Foorum
2019-07-28 20:06
Käisime Cap d’Agde nudistide/swingerite linnakeses ja leidsime, et see koht on oma tähtsuse kohta swingerite pealinnana siin liiga vähe tähelepanu saanud. Ise, enne sinna minekut, oleks soovinud natuke rohkem informatsiooni selle kohta leida. Sellepärast ka siia väike tutvustus. Tegemist on siis Prantsusmaa lõunarannikul väikese kuurortlinna osaga, mis oli algselt mõeldud nudistidele. Praeguseks on selle swingerid üle võtnud ja tegemist on vabameelsete paradiisiga. Linna sisenedes on pilet, mis on linnas sees ööbijatele odavam ja linna külastajatele natuke kallim. Nädal on vist miinimum see võtta. Meie ööbisime linnas sees. Isegi siis on vahemaa swingerite rannaossa nii pikk, et kõndimist tuli päris palju. Linnast välja öömaja pannes tuleks pikkade vahemaadega arvestada. Küll enamus ööklubisi/pidusid ei asu üksteisest kaugel. Päeval on tegemist suhteliselt rahuliku linnakesega, kus näeb liikumas alasti inimesi. Kui midagi kanda, siis naistel on enamasti spetsiaalne õhuke lina ümber seotud ja meestel seal popid niudevöö moodi asjad või paeladega seotavad lühikesed linad vms. See ei ole millegi varjamiseks, vaid on kenad kanda ja kui kuhugi istuda, siis ei istu toolile palja tagumikuga, vaid lina jääb vahele. Linnas on väikseid supermarketeid, kõiksugu temaatilisi poode, kohvikuid, söögikohti, klubisid, pubisid mida kõike tahta oskab. Linnast väljas ei pea millegi pärast käima. Kui just Lidlist hulgim veini ei taha sinna kaasa osta. Meie tahtsime. Lidl on u. 5 km kaugusel. Ju see andis energiat seal korralikult ringi vaadata ja siin ka mõndade kohtade iseloomustused, kus meie käisime, et mingigi mulje sellest kohast jääks. Ja loodetavasti tekitab veel ka teistele paaridele uudishimu selle koha vastu. Tundub, et seal on midagi kõikidele maitsetele. Spetsiifilised kohad, nagu BDSM klubid ja vikerkaare värviliste lippudega baarid ja klubid jne jäid meil avastamata, kuna need väga ei huvitanud. Ja mõndadesse ei jõudnud, kuna lihtsalt jäi aega väheks. Enamus kohtades on pileti hinnas ka mõned joogid ja sellest, palju neid hinnas soovid, sõltub ka pileti hind.

Päevased chillimise kohad
Swinger beach. Asub küla keskusest paar kilomeetrit mööda mere äärt edasi jalutada. Seal kaugel tuleb Paralia söögikoht koos oma ranna ja rannatoolidega. Peale seda on näha, et rahvast on tunduvalt rohkem, kui mujal rannas. Kui sellest veel u. 50 meetrit edasi minna, siis oled sattunud swingerite randa. Päris Paralia ääres ollakse tagasihoidlikumad. Mere ääres on rannakärud, mis müüvad süüa, juua ja jäätist. Sealt tasub rahva sekka minna ja sinna keskele endale koht otsida. Rahvast on nii palju, et väga palju ruumi teiste rätikute vahele ei jää. Ja kui jääb, siis keegi ikka mahutab ennast sinna vahele. Silitamine ja suuseks on tavaline, kuid esineb kõike. Kui vahepeal toimub midagi suuremat või võetakse rohkem ette, siis üksikutest meestest moodustub paks ja läbipaistmatu ring ümber tegevuse.
Kamasutra. See on keset küla ja koosneb 2 kohast. Olid küll erineva nimega ja ka pileteid müüakse nii koos kui eraldi, kuid põhimõtteliselt need saab kokku panna üheks Kamasutra kohaks. Ülemine osa on basseiniala koos rannatoolide ja baariga, kus lastakse chilli muusikat ning saab niisama lebotada. Seal on seks keelatud. All on saunaclub koos jacuzziga ja see on seksimise koht. Kui tuju tuleb, siis käiakse all. Seal on palju üksikuid mehi ning nad on natuke rohkem pealetükkivamad, kui mujal.
Waiki beach. Basseiniala restorani küljes, kus ujuda ja niisama lõõgastuda. Seal on vähe rahvast ja kehvem, kui Kamasutra.

