Foorum
2026-06-28 14:08
Kas on keegi meestest niisama ka siin ihas naisega tutvunud või on ainult kingituste eest kohtujad. Sooviks leida kedagi kellega niisamagi kohtuda, küll need kingitusedki tulevad
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 18:24
Jah, tutvungi ilma seda ostmata.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 18:42
Korduvalt kohtutud ja seda ilma kingita, kuid see periood oli ka aastatel 2009-15, kui kingisadu siin veel ei eksisteerinud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 07:34
Jah, mina olen ka kohtunud 2010-2012. Peale 2015. aastat on valik väga kokku kuivanud. Iha on paraku täna suures osas turg, mitte seksikate kohtumispaik.
See ei tähenda, et siin tõesti seksi soovivaid naisi pole, aga teenusepakkujate kuulutused ning topi-vipi pärast sõdijad on selgelt domineerivad. Vabameelsed naised on kuidagi vaikseks ja väikesearvuliseks jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 08:59
Draguga kohtusime uue aasta ööl kohe kui konto tegin. Panin ju telefoni nr üles , ja kohe kokku ning nikkuma. Ei olnud ka Saaremeestel probleemi mandrile möllama tulla.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 13:14
Keda see sulle endale naljategemine peaks huvitama, solkija-kiisuke?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 13:41
Mis siin naljakat oli? 2012 - 2019 oli tihe kohtumiste aeg. Rahapakkumisi hakati tegema alates 2015 ja see algas siiski meeste poolt.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 14:01
Väga purjus peab olema, et kiisuga kohtuda sooviks keegi,tõesti noh isegi 10 või 15a tagasi
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 14:27
Vähe sellest ,et te nälgas ja kodutud saime selgeks kel raha on see kindlat ka joodik.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 15:26
Kui naised ise ka teaksid mida nad siin tahavad , oleks see tutvumine palju palju lihtsam.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 18:27
Vanasti oli kõik parem? Ma ei usu, et inimesed ise on muutunud, pigem on muutunud see seltskond kes siin toimetab. Iga keskond tõmbab ligi selliseid, keda on seal keskonnas enamuses. Pikema aja jooksul võivad toimuda muutused, uuemad tulijad tõrjuvad vanemad välja, suruvad tahaplaanile või siis vanemad olijad lihtsalt kohanevad uue keskonnaga, seda üldisemalt. Siin lehel on toimunud tegelikult midagi üsna loomulikku, kaks sõna - kohtumine ja seks on juba suunamääraja, iga koht kus need kaks asja eksisteerivad koos muutub varem või hiljem bordelliks, kui selle vastu aktiivselt ei võidelda. See et kuskil reeglites on kirjas, et seksi ost ja müük pole lubatud, ei ole veel võitlus. See selleks, teoreetiliselt võiks bordelli kõrval ju eksisteerida paralleelselt ka vana hea keskond, aga tundub et praktikas see siiski nii ei ole. Bordell peletab kõik teised eemale, keegi ei soovi bordellis kohtuda, eriti muidugi naised, aga ka korralik mees hoiab siin pigem tahaplaanile. Kuskil tagaplaanil ilmselt siin veel midagi toimubki, aga kui kauaks sedagi on. Varsti on siin tavaline litsid.com sarnane leht.

Tegelikult nüüd kui siia tagasi tulin mõtlesin ka selle peale, et tulevikus võiks kedagi siit leida, mitte just abieluks või kooseluks, aga siiski püsivaks suhteks, mitte mingiks sekskohtumiseks ja muidugi ühte, mitte kümmet või isegi kahte. Aga tõmbasin sellele mõttele kriipsu peale, ei tundu eriti paljulubav. Jah, andsin alla enne kui alustadagi jõudsin, muidugi tundub see kibestunud inimese kiunumisena, aga asjal on täiesti loogiline ja läbimõeldud põhjus - ma ei tea kas see on siin alati nii olnud, aga minu arust on naiste osakaal siin alla kriitilise piiri. Olen jälginud hetkel online olevaid kasutajaid - naisi on püsivalt 7-10%, võibolla külmemal ajal/muul ajal on rohkem, ei tea, aga see on kõvasti alla kriitilise piiri. Teiseks proovisin paar korda, mida otsing näitab, et lisada oma listi need kes potentsiaalselt võiks huvi pakkuda ja kellele võiks ehk tulevikus kirjutada, panin filtrid paika ja hakkasin vaatama, 20-30 ankeeti, mitte ühtegi, kes kuidagimoodigi võiks sobida, hiljem võtsin kõik filtrid peale vanusevahemiku maha ja ikka ei leidnud ühtegi sobivat. Loomulikult ei jõudnud selle ajaga just väga palju ankeete läbi vaadata ja peamiseks põhjuseks miks ankeeti sobivaks ei pidanud oli liiga vähene info, aga ülevaate saamiseks enam kui piisav. Järeldus - ei ole mõtet otsida seda, mida olemas ei ole.

