Vanasti oli kõik parem?

Ma ei usu, et inimesed ise on muutunud, pigem on muutunud see seltskond kes siin toimetab. Iga keskond tõmbab ligi selliseid, keda on seal keskonnas enamuses. Pikema aja jooksul võivad toimuda muutused, uuemad tulijad tõrjuvad vanemad välja, suruvad tahaplaanile või siis vanemad olijad lihtsalt kohanevad uue keskonnaga, seda üldisemalt. Siin lehel on toimunud tegelikult midagi üsna loomulikku, kaks sõna - kohtumine ja seks on juba suunamääraja, iga koht kus need kaks asja eksisteerivad koos muutub varem või hiljem bordelliks, kui selle vastu aktiivselt ei võidelda. See et kuskil reeglites on kirjas, et seksi ost ja müük pole lubatud, ei ole veel võitlus. See selleks, teoreetiliselt võiks bordelli kõrval ju eksisteerida paralleelselt ka vana hea keskond, aga tundub et praktikas see siiski nii ei ole. Bordell peletab kõik teised eemale, keegi ei soovi bordellis kohtuda, eriti muidugi naised, aga ka korralik mees hoiab siin pigem tahaplaanile. Kuskil tagaplaanil ilmselt siin veel midagi toimubki, aga kui kauaks sedagi on. Varsti on siin tavaline litsid.com sarnane leht.
Tegelikult nüüd kui siia tagasi tulin mõtlesin ka selle peale, et tulevikus võiks kedagi siit leida, mitte just abieluks või kooseluks, aga siiski püsivaks suhteks, mitte mingiks sekskohtumiseks ja muidugi ühte, mitte kümmet või isegi kahte. Aga tõmbasin sellele mõttele kriipsu peale, ei tundu eriti paljulubav. Jah, andsin alla enne kui alustadagi jõudsin, muidugi tundub see kibestunud inimese kiunumisena, aga asjal on täiesti loogiline ja läbimõeldud põhjus - ma ei tea kas see on siin alati nii olnud, aga minu arust on naiste osakaal siin alla kriitilise piiri. Olen jälginud hetkel online olevaid kasutajaid - naisi on püsivalt 7-10%, võibolla külmemal ajal/muul ajal on rohkem, ei tea, aga see on kõvasti alla kriitilise piiri. Teiseks proovisin paar korda, mida otsing näitab, et lisada oma listi need kes potentsiaalselt võiks huvi pakkuda ja kellele võiks ehk tulevikus kirjutada, panin filtrid paika ja hakkasin vaatama, 20-30 ankeeti, mitte ühtegi, kes kuidagimoodigi võiks sobida, hiljem võtsin kõik filtrid peale vanusevahemiku maha ja ikka ei leidnud ühtegi sobivat. Loomulikult ei jõudnud selle ajaga just väga palju ankeete läbi vaadata ja peamiseks põhjuseks miks ankeeti sobivaks ei pidanud oli liiga vähene info, aga ülevaate saamiseks enam kui piisav. Järeldus - ei ole mõtet otsida seda, mida olemas ei ole.
Ja mina arvan küll, et naiste osakaal on siin nii väike just selle pärast, et see koht on bordelliks muutunud. Ja needki, kes siia on jäänud, on väga ettevaatlikud ja passiivsed.