Päevased peod (tasub minna tantsu- ja peotujuga):
Foam party in Glamour beach. Meie päevane lemmik Üks, mida seal peab nägema. Pidu hakkab 14-15 aeg kuni õhtuni. Mängitakse muusikat, tantsitakse, on baar, on bassein ja vahuala on natuke eraldi. Peale vahu seest välja tulekut on võimalik ennast dussi all vahust puhtaks loputada. Silitatakse ja tehakse suuseksi igal pool. Vahu sees tantsitakse ja tehakse muudki ning on väga lihtne uusi tuttavaid saada. Jagatakse ka sponsorite nänni.
Pool party in Jardin d’Eden. On baar, on bassein, on jacuzzi ja tantsitakse ja seksitakse. Ei oskagi rohkemat midagi väja tuua. Enamus madratseid/rannavoodeid on jagatud selle hotelli külastajatele, nii et istumiskoha leidmine võib raske olla. Ka siin jagatakse sponsorite nänni.
Pool party in Jardin d’Babylone. Suurim basseinipidu. 200-250 paari. On baar, on bassein, on jacuzzi ja tantsitakse ja seksitakse. Kuigi koht on suurem, kui d’Eden, siis istumiskoha või lamamiskoha saamiseks peab esimeste seas kohale tulema, kuna koht on ülerahvastatud. Hiljem on koha leidmine võimatu. Kui muidugi juba kohta omavate paaridega tuttavaks ei saa Meie sattusime Jõulude temaatikaga peole. Jagati päkapikumütse ja vahtu lasti ventilaatoriga taevasse, nagu lund sajaks. Ka sellel peol jagati sponsorite nänni. Meie üllatuseks isegi trükiti T-särgile meie kasutajanimi, nii et pidime särgile 1 tunni pärast järgi minema.


Saunaklubi lõõgastumiseks:
2 & 2. Väga stiilne koht. Meie lõõgastuse lemmik. Tegelikult ka see koht koosneb 2 eri nimega saunaklubist, kuid kokku on nad ikka üks klubi. Üks pool on mõeldud nii, et ka üksikud mehed saavad sisse, kuid teine pool on ainult paaridele. Paarid saavad läbi vaheukse mõlemale poole jalutada, kuid üksikud mehed mitte. Ilma alkoholita joogid on hinnas. On väike bassein, saun, aurusaun ning väga viisakad ja kenad playroomid/lõõgastusruumid. Ka muusika on väga hea ja lõõgastav. Üksikute poolele jäi kiik, millest mugavamat on raske leida See oli ainuke koht, kuhu jõudsime 2 korda

Pubi tutvumiseks ja pidutsemiseks:
Melrose pub. Kõige populaarsem pubi seal. Pigem kohtumiseks, uute tutvuste leidmiseks ja tantsimiseks. Istekohti põhimõtteliselt ei ole. Seal on tantsupostid ning puur, kus vabatahtlikud said showd teha ning neid kasutati väga palju. Meie vaatasime suu lahti BDSM showd, kuna see on meie jaoks tundmatu maa. Ja selle show järgi tundub, et jääb ka selleks.