Ja mina arvan küll, et naiste osakaal on siin nii väike just selle pärast, et see koht on bordelliks muutunud. Ja needki, kes siia on jäänud, on väga ettevaatlikud ja passiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 23:08
Teavad
Lihtsalt igal naisel on omad soovid
Aga … nende soovid tihti üritatakse ignoreerida, pressides peale oma visiooni
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 23:14
ott, tegin sama katsetuse otsingu filtritega. No tõesti pole midagi.
See tuleb asjaolust, et naised on mugavad. Pole vaja ju pingutada, kui paned mingi nime ja paar umbmäärast sõna ja täiesti tundmatud jobud kiidavad sind juba taevani.
Niimoodi ei leia muidugi kontakti pisut kvaliteetsemate meestega, aga noh, kui odavast kiitmisest ja rahapakkumisest piisab, siis on kõik korras.

Aga... ka veel hiljuti sain kokku ühe väga laheda naisega siit keskkonnast. Ilma mingi kinginõmeduseta. Et siis on küll veel.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 01:03
Seda ma just ei arvagi, et siin nüüd kõik täiesti lootusetu oleks, aga allaandmiseks piisavalt. Läbisõelutud jõgedest leitakse ka vahel mõni pirakam kullatükk, juhtub. Lihtsalt heina otsimine nõelakuhjast pole minu teema.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 07:11
Vastupidi ikka. Heina on nõelte seast väga lihtne leida. Nõel on haruldasem ja väiksem.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 17:20
Ah jaa... aga kui kindaid ei ole, siis ei otsi lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 01:58
Kes ei otsi see ei leia
Aga pärast ärge nutke siin
Magava kassi poliitika edu ei too
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 09:21
Tädi riina poliitika on räuskamine nagu näha edutu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 11:05
Ja kust sa tead , kullake ?
Nüüd ma tean kellega ei maksa isegi kohvi juua
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 13:53
Aga ma nägin ükskord rotti, keset tänavat. Kergitasin mütsi, aga tal oli suva. Sellegipoolest oli tore näha endasarnast.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 13:55
Kas Ott rotte?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 14:11
Sõpru ei nussita.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 18:11
Riina1234 ma võin kõik sinu soovid täita
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 20:23
Riina, magava kassi poliitika võib vägagi edukas olla, sest hiired on uudishimulikud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 22:30
Noh kui rumalad hiired maitsevad siis jää ootama
Aga kui ma olen kass ?
Ja isegi hiirel võib mingi eneseväärikus olla
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 23:23
Aga kas magav hiir võib jooksva kassi suhu sattuda?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 23:24
Kui magav hiir jääb jooksva kassi teele, siis loomulikult et võib.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:06
eiott kurdab, et naiste ankeedid ei sobinud liiga vähese info tõttu....samas tema ankeedis piirdub kogu info enamvähem sellega, et mees ja Zimbabwest.
vabandage väga, kallid pettunud härrasmehed, aga mida ise olete teinud oma ankeedi naistele köitvamaks muutmiseks või mida üldse oleksite nõus ette võtma vastassugupoole ahvatlemise nimel?
tihti just pilditud ja ilma mingi huvipakkuva infota tegelased on õnnetud, et nendega tutvuda ei taheta. ilmselt päriselus ka ei hoolitse oma välise ning vaimse atraktiivsuse eest...
selle asemel, et peeglisse vaadata, selg sirgu ajada ja end käsile võtta, jahutakse tasulise seksi vastasest võitlusest
kuidas see nn võitlus peaks välja nägema?
