sh kirjaliku ebeseväljenduse oskust. Ja just enese, st et mehe peas oleksid tema enda mõtted, st et ta oleks aruteluvõimeline. Kiri, mille sisuks on ainult "tere", tähendab minu jaoks, et mõtted, mida olen oma ankeedis väljendanud, ei tekitanud mingit sünteesi, kuigi valdavalt on reaalsus ilmselt see, et neid ei ole isegi mitte loetud.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 15:28
Tulles tagasi mõistmise kirjelduse juurde, siis mina ei põe sellele hinnangut juurde anda. Ja see hinnang ei ole hea.
Kohanemisvõime on kiiduväärt oskus, kuid jamaga või pugemisega lähevad kaasa nõrgad.
See võib muidugi valmistada pettumuse, kui seksikate inimeste suhtluskeskkonnas valitsevad trendid, kus "naised annavad", "tasuta lõunaid ei ole", sa oled "igaüks" või "kõik", "härrasmehed maksavad", kus on normaalsus kui naine ei vasta kirjale, enamus aktiivseid naisi on tegelikult mehed...
Ainuke võimalus on jääda iseendaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 15:40
Slave, ma ei tea kui aktiivne netikasutaja Sa 2001-2014 olid, aga kuskil selles vahemikus liikus hästi palju "materjali" naiste maagiliseks sebimiseks, peaaegu manuaalivormis. Raamatutest rääkimata. Väga palju raha liikus läbi selle lehtri "coach"-de taskutesse. Põhiline turundusargumebt oli, et naised on lahtimuugitavad ja äramängitavad, tuleb vaid õigeid võtteid kasutada.

"Ja need võtted on saadaval mu raamatus või Skype/vms üks ühele treeningessioonil. Hind vaid xx.xx!"

Mis oli kummaline, sest enne seda püüti (just püüti, sest tavaliselt peale elementaarse viisakuse edasi midagi ei antud) lihtsalt õpetada kas mingisugust härrasmehelikkust või lihtsalt reeglistikku stiilis "ära ole m*nn".

Sebimisõpetajad aga hakkasid müüma paljuski "peab just olema m*nn, sest enesekindlad ei karda läbikukkumist" mõttelaadi. Ja kuna kooliajast mäletavad kõik, et kõige viljakam kombain oli see kõige jultunum, siis oli idee hästi müüv.

Tänaseks on sellistest sebimiscoachidest saanud väga sageli USA noortele meestele suunatud taskuhäälinguga tegelevad vennad, kes toidulisandeid promovad.

"Ma pean vaid õiget nuppu vajutama" on aga mentaliteet, mis on kanda kinnitanud ning siin on traalimine ühe lausega, saadetuna lingiga sissezuumitud beebimammuti londini liiga sagedane.

Teisest küljest, kui keegi neile ei vasta ja ei ütle, et see ei ole otstarbekas lähenemine ning proovigu nüüd päriselt, siis ega nad ei õpi ka. Aga ma ei paneks kellelegi pahaks kui nad eibviitsi õpetaja olla. Sest täiskasvanud mees saaks alati ju lähtuda põhimõttest "ära ole m*nn!"
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 16:04
jah mis tere, millal see teretamine nüüd moodi läks. Ikka kohe asjakallale
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 16:17
Just, tere - on ammu unustatud
˅ näita rohkem ˅
2026-02-22 17:18
Minu poolt jäävad kõik "tere" ja muud ühe-kahe sõnalised kirjad vastuseta. Samuti ei vasta ma kirjadele, mille sisu ei vasta ilmselgelt minu ankeedis väljatoodule.
Kui kirja kirjutaja-saatja võtaks selle hetke ja vaataks, kellele ta selle kirja saadab (või siis ei saada), siis saab ta ise märkimisväärselt suurendada tõenäosust, et ta võiks vastuse saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-23 21:24
Läbikukkumist ei tasu küll liiga palju karta, aga kas just m-nn peab olema
Kogu mõistmise juures on ilmselt ikkagi veel neid ka, kes peaaegu tühjadele ankeetidele lehekülgi suudavad treida. Ja neid, kes ankeeti loevad ja siis oma teksti sellega kohandada püüavad. Ja ehk siis neid ka, kes ankeeti loevad ja kirjutamisest loobuvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-23 21:30
Parim nali on aga see kui copy paste valele inimesele satub. Saad ikka korraliku üllatuse.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 14:24
Ikvergil , see oli super
Leti ilusam õun !!!!
Ja kui selgub et see tõele ei vasta siis on kõik pahad
👍👍👍👍
˅ näita rohkem ˅