Swingerklubid:
Le Glamour. Selle linna ikoon ja ilusaim ja suurim klubi. Meie öine lemmik. Ka kõige kallim klubi, kuid seda väärt. Dresscode on nii, et naistel kõrge konts ja meestel kinnised kingad ja pikad püksid. Tasub minna nädalavahetusel, kuna klubi on nii suur, et muudel päevadel võib tühjavõitu tunduda (teiste jutt). See koht on rohkem lõbutsemine ja tantsimine ja siis mäng. Vähemalt teised nii räägivad. Meile tundus kõik seal väga loomulik. Eks swingerclubid ongi natuke ka Show Off Seal oli kõik nii puhas ja korralik, et ei osanud seda enne ette kujutadagi. Näiteks olid WC-des olemas isegi nii meigieemaldusvahendid kui ka lõhnavete valik. Vau!! Playroomid olid suured ja kenad. Kuigi kurjad keeled räägivad, et fun4two Hollandis on veelgi suurem..
Tantra. Ärge laske nimest ennast eksitada. Tantra seksiga on seal sama palju ühist, kui meriseal merega. Muidugi võid ju seda seal klubi harrastada, kuid sama moodi, nagu igas teises Swingerklubis. Meile see koht väga ei meeldinud. Kuigi seal oli väga palju rahvast ja suuruselt vist järgmine klubi seal linnas. Oli väike tantsupõrand, kuid üldine suunitlus oli pigem ikka seksimiseks, mitte tantsimiseks. Dussiruumid olid kehvavõitu. Rätikuid ei olnud. Siseviimistlus ajahamba poolt natuke räsitud ja plaaditud ruumides meenutas see natuke haiglaplaati. Mis kõige suurem miinus – suitsetati igal pool sees. See oli turn-off. Olid eraldi ruumid ainult paaridele ja sinna, kuhu lubati ka üksikuid mehi. Playroom paaridele oli üks suur ruum koos baariga ning see oli ülerahvastatud. Teistega tuttavaks saamine oli ülilihtne. Ühed meie head sõbrad ütlesid: “Tantra grows on you”. Meiega seda ei juhtunud, kuid fänne on sellel kohal palju.
Jeux de Mains. Klubi väikese tantsuplatsi ja playroomidega. Kui meie seal olime, siis oli vähe rahvast. Muidu kena koht.
Le Jul’s. Klubi suure tantsuplatsi ja kuidagi kõleda playroomiga. Oli ka kenamaid kohti
Au Boudoir. Väike, aga uus swingerklubi (või isegi võiks öelda swingerpubi). Meenutas natuke Nimeta baari. Rõhk on tantsimisel ja napsutamisel ja wc juures on üliväiksed playroomid, mis on väga-väga palavad. Rahvast oli palju. Meelitatakse sisse, et enne 00.00 on sissepääs tasuta, kuid kohe kassas pead ostma joogikupongid Muidu igal pool on nii, et pileti hinnaga saad kaasa ka mõned joogid. Nii, et lihtsalt enne 00.00 keerati tagurpidi
˅ näita rohkem ˅
2019-08-11 17:17
Väga põhjalik tutvustus ja eriti hea nendele kes varem pole seda kohta külastanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 09:51
Tänud põhjaliku kirjelduse eest.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 15:33
Suur tänu info eest
˅ näita rohkem ˅
2019-10-15 12:42
Me oleme seal käinud mitu korda, meeldib suvel 2020 lähme taas. Meil ka majutus kinni pandud juba
˅ näita rohkem ˅
2019-10-21 19:54
Tore! Aga pange ka käidud kohad kirja, et mis seal põnevat avastada võib. Koht on ju nii suur, et alati leiab uusi asju...
˅ näita rohkem ˅
2019-10-23 13:04
Meil sama nagu enamusel... päeval Vahupidu ja õhtul Clamour lemmikud. Rand on mõnus eriti aktiivseks läheb õhtu poole Saunad siiani proovimatta kui nüüd tuleval aastal lähme siis kindlasti käime ära.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-24 12:00
Tundub nagu muinasjutt 😁
˅ näita rohkem ˅
2019-10-25 14:16
Meie lähme ka arvatavasti juulis lähme autoga
˅ näita rohkem ˅
2019-10-25 14:43
Aga meie läheme juba juunis, pöidlaküüdiga
˅ näita rohkem ˅
2019-10-25 15:09
Me lähme 2nädalaks
˅ näita rohkem ˅
2019-10-25 15:22
mingid impod olete vää? õigenikkarid ei hakka alla 3nädala plaanimagi!
˅ näita rohkem ˅
2019-12-07 11:02
Ma lähen ka kaheks nädalaks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-14 02:27
Käidud
Soovitame ka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:04
Käidud. Igati lahe koht.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-06 20:37
On keegi 2021 suvel ka minemas😁
˅ näita rohkem ˅
2020-11-07 18:09
ma elan siin,ranna äärest kolmas maja,tulge külla.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 09:25
Kaks nädalat tagasi oli seal küll hõredam asustus. Inimesed on ettevaatlikud.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-15 20:56
küllakutse on ikka jõus,tooge eesti õlut ka kaasa
˅ näita rohkem ˅
2022-08-24 19:31
Ainult tänud hästi kirjutatud ja ülevaatliku ekskursiooni eest
˅ näita rohkem ˅
2022-08-24 22:01
Keegi tuleks minuga järgmine aasta?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-25 02:37
Harku jarve voi Tiskre oja voi Kakumae lahe korval on ka Lidl - selleks ei pea ju Prantsusmaale soitma. Valik kohti mitu ja vingerdajaid leiab ju ka
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 13:07
Keegi sel aastal plaanib minna? Ühineks.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 19:45
Lähen koos misterj'iga.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 22:21
juba jooksen
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 23:51
Mina sinna küll ei lähe, unistaga edasi. Mul Abrukalgi hea olla, suviti saan paljalt ringi käia.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-25 23:47
Järgmisel suvel tulen Abrukale.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-25 23:50
Teeme koos misterj'iga kolmeka.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-26 08:11
Rikastav kogemus
˅ näita rohkem ˅
2024-01-27 06:51
Savir ,sulle ei anta Abruka luba,sest sa oled juba 3 aastat 18 aastane. Isegi loustaraamat ja see insane ja vittur hakkavad Euroopas piiri seadma ,seega sul peab olema luba emalt.....
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 23:54
Millal ma viimati 18 olin?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-10 01:20
Kust kohast selle koha broneerimist saab teostada/vaadata?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-24 14:06
https://www.naturist.de/portnature-en.php kuid kindlasti leiab ka Booking´ist
˅ näita rohkem ˅