kellel ikka soov kingituse eest kohtuda, leiab selleks nagunii võimaluse. sait ei saa kuidagi vastutada täiskasvanud inimeste kohtumistel toimuva eest....et kes ja kui palju kellele kingib.
ja isegi kui kõik kingituste tegijad trellide taha pistetaks, ega siis see neid ebahuvitavaid mittekinkijaid mehi kuidagi erutavamaks muudaks.
maailma parandamist võiks ikka iseendast alustada, küll siis tulevad ka toredad tutvused ja seksikad suhted
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:18
Mehed Zimbabwest ajavad mind pöördesse, tühja see lisainfo...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:28
Kas sa nüüd minu peale polegi pöördes. Sulle siis meeldivad suured neegri munnid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:32
Sinu peale pole ma mitte ainult pöördes, vaid ka keerdes, kuid vaatame tõele näkku...kahjuks puudub sul suur tumedanahaline suguti.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:35
Võin ju sulle siis suure dildoga strappi teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 00:37
Ei sobi, kuna mul on hemorroidid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 13:29
Mustad kondoomid on muidu olemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 17:55
capri, mul on kõik vajalik info olemas, loe ja võrdle uuesti, kui pihta ei saanud. Ankeet muutub kogu aeg, vastavalt vajadusele, just lõpetasin peenhäälestuse. Zimbabwe on vägagi teadlik valik, näed poisid said kohe pihta ja sul tekib küsimusi? Jah väike pettus võib ta ju olla, aga asju tulebki suuremaks mõelda, nagu sa isegi teed, muidu võid jäädagi lõputult üha uuesti ja uuesti Politseiakadeemiat vahtima ja chupa-chupsi lutsima. Ja mis see ahvatlev info seal siis peaks olema? 200 või 300?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 21:01
Mul tekkis tglt ainus küsimus, et miks naistelt oodatakse põhjalikku infot....kui endal pmts tühi ankeet ja seegi nn väikeseid pettusi sisaldab.
Võimalik, et kellegi jaoks piisab suhtluse sooviks ainult rahanumbrist.
Ma nt blokeerin need numbritega kirjade saatjad tavaliselt ära.
Ahvatlev on info, mis tekitab tunde, et inimene erineb mingite nüanssidega hallist massist ..ja tuleb isu tema kohta rohkem teada saada. Lamedad naljad ja labasus ei ahvatle, mind vähemasti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 21:18
Vot ei kujuta ette jah, et kellele naistest võiks selline huumor eiottegarott ankeedist peale minna..
Välimus: kasv 150
kaal 150
kehaehitus kõhn
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 22:04
Nii, Karolina sina ka, kas te oskate lugeda, siin samas teemas on ju selgelt kõik kirjas, ei ole vaja kuu peale otsima minna. Milline osa minu jutust jätab mulje, et minu ankeet ja selle sisu peaks kedagi võluma?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 22:16
Ah las olla, pole lihtsalt minujaoks need, kes ankeedis veiderdavad igasuguste andmetega.
Usun, et tõega jõuab naistega lihtsalt kaugemale…😛
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 22:41
Samas, miks need andmed peaks valed olema. Kui sul on kullast süda, siis see on juba 15 kilo, kullast ajud 35 kilo jne... lõpuks on nii et m...mkm jõuad jääb puudugi veel ja ümbermõõtu pole ollagi.
Aga jah las olla tõesti, selle ankeediga on tegelikult samamoodi, nagu näiteks oled üksikul saarel, üksi. Kirjutad igal õhtul midagi rannaliivale, öösel lained uhuvad selle minema, järgmine õhtu kirjutad jälle. Alati mõtled sisule, et seal oleks midagi olulist, ilusat... läheb aasta, siis teine ja saad aru, tegelikult ju polegi vahet mida sinna kirjutada, lendab mõni albatross mööda, näeb, ja siis, ta ei viitsi isegi pasandada selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-03 22:49
Ma isegi panin mõõdud kirja sest alguses paljud nõudsid seda
Nii et võtsin mõõdulinti kätte ja mõõtsin ära
Miks kõik mehed oma mõõdud kirja ei pane
Reaalsed mõõdud
˅ näita rohkem ˅